Új privát üzeneted érkezett!

Ja és az Efe videó, csooooodálatos!!! Gyerek is gyönyörű grimaszmester, ruhák is menők, fényképész is profi, szóval igaza van Móninak! :D

Köszi Mist és Kaandi, Nektek is, igyekszem gyorsan felépülni, szükség van rám. :wink:

Eddig (8 óta) négyszer sírt fel álmában... :roll: :( Asszem a probléma nélkül kinőtt első fogat nem ugyanígy követi a második... :?

Mindenkinek jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu, naná, hogy ácsorgásnak számít, ha felhúzza magát, és áll :D hajrá, izgőmozgó Bencus!!! :D nagyon ügyes kisfiú :)

Hugic, mindig sírás van, mikor fekteted? Uhhh nem lehet egyszerű nektek...

Bogyesz drága, remélem, reggelre kint lesz az a fránya fogacska, és nem fáj neked már többet!

(ja és igen, Tomi a meccsen van, ezért kukorékolok én még mindig a gép előtt... meg azért, mert elcs*tem a Lost DVD-ket, ezért most ahelyett, hogy nézném, újraírom...)

KépKép

KépKép
stelly

Csatlakozom én is! Egyre többször kel éjszaka az én kis szundimanóm, és csak a cici a gyógyír. Nappal kb 4. napja nem bírom elaltatni az ágyában, pedig próbálom én is úgy, mint Magdi, csak én nem nyüszit hallagatok, hanem ordítást, és ezt nem bírom sokáig. Nem érzem hisztinek. Most meghasonlottam magammal, mert miközben TUDOM, hogy rajtam megnyugodna, feledné a fájdalmát (ha van), és elaludna, mégis gyötrődöm az önző kényelmem miatt, mert húzódozok a hátamra kötni. Persze ennek a mai napon is az lett a következménye, hogy fél óra együtt sírás után felkötöttem(én is így mondom). A végén már azért sírtam, hogyha tudom, hogy neki mi lenne jó, akkor mi a francért nem csinálom, sz@r vagyok, amiért nincs kedvem 2 órát álldogálni a hátamon a gyerekkel, pedig ez lenne dolgom! Na aztán odafent rögtön megnyugszik, alszik, én meg megállapítom, hogy mégsem olyean nehéz így, végül is bírható, miért nem csináltam korábban. Akkor arra gondolok, amit mondtunk Stelly, a szeparációs szorongás időszakára, hogy ha összenőve jó csak, akkor összenövünk. Hát ehhez úgylátszik még fel kell nőnöm.
Lehet, hogy csak a foga miatt(-Julcsi, ha hiszed, ha nem, a 2. fogacskánk is veletek egyszerre érkezik).
Elif, olyan jó lett a videó! Ezeket elküldöd törökországba is, hogy nézegessék?

Erika, Andi, jó hallani felőletek is, Lili tündér csuda ügyes, ahogy veszélyezteti a növényeket, Boci barátom pedig az erőművész a csapatban.

Kreiszi, Pécsett hol fogtok lakni? Lesz jó kuckója Alexovicsnak? Akor szinte leköltöztök, ugye? Én nem is tudom elképzelni, hogy bírnám ezt érzelmileg feldolgozni, nagyon tisztellek, amiért így kitartasz a suli mellett. LESZ OTT NETED?

Eszter, végre kiderült, hogy nincs Adri szemének semmi baja, hurrá!

Bogi, Fügicsaj kis viccmaci, olyan huncutka!

Andabella, Mesi ahogy kacagja az erőemelő számodat, haláli. Léna is szereti ezt a játékot, csak én a lábammal tartom a medencecsontját (háton fekve).

Zsu, de örülök a jól sikerült napotoknak, és hogy Bebe is szuperül érezte magát!

Boglárka babócához gratulálok!

holnap újra megyünk Dévényes nénihez... :?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi, nem vagy sz@r!!! Jó vagy, ügyes vagy, ember vagy! Oké hogy értük élünk, de azért néha vannak saját igényeink is. Meg kell is, hogy legyenek, és néha kicsit magunkról is szóljon valami.

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 21:57-kor.
ricsibaba

Sziasztok!

Elif: kafa a videó:)

MIllye: jobbulást Andrisnak!

Bocsi, hogy a többieknek egyelőre nem reagálok, egész nap futkostunk, gyógytorna, rákszűrésen voltam, mert így beszéltük meg a dokimmal, hogyha abbahagyom a szoptatást jelentkezem. KÉpzeljétek megdicsért, hogy jól nézek ki.)

HOlnap megyünk oltásra

jÓ éjt, Andabela

Kép
Kép
andabella

Tegnap elmentünk a dokinőhöz... kicsit pirosnak látta a torkát szerinte vírus lesz és azért van a láz... tulajdonképpen a fogzás miatt mert az immunrendszer ilyenkor kevésbé stabil és könnyebben betegszik meg... A növekvő fogacska fölött az íny begyulladhat a gyulladás lefoglalja az immunrendszert, ezért ilyenkor könnyebben megfázik vagy összeszed valamilyen vírust :cry: szóval itt tartunk... és sajnos átléptük a bűvös határt mert 39 fölé kúszott a láza tenap délután illetve este is... utána szerencsére éjszaka láztalan volt és viszonylag jól aludt... Beszéltünk a hozzátápláláról is és azt mondta, hogy nem csodálkozik azon, hogy nehezen megy mert jól szopó babákkal elő szokott fordulni.. ezért pár kanállal adjak neki és majd rákap az ízére..

Budabo köszi a tegnap esti érdeklődő sms-t! Nagyon jól esett, hogy gondoltál ránk! :roll: NAgyon édesek a Füge fotók! LÁtom segít teregetni! :D Akkor most visszatettétek a tükröt? :roll:

Elif köszi :roll: NAgyon jó lett az Efe videó! :D Ügyes vagy! :D

Nilabali ha jó lett a süti akkor kérem a receptet! :D

Ladmon köszi :roll:

Hel29 hajrá költözés! Ez kertes házikó lesz? :D

Stelly Köszi... azóta tudom, hogy nem lázgörcs volt hanem a láz miatt remegett :cry:

Cserkészkolbász köszi! :roll:

Zsu83 örülök, hogy jól éreztétek magatokat BAlcsin! olyan jó kis progikat szervezete mindig! példát kéne rólatok venni! :D

Kaandi szerencsére a mostani éjszaka már jobb volt... remélem hamar rendbe jön a fiam mert nagyon féltem,hogy nehogy valami baja legyen ... :cry:

Julcsi-79 Hajrá MArci négykézlábazásnak és mászásnak! :D

Andabella köszi! :roll: Emesének gyógypuszi előre is az oltásra! Milyen oltást kap? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

julcsi:remélem a felsírások után már aludt Marci rendesen

hugic:ügyes vagy, ha nálatok ez vált be akkor ezt kell csinálnod :wink:

zsu:gratula Bencének!! pár potyogás után majd ráérez

gerendai zsu: nagyon jó anyuka vagy, úgy csináld ahogy neked is jó!

millye:igazán nincs mit köszönönni. remélem hamar túl lesztek ezen...Most tapétát veszünk,és utána vágatjuk a tükröt és azt vissza...ez van ma,hogy holnap is ez a verzió lesz-e még nem tudom. :shock:

Kép
budabo

Jó reggelt!

Millye: Andriskának jobbulást!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++

Hel: hajrá költözés!!!!!!! Kb. mikorra várható?

Julcsi: remélem azért jól telt az éjszaka, és szépen kibújik a 2. fogacska is!!! Sajna nem fényképeztük le Marcikát tegnap :lol: Na majd legközelebb :wink:

Zsu: grat ácsingózó Bebéhez!!!!!!!!! Akkor te is ott vagy mellette egész nap :wink: Jó móka 8) Ja, és Marcika ma reggel már a kiságy rácsait mustrálgatta, hogy hogy lehetne a segítségükkel felállni :D

Tényleg, Stelly, Bogi, Hugic, meg akinél már ácsorognak a gyerkőcök: ti adtok már cipőt bentre rá? Ezen gondolkodtam tegnap, hogy ha már szokott ácsorogni, akkor kellene-e neki már benti cipő?

Ja és a legfontosabb:

Millió puszi a ma 7 hónapos mászó-fogzó Marcibogyesznek!!!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

julcsi:Boldogásog hófordulót!!!!!!

zsufi:mi még nem adtunk, nincs is még kiscipőnk,de jó kérdés, hogy mikor is kéne már. Füge szinten megállás nélkül kapaszkodik fel mindenen.

Kép
budabo

julcsi:boldogságos :oops: bocsi elírtam :oops:

Kép
budabo

Helló!

Millye: Remélem, jobban vagytok tényleg! Fogacska látszik már?

Kösz a tippeket, tanácsokat!
Az éjszakámmal már én sem szórakoztatnék senkit...
(Jaja, kaandi... csoda-alvósom csúnyán bedurvult :twisted: )

Julcsi: szerintem Helgával keverted Hugicot. Nekem Magdi csak az a bajom vele, hogy tuti már negyed óra üvöltés után azt mondanám, hogy lecarom, mit kínozzam szegényt, amikor a megoldás közel van. Így meg nincs értelme nekiálllni. Szóval nem a módszert ellenzem. Sőt, még mindig nem vetettem el, hogy nekiállok... De örülök,hogy te találtál valami megoldást! :)

Julcsikám, te viszont akartál mesélni valami tippet! Halljuk, halljuk!
És nálatok? Lett újabb fog? Vagy csak alakulgat?
Persze éljen soká a 7 hós Bogyesz! :D

Zsu: ügyi álldogáló Bebe!!

ladmon

Ha nem felejtem el, megkérdezem mama cipőről a gyógytornész nénit.

Hunor babának névnapja alkalmából sok sok puszika!

Marcibogyesznek boldogságos 7.et!

Ricsibaba, vasárnap délután indulunk haza. Az a gondom csak, hogy a rokonyság biztos nem engedi elvinnem Lénát egy kis időre sem, szóval az lehetne a megoldás, ha ti valahogy oda tudnátok jönni (Szilva u).De jó lenne!
Amy, ha olvasol, Debrecenben leszünk a hétvégén, találkozhatnánk 8) 8)

Julcsi, hogy telt az éjszaka? Ki kel fel hozzá olyankor, Isti? Hogy bírja?

Vicces kérdés: ti is tátogtok, amikor etetitek? Olyan vicces, mindennap eszembe jut olyankor, hogy ti is így etettek-e vagy csak én vagyok ilyen tátogós :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

tehát megkérdezem ma a...(bocsi ) :oops: :oops: :oops:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

BOLDOG HÓFORDULÓT MARCINAK!!!!! és BOLDOG NÉVNAPOT HUNORNAK + Nicolnak!!!! Már ha olvas!!!!

millye: hála az égnek,h nem volt láza az éjjel!!! Én is gyanítom,h a fogzás miatt van ez az egész, ahol náthásak és lázasak a babák!!

Viszonylag nyugodtabb éjszaka volt, éjfél előtt beébredt 2x, a 2.nál evett még egy kicsit, aztán legközelebb csak ( mert ez mostanság csaknak számít) fél 3kor bekéredzkedett hozzám,szopika, aztán nálam is ragadt, legközelebb még 6 körül ébredt,véglegesen meg majdnem 7kor..... rosszabb ne legyen,most azt mondom... :D

hát ez van.....

ladmon, tudom miről beszélsz... :lol: :lol:

zsuzsi,.ne gyötörd magad, nálam is szokott ilyen lenni, h miért nem csináltam meg inkább hamarabb.....

Monic nem szokott már jönni??? Biztos nagyon dolgozik ő is.....

na én meg úgy látszik visszakanyarodtam hozzátok, mintha jobban érezném magam így.....már ha értitek...?!

Kép
kaandi

igen,szoktam tátogni én is.... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Isten éltesse Bogyeszt 7. hófordulója alkalmából!!

Julcsi, januártól szeretnénk próbálkozni a kistesóval, Apa sem ellenkezik, bár szerintem Ő kicsit később kezdené. Jövőre el is kell költöznünk egy fél szobával nagyobb lakásba.

Nekünk még nincs sem benti-, sem kocsicipőnk. Mindenképp kell vennünk, október-novemberben csak nem tologathatom zokniban szegény gyereket... :wink:

Én nem tátogok etetés közben, viszont a férjem igen. Jókat szoktam mosolyogni rajta, olyan aranyosak.

A torkom viszont egyre jobban fáj...

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!

Marcinak nagyon Boldog 7. hófordulót kívánunk! :lol:

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat, átadom az izgő-mozgó csemetémnek! :D

Millye, nagyon sajnálom Andrist! Küldjük a sok-sok +++++++++++-t és gyógypuszit!!!!!!! Éjszaka Veletek álmodtam, nálatok voltunk és kérdeztem hogy van Andris, és mondtad hogy már nagyon jól érzi magát! :D

Julcsi, éjszaka hogy telt?

Gerendai Zsu, nagyon ügyes Anyuka vagy :D , de azért nekünk Anyukáknak is lehetnek igényeink, nem csak a babáknak!
Majd írj, hogy mi volt a tornán!
Én is tátogok etetés közbe, meg elmondom a létező összes mondókát! :D

Zsufi, nekem múlthéten a doktornéni azt mondta, hogy most még nem kell rá cipő, ha csak az állást gyakorolja, de amint elkezd pár lépést tenni, akkor szerezzünk be itthonra egy jóminőségű szandit, ami tartja a bokáját Bebének!

Kaandi, nagyon örülök, hogy itt ragadtál! :wink: :D

Erika, jobbulást a torkodnak! +++++++++++++++++++
zsu83

Stelly - nem! nem mindig sír, csak néha és azt sem hosszan 2-10 perc max. és az is inkább csak nyüszögés. De van olyan is h karomba veszem, cumi be, azonnal lehunyja a szemét és 2 perc múlva beteszem az ágyba. Igazából hangulattól függ, h hogyan alszik el. Mindenesetre nem kívánom vissza azt az időszakot, mikor hiába sétálgattam vele 25-30 percet és 20 perc alvás lett az eredménye (és a karomban is sírt). Most pl. 9:10-kor aludt el szinte egy hang nélkül és még alszik :)

Julcsi- nektek boldogságosat :)
Nem a munkával van baj, azt nagyon is szereti és jókedvűen jár haza, meg kiegyensúlyozott. A pénz az ami pocsék, ezért kell újabbat lépni. Próbálkozunk, vagyis ő próbálkozik.

Zsu- örülök h jobb a lábad

Millye- András hogy van? ++++++++++++++++++++++

Iccaka - Marcusom valamit motyogott fél négy magasságába, de nem sírt, így nem mentem oda hozzá. Aztán 7ig meg se nyekkent... remélem, ma is így lesz :) Egyébként forog össze-vissza, meg mászkál az ágyba, a feje hajnalban is a másik irányba volt, vissza fordítottam, betakartam, de úgy tűnik nem tetszik neki, mert 5 perc múlva megint vissza mászott, így hagytam a fenébe, ha neki így jó :)

KépKép
hugic

Egye kutya, kipróbáltam... Letettem, és amikor már tiszta könnyes volt a szeme és vörös a sírástól, cici... Kész, pont, fel is adtam...

Viszont Zsuzsi, neked nem kéne rosszul érezni magad, számomra egyértelmű, hogy az tök gáz neked, hogy csak a hátadon akar elaludni. Az rosszabb, mint a cicinalvás, mert nem tudsz közben semmit csinálni...
Tornán minden jó lesz, ne aggódj!

Én úgy tudom, hogy addig, amíg nem jár, nem szabad cipőt adni a lábára. De majd szakembersdi megmondja a frankót!
Kocsicipő meg tényleg kell már télire.

Erika, neked meg jobbulást!

ladmon

Visszajöttem, hátha feldob valaki, de sehol senki....
Nóri, te pl. hol vagy?
Áááá... biztosan a túrókrémet keresed a ropihoz (vagy ma sósperec lesz?) :lol:

ladmon

Sajnálom Ladmon :(
Kérdezhetek? Cicinalvás közben Te mit tudsz csinálni? :lol:

Én is csak akkor adok cipőt a lábára, ha megyünk valahová és hűvösebb van odakint
Itthon csak zokni :)
Na felébredt :) 2 óra :) jeeeeeeee

KépKép
hugic

[quote]C írta:icinalvás közben Te mit tudsz csinálni?

Kösz, legalább ezen vigyorogtam egy jót! :D
Éljen a két óra!!!! Tényleg jól nyomjátok! :)

Na, most már én is arrébb állok! Egy órája alszik, még futok, olvasok pár oldalt.
A cukkini odaégetés nélkül kész!! 8)

Du. mérlegelés védőnéninél, előtte hangulatjavító vásárolgatás (bár a GYED-em még sehol, de majd költöm Laci pénzét... :P )

ladmon

hello!

vagyok én is,csak gyengélkedem.........szörnyű fejfájásom van!

Marcinak cuppanósat a hófordulós pofira!

ladmon:sajnálom az iccakátokat!remélhetőleg visszatér Esztikéd a normál kerékvágásba!kezdek egyébként félni,mert sorban romlanak el a babák alvókái,remélem Bazsi nem kerül sorra!ja,most meg túrókrém nincs itthon..........úgyhogy mezei reggelit ettem,de valaki velem tarthatna egy kávéra!

millye:hogy vagytok?

zsu:ügyes Bencus!

lassan ebédel Bazsi és szerintem kimegyünk a levegőre,lehet,hogy jót tesz a fejemnek!de ma én is babakocsizom inkább,jó lenne,ha Bazsi tolna.....

Kép
nilabali

ladmon.egész jól nyomod...futva olvasol!de mit?

Kép
nilabali

Hahó, nagyon köszönjük a köszöntéseket, többit majd délután, most leheveredem... :D

Ja, és aztán csak 3-kor sírt fel, szóval ok volt az éjjelünk. Ember pedig bírja, hisz bírni kell. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lányok, ezt muszáj: http://videa.hu/videok/zene/palya-bea-s ... XWqQ7uF6My

Aki nem bírja Palya Beát, az ugorja, én nagyon szeretem. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Le vagyok maradva :( Még estig le is leszek, hátha akkor idekerülök.

Két beteg gyerek, de nem simán betegek hanem úgy,hogy két köhintés között még van elég energiájuk szétszedni a házat, ó je. 8)
Köhögés, takony,hőemelkedés, a tipikus bölcsis baci. Közben fogzás,szobasztisztaságra szoktatás, tantárgyfelvétel, konzulens-vadászat, holnapMária-napi grillbuli a dédinek (nálunk,hol máshol).
Ha eddig voltak személyiségi és szabadságjogaim hát most fix hogy nincsenek :lol:
De nem panaszkodok mert végülis rendben vagyunk, a srácok okésak, apának is jó szériája van,sőt lehet hogy nem négy hanem három félév alatt végzek a sulival, az durván király lenne.
Ha tudokolvasok vissza, most Olivér tiszta papírgatyát "kér" (magas c-n). :)
Ma a faluban egy néni aztmondta Olira,hogy "jaj de édes, kicsi tőtöttkáposzta" :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

milllye:hgy vagytok?Andris lázas még?itt a recept,mert fini lett a süti,el is fogyott!
Búvár túrós

Ez a gyorsan elkészíthető sütemény, a tésztában elmerülő túródarabkákról kapta a nevét.

Hozzávalók:

Tésztához: 35 dkg liszt, 2 evőkanál kakaó, 1 csomag vaníliás cukor, 10 dkg porcukor, 1 egész tojás, 1 púpos teáskanál szódabikarbóna, fél liter kefír, 2 evőkanál olaj.

Ezeket összekeverem.

Túrótöltelék: 25 dkg túró, 6 dkg vaj vagy margarin, 1 csomag vaníliás cukor, 15 dkg porcukor, 1 tojás sárgája, 1 citrom reszelt héja.

Az előzőeket pépesre keverem, majd beleteszem a habbá vert tojásfehérjét.

Egy közepes tepsit kivajazunk, a tésztát beleöntjük, a túrót pedig a masszába potyogtatjuk.

Előmelegített sütőbe tesszük és közepes lángon 25-30 percig sütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.( aki szereti, mazsolát is tehet bele)

zetibebi:tötöttkáposzta?de aranyos!nektek is küldöm a sok+++++++++!gyógyuljatok meg hamar!

Kép
nilabali

ZVera, ááááááááá csak hogy olvastam, elfáradtam! Sok erőt neked.......... ++++++++++++++++

András hogy van?

Zümis, te már jobban?

Zsufi, én nem adok Adrira cipőt, majd csak ha már jár. Egyelőre csúszásgátlós zokniban nyomul, a mászásban szerintem csak akadályozná, ha cipő lenne rajta. De egyébként még rugdalózóban is elvan, csak gyakrabban tanyázik, mert ugye az csúszik 8)

Adrinak látszik a bal alsó egyes csücske :D még nem tört át, de már van egy kis fehér pötyi :)

Zsuzsi, én is tátogok etetés közben, de sajna Adri nem :? pedig ma sütőtök volt, sok reményt fűztem hozzá, aztán még az eddigieknél is kevesebb lelkesedés... a ma sütött sütőtököt ha hűtőben tartom, még ugye adhatom holnap, meg holnapután is? (na persze csak azt a részét melegítve, amit - reményeim szerint - akkor megetetek vele)

Nila, fejed jobb már? Remélem, igen!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.09.10 14:29-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Túl vagyunk a pneumococcus oltáson. Eddig láztalan Mesi...
Hétvégére hazautazunk anyósékhoz, ha holnap nem lázasodik be.

Szép napot! Andabella

Kép
Kép
andabella

stelly:szerintem egy-két napig jó lesz a tök a a hűtőben!sajnos nem jobb a fejem...........pihengettem,Bazsi alszik,de muszáj lesz bevennem még egy gyógyszert!

ja,és etetés közben én is tátogtok és táncolok is.....így lagalább tátva marad a gyerek szája a meglepetéstől......!

andabella:gyógypuszi a combira!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Vera! Jobbulást és kitartást nektek!

Stelly, a sütőtökkel én is így jártam, olyan undorkodást vágott le, hogy öröm volt nézni... :lol: Szerencsére én imádom a sütőtököt, így felfaltam az egészet :D . Két napig még nyugodtan adhatod neki a hűtőből, még az üvegeseket is 3 napig fel lehet használni (sajnos mi ebben profik vagyunk, nem úgy mint mások :D ).

Sajnos Natasának két kaja ízlik úgy-ahogy: a banán és az őszibarack. A banántól szorulása van, a barack kicsípi a fenekét... Most akkor mi van???

Nilabali, jobban vagy?

Kép
mist

Most látom, hogy írtál... Mit szedsz? Nekem az Algopypin szokott segíteni, általában egy fél is elég.

Kép
mist

Mist, Adrinak a gyümölcsök ízével nincs baja szerintem, mert ha én eszem pl körtét, azt nagyon szívesen nyalogatja-szopogatja, de ha már direkt neki készítek valamit, és kanállal kell enni, az egyáltalán nem érdekli. De a sütőtökre kifejezetten undorkodott ő is :lol: na megpróbálom holnap is, hátha.......

KépKép

KépKép
stelly

Hú, ZVera, még olvasni is fárasztó ezt a sok programot...

Éppen mondani akartam, hogy már felmostam, csirkét, meg süteményt sütöttem, elmosogattam, a krumplipüré még hátra van. Közben Lili babát is kellett néha szórakoztatni..szétlocsoltam az UV rózsaszín színű Rhinatiolt a kanapén, azt is igyekeztem kisúrolni. Tök fáradt vagyok.

Tegnap este is mondta Apa, hogy vágyna egy kis kényeztetésre, na nem "olyanra", csak egy kis talpmasszírozásra. Én meg elhárítottam, alig vártam, hogy lefeküdjek, de azóta is lelkiismeret-furdalásom van. Nálatok hogy működnek ezek a dolgok?

Kép
cserkészkolbász

Úgy, hogy masszírozza csak apa az én talpamat! :lol:

ladmon

:D :D :D

Kép
cserkészkolbász

Stelly, mist: én szívesen elmegyek a gyereketeknek, nekem még a zellergumó is ízlik... :lol:

Most a Zsuzsi-féle húslevesbe csirkemell megoldással csinálom a husit.

Persze Eszti mikor alszik majdnem 3 órát? Amikor menni kell a védőnőhöz.... Ááá.... úgy kellett elmosogatnom, hogy felkeljen! :)

Node az érdekesség, azt mondta a védőnénim, hogy ne váltsak ki szopit egyáltalán, ha csak 500 körüli mennyiséget eszik. Márpedig kb. annyit eszik.
Valamint, hogy minden nap adjak neki húst... Ezen meglepődtem, de én mindent elhiszek neki, mert jó.
Na ezért az őrületes húslevesfőzés, hátha kicsit ízletesebb lesz tőle a csirkecickó és megeszi.

ladmon

Ja, de lüke vagyok a lényeget kihagytam:
Nos rendelkezem egy 6,5 kilós gyermekkel!! 8)

Nila, jobban vagy már? (Pedig a Bazsi tolja a babkocsit poénon de röhögtem! :D)

Millye: helyzet?

ladmon

ladmon:grataula a 6,5kilós gyermekedhez!Bazsi is aludt egy nagyot én pedig próbáltam aludni,de a fejfájástól nem sikerült!én védőnőm is azt mondta,hogy mindennap husika!

mist:nekem az algopyrin annyi,mint halottnak a csók....Flector port nyomok,de ma az sem használ...nem tudom mi van,lehet,hogy meg fog jönni....legalábbis remélem,hogy igen! :lol:
mikor hozol képet Natasáról?

ráadásul farkaséhség van rajtam,egész nap ennék...ha leírnám,hogy mennyi mindent kajoltam ma már össze....és most fogok még krumplifőzit enni,muszáj volt csinálnom,mert kell! :roll: pedig,ma nem is ez a kaja,ez csak plusszba készül éppen.....

millye:hogy vagytok?

bogi:csavargyárba?

zsu:pihiztetek ma?

zsuzsi:mikor mentek Debrecenbe?

elif:Efe nekiindult már a mászásnak?

julcsi:hogy vagy ma?

huh,mennyi kérdés,rendesen számon kértem a bandát? :oops:

megyek,ennem kell....remélem már megfőtt és be tudom habarni.......

Kép
nilabali

nálunk is anditalpmasszázs van....hihihi,akkorát röhögtem itt magamban ladmon......épp ma este lesz aktuell... :lol: :lol:

baromi szahara napunk van ma is......na de mindjárt lelépek egy kis stepre....és máris jobban érzem majd magam, vissza se nézek.....egy óra "pihi"

Kép
kaandi

gratula a 6,5 kg Esztikéhez!!! :lol: :lol:

a sütőtök már nálunk sem jön be, sajnos, de mist szerencsére én is szeretem......mondjuk ma a pariskrumpli sem volt nyerő, nem tom mi van fogyózik ez a gyerek,valahogy nem csúsznak a főzik mostanában olyan jól,mint ahogy azt megszoktam. :cry:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Apukám ma délután eltávozott tőlünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocsánat, de nem tudok reagálni a levelekre :cry:

Andrásbaba jól van, már nem lázas.

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi Nila, jobban kicsit, bár azért még távol a jótól. :( ALvás még mindig nagyon nehéz, próbáltatok Ti már 2 héten keresztül felpócolt lábbal kizárólag háton aludni? :roll: Elég kaka.
Jobbulást Neked!!!

Huhh, Mist, ez nem hangzik túl jól... :( És üveges formája a dolgoknak, vagy fruttapura? Úgy nem ízlik jobban?

Sajnálom Stelly, a Ti ügyeteket is, pedig a sütőtök a legtöbb gyereknek nagyon bejön... (Nálunk például az az egyik kedvenc. :wink:)

Jobbulást Erika! Azért Te sem tétlenkedsz... :shock: Én néha megmasszírozom a talpát... :wink: És néha Ő is az enyémet. (De egyebekről felpócolt fájós lábbal ne beszéljünk... :oops: Pedig épp kezdtünk rendbe jönni. :( )

Éljenéljen a 6,5 kilós Esztike!!! :D

Zsuzsi, Dévény?

Abencze is nagyon régen volt, épp ma reggel jutott eszembe, és Yve is... :( Na és Kangu?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Oh, Istenem, Ildi, nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Fogadd legőszintébb részvétemet! Az egész családoddal együttérzünk és gondolunk Rátok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Millye, nagyon-nagyon sajnálom Apukádat! :cry: :cry: :cry: Fogadd őszinte részvétemet!

Nilabali, fejed már jobban van?
Ma piacon voltunk, meg Brendonba, Bebe kapott egy-két őszi rucit!

Julcsi, örülök, hogy nem volt gáz az éjszaka!

Zétivera, jobbulást a fiúknak! +++++++++++++++++++++++

Eszter, na csak meglesz Adrinak az a fog! :wink:
Sütőtök nálunk se jött be nagyon! :?

Andabella, sok-sok gyógypuszit küldünk Mesi combijára!

Erika, Ladmon válaszolt helyettem is! :D :wink:

Ladmon, gratula a 6,5 kilós Esztikéhez! :D
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 21:57-kor.
ricsibaba

Millye: nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet. :(

Kép
cserkészkolbász

Hoztam pár képet:

Kép

Kép

Kép

Így várt reggel Bebe a kiságyba :D
Kép
zsu83

Vissza: Várandósság