Csatlakozom én is! Egyre többször kel éjszaka az én kis szundimanóm, és csak a cici a gyógyír. Nappal kb 4. napja nem bírom elaltatni az ágyában, pedig próbálom én is úgy, mint Magdi, csak én nem nyüszit hallagatok, hanem ordítást, és ezt nem bírom sokáig. Nem érzem hisztinek. Most meghasonlottam magammal, mert miközben TUDOM, hogy rajtam megnyugodna, feledné a fájdalmát (ha van), és elaludna, mégis gyötrődöm az önző kényelmem miatt, mert húzódozok a hátamra kötni. Persze ennek a mai napon is az lett a következménye, hogy fél óra együtt sírás után felkötöttem(én is így mondom). A végén már azért sírtam, hogyha tudom, hogy neki mi lenne jó, akkor mi a francért nem csinálom, sz@r vagyok, amiért nincs kedvem 2 órát álldogálni a hátamon a gyerekkel, pedig ez lenne dolgom! Na aztán odafent rögtön megnyugszik, alszik, én meg megállapítom, hogy mégsem olyean nehéz így, végül is bírható, miért nem csináltam korábban. Akkor arra gondolok, amit mondtunk Stelly, a szeparációs szorongás időszakára, hogy ha összenőve jó csak, akkor összenövünk. Hát ehhez úgylátszik még fel kell nőnöm.
Lehet, hogy csak a foga miatt(-Julcsi, ha hiszed, ha nem, a 2. fogacskánk is veletek egyszerre érkezik).
Elif, olyan jó lett a videó! Ezeket elküldöd törökországba is, hogy nézegessék?
Erika, Andi, jó hallani felőletek is, Lili tündér csuda ügyes, ahogy veszélyezteti a növényeket, Boci barátom pedig az erőművész a csapatban.
Kreiszi, Pécsett hol fogtok lakni? Lesz jó kuckója Alexovicsnak? Akor szinte leköltöztök, ugye? Én nem is tudom elképzelni, hogy bírnám ezt érzelmileg feldolgozni, nagyon tisztellek, amiért így kitartasz a suli mellett. LESZ OTT NETED?
Eszter, végre kiderült, hogy nincs Adri szemének semmi baja, hurrá!
Bogi, Fügicsaj kis viccmaci, olyan huncutka!
Andabella, Mesi ahogy kacagja az erőemelő számodat, haláli. Léna is szereti ezt a játékot, csak én a lábammal tartom a medencecsontját (háton fekve).
Zsu, de örülök a jól sikerült napotoknak, és hogy Bebe is szuperül érezte magát!
Boglárka babócához gratulálok!
holnap újra megyünk Dévényes nénihez...