Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

aztazannya, jó sokat írtatok! :)

Cirmike,
RÉKÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Tényleg elég szerencsétlen napod volt... ma mi volt szfehérváron, kivi vagyok.
Na háziállatunk asszem nem lesz :) :)

Betti,
húúú de jó hogy sikerült elintézni a Fumentát!!! Nagyon örülök neki! Ez az Istike milyen ügyes, nagyon büszke vagy rá gondolom!

Gabi,
az orveráll-t megmérem, csak anyuéknál van, de majd a héten átugrok. Nagyon jó, egyszer sem volt a Mátén, anyós vette neki újszülötten 74est!! :) :) így egyszer tettem bele, akkor is 3x belefért volna. Vannak ott még rucik nézzetek. Hozzáteszem az árak alkudhatóak, igazándiból nem is tudtam mit írjak rájuk , így azt írtam amennyiért én is megvettem volna - tényleg jó állapotú mindegyik. Teszek majd még fel, csak fényképezgetnem kell!
Nézek majd már én is szülőszobát, de elég dilis vagyok, én mindet végigbőgném! :) :)
Sajnálom a rossz éjszakáidat még mindig, nem lehet hogy Geri éhes? Vagy a foga lenne?

Erika,
szegény Viki!! Igen nehéz hogy ne mindig a lakás után loholj. Ma én is ültem a gyerekekkel és azon gondolkodtam hogy ott a mosatlan a mosogatóban. Aztán azon hogy lesz@rom! :) Sajnos a gyerekek arra emlékeznek hogy mennyit voltunk velük, nem arra hogy mennyire volt pöpec a kéró! :( azzal este kell foglalkozni mikor már alszanak! :) Mond neki sokszor hogy szereted , és ölelgesd, puszilgasd!

Jági,
fogyó: próbáld ki azt hogy este 6 után nem eszel már semmit sem, az is ledob ám néhány kg-ot! Én is próbáltam, de lehet hogy a szopizás miatt annyit zabálok mint az állat, így esélytelen!
(ez amúgy nagyon gáz, kezdek vizilovasodni :) )

"vasaslás" téma : hát igen az ember asszonyának néha marha nehéz összekaparnia magát egy nap után dögfáradtan, de muszály. Aztán meg azt gondolod : ejha többször is össze kellene szednem magam, mert ez marha jó! :) :) :) :)
Ma is mondta hogy legyek fent mikor jön meccsnézés után. Ja 11 kor! :)

Anya - taliban benne vagyok én is. A péntekiben pedig még nem tudom.

Nálunk zajlik az élet, válogatjuk a csempét-járólapot, hétfőn kezdik a burkolást. Tegnap voltunk kint, aztán lebeszéltük. Már térkövezve van kivül is. Szóval szuper.
A Máté még mindig nem akar hazajönni az oviból, mondtam már otthagyom aztán megyek érte pénteken délután :).
A legnagyobb hír. A Lili elkezdte gyakorolni a mászást ma este, nagyon édi volt megemelte a fenekét a fejét meg tolta előre. Aztán nézett hogy miért visongok :) Bizti hogy hülye vagyok, de a szívem egyik fele sajnálja hogy már nem az én kisbabám, hanem ennyire gyorsan nő :) :) hiszen most született - de természetesen nagyon - nagyon örülök neki!

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Apa nemrég ment el. Gyerekek már 8 óta alszanak. Még kicsit netezek, de ma korán akarok ágyba kerülni. Úgyhogy ma lemondok a szülőszobáról.

Zsanka!

Hogy hívják a belső munkálatokat végző szakit? Tegnap láttam a házatoknál a volt szomszédunkat, Ő foglalkozik ilyenekkel. Lehet akkor nálatok is Ő csinálja!
Tök jó ez az összeválogatós dolog (járólap, csempe...) Bár most marha nehéz összepasszintani, hogy minden klappoljon is majd, de olyan jó lesz majd összességében nézni.
Gratula Lilinek az ügyeskedéshez! Máté is ilyentájt kezdte a mászogatást??
Overált előre is köszönöm. Várom a méretet! Aztán meglátjuk. Meg majd még kérdezek róla.
Geri nem hiszem, hogy éhes, jó biztos van ilyen is, de akkor is kel éjszakánként ha főzelék plusz tejcivel fekszik le. Nem tudom már. Ha új kaját próbálunk akkor tuti "vergődős" éjszaka lesz. Ezt figyeltem meg a borsó, brokkoli után. Erőlködik kakilásnál, pedig masszát gyárt. Nem tom.

Betti!

Tetszik ez a "szép" elnevezés a kedves rokonra, de tényleg van ilyen. Nekem pl a mamám ilyen, mert rendesen fizikai megterheléssel ér fel a beszólásait nyugodtan tűrnöm.
Örülök, hogy jól vagytok.

Lola!

Mit turiztatok!??

Bocsánat, ha vkinek nem írtam volna. Megyek aludni! Egész nap szédültem!
Holnap lehet elmegyünk reggel Ringatóra, délután meg doki!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: biztos érezte "Noa" (többieknek: Dórikám így hívja Noét), hogy nem volt ott Szilvi néni! :) Emesét addigra lehozta Petra anyukája, még ott beszéltünk kicsit, kis játszó, aztán 5 felé (!) értünk haza. Utána tanulás, és az esti cécó. Az enyémek is hamar elaludtak. Hogy mi lesz éjjel, egyenlőre nem akarok rá gondolni! :) Tetszettek Somának a cuccok?

Betti:
hosszú gatyát nem kaptam Emesének, meg nem is merek nélküle, kaptam egy next mellényt (gépi kötés) Bencének (ez az Ofotértnél), egy next h.ujjú pólót Dórinak (ez Kodály térnél), egy jó felsőt Emesének, csillagos-rock sztáros-fekete :), (ezt is Ofotértnél), meg egy barna, gitáros Gap pulcsit Bencének (Gerecsénél). Ma bejártunk 4 turit!! Szegény gyerekek a végén már nyűglődtek. Ügyes nagyon Istike a böliben! Édes szívem!
Köszi a szüléses linket, majd megnézem, én is szerettem!

Jági: ma hogy bírtad a fogyit?? Kaka azóta is volt Antónak??

Anikó:
aggódom, tegnap és ma sem írtál. Otthon van esetleg Bendi? Írj, ha tudsz!

Zsanka:
szuper, ahogy álltok a házzal. Izgi lehet! :wink:
Víziló méreteid: vicc! :) Máté ovi: szuper, hogy ennyire élvezi. Nekem az ott alvást sose szerette Emese.
Majd én is nézem a ruhákat, hátha látok valami jót Bencére.

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: én is látom a honlapon, hogy már csak egy dátum van a rajzra, lehet, hogy egybe vonják. Pedig tavaly tőlünk a három osztályból legalább egy osztálynyi gyerek jelentkezett, úgyhogy nem értem. Tegnap még két dátum volt ott, külön 1-2. évfolyam. Úgyhogy furi! :evil: Remélem holnapra kiderül most már mi van.

Gabi: menj, pihenj csak! Lola inkább Somára talált jó cuccokat (azt is keresett), de Noénak is talált.

Zsanka: gratula mászás előtti állapothoz Lilinek! Hát igen, szalad az idő! Nekem is Bence 6 hónaposan totál négykézláb állt és hintázott! Ő volt a leggyorsabb a három közül!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Fiamette: örülök, hogy mindannyian jól vagytok! Növeszd a kisbébit a pocidban! :)

LDetti:
ha van képnézegető programod, ott át tudod állítani. Elég kisméretre kell, hogy fel tudd tenni. Szólj, ha esetleg nem megy!

Hugi: hasad jobban van? Virág jól van?

Rita: rég írtál csajszi. Minden ok??

Szilvi: Neked nem írok, úgysem olvasol most bizti minket, vasaltok ezerrel! :)

Tali:
úgy látom, többen jönnének az alsógallai játszótér megnyitójára. Mi lenne akkor, ha ott taliznánk, csak mondjuk mi előtte mennénk már 10-re (11-től van megnyitó, igaz?) és tudnánk beszélgetni. Én kb. 1/2 12-ig érek rá, mert pénteken ebéd után megyek Emeséért.

Jó ez így, többiek??

Na megyek, nézelődök még a neten kicsit, aztán eldobom magam éjjelre.
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Zsanka!

Még azt szeretném kérdezni, hogy a lábrésznél össze is lehet patentolni az "nyílást", vagy ott be tud menni a hideg?
Vaterán licitálok egy és az eladó előrébb hozta az aukció végét. Ma este le is jár, úgyhogy hamarosan kiderül.

EDB anyu!

Azért sikerült egy pár dolgot "túrni" és milyen jó márkásak. Mi Daninak hajtunk játszós, szabadidő gatyót, de a Vanillába és a dkerti bababizományiba nem jártunk sikerrrel. Bár ez utóbbiba hétfőre ígérte a néni a bálabontást, úgyhogy még akkor visszanézünk.

Tegnap csak bűnbe este még, csak nem Szülőszoba, hanem Vásott kölykök nézéssel. Pont olyan fiút próbálnak "kezelni" mint Dani. (pépes kajcsit előnyben részesítő) Bár nekem kicsit furi, hogy 1 nap alatt olyan eredményt tudtak elérni, hogy este már sült húst evett a szüleivel. De kiderült, hogy ételfóbiája van. Lehet hogy Daninál is ilyen van, mert bizonyos kaják felé nyúlna, de félúton visszahúzza a kezét. Úgyhogy kell egy olyan pár napot tartanom, hogy kajákat fogdosunk, "marcangolunk". Minden új étel szájbavételét jutalmazták (keksszel, chipssel). De ezzel az a bajom, hogy Dani a "jutalmakkal" enné majd tele magát.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na Hellóka!

Betti: szuper ügyes Istid, de tényleg, ez nagy dolog ám, az első nagy feladat beilleszkedni a társadalomba, szerintem. És szuperul vette az akadályt! Okos fiú!
Nyulak! :D Ez jó hasonlat, na azért azok még mi sem vagyunk (voltunk lyánykoromban...) de más a hozzáállásom. Gumit férjem se igen szereti, meg nincs mindig kéznél!

Igen Somának turiztam 2 pólót (George meg Adams) 1 kötött h.ujjú, de vékony csini kardigánszerűt (ezt Szilvianyu találta!!!), 1 kenguruzsebes szinte új vastagabb kapucnis pulcsit (ezt is Szilvianyu találta!) meg Noénak egy pólót, bélelt gatyót! Mindezt 5000 pénzért... szóval én örültem, bár tényleg zombik voltak a lurkók már a végén.

Gabi: néha időben le kell feküdni tényleg.

Szilvianyu: ja lehet hogy Te hiányoztál, Dórika nagyon édes volt, hogy mindig számon tartotta Noét!!!
Azta 5-kor értetek haza, nem semmi!
Nem délelőtt lesz a megnyitó, hanem 3-kor, úgytudom!!!!!

Zsanka! Gratula ügyike Lilinek, nemsokára rámolhatsz utána mindenhol játékok lesznek!
Jól megfogalmaztad a "vasalás" témát, elkezdeni nehéz, aztán mégis jóóóó! :wink: Na 11-ig én sem várnék!

Szilvia1981! Gondoltam Rátok tegnap többször! Hajrá! Azért ha bekukkantasz 1-2 szót mesélj, gondolom Áron hogy örült Apának!

Anikó! Tényleg mizu? Otthon van már Bendi????

lola77

Sziasztok!!

Zsani
Jófej a Mátémanó,ő egyenlőre úgy néz ki a benntlakásos ovit díjazná. :D Tegnap nálunk is a bölibe volt egy cseppség aki nem akart hazamenni,pedig az a kisfiú volt a legsírósabb.
Én fiam meg szinte nem is várja meg hogy összepakoljam a szennyesét.Már rohan haza.Van hogy zokniban futok ki érte.
Lili hercegnő nagyon ügyes.Hogy elrepül az idő.Nemrég még azt találgattuk hogy vajh kislány vagy kisfiú lesz.
Belső munkálatokhoz grat.Milyen színkombináció lesz?
Lakásra még nem találtatok vevőt?

Tényleg anyukák:nektek is egy zsáknyi szennyes összegyűlik egy héten?Istinek pedig sok ruhája van.De rengeteget kell mosnom.Bölibe oviba még oké hogy nem tudnak rá vigyázni. :D
Suliba is igy megy még??Mire számítsak...

Gabi
Sajna mindig olyat nem talál az ember az üzletekben ami éppen kellene.Vagy van,csak nem a jó méretben.Vagy rózsaszín.Szóval..
Vásott kölykök:számomra is csodaszámba ment mikor belenéztem.Bár tuti hogy csak a sikersztorikat adták le.

Lola
Ügyesek voltatok a túrással,gondolom hogy kipurcantatok.
Sok lecit adnak már Somáéknak?
Noé keresi a bátyót délelőttönként?

Emeseanyu
Igazán szerencsés volt a kezed,hogy még Loláéknak is sikerült találnod.Te is jókat kaptál a gyerekekre!
És végig kibirták babakocsiban?Ha igen akkor nagyon ügyik voltak a picik is!!

Anikó
Miújság van Bendikével?

Rita???

Betti

Kép
berna23

Lola
Holnapi talira eltudod hozni a hálózsákot?
Mást még nem merek venni,mert még nem tudni mi lesz tesóméknál..
Pedig annyi szép holmit láttam már a turis topicban..

Ha nem vagyok indiszkrét csajok,akkor megkérdezthetem hogy sikeredett eladni már dolgokat nektek??

Teszek fel majd én is fius dolgokat,ha lány lesz a bátyjáméknál.

Kép
berna23

Sziasztok!

Hú, megnyitó: eddig azt olvastam, hogy 11-kor, talán Betti írta meg még más. Nekünk jó a délután 3 óra is, esetleg lehetne akkor a tali, akkor vinném Emesét is. Ki tud pontos időpontot??? Kétszer azért nem mennék oda holnap.

Lola: igen, ötre értünk haza. Néha művelünk mi ilyesmit. Még jó, hogy nem volt sok lecke.

Az éjszakánk most jobb volt, egyszer felkelt Bence 10 körül, de visszaaludt hamar, akkor még én is fent voltam, utána meg aludt reggelig.
Dórika volt fent kétszer, ő is sírt, "anyu, anyuuuuuu". Aztán a másodiknál mellettem landolt, apa meg Emese mellett. De talán jobban aludtunk.

Apának is múlik a náthája, csoda, hogy nem kapták el tőle gyerekek. Coldrexet vettem neki, de tablettában. Meg orrcseppet. Tegnap szegénynek belement egy szilánk köszörülésnél a szemébe, munka után ment szemészetre. Több mint másél órát várt (!), pedig már nem is volt rendelés. Kiszedték neki (jó fájt), de most már jobb neki.

Gabi: én is szerettem a vásott kölyköket és tényleg tök sok kaja problémás volt ott. Kíváncsi vagyok, sikerül e a taktikád. És Dani különben hogy fogja fel ezt a kaja témát? Mennyire aggódik miatta, vagy ez neki a természetes?

Bettikém: jaj, tegnap az elkötésre nem is reagáltam. Remélem nem komolyan forog a fejedben. Igaz, hogy én ehhez a lépéshez nyúltam, de nekem muszáj volt. Három császár után a saját életemet kockáztatnám, ha még szülnék. Igaz, volt olyan a védőnőnk praxisában, aki 5 császáros volt, de ez ritka és külön mázli, hogy nem lett baja. Nem gondolkodtam rajta emiatt sokat, de ha nem mondták volna ezt az orvosi dolgot, lehet, hogy nem teszem meg, mert 32 éves voltam akkor. Így is sokan mondják, hogy túl fiatal voltam ehhez. Lehet. De a mai világban háromnál több gyereket nevelni szerintem CSODA. Nem?

Meg igazából én úgy vagyok vele, még bármennyire imádom is őket és ha 10 lenne, akkor lennék a legboldogabb, de nekem ne mondja azt senki, hogy nem sínylik meg a gyerekek azt, ha olyan sokan vannak. Kizárt, hogy az anyuka annyira tud velük foglalkozni. És nem a nagyoknak "szüljük" a kicsiket, nem?? Nálunk mindhárom gyerek nagyon anyás, minden percet kihasználnak, hogy velem lehessenek, azt lesik, ha épp nincs az egyik a kezemben, jön a másik. Még Emese is. Az előbb pl. úgy ültünk itt a gépnél (akkor csak olvasni tudtam), hogy egyik combomon Dórika ült,másikon Bence. Most is épp kézbe akar jönni Dórus.

Úgyhogy más fog.gátlón törd egyenlőre a fejed, majd 10 év múlva, két kistesó után "engedélyezzük" az elkötésedet! :)

Anikó: ?????

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: hát készülj fel mosásilag sz.tem, igen sulis koráig!!!! Bölcsi-ovi most kezdi igazán. Na jó babakorában meg a böfi, előke, kajaleevés, de egyre nagyobbak a ruhaméretek, ezáltal hamarabb tele a mosógép is.

Első turiban még elvoltak a babakocsiban, 2. 3-ban már nem meg álmosodtak is már (13.00) felé... szóval a végén már húztunk ki a Gerecse ház aljából!

Jaj tényleg Nekem is mindig kirohangált Soma a bölcsiből zokniban, most hogy írod!!! :x :)

Noé nagyon nyugis délelőttönként, nincs itt a bátyó, aki felpörgesse, tök egyedül eljátszik általában, néha azért igényel engem, hogy vegyem fel...
De délután mikor meglátják egymást, annyira örülnek egymásnak!!! Tényleg, hihetetlen. Nem is kell ennél több egy szülőnek! :oops:

Múltkor kérdezted a babakocsiban elvan-e Noé? Hát ha gurul igen, meg ha nézheti a galambokat, meg ha álmosodik, amúgy mindig ficereg, mint a talin, ha valami történik, szóval már egyre kevésbé van el, ha csak áll a kocsi és pl. beszélgetek utcán... Na azt nem szereti annyira. Mostmár hiába viszek játékot is Neki, azt is hamar kidobja!!!
Na nem baj, túl leszünk ezen is, aztán megint élvezni fogja majd sz.tem-legalábbis Sománál is volt egy jó pár hónap ilyen időszak.

lola77

Betti: tudsz tuti időpontot a megnyitóra??

Jól bírták a gyerekek a babakocsiban végül is, Dóri, Noé végig bent volt. Bencét az egyik turiban vettem ki kb. 10 percre, már nagyon nyügis volt, meg böfiznie kellett. Így egyszerűbb volt. De ott állt a babakocsiba kapaszkodva és nézelődött, meg kiabált! :)

Ruhák: felteheted babaszobára, teszveszre, zsibvásárra is. Hol ilyen, hol olyan az eladási statisztikám. :) Én még nem sokat adtam el, de nem is sokat raktam fel. Eddig gyűjtöttem tesóméknak. De most már úgy gondolom, hogy kb. 1 éves korig szinte minden megvan nekik fiúsban, lányosban, most már amit tudok, eladok, egyrészt mamámnál is véges a hely, másrészt elég nehézkes így is a három gyereket ruházni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Képzeljétek!!!Volt kaka a pelusban!!!Nem nagy, de önerőből...Hú, mekkora öröm tud ez lenni..:)
Lola!
Akkor kb.1 óra múlva mennénk..

Nekünk is a 3 óra körüli játszózás lenne jó, bár lehet, hogy kicsit késünk, mert Biusom kb. addíg szokott aludni, de majd megriasztom hamarabb...
Rohanok, mert Antó rángatja a szárítót...

Kép Kép
joosneagi

Ruhák: igen Betti, suliban kevesebbet mosok már Emesére. Mert oviban ugye volt benti, kinti ruha, meg az utcai. Meg tornazsák. Itt is hetente egyszer ki kell mosni a tornacuccot, naponta másik felsőt vesz fel Emese, de nagyon ritkán eszi le magát. Aznap még délután itthon abban van, de másnap tiszta. Alsóban (nadrág) simán egy hetet kihúz, most hál istennek nincs sáros időszak sem. Itthon meg melegítőben van. Azt is egy héten egyszer mosom ki (kivéve persze, ha koszos lesz). De a másik kettő gondoskodik a koszról rendesen! :) Tegnap is a lépcsőháznál a lépcsőn volt a legjobb móka le-föl mászni négykézláb! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági: Antó-kaka: szuper!!! Reméljük, most már rendeződik. Tegnap szilva-alma kecskeméti nektárt vettem a kicsiknek inni, biztos az is jó lenne Nektek. Meg őszi, meg ilyesmik. Napi 1-3 kaka van nekik.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ok, J.Ági! Várunk...

A Tatabánya újsában az van, hogy péntek du-ra tervezik az átadást, de mást nem találok...

Betti: Na én cáfolom Szilvianyu sulis le nem evős dolgát. Soma fiú, pont tegnap vanish szappanoztam neki egy vajszínű felsőjét, mert valamivel összecsokizta, de nem jött ki. Pedig v. szappan eddig mindent kiszedett.... sz.tem az anyaga miatt nem jön ki!
Szóval Soma még mindenét leeszi! :( Fiúk mások!

Szilvianyu: meg Bence az ajtót csukta be az angol turiba!!!! :D Jó móka volt, na hát igaza van!

lola77

Tali
Emeseanyu
Sztem félreértetted a 11nem a kezdés,hanem a dátum.
Szóval 11-én lesz az átadó,és asszem 15órától.
De sehol nem találon,se neten,se újságokban.

Jági
Kaka:szupi!!Akkor csak kijött a nagy dugó neki.Mostmár biztosan szépen fog termelni az úrfi.

Rohanok főzni

Kép
berna23

Sziasztok!

Bocsi mindnekitől hogy nem reagálok,de nem tudok visszaolvasni.
Pár sorra jöttem közétek,ha nem baj...
Tegnap volt az oviban szülői,és ott mondták,hogy holnap lesz az alsógallai játszó megnyitója,és lesz ingyiből kisvasút,meg ugrállóvár,szombaton meg az alsógallai napok,(ovisok is fellépnek)este meg utcai bál.
Csak zárójelben jegyzem meg,hogy amióta visszük Dorkát a Gekkoba tökre beindult a beszéde,tegnap az ovónéni is megjegyezte :lol:
Levi tegnap volt 2 hós és azzal ajándékozott meg hogy este 20-30-tól reggel 6-ig aludt :lol: :lol: ,amúgy jól beállt mert 5 körül szokott csak kelni reggel,és 7-ig még visszaalszik.
Ja van egy örömhírem is,tegnap kinti idő szerint 16-kor megszületett tesómék 2. gyerkőce Jasmin Elizabeth 3200g-al :lol: ,tök jó napon született 09.09.09. 8) tesóm csaknem felejti ela dátumot :roll: Bálint meg 07.08.08-n született :wink: ..
Nah rohannom kell tanulok ezerrel,Levi alszik és kihasználom ezt az kis időt...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Betti:
ja, értem már az időpontot!

Tali: akkor legyen holnap az alsógallai játszón? Esetleg menjünk előbb, hogy tudjunk előtte beszélgetni? Mondjuk kettő óra? Ötletek??

Ági:
szuper hírek: ügyes Dorka a beszéddel. Ez mit jelent, hogy beindult? Milyen szinten van most? Ügyes Levi is az alvással. Nem fáj már a hasija?

Én is megyek főzni, borsófőzi lesz, sült füstölt virslivel.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gratula Ági a tesódéknak!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

A játszótér megnyitója délután háromkor lesz. Legalábbis tegnap azt mondta az alsógallai képviselő bácsi. Ő is ott volt a szülőin az oviba.

Julcsi szerencsére már jól van. Köszönjük a gyógyenergiákat, segített :) Kedden már csak hőemelkedése volt. Most meg köhög még ,de remélem ez már hamar elmúlik. Szeretnénk mi is lemenni holnap az új játszóra.

Noénak és Bencének gratulálunk a meginduláshoz :lol: ügyesek a kis fickók!

Rékának nagyon boldog szülinapot!

Ági!
Gratulálok tesódéknak :) tényleg marha jó ez a dátum :wink:
Levi milyen rendes kisfiú, hogy ilyen sokat alszik. Tegnap bírta míg hazaértél?

Betti!
Nagyon ügyes Isti a bölivel! És örülök, hogy megoldódott a fundamentás dolog!
Ez a 'vasalás' :lol: lassan,de biztosan leesett nálam is a dolog. Bár ilyen kellemes 'vasalás' mostanság nálunk nincs terítéken ( nyitott méhszáj, aztán meg a 6hét szülés után) így nekem maradnak a ruhák :roll: :x :) :?
Csanáddal még gondolkodunk mi legyen , de októberig ne maradjon! addig nem bírom már! :)

Lola!
Gratulálok Somának a sok piroshoz. nagyon ügyi!
Holnap Ti is tudtok jönni a játszóra? A hálózsákot el tudnád oda hozni ?
Jó , hogy csináltál turitopicot. Nekem van egy csomó kislány cucc Julóról, majd ha lesz lelki erőm (vagy már végképp kidől a szekrényből :) ) én is leképezem őket és feltöltöm.

JÁgi!
Szerencsére nem volt tartós a betegség Julónál. De annak azért nem örülök, hogy antibiót kell neki adni, de hát sajnos lesz még ilyen...
Csanád nagyon jól érzi magát, jó sokat mozog még mindig és egyre nagyobb :roll: már nehéz felkelni, lefeküdni, valahogy fekve maradni, mert mindig fáj valami...
Örülök, hogy Antónak jött a kaka magától is :) mitől van ez , hogy nem tud kakálni ?
Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken :lol:

Zsanka!
Gratulálunk Lilinek, nagyon ügyes csajszi :) Nem semmi Máté, hogy még haza sem akar menni. Akkor tényleg szereti az ovit.
Lassan kész a házatok s cuccolhattok. De jó :D

Anikó!
Bendi jobban van már? Meddig van a kórházban?

EDBanyu!
Gratula Bencének a járáshoz, Dórikának meg a dumcsihoz. Lassan már be sem áll a szája és csak kellemes emlék lesz amikor még nem beszélt :)

Juló már éhen akar halni :shock: nem is értem, mostanában nem volt ilyen :)
Szép napot mindenkinek!
angika

Hahó!

Senkinek nincs Biusra való (98-as) melegítő nacija???

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Próbáltam visszaolvasni..

Betti4

Köszi a dícséretet, aranyos vagy..De nekem is nagyon csúnya a bőröm ám. Bár a hasamon nincsenekl csíkok(két apró csak, de azok is kb. bugyivonalon), viszon t a csípőm , fenekem és combom katasztrófális..Bár mindíg azt mondom, hogy ezért a két Tündibündiért megérte..:)
Én nem híztam vészesen sokat a terhességek alatt, (Biussal kb.7-8 kb, Antóval 10-11 kg..) Viszont Antó előtt is és a 3. hónap végéig szedtem hormonokat és akkor csak úgy ugráltak rám a kilók.
Fogigátlóval én is így vagyok, rettegek, hogy elfeljetem bevenni..Van, hogy 3x is elleőrzöm, hogy biztosan bevette-e..De hogy ezt is hogy felemelték.Bius után még 6000 volt a 3 hós adag, most meg 9 ezer..
Nagyon ügyes Istike a bölib..Látod-látod, mondtuk, hogy nem lesz gond..Na majd az én kisfiam, ő hónapokig fog visítani..

Zsanka!
De irigyellek a házikó meg csempeválogatás miatt..,inden vágyam egy kertes ház, hoyg a gyerekek kint lehessenek.. Már én is kiválasztottam a fürdőnkbe a csempét, de ki tudja még, hogy mikor tudjuk megcsináltatni..
Most úgy csinálom ett a diétát is, hogy 6 előtt eszem meg a vacsit, utánna már csak víz.Nem volt kikötés, de addígra már olyan éhes vagyok, hogy muszl..:) Aztán apa 8-kor leül vacsizni, mint egy király, tele az asztal, nekem meg csurog a nyálam és korog a gyomrom..De kinéztem magamnak egy szép pulcsot és úgy döntöttem, ha sikerül végigcsinálnom ezt, akkor meglepem magam vele...
Nagyon ügyes Lil, akkor mostmár te is pakolhatsz az útból és rohangálhatsz utána.Antóka most kiszemelte magának a számítógép asztal alatti kábeleket és állandóan oda mászik be..Nem zavarja, hogy betolom a széket, lapos kúszásban átfér alatta..:)

Anya tali: akkor szervezzük meg!! Kinek mikor lenne jó? Mármint hétközben v. hétvégén, délután v. este?? Nekem a hétvége lenne a jobb, mert hétközben csak este tudnék itthonról szabadulni..

Kép Kép
joosneagi

EDB-Anyu!
Diéta: nem akarom elkiabálni, de talán túlvagyok az első holtponton.Most határozottan jól érzem magam. Vaárnap ezt valószínüleg nem fogom ilyan rózsásan látni, mert ha jó idő lesz, akkor megyünk Csákányosra sütögetni..

Gondolhatod, mennyire örültem Antikámnak..És észre se vettem, hoyg kaksizik, csak feltűnt, hogy büdi, azt hittem, csak pukk, de nem..Ez jó hülyén hangzik így leírva, de most nekem ez nagy dolog. Vettem én s neki mindenféle ivólevet, de nem akar inni. Egyszerűen max. pár korty, de az is inkább víz..Ez a hátránya a szopinak.Amúgy Bius is szopizott nem volt hajlandó mást inni..Már vettem neki szilvás frutapurát, barackosat, azokra is csak fintorog, nem igazán rajong a lelkem a gyümikért, pedig egy időben eszegette..
Ja, láttalak téged tegnap.Egyszer a bölcsi előtt mentetek el fk.fél 12 körül, egyszer meg ott voltunk nálatok a játszón ti meg talán mentetk haza, ház előtt álltál délután..:)

Játszós tali: nem tartom valószínünek, hogy 3 előtt oda tudunk érni, de talán azért még akkor is ottlesztek?Remélem..

Lola!

Remélem holnap összefutunk a játszón, viszem a telefont. Antika egész hazáig játszott vele...Olyan édes a pulcsi..

Ági!

Tesódéknak gratulálok!! Örülök, hogy Dorka is ügyeskedik.Mostmár ő is egy fecsegős kiscsajszi lesz..:)
Hú, de ügyes Levikéd..Én ma reggel is olyan "mosottszarosan" ébredtem. Kb. 6* volt fent pici fiam..Már alig volt erőm kimászni az ágyból.Még jó, hogy szopi után visszaalszik rögtön..Szerintem ő még 6 évesen is fel fog kellni..:)
Dorka és Levi hogy jönnek ki egymással? Dorka még mindíg olyan segítőkész?
Jam, aztán kérünk képeket a gyerkőcökről!!!!!!!!!

Angika!
Előszöris köszi a gyerkőcdícséretet..
Örülök, hoyg Juló meggyógyult. Én sem szeretem az antibiot, sőt a dokink sem. Viszont volt olyan, hogy tök későn írta fel és addígra Antókám már nagyon rosszul volt, nagyon fulladt, olyan erős hörghurutja lett..Szóval néha az a legjobb...
Hát igen, ezek az utolsó hetek..Emlékszem nekem se volt már jó ilyenkor sehogy és én még egy hetet rá is húztam..
De milyen jó, nemsokára neked is lesz egy pöttöm (?) fiacskád.
Renmélem holnap veletek is találkozunk..

Kép Kép
joosneagi

Gabi!

Mizújs veletek? A te éjszakád milyen volt Milyen volt a ringató?
Doki miatt nem irigyellek..Remélem minden rendben lesz..

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Ringatóra nem mentünk. Dani későn kelt, fél óra alatt lehetetlen elkészíteni a két gyereket meg magamat. Majd talán jöv héten! Régebben is így volt, Dani kelése miatt maradtunk le már akkor is mindig.

Éjszaka:
Most megint egész jó. Csak 3 óránként kelt. Tegnap nem is kapott semmi újat. Nem volt mi bántsa a hasát.

Doki:

Én már kicsit várom, mert van egy pár kérdésem. Nem minden működik rajtam szerintem rendesen. Meg a rákszűrést is várom. Megnyugtat ha azt is rendben tudom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De jó, hogy volt spontán Antó kaka. Csak elmúlt már a dugulás végre. Iszik amúgy rendesen folyadékot??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Lola
Holnap Te leszel a hálózsákos néni. :D

Ági01
Ejha de jó alvó lett a kisfiad.Nagyon ügyes.Tejci visszajött rendesen?
Örülök hogy Dodó bezséde beindult.
Tesódéknak nagy gratula a kislányhoz.
Tanuláshoz kitartást.

JoosnéÁgi
Hányra viszed Biust reggelente a bölibe?
Ne is mond a fogigátló árát.És akkor csodálkoznak hogy annyi az abortusz,meg a nem kivánt éhező gyerek.
Antika nagy csibész a kábelekkel.Konnektorokat gondolom dugjátok.Vagy Bius miatt is muszáj mi.Nekem Isti a mai napig belenyulkál/na.Apró dolgokat is a szájába vesz. :?

Anyatali:Nálam is a hétvége inkább a megfelelő.

Angika
Örülök hogy gyógyulófélben vagytok.
Csak nem marad benn októberig Csanibaba.
Mondjuk én 42hétig érleltem a fiam.
Annyira de annyira vártam már a kincsem,nagyon szerettem volna már megpillantani őt.Bezzeg a környezetemben mindneki megszült 38-39héten.Nekik már egy hónapos volt a babájuk majdnem mire az én tökösöm kiváncsi lett nagynehezen a világra.

Betti

Kép
berna23

Gabi!

Csak szopizik Antó, azt dögivel, minden kajcsi után, meg ha nyügis is mindíg "megkínálom", de üvegből nem akar inni semmit, max. pár korty víz, de inkább csak rágcsálja rajta a cumit..

Betti!

Nekem is mindkét ygerekem túlérett lett, így is indítással jöttek csak ki..Bius 2 helyett 12-én Antó 20 helyett 27-én..
Akkor Istibek is jó száraz volt a bőre? Mi nagyon sokat szenvedtünk Biussal, azt mondták, hogy kiázott..:)
Ninsc üres konnektorunk, de szerencsére a legtöbb valami mögött van.Egyedü a számítógépnél lévőt érik el, de oda b van dugva a gép kábele..És pont az tetszik a kis szarosnak..:)

Kép Kép
joosneagi

Bőröm nekem is csúnya és mindemellett még a hasam is megereszkedett. Erre mondták szülés után, ha ezzel a vékony hasfallal nem csinálok valamit, akkor nemsokára a sebészeten fogok kikötni sérv miatt. Megjegyzem sajna azóta is lusta vagyok tornázni. Pedig volt nekem szép "kockás" hasam is. Na jó mondjuk annak már 13 éve (legalább is ezt képpel is alá tudom támasztani)

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági
Igen iszonyat volt a bőre szegénynek.Annyira hámlott hogy már szinte vedlett. :D Olaj,krém semmi nem segitett.Aztán egy idő után helyrejött.Mikor megszületett sehol nem volt rajta már magzatmáz,még a hajlatokban sem.Nem védte semmi a kiázástól.
Isti csak a negyedik inditásra jött ki.Mondjuk az első kettő oxitocin infi volt(állitólag mint hallotnak a csók).Bár sokan megszültek tőle.Persze csak én nem. :D
Harmadik az a méhszájtágitó hormonos bogyó,nem tudom mi a neve.Azt mondta dokim ettől tuti meglesz a baba.Jókat keményedtem tőleennyi.Viszont kitágultam másfél ujjnyira tőle.
Igy negyedszerre nem maradt más mit a burokrepesztés,plusz sztem valami spéci oxtocin.
Na ez volt a tuti módszer,Istvánka 20perc alatt kirobbant.
Nem részletezem az alfelem,meg a többit...

Kép
berna23

Csilláék Nikolettjüknek Boldog Névnapot!!!

Kép
berna23

Na akkor holnap délután tali, aki tud jön 2-re, aki nem, az később. Én még meglátom hogy Noé hogy alszik, meg Somáért megyek suliba, azt megyünk onnan sz.tem! Ugrálóvárat beígérem Neki, tuti jönni akar.

Hálózsákokat viszem akkor!

J.Ági! használjátok egészséggel a pulcsit... Nagyon édes volt Antó ma, tök jó kedve is volt, talán tényleg megkönnyebbült a kis pocója, belecskéje!
Fogyókúrához kitartás!

GAbi!
Hánykor kelt Dani végülis?

Angika! Jaj de irigyellek most, hogy nemsokára babázooooool! Reméljük minden ok lesz a szülésnél!
Julcsi ügyes, hamar meggyógyult!

Ági01! Gratula tesódéknak, a dátumokhoz meg külön, tök jó. Én is 2008.08.08-án akartam szülni tavaly, de aznap jöttünk haza, szóval mégis megjegyzett dátum lett. Olimpia is aznap kezdődött-van mihez kötni! :)
Levi: sz.tem Te se gondoltad volna még 2 hónapja, hogy átalussza az éjszakát! El ne kiabáljuk azért!

Anya tali: legyen akkor inkább valamelyik hétvégén délután????? (Nekem este is jó 8 után, de többeknek az altatás miatt nem ugye?)
És hol? Kávézó? Fő tér-Royal? Vagy valamelyik pláza? Vagy kinti Meki? Ha kocsis helyre megyünk én tudok vinni környékbelieket!
Mondjatok ötleteket beülős-kiülős helyhez akkor!!!!

Betti!
Húúú Isti jól megvárakoztatott akkor! A kis késő.... Az marha rossz mikor kérdezi mindenki, megszültél már?????

Na Somának még mindig be nem áll a szája, ma környezet órán dumáltak 3-an (volt ovistársak) ezért :| -t kapott, tegnapelőtt is, akkor a sorakozónál beszélgetett. Tegnap :) -t...
De a pirospontokat gyűjti írásból... Már gyakorlunk is itthon!

lola77

Lola!

Dani 9-kor kelt, a Ringató fél 10-kor kezd. Erre írtam hogy fél óra esélytelen az elkészüléshez.

Megjöttem dokitól:

Hát majd meglátjuk! Ha két héten belül nem telefonál megnyugodtam. Felfázásra kértem valami gyógyit. A többi problémám meg betudható a szoptatásnak!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért sem! Nem, nem, nem és nem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Ezt még dél körül írtam, csak nem volt netünk!

Itt vagyok, csak fáradtan. Bendi még a kórházban :cry: . Most már nekem is nehéz. Amúgy teljesen jól van, de amíg a gyógyszer tart, nem engedik haza. Tegnap már sírt szegénykém. És a szomszéd ágyról is hazament a szobatársa. Mikor jöttem volna haza, állandóan leültetett, és mondta, hogy maradj. Olyan rossz volt. Aztán váltottuk Lacival egymást. Alig tudtam kimenni. Amíg Laci bent volt, addig Matyival sétáltunk. Utána a kórház előtt vártunk. Lent hallottam, hogy sír a Bendi, mikor eljött Laci is. Ott pityeregtem. De aranyos nővérkék voltak. Odajöttek Bendivel az ablakhoz integetni.
Én meg szét vagyok hullva. Délelőtt intézem, rendezem, amit tudok. Délután meg bent vagyok. Ilyen még nem volt, hogy nem főzök. De egyszerűen nincs energiám rá. Bár ma elméletileg csinálok fasírtot.
Közben Matyinak is folyik az orra, apa is szarul volt. Én már jobban vagyok, mert nyomattam magamnak az 1000mg-os C vitamint. Csak nagyon fáradt vagyok.

13-kor megint telefon a kórházba, hogy mi a helyzet.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És a mostani helyzet!

Bendi itthon van!!! :D
Úgy örültünk, mikor mondta a dokinéni, hogy hozhatjuk haza. Gyors összekészülődtem, aztán rohanás a kórházba. Viszont vagy két órán át nem bírtunk Bendivel. Nagyon megviselte szegényt a kórházasdi. Írtózatos hisztit levágott nekünk. Laci elvitte sétálni. Mire visszajöttek, minden ok volt. De szerintem az éjszaka még húzós lesz. Holnap el kell rohannom vele még a Rákóczihoz. Hétfőn már mehet oviba. Juj, holnap azt is be kell fizetnem.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó:
szuper hírek!! Örülök, hogy otthon van Bendi. Azt nem értem, ha teljesen jól van, minek tartják bent. Hogy esetleg összeszedjen ott valamit? Azt hiszik, hogy otthon anyuka nem tudja beadni a gyógyszert?
Na, a lényeg, hogy otthon van. Biztos lesznek kirohanásai, ez valahol természetes, biztos megviselte őt is ez a pár nap. Nehéz, de próbáljatok most elsiklani felette.

Gabi:
nem értettem az áááááááááááááá-s hozzászólásodat! Baj van??

Tali: akkor holnap az új (alsógallai) játszón, 2-3 körül, ki mikor ér oda!

Na megyek, viszem altatni a kicsiket. Igaz, most még itt táncol a Hannah Montanara a két lány, de vasalnom kell. Most tényleg ruhákat.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de képtelen vagyok visszaolvasni és sűrűbben jönni is. Teljesen kivagyok, kikészit ez a sok túlóra. Ma is két és fél órát ráhúztam, közben hazafele már bőgve jöttem, mert úgy érzem teljesen kiteszek magamér, hogy jól menjen a munka és valahogy mindig rosszul sülnek el a dolgok. Mármint marad munka, besegitek a többieknek, a sajátommal el vagyok maradva, én állok közvetlen kapcsolatban a főnökökkel, nekem bizonyitani kell.
Szombaton megyek délelőtt 6-tól 2-ig, vasárnap meg elvileg délután egy 6 órásra, de lehet hogy ebből nem lesz semmi, esetleg 10-től 4-ig.
Közben itthon szalad a lakás, nem győzök mindig telefonálgatni, hogy valaki más hozza haza Virut az oviból. Hiányzok neki nagyon.

Egy-két sort beleolvastam az elmúlt irásokba, örülök, hogy Bendi hazajött a kórházból, remélem most már nem lesz semmi gond.

Olvastam, hogy talit szerveztek, ma mi megnéztük Viruval az új játszót, bár kicsit kicsi, de azért más, mint a többi. Lehet hogy holnap mi is megyünk, bár ma már szólt az egyik nagyfőnököm (sajnos elég sok főnököm van), hogy holnap maradnom kell egy megbeszélés miatt.
Az anyukás talit is olvastam, oda is szeretnék elmenni, na annak már nagyobb esélye van. Én a Gelatót tudom ajánlani esetleg.

Nagyon sokat irtatok, nagyon sokminden történt megint, ne haragudjatok még egyszer, hogy nem tudok reagálni nektek.

Virág egyébként jól van, élvezi az ovit, ma arcfestés volt, lefényképeztem, még lehet hogy később teszek fel egy képet róla.
Én már nem annyira, a hasam is fáj, elég sokat szúr, görcsöl, de próbálok nem odafigyelni rá. Lelki részéről meg ne is beszéljük.

Most mennem kell, de még jövök a képpel!

BOCSIIIII! mindenkitől!

Hugi

hugodugo

A mai arcfestés után (sárga cica) Kép
Kép

hugodugo

Jó estét!

EDB anyu!

Nincs semmi gond! Csak! Laptető = esetleges gyermekáldás! Na ez az amit nem szeretnék most!

Elmentünk délután a Tesco-ba! Úgy terveztem, hogy Danit itt hagyjuk a mamának. Na Dani nem akart maradni. Jönni akart. Így Geri maradt. Most egész jól viselkedett Dani. Még nézelődni is tudtunk kicsit. Vettünk nekik melegítő nacit végre. 808 Ft-ba kerül, volt csajszis szín is. Daninak kettőt, Gerinek egyet (mivel Daniról sok rucija marad) vettünk. Holnap hurka, kolbi lesz tepsis hagymás krumplival. Már úgy várom, de addig még kell egyet aludni.
Megvettem a babot és kukoricát is, hogy Danival tegyek egy próbát evés terén.
Tegnap Apának volt hasmenés szerűje, ma meg nekem görcsöl. Remélem nem valami vírusos cucc, így inkább én holnap nem mennék, nehogy valakinek átadjak valami nem kívánatost. Mellette még megvan a szédülés és olyan ájulás érzet szerűm is.

Megyek Ty-zek még kicsit aztán tente. Jó kis vígjáték van a Tv2-n!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja még!

Anikó!

Örülök, hogy Bendi otthon van végre. Nagyon nehéz napokon vagytok most túl. Biztos nagy hatással lesz/van Bendire ez a pár nap. Remélem az éjszakátok azért jól alakul!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Anikó,
örömmel olvasom a híreket hogy otthon van a Bendi!! Ez nagyon jó! Először szomorú voltam, hogy olvastam a délelőtti hozzászólásodat, aztán a későbbinek már nagyon örültem!

Gabi,
tegnap néztem szülést.. háát
add át a laptetőt! :) :) :)

A holnapi talit szerintem mi kihagyjuk, de megkérdezem a Mátét.

Hugi,
próbálj meg pihenni! Csak egy jótanács: elsősorban a saját munkádat végezd el, utána következzen csak a besegítés! A saját munkádat fogják rajtad számon kérni , nem másét! És legalább le tudod csúszni ezt a sok túlórát? Vigyázz magadra!!

Az anya talira - meki jó, sőőt a pláza tetején van a plázs kávézó, ami állítólag egész jó!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Anikó: DE JÓÓÓÓ! Bendi újra otthon! Bizti nehéz lesz a következő pár nap (hét) neki is meg neked is, de a lényeg, hogy végre veled van! Nem halasztjátok el pár nappal az ovibamenést? Had szeretgethessed otthon sokat?

Hugi: Meddig tart ez az őrült hajtás?

Gabi: értettem a laptetőt! Nevettem... :lol:

A holnapi talit még nem tudom, Tominak negyed ötig edzés, előtte Tamara még alszik, este meg megyünk vacsizni barátokkal... Lehet, hogy egy fél órára azért kiugrunk.

V.erika
v.erika

Sziasztok!

Gabi: tepsis hagymás krumpli nyami, hurka-kolbi nyami! :) Ja, értem, laptető!! :)

Verika: gyertek csak, amennyire tudtok!

Hugikám: jaj, annyira én is úgy gondolom, mint Zsanka. Ne akarj sztahanovista lenni, senki nem értékeli, hidd el! :( Építsd le még most a kollegákat, tényleg a saját munkádat tartsd szem előtt! Virág sokkal, de sokkal fontosabb! Tudom, nem könnyű ez, főleg a mai állástalan világban, de ő egész nap arra vár, hogy Veled lehessen és a munka utáni időt egy aranyos, nem túlterhelt anyucival szeretné tölteni! A hasad, lelki dolgok miatt tényleg vigyázz nagyon magadra! Én szeretném, ha innentől csak pozítiv dolgok történnének Veled, veletek, hiszem, hogy akár már idén édes pocilakó lehet az albérlőd! De először is az a legfontosabb, hogy egészségileg, lelkileg helyre jöjj! Én szorítok!!!!

Én vasalok ezerrel. Elég sokat kivasaltam, most már csak kb. másfél méter van! :) De tényleg. Észrevettem, hogy mostanában nem megy annyira a vasalás. Fáradtabb vagyok.

Tényleg, hallgattátok, hogy megint két pesti suliban mutattak ki h1n1-et, már alsósok között is. És az eltés eset az mégiscsak h1n1 volt, de ami engem durvábban érintett, hogy itt, Tatán voltak az edzőtáborban gólyázni és ott lettek betegek. Olyan közel van Tata! :oops: :shock: :evil:

Na megyek, még 5 ruhadarabot ide készítettem, aztán eldobom magam aludni. Apa náthája még mindig megvan. Szegény. Feszt eldugul az orra!

Szilvia
Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi: gyönyörű a sárga kiscicád. Úgy érzem, egy kis kényeztetésre vágyik a macsekod. Doromb, doromb.... :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Anikó!

Szuper, hogy végre hazaengedték Bendit!!!Rákóczinál is minden ok volt?

Tök kiakadtam tegnap.Múlt héten meg lett beszélve a fűtésszerelővel, hogy ma reggel 8-ra jön cserélni a radiátorokat. Erre Anti tegnap felhívja,erre ő meg hű, meg ha...Csak ebéd után tud jönni.Azt hittem szétrobbanok.Aztán este még beugrott, akkor azt ígérte, hogy 9-10 körül megpróbál ideérni, hogy mi is el tudjunk menni..Hát ajánlom neki..:)
És remélem az idő sem szól közbe..
Holnap meg megyek a bababizibe, beviszem a hintát és a cipőket, remélem ott elkelnek..

Hugi!

Tessék kicsit visszavenni a gőzből!!!!!!!!!!És a saját munkádat csinálni..Nem egy hálás népség dolgozik ott, annyit nem ér, hogy kikészítsd magad...Tüneményes a Virág a képeken!

Anya tali:valami olyan hely kellene, ahol sokan elférünk egykupacban, mert remélem, hogy nagyon sokan összejövünk, hisa van, akit még nem ismerek személyesen. Center teteje tényleg jó lehet..Annak van zárt része is? Én még nem voltam ott..Gelato is jó, de az elég kicsike..Esteleg Stop felső beülős része? Volt a plázában is jó hely, a City Cafe, fini palacsintával(bár én arról egyenlőre csak álmodozhatok..:) ), de azt lehet, hogy bezárták..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Anya taliban naná, hogy benne vagyok! Sztem is:
-Pláza tető
-Stop emelet
-Meki kávézó
bármelyik jó lenne. Hétközben necces, de péntek és hétvége oké!

Jági: nem írtad, hogy elhoznád a talira a vastag gatyókat? ha megvannak még... Odapasszintanám Tamarához, és ha jó, vinném.

V.erika
v.erika

Jó reggelt!

Nekem tényleg az! Jól indult.... :D :D :D

Utána az sem érdekelt, hogy a gyerekek is hamarosan felkeltek. De a postás is jó korán jött. Hozta Dani Teszveszes hosszú ujjú felsőit.

Anya taliba benne vagyok én is! Bár én nem tudok sokáig elszabadulni, mert a drágám 3 óránként kel. Tényleg valami nagyobb hely kellene, ahol nem kell szoronganunk és csendes is, hogy beszélgetni tudjunk. A plázás hely is jó ötlet, bár nem voltam még ott, én a Meki parkolót is szeretem. Istenem mennyit fagyiztunk ott az autóba apával kettesben.

Most olvastam a 2008.dec-i fórumban (Gergő miatt járok oda is) hogy megvan az első anyci, akiknél már be is köszöntött a gólya megint. Kis korkülönbség lesz ott is. Olyan jó mostmár ilyeneket más "szögből" olvasni. Emlékszem hogy be voltam rezelve én is, hogy mi és hogy lesz.

Elég car időnek néz ki! Zoli mondja, hogy itt nálunk a játszó mellett is valami sörsátor van felállítva. Nem tudom mi lesz itt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hugi!

Szerintem másnak addig ne segíts, vagy legalább is minimálisat, míg a sajátod is várat magára. Mert a főnökeid nem a más (ahol besegítettél) munkáját fogják nézni, hanem a sajátod! Vagy rosszul gondolom, a többiekétől függ a tied?? Mert lehet olyan is, ha más nem csinálja, vagy nem tudja, akkor nekem sem lesz!
Mindegy lényeg a lényeg, hogy be ne sokallj a sok melóba. Főleg vigyáznod kéne most magadra. Nem hiszem, hogy a stressz használna a gyógyulásban. Nem irigylem a férjedet és gyermekedet sem, hogy ennyit nem vagy otthon. És inkább a gyerek aki megsínyli ezt, főleg ha már szavakba is öntötte hiányodat!
STOP!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?