Sziasztok!
aztazannya, jó sokat írtatok!
Cirmike,
RÉKÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Tényleg elég szerencsétlen napod volt... ma mi volt szfehérváron, kivi vagyok.
Na háziállatunk asszem nem lesz
Betti,
húúú de jó hogy sikerült elintézni a Fumentát!!! Nagyon örülök neki! Ez az Istike milyen ügyes, nagyon büszke vagy rá gondolom!
Gabi,
az orveráll-t megmérem, csak anyuéknál van, de majd a héten átugrok. Nagyon jó, egyszer sem volt a Mátén, anyós vette neki újszülötten 74est!!
így egyszer tettem bele, akkor is 3x belefért volna. Vannak ott még rucik nézzetek. Hozzáteszem az árak alkudhatóak, igazándiból nem is tudtam mit írjak rájuk , így azt írtam amennyiért én is megvettem volna - tényleg jó állapotú mindegyik. Teszek majd még fel, csak fényképezgetnem kell!
Nézek majd már én is szülőszobát, de elég dilis vagyok, én mindet végigbőgném!
Sajnálom a rossz éjszakáidat még mindig, nem lehet hogy Geri éhes? Vagy a foga lenne?
Erika,
szegény Viki!! Igen nehéz hogy ne mindig a lakás után loholj. Ma én is ültem a gyerekekkel és azon gondolkodtam hogy ott a mosatlan a mosogatóban. Aztán azon hogy lesz@rom!
Sajnos a gyerekek arra emlékeznek hogy mennyit voltunk velük, nem arra hogy mennyire volt pöpec a kéró!
azzal este kell foglalkozni mikor már alszanak!
Mond neki sokszor hogy szereted , és ölelgesd, puszilgasd!
Jági,
fogyó: próbáld ki azt hogy este 6 után nem eszel már semmit sem, az is ledob ám néhány kg-ot! Én is próbáltam, de lehet hogy a szopizás miatt annyit zabálok mint az állat, így esélytelen!
(ez amúgy nagyon gáz, kezdek vizilovasodni
)
"vasaslás" téma : hát igen az ember asszonyának néha marha nehéz összekaparnia magát egy nap után dögfáradtan, de muszály. Aztán meg azt gondolod : ejha többször is össze kellene szednem magam, mert ez marha jó!
Ma is mondta hogy legyek fent mikor jön meccsnézés után. Ja 11 kor!
Anya - taliban benne vagyok én is. A péntekiben pedig még nem tudom.
Nálunk zajlik az élet, válogatjuk a csempét-járólapot, hétfőn kezdik a burkolást. Tegnap voltunk kint, aztán lebeszéltük. Már térkövezve van kivül is. Szóval szuper.
A Máté még mindig nem akar hazajönni az oviból, mondtam már otthagyom aztán megyek érte pénteken délután
.
A legnagyobb hír. A Lili elkezdte gyakorolni a mászást ma este, nagyon édi volt megemelte a fenekét a fejét meg tolta előre. Aztán nézett hogy miért visongok
Bizti hogy hülye vagyok, de a szívem egyik fele sajnálja hogy már nem az én kisbabám, hanem ennyire gyorsan nő
hiszen most született - de természetesen nagyon - nagyon örülök neki!
sziasztok
Zsanett