Sziasztok!
nini, nálunk nem volt klasszikus szülinapi buli. A születésnapján hármasban voltunk, torta nélkül, utána volt összejövetel, környékbeli baráti kisgyerekes családok, de ez meg inkább rólunk, felnőttekről szólt. Utána eljött a nagymama és Róza nagybcsija, akkor volt torta, de őt nem érdekelte. Hallok olyat, hogy a gyerek élvezte a szülinapját, bontogatta az ajándékot (ha szeret papírt tépni, dobozt kibontani, akkor ez érdekes lehet neki), de én azt láttam, hogy Rózát valójában nem érdekelte. Szerintem egy évesen ez inkább a felnőttekről szól, s ha akarod, hogy összejöjjön a család, akkor érdemes vele szöszölni. Helyet sajna nem tudok, apró babáknak a McDonalds még nem az igaz (nagyoknak sem sztem
), másról meg még nem hallottam.
dytke, nagy mázli, hogy Ambi nem beteges (meg biztos, hogy a kitartó szoptatásnak is köszönhető). Róza viszont most eléggé belekeveredett valamibe, éjszakánként lázas (második éjjel), nappal egész jól van, de köhög erősen, ami nagyon zavarja. Azt hittem mára már nyoma sem lesz, ehelyett még mindig tart és nem látom szűnni.
Csajok, korábban itt olvastam, hogy Algopyrint lehet szedni szoptatás mellett, de a betegtájékoztató szerint nem! Ha esetleg olvassa aki ilyesmit tud, megbízható forrásból származik az infó, miszerint szedhető szopi mellett?