Sziasztok!
Már megint csak ilyen későn jutok géphez... lassan éjfél.
Nocika! Örülök, hogy végre hazavihettétek Regit! Kakilás mindkét gyerekemnél nehéz volt, nálunk csak a lázmérőzés vált be. Remélem hatott a kamillatea!!!
Bridget! Találtál repülőjegyet? Kiváncsi leszek, hogy itthon mit mondanak majd, és mi fog történni. Drukkolok! Blogodban nagyon szép képeket raktál fel! Csak ámulok és bámulok! Én ilyen helyekre csak álmomban jutok el. Ma voltunk a barátnőmnél Győrben, 4 gyerek mellett alig tudtunk beszélgetni. De legalább kimozdultunk.
Pendi! Vége a szabinak? Azért lassan már jöhetne egy hosszabb otthontartózkodás! Hajrá kövi inszem!
Enis! Most hirtelen nem is tudom mi van veled... Spontánkodtok?
Anyci! Veletek mizujs? Azta, most látom, hogy már nagykorú a lányod. Hogy bírtad a kamaszkorát? Én már előre félek... pedig még messze van.
Kitty! Mindig csak dolgozol.... Sok a meló a kertben? most nekem is jól jönne egy kis kerti munka. Úgy megmozgatnám magam, az a kis játszótéri álldogálás, meg hintáztatás, néha egy kis séta nem nagyon elégít ki. Lehet, el kéne mennem haza majd krumpliszedésre? Akkor aztán adnék az izmaimnak...
Zsu! Már csak néhány hét, és másról sem fog szólni az élet egy darabig, mint a szoptatásról, pelenkázásról, mi van a bugyorban és mi nincs, és miért nincs...altatásról, szeretgetésről. Már nagyon várod, igaz????
Na kihagytam valakit? Remélem nem.
Mi jól vagyunk, Lilla 10 hónapos, már tologatja a kis autóját és szépen lepeget utána. Gyorsan mászik, mint a szélvész, és hisztizik mint a nagyok! Lehasal a földre és a fejét veri bele. Mi lesz majd később.... atyavilág.
Levente megint jár oviba, és tanulja tovább a szép szavakat. Ma: f@sz, v@log, jó mi?
Jön a tél és félek a betegségekről. Remélem idén elkerülnek bennünket.
Teszek ide képet, a többi iwiw-en: Szakmáriné Tóth Katalin, Komárom
Valaki akar jelölni, akivel még nem tettük meg, akkor bátran!
Puszi: Kati