Új privát üzeneted érkezett!

Bridg!
Csak a plafon lesz fehér, a fal napsárga lesz. És aranyos macis bordűr lesz rajta!!!!

Nócikám!
Remélem, babavíz beválik. Barátnőmnek bevált. Már úgy várom, hogy Regit megdögönyözhessem. Remélem, még szülés előtt tudunk találkozni. Tudod, vár rátok még itt egy-két dolog, amit oda szeretnénk adni nektek!!!! Zoli is nagyon drukkol... minden nap kérdezi, hogy mi az új hír rólatok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jah azt olvastam csak irtad,hogy apacska ajtofelfat fest vgy elolvastam :oops: arra kerdeztem milyen szinu lesz :idea: A macis bordur tuti jo lesz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaaaaa.... az ajtófélfa az fehér!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Sziasztok!

Brid! Megértelek teljesen igazad van! Nem kell vissza olvasnom sem, mert tudom mi volt ezelött 1 évvel! Tudom mindenki egyként izgult mindenkiért! Lehet nem írod le a dolgokat mondván ugy sem értem, de hidd el értem én!!! Nem akarok itt én senkit sem megbántani hidd el, és abban igazad van, hogy nektek is jól jön a biztatás! Értem én!!! De hadjuk ezt! Most már talán beáll A rend és tudok jönni sürübben!!

Zsuzsu! Mikor értek rá??? Jöhettek amikor gondoljátok! Akár 7köznap is!! És ébn is szeretnélek látni pockosan!!! :D :D :D Meg beszéltem a manonak rólad meg Benőkéről és várja, hogy megismerjen titeket!!! Szal küldj egy smst, hogy mikor jó és megbeszéljük! Ha jó lehet akár 7 köznap is! Nekem 8!

A babavíz ugy nzéz ki beválik! Van köldök sérvünk is ami lehet hogy nem huzodik vissza, de vetem rá tapaszt amivel lehet kontrolálni és lehet nem kell müteni! De ha nagyon sír és nyughatatlan akkor írány a Heim Pál korház! Ettől rettegek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci,

A Nőklapján láttam,hogy ma Regina-nap van :wink: Boldog névnapot a kis Tündérnek:

Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Noci
Igazad van hagyjuk inkabb beszeljunk Reginarol :!: Hogy telnek a napok?Hogy van?Most mar minden tutko?Gondolom ez a masfel honap nem a legkellemesebben telt nektek :? De innentol remelm csakis jo hirekkel jossz :) Mit eszik?Cicire nem teszed neha :?:

Enis
szijjja 8)

Nalunk munkaszuneti nap van ugyhogy apacska itthon van netmentes nap van ma is :oops: Holnap jovok remelhetoleg :wink:


Reginanak
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Enis
nekem is van ilyen, aztán kb 4 éve nem beszélünk egyáltalán, amióta neki is van párja. Érdekes, én mindig tudtam időt szakítani rá is (nem is keveset, hogy ne legyen veszekedés), aztán még is ez van. No, de már túltettem magam rajta. Van más ;)


Bridget
azt Enisnek írtam, csak a név lemaradt :oops:

Zsu
biztos szép lesz minden, mire jön Bence ;)

Nóci
örülök, hogy jól vagytok, sérv meg sok pici babának van. Sokan ki is növik ;)
Képeket várom!
Boldog névnapot Reginek!
Kép

Én ma dolgoztam, aztán mikor hazajöttem, neki álltam főzni, most meg elég fáradt vagyok :roll:
Vendég
 


Kitty,
én meg nem jöttem rá,hogy valamit nekem szántál volna...rögtön megnézem miről van szó. :shock:

Bridget,
ahaaa,azért nem volt új bejegyzés a blogban...csodálkoztam is,mert hétvégén tudom,hogy nem jössz,de ma már hétfő(volt) :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ja,látom már,a hajnövésről volt szó :lol:
Érdekes,mert a másik két sorrról tudtam név nélkül is,hogy nekem szól,de az elsőről nem :lol: Sőt,most látom,hogy azt írtad,hogy nőni fog az még,mikor olvastam úgy értelmeztem,hogy meredek dolog kijelenteni,hogy fog még nőni :roll: :lol: Tehát akkor értem,fog az még nőni :lol: :lol: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Mindenkit puszilok! Kép

Nócikám,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT REGINEK!!!!
Kép

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!
Már megint csak ilyen későn jutok géphez... lassan éjfél.

Nocika! Örülök, hogy végre hazavihettétek Regit! Kakilás mindkét gyerekemnél nehéz volt, nálunk csak a lázmérőzés vált be. Remélem hatott a kamillatea!!!

Bridget! Találtál repülőjegyet? Kiváncsi leszek, hogy itthon mit mondanak majd, és mi fog történni. Drukkolok! Blogodban nagyon szép képeket raktál fel! Csak ámulok és bámulok! Én ilyen helyekre csak álmomban jutok el. Ma voltunk a barátnőmnél Győrben, 4 gyerek mellett alig tudtunk beszélgetni. De legalább kimozdultunk.

Pendi! Vége a szabinak? Azért lassan már jöhetne egy hosszabb otthontartózkodás! Hajrá kövi inszem!

Enis! Most hirtelen nem is tudom mi van veled... Spontánkodtok?

Anyci! Veletek mizujs? Azta, most látom, hogy már nagykorú a lányod. Hogy bírtad a kamaszkorát? Én már előre félek... pedig még messze van.

Kitty! Mindig csak dolgozol.... Sok a meló a kertben? most nekem is jól jönne egy kis kerti munka. Úgy megmozgatnám magam, az a kis játszótéri álldogálás, meg hintáztatás, néha egy kis séta nem nagyon elégít ki. Lehet, el kéne mennem haza majd krumpliszedésre? Akkor aztán adnék az izmaimnak...

Zsu! Már csak néhány hét, és másról sem fog szólni az élet egy darabig, mint a szoptatásról, pelenkázásról, mi van a bugyorban és mi nincs, és miért nincs...altatásról, szeretgetésről. Már nagyon várod, igaz????

Na kihagytam valakit? Remélem nem.

Mi jól vagyunk, Lilla 10 hónapos, már tologatja a kis autóját és szépen lepeget utána. Gyorsan mászik, mint a szélvész, és hisztizik mint a nagyok! Lehasal a földre és a fejét veri bele. Mi lesz majd később.... atyavilág.
Levente megint jár oviba, és tanulja tovább a szép szavakat. Ma: f@sz, v@log, jó mi?
Jön a tél és félek a betegségekről. Remélem idén elkerülnek bennünket.

Teszek ide képet, a többi iwiw-en: Szakmáriné Tóth Katalin, Komárom
Valaki akar jelölni, akivel még nem tettük meg, akkor bátran!

Puszi: Kati

Kép
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Brid! Hát annyira tutko minden, hogy oxigé nem kell, de marha sok gyogyszert kell beadnom a csajnak mindennap! Bár kétfélét csak hétfön és csütörtökön azok a kis tüdelyére vannak mg a vízhajtó! Ezek mellé jönnek napi szinten a folsav a vérszegénységére kap D vitamint a kutacsára, Euthyrox-ot a pajzsmirigyére Infacolt a hasfájásra ésGlicerin boraxot a szájpenészre! Egyébként jól vagyunk hálistennek! Tegnap mondjuk nagyon mohovolt és azt hittem a kezemben fullad meg! Hiába fektettem a tenyeremben hasra és ütögettem a kis hátát ugy beszürkült, hogy azt hittem vége a világnak! Ugy akart enni mint aki egy hete nem evett! Pedig eredetileg 3 óránként eszik és ha közben kér akkor kap vagy baba vízet ami nem izlik neki vagy teázik! DE egyébként nagyon jól van!
Tápszert eszik és mikor tea helyett cicizik! Szegénynek ez nagy munka pláne, hogy megszokta, hogy a cumiból jöpn mint a meszes és azért nem igen kell megdolgoznia! De azért probálkozunk!
Látom te oktoberben jössz haza! Remélem azért össze tudun futni, ha csak pár perc erejéig is, de talizunk! Apácskád várja már, hogy megismerje szülőhazádat??? Meg a családodat???

Kati! A védőnő tanácsára mi nem igen hőmérőzünk, mert félek, hogy megszokja és aztán nemhogy baj leygen! De a kamilla tea meghozta hatását hálistennek! :lol:
Gyönyörüek vagytok a képeken! Nagyon helyesek a gyerköcök!!!

Kitty! Hát igen sérv gyakran előfordul! Vettem a patikában tapaszt a köldökére és majd meglátjuk! remélem mütétre nem kerül sor, mert az hogy ujra korházba menjen belerokkanok! És nálatok, hogy alakul a babaprojekt! Hajtotok ezerrel???

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Enis
örülök, hogy rájöttél :lol:

Anyci
én is puszillak, de bővebben nem lehetne? ;)

Kati
de jó, hogy Te is írtál!
Kertben is van meló, meg amúgy is dolgozom (csak bedolgozó vagyok, mert állandót nem találok :( ), de ez meg legalább a szomszédban van... csak fárasztó.
Én meg annak örülök, ha leülhetek a seggemre végre :oops:

Nóci
biztos rendbe fog jönni Regi köldöke! Nyugi! Babaprojektre nem hajtunk (még), csak nem igazán védekezünk. Vagyis középidőben igen, de amúgy nem). Szóval esély azért van... Ha jön, örömmel várjuk, ha nem, nem baj (még).

Én ma melóztam, aztán irány a bolt, és főztem...
Vendég
 


Csak beugrottam ugyanis nagy fejfajas kinzott egesz este ota es igy 11ig aludtam :oops: aztan keles es ujjabb idopontegyeztetes :x megyek lakast nezni :? Hetvegen lent voltunk a kis sarkaban Manhattan-nak (Downtown) es olyan szep,hogy lehet oda koltozunk :oops: most ott kell neznem lakasokat 8) persze az is folyo menten van ugyhogy nem sok epulet van 3 :wink:

Kitty
Ma kell megjojjon vgy holnap :shock: :?:

Enis
Nem hat :oops: meg mindig elvgyok mradva ugyhogy innen megyek is es megirom...ma felakarom tenni az 5bejegyzest 8)

Anyci
Mi a palya :?: Nem sokat jossz mostansag :roll:

Kataaaaa :D
De orulok neked :P Ugy hianyzol mindig :roll: Es emkkorat nott Lilla :shock: :o Meg mindig tiszta te :wink: Levente meg tiszta apukaja 8) Az elso kepen nagyon szepek vgytok :wink: :) iwiw-re felnezek 8) jegy megvan 6-an megyek :wink: Hidd el en szivesen ulnek a popomon itthon nem jarni minden fele dehat nekem ezt az eletet osztottak :? Pedig Komarom az egyik kedvenc megyem :wink: Ovodat ne is mond anyum 20evig dolgozott ott neha kisegitettem...hat eszmeletlen miket nem tanulnak ott a gyerekek :twisted:

Noci
Ennyi gyogyszer :shock: :o Hogy adod be neki :shock: es a dokik azt mondtak most mar minden rendben lesz? :roll: Igen megyek haza 6-an 8) tegnap megvettuk a jegyet :wink: es remelem lesz idonk osszefutni...az elso het tudod milyen csaladi...azan 15-en megyek konzira es 18-tol talan mennek a szurik is 8) beulti elott jon apacska es hat uccso heten meg megint nagy felfordulas :? de megprobaljuk osszehozni...apacska mar most aggodik,hogy mi meg hogy lesz meg mennyi ideig tud maradni :roll: 1hetre saccolja de lehet csak par nap lesz belole :( es ha abbol nekem meg 1napot fekudnom is kell faca lesz :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget
igazából elszámoltam, mert előző hónapban 27 napra jött meg, az tegnap volt - nem jött meg. Ma sem (ha 28 napot nézünk, ma kellett volna).
De nekem eddig 35 nap és félév közötti intervallumban jött meg (gyógyszer nélkül).
De a hasam meg olyan, mintha ezer felülést csináltam volna :shock: Mensi görcs nem lehet, sose volt még, nem is tudom, milyen :oops:

Húúú, már csak négy hét? Az hamar itt lesz!

Folyó partján én is tudnék élni :oops: Nem baj, ha nem sok az épület, így kevesebb az idegesítő szomszéd is :lol:
Vendég
 


Kitty
Azert en meg remenykedem :wink: Folyopart jaja de van sok epulet csak nem olyan lakott kornyek inkabb irodak vannak itt :roll: De a kilatas szep es marha sok parkkal 8) Mondtam apacskanak jovore tudom itt tologatni az ikreit :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen en is most lattam mar csak 4het :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
köszi :wink:
Az szupi, ha sok zöldövezet van ott, mondjuk az irodák miatt lehet, kicsit forgalmas, nem? De a szép kilátás kárpótol!

Hány babát kértek vissza? Kettőt, hármat?
Vendég
 


Kitty
En eloszor is addig szeretnek eljutni,hogy minden papirom megvan a dokihoz...megjon piri megyek vv rendben minden,nincs ciszta mehet a szuri...aztan majd onnan folyatatjuk :wink: Utana meg mindig tuszot kell csiholnom es kitudja mennyi lesz es mennyi termekenyul meg es akkor jon majd ez a kerdes...addig en orulok annak is,hogy telik az ido nem merek ennyire elore gondolkodni :oops:

(de 3mat siman mivel nekem nem a legjobb minoseguek a petik ezert muszaj lenne :? )

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt egy album a hetvegi setafikalasrol 8) http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 3dc64389aa

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Brid! Hát igen! Folyó mentén én is el tudnám képzelni az életem hátra lévő részét!!! :D :D :D :D
Nos remélem, hogy azért apácska rosszul saccol és remélem minden ugy lesz ahogy elképzeled! És 3 kis manó milyen szép is lenne, ha mind meg is maradna! le lenne tudva egyszerre az egész! Én szurkolok!
És sajna igen ennyi gyogyszer! Elvileg az lenne a legjobb ha kiskanállal adnám be neki az összetört bogyokat, de ugy sokat kiköp így belekeverem a hamikába így azt legalább mind megeszi! Szal nem egyszerű, de muszály! És mivel 17.-én megyünk kontrollra akkor remélem már legalább a folsavat elhagyhatjuk! Sajna a tűdögyogyit az szerintem elég sokáig fogjuk szedni meg a víthajtot, de nem tudom! Azt hiszem a D vitamint 1 évig kell! :? De az a legkevesebb! És ugy látom a szájpenésze szépen muloban és annyival megint kevesebb!

Kitty! Mondjuk emlékeztem, hogy ha jön hagy jöjjön, de milyen jó is ez a várakozás ugye?? Tényleg szülök tudják, hogy mi a helyzet???

Nálunk minden ok! Tegnap jól kifáradt a lelkem szal tegnap sokat nem aludt így volt a fáradtságtól bőven sirdogálás! Nagyon sajnáltam! De sokat aludt az éjjel nem kelt fel a fél 12-es evásre szal az elmaradt csak a fél 3-a volt!
Párom nagyanja a gonoszabbik most van végső stádiumban! Már az elfekvőben van! Most biztos az mondjátok szemét vagyok, de ugy mint embert sajnálom, de egyébként abszolut nem! Egy iszákos vén öregasszony! És mocskos is! Mivel még nem halt meg így azért merek róla beszélni! Na mindegy remélem, hogy azért nem fog szenvedni nem ugy mint az Ő gyerekei mellette meg az unokái!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kati,szia!Nem volt vészes a kamaszkor szerencsére mert jó gyerek a lányom,semmi lázadozás nem volt nála :D Csak a szája volt néha nagyobb a kelleténél de azt okosan tudtam kezelni és nem veszekedtünk,mindig megtudunk mindent beszélni :wink:
Nagyon szép a családod :D Én jelöllek is téged mindjárt!Rátkai Melinda a nevem :D

Nócikám,nagyon ügyes lány Regi baba :D Tényleg sok gyógyszert kell szegénynek szedni :( Úgy irigyellek most,mert olyan jó lehet az a finom baba szag a lakásban :wink:
Tudod a páromnak is van ilyen "kedves" nagynénje.Ő kívánta a legjobban a babánk halálát,remélem isten megveri ezért!A sorsát ő se kerülheti el!

Bridget,én is laknék folyó partján :D Kívánom hogy itthon végre sikerrel járj baba ügyben :D :!: Párom melózik végre és már teljesen megnyugodott és ezerrel azon van hogy minél előbb baba legyen :wink: Én is dolgozok és fáradt vagyok nagyon,idő kell míg vissza szokok,ezért nem igen jöttem eddig.Csak olvasó üzemmódban voltam 8)

Kitty szijja,csak nem hiányoztam neked? :lol: Anyud hogy van?Ti akkor még nem álltok neki a babaprojektnek? :shock: Csak spontánkodtok?

Enis szióka,hogy vagy?

Kép
anyci
 
 


Noci
Hat ha ott elnenk hatraevo eletunket en is oda mennek....de igy 2evre annyira mind1 foleg ha esetleg nem sikerul a lombik most akkor nyaron nem babazok es egyedul ott a parkban a sok gyerek kozott nem lenne a legjobb :?
Ez a sok gyogyszer borzaszto....de legalabb otthon van :wink: Jartok setalni minden :?: en tok felnek ez a tudo dolog nem hangzik tul jol :shock:

Anyci
Na latom a masikon meg most en kavartam be jol :shock: pedig csak hangosan gondolkodtam :oops: majd minya megyek olvasom mi van mert valahogy nem az sikeredett belole amit mondani szerettem volna :roll: Nektek pedig sok drukk :wink:

Akciozoknak Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget nem kevertél be semmit te kis butus libus :lol:
Köszi a drukkot és viszont kívánom neked októberre! :D

Kép
anyci
 
 


Akkor jo most nagy ko eset le a szivemrol :) Mert butus voltam es nem gondolkodtam :oops: de eleg nehez mindig mindenkire odafigyelni foleg mikor epp magamrol irok vgy az en erzeseimrol :roll:

En azert egy kukisat beszugizok neked :wink: Remelem Milyen nem hragszik ram :shock: nem vennem a szivemre ha ilyen miatt szetmenne a baratsagunk :( :roll:

Na latod ez most nekem nem hianyzott...megint van min ragodnom :?

Koszonom a drukkokat elteszem mert hamarosan szuksegem lesz ra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ne rágódj ezen,nem hiszem hogy Milyen ezért megharagudna,nem olyannak ismertem meg :wink: Jó lesz nekem most az is csak egészséges legyen :!: Akkor együtt raktározzuk a drukkokat :D

Kép
anyci
 
 


Akkor jo :D a szerencsebudhat nektek is felteszem 8) azert meg vgyunk itt egy paran sajna akik meg nem babasak :?

En mondjuk a karifa ala tok eltudnam kepzelni azt a pozi tesztet 8) Ugy mint tavaly Nocieknal :D Persze elobb is johet 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
hamar eltelik ez az egy hónap, és már csak azt veszed észre, hogy kismami vagy ;)
Gyönyörű ez a hely :shock: A kilátás, a park, a kikötő...

Nóci
nem semmi, mennyi gyógyszer kell szegény kicsi lánynak! De ezeket majd elhagyja, ha rendbe jön, nem?
Szülők nem tudják, a várakozás meg nem jó, de ez van :wink:

Anyci
de hiányoztál :wink:
Mi úgy vagyunk, hogy ha jön, jöhet, bár középidőben védekezünk (azért annyira még nem akarunk tudatosan, görcsölve, stb) - csak most két nap is kimaradt :oops:
Anyu jól van, bár az eredményei rosszak lettek, majd menni kell CT-re, meg csontvizsgálatra.
Drukkolok nektek, jó lenne, ha többen is egy időben lennének babások, mint Nóci meg Zsu :D

Én egész héten melózok, tegnap Anyunál voltam, azért nem jöttem.
Vendég
 


Kitty
Na jah nem is aggodom az egy honapom mar alig van valami vissza :shock: Inkabb mar izgulok :roll: Tenyleg szep az a hely de csak ez a partresz aztan kifujt :roll:

Enis
Latod mar a blogom? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,én is azt szeretném amit te :wink: A fa alá feküdni a pocakomban egy babóval :lol:

Kitty,aranyos vagy :D Nagyon mi se görcsölünk rajta,de azért igyekszünk akkor együtt lenni amikor pé van :wink:
Anyudnak akkor még van sok vizsgálata szegénynek :?
Az jó lenne ha páran együtt lennénk babásak :lol:
Neked is drukkolok!!!!

Bridget te hamarosan itthon leszel :D Ne izgulj!

Kép
anyci
 
 


Bridget
minden rendben lesz! Tudnak ám ezek a dokik ;)
Amúgy a lakásnál van vmi konkrét szempont? Nem lehetne vmi külvárosban keresni, azok nyugisabbak, szebbek, több a zöldövezet.

Anyci
nagyon drukkolok, hogy összejöjjön. Ismerősöm azt mondta, hogy ők pé-kor kétnaponta voltak együtt, előtte meg egy hétig nem, hogy összejöjjenek a kiskatonák :roll: Nekem ez kicsit fura, de végülis terhes a csaj :wink: Meg ivott kétféle gyógyteát (csak a nevüket nem tudom :oops: ).
Vendég
 


Kitty,azért ennyire nem tudatosan bubolunk,csak amikor ránk jön és hát azért igyekszünk akkor is hancúrozni amikor pé van :wink: :oops: Teát nem iszok csak az Elevitet eszem :roll:
Mondjuk most lehet nekünk is szerencsénk lesz.mert a héten pont délutános Gáborom és hát nem volt most semmi és elvileg épp hétvégén lesz pém,addig legalább gyűjtögeti a kiskatonákat és majd jó nagyot szól majd :lol: :oops:
Majd csak sikerül előbb utóbb :wink:

Kép
anyci
 
 


Kitty
Szempontok vannak legyen mosogep es szarito a lakasban,nagy nappali ami vilagos azaz napfeny nekem kell!2wc vgy 2furdo,2halo vgy 1 csendes nem zajos kornyek en meg mondjuk erkelyt szerettem volna hat az uj latszik nem lesz :(

Az a baj,hogy minden lakasnak van valami ami miatt nem tetszik :? szal most epp van 2lakas megint ma neztuk oket...de az egyik kicsit zajos...viszont marha jo felujitott es meg volt folyora kilatas is!Vilagos nappali,2wc tip top...a masik meg oriasi nappali a konyha nem a legszebben van felujitva de elfogadhato nem koszos vgy ilyesmi csak a masikhoz kepest,es itt nincs se mosogep se szarito :roll:

Anyci
Akkor hajra karacsonyi babo...bar nekem elobb hoz +os tesztet remelhetoleg de azert a fa ala is befogok egyet tenni ha lesz ra lehetosegem :wink: Tudom ne is mond mar most izgulok a hazamenetel miatt :shock: Jegyem mar megvan :wink:


Gyujtogetes
Hat igen en is hallottam,hogy par napot kihagyni es aztan pekor mindent bele :lol: 1het azert sok de a 3-4nap az jo :wink: anyagleadas elott is 4-5napig nem szabad egyutt lenni :roll: mondjuk ez nalunk a regi dokimnal 3nap volt es paromnak tok jo eredmenyei lettek :!: A tea az a malnalevel meg a nemis tommi Zsu is itta anno az egyiket a peig kell iszogatni a masikat meg pe utan 8) De ha nekunk csak ezen mulna mar tuti babasak lennenk szerintem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akartam meg kerdezni,hogy tobbiek hol vanak?Mikor anyci jon enis nincs mikor meg enis van anyci nincs :roll: Csajok ne tegyetek ezt velem :twisted:

Csucsu :?: Zsu :?: Noci :?: Szoszke :?: Melaszka :?: Kata :?:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.10 22:36-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id= ... llscreen=1

A sertésinfluenzáról...
Mi a véleményetek az oltásról???
Mit csináljak, beadassam a gyerekeknek?

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Itt vgy meg?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata
Hat ez eleg rosszul hangzik :? Nem tudom de meg egyenlore nincs is kidolgozva a dolog!!Es ha jol tudom itt is a endorokkel,mentosokkel es politikusokkal kezdik :roll: aztan jonnek a nok es gyerekek...de egy szert ami meg nem is volt kiprobalva eleg gazos pont a gyerekeken es a babas nokon kiprobalni :?

Valami csipprol en is hallottam...foggalmam nincs hogy van ez de ahol ti laktok kisvaros keves az esely am ra :!: Itt viszont ngyon rettegnek tole amcsiban :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bocsi , hogy tegnap nem voltam, de volt dolog bőven meg kicsit nyügi voltam! Tegnap voltunk a védőnéninél m,érickélni és nem hiszitek el, de 3216g! 1 hét alatt közöl 40dkg-t hizott! Nem semmi mi???
Aztán vásároltunk föztem meg voltunk auchanba és vettünk tortát tesomnak, mert ma van a 31.szülinapja!!!
De annyira megkivántuk tegnap a tortát, hogy tegnap már fel is köszöntöttük elöre!! :P :lol: :lol:
Aztán úgy tünik megfázott a lányzó, bár apa szerint nem, de ma megyünk a dokihoz! Nem sokára kezdődik a rendelés, szal írok azt lépek!! Majd megirom mi volt!

Brid! Nos Te vagy a pozitivság mintaképe! Szal nyugodtan lehet park közelbe kecot keresni akár csak 2 évre, mert te mondtad mi van, ha csak a 2. lombik jön össze, de össsze jön! És ülönben is jó lesz a gyerekzsivaj!! Szal drukkok mennek elöre is!

Amugy nem tom ki kérdezte Brittől ,mert nem olvastam el, de Zsu cickafark fű teát ívott pé elött és málnalevél pé után! Én is ttam, de nekem nem vált be! DE proba cseresznyxe!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Kitty, az ismerősöd biztos a cickafark-palástfű teát itta :)

Bridg, a te babád meg szintén oroszlán lesz, mint mi? :lol: Ha az októberi kezdés stimm lesz :)

Anyci, nem csinálsz magadnak ovus vonalzit?

Kati jó,hogy jöttél, nagyon helyesek vagytok!!!!!
Én nem merném kockáztatni az oltást, ahogy Brid is írta

Én is úgy szeretnék újra babás lenni!Csak hát ha jobban belegondolok, megijednék azért most egy picit.Most a leghúzósabb Marcival :)
Olyan mint egy felhúzott duracell-nyuszi! :lol:
Hoztam képet is, anyuméknál készült tegnap
Kép Kép :)
Vendég
 


Szia Nóóóóóóci!!! :)

Képet mikor kapunk erről a szépen fejlődő kislánykáról?
Majd írj,hogy mi volt a dokinál :)

A málnalevél a szülés utolsó heteiben kell,hogy könnyebben menjen a szülés.Én is ittam.De hogy pé után, erről nem hallottam!
Nem összekeverted a palástfűvel? :lol:
Vendég
 


Ja, Brid, itt anyuék gépén van skype.Mi a címed?
Vagy iwiw-en fennt van?
Vendég
 


Noci
igen vegulis tisztaban vgyok vele hogy sikerulni fog csak nem bizti hogy elsore. Arrol a lenti parkos reszrol lemondtunk mert csak messze van minor mar gondolkodtunk. Mondom babasan tuti Jo hely de igy nem vallalom be majd Meg akar koltozhetunk is szoval nem banom. Manodnak jobbulast csak nem fazott Meg es tenyleg kerunk kepeket!

Furti
hat en ugy szamoltam juliusban szulok ha sikerulni mindende nekem mind1 mikor lehet agusztus is ugyus nyari kismami szerettem volna lenni :wink: mekkorat nottetek es egyre jobban hasonlit rad!
Skypeom fent van iwiwen vegyel fel nyugodtan :wink:


Oltas
itt amcsiban ngyon megoszlanaka velemenyek. Valamelyik allamban kotelezo az oltas. Hallottatok mar ilyet?1000$ napi buntetes jar aki nem oltatja ott be magat. Ez mindjuk Mexico biz kozeli allamanda es lehet ngyobb a fertozes ott de egyenlore Meg nincs is Meg az ellenszer es mondom ez nem ugy megy hogy az uj vacinat egybol a gywrekek es kismamik kapjak meg.

Solan figyelmeztetnek az 1976os swine flura Ami ugyanigy indult es akkor is jottek ezzel a ellenszerrel. Kozben kiderult hogy magatola betegsegtol 1ember halt Meg mig az oltastol 25-en es a mas mellekhatasok sem maradtak el.

Aztmindjak ez csak egy kitalacio hogy beolthassanak Minnelli tobb embert es belejuk keruljon a chip. Aztan van aki azt mondja hogy ez egy virus fegyver Amit dirrekt ok fejlesztettek ki es az ellenszert is kiakarjak kiserletezni rajtunk. En nem tudom mindenesetre elgondolkodtato ha mar ennyi doki es neves emberek figyelmeztetnekD :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok bekapcsoltam a tevet es megy a megemlekezes a 2torony helyen...annyira szomoru itt konnyezek :cry: olvassak fel az aldozatok neveit az aldozatok hozzatartozoi... :cry: Meg az eso is esik mintha az eg is siratna ezt a napot :!:

En meg megyek keszulodom mert lassan indulok!Jot ne halljak rolatok 8) Csak hetfon jovok :!:

Kata,Furti
Kép

Noci
tesodnak:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="fürtöske"]J írta:fürtöskea, Brid, itt anyuék gépén van skype.Mi a címed?
Vagy iwiw-en fennt van?


Hetfoig nem vgyok gepnel :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Folyó mellett??? Hát én is nagyon szívesen költöznék olyan szép helyre!!

Anyci!
Irigylem a kapcsolatotokat a lányoddal!
Nálunk anno nem volt ilyen, csak miután férjhez mentem, változott meg a kapcsolatunk.

Kitty!
Remélem, anyud legközelebbi vizsgálatai már sokkal jobb eredményt mutatnak!!!

Kati!
Hát én azt hiszem, addig nem adatnám be az oltást, amíg nincs kiforrva a dolog teljesen!!!

Nócikám!
Nagyon szépen gyarapodik Regi!!!!
Nagyon boldogságosat kívánunk tesódnak!!!!!

Fürtike!
Tündéri a kismanód!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szerdán itt volt anyum és kitakarította a lakást. Szegénynek nem tudtam szinte segíten semmit, mert nagyon el kezdett keményedni a hasam és lefelé vándorolni. Ma megint görcsölgetett is mellette, de szerintem ez most csak a fronttól van. Csütörtökön reggel kivittük anyut a buszállomásra, aztán elmentünk bevásárolni, mert este jöttek keresztanyumék. Aztán haza jöttünk, mostam, terigettem, elmentem a cipészhez, SzTk-ba, megvettem a pizsamámat és a hálóingemet a kórházba, vettem még bugyit is,, melltartót, voltam könyvtárban és DM-ben. Aztán jöttem haza. Még tudtam egy órát pihenni, aztán kezdtem főzni estére. Hát nem mondom, mire lefeküdtünk, fájt minden porcikám, pocim meg mint egy nagy kődarab.
Ma reggel voltam vérvételen, azóta meg mostam és terigettem, meg pihenek. Vége a nagy rohanásoknak, meg főzőcskézésnek. Nem bírom már. nagyon úgy érzem, hogy a törpicsek hamarabb fog jönni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


zsuzska :)

Hát, úgy nézem, kb.5 heted van vissza,a 35. hétben vagy?
innentől már lassan jöhet.Én is így voltam,hogy azt hittem előbb jön, ilyenkor nekem is rengeteget keményedett a pocim.Én nov.10.-re voltam kirva, és 7.-én jött.De már emlékszem, október 23.-ára vártam :lol:
Vendég
 


Fürtike!
igen, a 35. hétben vagyok!!! Okt. 21-re vagyok kiírva hivatalosan.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hoztam hénány képet a madjnem kész Bence lakról:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És a hatalmas pocakomról is:
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Anyci
értem, sikerülni fog :)

Bridget
miért kell két fürdő? :oops:

Kata
oltáshoz én is annyi tudnék csak hozzáfűzni, amit Bridget is leírt. Szerintem csak felfújják a dolgot, és ez egy biológiai fegyver...

Fürtöske
akkor valószínűleg azt ivott - málnalevelet biztos nem, azt én tudom, hogy terhesség végén szokták :)
Fürtöskéd nagyon huncut :D

Zsu
köszi :)
Te meg pihenj, nem kell neked már vendégséget tartani!
Bence lak nagoyn jól néz ki - mindkettő :lol: :wink: És te nagoyn csini kismami vagy!

Mi holnap kertet építünk, ha kész, majd hozok fotót. Nem nagy durranás, csak a kisebbik előkertet csináljuk meg - meg most ugye virágot se lehet már tenni ki... Itt az ősz :roll:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?