Helló Banda!!!
Én az elveszett bárányka is megkerült
Vagy inkább eszement bárány.....Tegnap annyira zűrös napom volt, du 5-re értem haza a reggeli melóból, 6-kor meg már indultam az estibe....Épp csak, hogy belapátoltam amit Apjuk elém rakott kaját, aztán már húztam is a csíkot!!!De most itt vagyok és nem szabadultok, kitöltöm a fél oldalt
Csip-Csip - Hatlamas Gratula a lakáshoz!!!!
Na látod már majdnem feladtad, aztán még is összejött!!!Juhéjjj!!!
Anita1984, Gtunde75 - Nagyon ügyik vagytok, hogy letettétek a cigit!!Most nyújtom át a képzeletbeli kupát nektek, látjátok??
Betty- Király a tábla csajszi!!!Nagyon édi vagy, hogy így foglalkoztál vele!!Cuppp!!Ja kihagytam a koromat.....De hát van itt nekem egy ikertesóm, igaz-e Réka???
Szóval 29 vagyok én is
Anyci- Sajnálom ami a babáddal történt
.....Olvastam a másik topikban is.....De majd most rágyúrtok szépen a projektre , nem igaz??
Ne edd meg a monitort, mert nem fogsz tudni nekünk írni
Zsu- Ne add fel!!Ahogy a többiek is írták ha még pirivel nem találkoztál bármi lehet....De azért az embernek még is fel kell készülnie arra is ha nem...
De akkor majd a következő lesz a te hónapod
Mindenkinek eljön egyszer az ideje!!
Sellon, Joli, Iner - Helló Kismamáink!!Öröm olvasni a soraitokat!!Mert azért a hányingerek és rosszullétek ellenére is sugárzik a boldogság a soraitokból
Mindenki nagyon vigyázzon magára és élvezze ki minden pillanatát ennek a szép időszaknak, mert olyan gyorsan elillan az a 9 hónap!!
Jajj, Anitám....Hát annyira friss kismami vagy, hogy majdnem kihagytalak a kismamis sorból!!
Szóval te is vigyázz ám magadra!!
Réka80 - Ikertesóm!!!
Nagyon ügyi a kiscsajod, hogy ilyen lazán nyomja az ovit
Elárulom, hogy sajnos én is cigizek
Mondjuk nem túl sokat ( 4-5 szál naponta) de tudom ennyit sem kéne
Ráadásul volt 2 év amikor egy szálat sem szívtam, de aztán jött " csak buliban egy szálat" , meg csak ha iszom akkor , meg csak kaja után......
Na innen meg már 4-5 szálnál tartok
De tudom, hogy ha itt lenne egy baba a pocimba az lenne a legjobb módszer a leszokásra, mert tuti, hogy egy szálat sem szívnék onnantól kezdve!!
Susytunder - Anitának is így volt, először szellemcsíkos volt a tesztje de utána pár nap múlva már halvány 2 csíkos
Pár nap múlva szerintem tesztelj újra!!!!
Csajok én is fostam a fogorvostól, pedig 20 éves koromig soha semmi nem volt a fogaimmal.....Mindig attól féltem, hogy nehogy adjon szurit az ínyembe....Aztán egyszer eljött a pillanat....kilukadt az első fogam....És jött a doki a szurival.....Beadta, alig érztem, utána a fúrásból meg már semmit.....Innentől kezdve akármikor mentem , már előre követeltem a szurit
.....Na most én kis naív azt hittem, hogy itt kint is így van.....De persze NEM....Az itteni fogdoki úgy fúrta meg a fogamat aminek már levolt törve a fele és tök érzékeny volt eleve is, hogy nem adott semmit
Pedig mondtam neki, hogy kérek.....azt mondta, de hát mindjárt kész is vagyunk és már a számban volt a fúróval a vaddisznója....
Na most lépek Csajok, megyünk DVD-zni......Lehet inkább gazozni kéne a kertben
...Hmmmmm, nagy a dilemma
Legyen csodaszép napotok!!
Pusszancs mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa