Új privát üzeneted érkezett!

Anita, hm... fura dolog, mert azt hittem, hogy rosszabb lesz. néha nagyon erősen rámjön a rágyújthatnék, de összességében azt kell mondjam, hogy nem olyan vészes.
Pedig én 20 évig napi fél-egy dobozzal szívtam...szóval nem koca bagós voltam.

Kép
gtunde75

Tünde, az tényleg sok már mint a 20 év :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjszakát mindenkinek, elteszem magam holnapra, elég volt ebből a mai napból! :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjszakát! Én is megyek!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Nem dohányzó lányoknak minden elismerésem, nem tudom mennyire nehéz, de az elmondottak alapján sejtem... én 30 éve nem dohányzom. :lol:
Szerencsére sosem szívtam egy szálat sem, de tisztelem az erőtöket, hogy abba hagytátok.

Zsu
Ha most közelebb lennél mennék hozzátok, nekem is vacakol egy fogam, de még gyűjtöm a bátorságot. :)

Azért fogorvoshoz elmenni is felé a cigi elhagyásával. :)

Én is eltezsem magam holnapra, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!
Fájdogál a hasam, azt hiszem érkezik piri... :cry:

Suzy, csak egyszer kell elindulni egy normális, jó kezű,emberséges fogorvoshoz és már a következő alkalmat akár várod is! :wink:

Réka, oviban mi újság?

Többiek???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt :)

Oviban minden okés. Zsozsó ottalvós, simán megy minden.
Fél 4 körül szoktam érte menni, és nagy meglepetésemre ilyenkor már csak ketten vannak a másik kislánnyal. Nekem fogalmam sincs a többi szülő ezt hogyan csinálja :shock: Én előbb ennél már nemigen tudok menni :roll:

Egyfolytában terhes nőkkel álmodom. A főnököm tegnap, ma a barátnőm volt terhes álmomban :roll: Ez is az jelzi túl sokat foglalkozok a témával :roll:

Én a volt gimis osztálytársamhoz járok fogorvoshoz. Szintén paráztam, de rá kellett jönnöm ott a dokinál, hogy nem volt mitől. Nekem is tömtek, fogkőtávolítottak, de semmi. Inkább a folyamatos tátott száj fárasztott, meg mikor csak nehezen fértek a fogamhoz :D

Én még mindig cigózok Lányok :roll: mentségemre legyen mondva, hogy egyre kevesebbet, mert készülök a teljes absztinenciára :wink: No de a kevés se kéne, tudom... :oops:

Joli, Pitypang erre se néztek? :cry: :wink:

réka80

Szép reggelt lányok!

Volt nekem egy nagyon jó fogorvosom, de az a doki a férje, aki nem vette észre a cisztámat, így ciki lenne hozzá menni szerintem. Tőle nem féltem, tök jókat dumáltunk.

Zsu
Azt hiszem együtt fogjuk kezdeni a következő hónapot, ma is teszteltem első pisiből, de semmi. Még fehér csík se. Bár még lehet rá esély, de nagyon pici.

Kép
Kép
susytunder

Sajnálom Susy :cry: Hanyadik Dpo?

réka80

Réka, ez így szokott lenni nálam is, ha valami nagyon fontos, akkor még alvás közben is állandóan ez a téma. Engem folyamatosan műtenek valami nőgyógyi bajjal :roll: :cry:
Örülök, hogy az oviban minden rendben, graula neked!
Enyje-enyje, ideje lenne végleg abbahagyni, a baba tervezése előtt sem jó a cigi egyáltalán...eljön az ideje biztosan, hogy lerakd! :roll: :?

Suzy, Én azért drukkolok neked nagyon!

Joli, ma jön meg, ha jól emlékszem :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Réka
10 Dpo. Nem hiszem, hogy ezután más lenne. Az a baj velem, ha teszt van a közelemben, nem bírok magammal. Lehet meg kellett volna várni az eredeti tervbe vett időpontot, a szombatot. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt csajok...Na hát mik történnek itt a fórumon!

Iner: Jó, hogy hallotunk felöled.... :)

Anita: Halk Gratula neked :) Nem semmi, hogy nem cigizel, szép tőled, ügyes vagy...

Tünde: Minden elismerésem a tiéd, hogy te is leraktad a cigit!!!

Betty: Nagyon jó a tábli, ügyi vagy...

Réka: Nagyon jó, hogy vagy Bettyvel együtt, mert ti csomószor egyböl, sok mindenben tudtok segíteni!!!!Elmagyarázzni mit, hogy kell, hogy van :D

Zsu:Én is pirizzem :( :( :(

Suzytunder: Sajnálom a nega tesztet! Próbáld meg pár napo múlva, ha még nincs jele a pirinek, hogy jönne...drukkk

Tegnap én meg azért nem jelentkeztem, mert:
SZERZŐDÉST KÖTÖTTEM :) !!! 100%, hogy máriusban költözzünk...

Szép Napot Mindekinek Puszi!!!!!!!!!
csip-csip18

Jó reggelt Lányok!!! :)

réka80

Én úgy szoktam le, hogy kijelöltem a napot, hogy mikortól nem fogok dohányozni...szeptember 1, és addig lelkileg készültem rá, és az utsó egy hétben még többet dohányoztam, mint előtte, gondolom azért, mert "még lehetett".
Augusztus 31-én késő este elszívtam az utsót.
Nem mondom, hogy nem tudnék bármikor rágyújtani...de az ok, amiért leszoktam, olyan erőt ad, hogy az hihetetlen... :)

Most fedeztem fel a fertility-n, hogy van egy kalendárium, és ott jelzi a jósolt ovulációt... valószínű a méhnyaknyák állagából egy napra előrébb jósolja az ovulációt, mint én gondolnám a hőleesés alapján... pont aznap voltunk együtt védekezés nélkül :oops:

hm...kezdek izgulni :D

Kép
gtunde75

Kitti, hatalmas gratula a lakáshoz :D meglátod hamar fogja követni a baba is, pláne azért mert most mással is tudsz nagy energiával foglalkozni.
Aranyos vagy, én összeszedtem ezeket az infokat innen-onnan, bár igyekszem nem okoskodni. Egyébként is, ha nagyon rajta vagyok egy témán, akkor megszállott leszek, és ragadnak az infok.

Susy 10 Dpo-n 25-ös teszttel még nem esélytelen, szerintem. :wink:

réka80

Kitti, gratula a lakáshoz, örülök, hogy mégis csak sikerült a terv!!!
most aztán jöhet közben a "babagyártás"... :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!

susytunder, én Kendével is simán leszoktam. Szopi után meg vissza. :( Nekem azért nem nehéz, mert míg magamat mérgezem, ok, de egy babát? Na azt nem. A teszteddel kapcsolatban én nem adnám még fel, még lehet két csíkos.

Egyébként tudjátok miről nem tudok leszokni? A Pepsiről. Most is tudom, hogy nem kéne, de mégis iszom. Direkt nem veszek, de alig várom, hogy menjünk valahová ahol ihatok. :oops:

Csip-csip, gratula a házhoz, legyen nagyon sok örömetek benne! :)

Pussz a Többieknek is!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok Lányok!

Csip-csip

Gratula a lakáshoz. Mikor költöztök?

Zsu

Amíg nem jön meg, én nem adnám fel!!!!!!!

Susytunder

10 DPO még semmit nem jelent. Amíg nem jön meg te se keseredj el!

Üdv az összes újnak!

Tünde

Igen, jól mondták a lányok. Nekem ovu-kor lett piszok érzékeny a mellbimbóm, viszont utána sem múlt el, csak enyhült egy kicsit, majd ismét érzékeny lett. Ami azóta is tart!:)

Anita, Onlány

Halk gratula!!!!!!!

Hát jó sokat írtatok lányok péntek óta! Alig győztem visszaolvasni!
Szombaton férjem átesett a szemműtéten, most már jól van! Jövő kedden kell visszamenni a 10 napos kontrollra.
Velem annyi változás van, mint amit Iner is írt! Társamul szegődött a hányinger. Hányás nem volt még, de sokszor a küszöbén voltam. Pláne reggel zötykölődve a villamoson a sok büdös ember között. De hős voltam és nem hánytam!
Érdekes, hogy hullámokban jön a hányinger, de mellette mégis éhes tudok lenni néha. Ha végre megéhezem, eszem, aztán szinte egyből megint hányingerem van. Sajnos anyám házikosztja megtette a hatását, híztam egy kilót. Most egy kicsit igyekszem soványabban étkezni.
Jövő hétfőn megyek UH-ra, remélem lesz szívhang. Elvileg akkor leszek 7+6, de szerintem két nappal fiatalabb.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, örülök, hogy jelentkeztél és, hogy minden rendben van veletek!
Addig jó, amíg van egy biztos tüneted, lesz szívhang is hamarosan!!!
Drukk jövőhétre+++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Joli!
Jó, hogy írtál, már vártam, hogy jelentkezz...örülök, hogy minden rendben van Veletek...a tüneteink tök hasonlóak...
Nekem még annyi van, hogy a szagokat nagyon nehezen tudom tolerálni, de kb 10km-es körzetben megérzek mindent.... :shock: :x
Olyan lett a szaglásom mint valami .... :wink:

Hétfőn vagy szerdán megyek én is uh-ra...
Nagyon várom...remélem minden rendben lesz....és már alig várom, hogy halljam a baba szívhangját...

Kismamik!
Először is gratula...
Ti szeretnétek majd tudni a baba nemét?

Hányadik héten tudja megmondani a doki?

Remélem mindenki jól van...

Csip-Csip!
Gratulálok a lakáshoz...nagy boldogság ez... :lol:

Zsu!
Én sem adnám fel amíg nem jön meg....még ott lehet a pici, csak még kevés a Hcg...drukkolok naon!!!

Nagy dolog, hogy le tudtátok tenni a cigit...nálunk a családban sokan dohányoznak/tak és láttam mennyit szenvedtek mikor leakartak szokni....volt akinek sikerült... :lol:

Én tudjátok mit kívánok nagyon...a "mekis" sajtburgert...lehet azt enni ilyenkor? Csak mert nem valami egészséges...

pussz[/b]

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, jó, hogy Te is előkerültél! :)
Köszi a drukkot!
Biztosan minden rendben lesz az uh-on, szorítok nagyon!!!
Dolgozol?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!

Ma csak fél 2re kell mennem hála égnek...már várom hogy leteljen ez a másfél hónap...novemberben már nem megyek....legalábbis remélem :wink:
köszi, hogy szorítasz majd, rám fér, mert nagyon parázós vagyok :roll:
Hogy vagy ma?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner- Joli: De örülök Nektek!!!! :D :P :D
De jó hallani felöletek, minden rendben az a lényeg, majd meglátjátok, csodás lesz amikor hallani fogjátok a kis csöpségnek a szív hangját....
Én a barátnöm kislányának hallottam és sírva fakadtam, olyan jó érzés....
Vigyázzatok Magatokra sok puszi!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Zsu: Bele kell húzni most már!!!!Kell nekünk is már a baba project!!

Csajok: akik már szültek és anyukák...Ki mikor hanyadik héten szült????

Puszi
csip-csip18

Iner, kitartás a munkához!!!
Veled vagyunk... :)
Megvagyok, fájdogál a hasam, piri még nincs!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én már ideje azon vagyok...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most lehet, hogy hülyén hangzik, de amióta volt az inszemünk nem is voltunk együtt a férjemmel, kedden volt 2 hete... :?: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

De az, hogy lehet Zsu??? :?
csip-csip18

Sziasztok!
Hu de sokat írtatok! :)

Iner!
Én szeretném tudni a bébim nemét,nanáááá :wink: :!:
Hát ha jól tudom 18.héten ha már ugy fekszik meg tudják mondani..ha tévedek akkor javítsatok :lol:

Én lánykámnál csak 29 hetes 4d uh-on tudtam meg de akkor is csak 90%.ra mondták ,hát bejött :)
De most meg nagggggyon kíváncsi vagyok és már minél elöbb szeretném tudni :)
Persze mert legelsöre ugy voltam hogy hát 1.baba lesz ami lesz...
ne persze ez most is ugy van hogy lesz ami lesz mert nem lehet válogatni,de én kisfiút szeretnék nagyon :!: :!: :!:
És anyu állandoan azzal piszkál hogy áhh ugy is lány lesz ez is.. :twisted: rendes nem? :lol:

Joli!
Örülök hogy jelentkeztél!!! :)
Holnap talizok az Ivókkal jön hozzánk tanácsadásra :)
Meg vagy vele elégedve amugy?
Eljön hamar a hétfö..lesz már szivhang a bébidnek tuti :wink:

Anita!
Én is cola függő "voltam" "vagyok" ...annyi hogy joval csökkentettem..muszály mert nem tesz jót a bébinek ...
Régebben napi szinten ittam..most már csak elvétve veszek egy héten 1szer és akkor az kitart..mert más nem issza :)
De a vérnyomásomnak sem kedvez ugy gondolom..bár nem szoktam érezni hogy felvinné..
MOST MÁR ÉN IS KB.6 HETE NEM DOHÁNYZOM!!!!! És nem is hiányzik egyáltalán..:)

Zsu,Susy!
Ne adjátok fel!!!
Még nincs semmi veszve :)!

Csip-csip!
Örülök hogy lesz lakásotok,aztán jöhet a kis trónörökös :)!!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

csip-csip!
Kiskönyv szerint 40.héten szültem..
Mensi szerint meg már a 42.hétbe léptem..
Mert elöször márc 11-re voltam kiírva,aztán átírtak márc 18. és végül 22.én szültem(ugy inditották meg)

Zsu!
Gondolom hogy az aggodás..hogy vajon sikerül-e meg nehogy baj legyen stb...azért nem bujtatok össze :roll:

Hát én apim már kivan :lol: ...nálunk már azóta nincs "semmi" mióta megtudtam hogy bébit várok..de aztán a doki is letiltott róla a februári vetélés miatt :roll: .hát áldozatot kell hozni..mondtam neki..
Érje be azzal amit kap :lol: :lol:
Vendég

Helló Banda!!! :lol:

Én az elveszett bárányka is megkerült :!: :!: Vagy inkább eszement bárány.....Tegnap annyira zűrös napom volt, du 5-re értem haza a reggeli melóból, 6-kor meg már indultam az estibe....Épp csak, hogy belapátoltam amit Apjuk elém rakott kaját, aztán már húztam is a csíkot!!!De most itt vagyok és nem szabadultok, kitöltöm a fél oldalt :lol:

Csip-Csip - Hatlamas Gratula a lakáshoz!!!! :D Na látod már majdnem feladtad, aztán még is összejött!!!Juhéjjj!!! 8) :lol:

Anita1984, Gtunde75 - Nagyon ügyik vagytok, hogy letettétek a cigit!!Most nyújtom át a képzeletbeli kupát nektek, látjátok?? :lol:

Betty- Király a tábla csajszi!!!Nagyon édi vagy, hogy így foglalkoztál vele!!Cuppp!!Ja kihagytam a koromat.....De hát van itt nekem egy ikertesóm, igaz-e Réka??? :wink: :D Szóval 29 vagyok én is :lol:

Anyci- Sajnálom ami a babáddal történt :cry: :? .....Olvastam a másik topikban is.....De majd most rágyúrtok szépen a projektre , nem igaz?? :P Ne edd meg a monitort, mert nem fogsz tudni nekünk írni :wink: :lol:

Zsu- Ne add fel!!Ahogy a többiek is írták ha még pirivel nem találkoztál bármi lehet....De azért az embernek még is fel kell készülnie arra is ha nem... :( De akkor majd a következő lesz a te hónapod 8) :) Mindenkinek eljön egyszer az ideje!!

Sellon, Joli, Iner - Helló Kismamáink!!Öröm olvasni a soraitokat!!Mert azért a hányingerek és rosszullétek ellenére is sugárzik a boldogság a soraitokból :wink: :D Mindenki nagyon vigyázzon magára és élvezze ki minden pillanatát ennek a szép időszaknak, mert olyan gyorsan elillan az a 9 hónap!! :wink:

Jajj, Anitám....Hát annyira friss kismami vagy, hogy majdnem kihagytalak a kismamis sorból!! :lol: Szóval te is vigyázz ám magadra!! :!:

Réka80 - Ikertesóm!!! :lol: Nagyon ügyi a kiscsajod, hogy ilyen lazán nyomja az ovit 8) :wink:
Elárulom, hogy sajnos én is cigizek :oops: Mondjuk nem túl sokat ( 4-5 szál naponta) de tudom ennyit sem kéne :roll:
Ráadásul volt 2 év amikor egy szálat sem szívtam, de aztán jött " csak buliban egy szálat" , meg csak ha iszom akkor , meg csak kaja után...... :arrow: Na innen meg már 4-5 szálnál tartok :roll: :oops:
De tudom, hogy ha itt lenne egy baba a pocimba az lenne a legjobb módszer a leszokásra, mert tuti, hogy egy szálat sem szívnék onnantól kezdve!! :!:

Susytunder - Anitának is így volt, először szellemcsíkos volt a tesztje de utána pár nap múlva már halvány 2 csíkos :lol: Pár nap múlva szerintem tesztelj újra!!!!

Csajok én is fostam a fogorvostól, pedig 20 éves koromig soha semmi nem volt a fogaimmal.....Mindig attól féltem, hogy nehogy adjon szurit az ínyembe....Aztán egyszer eljött a pillanat....kilukadt az első fogam....És jött a doki a szurival.....Beadta, alig érztem, utána a fúrásból meg már semmit.....Innentől kezdve akármikor mentem , már előre követeltem a szurit :lol: .....Na most én kis naív azt hittem, hogy itt kint is így van.....De persze NEM....Az itteni fogdoki úgy fúrta meg a fogamat aminek már levolt törve a fele és tök érzékeny volt eleve is, hogy nem adott semmit :evil: Pedig mondtam neki, hogy kérek.....azt mondta, de hát mindjárt kész is vagyunk és már a számban volt a fúróval a vaddisznója.... :evil:

Na most lépek Csajok, megyünk DVD-zni......Lehet inkább gazozni kéne a kertben :roll: ...Hmmmmm, nagy a dilemma :lol:

Legyen csodaszép napotok!!
Pusszancs mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Én úgy gondolom,ha egyszer lesz gyerekem, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen, de persze Titeket is megértelek, ez az Én véleményem!!! :roll: :wink:

Kírus, gratula, hogy nem cigizel!!!Nemsokára nucha szűrés, hogy telik az idő!!!
Nem adom fel, csal el vagyok egy kicsit keseredve!!!
Én is imádom a Coca-colát, de most, hogy volt az inszem nem ittam egy kortyot sem, de bármikor innék szó se róla!Kibírom, mert mindent ki lehet, csak akarat kérdése!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus!!Basszus.....téged is kihagytalak :oops: :roll: Szégyellem magam és bújok az asztal alá.....Annyi kismamink van és annyian vagyunk már.... :roll: Na jó , keresem a kifogásokat!! :wink:
Hogy vagy te lyány???Te is Cola függő vagy??? :lol: Én is az voltam, otthon frankón mondom nem ittam mást Coca Cola Light-ot....De azt minden nap minimum 2 litert :roll: Mióta kint vagyunk valahogy leszoktam róla......Nagy ritkán 2-3 havonta iszok csak!!Most ráálltunk a jeges teára...Bár nem tudom ez mennyivel egészségesebb?? :!: :!:

Na most már tényleg húzok!!
Csókolom a kiskezüket! 8)

KépKép
gyancsi

Még mindig itt vagyok....Nem lehet elszakadni innen :lol:

Na én is most mint még csak leendő anyuka, azt mondom mindegy milyen....De persze a legjobban egy fiú egy lány felállásnak örülnék, hogy minden típusból legyen :lol: De a legeslegfontosabb, hogy egészséges legyen, a többi nem számít!!

Pusssz

KépKép
gyancsi

Ancsa, ritkán jössz, de akkor velősen... :wink: :roll:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

én 37+6-ra szültem. Indították, mert szinte mindig gáz volt az nst-vel.
37 volt összesen :?

gyancsi, inkább a dvd-zést választanám :D

Anita

Kép

Kép
anita1984

Csajok szerintettek egy Sahara sarokgarnitúrához (bézs szövet és sötét barna műbőr, elefánt mintás dísz párnával) milyen szinű szőnyeg passzol meg falszín???
Mert most láttam, hogy le van akciózva a shaggy szőnyeg...
Igaz még odébb van , de most baromi jó áron van a szőnyeg. Gondoltam azt megkéne most vennem. Egyforma szőnyeg meg fal az ugy jó nem???Csak kérdés a szín, szerintettek???

Köszi a segítséget!!!

Puszi
csip-csip18

Sziasztok!

Kicsit rég voltam.... Jelentkezem, bár csak Zsu hiányolt. :roll:

Üdv az újaknak! Nem is tudlak titeket felsorolni, annyian jöttetek! :oops:

Susy! Szerintem kicsit korai volt az a teszt, nem? Még ne add fel, lehet az még pozitív!

Zsu! Én azért még drukkolok neked! Tudod, amíg nem jön meg, addig van még remény! :wink:

Csip-csip! Gratula a lakáshoz! Mi is úgy szeretnénk már a sajátunkban lenni. Mi házat szeretnénk venni valahol Pest közelében. Mégpedig jövő májusig, mivel akkor van a beíratkozás az oviba, és addig azért le kéne rendezni, hogy már ott tudjuk beíratni Csengét. Mi most szolgálati lakásban lakunk, panel. És nagyon hiányzik a kert. :?

Anita! Nagy-nagy gratula! :D

Anyci! Sajnálom ami a babáddal történt! Drukk hogy minél előbb összejöjjön! :wink:

Én a 39. héten szültem. És a 21. héten 4d-n tudtuk meg hogy kislány.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Örülök, hogy jelentkeztél Angyalkrisz :) Mi is szeretnénk kiköltözni az agglomerációba valahova, de olyan piszok drága minden :cry: , a kert nekem is nagyon hiányzik, én egy vidéki csaj vagyok, és nem bírtam Budapestet megszokni :roll:

Nekünk is elég natúr színű a nappalink Csip-Csip, és én bordó szőnyeget választottam, a natúr színű falunkon pedig van bordó tapétacsík :wink: De ízlés kérdése, mit szerettek.

AncsaIkertesó :wink: , akkor ebben hasonlítunk-mármint a cigiben. A terhesség mindent átír, akkor egy pillanat alatt leszoksz, mert ahogy Zsu is írta agyban dől el minden. Én se cigiztem 3 évig, de most kövezzetek meg -én szeretek cigizni. Akkor kikapcsolok, meditálok, gondolkodok,.... szertartása van. Ha a Pocaklakó Pocakmanóról van szó akkor az persze más....
ÁÁ, viszont a Cola :| soha nem szerettem... :?

Jaja, én a 41. héten szültem, indításra :wink: No az az igazi tudatmódosulás :lol: Szülés közben minden megváltozik körülötted. A tér, az idő. Felejthetetlen élmény, piszkosul fáj, de semmihez nem fogható.

réka80

Sehol senki? :shock:
Ki hol jár, mit csinál??? :o
csip-csip18

Sziasztok!

Gyancsi! Köszönjük szépen a kedves fogadtatást!
Vendég

Szép jó estét!

Kicsit kertészkedtem, a férj uram ma éjszakára ment és sajnos egész délelőtt nem csinált itthon semmit, Én meg már nem bírtam elnézni, hogy sok a "szemét" az udvarban, gaztalanítottam, rózsát metszettem és még hasonló jó kis dolgokat csináltam, de jelentem KIKAPCSOLÓDTAM és nem gondolkodtam addig legalább, jól esett!
Higgyétek el néha ez egy jó kikapcsolódás!

Ahogy sokan írtátok szeretnétek saját házat és kertet ezt tökéletesen megértem, főleg, akinek gyerek is van már, Én nem cserélném el egy lakásért, főleg, hogy soha nem laktam panelban!!!

Akartam is kérdezni úgy mindenkitől, hogy a férjetek mit dolgozik? képzeljétek egy fél év korkülönbség van köztünk, osztálytársak voltunk 8 évig általános iskolában, 8.-ban jártunk egészen 2 hetet együtt, utána a gimis évek kimaradtak, nekem volt akkor egy komolynak hitt 6 és fél éves kapcsolatom, de annak hál'istennek vége lett!!!
1999-ben volt a 7 éves osztálytalálkozó és akkor jöttem össze vele, 1 évig csak "jártunk" utána össze költöztünk és azóta boldogítjuk egymást!
Nemsokára újra osztálytalálkozót szervezünk és fura lesz majd oda együtt megyünk!

Na ennyit rólunk, remélem senkit nem untattam, de számomra fontos a "másik" fél is, hogy Őket is megemlítsük!!!
Ha van kedvetek és nem olyan titok szívesen olvasom, kinek a párja mit csinál? :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.09.20 19:54-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyalkrisz
Hogy vagy mostanság?Örülök, hogy jelentkeztél!

Réka, olyan érdekes, hogy a nővérem is hasonlóképpen fogalmazott a szülésről! :wink: :roll:

Suzy, merre vagy?hogy halad a konyhád?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Szia Joli!

Már sokat hallottam Rólad... szóval Te vagy az első, aki tapasztalta a bimbófájdalmat... :) Hm... fura. Vasárnap este jelentkezett, és még mindig tart...elég kellemetlen. Még sose éreztem ilyesmit.

Mindenkinek szép estét! Sajnos most nem tudok maradni, csak benéztem :(

Kép
gtunde75

Zsu! Nekem is rendőr a párom! :D 2001-ben ismertük meg egymást (chateléssel kezdődött a dolog :oops: ), az érettségim után, két év után összeköltöztünk, 4 éve voltunk együtt, mikor összeházasodtunk, úgyhogy most már 8 éve annak, hogy megismerkedtünk. :D

Ház témához... Nagyon vágyunk a kertre. Mindketten kertes házban nőttünk fel. Arra kényszerültünk hogy beköltözzünk a panelba, mivel más lehetőségünk nem volt. Most is azért kérdéses hogy fog összejönni a házvásárlás jövőre. :?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szépséges estét lányok!

Jó sokat írtatok, és úgy örülök neki, hogy ilyen szépen él a topic, amit Joli indított, hálás köszönet neki ezúton is, olyan jó, hogy minket összehozott. :)

Én ma Pesten csavarogtam, szülinapi, keresztelő ajándékokat kellett beszerezni, meg Kristófnak vettem rucikat, nagyon jó áron vannak a C&A- ba.

Képzeljétek ma mit hallottam. Ez azt érinti aki második babát akarja és gyed után gyedet igényel majd. Nem a fizut veszik alapul, mint az elsőnél, hanem a mostani gyedet, és annak kapjuk majd a 70 %- át. Sógornőm most adta be a kérelmet, és így fogja kapni. Azért én erre rákérdezek a könyvelőnél. :roll:

Joli
Jó, hogy újra itt vagy, mesélj mi újság, hogy vagy(tok) ? :lol:

Kitti
Gratula a lakáshoz. Én mindenképp valami világos falszínre voksolnék, a bézs nagyon jó lehet.

Hát a teszt valószínűleg tényleg korán volt, de akkor is úgy érzem most, hogy nem lesz baba. Ma meg is lepődtem egy pillanatra, mert pirosat pisiltem, de aztán rájöttem, hogy megettem egy üveg céklát. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Zsu: De jó a ti kapcsolatotok...Tök jó volt elolvasni :D :D :D
Többszir is elolvastam.....

Nálunk is érdekes a story, mert hogy kb.egyszerre költöztünk a XIII kerületben csak annyi különbség, hogy 1 lépcsőház választott el minket!Mindig megfigyeltem mikor tini voltam :P tesztet, hogy vagány fiú-kocsija volt-, de közben szégyellős voltam mikor össze futottunk :P
Persze tuti,, hogy akkor mentem boltba vagy valahová...És tiszta slampos voltam...Bezzeg mikor kicsiptem magam akkor tuti elkerültük egymást....
Egyszer csak találkoztam a fiú társasággal akivel bandáztam annó...És ott volt egy fiú akivel össze akartam jönni, de valahogy még semm sikerült...Velük elmentünk egy buliba és egyszer csak kifordul be a sarkon az 1500 öcsi Zsigulival, hát a kedvessem :roll: :P
Totálissan padlót fogtam....
Na hát elmentünk a buliba, ahol kézen fogva jöttünk mentünk, utána éjszaka sunyiban elkérte attól a fiútól a számomat akivel majdnem összejöttem...
Aztán jöttek az sms-ek, udvarlások, randik...
4 nap után beadtam a derekam nála.....

Igaz volt 1 megszakítás 2008-ban, 3 hónapig, de annak már, lassan 1.5éve...

Most boldogok vagyunk...
csip-csip18

Ház téma: Mi kertes házban lakunk, abban is nőttem fel, de éltem Pesten 5 évet társasházban. Azért itt jobb, és boldog vagyok, hogy a sors ezt megadta nekem/nekünk.

Zsu
Már a kőművesek elmentek, nem lehet bemenni sem a betonozás miatt. Holnap jön az Elmű fázisbővítésre, mert a villanysütőt nem bírná, ezek jól ki is húznak egy csomó pénzt a zsebünkből, de sajnos muszáj megcsináltatni. Annyi járulékos költség van, hogy már rosszul vagyok tőle. Jövő héten jön a fűtés szerelő, és már hétvégén kész lesz a burkoló is... már alakulunk. :)
Nekem is vannak rózsáim, első évesek, kell ehez külön tudomány, hogy megmetszem, vagy csak ahogy jön?
Az én férjemnek sok szakmája van. Eredetileg háztartási gépszerelőnek tanult, aztán érettségizett, ma informatikus lett belőle, és mivel családi vállalkozásban ingatlan szakmában dolgozott, így van egy felsőfokú értékbecslő végzettsége is.

Kép
Kép
susytunder

Ennyike az én életem és kedvessem, ja aki költöztett és fuvarozzik.

Szép Estét Mindenkinek...
Megyek takarítok, aztán bezárom a szolit, juhhhhhhhhééééé

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Angyalkrisz, és mit dolgozik azon belül?
Drukkolok,hogy sikerüljön jövőre, ahogy tervezitek!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, akkor alakulóban a konyha, hurrá...minden nagyon drága, de ha elkezd az ember felújítani, bővíteni akkor jönnek közben olyan dogok is, amiket nem kalkulál bele sajnos!

Sokoldalú a férjed, de a mai világban kell is!
Nekem 4 szakmám van a férjemnek csak egy sajnos, de nem is nagyon ért máshoz, úgyhogy ha valami komolyabb dolgot kell itthon csinálni, ahhoz mindig szakembert kell hívni, sokszor olyan jó volna ezzel pénz megspórolni!

Nálunk júniusban fűtés korszerűsítés volt, utána festés, de azt mi csináltuk magunk, és örültem, hogy belevágtunk, mert ezzel egy csomó pénzt megspóroltunk!

Kitti, jó pihenést neked!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?