sziasztok!
Minnie!
elöször is boldog névnapot! És milyen boldog, hogy ott lapul a picur a pociban!!!
és köszi neked is, hogy szorítassz nekem.
Kata!
köszi az infót!
Jól hangzik.... remélem le tudom tornászni az árakat,kezdetnek "alig" fizettem valamit!
Kriszta!
nagyon köszönöm a bíztatást!!! Anagonistában bízok én is!!!! Mert ez más. Eddig mindig longom volt....
Belluska!
remélem, kezeid már össze vannak kulcsolva!
Hbzs!
és itt a részletezés, ami neked már nem fog kelleni.
szóval fél8ra mentem és harmadik voltam. Még nem voltak a dokik, csak Zsuzsa volt bent. Véremet nem akarta.
Gyülekeztek a népek és fél 9 körül bejutottam. Addigra már Tanárúr is és Sipos doki is bent volt. Tanárúr tanácskozott a biológusokkal tehát Sipos dokival kezdtem. Szerencsére ma jó kedve volt (nem mintha a kedve számítana, de azért ez mégis csak jó kezdésnek tünt) Persze a váróban halálra idegesítettem magam, hogy ha Sipos doki lesz bent, akkor majd long-ot akar, mert a negyedik már majdnem antagonista lett, de Sipos doki úgy döntött, hogy miután a longon relative jól teljesítek (szerintem nem) akkor menjen az tovább! Szóval tiszta ideg voltam
De szerencsére ez most szóba sem került, hogy ne antagonista legyen. Hihetetlenül tüzetesen átforgatta az egész aktámat
töprengett, majd mondta,hogy hogyan lesz, de előbb még a tanárúrral is megkonzultálja. Majd kisvártatva jött, és kaptam a recepteket és az instrukciókat!
Elötte volt UH, hogy nincs e cisztám. Nem volt. Napi 3 Fostimont szúrok, hétfőn UH.. A szokásos Prednisolon, Doxicyclin, Betadin a régi. Magamtól szedek még aszpirint meg cinket és most előkotortam a gyógyteáimat is. (de ez nem azt jelenti, hogy ittam is volna belőlük
)
hazaértem, mert ma nem dolgozom... (apukámmal megyek dokihoz és kisérő funkcióm van) Tehát már belöttem magam és várom a hatást. Pozitiv gondolatok vannak