Szép jó reggelt!
Most gyors leszek, csak néhány hír mert megyek boltozni...ma én vagyok délig.
Korán, 10 körül, lefeküdtünk tegnap de nagyon éberen aludtam, lábgörcsök, pisi, forgolódások.
Megjött tegnap a szopipárna azzal próbáltam aludni, nemtom az volt-e a baj, vagy hpgy tegnap nem nagyon vettem be magne b6ot mert a 2x szült húgom szerint a terhesség vége felé már nem ajánlatos mert túl szilárdak lesznek a csontjaim.
Na ennek majd utánanézek...
Megjött szóval minden kütyüm amit mostanában rendelgettem.
Zsúfoltak a napjaim:főleg tanytgatok, az legalább könnyű és több benne a lóvé...jött pár új tanítvány.
Tanulom is az eszperantót, ma is viszem a boltba, ma úgyis nyugis de. lesz.
Aludni is szoktam ám minden du.
A terhestorna nem volt fárasztó:főleg nyújtás, légzés, gátizomtorna.
Apa tegnap már megint depizett, hogy neki nem akar olyan jól menni a munka mint a többieknek...de miután ő is szórólapozottt tegnap du...este abba sem hagyta a csörgést a telefonja és este 6-8ig még egy szerződést is tető alá hozott.
Meg sok lóg neki a levegőben (leg 4), amiről bent nem tudnak, ő meg nem dicsekszik ezekkel, csak folyton a rosszakat mondja, meg a normálatlan emberekről beszél akik nem akarnak üzletelni...ha egyáltalán beszél vmiről....tegnap mondtam neki, hogy erről nagyon gyorsan szokjon le!!!!Csak a jókat mondja bent!!!(Mások sem mondják a nega tapasztalataikat, pedig biztos ők is belefutnak hüle emberekbe.)Na meg úgy tűnik, hogy meg is veszik az egyik lakását hamarosan...akkor meg mire a depi?
Jó lesz ez...csak az allergiás gyogyóktól erőtlen, kedvetlen, na meg a csajok is elnyomják kicsit bent...ő meg nem az a fajta aki visszaadja nekik a gonoszkodásukat....
Mi jól vagyunk amúgy Alexandrával:sokat mocorog, édi bébi.
Na most ennyi.
Drukkok mennek ezerrel mindenkinek!!!!++++
Pusz mindenkinek!!!