Sziasztok,
Köszönöm Réka nevében a szülinapi köszöntőket.
Tegnap volt neki. Oviban jól sikerült.
Itthon 20-án tartjuk a családdal.
Cicás tortája lesz (Erika segítségével).
A tescos sima csokis volt, de nyomták be a gyerekek feszt. 1300 -ért vettem.
Úgyis túl sok a kiadás most.
Rakattunk vonóhorgot az autóra, ez még ok, de vizsgáztatása és hogy az okmány irodában rákerüljön ez a forgalmijára elvisz 15-öt megint. (ennyi volt a horog is).
Ráadásul tegnapra volt időpontom az okm.irodába és nem tudtam, hogy a rendszámot is be kell vinnem magammal, mert ugye matricát ragasztanak rá és azt nem adják ki hogy magad ragaszd fel... nem tudtam leszedni. Kértem új időpontot holnapra, András majd leszedi, igaz, addig jól megbűntethet a rendőr...
Ma beöltöztem festősbe, hogy lefestem a fa játszónkat, homokozót, ha marad festék néhol a kerítést (van ahol megkopott).
Erre nem tudom kinyitni a vödröt. Senki sehol akit megkérhetnék.
Ennyire vagyok most bosszús.
Hétfőn semmit sem sikerült Rékának vennem a turiban. Én is 98-as nacikat (bélelt is) keresek, csajos színben.
Egész délelőtt ott voltam. Rengetegen voltak. Aztán mire mindent lecentiztem visszadobtam, mert v. nagy v. kicsi volt, vagy túl csinos az most nem kell...
Magamnak azért kaptam: farmert, (vadi új, címkés, Esprit) farmerdzsekit, kardigánt, polót (DKNY)... (nem is ezért mentem, fúúú ...) 10 e volt mindez. Szülinapi, megérdemlem...
Fél órát kellett várni a próbafülkénél és fél órát a pénztárnál.
Ma újra elnézek, és a Vanilia Mix-be is...
Cicát sikerült elvinnem a dokihoz. Jól tűrte. Oltás+ féreghajtás 4000 volt.
Most 4 hónapos a cica.
Kell vinni erre még 1X 1 hónap múlva.
De van ajánlott oltás is az 2 hét múlva és az is még 1X ismétlő.
Ez már 16 e! (összesen a 4 oltás)
Aztán fél évesen ivartalanítás 8 e.
Délután megyek Fehérvárra a suliban tájékoztató, évnyitó lesz!
Megtudom mennyit kell ide fizetni!
Aztán megyek bankot rabolni.
Most csak magunkról írtam... bocsi...
Ebéd után jövök olvsok vissza!!!
Cirmike