Új privát üzeneted érkezett!

JÁGi
Jaj de jó hogy termelt a kispasi!Biztos nagyon megkönnyebült a drágám.Gondolom milyen sok cucc kijött belőle.Hátha mostmár rendes kakik jönnek a nagy dugó után.
Ügyes vagy a gatyókkal.Jó lesz az tavaszra is.

Judit
Örülök hogy írtál.
Máté még mindig ordit a logopédusnál?
Laura alszik az oviban még nem unta meg??
Elvesztett pocaklakódat nagyon sajnálom!

Emeseanyu
Este én is vasaltam,de én a fundamenta örömére. :P
Igen a kettő nem ugyanaz.A zeneböli ingyenes,az szerdánként van10-11-ig a KODÁLY TÉRI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN.A másik a ringató,az fizetős.
Multkor kérdezted apóst:már teljesen jól van.Ugyanolyan virgonc az "öregfater".Sokat csesztettük mert nem engedtük fel a tetőre,még a létrára sem.Hihi ő volt a téglahordó fiú.
Reggelente ha mentek valahova már majdnem ráadhatod a kabit Bencusra.Marha hidegek vannak.Nálunk 18fok volt a lakásban.Igy fürcsire,meg éccakára nyomattuk a villanyradiátort.
Bár Loláéknál bodyban volt Noé.Panelban biztosan mássabb.Lassabban hül.

Kép
berna23

nem téglahordó volt hanem cseréphordófiú.

Kép
berna23

Szilvianyu!
Most akkor Nálatok van Emese barátnője?
Holnapi turival mi légyen? Jössz?
Nem tudom árban mennyi lesz a bölcsi? Honlapjukon sincs fenn és a csaj se tudta a telefonban...
Oks ha váltva járunk, én még azt sem tudom, hogy Noé hogy bírja ki a délelőttöt (9.30-10 körül alszik ugye...) de majd max. akkor reggel áthívom Aput és nem keltem fel, hogy tovább bírja.

Ruha: hát ja szinte egy méretben vannak, lehet tavaszra pont egyformák lesznek, mert Dórika ugye lány.

BEtti!
Na de jó hogy néha Te is kapsz!
Fizu: tök jó érzés lesz majd (kár hogy cserébe tök korán kell majd kelni)

Fini lett a finomfőzi... :D Tejszínnel habartam be, Noénak is tök ízlett.

lola77

Betti: csak épp bodiban volt (biztos elment mikor öltözteni akartam, aztán úgy maradt), de ha tovább így hagyom, hideg a keze ám.
Lassabban hűl az igaz, inkább mindenhol nyitva hagyom az ablakot, mert ugye egész nyáron alig jött be valami levegő.
Hosszú gatyában, rövid ujjúban van mostanában. Ja és én mezítláb ülök és tök fázom...

Este vasaltál vagy "vasaltál"? :D (Fundamenta örömére) Nem mindegy! :D

lola77

Sziasztok!

Csak gyors ugrottam be.......este megpróbálok bővebben.....
Ma voltam az angol turiban,most meg lakást kell takarítanom,mosogatni,rendet rakni....aztán 14.45-re Vikiért menni az oviba.....

Betti
Nagyon-nagyon örülök,hogy sikerült a Fundamentát elintézni!!!!!!!!!!!!!!
Majdnem elbőgtem magamat amiket írtál......szívesen segítettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi a megható sorokat!

Anikó
drukk Bendinek,hogy minél előbb hazajöjjön!!!!!!!!!!

Cirmike
írtam privit.....

Este jövök ha minden jól megy....sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Egész hétvégén nem volt jó a netünk, már agyamra megy az UPC! :?
Gyorsan visszaolvasok! :D

KépKép
ldetti

Sziasztok!

Nálunk itt egész jó idő van, napközben nálunk is térdgatyóban, h. gatyóban vannak és r. ujjúban, éjjelre is hasonló. Mondjuk éjjelre már adok a kicsikre zoknit.

Cserieri: tök rendi és szuper, hogy tudtál Bettiéknek segíteni!!! Köszi!!

Nálunk is fini lett a gulyás, jó sűrűre csináltam, mindkét gyerek azt evett. Mindketten egy jó mélytányérral.

Lola: nincs itt Petra, majd ők hozzák haza kettőkor, de nem jön fel a kislány, csak eldobják Emesét. Tanulunk és le akarom őket vinni játszóra.
Holnapi turi szerintem okés. Főleg, hogy kettőre megyek holnap is csajért. De még beszéljünk.

A tali akkor mikor legyen? Mi is szerintem kimegyünk pénteken, csak akkor nem lesz sok ember? Tali abból nem nagyon lesz, úgy értem, beszélgetni azért majd tudunk.
Épp most mutatja Dórika a lábát, hogy Bence bekapta. Mármint a lábjujját. Hja, kérem, minek veszi le a zokniját! :)

Cirmike:
utólagosan is boldogságos 4. szülinapot Rékának! Miket kapott a kiscsajé??

Na megyek, a szagokból ítélve Bencus bekakilt. Vagy Dóri. De inkább Bencus. Olyan fejet vágott az imént.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Végre sikerült jó sütőtököt vennem.Már a sütőben van, hogy mire felébrednek a Lurkók meglegyen.Hú, annyira jó illata van, betölti a lakást..Én meg éhezek...És ez még csak a 2. nap....

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Üdv. Detti, fránya net! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Húúú Cserierinek akkor megszavazunk egy különdíjat a közösségért tett hasznos munkája jutalmul! :D
2 személyes matrica????
:?: :wink:

lola77

Jági ne haragudj többet nem zargatlak a múlttal, de megírnád még nekem azt a műtéttel kapcsolatban, higy mi a véleményed a Jánoska doktornőről? Így, hogy nem magánba mentél is rendesen foglalkozott veled?

Amúgy ismeri valaki közületek? Szült valaki nála?

Emesedora köszönöm szépen a kedves fogadtatást, köszönjük a dícséretet! :D Ha az apjára ütött jó pasi lesz a kisfiam és akkor 2 imádottam lesz! :D
A nagyobbik kislányod Flóra imádom ezt a nevet, ha kislányunk lett volna ezt a nevet kapta volna! :D

Szia Cirmike! A nagyszüleimnek Szöllösön van a kertjük, csak kár, hogy a TSZnél olyan büdös van! :shock:
Már nézegettünk mi is ott házat, meg sógornőmék is! Szerettek ott lakni?
Szegény pici lányod remélem hamar meggyógyul!

Szia Lola üdv gratulálok akkor nálatok a pasik fölényben vannak :D
Köszönöm a tanácsot a rucikkal kapcsolatban, meg fogom nézni az oldaladat!

Gabriell szia köszi! Nem nagyon járunk az Interspárba de majd megnézetem a mamámmal, mert ő arra lakik, és köszönöm a bababizi oldalt, de a Leopoldi meg a Kenguru nagyon tetszik és vannak akciók is most! :D

Jági ha felteszed a rucikat megkuksizom!

Szia Zsanka üdv!
Köszönöm szépen a gratut! Nagyon édes a kispasid ő az avatarod ugye?

Szia Berna gratulálok a kisfiadhoz és köszönöm szépen a gratut!

Szia Fiamette gratulálok a kislány pocaklakóhoz!
Megkérdezhetem mi a gond a terhességeddel? Nekem is van sajnos majd elmondom ha érdekel! Hogyhogy Komáromba fogsz szülni megkérdezhetem?

Szia Hugi! Nagyon sajnálom ami veled történt! :cry: Sajnos ez Tatabánya! Ezért is félek iszonyatosan a szüléstől...
Ki tudja hogy fognak velem bánni! :shock:
Viszont gratulálok az örökmozgó kiscsajszihoz! Igazad van én is úgy gondolom amit szeret a gyerkőc had csinálja menjen mozogjon! Szivesebben csinálja ha ő akarja!

Remélem nem hagytam ki senkit! Ha igen ezer sorry érte! :oops: :lol:

Én ma hurkát meg kolbászt sütök le volt árazva a CBAba! A párom már bányásznap óta enne csak kint nagyon drága volt! :roll:

KépKép
ldetti

Detti!
Semmi gond, kérdezz nyugodtan..Már elmúlt..:(
Szóval, csak a műtőben a műtét előtt találkoztam vele, akkoris csak akkor, amikor már nyomták belém az infúziót, nem emlékszem, hogy beszéltünk volna..Visznt a műtét után nem jött be hozzám, hogy minden ok-e..Így, ha akartam volna se tudtam volna pénzt adni, bár nem is akartam..Fura, Pesten tökre körülugráltak és ott sem adtam pénzt. A nővérkék is gyakran bejöttek, kérdezték kérek-e fájdcsillapítót..
Szóval sokmindent nem tudok róla, de ha fogadott dokid, akkor bizti rendes lesz..

Imádom a hurki-kolbi, de olyan nehéz igazán finomat venni.A mamimékét szerettem régen, de ők már nem foglalkoznak ilyesmivel..:(

A ruhákat a köv. oldalon tudod megnézni (van több is, csak időmből egyenlőre ennyi telt, meg folyamatosan pakolok..)

Kép Kép
joosneagi

Pár hétvégi kpé, hátha még nem unjátok...
Kép Bányásznap előtt még szomorúan.. Kép Pónin már boldogabban... Kép Így vigyáz öcsijére Kép INDULÁS ELŐTT Kép vNA OTT MÉG VALAMI, AMI NEKEM KELL..:)

Kép Kép
joosneagi

Köszönöm szépen JÁgi!
Akkor neked nincs vele sok tapasztalatod majd meglátom milyen lesz! Sajna kérdezgettem a védőnőt is nem sokan választják őt T.bányán talán mert Oroszlányba van a magánja!
De ahogy látom Pest T.bányához képest Föld és Ég!

Nagyon édesek a Gyerkőcök! :D Bianka milyen boldog a pónin! :D
A kerilányom dettó! Megőrül a lovakért!
Hogy kell képet betölteni? Nekem nem sikerül! Pedig szerettem volna egy pacisat! :(

KépKép
ldetti

Sziasztok!

Hugi,
nagyon sajnálom ami Veled történt, remélem minál hamarabb kismama leszel újra! Kitartás!

Lola,
nagyon édi Noé, ügyes hogy már járkál egyedül. Kíváncsi vagyok a fényképre! Én is szeretnék menni a bölibe, szóljatok majd légyszi!!

Szilvi,
nemrég beszéltünk, holnap szólok mi a helyzet:)

Betti,
itt vagyok, csakhát ritkán jutok el odáig, hogy írjak is :oops: Áron nagyon rosszul alszik éjjel, óránként felkel, fáradt vagyok...ha napközben van egy kis időm, akkor csak leskelődök a neten :? Holnap jön Apa!!! :D :D

Cirmike
jók lettek a cuccok, amiket vettél hétfőn? Mi van a cicával?
Boldog születésnapot Rékának!!

Csilla,
nem is tudtam, hogy volt ez a sztori szegény Nikivel :roll: Atyaég....én nem élném túl azt hiszem...erős voltál.

Anikó,
gyorsan gyógyuljon meg szegény Kisfiad :roll: Szegényke, úgy sajnálom,én is voltam kórházba még amikor fent volt a gyerekosztály a régi kórházban. Emlékszem, hogy tök sokat játszottam, annyira nem volt rossz anyuék nélkül 8) REmélem Bendi is így érez majd.

Cserieri,
ügyes voltál, hogy tudtál segíteni Bettiéknek!

Na megyek, készülődök testileg-lelkileg-lakásilag-kajailag Apára :D :lol: 8) Reggel megyek érte. Nem tudom, hogy jövök-e 16-ig, de ha lesz tali, légyszi szóljatok, mert szerintem megyünk hármasban:)

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Detti!

Le kell kicsinyíteni, ha jól emlékszem 600*600-ara, én már alapból úgy állítottam be az acdc-n..
Ha nem megy és átküldöd a képet, akkor szívesen lekicsinyítem neked (joosneagi@citromail.hu)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok csajok!

Jól vagyunk mindannyian szerencsére, nem nagyon vagyok gépelött mert megint nem tudok sokat ülni.
Kaja tűrhető a suliból.

ldetti

Írtam privit

Mindenkinek szép hetet

fiamette

Sziasztok!

Jági
küldtem privit.....
kipróbáltad azt a port amit említettem?
Örülök,hogy azért sikerült Antónak a kaki.....de szegény hogy szenved vele,meg persze ti is.. :x

Betti
jobbulást!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sötétkék pamutsállal jól tekerd be atorkodat,nekünk az nagyon bevált!!!!!!!!!!!
Az oviban oly sokan náthásak,köhögnek...pedig mégcsak nemrég van ovi.......

Bence Somának és Noénak nagy gratula az első lépésekhez,karácsonyra már futni fognak :wink:

Cirmike
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Rékának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
örülök,hogy ma sikerült megbeszélni a torás témát,bár elég rossz volt a vonal....
Mi volt az állatorvosnál?

Mi sajnos nem tudunk menni a pénteki talira,Vikit viszem át anyuékhoz,mert szo-on dolgozom.......vasárnap meg anyuékhoz megyünk savanyúság eltevés lesz...... :P

Vikikém olyan fura volt este,fürdés,vacsi után letettem aludni,ő pedig oly keservesen elkezdett sírni.... :cry:
Kérdeztem,hogy fáj-e valamilye,bántották-e oviban,van-e valami gond.......mindenre nem volt a válasz.........
Annyira bújt hozzám.....ölelt,hogy hiányzok neki mondta.....aztán rájöttem,hogy kevesli azt az időt amit vele töltök....... :shock:
Igaza van,sajnos mindig találok valami tennivalót itthon....de megígértem neki,hogy ez holnaptól változni fog!!!!!!!!!!!!!!!
Végén együtt sírtuk ki magunkat........de utánna megnyugodtunk!
Édes szívem!!!!!!!!!!!!!!!

Most lett kész a holnap kajánk......Bercinek sóska lesz/ő csinálja meg magának :wink: /magamnak meg rakott zöldbabot csináltam,most először :oops: de nagyon jól néz ki!!!!!!!!!!!!!! :P

Kolleganőm adott pár rucit,majd csinálok albumot valamelyik nap róla......lehet péntek este.
Holnap amúgy az oviban lesz arcfestés,ugrálóvár......meló után oda fogok sietni.......csüt-ön szülői......és mindjárt itt a hétvége :shock:

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Pénteken tali? Jól olvasom? És ott az új játszón?? Amikor a megnyitó lesz, vagy előbb?

Tbánya kontra Pest!

Én most senki pártján illetve ellen nem akarok állni, de én hallottam Pestről is nagyon rossz dolgokat. Volt fogadott orvosa és szülésznője is és nem azt kapta amit várt. Ez mondjuk attól is függ kinek milyen elvárásai vannak (gyertyafény, zene, állvaszülés..stb) Kinek mi a fontos. Érdemes azért tájékozódni, orvossal előre átbeszélni. Én hiszek abban, hogy itt helyben is meg lehet találni a megfelelőt. Persze nem minden téren, mert a gyerekemet én sem vinném a tbányai kórház gyerekoszt-ra, ha tehetném. És persze adódhat úgy, lsd Anikóék, hogy nem tehetsz mást, de ha nem égető a kórházba jutás, akkor érdemes mérlegelni.
Most jól elkanyarodtam.
Mindenesetre engem a frász kitört volna, ha Pestre kellett volna menni szülni, mert végig azon aggódtam volna a 9 hónapba, hogy felérjünk, jaj csak ne legyen dugó, legyen parkoló..stb megy ilyen hülyeségek.

Lecsó!

Irdatlan szar lett, mert üvegesből csináltam (gyors legyen) és eszméletlen ecetes volt alapból a lecsó, sajna nem kóstoltam bele időben, így még 10 tojásom is bánja.

Judit!

Örülök, hogy van életjel! Én is aktívan teszveszelek Daninak! Már csak azért is erősítek bele, mert ami kellene az a használt baba ruhásoknál nem lelhető.
Meggyógyultatok teljesen?

Betti!

Akkor ha jól veszem ki a szavaidból, az itteni bölit még majd becsüljem meg.(8 gyerek 1 gondinőre)
Meddig tart a szabid!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húú Zsanka!

Az a 74-es overál nagyon tetszik. Megvárom mi lesz a Vaterán az általam licitált sorsa, aztán visszatérünk rá.
Tudnál mindenesetre azért mérni? Teljes hossz, váll-ülep, belső szárhossz!

Köszi Gabi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megyek aluszok egyet!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabikám, megint itt vagyunk így iccakára! :lol: :lol: :lol:

Tb kontra Pest témához: Kétszer szültem itt, és jó tapasztalataim vannak a szülészetről és a rooming in-ről! Én gyönyörű napokat töltöttem a szülés után bent: szép és kényelmes. Pedig az egyik legjobb barátom is szülész Budapesten és hívott, kért, hogy szüljek ott, de ugyanúgy, mint Gabi rettegtem a gondolatától is, hogy hogyan jutunk fel, én mint 2 óra alatti gyerekkipottyantó, nem vállaltam volna fel. A nagyobb gond az orvosválasztás... No én itt látnék komoly kihívást...
Ami viszont a rettenet, az az újszülöttpatológia! SOHA többet! (bár már lehet, hogy változtak a körülmények), és ugye ezt nem választja az ember, csak kapja....

Cserieri: Gondoltam, hogy Te voltál a jótündér!!! Nagyon rendi vagy! Igazad van: szaladjon csak az a lakás, de Viki lelkecskéje rendben legyen.

Szilvi81: Jó apázást!!!!!! :D

V.erika
v.erika

Jó reggelt!

Hú, Csajok..Lehet, hogy feladom..Már tegnap délután óta szédelgek..Nem vagyok túl nagy étvágyú, de ezek a madáradagok kikészítenek...Vagy legaklábbis próbálok kicsit emelni az aadagokon..Már tiszta idegbeteg vagyok, üvöltözök..Nagyon kemény..Vagy csak gyenge vagyok hozzá...:(Pedig annyira szeertnék lefogyni...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági:
hát... én gyakorlott fogyis vagyok, de én nem vagyok a híve a villám diétáknak. Csak jól kiéheztetnek, aztán annyi! Én mindenkinek a 90 napos diétát ajánlom, abban annyi a nehézség, hogy délelőtt csak gyümi, de tényleg hamar elmegy a délelőtt, és négynaponta egy gyümi nap, de az is kibírható. De mellette normál mennyiségű kajákat ehetsz! Én a helyedben most tartanék pár nap szünetet, egyél rendesen és hétfőtől fogyikúra? Akkor elkezdeném én is Veled. Hús (fehérje) nappal kell kezdeni...

Cirmike:
na, mi volt macsekkal a dokinál?

Cserieri:
szegény Viki... hát igen, engem mindig elborzaszt ez az anyu megy dolgozni téma. A muszáj nagy úr, de én úgy gondolom ezt odafent "nekik" kellett volna úgy kialakítani, hogy egy ovis gyerkőc mellől max. négy órásba menjen anyuka, emellett persze apa normálisan keressen. Nem baj, biztos vagyok benne, hogy próbálsz odafigyelni, hogy tudj több időt Vikivel lenni. Csak sajnos sok minden nem Rajtad, Rajtunk múlik.

Különben gondoljatok bele, egy-két év múlva a bölisek nagy része 1 évesekből áll, mikor most szörnyülködünk, hogy Bencét, Áront, vagy Noét most bölibe adni. Nem sokan fogják tudni megtenni, hogy gyes ideje alatt otthon legyenek. Nehogy azt mondják már nekem a nagy okosok, hogy egy 1 éves gyereknek böliben a helye. Nem érdekel, hogy nyugaton ez így megy!!!

Lola: menjünk ma turiba? Nekem csak kettőre kell mennem Emeséért. Nekem jó lenne úgy menni, hogy addigra visszaérjek. Ha 11 felé indulunk, Neked Jó? Majd később hívlak vezetékesen.

Szilvi: hajrá apázás!!!!

Én is elvoltam itt a tatabányai szülészeten, szerintem tényleg minden attól függ, hogy van e dokid és az milyen. Tapasztalat, megéltem a kevésbé jó dokival való szülést, a doki nélküliséggel és a jó dokival. Nekem a harmadikkal volt a legjobb élményem, Roykó dokinővel. De alapból én nagyon alkalmazkodó tudok lenni, bár hol elalszom, nekem a lényeg volt, hogy a gyerkőccel minden okés legyen.
Az meg meg volt itt is.

Elég kemény éjjelünk van. Bence megint sokszor fent volt, sírására felkel Dórika is, szuper. A végén mindkét pici mellettem kötött ki, pedig ez nem jó, de az 5.-ik felkelés után már nincs energiám felkelni. Lehet, hogy a foga, vagy mit tudom én, de érdekes, hogy ha mellettem van, semmi baja! Szerintem egyszerűen engem akar!
:roll:

Na megyek, Dórinak adok enni!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Köszönöm Réka nevében a szülinapi köszöntőket.
Tegnap volt neki. Oviban jól sikerült.
Itthon 20-án tartjuk a családdal.
Cicás tortája lesz (Erika segítségével).
A tescos sima csokis volt, de nyomták be a gyerekek feszt. 1300 -ért vettem.

Úgyis túl sok a kiadás most.
Rakattunk vonóhorgot az autóra, ez még ok, de vizsgáztatása és hogy az okmány irodában rákerüljön ez a forgalmijára elvisz 15-öt megint. (ennyi volt a horog is).
Ráadásul tegnapra volt időpontom az okm.irodába és nem tudtam, hogy a rendszámot is be kell vinnem magammal, mert ugye matricát ragasztanak rá és azt nem adják ki hogy magad ragaszd fel... nem tudtam leszedni. Kértem új időpontot holnapra, András majd leszedi, igaz, addig jól megbűntethet a rendőr...

Ma beöltöztem festősbe, hogy lefestem a fa játszónkat, homokozót, ha marad festék néhol a kerítést (van ahol megkopott).
Erre nem tudom kinyitni a vödröt. Senki sehol akit megkérhetnék.

Ennyire vagyok most bosszús.

Hétfőn semmit sem sikerült Rékának vennem a turiban. Én is 98-as nacikat (bélelt is) keresek, csajos színben.
Egész délelőtt ott voltam. Rengetegen voltak. Aztán mire mindent lecentiztem visszadobtam, mert v. nagy v. kicsi volt, vagy túl csinos az most nem kell...
Magamnak azért kaptam: farmert, (vadi új, címkés, Esprit) farmerdzsekit, kardigánt, polót (DKNY)... (nem is ezért mentem, fúúú ...) 10 e volt mindez. Szülinapi, megérdemlem... :lol:
Fél órát kellett várni a próbafülkénél és fél órát a pénztárnál.
Ma újra elnézek, és a Vanilia Mix-be is...

Cicát sikerült elvinnem a dokihoz. Jól tűrte. Oltás+ féreghajtás 4000 volt.
Most 4 hónapos a cica.
Kell vinni erre még 1X 1 hónap múlva.
De van ajánlott oltás is az 2 hét múlva és az is még 1X ismétlő.
Ez már 16 e! (összesen a 4 oltás)
Aztán fél évesen ivartalanítás 8 e.

Délután megyek Fehérvárra a suliban tájékoztató, évnyitó lesz!
Megtudom mennyit kell ide fizetni!

Aztán megyek bankot rabolni.

Most csak magunkról írtam... bocsi...
Ebéd után jövök olvsok vissza!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jó reggelt!

EDB anyu!

Akkor kezet foghatunk. Nálunk dettó olyan éjszaka volt. Bár Dani nem ébredt fel még hajnalban. Geri 2 óránként enni akart, de a kimerültségtől és a nem ivástól (sajna tegnap vhogy elfelejtettem) nem volt sok tejem. Aztán hajnali 3-kor Gergő sírdogált, mint Te is írtad akkor már a sokadik felkelésen voltam túl, magam mellé vettem (Zoli úgyis iccakás) egy darabig vergődött, szabály szerűen dobálta magát, majd neki áll császkálni, na akkor ki a jól megszokott nappali padlóra. Akkor Dani is felébredt, mert tiszta pisi volt. Neki átöltöztetés, pelusozás, akkor Geri is "betévedt" neki is pelusozás és akkor látom, hogy volt termés a pelusban, hát ezért dobálta Ő magát. Utána rendben elaludt, de én "nem mertem" visszamenni a hálóba, mert tuti ha bevackolom magam, Gerinek megint valami nyűgje támad. Így maradt a padló. Reggel a férjem csak nézett, hogy mit keresek egymagam a földön. Aztán 7-kor mindkét gyerek csipája kipattant. Egy darabig még sziesztáztunk, de aztán már nem bírtak magukkal és megkezdődött a nap. Annyira fáradt vagyok!
Elgondolkodtam, hogy 3 gyerek és rögtön ez villan be, hogy akkor megint éjszakai kelések éjszakásás és ez nekem abszolút nem hiányzik, úgyhogy........ BRRRRRRRRR!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!

Utólag Boldog szülinapot Rékának!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: hát... igen. Ugyanez a helyzet. Szegény Emese is felkelt egyszer-kétszer a sírásra, de visszaaludt. Neki meg fontos lenne, hogy kipihenje magát. És nem tudok reggel még lustizni, mert az ébresztő kegyetlenül sípol fél hétkor, kelteni kell Emesét és rendezni. Még az a szerencse, hogy a suliba vitelt meg tudtuk oldani, fogalmas sincs, mi lenne. Bár belegondolok, az sem lesz egyszerű, ha már viszem a két kicsi oviba, meg Emesét suliba, meg magamat munkába, hogy készüljünk el max. 7-re. Sirály! :(

Cirmike: húú, nem semmi költségek akkor Nálatok sem. De hát nehéz mindenhol! :( Apáéknak is nagyon kevés mostanában a munkájuk és meg is érezzük ezt. Nem tudunk egyáltalán félre tenni. Itt volt ugye a nyaralás, suli kezdés, erre a porszívó csere, úgyhogy... no comment. És akkor mellette van egy nagyigényű kiscsajom, meg két pelenkásom. A lényeg, hogy egészségesek és minden ok! :)

Nem tudom mostanában mi van Apával, fáradt, de látszik, hogy annyit nem dolgoznak és este nehezen alszik el (velem ellentétben). És ilyenkor mindig vasalni akar... :) Persze vasalás után fél perc múlva alszik, nekem nem olyan egyszerű utána a szunya. A kis fehérmájú! :) Vagy pasira nem szokták mondani? Inkább kanos?? :)

Na mentem!

Szilvia

Anikó: tegnap nem írtál, mi van Bendivel? Ugye nincs rosszabbul???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megvannak a gatyók, amit a zsibvásáron vettem.-Tök rendi volt a csajszi elhozt ide a Tescohoz.Nagyon vagány,. pasis nacik, sőt még egy body-t is kaptam ajándékba..Apró öröm megintcsak..

EDB-Anyu!
Én abszolút nem vagyok híve a diétáknak..:)De annyira akarom.Még próbálom magam sanyargatni.Erre is azt írják, hogy megváltoztatja az anyagcserét..
Utánna néztem tegnap a 90 naosnak, hogy az annyira nem kínzó, de nagyon hosszú..És nálam kitartás gondok vannak, meg sajna lusi vagyok kétfelé főzni, Antit meg nem szertném lefogyasztani, most, hogy végre megemberesedett.. Nem tudom mi legyen, most arra jutottam, hogy folytatom, max picit többet esezm a kiírt adagnál, aztán meglátjuk.
Meg a 90 naposról azt olvastam, hogy sok méreganyag szabadul fel, ami bejut a tejbe...Persze lehet, hogy ennál is..Viszont egy fórumtársunk csinálta ezt, tőle kaptam az étrendet és ő tök jól fogyott tőle, tök csini lett (bár eddíg is az volt.. :) ) , és tényleg láthó rajta a változás..Belőle merítek energiát..
Éjszakai ébredések nekemis ismerősek.Biusnál már szerencsére ritkultak, de ha ő felébred, akkor hangosan kiabál, amira Antó is felébred..Ő meg kb. 3-4-szer van fent éjjel..

Kép Kép
joosneagi

EDB anyu!

Abba én is belegondoltam, hogy ha Geri bölcsibe, Dani oviba és munkába (nálunk még egy gyerekkel kevesebb, de hülye MÉG, nem is lesz több). Szóval beérni, gyerekeket lerendezni, de majd belejövünk.
Én Apa nem tom mit szeretne esténként, bár a héten tényleg fogalmam sincs (éjsz.-s) de nem mert próbálkozni, mert nagyon hamar elalszom még itt kint a nappaliba TV-s közben, volt hogy Dani még fent volt és én már szundiztam.
Pedig tudom nem jó ez így, de ilyenkor azt kívánom a legkevésbbé. Ezért szeretném, ha már rendeződne a helyzet, mert fiatal vagyok én még az ilyen "besavanyodásra"

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!

Rékának utólagosan is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!
Én is mindíg így vagyok, ha elmegyek vásárolni.Ami kellene azt tutira nem akarok, de viszont megtetszik olyan dolog, amire nem is biztos, hogy szükségem lenne..

Remélem ezzel a sulival szerencséd lesz, és minél hamarabb megnyithatod a saját kis kozmetikádat..

Kép Kép
joosneagi

Csütörtökön megyek nőgyógy-hoz! Kicsit megkésve a féléves rákszűrésre. Remélem most már sikerül és nem jön meg addig. Olyan nehéz összeegyeztetni, hogy Zoli is itthon legyen a gyerekekre, ne is jöjjön meg.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Szerintem nem fogsz besavanyodni.. :) Én is sokszor így érzek..Nekem már szerintem az a bajom, hogy nagyonm hiányzik a felnőt társaság.Imádok a gyerekekkel lenni, játszani, de nagyon mennék már dolgozni..Már 3,5 éve itthon vagyok, apa estig dolgozik, amikr hazajön fáradt a beszélgetéshez, persze a vasaláshoz sosem...
Meg jó lenne néha egy kis kikapcsolódás...

Tényleg Csajok! Nem hozzuk össze azt a csak anyukás talit valamikor? Olyan jó lenne kicsit beszélgetni, beülni valahová..Ha csak 1 órára is..

Kép Kép
joosneagi

Tegnap olyan megható Szülőszoba részt láttam. Nagyon megsirattam a szülést.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Hogyhphy félévente? Csak nincs valami gond??
Én még nem menseselek , szerencsére.Ezzel Biusnál is szerencsém volt..

Kép Kép
joosneagi

Már nem is akarok tudomást venni erről a legutóbbi hozzászólásom elhelyezkedéséről! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tőlem is mindíg kérdezik, hogy mikor jön a 3.? Imádom ezt a két Mnaót, de nem bírnék még egyel..Leht, hogy pár év múlva még meggondolom magam, de nem hiszem..Meg ahhoz jelentősen javulni kellene az anyagi hlyzetünknek..

Kép Kép
joosneagi

Nem félévente, hanem szülés után fél évvel csinál egyet a doki. Na erre még nem mentem el.

Mensi!

Most Gergőnél nézve viszonylag szerencsém volt! "Csak" 4,5 hós korában jött meg. Daninál már 2,5 hósan. Szóval belenyugodtam, hogy én ilyen alkat vagyok, pedig Gergőt direkt igény szerint szopiztattam, nem adtam ki a kezeim közül éppen ezért nehogy egy kimaradt szopi miatt jöjjön a piros nap. Szóval nem tudok mit tenni! Jön ez ha kell ha nem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Most én is vadul tiltakozom a 3. ellen. Tudom akinek nincs állata annak ez most hülyeségnek hangzik, de nekem a macska kitesz, ha nem is egy egész, de egy fél gyereket legalább. A lehető legrosszabb időpontban tud WC-re menni, enni kérni. Velünk alszik. Egész nap lógnak rajtam a gyerekek és még estére is jut egy. Néha olyan "fulladásos" érzésem van. Na nem a szó azon értelmében, hanem nem sok olyan idő van, mikor magammal foglalkozhatnék, vagy leülhetnék egy picit a nagy magányommal. Hát magányos az nem vagyok mostanság!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Pest-Tatabánya
Alapvetően úgyvolt, hogy én is itt szülök, de sajnos problémák votlak és tehetelenséget éreztem a dokikban és akkor döntöttem úgy, hogy szakemberhez megyek..Szakmailag sokkal nagyobb biztonságban éreztem ott magam, pedig tudom, hogy mindenhol, így ott is hibázhatnak..A dokim egy bunkó volt, olyan Haus-os stílus, viszont ért ahhoz, amit csinál, kedveskedésre meg ott van a férjecském.Antóka születésére be sem jött(kari után , szombaton volt..). Ügyeletes szülésznőm és szülészdoktornőm lett így..Nagyon kledvesek, rendesek, segítőkészek voltak..Mindketten fiatalok és tényleg a maximálisat kaptam tőlük..Itt sajnos nem tapasztaltam ezt, leszartak, amikor bentvoltam, rám, se nézett senki, csak azért , mert nem volt fogadott dokim..De egy kaparáshoz, fogadjjak dokit??Legkisebb gondom is nagyobb volt annál..És kb. 6* megkérdezték a betegfelvételen, hogy van-e..És persze éngem fekettek utoljára szobába..
A bejutás nálunk nem volt gond, mert egyik gyerkőc sem akart kibújni..Mindkettővel már egy hét túlhordás után a kórházban voltam...És a rövidebb is 9 óra volt, így lett volna időm felérni, de lehet, hoyg nem mertem volna elindulni, ha jönnek az igazi fájások..:)

Kép Kép
joosneagi

Lányok egy ötlet: nekem bevált, de tudom nem vagyunk egyformák

Nekem a 2. terhességem után már a 6 hetes kontrollon felhelyezte a dokim: Miréna méhen belüli hormonális fogamzásgátló
Úgy helyezik fel mint a spirált, de nem az, hanem minden nap egy-ici pici hormon szabadul fel belőle közvetleneül ott ahol kell.
Ettől tudtam szoptatni Rékát.
Nekem nem volt erős mensim sose, de ettől még jobban lecsökkent, olyannyira hogy már meg sem érzem, néha fürdésnél egy pici alvadt vért mosok ki, ennyi.
Ez természetes. A méh fala nem vastagszik meg (nem várja befogadásr a kis zigótát, így nincs ami lelökődjön...)
A betegtájékoztatójában is benne van, hogy az esetek 10 %énál elmaradhat a piros betűs nap...
Bár felhelyezés után 1-2 hónapig össze-vissza pecsételtem, de fél év után tuti kialakult.
Csak többször szülteknél helyezhető fel. 5 évig lehet fent akkor le kell venni, de egyúttal újat is lehet felhelyzni.
Egyébként bármikor levehető. 40 e Ft körül volt 4 éve lassan. Tehát összehsonlítva havi bontásra, gazdaságos.
Szóval nekem bevált.
Ha a szülés utáni vérzést leszámítom akkor lassan 5 éve lesz, hogy nem volt meg rendesen.
Nagyon könnyű ehhez hozzászokni!!! Nem hiányzik!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi 1981,

De jó, itthon apa!!!!

Szilvi (EDB)
Láttalak Lolával sétáltatok a Tonett előtt.
Turiba mentetek?
Bartánőmet vittem kocsival receptért a sárberki rendelőbe...
Voltunk a VanillaMix-ben is: Hétfőtől lesznek őszi dolgok, de rendes áron (most vettem egy farmert Rékának, meg egy ünneplő cipőt)

Betti,
Annyira jó, hogy sikerült a Fundamenta!
(elhiszem, hogy vasaltatok egy jót :lol: )

Gabi, J.Ági
Kívánok nektek egy nagyon jó pihenős (minél kevesebbszer felkelős) éjszakát!
Nekem ezen a téren borzasztó szerncsém volt. Roli kelt csak 1X éjjelente de csak 1 éves koráig. Réka 3 hónapos kortól végigalussza. Ha felkel, tuti beteg. De még betegen is max 1-2 szer kel fel, nem kap levegőt, köhög, stb.
Hátha a 3. gyerkőc ilyen lenne nálatok???

C.

UI: Lassan indulok Fehérvárra, előtt még posta, meg tankolás

Kép
[KépKép
cirmike77

Írtátok többen, hogy mentek a Családsegítőbe klubbozni.Majd szóltok, hogy mikor kezdődik és mikor mentek, mert én is mennék.Régen egyszer voltam Biussal, de akkor nem volt túl szimpi a társaság..Viszont veletek szívesen mennénk..:)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Cirmike: Rékának nagyon boldogságos szülinapot kívánok!!!
Na kinyílt a festékesbödön? Máskor, ha nem megy cígöld fel ide hozzánk, megpróbáljuk együtt kinyitni! Oszt, ha nem megy legfeljebb kávézunk egy jót!!! (teszem hozzá a mi hintáinkra is ráférne egy alapos festés...)

Gabi: Hol nézed Te ezeket a szülőszoba műsorokat :?: :D
Elhiszem, hogy időnként leamortizálnak a gyerekek+macs. Szervezzünk egy baba nélküli babatalit (ahogy Jági is mondta) és kicsit kimozdulnál Te is EGYEDÜL! Hidd el feltöltene ám nagyon!

V.erika
v.erika

Ismerem az ilyen feltöltődést! Csak ritkán van benne részem! Már az is jól esett múltkor, hogy Gergővel (megjegyzem majdnem végig aludt) megjártuk Újvárost oda-vissza. Vagy Danival egy boltozás, de csak ketten.
Jó lenne a gyermektelen tali is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szülőszoba!

Neten van. Betti adta meg a címet, ha érdekel, elküldöm! Betti lehet???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

J.Ági! Megnyugodott reggel Antó? Úúúgy sajnáltam....
Fogyókúra: én v.hogy mindig úgy v.ok, ha elkezdek odafigyelni a kajára, akkor tuti még éhesebb v.ok, ez pszichés... és én is tök ingerült tudok lenni.
Én ha elhagyom a kenyeret-krumplit-édességet (sajna napi többszöri+este is) akkor rögtön lemegy 5-6-8 kiló is akár.
Ezt nem próbáltad? Én is baromi nasis v.ok, főtt kaja nélkül még el-el vagyok!

Gabi: Szülőszobán én mindig sírtam! 3. gyerek miatt megértelek, de még tényleg fiatal vagy!

Hapik-vasalás! Látom máshol is "bírják" az Urak! :D Csajok én amióta nem szedek fogigátlót, sokkkkal jobb az egész. NEmhiába mondják, hogy a sok hormontól elmegy az ember kedve! Igaz mindig van izgulás, megjön-e, ezt a részét nem szeretem, pedig én sem szeretnék 3. babát, de hát sohase mondjuk hogy SOHA!

Cirmike!Igen akkor indultunk turizni! Melyik bankba mentél rabolni, oda én nem megyek akkor már, pedig nekünk is kéne.
Cica kész vagyon hallod, kocsikról nem is beszélve! Okmányirodát jól megszívtad tényleg!

Cseriviola! Szegény kicsi Viki, még jó hogy rájöttetek a gondra, így könnyű lesz változtatni. Igen a túl sok program se jó ám a gyerekeknek!

Szilvianyu!Alighogy szétváltunk NOénak kipattantak a szemei, így aztán 1 percre se ültem le itthon, hanem gyors kipakolás, mosásindítás,uzsi, aztán még bolt, suli....
5-kor már álmos volt Noé újra, de persze nem aludt el. 6 után olyan hisztit levágott, túl volt pörögve, így már letettem megint 6.45-kor.
Te a Kodály honlapján csak 1 időpont van a rajzszakköre!

Na megyek még mesélni Somának...

lola77

Sziasztok

Gabi
Nyugodtan leírhatjuk a szülőszobás honlapot.

www.pocikabogi.multiply.com

Sajnálom a kegyetlen éjszakákat.

Jági
Én nem vagyok egy szumós alkat,szerencsére teherbeesésig abszolute bármit,bármennyit ehettem,egy deka nem jött fel.
Viszont a sok zsíros,belevaló kajákat csak csak nem felejtette el a bőrőm.Mert olyan szinten szinte szétmáltam a kilóktól terhesen.(25kg híztam)
Most hiába ment le a felszedett kilók egy része,a börőm csupa csík,nem tudott visszahúzódni sem.Még a csíkok sem halványodtak el,olyan mintha egy hete szültem volna.És nagyon mélyek,szélesek.Ez van.
Na szóval arra akartam kilyukadni,hogy nagyon jó alakod van,szép a börőd is.Szopi után meg tuti hogy lemegy rólad az a néhány kiiló.Addig sajna a szervezet tudatosan raktároz.
Erre kivétel Szilvia.
Nagyon tündéri Bia a képeken.Öcsivel annyira aranyosak.

Emeseanyu
Remélem lassan nálatok is normalizálódnak az éjszakák.
Miket turiztatok??
Sikerült Mesinek hosszú gatyót találni??

Cirmike
Egyetlen negativuma az állattartásnak hogy elég sokba kerül.
De meghálálják a kis büdösök. :D
A te méhen belüli fogigátlódról csak jót hallotam.
Nekem még nem lehet ugye.Hjaj pedig olyan nagy odafigyelés hogy ne felejtsem el bevenni a babagátlóm.
Igazából Emeseanyu végleges fogigátlója lenne nekemvaló.
Mostmár ugytudom bárkinek megcsinálják.Kortól,gyermekek számától függetlenül.
Én azért mosolyogtam a mai szerencsétlen napodon.Bár tudom milyen őrjítő. :D

Szilvia
Na végre eljött a Ti napjaitok.Gondolom rengeteg az elmaradt vasalnivalótok.
Rendeljetek kaját,pihenjetek,legyetek egy-két órát kettesben is. :wink:

Elküldöm

Kép
berna23

Apropó vasalás:szégyen ide,vagy oda,mi már olyanok vagyunk apjukkal mint a nyugdijasok.Pedig voltunk aranyos nyulacskák is.
Gondolom majd alakul ez is. 8)

Lola
Remélem Noé felveszi az új napi ritmust.
Somád lelkes még a sulival?
Táska kényelmes neki?Nehezek nagyon a könyvek?
Vasalásotok:nekem apánk a Ti módszeretekbe nem ment bele. :evil: Gumi ugye kizárt(pasiból van).Igy nyomhattam a Cerazettet.Sztem az is betett hogy 6hét után megjött.

Gabi/Emeseanyu
Ugy látom magam előtt a háromgyermekesek reggeli elindulását,hogy mindehol levetett pizsamák,tejesbögrék,bevetetlen ágyak,mosatlan.Szerintem kivitelezhetetlen hogy csilli villi lakásból induljon el reggelenként a család.Hacsak nem szólna a vekker hajnali négykor. :)
Bár sztem higgyétek el belerázódtok majd.

Rólunk:Istibaba ma sem sírt a bölcsibe.Nagyon örülünk ennek a nagy dolognak.Alszik is mostmár szinte mindennap.Sokat ezsik.Sokmindenben önállóbb lett.Öltözés,szandifelvétel,evés.Nagyon ügyes.

Én kezdek jobban lenni,talán pénteken eltudunk menni.

Betti

Kép
berna23

Bocsánat hogy nem mindenre reagáltam.Ma ittvolt energiavámpír rokonon,pluszba még a dédi is.Szóval szita az agyam.
A földhivatalban,a sparban,a bölcsibe,és a munkahelyemen is kegyetlenül égettek.

Cserieri
Szegény Viki.Sokszor én is észreveszem magam hogy mindig mást csinálok.
Isti igaz még nem tudja elmondani a bánatát.Ő úgy fejezi ki az anyahiányát,hogy mikor hazahozom,csak én kellek neki senki más.Este is szorosan csimpaszkodik elalvásnál.Mióta bölis sokszor hagytam hagy aludjon velünk.
Mégegyszer nagyon köszönjük a Fundis dolgot.Ma egész nap ügyeket intéztem a két "utánfutómmal" :lol:

Jó éjt.

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?