Szia Mindenkinek!!!!!
Hát végre hosszas tervezgetés után ide is eljutottam, időnként olvasgattam, azt is villám üzemmódban
, nem nagyon tudok hozzászólni sajnos semmihez!!!
A frissebbekből annyit mindenképp szeretnék,hogy Julcsi nagyon sajnálom ami veled történt, mihamarabbi jobbulást kívánunk!!!!
Persze mindenkinek köszönjük a Boti hófordulós köszöntiket!!!! ÉS ZSU,Neked külön köszi a szülinapiért is. Elnézést, h csak most teszem ezt meg!!!!
SZeretnénk valamennyi babának mi is boldog hófordulót,névnapit kívánni!!!!
Igen taliztunk Kreiszivel, nagggggyon jó volt, ennél már csak az lett volna a felüdítőbb,ha én is egyedül tudtam volna menni!!! Reméljük jól alakulnak a sulis dolgaid majd Kreiszi!!!! Biztos minden rendben lesz!!!!
Hiányoztatok ám rendesen, valamennyi függőség fennmaradt, mert hiszen olvasgattam.....
, eszméletlen soksoksoksok minden változás történt a házunkkal és a tájával kapcsolatban, nagyon megszépült az egész, még valamennyi kövezéses dolog van, ami elég lassan megy (mediterrán kő) ,mert sok a négyzetméter.....férjem rengeteget dolgozott az elmúlt 3 hónapban, ami rám nézve azt jelentette,h a gyerekek java az enyém volt............ kész vagyok én is......ráadásul Bocikánk 2 hónapja nem nagyon akar aludni, sokszor felébred,hol éhes hol a foga valami mindig van,nem is részletezem, mert elmegy az életkedvem is.....
Hihetetlen már a 3.foga jön, mikor taliztunk Kreiszivel a múlt héten még csak 1 jött ki,az se teljesen, akkor akart kitörni mellette, azóta megtörtént, nagy visítás -éjjel persze- közepette,aztán most meg fent fehéredik és már egy kis csücsök kint is van.....
Képzeljétek aug.1-én felállt ,azt hittem rosszul látok!!!! majdnem 6 hónaposan!!
kb azóta mászik is, de elég hamar kifejlesztette az egyre gyorsabb mászóképességét, csattog rendesen. SZóval a járáson kívül már mindent csinál, nagyon sokat mászik, felüll, felmászik lépcső stb............mindenhol fel szeretne állni, nagyon kell vigyázni már!! Az étvággyal sincs gond, szoktam is mondani,h inkább enne kevesebbet, lenne inkább kevésbé Herkules, de bárcsak aludna jobban!!
AZ egy kilós súlyzót emelgette éppen tegnap.....nagyon bivaly a gyerek!!
Szopizunk is még, sokszor hajnalban+ meg éjjel is, + még délelőtt ill. reggel még1x, néha du is, vagy este.....de már szerintem egyre kevesebb,de kit érdekel már mindjárt 7,5 hónapos....még ez a hó biztos belefér...
Most épp megint benáthásodott,de az is lehet, h összefügg a fogzással,nem?
Én még járok tornázni, megpróbálok heti 2x elmenni, ennyi az összkikapcsolódásom mostanság, de ehhez ragaszkodom, mert nagyon jól esik, igaz,h van mikor hazamászok....nagyon állat....
Húha, nagyon sokra sikeredtem,elnézést!! És nagyon köszi annak aki hiányolt minket!!!!
puszi Nektek!!! Nem akarok fenyegetőzni,de lehet,h töbször előbukkanok majd mostantól kezdve!!!