Új privát üzeneted érkezett!

Tali
Nekünk jó a héten.ha délelőtt akkor egyedül megyek,ha délután akkor Istivel.Miattunk nem kell külön szervezkedni,nekem mindegy mikor lesz.
Egyzser kétszer már voltunk Istikével,nagyon gyerekbarát hely.Teljesen el van szeparálva,igy végre le is ülhetünk. :D
Sajnos a hinták még nincsenek feltéve.nem tudom miért. :(
Nemsokára lesz az ünnepélyes átadója,lesz ugrálóvár,fagyi a gyerekeknek,kisvasút.Mindez ingyenesen.

Kép
berna23

Igen Betti megelőzött, most akartam írni, hogy megnyitottam a turit!!!! :D :D :D

Ja és azt akartam ezügyben mondani, hogy mivel a képeket kicsinyíteni kéne egyesével, így én a picasámat tettem be, de így viszont nem nyílvánosak az albumjaim.
Persze ha valaki kéri közülünk szívesen elküldöm Neki a nemtudom mit (jelszót?), mert be kell jelentkezni hozzá.... (ezt a részét nem ismerem...)

Mikor lesz az átadás????

lola77

Betti!

Igazad van, az asztalra fogok csapni..Ha ez kell a gyerekemért tennem,akkor ezt fogom tenni.

Magamon székrekedés??hm..mióta az eszemet tudom ezzel szenvedek....Éppen ezért tudom, hogy 3-4 nap után már milyen rossz tud lenni..

Kép Kép
joosneagi

Lola4
Utolsó infóim szerinte (valamelyik újságban olvastam) pénteken délután lesz az átadás, de azt írták, hogy ez még változhat. Én mindenképpen ki szeretném vinni Manóimat..

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Bactrobannal kellett Geri tályogját is kennem! Remélem nektek tud segíteni a kenőcs. Persze más problémátok van!
Hajrá az asztalra csapással!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Anikó,
szegény Bendi! Nagyon szorítunk hogy jobban legyen! Így jó tényleg hogy csak 2 gyerek van az osztályon, így jobban figyelnek rá. sok-sok gyógyenergia ++++++++++++++++

Lexyca,
nagyon tetszenek a zsákok! A pamutrugikat meg külön megköszönöm, mert nem találok sehol. Esetleg ne fényképezz, ha visszajöttök átugornék megnézni őket, ha nem baj.

Évi,
a Lili őszibarackkal nyomul mostanság. Üvegeset evett már, meg az anyósék kertjéből pürésítettem - abszolút biogazdálkodást folytatnak :).
Banánt meg almát kéne adni neki, de annyira kemény a kakija hogycsak na... olyasmi mint a Máténak, dehogy mitől????? tejcit kap amúgy.
megnézem a topikot

Angika,
Csani-baba maradj még bent!! A Julcsinak még jobbulást! Ejha még nem kapott antibiot? Ügyes kiscsaj! (mi szerintem már végigettük az összeset :()

Ági,
lehet kapni ilyen szilvalevet is, bioboltokban, az esetleg segíthet Antónak a kakiügyben! A kukactémában: nekünk a Zoli húzogatta
a Máténak már elég korán, és jó is lett neki. Szerintem azért óvatosan kell tornáztatni. A rucikat megnézem ma, megyek anyuékhoz, náluk van a padláson minden :).

na felébredt a csajom.
sizaszok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Jági
Értem.Csak azért kérdeztem hogy nem-e ettél valami olyat amitől székrekedése lehetne Antónál.
Nagyon rossz lehet ez a dolog,sok ismerősöm szenved tőle.Szerencsére nem ismerem a problémát.

Zsani
Édes Lili kisasszony.És falja rendesen?
Máté még mindig lelkes az oviban?

Lola
Sehol nem találom azta a papirt amit bedobtak.Azon volt rajta hogy mikor lesz az átadó.Neten nem találtam.
Ági infoja sztem jó,mert mintha nekem is a 11-e rémlene.
Délután három órától asszem.
Mi is kinézünk. :D

Kép
berna23

Ma kettő után jön egy másik fundamentás szakember.
Drukkoljatok hogy legyen megoldás a bajunkra.
Már annyira izgulok.

Betti

Kép
berna23

Betti!
Veled leszünk, drukkolunk, kell, hogy legyen megoldás!!!!!! Én is gondoltam erre is, de semmit nem változtattam az étrendemen és eddíg nem volt baj.Nyaralás óta egyszerűen bele van szorulva a kaka..Én meg már tökre ki vagyok ettől a rohadt tehetetlenségtől..Most meg még akukija is..Mi jön még?

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Lola,

Ügyi vagy a turis topiccal. Este én i felteszem amim van. Remélem hamar elkelnek a ruhácskák.

Fiamette,

Igen a bundazsákok eladók. Vannak még overálok is.Este teszek fel róla képeket.
Esetleg érdekelne valamelyik?

Zsanka,

Téged érdekel valamelyik bundazsák? A pamut rugikis le vannak fotózva, este megnézheted őket. De nagyon szívesen veszem, ha felugrassz személyesen megnézni őket, mert úgy mégis csak könnyebb vásárolni. Vasárnap jövünk meg, szóval hétfőtől bármikor jöhetsz. Majd egyeztetünk.

Angika,

Szegény Juló. Sok sok gyógyenerdzsi neki is. Remélem hamar meggyógyul.

CSilla
lexyca

Csilla!

Lehet, hogy lassan Biusnak tőled veszek majd át ruhákat.. :)

Holnap indultok? Hú, de irigyellek titeket..
Te mindent betartottál a diétánál?: Én ma elkezdtem, de nagyon éhes vagyok, alig tudom megállni a nasit...Néztem aneten, ehhez vannak fent más napi menük is, legközelebb majd lehet, hogy variálok, mert ha sikerül, akkor majd mégegyszer meg szeretném csinélni..Bár még csak mosz kezdtem...

Kép Kép
joosneagi

Na megjöttem a böliből. Felírattam Gergőt a várólistára. Ő a 23-ik a 40-ből.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csak egy villámgyors bekukkantásra jöttem, este szerintem visszajövök bővebben.

ANIKÓ:
Kitartás! Sok-sok gyógyenergiát küldünk mi is a kis betegnek!

ANGIKA:
Julónak úgy szintén!!!!!

5 perc múlva indulnunk kell a szemészetre, mára kaptam időpontot, holnap kellene a kórházba visszavinnem, de inkább magándokihoz megyünk.

Este jövök

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Most csak gyorsan, nemsoká jövök.

Szilvi: múltkor kérdezted a kabátot, amit kifogtam Bencének. Itt van egy, ez is nagyon jó szerintem, újonnan 4300 körül van a leo-poldin, bababoltban még talán több is.

http://www.teszvesz.hu/item732212627_le ... ml#gallery

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Anikó: hogy vagytok? Bendi? Azóta mi hír? Ha tudsz, gyere és írd meg, sokat gondoltam ma rátok!Apa azóta? Hogy bír a lelkiismeretével? Vagy egyik fülén be, másikon ki?

Angi: Julcsinak jobbulást, tényleg nagyon ügyesek vagytok, hogy kibírta eddig antibió nélkül, látszik, hogy eddig nem jártatok közösségbe! :wink: Csaninak meg jó rugdosódást még odabent!

Hugi: majd írd meg, mi volt a dokinál!

Lola:
ügyi vagy topikkal, majd én is rakok fel, ha úgy adódik. Nekem van pasis, lányos ruhám is, bár most küldtem le apjukkal egy jó adagot mamámhoz, ott tárolom tesómnak (majd egyszer...). Ha legközelebb lesz, filózom már az adásvételen, mert már nehezen győzöm...
Ma hogy sikerült Soma napja a suliban?

Bettikém: drukk a fundamentáshoz! Írd majd meg, mi volt! Istike jobban van? Nem is volt akkor böliben?
Apósod hogy van azóta?

Ági: én annak idején azért hagytam itt R.-it, mert elég fafejű. Nem hiszem, hogy eredményt érsz el nála, bár nem tudom, miből áll neki egy beutalót megírni. Kuki miatt ne aggódj, idővel rendeződik. A bakt. kenőcs jó,nekünk is használt. Óvatosan, inkább széltében tornáztasd. Nekünk is már jobb a helyzet, mint régen, de még közel sincs vége. Egyáltalán nem lehet felhúzni, csak egy picit. Ügyi voltál a diétával. Bár két hét alatt.... :). Igazából kb. két hét, mire hozzászokik a szervezeted a fogyihoz és onnantól kezd szűkülni a gyomor és leszel kevésbé éhes.

Gabi: na, legalább rajta van a listán Gergő!:)

Velünk minden ok. Bence elég nyűgös. Mindig a közelemben akar lenni és a kezemben. Azóta a tápoktól nincs hasmenése (rossmann, dm). Ügyesen lépked ő is, ma már a védőnéninek az utcán is produkálta ezt vagy egy-két méteren (köszi Jági a gratulációt!).
Dórika is egyre többet beszél, pl. meje (meleg), csüccs (csüccs), Báji (Bálint), majá (madár). És ilyesmik. De vannak tökéletesen mondott szavak is. Emese elvan suliban, kérte, hogy kettőig maradhasson, amíg játék van. Vannak már piri pontok, mondtam, hogy jelentkezzen sokat, tavaly néha gond volt a kevés jelentkezés. Ma is jelentkezett olvasásra.
Elhoztam a kabátot, teljesen jó, mosást-vasalást azért igényel (amúgy is).

Verika:
képzeld, a suli előtt vártuk Emesét, erre egy tök kedves pasi mondja, hogy neki is hasonló korú unokái vannak. Most a nagyra vár, viszi kézi edzésre. Mondom nem véletlenül Tominak hívják? Mondja, hogy igen, így letárgyaltuk, hogy a Te apukád. Mondtam, hogy ismerlek és bírlak is! :) Meg Tamikát is beszéltük. Utána jöttem rá, hogy hasonlítasz is apudra! Tök kedves volt! :)

Fiamette: jó, hogy leírtad a történeted, és örülök, hogy most már tényleg az IGAZIT találtad meg! :)

Na megyek,Bence éhes, Dórikának tele a pelus. Apa most ment el meki kajáért.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

BEtti: mizújs Fundamentáéknál???? :?: :?:
Na tényleg pénteken lesz a megnyitó, a Tatabánya újság szerint is a játszón!

Szilvianyu: Soma lelkes volt ma is, örült. Bár reggel fáradt volt, rohanás is volt... (egyre több ruha ugye)
Mától a magatartásra kapnak mindennap :D -et vagy :( -et, vagy :| -et, attól függően, hogy viselkedett!
Na Soma az elsőt kapta, Hál Isten, úúúgy örült Neki, mondta, hogy nem beszélgetett ma már!
Hát az írás munkafüzetbe dolgoztak, az katasztrófa, de hát elején nem vártam mást. Ja persze azt mondta, hogy a padtársa lökdöste, azért olyan görbék a vonalak (nem ott kezdődik a vonalnál és nem is ott fejeződik be, meg nem egy vonallal húzza, hanem utólag kiigazítja... stb.) Gondolom Nálatok is így volt az elején.
Na mindenesetre holnaptól gyakoroljuk jó pár sor erejéig az tuti....

Noé már alszik 6.45-től! Tök nyűgi volt már 5 után...
Ő is egyre többet megy, ma már benn a suli folyosóján is totyogott. Ja és ma már nagyon sokszor kimondta hogy anya (awa) de leginkább akkor ha v.mit nem engedtem Neki, akkor kiabálta!

Képek, bár rájöttem hogy a menést nem adja vissza, azért felteszem. (minősége is car, mert gyors lekaptam csak...)
Kép Kép

Ezt telefonnal csináltam gyorsan, de a fényképezőn jobbak vannak, de a zsinórját meg nem lelem...

lola77

Sziasztok!

Bendi jól van! Szinte teljesen jól. De csa akkor jöhet haza, ha vége a gyógyszeres kezelésnek. Amúgy jókedvű, eszik-iszik-alszik. Pici pityergés volt csak, mikor eljöttünk.
Bendi apja nem érzi magát hibásnak, nem az a típus. Így nem is firtatom. Örülök, hogy jobban van a vacak.
Jó lenne, ha szerdán hazajöhetne! Olyan üres most nélküle a ház.

Gabi!
Hú, nekem is el kell mennem holnap Matyival a bölibe, hogy felférjünk a listára.

Most már én is megfogalmazom a megismerkedésünket.

Cserieri!
Láttalak 4 felé Dózsakertben. Pontosabban mentél Vikiért az oviba. Integettem neked! Néztél, de most vagy nem láttál, vagy másfelé járt az eszed.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Cserieri!

Tényleg nektek is fundamentátok van. Nálatok mi a helyzet vele?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Azt gondoltam micsoda jó kis hétvége volt, erre...

Nagyon szomorú híreket olvasok...

Hugi,
Annyira sajnálom!!!!
Kívánom tiszta szívből, hogy egy jó helyen megtapadó babótok legyen amint lehet és akkor már jobb orvossal...

Anikó,
Elhiszem milyen rossz otthagyni Bendit, nekem is aludt már Réka kórházban többször nélkülem, éjjelre el kellett jönni, meg voltunk már baba-mama szobásban is...
Még jó hogy ahhoz képest jól elvan...

Azért ahogy látom jó hír is van: Gratulálok az ügyes járóknak, Noénak és Bencének!
Na meg Somának, a :) -ért!!!

Csilla,
Jó pihenést!

Fúúú alig érem utol magam, szalad a ház, nagy a fű, sok a koszos ruha.
Holnapra tortát kell vinnem Rékának az oviba, gyorsan vettem egy Tescosat... teljesen kiment a fejemből, hogy kell vinni szülinapkor.

Cserieri,
Torta ügyben hívtalak, 20-ára kellene majd... (akkorra tudtuk összehozni a családdal)
Szóval majd ráérlek még hívni.
Kicsi szét vagyok esve... bocsi...

Na, jó éjt mindenkinek!

Holnap elviszem a cicát állatorvoshoz. Remélem nem tűnik el, most még megvan...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola: na, ügyi Soma, de biztos nem lesz mindennap mosolygós fej, hisz még is csak pasiból van! Igen, eleinte nagyon nehezen ment az írás, emlékeztek, írtam, nagyon sokat gyakoroltunk, aztán a végén szépírás versenyre ment. Ma is azt néztem, hogy nagyon szép betűkkel ír, de azért még nála is van olyan, hogy nem a vonalon van a betű, meg ilyesmi. Ráadásul balkezes ugye.
Egyszerre ne gyakoroljatok sokat, olyan 2-3 sort mondott nekünk tanítónéni és a lecke mellett az bőven elég. Nálunk az a rendszer pl., hogy péntek pihi, szombat délelőtt lecke (jobban fog még az agya), vasárnap délelőtt gyakorlás. Így nem is túl sok, de meg van oldva a dolog.

Cirmike:
örülök, hogy macsek meg van! :) És milyen tortát vettél?

Cserieri: rég írtál...

Verika: Te is! :) Erikák lazítanak??? :) Tamara jobban van?

Anikó: szuper, hogy jobban van Bendi! Persze, most a legfontosabb, hogy meggyógyuljon Bendi, de azért ha nyugi van már, apjának elmondhatnád, hogy ha máskor gond van, hívjon mindenképp, vagy hozza haza! És meddig kell szednie a gyógyszert? Mennyit lehetettetek bent nála? Napközben egyedül elaludt vagy nem aludt? Ó, biztos nehéz lehet neki.... Próbáljátok azzal jobb kedvre deríteni, hogy egy hős, és majd elmeséli az oviban, milyen ügyes volt!
És Te hogy bírod? Lelkileg...

Na megyek, kicsik már alszanak 1/2 9 óta, Emese is majdnem. Most vasalok. Képzeljétek, a kabát belső ujjánál a paszportnál találtam egy kb. 3 miliméteres foltot. Nem jön ki, de nem feltűnő. Megírtam a csajnak, erre írta, hogy bocs, nem vette észre, visszautal 700 forintot. Így 1300 forint. Tényleg nem látható és amúgy szép a kabát. Rendbe tettem.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na helló!

EDB anyu!

Örülök, hogy jó a kabát és az meg pláne, hogy az eladó hajlandó kompenzálni. Az én eladómnak is lelkifurdija van, visszautalja a különbözetet!
Nem is gratuláltam még Bencének az első lépésekhez. Nagyon ügyeske. Jól vagytok már aránylag, vagy még vannak bibik (betegség)??

Lola!

Noénak is gratulálok az első lépésekhez. Nagyon édes a képeken! Soma pedig nagyon ügyi, hogy sorra szerzi a jó pontokat (piros, mosolygós)

Betti!

Remélem sikerült valami jót kiokullálni a Fundis ügyintézővel. Istike hogy van? Danim mostanában egyszerűen kezelhetetlen (már megint). Nem tudom mi bújt belé. Talán már nem vagyunk elég szórakoztatóak neki itthon és unatkozik. Rengeteget rosszalkodik, nyúzza a macskát, az öccsét. Iszonyatos hisztiket rendez, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt a kis fejecskéjében kigondolja.

Detti!

Mi van veled? Nem írtál hétvégén se! Csak nincs valami!??

Fiamette!

Remélem nálatok is minden Ok!?

Cirmi!

Örülök, hogy meglett a macskusz! Sikerült a dokinak megnézni?(bocs ha már írtad volna, mostanában csak kutyafutiban olvasom a fórumot)

Ma megnéztük az új játszóteret, ami jó benne, hogy körbe kerítés, zárható kapu, de én több dologgal nem értettem egyet tervezés szempontjából, de legalább ezek is vannak. Dög meleg volt, nem nagyon van árnyék. Dani élvezte, megint nem lehetett hiszti nélkül betuszkolni az autóba.
Múlt héten a Kresz parkba is voltunk, én még ott sosem voltam. Na az viszont tetszett, bár én a játszótér részt lehet egy könnyed kerítéssel elkülönítettem volna, mert nagyon kellett figyelni, hogy Dani ne szaladjon az éppen száguldó biciklisek, görkorisok elé. De össz-ben tetszik.

Nem igazán vagyok mostanában önmagam. Szalad a lakás, nagyon kevés dologhoz van kedvem. Talán kezd elegem lenni abból hogy haladok valamivel és a hátam mögött a gyerekek megduplázzák a teendőt. Már gondolkodtam, hogy kapnak a szobájuk ajtajára egy kerítés ajtót, vagy mifenét és ott fognak játszani, amíg mosogatok, felporszizok, felmosok. Annyira rossz hogy nincs látszatja a takarításomnak. Ez régebben is zavart, de már megszoktam, legalább is azt hittem.

Na megyek jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

én is feltöltöttem a cuccokat ide:

http://picasaweb.google.hu/zsanka79

Gratulálok a Noénak és a Bencének a járáshoz! Csajok mostmár futhattok utánuk! :) :) :) :)

Anikó,
örülök nagyon hogy jobban van a Bendi!! Sokat gondoltam rátok ma!

Csilla,
persze szívesen megnézem őket! A bundazsákokat pedig eloszthatjuk egymás között Fiamettével! Mit szólsz? :)

Gabi,
az én gyerekeim is ma lököttek voltak :( :( :( tiszta zizi volt a Máté, a Lili is délelőtt.. megcsípte őket a dililégy :)
Én este szoktam felmosni mikor már alszanak, meg pakolászni...

Betti,
mi volt a fundamentával? remélem találtatok valami megoldást.
Igen a Lili zabbantja rendesen a gyümit. Ma megevett egy fél üveggel (az anyós barackja még kemény :)) ha elvittem tőle reklamált :) nagyon bejött neki.
A Mátét ma nem tudtam megint hazahozni az oviból (20 perc könyörgés), így eldöntöttem nem is megyek 4 előtt érte, tök fölösleges hogy az udvaron álldogálok... :)

így ül már
Kép

jó éjt
sziasztok
Zsani
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsanka 2009.09.07 21:19-kor.

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

ANIKÓ:
Nagyon ügyes volt Bendi, hogy végig tudta aludni az éjszakát! Nálunk is felmerült egyszer, kb. 1 éve, hogy Virágot bent tartják a gyerekosztályon, mert egész nap csak hányt, hát már a gondolatától is szabályosan rosszul voltam, be se tudtam menni a vizsgálóba, még jó, hogy apa is ott volt. De végül is hazaengedték és kezdett rendbejönni.
Szoritunk, hogy szerdán hazamehessen!

Bányásznap:
Én nem voltam kint, mert szombaton is dolgoztam kettőig, vasárnap meg délig, de sógornőmék elvitték Virágot, volt arcfestés, dodzsemezés, meg kapott egy kutyus alakú kistáskát is, szóval jól érezték magukat. Vasárnap délután kisebb kerti partyt rendeztünk dédinagyi szülinapja alkalmából, de én már annyira fáradt voltam, hogy azt hittem elalszok az asztalon. Na meg elkezdett fájni nagyon a hasam is, szúrt, belenyilalt nagyon, át is villant az agyamon, hogy lehet a héten még itthon kellett volna maradnom pihenni.

FIAMETTE:
Nektek is nagyon szörnyű lehetett a kórházban, főleg milyen dühitő lehet hogy az orvos hibájából, aki nem veszi időben észre a bajt szenved egy pici csöppség és vele együtt a család is.

ANGIKA:
Húúú, de izgi ez az időszak most! Remélem Csanád megérti, hogy neked most gyakorlatra kellene menned és kivárja szépen! :)
Julcsinak jobbulást!!! Én is lassan elkezdem Virágnak adni megint a Vitacolant, bár most nagyon ajánlották a Béres cseppet, ha elfogy a Vitacolan lehet áttérünk arra.

JÁGI:
Én is hallottam, hogy ilyen esetekben sokat segit egy küret, hát nem tudom. Egyenlőre 6 hetet kell várni. Viszont az összenövések miatt meg jó lenne minél hamarabb teherbe esni.
Drukkolok a fogyókúra miatt!! Kitartás!!! Két hét viszont lehet hogy tényleg kevés lesz. Melyik diéta ez?
Szoritok a tombola miatt is!!!Hajrá wellness hétvége!!! :D
Remélem hamar történik előrelépés kaki ügyben is, nem jó ez igy.
Szerintem harcolj ki valamilyen vizsgálatra egy beutalót, mert ez nagyon hosszú idő, mióta nincs kakija Antónak! Vagy válts orvost! Tudom, hogy jó a R. mert közel van, de nem mindig számit a közelség.

BETTI:
Én is hallotta itthon a tüzijátékot, de Virágot már altattuk, de „munkába” kell menni reggel! Elhiszem, hogy Istike már nagyon várta.
Ügyes, hogy már nem sir „sokat” a bölcsiben, de el fog majd múlni szerintem ez a pici is, lesz jó sok barátja, foglalkozások (bár sokkal kevesebb, mint az oviban)
Olvastam, hogy ti is jól megjártátok a kórházban. Szegénykék…
Fundamenta-ügyben drukkoltam!

Csilla:
Jó pihenést nektek!

EDB-anyu:
Ügyesek a kicsik nagyon!

LOLA:
Naggggyon tuti a fénykép!

Melus:
Jól vagytok?

Játszótér:
Én is úgy hallottam, hogy 11-én lesz a megnyitó. Jó lenne ha háromkor kezdődne leghamarabb, mert akkor én is odaérnék Virággal.

Rólunk:
Bokor dr-nőnél voltunk a Bánhidai ltp-nél. Nagyon kedves és aranyos volt, igaz két órát ott voltunk, de háromszor csepegtettek Virág szemébe tágitót. Nagyon-nagyon jól viselkedett, nagyon ügyes volt, szépen válaszolt a kérdésekre és csinálta a feladatokat. Pedig kezdtem aggódni, mert a várakozás elején az egyik kislány a váróba kapta a cseppeket és olyan raplit lerendezett, hogy csak csudi! Rugdosott, kiszaladt az udvarra, meg a mosdóba az asszisztens elől, le kellett fogni. Aggódtam, hogy Virág azt hiszi, hogy ez ennyire fájdalmas, de hál istennek tényleg nagyon ügyes volt.
Szóval a lényeg :D Tökéletesen lát (ezt eddig is tudtuk egy másik orvos által), de a fénytöréses vizsgálat után azt mondta az orvos, hogy igazándiból egyes szemüveg kellene neki, de ő nem irná fel neki, mert a szemüveg által még jobban kivinné a szemét, kérdeztem a letapasztást, mondta, hogy fel tudná azt is irni, nincs azzal sem gond, de azt akkor reggeltől estig kellene a szemén hagyni, neki meg nem kellene ilyen hosszú időre. Abban maradtunk, hogy ha tévét néz, akkor a napszemüvegén felváltva leragasztjuk a lencsét 1-2 óra hosszára. Fél év, év múlva kell visszamenni, persze ha valami gond lenne, akkor hamarabb. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy van esély arra, hogy kinövi szemüveg nélkül.

Most már mennem kellene lassan alukálni. Tiszta káosz van bent, rengeteg a munka, mi önmagában nem lenne szörnyű, csak nagy mellé a fejetlenség, és hjaj, ezt még leirni is nehéz.
Mindegy, majdcsak jobb lesz.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!!!

Sziasztok!
Hugi[/b]

hugodugo

Sziasztok!

Jaj, csajok nem jó híreket olvastam itt!
Hugi: Sajnálom, hogy ilyen szomorú vége lett a terhességednek :cry: De fel a fejjel legközelebb biztos sikerül, és hamar-hamar újra anyuka leszel!!! Csak pozitívan állj hozzá (bár tudom, nehéz ilyen történtek után), és minden oké lesz!!! Drukkolok Nektek!!!

Anikó: Bendinek gyors gyógyulást kívánok!!!!! Ha már ilyen jól van kiengedik az intezívről? Sima szobában sokkal többet látogathatnád.

Lola: Ügyi Soma fiú! Kellenek ezek a jó élmények a suliban, nehogy elmenjen a kedve az egésztől. :D (Dumálni meg úgyis fog később is, erről leszoktatni NEM lehet őket! Nagyon jó fejek!)

Cirmike: Hogy szalad a ház??? Az milyen??? :lol: :lol: :lol: Én második hete nyomom a takarítást, mióta megjöttünk, mert félő volt, hogy kijön az ÁNTSZ és bezárat bennünket :lol: :lol: :lol:

Jági: 86-os bélet gatyó érdekelne! Ha lesz tali elhozod őket, hogy odamérjem Tamarára???

Gabi: Mikor menne Gergő bölibe?

EDB anyu: Igen, a pasi Apukám volt, mesélte, hogy Ő bizony találkozott Veled! Tomit, meg a haverjait fuvarozta edzésre. Ő ilyen, megismerkedik mindenkivel, nagyon haverkodós fajta. Egyébként meg Ő az én Jolly Jokerem, gyekekfuvarozóm, bébiszitterem, mindenesem, jobbkezem, és mozdulni nem tudnék nélküle! És borzasztó hálás vagyok neki mindezekért, de ha megmondom neki elküld a jó fenébe! :lol:

Csajok, akkor mikor lesz tali?
A Módszertanis játszóházba Mi is járunk majd ám. Ám majd (na így jobb). Tavasszal is jártunk Tamara imádja.

Sziasztok: V.erika
v.erika

V.eri! ( még bekukkantottam)

Geri 2 évesen menne! Jövő decembertől lehetne beszoktatni. Akkortól tudnék (jó esetben, lesz hova visszamenni dolgozni) munkáltatóit felmutatni.

Módszertanis babaklubról tudnátok írni valamit, mert az itteni bölibe nincs és a vezető gond.nő is őket ajánlotta. Annyit tudok, hogy tán szerdán lesz?!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hugi!

Lehet, hogy pihenni kellett volna még neked inkább! Megértem azt is, hogy "siettél" ismét munkába! Virágnak jó lenne, ha letapasztással helyrejönne tényleg a szeme!!

Zsanka!

Nagyon ügyi Lili már! Olyan aranyosak a képen! Ált este szoktam én is dolgozgatni, de mostanában nem érzem ehhez sem túl erősnek magam! Erre írtam, hogy nem tudom mi van velem. Már várom a "helyrebillenést".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: Bagolykodunk, bagolykodunk??? :lol:
Igen szerdánként van 9 vagy 10-től délig-fél egyig. Egy dupla szoba áll a gyerekek rendelkezésére teljesen jó bölis felszereléssel, lehet kötetlenül játszani, ki lehet menni az udvarra is, és lehet kérni ebédet is, azt ott eszik meg a kis asztalkáknál. Próbáljátok ki, Daninak biztos tetszene! Gergőt meg leteheted egy kis plédre játszani. Anyukák meg dumcsiznak, és simítják az ellentéteket a gyerekek között :lol:

V.erika
v.erika

VEri!

Ja-ja :D :D Tegnap sem tudtam hamar elaludni. Köszi az infót! Hát ezt a gyerekek közötti ellentét simítást szívesen kihagynám, de jajj még hány ilyennel kell megküzdenünk! És mikortól kezdődik? Mármint ettől a héttől van már, vagy később??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Az utsó két kérdés a bölire vonatkozott! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na megyek csicsizni!

Jó éjt! TÉNYLEG!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!
Jaj, elmaradt:
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Réka nagylánynak-(tegnapra ugye?). Boldog, hosszú életet, sok szerencsét Neki!

Gabi!Tegnap írtam, hogy jövő héttől kezdődik. Ebédet nem muszáj kérni, azt ott mikor fizetsz, eldöntheted. 9-től kezdődik.

De pont tegnap olvastam, hogy Betti írta az iwiwen a Kodály téri zenebölcsit is, az meg ingyenes....
Valamelyiket ki kéne próbálni...

Ja de Nektek a ringató ott van a Bányász Műv. Házba, e héten indul, asszem holnap, úgy olvastam.

Zsanka!
Lili nagyon ki akar szabadulni a képen abból a pihiszékből, éééédes, hogy erőlködik.
Fini is a barack-igaza van.

V.Erika!
Nekem is nemsoká Apu lesz az aduászom, már nem dolgozik (dec-től nyugdíjas lesz,de tavasszal műtötték) így ma is Ő jön át délután, hogy le tudjak ugrani Somáért. Bár mondta, hogy elhozza Ő, de még most az elején ÉN akarok menni, hogyha van kérdésem-tisztázzam napk. tanárnénivel is.
Igen, nem hiszem hogy a dumálás végleg megszűnik, én is nagy pofázós voltam!!! Meg itthon is mindig dumál. De azért az önuralmának is kell dolgoznia!
Ántsz!!!! :D :D Ez jó!

Szilvianyu!
Igen 1-2 sorra gondoltam, mert nem akarom erőltetni se...
Képzeldd Nekünk Éva néni kifizeti helyettünk a Népház bérletet és majd utólag szedi be a pénzt!
Nem tudsz még a rajzszakköről semmit? Én ma kérdeztem, remélem délutánra kiderítik, mert Nekünk a logopédussal is igazodni kell ahhoz. Tavaly kedden volt ugye?
Ja mától nem maradhatunk ott az udvaron reggel, letelt a türelmi hét, így csak bekísérem és már jönnöm is kell... Soma szépen elvolt, ott maradt, de volt olyan oszt. társa, aki alig akarta elengedni apukáját, tegnap egyik szegény csimpaszkodott Anyukájába, úgy sajnáltam!

Anikó!
Délelőtt akkor nem is tudsz bennt lenni Bendivel? Csak du. 2-6-ig???? Jaj Istenem, remélem még mindig jól bírja! Vigyél be Neki valami búfelejtő játékot!!!! Kitartás!

lola77

Ja, Gabi: nem csodálom, hogy estére nincs erőd a házim-hoz! Nekem sincs, ha napközben nem csinálom meg, akkor úgy marad... Ezért inkább napközben kicsinként csinálom, kivéve a gyerekszobát. Ott garázdálkodik Noé és csak akkor pakolom el a játékait, mielőtt leteszem aludni, mert így is napi 3-4szer pakolom el. Akkora rumlit tud csinálni...
Nekem csinált férjem a kisszobára kiskaput, most is bennt játszik, de ha meglát, akkor elkezd üvölteni, muszáj kiengednem, vagy oda bemenni hozzá, akkor elvan.
Nem rossz, ahhoz pl. hoy elmenj wc-re vagy elmosogass, vagy feldobd az ebédet, jó. Már megéri, nem?
Obi-ban vettük meg hozzá a kerítéslécet+hozzávalót. Kábé 3000-ből kijött.

lola77

Sziasztok!!

SIKERÜLT a fundamenta.Hatalmas kő esett le a vállunkról.
Kiderült hogy igazából egy nagyon buta és nemtörődöm tipusú ügyintéző miatt szívtuk meg.Igaz most a pénzkifizetés jól eltolódik majdnem télre.De legalább megkapjuk.És jelzálog sem kell!!
Itt emliteném meg hogy ezt a nagy dolgot egy nagyon kedves itteni anyukának köszönhetjük,és ha megengedné akkor legszívesebben kiplakátoznám az egész világot az ő nevével.
És már majdnem bögök,nagyon boldoggá tesz hogy itt ez a csapat ilyen segitőkész egymással.

Másik jó hír hogy ma már nem sírt az Isti mikor be kellett mennie a csoportba.Fuu ugy megdicsérte a gondozónénink is.Olyan kis büszke volt magára.

Lola
Nagyon ügyes a Soma!Csak igy tovább.A vonalak is majd megmakrancosodnak.

Folyt

Kép
berna23

Lola
Édes kis Nonó nagyon ügyes a járással.Azértmég szépen elmarad a babakocsiban?
A hálózsák az mekkora kábé?68-as körül?

Emeseanyu
Az a lényeg hogy azért szeret járni a nagylányod a suliba.
Bence is nagyon ügyi a menéssel.Talikon már futkozhatunk az aprónép után is. :D
Örülök hogy bírja a tápszereket.
HA nem látszik a folt akkor nem nagy baj végülis.Bár bizti tudott róla.Rendes hogy igy olcsóbban adja.
Amit tegnap betettél hörcsögöst Áronéknak nagyon aranyos.

Verika
Örülök hogy jelentkeztél.
Nagyon bírtam az ántsz-es dumát. :lol:
Hihi,szerintem minket is kilakoltatnának már.Az udvarról már nem is beszélek. :D Mindegy áltatom magam hogy ez csak átmeneti állapot.

Gabi
Engem is nagyon zavar a láthatatlan eredményű suvickolás.
Eddig porszivóval járkáltam a hónom alatt és rögtön szippantottam mihelyst valamelyik melós bejött és behozta a koszt.Mára már csak egyszer kétszer besöpröm a nagyját a sarokba,majd este lapátra teszem. :D Komolyan idáig jutottam.Belefáradtam.Naponta egy centi por mindenen.A fürdőszobaszőnyeget már szétmostam.
Szóval elegem lett,már eltudom nézni a port,meg a koszt is, 8)

Anikó
örülünk hogy jobban van Bendi.Csak igy tovább nagyfiú!!!
Apukája.No comment.

Cirmike
Drága Rékánknak nagyon Boldogságos Szülinapot kivánunk!!
Macsesznak megy a drukk hogy ne szökjön.
Itt ma kutyaoltás van alsógallán,egész nap örjöngeni fognak az ebek. :?

Szilvia
Merre vagy?Apa nemsoká jön.Juppijéé

Fiamatte
A lényeg hogy megtaláltad életed igazi párját.Nagyon nagy dolog hogy sajátjaként szereti,neveli Gvenit.Nagyon szerencsés vagy!

Jutte
Merre jársz?Nyaraltok?

Betti

Kép
berna23

Betti!
Jaj de jó hogy írtál, úúúgy izgultam. És most futkos a hideg a hátamon, ahogy olvastam a soraidat!!!!! Úgy örülök, mégha karira nem is tudtok karira beköltözni...

Látod a laptető is a tiéd lett, így az 1 év múlvai babatervezés is belefér azért ugyi?????

Miért nem írod meg, hogy ki segített közülünk??????

Istike, nagggyon ügyi. De édes lehetett ahogy "büszkül", úúgy bírom az ilyen büszke kisgyerek fejet!

lola77

Még elfelejtettm

Emeseanyu
Ment igen Istike bölibe.Hétfőre már el is fújták a náthát.Orra sem folyik.Úgylátszik ez egy kétnapos nátha volt.Szerencsére.

Viszont én éjjel olyan torokfájásra,rossz közérzetre ébredtem,hogy sztem nem tudok igy menni a talira,nehogy megfertőzzek valakit. :(

Hugi
Nem jó jel a hasbanyillalás,fájdalom.Kellett volna azért még a pihi.Nem tudtál volna még táppénzen maradni?
Béres csepp:nagyon jó.Istike szedi nyár óta.(immunerősitésnek a bölcsihez).Eddig lekopogom bevált.Most is két nap alatt lement a nátha.Láz köhögés nem is volt.
Bokor doktornő:Utcabeli szomszédunk az ismerőse.Csak jókat tudok a doktornőről mondani.Bár tényleg nagyon sokat kell várni rá.Mi a férjéhez mentünk Istikémmel kukiproplémával.(urológus)
Kutyusotok hogy van??

Kép
berna23

Hugi
Elirtam szóval nem az ismerőse,hanem az aszisztensnője a szomszédunk. :)

Kép
berna23

Ja még Hugitól akartam kérdezni: most akkor Virágnak is fénytörési gond van a szemével?(kancsalság-magyarul?) mert Somának 1,5-esel indult és tök szépen kinőtte! A ragasztást én úgy tudom, csak súlyos kancsalságnál szokták, nem? Azért hogy ne felejtsen el a beteg szem dolgozni...

Annyira bírom, hogy fél5-kor kelsz de még késő este ide ülsz írni Nekünk! ÉN tegnap már 9 után nemsokkal aludtam...

Fő a borsó-répa a finomfőzihez, előbb kifutott! :evil: Fasírt lesz hozzá!

lola77

Lola
Perzse hogy kifut ha a háziasszony itt pötyörészik.Na csak vicceltem ám.
Laptető:Nagyon jó lenne.Tudjátok hogy az én párom nem is nagyon akart mégegy bébit.Aztán most mégis.Bár még nem mostanság lesz belőle valami.De szeretném ha 2012-ig megvalósulna.

Kép
berna23

Biztosan hozzájárul majd az illető de igy nem akartam ki irni a nevét.
Hugiról is tudtam(csendben nagyon drukkoltam nekik),de nem akartam kiirni a fórumra a beleegyezése nélkül.
Gondoltam hogy jön és megossza velünk.És nagyon sajnálom hogy nem az örömhírt.

Kép
berna23

De tényleg azért futott ki-csessze meg! :D
ÉN férjem (meg én is) így voltunk ám a tesóval sokáig...

lola77

Jó reggelt!

El sem hiszem, 8-kor keltünk. És csak 3 óránként volt kelés este. Nemsokára nekiállok főzni, tojásos lecsó lesz, de én szeretnék sima virsliset is magamnak tarhonyával. Ahhoz még bótba kell menni!

Betti!

Örülök, hogy jó vége lesz a dolognak. Lesz azokból a tervekből valami, csak kicsit később. Ügyes Istike, hogy már ennyire jól megy neki a bölizés. Én is tegnap egy ilyen "fiatal" csopiba néztem be. Hát ott szakadt meg a szívem, illetve nem is kifejezetten a kisgyerekek látványa nyomott el, hanem láttam a gond. nők arcán azt a bazi fáradtságot és megjegyzem csak hétfő volt. Nagyon remélem, hogy jó helyre kerülnek a gyermekeim. Egy gond. nőre itt 8 gyerek jut. Nem tudom nálatok hogy van!??

Lola!

Csüt-től lesz a ringató. Gondoltam rá, hogy leviszem őket. Mondjuk ha emberi időben kelnek, akkor 2-vel is le tudnék érni, de azt hiszem ez csak kocsival lenne megvalósítható. Sétával már lehet 7-kor el kéne indulnunk :D :D
Azért gondoltam a bölis babaklubra, mert a rintagót ugye nincsenek játékok, csak éneklés, zenélés, meg én a kajára is kivi lennék, mert ugyanis mint megtudtam bár ezt én tudtam korábban is csak magamban reménykedtem, hogy az oviba bejutás kritériuma a darabos kaja evészet és szobatisztaság. Mindkettőre gyúrnunk kell még.

Na búcsúzom, mert Gerit sikerült leraknom. Nyomás boltba és főzni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Itt vagyok ám én is, olvaslak benneteket, csak irni nem nagyon van időm. Elkezdődött az ovi és rákattantam a teszveszre. Sok mindent kell vennem a gyerekeknek, tegnap jött meg Laura csizmája és Máté fürdőköpenye, eddig maximálisan meg vagyok elégedve a termékekkel.

Hugi,
Nagyon sajnálom, ami veletek történt. De hidd el, pár hónap és ismét kismama leszel. Tudom mit érezhetsz. Laura elött nekem volt egy elhalt terhességem. Utána nagyon magam alatt voltam, aztán miután sikerült lezárni magamban a történteket, egyből terhes is lettem és egy gyönyörű egészséges kislányt kaptam az élettől cserébe az elvesztett magzatért. Tudom hogy nagy fájdalom és tragédia, de lehet másik, és ez a lényeg. Most az a legfontosabb, hogy letisztázd magadban a történteket, harmóniába kerülj önmagaddal, ettől meg fogsz nyugodni és jöhet a következő baba.

Betti,
Nagyon ügyes Istikéd és szivből örülök, hogy sikerült a Fundamentás dolog.

A járni kezdő Bencének és Noénak sok sok puszi, nagyon ügyesek vagytok.
Az iskolásainknak is nagy dicséret.

Bocs, ha valakit kihagytam.
Most mennem kell.

Judit
jutte

Sziasztok!

A legnagyobb dolog..Antóka este kakált!!! Persze nem magától, kicsit megingereltem a beöntőnek a csövével (védőnő mondta, hogy nem kell szélcső, az is tökélees..) és kijött neki..Hát csajok (bocsika érte..), én még ekkorát babának nem láttam.Nagyon megkűzdött vele szegénykém, nagyokat nyőgött vörösödött, apa a lábikóit nyomta én a pocóját masszíroztam..Jó lenne, ha helyrejönne, mert ez szörnyű..Azt olvastam, hogy pont ezért tartják vissza a babák, mert féjhat nekik..úMost nagyon nyűgis, ha nem vagyok mellette, akkor visít..Na meg még pluszba megtalálta a kábeleket itt a számítógépnél és azokat rángatja, ha kiveszem az asztal alól megint hiszti van..Kis rosszcsont...
Nálunk iszonyat kupi, kosz van.Így nem tudok takarítani..Most olyan nagyon nem is akarok, (vagyis csak nyugtatom magam vele), met pénteken jönnek cserélnia radiátorainkat és akárhogyis lesz kosz...

Akkor péntek délurtán talizunk az új játszón? Legaélábbis öbben írtátok, hogy jöttök..

Zsibvásáron beszereztem Antónak tök vagi gatyót, meg egy kantárosat, lehet, hogy csak tavaszra lesznek jók, de beleszerettem. Dunaalmási a csajszi, akitől veszem, behozza Tatabányára és mg engedett is az árból.Töjk örülök, olyan jó pasi lesz benne Antóka...

Betti!

Nagyon örülök, hogy sikerlt elintézni a Fundamentát...És grat Istike ügyességéhez!!!

Kép Kép
joosneagi

Judit!
Jó hogy jössz azért néha, majd visszarázódsz az ovikezdésbe aztán biztos több időd lesz, meg jön a tél...
Azt láttad, hogy van turis topikunk? Ott is körülnézhetsz... :)

Jó vásárolgatást addig is!

Gabi: ja az tök jó próba lenne Daninak tényleg a bölcsis kaja, bár az elég pépes, de azért mégsem teljesen! Sz.tem tök fini én megkóstoltam annó!

lola77

Antónak gratula a kakához.... szegényke! Gondolom kemény is volt Neki, mi?
Ez nekem tök fura, hogy anyatejes és mégis bekeményedik Neki, Hál Isten fiúkkal sosem volt ilyen.
De mikor terhes voltam, Nekem igen és a falat kapartam már a 3. napon. Amúgy a lenmag segített, bár nem tudom babáknak azt lehet-e, meg hogy lehetne beadni-szerintem sehogy. De abból kiindulva, hogy Én hogy szenvedtem, a pici baba még elmondani se tudja!!!!!
Sz.tem most ne foglalkozz Vele Ági, hogy hozzászokik-e (beöntés,szélcső)? 2 naponta bizgeráldd meg Neki, azt kész. Talán nem szenved annyira akkor napközben sem!
Még guggoltassd esetleg kakiltatás előtt-gravitáció! :wink:

lola77

Sziasztok!

Mekkora termést írtatok... :) Ügyik vagytok!

Nálunk fő a gulyás leves, rég ettünk és mindenki szereti, Bence is azt eszik majd. Második van még tegnapról. Ma nem én megyek Emeséért, barinőjéék hozzák haza, mert akkor gyorsan megtanulunk és utána le tudom őket vinni a játszóra homokozni, játszani. Hétvégére milyen időt mondanak? El akarok menni a Turulhoz szalonnát sütni. Minden évben megyünk, de idén még csak tavasszal voltunk és Emese tök szereti. Ilyenkor jönnek anyuék és tesómék is, jó móka! :)

Bettikém:
nagyon örülök, hogy rendeződik a fundamenta! Látod, a jó emberek egyszer úgyis elnyerik a jutalmukat! :) Kistesó projektnek örülök, kicsit dolgozz előtte, kell Neked is a felnőtt társaság, aztán uzsgyi! Igen, ari a hörcsögös kabát, ezt utána láttam, mikor megvettem sünist. Este kivasaltam, tök szép lett, a folt meg tényleg egyáltalán nem látszik, nagyon kicsi. Örülök ennek is... Köszi a megnyitóról, zene böliről az infót. A zene böli nem ugyanaz, mint a ringató, ugye? A ringató mintha a fitnessben lenne, a zene böli a nevelési tanácsadónál,ugye? Ringató fizetős, másik nem, ugye??? :) Gyógyulást a torkodnak! (tantum verde)

Gabi:
köszi a kérdésed, most mindenki jól van, illetve Apa taknyos, keverve az allergiájával. Szuper.... Érzem mindig a soraidon, hogy nem vagy toppon, nem baj, betudjuk az őszi fáradtságba. Házimunka miatt ne aggódj, megvár! :wink: Én múltkor nagytakarítottam és az nagyon kemény meló, ezért azóta mindig megcsinálom apránként. Egyedül a vasalással vagyok mindig elúszva. Tegnap is vasaltam este kemény 1 órát, máskor éjfélig is bírom, de most 10-kor kidőltem. Fáradtabb vagyok én is mostanában.

Módszertani böli klub: menjünk, mi lenne, ha egyik héten oda járnánk, másik héten meg a zene bölire (az úgyis ingyenes). Mit szóltok? Mondjuk szerintem a nov-febr. időszakban mi ritkán fogunk járni, mert akkor sokkal több a baci, meg h1n01 meg minden...
Különben tényleg jó a böli klub, mi Emesével jártunk. Az ebéd tényleg nagyon finom. Most mennyibe kerül a klub+meg ebéd?

Jutte:
örülök, hogy jöttél. Gyere, amikor tudsz! Köszi a gratot Bencéhez. Egyre többet gyakorolja ő is, de azért még ha hosszabb távra készül, inkább mászik! :)
Elhalt terhességed nem tudtam, sajnálom! :(

Folyt.köv.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, visszaolvastam kicsit.

Jutte: hajrá teszvesz. Én most amit vadászok: Dórinak esetleg téli kabát (98), bélelt gatya (98, csajos). Rájöttem, hogy nem veszek unisexet, mert a két kicsi szinte már egy méretben van, úgysem tudom eltenni Bencének. Még kell pulcsi mindkettőnek. Meg őszi bakancs (21,23). Ezeket azért írtam le, hátha van valakinek ilyesmi! :) Dórika 98-as, Bence 92-es méretet hord. Jobban mondva mindkettőnek még neccesen jó az eggyel kisebb méret, de nem mindenből.

Anikó:
hogy van Bendi? Telefonáltál nekik?

Jági:
nagyon örülök, hogy kaka kijött, akkor talán már jobb lesz. Szegényke! :( Nagyon megszenvedtek vele. Nekem is mostanában elég hisztis Bence, ha nem az van, amit ő akar, vagy elveszem valahonnan, már visít.

Amúgy mostanában tök sokat "beszél", halandzsázik, kiabál. Tökre ari! :)

Gabi: mostanában Dórika alvása beállt, tényleg nem igazán kel fel már éjjel, max. anyuzik, odamegyek és alszik tovább. De ez is ritka. Bezzeg Bence. Minimum 2-3-szor fent van. Alig várom, hogy egy évvel idősebb legyen, talán akkor már ő is jobban alszik! :)

Hugi: hasad hogy van azóta?

Verika: igen, tök ari volt apud! Mondta ő is, hogy idejéből kitelik és legalább ezzel segít Nektek. Édes pofa! :) Tamara? Mostanában keveset írsz róla...

Na megyek, megnézem leveskét.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: Neked is köszi a telefonálós infót a böliről! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi
Most mit meg nem adnék egy jó tányér lecsóért. :D
Szerintem azt fogok csinálni én is ha kifogy a hütő.
Vasárnap felpakoltak minket a rokonok.Tegnap anyóséknál maradt rengeteg kaja melóba.(palócleves,kápistészta)
Szóval el vagyok látva egy pár napra.És még én panaszkodtam hogy mi nem kapunk. :D
Amúgy lejutottál a boltba?
8-kor keléshez grat.Apró örömök.
Gondozónők:nálunk iszonyat van.22gyerek vagy még több egy csoportban.Tehát 10gyerek mindig jut kábé egy gondinőre.Általában ritka ha teljes a létszám.(betegségek miatt)Remélem felveszik Gergőt.Dani kajcsiját meg simán letudjátok addigra.Menni fog a darabos hidd el.
Mostanában nem rendeltek kaját?Nagyon jó volt mikor tavaly én is hordtam két hónapig.Én annyi főzit ettem..De a gyes miatt olcsóbb ha itthon otyvasztok valamit.Mióta Isti bölcsis már tényleg csak filléreseket csinálok.
Jövő hónaptól az én fizum is megy a családi kasszába. :wink:

Folyt

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?