Sziasztok!
ANIKÓ:
Nagyon ügyes volt Bendi, hogy végig tudta aludni az éjszakát! Nálunk is felmerült egyszer, kb. 1 éve, hogy Virágot bent tartják a gyerekosztályon, mert egész nap csak hányt, hát már a gondolatától is szabályosan rosszul voltam, be se tudtam menni a vizsgálóba, még jó, hogy apa is ott volt. De végül is hazaengedték és kezdett rendbejönni.
Szoritunk, hogy szerdán hazamehessen!
Bányásznap:
Én nem voltam kint, mert szombaton is dolgoztam kettőig, vasárnap meg délig, de sógornőmék elvitték Virágot, volt arcfestés, dodzsemezés, meg kapott egy kutyus alakú kistáskát is, szóval jól érezték magukat. Vasárnap délután kisebb kerti partyt rendeztünk dédinagyi szülinapja alkalmából, de én már annyira fáradt voltam, hogy azt hittem elalszok az asztalon. Na meg elkezdett fájni nagyon a hasam is, szúrt, belenyilalt nagyon, át is villant az agyamon, hogy lehet a héten még itthon kellett volna maradnom pihenni.
FIAMETTE:
Nektek is nagyon szörnyű lehetett a kórházban, főleg milyen dühitő lehet hogy az orvos hibájából, aki nem veszi időben észre a bajt szenved egy pici csöppség és vele együtt a család is.
ANGIKA:
Húúú, de izgi ez az időszak most! Remélem Csanád megérti, hogy neked most gyakorlatra kellene menned és kivárja szépen!
Julcsinak jobbulást!!! Én is lassan elkezdem Virágnak adni megint a Vitacolant, bár most nagyon ajánlották a Béres cseppet, ha elfogy a Vitacolan lehet áttérünk arra.
JÁGI:
Én is hallottam, hogy ilyen esetekben sokat segit egy küret, hát nem tudom. Egyenlőre 6 hetet kell várni. Viszont az összenövések miatt meg jó lenne minél hamarabb teherbe esni.
Drukkolok a fogyókúra miatt!! Kitartás!!! Két hét viszont lehet hogy tényleg kevés lesz. Melyik diéta ez?
Szoritok a tombola miatt is!!!Hajrá wellness hétvége!!!
Remélem hamar történik előrelépés kaki ügyben is, nem jó ez igy.
Szerintem harcolj ki valamilyen vizsgálatra egy beutalót, mert ez nagyon hosszú idő, mióta nincs kakija Antónak! Vagy válts orvost! Tudom, hogy jó a R. mert közel van, de nem mindig számit a közelség.
BETTI:
Én is hallotta itthon a tüzijátékot, de Virágot már altattuk, de „munkába” kell menni reggel! Elhiszem, hogy Istike már nagyon várta.
Ügyes, hogy már nem sir „sokat” a bölcsiben, de el fog majd múlni szerintem ez a pici is, lesz jó sok barátja, foglalkozások (bár sokkal kevesebb, mint az oviban)
Olvastam, hogy ti is jól megjártátok a kórházban. Szegénykék…
Fundamenta-ügyben drukkoltam!
Csilla:
Jó pihenést nektek!
EDB-anyu:
Ügyesek a kicsik nagyon!
LOLA:
Naggggyon tuti a fénykép!
Melus:
Jól vagytok?
Játszótér:
Én is úgy hallottam, hogy 11-én lesz a megnyitó. Jó lenne ha háromkor kezdődne leghamarabb, mert akkor én is odaérnék Virággal.
Rólunk:
Bokor dr-nőnél voltunk a Bánhidai ltp-nél. Nagyon kedves és aranyos volt, igaz két órát ott voltunk, de háromszor csepegtettek Virág szemébe tágitót. Nagyon-nagyon jól viselkedett, nagyon ügyes volt, szépen válaszolt a kérdésekre és csinálta a feladatokat. Pedig kezdtem aggódni, mert a várakozás elején az egyik kislány a váróba kapta a cseppeket és olyan raplit lerendezett, hogy csak csudi! Rugdosott, kiszaladt az udvarra, meg a mosdóba az asszisztens elől, le kellett fogni. Aggódtam, hogy Virág azt hiszi, hogy ez ennyire fájdalmas, de hál istennek tényleg nagyon ügyes volt.
Szóval a lényeg
Tökéletesen lát (ezt eddig is tudtuk egy másik orvos által), de a fénytöréses vizsgálat után azt mondta az orvos, hogy igazándiból egyes szemüveg kellene neki, de ő nem irná fel neki, mert a szemüveg által még jobban kivinné a szemét, kérdeztem a letapasztást, mondta, hogy fel tudná azt is irni, nincs azzal sem gond, de azt akkor reggeltől estig kellene a szemén hagyni, neki meg nem kellene ilyen hosszú időre. Abban maradtunk, hogy ha tévét néz, akkor a napszemüvegén felváltva leragasztjuk a lencsét 1-2 óra hosszára. Fél év, év múlva kell visszamenni, persze ha valami gond lenne, akkor hamarabb. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy van esély arra, hogy kinövi szemüveg nélkül.
Most már mennem kellene lassan alukálni. Tiszta káosz van bent, rengeteg a munka, mi önmagában nem lenne szörnyű, csak nagy mellé a fejetlenség, és hjaj, ezt még leirni is nehéz.
Mindegy, majdcsak jobb lesz.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!!!
Sziasztok!
Hugi[/b]