Új privát üzeneted érkezett!

Beni,
nyugi, szerintem semmiképp sem lehetsz várandós!én abszolút a progeszteron szint alacsony, vagy magas mivoltának tulajdonítom a barnázást, a barátnőmnél is ez van, és nem terhes, csináltunk tesztet.és pont ő is most jutott el ugyanide, hogy tulajdonképpen nincs még felkészülve, és most ők is szünteltetik a kistesó projektet!úgyhogy nem vagy egyedül, nem ítélünk el, és tuti nem vagy babás!!! :D Dr.Tímea rendelt. :D
egyébként ha nekem anyukám nem tudna ennyit segíteni, lehet, hogy én sem vállaltam volna ilyen hamar a kicsit Boldi mellé.
nmarya, én a cickafarkfű teáról hallottam, hogy segíthet babásodni, de nekem speciel nem hozott eredményt anno.a forever livinges multi maca viszont annál inkább.a 2. hónapban megfogant Boldi.persze lehet, hogy nem csak attól, de a környezetemben elég sok mindenkinek sikerül így.aztán lehet, hogy csak placebo. :D

Évi, nagyon ügyes vagy a fogyival kapcsolatban, és ilyen hamar!mikre figyelsz pontosan a kajánál?csak azért kérdezem, mert a barátnőm szegény hiába sportol, még mindig van rajta 10 kiló a szülés óta, és már nagyon el van keseredve, hátha Te tudsz valami jó tippet. :D

képzeljétek, holnap megyünk focimeccsre.én is.nem bírtam kihagyni, hogy élőben láthassam C.ROnaldót..... :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Pepitanna!

Egyátalán nem vok"ősanya"típus....pedig már más is ezt gondolta vagy írta rólam itt a béneten csak azért mert 8 éve itthon vok...ha ismernél személyesen egyből látnád h nem vok az :wink: Egyébként meg a 8 évből 4-et keményen végigtanultam mert jártam egyetemre és diplomáztam,gyakorlaton voltam stb...az agyam egyátalán nem tunyult el...sőt,elég kemény volt 2 gyerek mellet a suli.

Egyátalán nem hiányzik a munka....látom hogy a szomszédasszonyom reggel 7-kor elmegy és este 7-kor ér haza..semmi ideje semmire..se a gyerekekre,se a háztartásra,se a férjére..hát nekem ez nem kell amíg kicsik a gyerekek.Így oda tudok figyelni a srácokra,főleg most h a nagyfiam sulis,rendesen vezetem a háztartást,tudom vinni a srácokat külön órákra bármilyen időpontban,minden este meleg kaja a családnak :wink: és tudunk időt szakítani a férjemmel egymásra is.Egyébként én sem vállaltam volna/vállalnék ennyi gyereket ha anyu nem segítene ennyit.Az h 3 gyerek mellet el tudtunk menni a férjemmel áprilisban 3 napot csak ketten kikapcsoloódni,vagy az hogy minden héten 1-2 napot anyunál alszanak a nagyok,mostmár Olika is..ez nagyon nagy segítség,így jut idő magamra is és sokkal türelmesebb tudok lenni a gyerekekkel.

Természetesen ha mindengiyk már nagyobb lesz akkor én is fogok melózni hisz azért (is) tanultam :)

Amúgy meg mindig melózgatok feketén valamit...volt h a Szonda Ypsosnak,volt h a GFK piackutató cégnek kérdőíveztem lap-toppa,volt h fordítoattam angolt..szal ilyenekkel én is próbálok apának besegíteni mert annak h itthon tudok lenni a srácokkal annak az az ára h neki meg rohadt sokat kell melózni.

Annamari!

Én se vok képben nagyon a teákat illetően...én is itt szoktam a béneten olvasni h vannak akik nagyon profik ebben...én az E-vitamint szedem..az is pé elősegíteő és beágyazódás segítő...és még apa kiskatonáinak is jót tesz.

Benita!

Egyátalán ne legyen se bűntudatod,se ne magyarázkodj senkinek!!!De miért is kéne?Csak azért mert te most nem vagy készen egy újabb babára?Vagy netán soha többet,.És??Attól te nem vagy se rosszabb,se kevesebb!!!Ne csináld már!!Nem vagyunk egyformák és nem is kell h azok legyünk!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Újra köszi lányok az együtt örömködést! :)

banita - Sajna nem tudok segíteni, de nyugi! Tök jól leírtad amit érzel. Nem kell másokra figyelned... Úgy élj, hogy neked, nektek legyen jó!
Bennem csak annyi merült fel tegnap, hogy hogy lehet még a szeretetemet tovább osztani...? :oops: Előszőr itt volt apa, kivel nagyon akartuk Panni. Be kell valjuk, most ő az első... De hogy lehet több felé "szórni" a szeretet? Lehet egyformán? :roll: ... ezen még nem kellene görcsölnöm... :oops:

panny - Jaj, nem akartalak bántani, csak irígykedem és tök jó a hozáállásotok. Le a kapappal, hogy volt erőd tanulni. Érzem, hogy kevés dolga van az agyamnak, folyamatosan jár az eszem, hogy mit tehetnék, de az olvasásnál többre nincs "bátorságom"? Mármint, hogy nekivágjak egy sulinak... Néha leemelek, egy régi tankönyvemet a polcról, hogy ellenőrizzem magam, de nem köt le. Hülye dolog.

Tegnap kétsdégbe esve írtam egy sms-t a dokinak, hogy 13 hónappal ezelőtt már segített és most úra rá szeretném bízni magam... 2 óra múlva ő hívott fel!!! Jó doki és nem ucssó sorban jó pasi... :oops: :wink:
Annyira hülye vagyok... tegnap már bedumáltam magamnak, hogy rossz volt a teszt... tuti... Erre megjelent egy csepp a bal cicimből... PocakPanninál is így kezdődött.
Szóval már van időpontom csütörtökre uh-ra! Jippi!
Olyan hihetetlen lenne, ha tényleg... Mert így terveztük, akartuk!
Egyik éjjel erős csirkemáj szagra ébredtem.......... ez is gyanús! (előző terhességkor folyton vágódeszka szag volt itthon, akkor le is cseréltük a készletet :oops: 8) ) Felébresztettem ezért az uramat... először lecseszett, hogy miért nem hagyom ezért aludni, majd boldogságtól pityeregve a pocakomhoz bújt...

Kép
Kép
pepitanna
 
 

 
 

Sziasztok!

kri: gratula az első lépésekhez! Nemsokára szaladhatsz!

Annamari: van úgy, hogy nálunk is kimarad az alvás, akkor Lillus is hamar kidől.
Köszi a bíztató szavakat!

benita: annak, hogy így döntöttél/döntöttetek megvan az oka. Ha még nem vagy kész a tesóra, akkor majd később. Nem hiszem, hogy bárki ezért elítélne. Ha meg igen, ne foglalkozz vele.
Olyan szépen, őszintén megírtad, le a kalappal előtted!

moti: fogyóval kapcsolatban: délután 3 után csak gyümölcs, 6 után semmi. Délelőtt bármi. Plusz torna.Nekem bejött, mert délelőtt bűnözhetek. Majdnem "Norbi" módszer.
Hajrá magyarok!

panny: gyerkők mellett nem egyszerű tanulni, az egyszer biztos. Én is most kezdtem el...
Plusz, nekem is sokat segítenek anyuék, azért is merem vállalni a kistesót.

Várom hogy felébredjen a drágám, aztán megyünk mamához-papához. El kell mennem vásárolni egy-két őszi cuccot neki, konyhára is venni kell ezt-azt, este pedig irány a torna! Ma "Lillamentes" délutánom lesz!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Benita!

Nem értettem, a többiek miért írják azt, amit...visszalapoztam, már értem...
Ha ez tényleg így van, akkor nagyon ügyes és erős vagy, hogy beismered magadnak és még előttünk is vállalod, nem ítélünk el...ugyanúgy szeretünk...még jobban :wink:
danyuci
 
 


KÖSZÖNÖM LÁNYOK!
Most is pityergek, mert olyan jól esik, amit írtok. :cry: meg azért is, mert még mindig nem jött meg. Most már lassan wc-re is alig merek elmenni, mert megőrít :evil: ! Pocakom fájdogál már vagy vasárnap óta, de csak várok és várok. Most indulok patikába tesztért, mivel már nem bírom tovább ezt a bizonytalanságot. Muszály megtudnom, h mi vár rám, és akkor tudni fogom, miért kesergek, vagy örülök. Védőnővel is konzultáltam már, h megerősítsen abban, h megúszhatom ezt a hónapot. Szte ha a biológiám jól működik ( :?: ), és valóban azon a 14. napon volt a pé (a jelek szerint), akkor a 11. nap még kora volt, hiszen az "apasejtek" bizony csak 48 órát bírnak ki élve.... én azt hittem többet, de ő megerősített, h nem.
De akkor hol késik????
A Gábriel tesztre az van írva, h a nap bármely szakában elvégezhető... Szerintetek ma vagy holnap csináljam meg?

Esküszöm, ha ezen túlleszek, mindenkinek külön írok, de most bocsássatok meg, ha nem reagálok írásaitokra. De elolvastam, úgyhogy látom, kivel mi történik. :wink:

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita!
Nagyon drukkolok, hogy +++++++++legyen.
De,ha mégse lenne, nem baj, ha tényleg lelkileg is felkészültél, szerintem azonnal sikerülni fog.
Írtad, hogy jártok játszóházba kéthetente. Szhelyre vagy ott van nálatok a faluban?
Most már lehet, hogy már tudod is Benita az eredményt, írd meg minél előbb, szerintem mindenki kíváncsi rá.
Szoktatok Körmenden járni, vagy csak szülni jöttél ide?

Panni!
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem 2006-ban emeltek alapot, mert mikor Levente 2 éves lett, visszamentem "dolgozni", kivettem a szabimat, aztán táppénzre mentem. Azóta nem volt nálam emelés.
Én se nagyon vágyok vissza a munkahelyre, de most nagyon észre vesszük a havi 30-40.000 Ft hiányt. Kicsit emelhetnének a gyes összegén is.

Pepitanna!
Sok sikert az uh-hoz. Mennyi idős terhes vagy?

Moti!
Oda is mész Ronaldohoz autogrammért?? :lol: Jó szurkolást!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, ismerősök is vannak :wink: , de írni még nem írtam, mert nem voltam benne biztos, hogy teljesen rám illik a topik címe..... :roll: most úgy néz ki, hogy már nem kell tovább gondolkodnom, mivel már kétszer két csíkosat pisiltem, így nagyon úgy tűnik, hogy "Hármaska" beköltözött Anyához :wink:
Nem is írtam volna még most, de Benitát olvasva, rögtön magamra ismertem, mert én is pont ezt a bizonytalanságot éltem/élem át :oops: Egyik pillanatban szerettem volna kistesót,másikban már nem...s ez naponta 100x változott.....Ebben a hónapban, csakúgy, mint Marcinál megint megjött, majd rá egy napra el is múlt, s onnan minden nap azon imádkoztam, hogy csak NE legyek most még babás....péntek délután csináltam egy ovus tesztet, csak ez volt itthon, s olyan erős lett a tesztcsík, hogy szinte biztos voltam benne, hogy nem "úsztam meg", ezt az aznap délutáni terességi teszt is igazolta...s azóta is folyamatosan változik az érzés, de egyre inkább ragaszkodok a Kicsikéhez. Még senki nem tudja a páromon, s rajtam kívül, tünetem még nincs, s ami nagyon fontos, hogy az Apuka nagyon örül....dokihoz szombaton megyek, s akkor majd többet tudok....
Rólunk a hosszú bemutatkozás után röviden: Amint a vonalzón is látszik egy nagyfiam van, aki 16 múlt, s a mostani kapcsolatomból született Marcus 2007-ben. Több, mint 10 éve Tenerifén, a Kanári szigeteken élünk, ahova még egyedülállóként jöttem az akkor 6 éves Kristóffal.
Remélem, hogy senkit nem untattam a hosszú bemutatkozással, s igyekszem mindenkit megismerni, s érdemben is aktív tagja lenni ennek a nagyon szimpatikus csapatnak :wink:

Benita :D Szorítok, hogy azt lásd a teszten, amit szeretnél, s kérlek hidd el, hogy még nagyon messze vagy attól, hogy "kifuss" az időből...én már 38 leszek jövőre 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szia Szilvi!
Gratulálok a harmadik babócához.
Szép és problémamentes terhességet kívánok.

Nem raknál fel pár képet, arról a szép helyről ahol laksz? :oops: :lol:
Még a mamám volt Tenerife-n, kb 15 éve nyaralni. Na, mit mondjak, én is szívesen laknék ott.
Egyébként mit dolgozol ott??

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Szilvi:Szívből gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülök,hogy írtál ide.Hogy vagytok?

Benita:csináld meg azonnal azt a tesztet!!!!!!!!!
Szerintem mozduljatok ki egy kicsit a családdal valahova,vagy egyedül.Biztos jót tenne neked!!!!!!!!!!!!!!!

Betegek voltunk,de most már minden rendben.

Annamari:Annyira szépek a gyerekeid!!!!!!!!

Moti:Kicsit irigykedem,én is kimennék a meccsre.Vigyázz magadra!

Na megyek felkeltem a törpémet,már 3 órája alszik.Mit fog csinálni éjjel?!:)

Szép estét mindenkinek

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Megvan a teszt! NEGATÍV! Gondolom többen izgatottan vártátok az eredményt, hát tudjátok, rólam a vizek folytak, mire rá mertem nézni.... Már csak azt várom, h megjöjjön. A hasam + a derekam is már olyannyira fáj (pl. ha leülök), hogy már teljesen kisugárzik a combomba a fájdalom. Remélem nem egy szörnyű felfázás játszik velem! :shock:

Szilvia72
Nagyon köszönöm amit írtál, ebben annyi a nyugtató, h nem vagyok egyedül, de azt hiszem én még odébb tolnám a pocakosodást. Neked pedig boldog pocakosodást a hármaskához!

Köszönöm lányok, összeszedem magam és újra a toppon leszek, ígérem! :wink:

Benita

Kép
benita76
 
 


Panny,

őszinte gratula a gyerkőcök melletti tanuláshoz!én sokszor azon gondolkodom, hogy egyszerűen teljesen elbutulok, beszélek 3 nyelvet, de nem használom egyiket sem, van egy közgazdász diplomám, plusz több év szakmai gyakorlatom marketing és sales területen, viszont úgy érzem, hogy mivel most éppen nem tanulok semmit, tök hülye vagyok.....az én személyiségem nagyon olyan,m hogy állandóan tanulni akarok.viszont mostanában még a boltba is listával megyek, mert mindent elfelejtek, általában olvasni is azért nem tudok, mert hiába jó a könyv, már a 3. oldalon elfelejtem, mit olvastam előtte....egy szó, mint száz, a gyerek mellett tanulni, az aztán a kemény munka!!!!!én még nem szántam rá magam...vagyis a nyelvgyakorlásra igen, csak kell egy tanár, mert az olasz tanár barátnőm elment állásba egy céghez, miután otthagyta Giannit.illetve már előtte. :D

C-ROnaldotól szívesen kérnék autogrammot is, sőt, puszit is, ha lehetne.... :D régebben voltak kontaktjaim a szállodaiparban (ifos közgazdász vagyok), össze tudtak volna hozni egy találkát, de már kiestem ebből a körből, mióta itthon vagyok.

Szilvi72, üdv köztünk, és ha van, tényleg tegyél fel képeket, hogy nyaralhassunk kicsit. :D minden tiszteletem, hogy egy pici gyerkőccel egyedül kimentél anno......vagány!! :D
Lillanyuci, kösz a fogyi módszert, holnap elmondom az érintettnek!védesd le gyorsan a neveddel, hátha tudnál milliárdokat kaszálni rajta Te is! :D
Beni, teszt???csináld meg, és írj, olyan kíváncsi vagyok, remélem, nekem lesz igazam!!!!!egész délután Rád gondoltam, hogy vajon tudod-e már.

KépKépKépKép
moti
 
 


moti: én Fruzsi születése előtt négy héttel államvizsgáztam, hát alig vártam, hogy végre vége legyen, már nagyon besokalltam. Cserébe most picit sem hiányzik a tanulás ;)

benita: örülök, hogy megnyugodtál :)

Szilvi: üdv köztünk :)
Vendég
 


Benita nem hiszem hogy bárki elitélhetne téged ezekért az érzésekért! megsúgom neked, én annyira de annyira vágyok egy kistesóra, de nekem is megfordult már a fejemben bírni fogok e velük? képes lennék e rá.. most hogy nem vagyunk ráállva a témára, sokkal nyugodtabb vagyok... majd az élet elrendezi a dolgot. ha azt szánták nekem az égiek,hogy többgyerekes anya legyek, akkor az leszek, ha meg nem akkor az én szerelmetes cuppanóspuszikat adó kicsi fiam fogja kitölteni az életemet meg a párom. :lol:

SZilvi üdv közöttünk! egy fórumtalálkozó nálatok? :mrgreen:
Vendég
 


Boni
Szted a 28. napon tesztelni nem korai? Nekem mondjuk 27-28-29 naposak a ciklusaim, ezen kívül olvastam, h a fogamzástól számított 7-12. napon már kimutatja a terhességet a teszt, mivel a hcg-hormon termelődése már elkezdődött. Mindenesetre nem vagyok még teljesen megnyugodva, ezért vettem még egy tesztet holnapra, akkor már a 30. nap lesz. (Kevin is a 30. napon lett +)
Amúgy a másik zavaró tényező, h annyira fáj a derekam és a hasam, h már kezdek attól tartani, h iszonyatos felfázásom van v esetleg vmi veseproblémám, mert sírni tudnék a fájdalomtól és alig bírok állni és egyenesen ülni. Lehet, hogy ez az oka a késésnek?
Szörnyű napokat kell átélnem....... :cry: :cry: :cry:

Lillanyu
te hányadik napon teszteltél?

Benita

Kép
benita76
 
 


Tudod Boni, eddig én is így voltam ezekkel a gondolatokkal, úgyhogy ez teljesen értem és oké amit írsz, és pont emiatt is adtam magamnak meg az esélyt arra, h akkor lehetne tesó..... de most már több hónapja vajúdok úgymond ezekkel a félelmekkel: miután apával belevágunk, utána mindig azért izgultam titokban, h megjöjjön. :shock: Tehát: már régebb óta érzem úgy, hogy valami nem akaródzik nálam, csak próbálom legyőzni és esélyt adni mindig egy újabb próbára. De most már tudom, h ez már nem tiszta szívből jövő "vágyom egy babára" érzés, hanem valamifajta kényszer magammal szemben! Így pedig nem szabad! Majd ha itt lesz az idő, úgyis jelez nekem.
Csak ezt a hónapot ússzam meg!

Benita

Kép
benita76
 
 


Nagyon köszönöm a kedves köszöntéseket, s ígérem, hogy teszek néhány képet :wink:

Benita :D
Ezek szerint rosszul fogalmaztam, mert pont azt szerettem volna írni, hogy még bátran várhatsz pár évet, akkor sem leszel öreg :wink:
Én valószínű, hogy nagyobb korkülönbséget hagytam volna (hagynék), ha még lenne 5 plussz évem :oops:
Jobbulást Neked! Szerintem nem baba van a dologban, nem hiszem, hogy ilyen fájdalommal járna :roll:

Szilvi :D
Tök jók a vonalzóid :wink:

Boni :D
Bármikor szeretettel várlak Benneteket!! :wink: :wink:

Annamari :D
15 év alatt rengeteget változott a sziget, de alapjában persze nem :wink: Most nem dolgozom, Marci elött egy szállodalánc magyar marketingét vittem, egy kicsi ingatlan, egy kicsi szállásértékesítés, s nagyon sokat kellett emberekkel beszélni (telefonon, személyesen)..nagyon szerettem, s bizony annak ellenére, hogy nagyon élvezem "vén" fejjel a babázást, egyre inkább hiányzik a munka
Gyermekeid gyönyörűek :)

Az szerintetek normális, hogy semmit nem érzek??? Ma vagyok elvileg 4 +6 :roll: néha a hasam fájdogál, s kb. ennyi :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Beni,
ez rosszul hangzik, kezd vesegörcsre utalni!!!!el kéne menned a háziorvoshoz, hogy nézessen egy vizeletet, mert ha még jobban elfajul, mehetsz a kórházba!viszont így indokolt, hogy miért késik a menszi!nyilván valami bakteriális fertőzés, az mindig kihat a ciklusra.sűrű vizelési inger, véres vizelet nincs?
clear blue tesztet már a menszi elmaradása 1. napon is csinálhatsz!én mindig azt vettem, és rögtön pozitív lett,pedig azokon a napokon csináltam, amikor meg kellett volna jönnie.
Panndi,

akkor TÉged is csodállak az államvizsga miatt.bár az államvizsgám nekem egy rendkívül nehéz napon volt.Édesanyámat akkor műtötték méhnyakrákkal, pont azon a napon.senkinek nem kívánom.csak az volt a célom a vizsgán, hogy mielőbb szabaduljak, és lehetőleg élve lássam ANyut az intenzív osztályon.a műtét előtt nem sok jóval bíztattak...szóval ahogy végeztem, rohantam Anyuhoz.hála Istennek rendbe jött azóta, pedig utána még kapott egy agyérgörcsöt is, plusz azt mondták, áttétes mindene, pár hete van hátra.és 2 hónap múlva minden lelete jó lett.
én azóta minden napot megköszönök az Úristennek, amit együtt tölthetünk, mert mind ajándék!ne értsétek félre, nem vagyok fanatikus hittérítő, egyszerű katolikus lány vagyok, de ez annyira megváltoztatta a hozzáállásomat.minden orvos lemondott már ANyuról akkor.jövőre lesz 5 éve.és akkor kerültünk össze a párommal, végig mellettem állt, velem sírt, mikor közölték a rossz hírt.na, de mostmár hagyjuk ezt a nem vidám témát.

KépKépKépKép
moti
 
 


ja, és az a legnagyobb boldogságom, hogy ANyukám megérte az unokája születését.annyira imádja a gyerekeket, és Boldi is annyira szereti.

Délután megyünk babazsúrra.
most nagy projektben vagyok egyébként, a nappali alvást próbálnám átszoktatni Boldi ágyába.mert csak babakocsiban hajlandó aludni, de egyrészt az már nagyon pici neki, másrészt ha lesz kistesó, kell a kocsi, harmadrészt bent sokkal n yugisabb, nem ugatják föl a kutyák, stb....elég nehéznek tűnik, mert kocsiban rögtön elalszik, az ágyában viszont kipattan a szeme és azt hiszi, játszunk.de muszáj, csak megszokja.valaki csinált már hasonlót?
ha ez sikerül, akkor az éjszakai átalvást is megszüntetjük. :D bár mostanában többször is volt olyan, hogy reggelig aludt, és nem kellett áthozni.lehet, hogy elmlúlik magától.én mindig ebben bízom. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Csak egy pillanatra jöttem, kicsikém ma még nem hunyt egy percet sem.

Benitának írnék: én a 29.napon teszteltem. Sosem volt rendszeres a ciklusom, szülés után sem lett az. Ettől függetlenül a 28 napot veszem figyelemebe a teszt szempontjából. Tehát szerintem a 29. napon már kimutatja.

Még jövök, ha elaludt a törpöm.

Üdv.

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Szilvi, Szilvia!
Köszönöm a dicséreteket a gyermekeim nevében is. :D :D

Benita!
Még mindig nem jött meg? Ha késik, mennyit szokott késni? Próbálj kicsit ellazulni.

Moti!
Nálunk Réka mesét néz, s úgy alszik el. Bár most van heti 1-2 nap, mikor ez sem működik. Este most az X-aktákon alszik el. :lol: Régebben a Hal a tortán-t néztem akkor meg azon. Szóval nálunk tv-én. Születésétől fogva (mi szobánkba aludt eleinte, 17 hónapig) a tv szólt háttér zajnak. Nem zavarja ha megy.
Próbáld mesével, simogatással altatni.

Szilvia!
Szerintem normális, hogy csak a pocid fájdogál, hamarosan rókakoma is meglátogat. Bár vkinél még az sincs, csak esetleg hányinger.
Én eddig a 7 héten kezdtem el a hányást, Leventével 18-20. hétig, Rékával végig.(ez nagyon szörnyű volt, napi 2, majd a 30 héttől lett heti 3-4).
Addig örülj míg jól vagy. :lol: :lol:
A képeket majd várjuk.

Most mennem kell, Leventét kell vinnem angolra, s Réka is jön velünk, nincs aki vigyázna rá.

További szép napot mindenkinek.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Itt vagyok! Most aludt el, talán egy órát aludni fog.

szilvia72: üdv. közöttünk, és gratula a kistesóhoz!
Úgy tűnik, egy évjárat vagyunk!
Én Lillussal semmit sem éreztem. Se hasfájás, se hányinger.Sőt. Nagggyon jó volt a közérzetem. Szóval szerintem normális ha nem érzel semmit.
Régóta próbálkoztok, vagy hamar sikerült pocakosnak lenned?

moti: a boltba én is listával megyek... Hasonlóan vagyok én is. Éreztem nyáron, hogy valamit tanulnom kell mert teljesen ellustul az agyam (is), és most belekezdtem. Péntek-szombaton járok suliba, szerencsére ugye a nagyszülők segítenek...
Örülök édesanyád egészségének!
Altatással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Lillus nappal is, és éjszaka is saját ágyában alszik.

Annamari: már angolt tanul kisfiad? Mióta?

benita: mizu?

Kismamáink jól vannak?

Évi és a szundizó Lillus

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Moti :D
Marci két hónappal ezelöttig kézben aludt el - ma 21 hónapos :wink: már mindenki azon szörnyülködött, hogy miért nem alszik egyedül...s már én is kezdtem attól tartani, hogy még 6 évesen is ringatnom kell, mikoris egy nap magától kéredzkedett esti fürdés után az ágyába, s engem maga mellé vezényelt....azóta így alszunk el, s már délután is működik, mondjuk az egy kicsit bonyolultabb :lol: Szerintem próbáld Boldit irányítani, de ő úgyis jelezni fogja, hogy neki mi a jó (hogy ezt utólag mennyivel könnyebb így leírni, mint mikor még én is hasonló cipőben jártam :oops: )
Anyukád története tényleg mesébe illő (én februárban veszítettem el Apukámat, sajnos mi nem voltunk ilyen szerencsések)

Évi vagy Lillanyuci :lol:
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen "vén" :wink:
Próbálkozás: igazából ez volt a második gyogyómentes hónap, s ovus teszteket csináltam, de amikor együtt voltunk egyszer sem lett pozitív, így fogalmam sincs, hogy hogy jött össze.....Marcira másfél évet vártunk, s talán ezért is ez az érzés bennem, mert hosszabb várakozásra voltam beállítva, de a gyógyszert már a korom miatt (is) abbahagytam, mert tudtam, hogy túl sok időm már nincs.
Ez jó hír, hogy Lillával nem volt semmi bajod, mert általában azt modják,hogy a lányokkal van több "gond" a pocakban :), bár tudom, hogy ez butaság.

Tanulás - én sajnos csak az érettségiig jutottam, s most már bánom ugyan, de esélyem sincs továbblépni. Nem panaszkodom, mert otthon is és itt is feltaláltam magam, de igazán őszintén most eltart a párom, s fogalmam sincs, hogy hol tudom majd folytatni, főleg így, hogy még három évig így biztos, hogy nem kezdek dolgozni :roll: Az agyam nekem is nagyon leépült, s utálom is magam ezért :twisted: , de a másik oldalról meg úgy voltam/vagyok vele, hogy ha még ennyi idős fejjel újra babázok, akkor nem akartam/akarom szétszabdalni magam, mert baba mellett dolgozni lehet, de nem tudsz 100%-ot nyújtani sehol.
Kristófot 3 éves korától 11 éves koráig egyedül tartottam el, s utána is felesben fizettük a költségeket egészen Marci jelentkezéséig :wink: Nekem most ez az "eltartott" helyzet néha furcsa, de könnyebben megszoktam, mint valaha hittem :roll:

Annamari :D
Nekem a hányás mindkét fiamnál kimaradt, s tényleg nem volt sok bajom a várandóságok alatt, de most egy kis hányást simán vállalnék :wink: bár akkor sem lenne biztos a kislány 8) Talán ezért is hiányolom a tüneteket 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi72, nagyon jó a Kristófos vonalzód.tényleg olyan nehéz a kamaszokkal?visszasírjuk még az altatás gondokat? :D
köszi a tippeket alvás tekintetében, igazából nem görcsölök rajta, nyugodta vagyok, addig jó, amíg ilyen apróságokkal kell csak foglalkozni.végül egyébként ma is elaludt az ágyában.és engem továbbra sem zavar, mikor reggel még köztünk alszik egy pár órát, mert imádok benne gyönyörködni.olyan hamar felnőnek. :D
Sajnálom Apukádat, Szilvi, remélem, ahol ő van most, ott minden csupa szép és jó, béke és szeretet .
Lillanyuci, mit tanulsz?de jó Neked!!!és fel tudod fogni, amit olvasol? :D én már egy újságot is hetekig olvasok, pedig csak a nők lapját veszem. :D
Beni, mi van már???izgulunk érted!!!!remélem, nem lettél rosszabbul!
marya, ez tök jó, a tv mellett én is mindig elalszom. :D bár mi egyáltalán nem tvzünk, évekig nem is volt tévénk, most csak telelni hoztuk fel a Balcsiról.
egyébként elalváshoz én is mindig mesélek Boldinak, meg simogatom.oda is feküdnék mellé a kiságyba, ha beférnék. :D
na, indulunk a meccsre, átadom üdvözleteteket Cristianonak! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


teszt: nekem Fruzsival a 26. napon pozitív volt a teszt :shock:

moti: Zsófi nagyon sokáig a kanapén aludt el délután is, este is, míg mi tévéztünk, és utána vittük fel a szobájába. Aztán jött Fruzsi, aki elalszik egyedül, és besokalltam. Először a szobájában voltam, úgy aludt el. Aztán nyitva hagytam az ajtaját, és a szomszéd szobában voltam. Persze volt sírás, kb másfél hétig tartott a szoktatás, de elértük azt, hogy most bekísérjük a szobájába, betakarjuk, kér puszit, ad puszit, integet, hogy jó utat (mindig mindenkitől így köszön el), és már alszik is :) Megéri ;)
Vendég
 


Ma is teszteltem du, (gondoltam fél nap van hátra a holnap reggelig, az már csaknem számít...) ismét negatív lett!!! A derékfájás megmaradt, hol jobban, hol kevésbé. Ja, és ma volt a 29. nap, általában nekem ennyi a leghosszabb ciklusom. Ámbár tavaly egyetlen egyszer volt egy 35 napos. Mást nem tudok tenni, mint megvárni a sorsomat, és abban bízni, hogy kétszer egymás után nem tévedhet a teszt, főleg a 28-29. napokon.
Holnap csak este tudok jönni, mert mennem kell melózni, remélem jó hírekkel jöhetek majd.
Mindenkinek millió puszi!!!!

Benita

Kép
benita76
 
 


Panndi: ez megnyugtató (26. nap) :P

Lillanyu: én is a 28 napra alapozok, de a félsz mindig ott van...

Benita

Kép
benita76
 
 


reggelt!

Moti nálunk is ez vna, nappal babakocsiban alszik, de úgy, hogy vízszintbe teszem és mán alszik is :roll:

kiságyban visít!

no majd lesz valahogy! tesó egynelőre úgysem jön képbe

milyen volt a meccs?

Édesanyádnak további jó egészséget kívánok! megértem a hozzáállásodat a mindennapokhoz

benita remélem jobban vagy, ha nem szerintem beszélj nőgyógyásszal, hátha felfáztál!

Évi tanulsz?de ügyi vagy!

:lol:

SZilvi köszi, akkor elkezdek repjegyre gyűjteni :lol:
Vendég
 


Hahóóó!

Velünk minden oké, de nagyon belelendültünk, tipegünk a bútorok mellett és csak úgy néha nekiindulunk és totty a vége...most nagyon akar és folyton az ágyról letolatást gyakorolja, aztán tapsol, ha ügyesen megcsinálja...majd folytatom...
danyuci
 
 


Évi!
Tavaly szeptemberben kezdtük el az angolt. Helen Doron-ra járunk. Öten vannak egy csoportban, 3 fiú, 2 lány. Egyidősek, csak az egyik kislány 1 évvel fiatalabb. Eddig mi anyukák is velük voltunk, de októbertől már egyedül lesznek. Most, hogy elkezdtük újra, észrevenni, mennyit felejtett. Mindennap kell hallgatni a cd-ét, de nyáron nem hallgattuk. Most újra rázódunk bele megint.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok csak a héten sulis hetem van.

Benita, neked írnám. Olvastam amit írtál. Nagyon megható, és egyáltalán nem elítélni való. A tesztelést ismételd meg egy hét múlva ha addig nem jönne meg. Szerintem felesleges naponta tesztelgetni. Valamint fogadd meg a többiek tanácsát, és látogass el a háziorvoshoz hátha valami más áll a menzi késés mögött.

Szilvi, üdv közöttünk és gratulálok. ++++++++++++++++++++++++
Tenerife igen szép lehet ott élni :lol: :lol: :lol: :lol:

Tanulás, én egyetemre járok még másfél évem van vissza + diploma. :lol: :lol: :lol:

Danyuci, ismerős a helyzet, csak nálunk már az önáló járás van porondon :lol: :lol: :lol: :lol:

Alvás, napközben babakocsiban, este kiságyában. Általában szopizással alszunk el. Én az elválasztástól tartok kicsit, akkor vajon hogy fog elaludni :roll:

Babásodásra fel !

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

SZilvi! Mi még nem találkoztunk! Gratulálok a kis manóhoz!!! Jó kis helyen laktok :wink:

Benita! Ezen nincs mit szégyellni! Van amikor az ember nagyon akarja a babát és van amikor ráébred h nincs még rá felkészülve. Én is nagyon szeretnék babát, de pont azt érzem amit te, h most nem vagyok rá felkészülve. Remélem november-decemberig megjön az érzés, bár most nagyon azt látom, h Petra egyke marad. Pedig futok ki az időből, 35 már elmúltam. Nem tudom mi lesz...

Kri! Mit tanulsz?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!

Miért érzed azt h Petra egyke marad??Valami történt? :shock:

Szilvi!

Klassz csaj lehetsz h egyedül nekivágtál a "világnak" a kisfiaddal!Le a kalappal!!!

Benita!

Hogy vagy?Görcsök elmúltak?

Hétfőn kezdem az LH tesztelést...már nagyon várom ...olyan lassan telnek a napok :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tegnap nem bírtam jönni...bocs :oops:

Délelőtt takarítottunk, ami nagy szó, mert hónapokkal ezelőtt minden géptől ordított Gabus, ne kérdezzétek miért...csak úgy. Pedig még sosem volt náthás, nem is ismeri az orrszívó-porrszívót és mégis...aztán hosszú-hosszú idő után, közben elmagyaráztuk, kipróbálta, valakinek az öléből nézhette, játszhatot velük, pekolgathatta őket és aztán elmúlt...ma már együtt porszívózunk vagy rajta ül a porszívó tetjén és bürrög, hogy csak folyik a nyála...hát nem volt könnyű összeszoktatni a gépekkel... :wink:

Leginkább a délutáni alváshoz szeretnék hozzászólni, mert ebben mi is érintettek vagyunk...amíg szopi volt, nem volt gond. Ebéd után szopi és betettem a kiságyba, nézelődött vagy játszott és elaludt...aztán, most hogy nincs szopi, nem érti, miért rakom bele, csak üvölt és kiszállna...úgyhogyén ezt nem forszíroztam...Tv, hiányában azon nem alszik el...na meg, nem ítélek el senkit, és nem szeretném, ha megharagudnátok rám, de azon nem is engedném neki...én ezt így tartom helyesnek :oops: de nem ítélem el, aki így altat...
A babakocsiban alvást sem engedem délután...anyum szerint kicsit sokat várok el a gyerekemtől,de úgy érzem muszáj volt így követelnem tőle, főleg a kistesó miatt...
A déutáni alvás nálunk úgy alakul, hogy ebéd után én elkezdem a mosogatást, Gabus addig játszik, aztán fogmosás és a kiságya elé, a gyerekszobába plédekből és szivacsból építek egy "fészket". Oda lefekszem olvasni vagy csak pihenni, ha megúnja a játékot és elfárad, elálmosodik, akkor rámászik a pocakomra vagy odamászik mellém, hasravágja magát és alszik...egy a lényeg számára, hogy mindezt akkor, amikor ő akarja, mert ha odahúzom akkor tuti elmászik...
Mostmár várja, hogy rakjam a plédeket, néha teljesen egyedül rámászik és alszik...egyre kevesebb időt tölt játékkal...kezdi megtanulni, hogy ebéd után alvás...Így délután a földön alszik, éjjel a kiságyban alszik. Este Apa a minden a mellkasára mászik ő pedig lerakja a helyére...és reggelig csend :roll:

Danyu
danyuci
 
 


Annamari, Helen Doron féle angolról én is sok jót hallottam és olvastam...szerited mikor érdemes elkezdeni (hány éves korban?)
danyuci
 
 


Tényleg KRi, mit tanulsz? Én most nem vágyom tanulásra, tavaly másoddiplomáztam Gabussal a pocakban...júniusban végeztem, augusztusban szültem. Még egy tervben van, csak gyerek mellett nem tudom, hogy oldom meg, bár Apa nagyon bátorít, ő most kezd egy nyelvtanfolyamot :roll:
danyuci
 
 


Akkor hajrá Panny 8) :lol:

Na mára eldugulok! Jó hétvégét mindenkinek! Danyuci
danyuci
 
 


Hű, én nem bírnék tanulni már :roll:

Az alvás nálunk azért alakult így, mert sokáig cicin aludt el, és az utolsó szoptatás én a tévé előt töltöttem :) Aztán cici nem volt, akkor a szobájában altattam, mellé bújtam, stb. Aztán Fruzsival feküdnöm kellett, így maradt az, hogy én a kanapén feküdtem egész nap, ő mellettem aludt el, és közben mi tévéztünk. De nagyon jó, hogy már egyedül elalszik, most is fél kettőkor bement a szobájába, és alszik. Fruzsit kettőkor szoktam letenni, pár percig még hallottam a hangját, már ő is alszik :)
Vendég
 


Panni!
Hétfő már mindjárt itt van. :D Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!
Irigy vagyok!!! :lol: :lol: Nem baj, hamarosan a mi időnk is eljön, aztán hajrá!!
Remélem most is sikerül elsőre összehoznotok. És ne feledd!!Apa ikreket ígért.
Pár minta : Kép
Ha kicsit sok lenne, akkor : Kép
Ha még ez is sok, akkor maradjunk ennyiben: Kép

Még egyszer sok sikert!!!

Danyuci!
Már 3 hónapos kortól 14 éves korig lehet tanulni Helen doron módszerrel. Itt Körmenden is volt egy kisfiú, akit 8 hónapos korától jártak vele. Én feleslegesnek tartom, hogy vki ilyen korán elvigye a gyerekét nyelvtanfolyamra.
Szerintem először tanuljon meg magyarul, aztán lehet vele megkezdeni egy idegen nyelv ismeretét. Igaz, hogy játékosan tanulnak, de ha még nem beszél, kicsit nehéz lesz majd megszólalnia, mert nem tudja eldönteni, hogy melyik nyelven is beszéljen. Ez csak az én véleményem.
Mi 4 évesen kezdtük, ő is szeretett volna menni. Kérdeztük németet vagy angolt akar. Ő az angolt választotta. :D
Így szerintem az iskolában is könnyebben fogja tanulni majd.
Ügyes Gabus, hogy magától lefekszik, ha elfáradt.
:D

Mi délelőtt szemészeten voltunk, mindkét gyereket vissza kellett vinni, mert a házi orvos kancsalnak látta őket. Már voltunk velük 1 éves korukban, de akkor is azt mondták a szemészeten, hogy nem kancsalok. Rékának vastagabb az orrgyöke, ezért tűnik kancsalnak. Szemüveg sem kell nekik. Majd januárban kell vissza mennünk.
Itt szakad az eső, pedig holnap krumpli szedés lenne. Addig csak kisüt a nap, remélem. :lol:

Benita!
Mi újság veled??? Még mindig nem jött meg? Továbbra is fájdogál a hasad, derekad??

Pruci!
Szerintem te is azért érzed így, hogy most nem szeretnél még egy babád, mert Petra is most van a hisztis korszakában. Én is érzem, hogy milyen jó, hogy "még sem most született meg a baba", mit kezdenék egyszerre 3 ordító gyerekkel??? :roll: :lol:
Hamarosan vége ennek a korszaknak is, s meglátod, hiányozni fog, hogy újra babázzál...

Kri!
Mit tanulsz? Levelezősre jársz? Azért nem lehet könnyű...

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szia Lányok!

Ma reggelre bekopogtatott hozzám Pirianyó...... :) Ezután nagyon megkönnyebültem. Derék és hasfájás elmúlt, talán ennek volt a jele. (remélem) Egyébként tegnap elmentem a nőgyógyászomhoz, akinek vázoltam a tüneteimet, gondjaimat, kapásból 4-féle bogyót felírt. Egy hónap múlva vissza kell mennem, akkor lesz vizsgálat.
Amúgy belefáradtam ebbe a 4 napba, ebbe a sok izgulásba, kételyekbe, félelmekbe, bizonytalanságba. (Aki tudja miért írom ezt, az megérti.)
Most elrohanok Kevinemért, és meglátjátok már csak néhány nap, és összeszedem magam (fizikailag és lelkileg is), és újra a régi leszek!!! :P Köszönöm a hozzáállásotokat!

Alvás:
én is 15 hónapig szoptattam, aztán a végén már csak az esti cici volt, amit úgy sikerült elválasztanom, h kakaóra cseréltem a cicit. Kevin elfogadta -persze Avent cumiból, ami hasonlít a mellbimbóhoz-, aztán mára már csak teát v. vizet kér este. Tehát, ezzel megoldódott az esti elalvás. A nappali alvás viszont úgy alakult nálunk, h amíg volt kiságya, egyedül alult 1 éves korától -némi kiabálás után. Aztán mióta külön ágya van, mellé kell feküdnöm, h ki ne jöjjön a szobából. És most tartok ott kb. 10 napja, h lefektetem, lehúzom a redőnyt, megkapja a teát, és kijövök a szobából.... és nem jön ki utánam, elalszik! Tehát ez egy hosszú folyamat, és sztem bárki bárhogy altat, mindenképp fokozatosan fogja tudni rászoktatni, megtanítani arra a gyermekét, hogy egyedül is szépen, hiszti nélkül elaludjon. És tök mindegy, h "fészket" rak neki, vagy ölbe veszi, vagy melléfekszik, vagy bármi, lényeg h ne érezze a gyermek azt, h aludni "rossz".

Benita

Kép
benita76
 
 


Előkerültem én is... :oops:

Nagyon szépek az új vonalzók (szeretnék már nagyon én is :wink: )! :D

Nmarya: Sajnálom, hogy nem vesznek vissza a munkahelyedre! Hát igen, mekkora ötlet a Gyed- Gyes lerövidítése, se bölcsöde, se óvoda, se munkahelyek... :twisted:

Lillanyuci: A piri mondjon le!!! :twisted: Mikor mész orvoshoz?

Lillusnak és Zsombornak gratula az önálló lépésekhez! :D

Pepitanna: Szívből gratulálok a két csíkhoz!
Az Uh-on minden rendben volt?

Benita: Mindent elmondtak már előttem, azzal kapcsolatban, hogy nem akarsz babát, nem ismétlem! :wink: Remélem azóta megnyugodtál! Látom, közben írtál! Mire írtak fel ennyi mindent?

Szilvia72: Üdv köztünk! Gratulálok hármaskához! :D

Danyu: Szabolcs a mai napig nem bírja a hangos dolgokat, az elektromos habverőtől fél a legjobban, de porszívózni is nélküle szoktam!

Szép hétvégét mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de be-be nézek hozzátok. Egyszerűen nagyon nincs energiám, időm fórumozni. Teljesen egyedül vagyok a kisördögömmel és nem megy. :) A márciusiba hébe-hóba írok, de ott is nagy kihagyásokkal. Mert sokszor itt is ott is sok mindenre reagálnék, de arra már tényleg nincs idő.

Szóval Panni! Nem semmi, hogy neked 3 gyerek mellett mi mindenre van időd, energiád, kedved. Le a kalappal előtted. És nagyon drukkolok ehhez a hónaphoz, mindig figyeltem, hogy mi van veled. 8) Most is azért próbáltok figyelni majd a gyerek nemére, vagy úgy lesztek, mint Olival voltatok, hogy most már mindegy, csak jöjjön minél hamarabb? :D

Visszamenőleg megköszönöm mindenkinek a dobogó szívű babához a gratulációkat, merthogy utána tűntem el... :oops: :oops:

Játszón mi Szofival és Benivel szoktunk gyakran találkozni. Most egy jó kis betegségen, antibiotikumos kezelésen vannak túl. De már nagyon gyógyulóban van Beni. Az a kissrác egy tünemény! Kis energikus, mosolygó, huncut, stramm gyermek. :)

Benita! Örülök, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy most jó nektek. Néha én is elbizonytalanodom :oops: , pedig már nincs visszaút. Néha kicsit nehezen viselem, hogy a férjem heti 6 nap, napi 16 órában nincs itthon és egész nap 0 segítségem van. A múltkor már kicsit össze is kaptam a férjemmel és mondtam neki bosszúsan, de viccesen, hogy ha február-márciusban nem próbál kicsit többet itthon lenni velünk, hát árvaházba adom a picit, sőt, mindkettőt... :)
Szerintem nagyon sok emberben vannak időszakosan kételyek, félelmek. És ez természetes...

Szóval Panninál azért az nagyon nagy dolog, hogy a nagyszülők ennyit tudnak segíteni. Nekem nem volt egy fél szabadnapom sem amióta gyerekem van... Max. ha intézni való volt (orvos pl.), akkor volt, hogy 1-2 órára vigyáztak Lucára. Kettesben Istvánnal sem tudtunk elmenni, csak mondjuk most a nyaraláson 2x ebédelni. ez azért nagyon le tudja fárasztani az embert, amikor magára és a párkapcsolatra nem nagyon jut idő...

És hogy miért nem tudnak igazán vigyázni Lucára? Azon kívül, hogy hihetetlen energiaigényes kis boszorka? Azért mert nálunk az altatás az nagyon nehézkes. :( Ha már ez volt a téma. Nagyon nehezen dől ki Luca, délután nagyon nehezen tudom elaltani. Ma is negyed órát bömbölt, hogy 3-kor már nem volt könyörület, aludni kellett menni. Ilyenkor meg persze sokáig alszik és akkor meg este 11-kor is kukorékolna. És nem lehet ám őt a szobában, ágyban hagyni. Ott kell lenni mellette végig. Magától soha nem jutna eszébe aludni, csak este dőlne ki. Régebben ringatgattam, hurcolásztam, ölben, bölcsőtartásban, háti hordozóban. Szerencsés esetben a táp után aludt, de erre már nem nagyon van példa, max, ha nem alszik egész nap. Mostanában már nem hurcolászom, mert egyre nehezebb ő is, meg nekem pocakosan is egyre nehezebb lesz. Így viszont egy óra este míg elalszik. Addig ott kell vele lenni a sötét szobában, mellette feküdni és általában én is bealszom. Néha csak a hasamon, mellkasomon fekve hajlandó megnyugodni, elaludni egy-egy nagy sírás, bánat, hiszti után. Pocakosan ez sem a legjobb... és éjjel mindig ébred, meg közénk jön. Nem tudjuk az ágyába visszatenni. Szóval ezért nem tudnak rá a szüleim vigyázni, pedig nagyon jó lenne néha 1-2 nap szabi apával.
Nagyon irigylem azokat, akiknek a gyereke könnyen, szépen elalszik magától. És nagyon várom már az időt, hogy nálunk is eljöjjön.

Na, hirtelen ennyi. Remélem, ilyen nagy kihagyásokkal is azért még szívesen fogadtok. :oops: elnézsét, hogy másokra konkrétan nem rreagálok, de ennyi kihagyás után egyszerűen nem megy sorban rreagálgatni...

biribon
 
 


Benita!
Akkor most megnyugodtál, ugye? Mire kaptál annyi bogyót?

Zsz!
Hát bizony eltűntél.... Hamarosan neked is lesz új vonalzód, meglátod. :D

Biribon!
Gratulálok, hogy túl vagy a 12-ön. Hamarosan már tudni fogjátok, hogy milyen nemű lesz. Meg a mocorgást is hamarosan érezni fogod. Jaj, de irigyellek. :lol:
Az biztos, hogy egyedül egész nap nem könnyű egy gyerekkel. Pláne, ha nincs is segítséged.
Réka is volt, hogy csak hiszti után 3 órakor aludt el, de csak fél órát engedtem aludni. Persze akkor meg alig akart felébredni. :D
Ne félj, majd fog ő is egyedül elaludni, saját szobában, saját ágyban.
Réka is éjjel átjön hozzánk, kettőnk közé bemászik, aztán ott alszik. Apát a sarokba nyomja, engem meg az ágy szélére. :D :D
Mikor már zsibbadok, vissza viszem a helyére.

-----------------------------------------------------------------------
Miért rúgtam ki a titkárnőmet?

Két hete volt a 45. születésnapom.

Egyébként sem éreztem magam valami fényesen.

Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen. ...

A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket.

Úton az irodába már teljesen levert voltam.

Bementem az ajtón és Sári, a titkárnőm felállt és így szólt: Isten éltesse sokáig, főnök!

Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!

Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Sári bekopogott az ajtómon és azt mondta:

- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!

Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.

Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Sári azt mondta:

Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába!

Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!

Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit, és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.

Egy idő után Sári így szólt:

Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok.

Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték.

És én ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kivül semmi nem volt rajtam.


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nmarya!

Jót derültem a viccen. :) Köszi neked a kedves viszontlátásért. :)

Hát, lehet, nekem is kellene ébreszteni, mert így 11 után fog csak elaludni... :? :roll: :evil: Pedig ha ilyenkor 2,5-3 órát alszik, akkor olyan vigyorogva, derűsen ébred. :) Ha csak mondjuk 1,5-et, akkor sírva... :( Szóval csak szüksége van a délutáni alvásra, csak nem tudom, hogy vegyem rá? Főleg időben, mondjuk 1-kor. Meg úgy örülök neki, ha végre alszik és van egy kis szabadidőm. csak persze ilyenkor meg este van nagy kínlódás...

Hát, az egyik ultrahangos doki, inkább lányra tippelt és egy hajszálnyival jobban szeretnék másodjára is lányt. :)
Az az érdekes, hogy a 12. héttől Lucával is és most kistesóval is éreztem finom rezgéseket és mint utólag kiderült, pont ott, ahol a baba fekszik. Pedig nem tudtam, hogy pont a bal oldalon van. Persze a doki kinevetett, hogy a hold rezgéseit érzem... :roll:
Aztán egyszercsak abbamaradnak a rezgések és Luca mozgásai jóval később váltak biztossá számomra. Kíváncsi vagyok hogy lesz most, na meg, hogy mik lehetnek ezek a rezgések. Csak egy helyen, ott ahol a baba van és csak ebben az időszakban...

biribon
 
 


biribon, nálunk is volt hiszti egy hétig, de csak addig kellett kitartani! Tudtam, hogy semmi baja, csak nem akar aludni, sokszor nehéz volt nem bemenni, de megérte.
Vendég
 


Panndi! Nálunk soha nem nyugodna le, ha nem mennék be. (Max több óra után a fáradtságtól, csalódottságtól esne össsze.) Rekedtre, izzadtra üvöltené magát, hihetetlen hangerővel és kétségbeeséssel tud üvölteni, addig míg minden aznapi kajáját kihányná... (Volt már rá példa többször is, pedig nem is hagytuk magára.) Aztán meg amennyit sírt, annyit hüppög még utána álmában is. Szóval nálunk kivárni nem lehet...
Én max 5-10 percre hagytam üvölteni a szobájában, amikor már majd felrobbantam és elszakadt a cérna. :roll: De kicsit sem kezdett csendesedni...

biribon
 
 


Sziasztok!

Panny! Nem történt semmi, csak elkezdtem dolgozni, és ez nagyon lefáraszt... Gondolom ez is közrejátszik, meg abban is van valami amit Annamari írt. Nem tudom mi lesz, remélem azért megjön a kedvem újra a babázáshoz. Bár Petránál is így volt: másfél évig nagyon akartam, nem jött össze, utána elkezdtem dolgozni, mondtam h na most nem, majd min fél év múlva, és akkor már pocakkal kezdtem a tanévet. Azért remélem ezt a tanévet még végig tudom tanítani és nincs baba egyelőre:lol:

Nálunk az alvás nehéz ügy. Amíg lent laktunk vidéken, simán lefeküdt dél körül és aéudt 2-3 órát, de mióta Pesten vagyunk, nem hajlandó. Ilyenkor este 6kor kidől és alszik reggelig.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Halihó!

Ezt a ciklust is sikertelenül zártam... :twisted: :evil: :twisted: Remélem a clostyval sikerül most már! Hát le a kalappal a sokáig várakozók előtt, nekem már most elegem van a folyamatos várakozásból... :oops:

Alvás: Nálunk sem jött be soha a sírni hagyás, kb. ugyanúgy zajlott mint Biribonéknál... Bár nálunk csak ritkán volt rá példa, szerencsére elég jó alvó! (De csak itthon, máshol elég nehéz ügy az altatás, legalább egy óra babakocsiban való tologatással jár.) Sz. sokáig elaludt egyedül, de mostanában nagy összebújások vannak esténként, délután ezt nem igényli.

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Zsz! Nem elkeseredni! Igenis sikerülni fog!!! Fel a fejjel!!!!

ANnamari! Tényleg nagyon jó volt a vicc!!!!! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


biribon, akkor passz :(
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?