Új privát üzeneted érkezett!

Ktc Nekem is 22.-ére van időpontom a 18 hetes UH-ra :) . Nálunk nincs összefüggés az AFP-s lelet és eközött. A rossz AFP lelettel máshova kell menni még egy UH-ra.
Nekem fáj a derekam reggeltől estig, ha állok, de ez inkább izületinek tűnik. Mindenesetre tegnap háziorvossal írattam egy adag magnézium citrátot. Jobban érzem majd magam, ha itt lesz kézközelben. Egyébként én azt hiszem többet heverészek, mint a legtöbben. Az UH-ig, meg egy méhszáj kukkolásig nem merek ugrálni. A hétvégén olvastam, hogy a volt haematomasokat végig veszélyeztett terhesként kéne kezelni.
Ja, és voltam EKG-n, az jó lett. A kötelező körökből már csak a fogdoki hiányzik, de mit csináljak, ha már a fogkefe látványától is felkavarodik a gyomrom?

Újszülött emberek között téma. Nálunk a kórházban szabad látogatás van, ez azt jelenti, hogy olykor 10 ember van civilben a kórteremben a kisbabák mellett. Már vértezem magam, hogy én igenis ki fogok onnan parancsolni mindenkit. Egyéb se hiányzik, mint az immunrendszer nélküli kisbabát összekenjék bacikkal, vírusokkal mindenféle idegenek :twisted: . Ld. influenza. Ebben az esetben ide vezetett az a sok betegjog (ami néha jó néha meg hülyeség).
pammut

Tegnap mondanivalóm a hálózati rendszer lefagyása miatt jól eltűnt. Mérges voltam, nem kezdtem újra :?

Vicky: Fura, hogy az Istenhegyin ennyivel előtte már nem lehet időpontot kapni. Van annak jelentősége, hogy a 18, 19, 20. hét melyikén megy az ember genetikai UH-ra?

Én is a dokinőhöz szeretnék, de ha nem megy, jó lesz a pasi is. Én amúgy nála voltam a 12. héten, és jó fej volt. Nem tudom megítélni, hogy mennyire alapos, mert nem tudom, mit kéne csinálnia :roll:

Ma hajnalban háromkor megébredtem, azóta nincs alvás. Pár napja az egyszeri pisiből megint kétszeri lett. Bár nem iszom sokat, de elég sokat pisilek. Hogy honnan jön :shock: Csináltam bundáskenyeret, elvégre már 4 órája fenn vagyok, itt volt az ideje reggelizni :) Az új életünkről elmélkedtem, milyen lesz, ha már itt lesz a baba. Jó kis elképzeléseim vannak (meleg ebéddel várjuk napközben apát, nagyokat sétálunk a Margitszigeten), de tartok tőle, a gyakorlat majd felülírja a terveket. Tényleg lányok, lenne egy kérdésem babakocsi ügyben: vannak ugye azok a nagyobb babakocsik, amikben az egész pici babák vannak, szép vízszintesen fekszenek. Azt össze lehet csukni és bele vágni a kocsi csomagatartójába? Nekem úgy tűnik, nagyon egyben vannak. Egy Golffal járok, annak ledönthető a hátsó ülése, tehát egész nagy helyet tudok csinálni, de ha nem csukható a kocsi, akkor szerintem nem fog beleférni :?:

A kilók gyarapodnak. 4 plusznál járok. Ahhoz képest, hogy pici a pocim, ez ijesztő, mi lesz velem a végére?

Eredetileg úgy terveztem, hogy dolgozom a legvégéig, max a végén csak heti két napot. Ehhez képest tegnap úgy felhúzott egy ügyfél, komolyan elgondolkodtam, hogy már most át kellene állnom csökkentett üzemmódra. Utálom, mikor valaki fizet a munkámért, ehhez képest kötelességének érzi, hogy belebeszéljen olyan dolgokba amihez kicsit sem ért, ráadásul zöldségeket hord össze. Kicsit bűntudatom is volt Csöpp miatt, hogy nem foglalkozom vele eleget nap közben, mert nincs idő rá. :(

Kép
juci-77

Juci A genetikai Uh-t 18-20 hét között írják. Inkább legyen kicsit később, mint előbb, mert bizonyos szervek addigra fejlődnek ki.

A mély babakocsik többsége úgy működik, ha mózeskosaras verzió, akkor a kosarat le tudod venni és a vázat lefelé össze lehet csukni. Az alapterülete nem lesz kisebb, csak laposabb (így viszont már élére fordítva könnyebb betenni. Ha nincs mózeskosara, akkor is hasonlóképpen csukható. Egész kicsire csak a sportosabb verziók csukhatók.

Két gyerekkel én is a 8. hónap végéig dolgoztam, ráadásul az egyiknél még a doktori munkámat is írtam. Azért napközben is lehet egy-egy gondolati kapcsolatfelvételt indítani, meg pocit simizni, aztán este elfekve már csak a babáé-apáé vagy egy időre (míg be nem ájulsz :D ). De a legszebb terhességem az első volt, amikor otthon voltam és csak magunkkal foglalkozhattam.

A tervezett napi programod, ha ügyes vagy menni fog, de az első gyereknél bizony előfordul egyes nyűgös napokon, hogy semeddig se jutsz a tervezett dolgoddal, csak a nyügimanót próbálod leszerelni. Ehhez szuper a hordkendő. Máskor meg csak ődöng az ember mert a drága poronty angyalian átalussza a fél napot :) .
pammut

Pammut: köszi a jótanácsokat! :D Végül betöltött 19 hét + 2 naposan lesz az UH, mert akkora kaptam időpontot.

Vicky! Megkérdeztem az Istenhegyin, tényleg nincs-e több időpont a Hajdu Krisztinához, és azt mondták, egy még van, szerdán 16.00. Ez ugye pont a tali :( , de azt mondtad, a dokihoz is délutánra adtak. Esetleg csörögj rájuk, hátha hajlandók átteni, és mivel az nem több fél óránál, utána várunk a cukiban! :D

Kép
juci-77

Juci,
a többfunkciós babakocsiknak rengeteg fajtája van, számos előnnyel és hátránnyal. Míg az egyik családban ez, a másikban az lehet a megfelelő.
Esernyőre csukható vagy lapra. Nekem a tapasztalatom, hogy az esernyősek kisebbek praktikusabbak. Nekem ilyen van. Hátrányuk, hogy a tolókarok menetközben nem átforgathatók. Mondjuk ez sok lapracsukhatónál sem működik.
Első kocsinak mindenképp olyan kell Neked, ami újszülött kortól használható. Tehát nem sportkocsi, mert azok nem vízszintesig dönthetők!!!
Én nem vagyok annak sem a híve, ha az újszülöttes rész csak hordozóval vagy mózessel működik, mert a hordozó nagy sétákhoz kényelmetlen, a mózest meg nagyon sok gyerek időnek előtt kinövi. Viszont van olyan barátnőm, aki egy métert is alig sétált, viszont kocsival sokat jár, na neki ilyen van és a számára tök ok is. Én nagy sétálós voltam Lilluval, arra nem jó.
Bolygósítható kerék nagyon hasznos, főleg ha kis helyen kell lavírozni, lsd. boltok.
Ha nem laktok extra nehéz terepen, föld út vagy hegy, a kerék mérete szerintem nem lényeges. Normál városi-falusi környezetben mindegyik ok.
A súly. Nem mindegy. Mi kertes házban lakunk, de könnyű kocsink van, anyu ugyanis lift nélküli 4. emeleten lakik. 15 kg környéki kocsikkal nekem az a bajom, hogy abba még egy 8 kg gyerek, meg a cucc és anyuka nem bírja megemelni. Én erős vagyok, sajna nagy darab is, versenyszerűen sportoltam, de ezt még én sem bírnám. Nem egy 50 kg anyuka.
Az ár se mindegy, nekem elvem volt, hogy nem adok 100 ezret egy babakocsiért. Mert nem, ezt most is így gondolom.
Nekem
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego?cid=30258
ennek a kocsinak lengyel mása van, Corrado néven, tök ugyanaz. Míg ez a Peg Perego 2007-ben 100 e volt mi a Corradot 40 e vettük. Nem lettem szegényebb, hogy ezt
a kocsit használtam.
Mérlegelj, gondold végig mi kell Neked. Nézd meg az összes ismerős összes kocsiját, hogy kialakuljon Neked mire van szükésged. Kérdezz is, szívesen válaszolunk, vagyunk itt többen kicsi gyerekkel.
Egyet fogadj meg, ne kapkod el a vásárlást, mert nagyon könnyen lehet rossz kocsit választani és túl nagy pénz ennyit kidobni, vagy közel két évig szívni a rossz választás miatt.

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmoo! Köszönöm szépen :lol: Én is ilyen szépséges kis manót szeretnék :lol:

Fél 10-re ért haza az embőckém. Sajnos hozzá kell szoknom, hogy kevesebbet van otthon :cry: Végülis akkor kell csinálni a dolgokat, amikor van dolog mert ugye abból van a pénz, de akkor is. Nagyon nem jó otthon egyedül. Meg ugye az irodában is egyedül. Miután megjött összebújva Tv-ztünk és már nem látom olyan rossznak a helyzetet, csak eddig hozzá voltam szokva, hogy munkába jött értem és együtt voltunk végig. Na nem panaszkodok! Majd hozzászokok :oops: Ebből lesz a kis manócskánknak a babakocsi :lol: :lol: :lol:

Sajnos hogy ilyen világban élünk, amilyenben élünk. Én Borsod megyei vagyok és simán elhiszem, amit a polgármester mond. (Tudjátok úgy hívják az emberek, hogy a sötét Borsod) De most sem az van, hogy kivizsgálnák, hogy igazat mond-e a paraszt. Neeeem. Váltsuk le, meg vonjuk felelősségre mert rasszista. Pfúúújj de útálom ezt az országot emiatt. Egyébként én simán beköltöztetnék Gordonka és társai mellé egy egy jófajta családot és utána szövegeljen... Grrrr. :evil:

Én nem tervezek napi programot, mert úgyis ő fogja megszabni a dolgokat, főleg az elején. Ha már pár hónapos lesz és meg van a napi rutin akkor szerintem menni fog az ebédfőzés is :wink:

Babakocsi: Én is biztosan olyan babakocsit fogok választani aminek mózeskosara van. Olyan nem jó látni amikor be van görnyedve egy hordozóba egy pici. Ha autóba visszük nekünk is abba kell rakni, de ha sétálunk kint akkor tuti mózeskosár.

bellerreni
Eger

Reni, van olyan is, ami nem mózeses, hanem sima fekvőfelülete van :wink:

Nálunk eldőlt a genetikai uh dilemma, apa kiadta, hogy Istenhegyi, így kértem, kaptam is időpontot...

KépKép

KépKép
beneildi

Beneildi! tudom, hogy van olyan is, de tesóméknak olyan volt és nagyon rossz tapasztalataik vannak. Téli baba a keresztfiam is és nem tartja meg a meleget sem a kis háta alatt, sem a lábzsák résznél. (Pedig valami márkás volt nekik nem is valami gagyi, tehát még arra sem lehet fogni) Be volt mindig bugyolálva nagyon nagyon és még így is nagyon lehült. Ők is azt mondták, hogy ha szétálni akarok majd vele sokat akkor mindenképpen mózes. Az nem engedi kihussanni a meleget. :wink: Egyébként mire kinövi a mózest, nyár lesz meg már ülni is fog és akkor már úgyis a sportkocsiba viszem. Hát most ez az elképzelés, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a gyakorlatban. :lol:

bellerreni
Eger

Helló csajok!
Köszi az üdvözlést.

Nóri,
Abszolút egyetértek az edelényi történettel kapcsolatban alkotott véleményeddel. S nekem is irtóra elegem van ebből a fenemód igazságtalan újraelosztásból. De leginkább az érintett réteg hozzáállásából, - a nem tudom mire fel – elvárásaiból.
(Somogy valóban gyönyörű, én ott nőttem fel, imádok is hazajárni – kár, hogy csak ritkán sikerül)

AFP,
Én épp tegnap voltam vérvételen, az én orvosom is kéri a genetikai előtt. Az előző terhességnél rengeteget paráztam miatta – most már tudom, hogy nem kell -, akkor 2Mom volt az értékem.

Reni,
Nem irigyellek a tegnapi estédért, bár most olvasom, hogy munka miatt volt távol a párod. Így azért elfogadhatóbb a helyzet, csak valóban baromi rossz egyedül.

Babakocsi,
Nekünk mózeskosaras terepkocsink volt, nagyon szuper, csak nem a belvárosi közlekedésre találták ki. Persze férjem és én roppant nagy szakértelemmel megvettük, mert szerelem volt első látásra. Most tuti nem vennék ilyet, egyrészt a súlya miatt, kb 13-15kg volt. Oké, hogy a földszinten lakunk, de azért itt is van néhány lépcsőfok, még az is megterhelő volt ( én az 50kg-s anyuka vagyok). Ráadásul a szűk utcákban, szabálytalanul járdán parkoló autók mellett képtelenség volt elférni, boltba szintén nem jutottunk be. Szóval baromi rossz választás volt. Így Minó kb. 3hónapos korától kenguruztam, s csak akkor használtam a babakocsit, ha nem egyedül vittem sétálni. A mózeskosár viszont nagyon bevált, Jázmin sokáig csak abban volt hajlandó aludni, szóval azt kihasználtuk rendesen. Majd féléves korától sportkocsit használtunk, amit imádunk.
Most nem szeretnék babakocsit venni, valószínűleg kendőzni fogok vagy nem tudom.

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!
Szana, megkérdezhetem a mózeses terepkocsitok nevét?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok!

Kezd elegem lenni! A kolleganőim egyfolytában azzal piszkálnak, hogy mennyit eszek! Szerintetek, egy szendvics reggelire, egy bögre kakaó 10 óra körül, egy kis adag ebéd (fél csirkecomb+egy marék sült krumpli) sok ????? Ja, igen hozzáteszem, az uram berakott a táskámba egy kakaós csigát, ha netán édesség ehetnék jön rám, mert mostanság arra vagyok ráéhezve, de itt az egy szem boltba, ami van a melohely mellet sosincs semmi...Szóval betette biztos , ami biztos alapon...Hát én nem tudom, de ahogy kipakoltam, hogy ugye mi egy a hűtőbe, és mi nem, guvadt szemmel kérdezték, hogy ezt mind meg akarod enni????

Edit

Kép
ézsóné

Csajok! Hátul bal oldalon lent, nem tudom milyen szerv lehet ott, de kicsit szurkál, csipkelődik. Mi lehet az? Mit csináljak? FElhívjam a dokit? Vagy mit csináljak? Kicsit beparáztam. Vagy esetleg nyomná a bébi? Mit csináljak? :cry:

bellerreni
Eger

Edit! Sz.rj rájuk! Ne foglalkozz semmivel. Ami jól esik azt edd meg és ha kérdezik akkor vágj vissza, hogy sajnálják vagy mi a fene... Rázd le magadról ezeket. Nem ér annyit, hogy idegesítsd magad.

bellerreni
Eger

Csak kíváncsi lettem volna, hogy most tényleg én eszek sokat? Ti hogy álltok? Vagy csak a túlérzékeny vagyok :shock: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nekem az embőckém bekészít 2 szendvicskét azt általában reggel 8-9 között és 11 körül szoktam elfogyasztani. Ezután ebédelek. Általábna annyit amennyit te. Majd megeszek vagy egy almát vagy valami nasit. Majd hazemegyek csipegetek valami uzsit. Ez megin valami gyümi vagy kis falatkák vagy mikor mit kívánok. ezután vacsi 7-8 között :lol:

Szerintem nem eszel sokat. Vagy akkor én rengeteget :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Reni, vese?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Az szerintem fentebb van. De akármi is az, szerinted felhívjam és elmenjek a dokihoz? Vagy majd elmúlik? Nem tudom mitévő legyek.

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Edit: az 5 zsömle+0,5l kakaó reggelire soknak mondható! Meg a leves+második+desszert egy kifőzdében egy ilyen reggeli után. NA az sem kevés... De amit Te eszel...hát? Ezek hülyék. Az én volt kolléganőim egyfolytában zabáltak. Mindenki hozott napi egy zacskó chipset meg mondjuk egy nápolyit és amikor nem főtt kaját toltak, azt rágták. :shock: Pedig nem volt terhes egyik sem!

Babakocsi: nekem most nem kell venni, de ha kellene és nem számít a pénz (ez 140eFt körül van de minden benne van a hordozótól a lábzsákig, pelustáska...)
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57496

Kicsi összecsukva (nekem befért simán a kocsiba, ami egy új Opel Corsa) átfordítható a tolókar (napsütésben nagyon jó, mert nem tűzi a nap)
bevásárló kosár, az egyik legbiztonságosabb autósülés (talpba lehet bepattintani egy mozdulattal) össze lehet kötni a két tolókart, így sokkal könnyebben billenthető.
Jó színek vannak belőle. Egyszerűen tökéletes városi kocsi!

Ez a lapra csukaható verzió belőle. Kicsit nagyobb összecsukva, de nagyon kényelmes terepen is!
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=48105
Vendég

Jó kérdés. Nem voltam csúcs bioszból, de annál lejjebb még mi lehet bal oldalon, lent, hátul? Passz. Nem a derekad vagy a keresztcsontod fáj "csak"?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni!

Nekem szokott fájni, ha egy csomó a derekamon-hátamon nyom egy ideget. Nagyon rossz, van, hogy minden levegővétel szúr, mintha kés lenne a tüdőmben...

Edit:

Tegnapi kaja:
Reggeli: Pammut kalács 1 szelet+tea
Ebéd: (korán) fél tányér húleves+Luca bolognai maradéka :lol:
Uzsi: 1szelet puncstorta :oops:
Vacsi: 1 BigMac, 3szem krumpli
Éjjeli vacsi: 1db ananász
És ennél tudok többet is produkálni!
Vendég

Reni!

Lehet, hogy az ülés miatt az ülőgumóid fájnak. Próbáld meg körkörös mozdulatokkal kimasszírozni!
Vendég

Lucababám: Köszi a választ, bár nem értem ezt a genetikai uh-t, mert az én dokim szerintem mindenkit elküld ilyenre. Én azt hittem, hogy ez kötelező. Nem ez a 18 hetes uh? Csak azt mondta, hogy ha nem akarok fizetni, akkor az ÁEK-ba menjek, ha meg van lóvém a jobb gépet megfizetni, akkor meg az Istenhegyi útra. 16:40-re kaptunk időpontot és sajnos már nem a doktornőhöz. Pedig őt ajánlották sokan, de hozzá már csak 21-re lett volna időpont, az meg már nekem késő. Most Bátorfi dokihoz megyünk (ha jól emlékszem a nevére).

Juci: Tőlem tegnap a nő kérdezte, hogy a 18-20 hét közötti uh-ra megyek-e, tehát nem hiszem hogy ez számítana. Nekem a doki mondta, hogy 09.09-18 között menjek. A múlt héten még biztosan lett volna időpont a doktornőhöz, de olaszból nem nagyon volt kedvem felhívni. A szerda 16 órás időpont nekem azért nem jó, mert a párom alapból 16-ig dolgozik. Még így is el kell kéredzkednie, mert nem ér ki oda.

Beneildi: Ti mikor mentek az uh-ra?

Ézsóné: Szarjál rájuk, szerintem nem eszel sokat. Mond hogy neked most kettő helyett kell enned. De jó pofák.

Bellerreni: Szerintem zuhanyozd le meleg vízzel, ha otthon vagy. Ha múlik, akkor lehet hogy a veséd, de most már nyomhatja a baba. Én is borsodi lány vagyok egyébként, teljesen egyetértek veled a "c kategóriásakat" illetően.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni Lehet az a keresztcsont-csípőcsont ízesülés is, ha az lazul, az is tud fájni, akár csak az egyik oldalon. Ha van módod, feküdj le és ha pihenés után is fáj, akkor hívd fel a dokit, mit is tegyél. Ma nekem is fájogat a derekam, hát már ittam kamilla teát, vettem be magnéziumot és melegen betekertem. Vagyis éppúgy kicsit tanácstalan vagyok, mint Te.

Edit Nem sok az a kaja, csak tán az fura kollegináidnak, hogy többször eszel. De ha olvastad, szinte mindenki eszeget 3-4 óránként. Szóval fütty rájuk :D !!
pammut

Edit!

Jól emlékszem, hogy Te elég vékony vagy? Akkor mondd nekik, hogy "Igen, sokat eszem, de ugye milyen frankó, hogy (veletek ellentétben) milyen vékony vagyok!" Hadd pukkadjanak meg!

Ha tévedtem és nem Te vagy vékonyka, akkor meg sajna általános elképzelés, hogy ha valaki duci, akkor tuti sokat eszik. Pedig ez nem kézenfekvő. A húgom zabál, mint a vett malac és sose volt 50kg felett (mondjuk nincs rajta semmi izom) én akkor is hízom, ha sütire nézek. Erre én édesszájú vagyok, ő meg elcserélne egy tábla csokit egy üveg savanyúságra! :twisted:
Vendég

Csuppancs,
Abc Design Pramy Luxe típusú volt a kocsink.

Edit,
Őszintén szólva nekem ez a mennyiség nagyon kevés lenne. :shock: Én rengeteget eszem ehhez képest…Nórihoz képest is.

Reni,
Én is szoktam fájogatni itt-ott, de ezt normálisnak tartom. Feltéve, ha nem folyamatosan fáj, na akkor bizti én is megijednék. Illetve még emlékszem a harmadik harmad kellemetlenségeire az előző terhességemnél, na ahhoz képest ez teljesen elviselhető. :lol:
Amint lehetőséged lesz rá feküdj le és lazíts.

Kép
Kép
szana80

Köszi Csajok! Akkor azt mondjátok ne ijedjek meg nagyon. Sajnos sem a zuhi sem a pihi nem kivitelezhető, mert dolgozóban vagyok :lol: A maszírozástól kicsit jobb, de ha abbahagyom megint elkezdi. Akkor nem ijedezem nagyon. Lehet csak az a fránya keresztcsont :lol: Ha holnapig nem múlik akkor felhívom. Megpróbálok magnézium pezsitabit inná hátha az segít kicsit.
Köszönöm csajok a tanácsokat. Jó, hogy nem kell paráznom egymagamban. :lol:

bellerreni
Eger

Nóri, ez totál nem sok....

Edit

Kép
ézsóné

Vékonyka? Mihez képest...ne vagyok nagy darab, hát viszonyíts, 180 cm vagyok és 70 kg.

Edit

Kép
ézsóné

Pfff, csajok ez totál gáz nap :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Ha iwiw szerint Te vagy, aki volt Rhodoszon is akkor elég vékony vagy. Én ilyen haspólót az életben nem vehetnék fel. Még versenysúllyal 54kg-val sem... :shock:
És ismered a Falcione Sacit, kedvenc rajztanáromat! :lol:
A Gubik Ildit meg a Czár (András) Dórát, akik fölöttem jártak a suliban Szegeden! :D
Vendég

Nóri!

Igen, én vagyok, az Ildi meg a Dóri sulitársaim voltak gimiben! Akkor mi is ismerhetjük egymást? Csak nem tudunk róla?

Edit

Kép
ézsóné

Saci meg gimiben társ osztályfőnököm volt! Nagyon jó fej!!

Edit

Kép
ézsóné

Nem mondod, hogy Karolinás voltál...
Mert én az!
Vendég

De!! Ott virít az iwiw-es adatlapomon!!! :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Akkor Te a Sziráki Andi osztályába jártál. 2-vel fölöttem. Én a húgának voltam osztálytársa. Ki is volt az ofőtök Vera nővér? Vagy ő csak a koleszosok prefektája volt? Hű de kicsi a világ!
Vendég

Vera nővér....igen most volt az Andi esküvője! Télleg kicsi a világ!!! :shock: Te emlékszel rám? Az Andival jóban voltunk, bár a hugával Enikővel nem sokat beszélgettünk :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Én csak két évet jártam oda, mert rohadt messze volt. Eredetileg a Patrongyárba jelentkeztem, csak Szegedre előbb felvettek.
Amúgy az osztálytársaid 90%-ra emlékszem. B. Bogi, V. Ildi, M. Bea, Kató, Csibe...stb. Csak inkább a koleszosokra.
De amúgy Rád is emlékszem, de csak nagyon-nagyon halványan. Valami rémlik, hogy egyszer Téged húztalak karácsonykor, de az egyik osztálytársam nagyon rinyált, hogy ő meg Margit nővért és erre cseréltünk. Aztán végül Margitos meg engem húzott. Remek volt! Bár egy rakás Lindt csokit kaptam tőle, szóval mégsem volt olyan rossz!
Vendég

Enikővel jókat röhögtünk régen, hogy milyen gáz, mert van ovi, általános, gimi, ott a fősuli az épültben (akkor még ott volt) és mehetsz tanárnak a gimibe, majd öreg nővérként ott maradsz és így ki sem kell tenned a lábad egész életedben az épületből. Hát erre ő most ott dolgozik a Karolina oviban. :lol:
Vendég

Hát télleg kicsi a világ hallod! Ja, durva, hogy minden tanulmányt tulajdonképpen le lehet zavarni ott ha akarsz! Bár ha fizetnének se adnám oda a gyerekemet....

Edit

Kép
ézsóné

Hát igen, a nevelési elveik (főleg a koleszban) miatt az ott végzettekből vagy kurva lesz, vagy apáca. Vagy hozzámegy az első villanyoszlophoz, akit meglát. :lol:
De maga a suli mondjuk elég erős volt, szóval ha valaki ott tanult, egyenes útja volt a fősulira. Vagy megint csak azt mondom, hogy lehet, h csak a kolesz miatt.
Mi kb 3-kor végeztünk a tanítással. Utána ebéd. 4-ig!! kimenő.
4-6ig tanuló. Vacsi. Fél7-8ig tanuló, majd 21h-kor lámpaoltás. És volt, aki a budin tanult még éjjel is!! :shock:
Vendég

Igen, a budin való tanulásról hallottam, Andi nagy művelője volt!! Istenem, olyan stressz-fazék volt az a nő :lol: :lol:
Hát, megmondom őszintén, én nem tartom túl erős sulinak!

Edit

Kép
ézsóné

Csajok! Ezt nem fogjátok elhinni. Reggel sajnos nem sikerült otthon Wc-znem. :oops: Erre most úgy gondoltam, hogy sikerülhet. Sikerült is és elmúlóban van a "derékfájás" vagy micsoda ott hátul... Pffff. Szerintetek? Mi köze annak, hogy nem tudok Wc-zni ahhoz, hogy fáj ott hátul valami. Érdekesen helyeken lehetnek odabent a dolgok :lol: :lol: :lol: de az tuti, hogy nem ott ahol eddig voltak. (Bocsi, hogy ebédidőben ilyeneket írogatok, de ezen én ledöbbentem...)

További szép napot

bellerreni
Eger

Edit, szerintem egyáltalán nem sok, amit eszél, a kollégáidnak elment az esze :shock:

Vicky, a 18-20. heti uh (vagy genetikai ultrahang) mindenhol kötelező és intézményhez kötött, azaz az orvosod nem csinálhatja a rendelőjében akkor sem ha hiper-szuper gépe és megfelelő minősítése van, abban az esetben sem. Kórház vagy ezek a magánközpontok csinálhatják.
Bátorfi jó doki, jó kezekben leszel.
Nekem még sikerült Hajdú Krisztinához kapni időpontot. (23-ra reggel 8:20-ra)
Én egyébként a kórházi uh-val is nyugodt lennék, de Apa kiakadt, hogy 1996-os a gép... nálunk a februári vetélésem óta ez nagyon érzékeny téma, ugyanis napokat spórolhattunk volna a kórházi tartózkodásból, ha lett volna egy jó gép... Apa meg olyan helyen dolgozik, amelyik cég világszerte magándiagnosztikai központokat üzemeltet, szóval látja mi a különbség és a helyzet a magyar kórházakban, szóval ezért is ennyire háklis a témára...
Bárki, aki az Áek-be akar menni, nyugodt szívvel tegye, ugyanezek az orvosok dolgoznak ott is, akik az Istenhegyin. Ill. az összes egyéb uhus-ról is jó tapasztalatom van, velem még sokak által rettegett Mécsné is baromi kedves volt februárban. Sokat köszönhetek nekik, meg a saját orvosomnak mind szakmailag, mind emberileg, tényleg nagy szerepük van benne, hogy nem törtem össze és most megint babát várok.

KépKép

KépKép
beneildi

Reni! A lényeg, hogy most már jobb :lol: :lol: :wink: :wink:
Beneildi: le a kalappal előtted!

Edit

Kép
ézsóné

Ildi!

Én Kisfalvi magánrendelésére megyek genetikai UH-ra. Pont az a lényege, hogy csak "B" UH minősítéssel lehet genetikai UH-ot végezni, ezért szokták máshol/mások végezni. De ha a saját orvosnak van hozzá képesítése, akkor végezheti. Asszem Hajdú doktornő a legmagasabb, C-képesítéssel rendelkezik, de a legtöbben csak A-val. Szűrővizsgálatkor őket kell, hogy felügyelje egy B-s.
Vendég

Én 26-án szombaton megyek a Hajdú doktornőhöz a Praxisba 4D-re.
Vendég

Nóri, mi orvosunk B-s minősítésű, de ő mondta, hogy intézményhez kötött a 18. hetes... (12. hetit ő is a magánrendelőjében csinálta), de úgy látszik ez is ahány ház annyi szokás. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát akkor passz, mert én max CTG-re megyek a kórházba. Ha nem néztem volna szülőszobát, még azt sem tudnám, hol a SOTE II... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok.
Üdv mindenkinek.
Voltam ma AFP-N.semmi különös nem volt,csak rossz helyen vették le a vért és nekem kelett szaladgálni vele egyik épületböl a másikba.
Remélem mindenki jol van,holnap jövök.
Kiirattam magam a hétre betegácsiba.Sziasztok.

Kép
magdimokuci

lányok, a tököm tele van a mai nappal, hülye vagyok, otthohagytam a telefonom, elhagytam a kardigánom, zsibbad a lábam, nem ebédeltem még és egy halom munkát rám b*sztak...:(

sírhatnékom van, haza akarok menni :cry:

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?