Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Két hét után végre egy kicsit egyedül is vagyok...Na jó, nem rossz ez a sokaság, de azért néha jó egy kis szünet belöle. Elmentek ebédelni együtt a rokonok és a párom, mivel Ádámka pont alszik,én igy itthon maradtam vele.

Nagyon gyorsan telik az idö, már el is telt két hét. Az idöjárás nagyon furcsa, eleinte meleg volt nagyon,most meg majd meg fagyunk, délelött is csak 9-10 fok van. És rengeteg esö esik, alig gyözik a lefolyók a strapát. Na, de igy legalább locsolnunk nem kell és a fű is nagyon zöld még.

Sokfelé jártunk már, és sok szép helyet láttunk, de még mindig van kb 1 hónap, hogy nézelödjünk a rokonokkal, amit csak tudunk be akarunk barangolni velük.

Sajna nem tudom a topicot követni, ezen az oldalon lévö képeket láttam, Botit a nagy kutyussal, hintában alvó Hamit és Gabit és Laca új topánkája is nagyon csiniKép

Nagyon a létszámot sem tudom figyelni, remélem irogattok rendesen, azért mert nem vagyok ittKépKépKép
Gabi, köszi a linket, epekedve várom,hogy valaki képet is tegyen az albumba!!!Kép
Cory, rosszul hangzik ez Lyme kór, nem ismerem pontosan mi ez és mivel jár, remélem azért kigyógyulsz belöle gyorsan!

Sziasztok, megint elköszönök egy pici idöre, amint tudok jövök!Kép
Barbi
Pár kép, ha nem nagy gond...
Mi is tudunk különleges helyen aludni:
Kép
Peyto nevü tónál:
Kép
Libás tónál, kicsit hüvösben:
Kép
Ezt a macit láttunk az autóból:
Kép
(Na, mára ennyi elég, gondolhatjátok milliónyi fényképet készitünk naponta...)

Kép
Kép
barbi

hi

cory:
most jol megijesztettél. olyan tüzetesen átnéztem benét, még a kukija alatt is, hála egy darab se volt, még én hátra vagyok, majd hamár alszanak, magamat is átnézem.

panu:
bene ugy él, mint akit le se lehet löni, kiváncsi leszek fürdés után ki döl-e?
küldtem mailt, eddig ide semmi nem jött át, de ráér, mivel nem ettöl függ az életünk s hétfö elött ugyse tudok mailezni a cégnek.

dbarbi:
jo volt a buli, gyertek a köv.re, majd beszélünk a bikáson

talis képek nálam is vannak, cimet, jelszot kérek, köszi
orsolya11

látom közben irtál barbi
csoda szépek azok a hegyek és az a maci.....

klarissza:
kép a hiányzo, csavargo pannárol:
Kép
orsolya11

Sziasztok, csak egy gyors bekukkra Kép
Tali ismét nagoyn jó volt, de a képeknek csak a fele lett jó. Már ott is néztem, hogy olyan homályosak a képek... Hát képzeljétek, valszleg nagy kavarban koszos (aszem csak egy kis ujjlenyomat) lett az optika, így a képek második fele nagyon homályos. Pedig abban van a Lizi-Bene akció is Kép De asszem ezt az egyet majd felteszem homályosan is, nem baj??? Előre is bocsi érte.

Orsi, ha már itt tartunk - tom, h te nagy fotós vagy - de más is válaszolhat - sztetek mivel tisztítsam meg az optikát? Kép Előre is köszi
Most megyek, mert hulllllllaaaa.
Cupp
Ann

Ui: Cory, Lyme kór Kép
annann

Sziasztok!

Jó volt a tali szerintem is, bár mi viszonylag korán eljöttünk ugyebár! De Marcus sem aludt utána egyáltalán, sőt, idáig fél 8 körül bealudt, most meg fél 9-kor is még fent kukorékolt Kép

Cory,
Lyme.. hát, nem irigyellek. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy gyószerrel gyógyítható. Jobbulást és vigyázz magatokra!

Orsi,
Csuda ez a Pannalányzó Kép

Barbi,
Ti aztán olyan szép helyeken jártok, elképesztő! Én is, én is, én is! Kép

DBarbi, Anita,
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni Kép

Képekre én is kíváncsi vagyok.. én csak egyet csináltam, de majd felteszem Kép

Jó hétvégét!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Itt kukkolom ezerrel az új albumot, de sehol egy kép Kép

Panu,
minden topictagnak küldtem mail-t, de a Te címedet nem tudom! Ezt már korábban is írtam, légyszi küldj nekem egy mail-t, és máris mennek az infók Kép Cím a profilomban Kép

Orsolya,
Te is benne vagy a listámban, a profilodban levő e-mail címre ment minden adat, jelszó, stb...

Cory,
Lyme-kór Kép Igazából én sem tudom pontosan, mi lehet az. Jobbulást, gyors gyógyulást kívánok neked!!!

Lányok, ma Zsoltika annyira, de annyira nyűgös volt, hogy hihetetlen! Nehezen tudtam volna elképzelni, hogy ennyire kifárasszon. Sokszor már teljesen tanácstalan voltam, mert sehogy nem volt jó neki, és rengeteget sírt is ma Kép A szeme szépen gyógyul pedig... De hát biztosan megvolt ennek is az oka: front van, meg a foga is jöhet. De nagyon fárasztó volt.

Megyek is, és ha valaki nem kapta volna meg az album linkjét illetve a belépéshez szükséges infókat, írjon nekem!!!

Gabi

Ui: Szisz, ha olvasol bennünket, neked sem tudtam elküldeni a profilodban levő címre a levelemet, mert hibát jelzett az outlook. Azt nem tudom, miért... Esetleg ha megadsz másik címet?

pgaboka

Cory:
Jajjj, ha tudsz majd írjál magatokról...Kép
(Nem értem, hogy pont egy ilyen helyen, ahol annyi baba van, miért nem írtják a kullancsokat kellő időben??? Kép Hülye önkormányzat vagy nemtom mi)

Orsi:
Köszönjük a képet Pannáról Kép Nagggyon jól áll neki a rózsaszín bajusz Kép

Tali:
Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak kissé megilletődöttek voltunk. Annyi mindent szerettem volna mindenkitől kérdezni, de valahogy elröppent az idő Kép Na majd legközelebb....
Hazafelé Laca két lépés után beájult és csak itthon a ház előtt nyitotta ki a csípáját Kép
(Szörnyű képeket csináltam. Apa a kezembe nyomott egy halom fotós könyvet, mikor meglátta mit műveltem. Büntiből tanulmányoznom kell őket Kép)
klarissza

Ajjjaajjj valaki töröljön az általam felpakolt képekből, mert akkor mások nem tudnak feltenni. Nekem nincs szívem hozzá, így is töröltem már néhányat Kép
klarissza

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, és nagyon jók lettek!Kép A legközelebbin mindenképpen ott a helyünk! Viszont Ann és Edit kivételével kicsit nehezen tudom beazonosítani az anyukákat (azt a rengetegetKép), szóval ha van kedvetek, egy-két címet vagy képaláírást még feltehetnétek.Kép

Cory,
jobbulást, remélem hamar túl leszel rajta! A Margitszigeten szedted össze?! Elképesztő. Ezek után mindig félve megyek majd oda.Kép Fogorvos.Kép

Brigi,
örülök, hogy csak melegkiütés!Kép Gabinak is volt tegnap pár pötty a nyakán, de mivel mára elmúltak, nem barihimlő, hanem az is csak melegkiütés volt.Kép

Gabi,
köszi az albumcímet!Kép

Barbi,
elhiszem, hogy néha jó egy kis nyugalom!Kép Tetszett a rokonoknak a szobájuk? Ádi édesen alszik, meg a táj is gyönyörű!Kép

Orsi,
piros bajuszos Panna nagyon csini!Kép

Ann,
homályos kép is jöhet!Kép

Gabi,
ma én is rettentő nyűgös voltam, meg szédülős is, az időjárástól a vérnyomásom a béka popsija alá süllyedt. Nem csodálom, hogy Zsolti is nyűgös volt. Remélem, azóta alszik, és reggelig nem is ébred fel!Kép

Klarissza,
fotós könyvek.Kép Enyém férj is érzékeny a fotózásra, de szerencsére én is utálom, ha nem sikerülnek a képeim, ezért fejlődőképes vagyok.Kép

Képzeljétek, Gabi kilenc óta folyamatosan alszik!!! Már nem is emlékszem, mikor csinált ilyet utoljára. Rögtön be is nézek hozzá, hogy jól van-e. Szerintem 99,99% egyébként, hogy nem leszünk barisok, mert eddig az égvilágon semmi sem utal rá, pedig már több, mint 16 nap telt el a nagy találkozás óta.

Holnap megyünk anyósékhoz, ezért nem biztos, hogy jövök, legyetek jók, menjetek friss levegőre, a betegek meg gyógyulgassanak!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza,
lehet még egy albumot is nyitni, nem kell törölni a képeket!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Így is sokat tettem fel Kép (Majd legközelebb.)
klarissza

Klarissza! Ott a 2. album, ne törölj! Már tettem fel oda is képeket.

Cory! Írjál magadról!

Brigi! Jobbulást Bömbinek! Foltok hogy vannak?

Zsizsa! Barihimlő nélkül szebb az élet! Kép

Barbi! Még mindig irigyellek benneteket a sok kirándulásért, meg a szép helyekért. Ádibádi is jól bírta? Az alvós kép naggyon tetszik! Kép

Orsi! Panna bajusszal Kép, OFF: mail???

A talin mi is nagyon jól éreztük magunkat. Lizi főleg, mert olyan volt, mint a bolygó hollandi. Míg a többi gyerkőc a mama mellett, vagy legalábbis a közelében, addig ő kószált 10 méteres sugarú körben, ez járt némi homokevéssel, naggggyon-nagggyon koszos zoknival, súlyos leizzadással, kocsiban alvással, jobb étvággyal Kép Kép
várom a többi fotót, hajrá, hajrá!

panu
panu

Köszi a képaláírásokat!Kép A többi fotó is nagyon jó!Kép

Panu,
naggggyon-nagggyon koszos zokni ismerős.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Csajok! Ide nem teszem fel a 2. album linkjét, de ha szerkesztésbe lépsz be, akkor könnyen megnézheted. Gabinak most maileztem, hogy dobja szét a linket, mert neki megvanak a címek, és nem még 1 órát keresgélnie, mint nekem kellene.

Hagnosz, Hanzika, Ann, Orsi! mi van a fotókkal?

panu
panu

"vannak" elírtam

dugulok
panu

SZiasztok Kép

Csajszik, tök a jók a képek, képaláírásostul!!!!!! KépKép Én is igyexem mindjárt feltenni, ha találok olyat, ami nem homályos, meg nincs is még fent hasonló + ha megtudom, h hova kell. Kép Bonyolult az élet.
Cupp
A
annann

Tettem fel én is képeket, sajna a legédesebbek homályosak, úgyhogy azokat mégse tehettem fel - a Lizi-Bene akció kivételével, mert azt megígértem Kép Szóval homályosakkal nem foglalnám a helyet, hagytam még a többieknek is: hajrá-hajrá! Kép

És még valami: ma reggelre kinövesztette Hami a 2. fogát!!!! Kép
Cupp
Ann
annann

hi

annann:
szvsz vidd be egy rendes fotos boltba (NE photo hall és társai)vagy márkaszervizbe és ott kérd meg öket, hogy tisztitsák meg a lencsét. ha megkarcolják kötelesek cserélni, mig, ha te otthon elrontod akkor ugrik egy csomo pénz lencse cserére.
milyen tipusu géped van???

panu:
semmi nem jött még át, eddig, de nem adom fel folyamatosan nézem a postát.

pgabi:
még töled sem jött semmi!!!!! lehet, hogy "a hiba az ön készülékében van"-- na megyek átnézem a postát, hogy mi lehet a hibám.
addig iderakok egy közeli képet hamirol.

Kép

tegnap csak errre az egy képre futotta, mert párom egy mozi jeggyel lepett meg és volt 30 prcem elkészülni(gyerek rendezés,fürdés, öltözés, smink stb)ráadásul hajnali 3kor értünk haza, ekkor meg már eröm nem volt folytatni.

hintázos képekhez mi is csatlakozunk,panna soxor aludt el, bene eddig csak 1x.
Kép

nálunk ilyen a reggeli panna keltés, benedek megy "dögönyözni" a lányt
Kép
orsolya11

annann:
gép visszavonva --- rövid az agyam-- közben eszembe jutott, hogy olyan, mint a mienk csak 1gyel kissebb.
szerviz ugrik, marad az optikai/fotos bolt
orsolya11

Köszi Orsi, apánknak sikerült megtisztítani a szemüvegtörlő kendőcskéjével. Remélem, legközelebb nem jön közbe ilyen malőr Kép

Ui: ébresztés nagggggyon jó! KépKép
annann

sos

sehol semmi, vki küldjön egy linket erre a cimre:

orsolya@gyorsposta.com
orsolya11

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! Barni teljesen fel volt dobva egész nap. Délután még beugrottunk egy barátnőmhöz, este meg váratlan vendégeink jöttek, többek között egy 4 éves kisfiú. Hát, nem volt semmi, amit műveltek! Tök jól eljátszottak együtt, pillanatok alatt birtokbavéve majdnem az egész lakást, a nagyfiú beszélgetett Barnival babanyelven, visítoztak, nevettek. Én rögtön elkeztdtem lelkendezni, hogy milyen jó dolog, ha az embernek testvére van, erre a férjem azt mondta, csináljunk Barninak egy bátyat!Kép
Lányok, sajna én nem tudok képet feltenni. Valami nem stimmel, mert kb 2/3-áig feltölti, aztán megáll, és se bű, se bá. Már régóta fennáll ez a probléma, és egyenlőre aki matatni szokott a gépben, az se tudja, mi lehet az oka, pedig már kipróbált egy-két dolgot. Van esetleg valami ötletetek? (Le vannak kicsinyítve a képek 400X300-ra.) Ezúton is köszi, aki lefényképezett minket a talin, és feltette az albumba, így legalább minket is lehet látni. Amint elhárul végre ez a probléma, azonnal elárasztalak benneteket mindenféle képekkel!Kép

Cory: Jobbulást! A fene se gondolta volna, hogy a Margitszigeten is össze lehet szedni kullancsot. Én úgy tudtam, hogy ott vannak, ahol állatok is élnek. Vagy a kutyákra specializálódtak?

Apropó kullancs: tudja valaki, hogy hogyan kell szakszerűen eltávolítani? (Holnap a Börzsönybe megyünk.)

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Hagnosz: nekem a gyerekdoki meg egy gyógyszerész ismerős azt mondta, hogy meg kell fogni, és egy határozott mozdulattal kirántani. Csipesszel vagy körömmel. Az a lényeg, hogy ne legyen ideje ijedtében beleköpni a cuccost a sebbe. Az sem gáz, ha beszakad a feje.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hogy vagy Cory?

Orsi most mentek a linkek... a többit este, mert apánál van a gép
Hamiról nnnagggyonn naggggyonnn jó ez a kép, a testvérek is imádnivalók

zaklatnak Kép

panu
panu

hi

panu:
gép ujra telepitve, levél sehol semmiKép
lizi baba sajna pont elfordult....
Kép
orsolya11

hi

köszönöm pgabinak és panunak a linket, a frissen kreált cimemre megérkezett.
panu:
a fotok is megérkeztek,lementettem, köszi

márcsak azt mondja meg vki, hogy hogyan tudok feltölteni a 2.talis albumba képeket!!!!!
(macerás vagyok???-- egy kicsitKép)
orsolya11

Sziasztok!

Még tegnap hazaértünk a nyaralásból (Hajdúszoboszló), ami nagyon jó volt.

Csak kb. olvastam el a heti termést, de a képeket már én is megnéztem. A fotók alapján jó kis tali volt.
A következő mikor is lesz? Kép

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Bocika betegKép Szerda-csüt-péntek lázas volt, most, mire megött anyuékkal Bajáról, már csúnyán köhög, és taknyos isKépKépKépKép

És persze sírKép

Olyan szar. főleg hogy nem is én voltam vele, mert bent voltam Pankánál szombat du-tól-vasárnap du-ig, hogy anyu elmehessen kikapcsolódni egy kicsit Bajára.

Pankának is még másfél hét kórházKépKépKépKép

Klarissza, nem válaszoltál a mélemre!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Merre jártok, lányok? Mindenkinél tart még a hétvége? Időközben végignéztem a képeket, és naggggyon jók. A következő tali időpontjára már javasoltam a július 23-át, szintén péntek Kép Mi mindenképp taliznánk valamikor, hiszen a mostaniról lemaradtunk Kép

Zsizsa,
sajna Zsoltika nem aludt reggelig. Illetve aludt, csak milliószor ébredt Kép

Orsi,
nagyon édes a kép, ahol Bene Pannát ébreszti Kép Nekem is ilyen Vuk-os ágyneműhuzatom volt KépKép Örülök, hogy sikerült megkapni az albumok linkjeit Kép Sajna a 2. album jelszavát nem tudom, azt nem én kreáltam.

Marcsi,
Hajdúszoboszló biztos nagyon jó volt Kép Hogy viselte Ákos az új helyet? Amúgy hol laktatok? A következő talin már biztosan találkozunk Kép

Edit,
nagyon szépen köszönöm az infókat a bicikliről! Egyenlőre úgy döntöttünk, hogy nem sietünk a vásárlással, mert a férjem bringáját tudom használni, de azért már elkezdünk nézelődni Kép

<font color="0000ff">Zsoltika hihetetlenül akaratos! Ha valami nem tetszik neki, ezerrel üvölt, még sír is hozzá nagy krokodilkönnyeket Kép Korábban sem volt könnyű pl. öltöztetni, pelenkázni, de most... Még jó, hogy már hetek óta a földön pelenkázunk. Eddig csak elmászott Zsoltika, ha megunta a procedúrát, de most visítozik + mászik, hát nem könnyű. A járókában persze már akkor sír, mikor beteszem. Etetőszékbe sem nagyon lehet rakni, és a babakocsiban is rendezi megint a fesztivált. Tegnap és ma a férjemmel ketten birkóztunk vele, de mi lesz velünk holnap?

A szeme továbbra is szépen javul, szerintem az már nem lehet a folyamatos nyűgi oka. A fog persze lehet... Éjszaka annyiszor keltünk, hogy na, csak emlékeim vannak, de kábé óránként sírt fel szegénykém Kép És reggel még sehol sem volt a fogacska! De hát előbb-utóbb majdcsak kibújik.

Hát ez most elég panaszkodósra sikerült, pedig amúgy jó hétvégénk volt, sokat mászkáltunk, és továbbra is bicikliztem Kép Szóval jó volt. Kár hogy vége.

Ja, és még valami: Vera, hazaértetek már? Hogy vagytok? Írj, ha van időd!

Jó éjt mindenkinek:
Gabi
</font>

pgaboka

hi

találkára lenne panuval egy ajánlatunk:
szerintünk ne péntekekre rakjuk, mert ilyenkor a városi közlekedés egyenlö az örültekházával.
200millio ember, tömött buszok és még több autos.

mit szoltok hozzá???????

már raktam fel 1-2 képet(linkben a 2890-es szám szerepel), a többit vagy éjjel vagy holnap.

marcsi:
viziparkban voltatok??? ha igen milyen???

benedek nyög, megyek
orsolya11

Sziasztok!
Látom, vége a hétvégének Kép

Orsi! mail ment, ha még van gondod a feltöltéssel, szólj. Gyerkőcöknek puszi, én is bírnék egy ilyen ébresztést Kép

Zsuzsófi! Kép Kép Kép nem is tudom, mit írjak azonkívül, hogy jobbulást kívánok nektek!

Gabi! mindent úgy csináltam ahogy te, azaz az album nem publikus, a login és a password u.a., mint az elsőnél. Azt gondoltam, így a legegyszerűbb, és mindenki által használható. Zsoltikának adj vmi olyant a kezébe, amit egyébként nem adsz túl gyakran, mert nem játék. Mi pl. adunk Lizinek fogkefét (bébi), popsikrémes tubust, műa.órát, stb. Így is kb. 4-5 hétig tartott, amíg birkózni kellett, de mostanra csak le kell foglalni vmivel, olykor mesével, verssel, énekkel, olykor tárgyakkal. Az akaratossággal nem tudsz mit kezdeni. Nem kell engedni neki, főleg, ha fontos tiltásról van szó (pl. balesetveszély miatt), és ezt következetesen hetekig kell tenni. Lizi pl. most már nem foglalkozik a tévéállvánnyal, legalábbis nem mászik be könyékig a videóba Kép, vagy nem nyálaz a konnektorba Kép Persze, így is maradt olyan, amit nem hagy abba, de azok már annyira veszélyesek, ilyen pl. a falnyalogatás, vagy a fürdőszobai kukafedél ellopása Kép
Na, most jól kiokoskodtam magam, de csak segíteni akartam, bocs, ha sok volt.

magunkról: Lizi mindent tolni akar, megtanulta tolni a babakocsit, egyedül, csak fixálom a bolygókerekeket és szépen tolja... amíg meg nem lát vmi érdekeset az úton, ilyenkor tüzetes vizsgálat következik, majd percek múlva kocsitologatás folyt.köv. Nem mondhatnám, hogy sokat haladtunk Kép A szomszédban rokon gyerekekkel együtt 4 gyerek (4-13 évesek) vadult ma du., Lizi is közéjük állt... mint egy kiskutya ment utánuk az udvaron, szociális napja volt Kép

Jó éjt Mindenkinek! panu
panu

hi

a 2890es számu (margitsziget ll.) albumot fullra töltöttem.
lehet nézni.....

jo8
orsolya11

Sziasztok,

Gaboka, koszi a linket! NAgyon jo lehetett a tali megint Kép kepek szuperek!

cory,
jobbulast! A Margit-sziget eleg durva... irj majd magatokrol hogy vagy, milyen volt a nyaralas, Zsoma hogy viseli a szopi-szunetet (gondolom az antibio miatt nem lehet)? Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++ hogy gyorsan renbegyere

Zsofi,
nektek is jobbulast!

Orsi,
Panna ebresztes naggyon edes! Napkozben is ilyen jol elvannak egymassal?

Gaboka,
nemalvas Kép biztos a foga, hiszen Zsoltika eddig jolalvo volt. Drukk, hogy mielobb kibujjon es aludjatok megint egy jot!

megyunk reggelizni, de ezt most elkuldom, folyt. kov.

batka
batkamano

Sziasztok!

végignéztem a fotókat, tetszenek, főleg a kis tappancsok Kép

panu
panu

hi

pgabi, panu:
a profilban lévö mailre egy orája érkeztek meg a levelek.
hogy mitöl csinálta ezt, rejtély marad számomra.
ide a forumba beirt mail cimet akkor kreáltam, igy az már nincsen, nem él.

hazafelé ilyen szép helyen sétáltunk panuval, érdekes 1000 éve itt lakom s mégse tudtam, hogy van ilyen a szigeten.
Kép

klarissza:
mikor megyünk állatkertbe??????

batka:
általában igen, bár néha panna bántja/arréb tolja/megszorongatja, ha egyedül akar lenni/játszani
orsolya11

Sziasztok!

Nagyon jó lehetett a tali, jók a képek, remélem a következőn már tudunk lenni. Talán Beni is meggondolja magát addigra és tényleg járni fog, ugyanis a múltkori óta nagyon visszafogott lett és csak néha tesz pár lépést. Amilyen gyorsan csinált minden mást, ezt most úgy aprózza el. KépKépKép Viszont szombaton kimondta, hogy ANYA!!!! Igaz, így hangzott: "annnyjjja". KépKépKép Az annyjjja! KépKépKép Tegnap kicsit átrendeztük a nappalit, így most valamivel nagyobbnak tűnik, több a hely Beninek. KépKép Azt hiszem más nincs is.

zit
zit

Sziasztok lányok,

"Kicsi a rakás" jeligére én is szeretném feltenni az egy szem képet amit csináltam (sajna a második album is tele lett időközben, így csak ide):

Kép

Kép
hanzika

A "sajna" természetesen idézőjelben értendő Kép

Kép
hanzika

hi

hanzika:
a 2885-ön van még 2 hely
orsolya11

csajok! ott van az új album logo, klikk rá, adj nevet neki, u.azt a jelszót, mint az előző kettőé, és hajrá. nem ördöngösség ez Kép, még nekem is sikerült Kép

Hanzika, azért jó ez a kép, ne búsulj Kép

más. 23-án utazunk hosszú hétvégére Zalába. nem lehetne csütörtökön a tali? 22-én? vagy ezt a pénteket már mindenki betáblázta? ha utazunk, mindig pénteken indulunk, illetve (ahogy Orsival is beszéltük hazafelé) tömeg és dugó, mindegy mivel közlekedsz. többet nem nyafogok erről. szóval 22 vagy 23?? mit szóltok?

Zit, érdekelne, mióta aprózza Beni a járástanulási folyamatot?? ha jól emlékszem (fotó volt róla) vezetted a kis kezénél fogva. nálunk most ez megy, illetve a babakocsi tologatás. az "anya" szó kimondásához gratula, jó érzés lehetett. nálunk ez a következőképpen hangzik: mondd - "mama" ....... "papa" Kép, de már egyszer hallottam vmi mamafélét, azóta sem.

panu
panu

Lanyok!

Megneztem a kepeket es nagyon nagyon szepek a babak es a mamak is!!!
GAbi!
KOszi szepen a mailt!ARanyos vagy hogy ram is gondoltal,nagyon szeretek egyebkent kepeket nezegetni!!!Kép

Zit!
HU de jo neked :anya Képen is akarom,nalunk is volt valami olyasmi egyszer ketszer de nem rendszerezi megKép
A jarassal mi is ugy vagyunk hogy mar eleg regota jol egyensulyozik,ha a fel kezet fogom nagyon szepen lepeget ,1-2 lepest megtett a ket jateka kozott a multkor de ennyi,en ugy latom hogy fel,mert rogton foldre huppan amikor egyedul all sokaig.

na most mennem kell.szep napot!

Lanyok kepzeljetek a kicsi fiam mondja az hogy te,te ,te es kozben mutogat persze a szeleburdi anyjatol tanulta,de az az erdekes az egeszben hogy eddig meg t betut nem hallottam tole.En mondtam neki hogy te ,te,te kis ravasz errre nagy nevetes es utanam mondta tobbszor is ugy hogy a kis ujjacsakajaval mutogat felem ahogy en tettem Kép
A masik dolog , a multkor mosogattam es mindig ott jatszik a konyhaba en meg mondtam neki hogy menj es kapcsold be a tevet,mondogattam vagy 3-szor erre oda maszott es bekapcsolta.Hat gondoltam ez veletlen volt mert neha ki -be kapcsolgatja,aztan jott hozzam a baratnom es mondtam neki hogy mar ramutat targyakra ha kerdezem tole hol van a porszivo akkor ramutat es gagyog melle valamit,de igy a tevere,ajtora ,labdara,apjara,stb eleg sok mindent tud mar.mondom neki hogy bekapcsolta a tevet,erre elmondtam a fiamnak megint vagy 3-szor hogy kapcsolja be a tevet es kepzeljetek megint bekapcsolta.olyan hihetetlen ez nekem.az utcan ha cicat lat akkor mondja hogy cicic,olyan edi es nagyokat mosolyag a cicanak.egyenlore a kutyanak is azt mondja cicic(a kicsi kutyanak) Kép,lehet cicanak nezi.
gabi75david

Sziasztok!
Csináltam egy 3. albumot, a linket szétküldtem, remélem mindenki megkapta, aki nem, Gabinál reklamáljon, az ö levele cimlistáját használtam Kép Kép Kép
A hétvégén lent voltunk a Balcsin, Botit is beengedtük a vizbe, nagyon élvezte. Még a hullámokat is. De hogy milyen pangás van odalent! Nem is gondoltam volna.
Kép
Kép

Zsuzsófi, Klarissza mintha emlitette volna a talin, hogy elutaznak és nem lesznek egy hétig. Gondolom azért nem válaszol a leveledre.

Vera, Anita, merre vagytok?

Panu, nekünk jó a csütörtök is. Söt jobb is, mert szombaton elutazunk, jobb ha van egy napom készülödni.

Boti gyakran mondja, hogy "ana" de szerintem nem nekem Kép Kép De azért néha ugy értem Kép Kép KépBeninek gratula!

No megyek, egész nap csavarogtunk, itt az ideje dolgozni is egy kicsit. Ja egyébként Boti tegnap négykor uzsonnázott, aztán fél héttöl reggel 5ig aludt. Hogy mi ütött belé?

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Végül betettem a képet az újabb albumba is Kép

Orsi,
Jó ez az ébresztős kép! Kép Nagyon tetszik! Ma kiderült, hogy Marcus is oda lenne a nagyobb tesóért - egy két éves kislánynál voltunk, állandóan vele lett volna, de hát leányzó nem tudta Marcust "hova tenni". Ő meg mászott volna rá állandóan Kép
És ezt a szép képet csak nem a tónál csináltad?

Edit,
Irigy, irigy Kép Látom, Boti is nagyon élvezi a vizet Kép

Zit,
Gratula az anyához Kép Nálunk még az messze van Kép

Gabi,
Naná, hogy most már tudatosan is tesz dolgokat Kép Ez még mindig jobb, mintha mindenre nem-nem-nem-et mondana Kép

23-a nekünk sem jó, nem leszünk itthon, mint Panuék.

PGabi,
Ez az akaratosság nálunk is kialakulóban. Most az álldogálás öröme megy kifáradásig. Ma pl. az altatási procedúra délután 1 órán keresztül tartott. Hiába teszem a gyerkőcöt le, mert már nagyon fáradt, már majdnem elalszik, aztán pattan fel és újra áll... remélem, hogy minden csoda három napig tart Kép

Zsuzsófi,
Babócának jobbulást!

Cory,
Hogy vagy????

Jó éjt!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok lányok!

Kissé eltűntem, Editnek külön köszönet a hiányolás miatt. Jólesett, hogy figyelsz rámKép.
Hétvégén nem voltunk itthon, szombaton anyukáméknál, vasárnap pedig a szülinapomon kirándultunk. Így időm sem volt visszaolvasni sem, csak gyorsan a talis képeket kukkantottam meg. Köszi Gabi és Edit, hogy elküldtétek az elérhetőséget.Jó volt nézegetni a fotókat.Olyan édesek a babák, mind egytől egyig. Biztosan nagyon jó lehetettKép. Na majd a következőn bepótoljuk az ismerkedést azokkal is , akiket még nem ismerünkKép.A többeiekkel meg még jobban megismerkedünk.Kép

Cory: hogy vagy?Szörnyen sajnálom ami történt és mielőbbi gyógyulást kívánok Neked.

Edit: nagyon édi Boti a Balcsiban. Tiszta volt amúgy a víz és melyik részén voltatok? Mi is készülünk lemenni valamikor.

A többiektől elnézést, hogy csak ilyen üzemmódban írtam, de egyszerűen nincs időm .Halom vasalnivaló vár még itten a hátam mögött és már kezdek hulla fáradt lenni.
Robó egyre kevesebbet alszik azaz nappal már csak egyszer és éjszaka még mindig nem az igazi.De a remény hal meg utoljáraKép.Tényleg Zit, nálatok miylenek az éjszakák? Vagy már csak mi vagyunk az egyedüliek, akinél még mindig nincs átaludt éjszaka???

Mindenkinek jó éjt: Anita
anita77

Hahó!

Itt vagyunk mi is, csak nem voltunk itthon a hétvégén, meg ma sem. Szombaton nagyszülőztünk, vasárnap moziztunk (először Gabi születése óta), ma meg anyukámékkal telkeztünk. Szóval jól kijutott most a programokból. Gabi továbbra is eszik, úgy örülök neki!Kép Én továbbra is konstans álmosságban szenvedek, amiben közrejátszik az is, hogy sosem fekszem le időben, mert éjjel netezek, ejnye! Szóval most nem is írok szinte semmit.

A talis képek nagyon jók, szomorú vagyok ám, hogy nem voltunk ott. Viszont Gabi nem bárányhimlős.Kép

Anita,
nálunk nem hogy átaludt éjszaka nincsen, de általában átaludt három óra sem.Kép Ha véletlenül többet alszik a kiscsaj egyszerre, mint három óra, akkor még aznap éjjel visszavág azzal, hogy onnantól kezdve óránként ébred. Szóval nem vagy egyedül.Kép Ráadásul nálam a tejci is csökken a kevés alvás miatt, ilyenkor bizonyos időközönként homeobogyót szedek, és az szerencsére segít.

Cory,
remélem, jobban vagy!

Akaratosság nálunk is van, de nagyon édin csinálja a kiscsaj, szóval nem tudok haragudni rá.Kép

Edit,
Balcsis képek nagyon jókKép, nem volt hideg a víz? Mi 24-én megyünk a Balcsira, kíváncsi vagyok, Gabi mit szól majd hozzá.

Tali: én 22-én fogorvoshoz megyek dél körül (most nem tudom pontosan, mikor), szóval az nekem nem igazán jó. A 23 jó.

Zsófi,
jobbulást Bocinak is!

Na, ennyire futotta, ég a szemem, alig látok, megyek is aludni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Anita,
így utólag is nagyon boldog szülinapot Kép Nyugodj meg, nem Ti vagytok az egyetlenek, akik még nem alusszák át az éjszakát Kép Mi sem! Sőt egyre rosszabb. Néhány hónapja még csak 1-2 szopi volt éjszaka, most meg jó esetben 2 óránként, rossz esetben óránként kelünk Kép De azt hiszem, Zsizsa Gabija sem alszik még jól, és talán Klarissza Lacája is sokszor kel még.
Nappali alvás nálunk is elég kevés. Bár ez változó, ma összesen 1 órát aludt Zsoltika, hát ez nem sok szerintem. De van, hogy többet alszik, ennek az okát nem igazán tudom.

Hanzika,
altatás nálunk sem egyszerű. Zsoltika csak akkor nem áll fel a kiságyban, ha már nagyon-nagyon álmos. Viszont amióta áll, mindig áll Kép
A 22-e csütörtök jó nektek a talira?

Edit,
köszi a linket Kép Jók a képek nagyon! A Balcsi is jó lehetett, látom Boti élvezte!

Gabi75,
ügyes Dávid, hogy már ilyeneket tud Kép A TV-t nálunk Zsoltika még csak a távirányítóval kapcsolta ki eddig Kép De nagyon igyekszik, mert eléri a TV-n is a gombot.

Zit,
köv. talira tessék jönni Kép Annnyjja Kép

Batka,
Zsoltika már jó régen volt jó alvó Kép De a foga tényleg jön, legalábbis gondolom.

Panu,
köszi az ötleteket! Nem volt sok, nyugodtan írj tanácsokat, örülök ám nekik! Amúgy én is adok Zsoltinak mindenfélét a pelusozáskor, meg persze énekelek, mesélek... A hétvégén azonban semmi sem volt jó. Mára sokat javult a helyzet, úgyhogy remélem, el is múlt az átmeneti akaratosság Kép

Zsófi,
hogy van Anna?

Cory,
hogy vagy?

Zsizsa,
mozi Kép Mi jót néztetek meg? Én is nagyon fáradt vagyok már, az elmúlt napok-hetek elég rosszak voltak alvás szempontjából.

<font color="0000ff">Tali: nekünk teljesen jó a 22-e, csütörtök is. Igazság szerint mi ritkán tömegközlekedünk Kép A múltkori talin pedig kimondottan üres volt minden jármű, amire felszálltunk. De ha már választani kéne, én is a csütörtökre szavaznék, mert ha megyünk Szentesre, akkor pénteken délután indulunk, és jobb, ha nyugodtan össze tudok pakolni.

Képzeljétek, ma beleraktam Zsoltikát a homokozóba Kép A hintából már majd' kiesett, úgy bámulta maga alatt a homokot, hát gondoltam, kipróbáljuk. Először csak markolta a homokot, meg persze szórta magára, de aztán már ette volna. Azt hiszem, még korai a homokozás... Viszont az összes ruhánk homokos lett, itthon totál átöltözés Kép

Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok,
tegnap mar nem tudtam jonni...

akaratossag/hiszti: nalunk is van, de ez az 1 amibol nem engedek, igy bar meg probalkozik, de mar 1-2 perc utan abbahagyja es elfelejti (persze kozben megy a figyelemeltereles, beszed stb. Remelem igy is marad.

Zit,
annyjjja Kép nagyon ugyes Beni!

Edit,
balatoni kepek tetszenek, latszik Boti nagyon jol erzi magat! Alig varom, hogy itt is nyar legyen

Anita,
boldog szulinapot! Majdnem egyszerre van Roboval Kép Mi sem alusszuk at az ejszakat, de miota Emma megmutatta, hogy lehet orankenti ebredes is, azota a 3-orankenti ebredessel teljesen elegedett vagyok Kép es sokan hianyoltak am...

Gabi75,
David is ugyes! Mikor koltoztok?

Zsizsa,
drukk, hogy min. 3 orakat tudjal aludni egyben! Sajnos tudom milyen nehez az orankenti ebredes ejjel, foleg masnap, amikor a babo porog 1000rel... Eveshez gratula!

Ketbabasok, minden elismeresem! Ma volt itt egy 4 eves kislany kb. 2 orara, aki imadnivalo, helyes meg minden, de nekem mar a 2 gyerkoc egyszeri reggeliztetese is komoly megprobaltatas volt. De aztan eleg jol elvoltak... a kislany jatszott (volna), Emma meg kovette mindenhova Kép

Itt az utobbi napokban tiszta tavasz van igy tel kozepen Kép Voltunk jatszoteren, de a jatekok nem erdeklik, inkabb a gyerekek Kép imadja figyelni, kovetni oket Kép Voltunk szinhazban is, Disney Micimacko eloadas, es Emma (is) nagyon jol erezte magat, a 1.5 orabol csak az utolso 5-10 percben volt kicsit nyugosebb, a tobbit vegig ugralta, tancolta a tobbi gyerekkel, meg volt mu-hoeses, es utanna Emma a foldrol felszedte az osszes papir-hopelyhet Kép es hozta nekem
Ja, es ujabban vacsira elfogy 200-250ml bebietel (gyumis vagy muzlis) Kép

Vera,
milyen volt a nyaralas?

sziasztok,
batka
batkamano

Sziasztok!

Na visszafeléKép

Batka
Tavasz, vacsikKép
Gabi
Zsoltit tedd nyugodtan a homokozóba, pár alkalom után már nem fogja annyiszor megenni a homokot. Kép Főleg ha vannak más gyerekek is. Nálunk Beni már nagyon szereti, visszük a kis homokozóját, megáll a homokozó szélénél és mutatja, hogy: "be". Igaz, hogy összeverődött 4-5 kisbaba, akikkel együtt játszunk minden nap. Kép
Anita
<font color="ff6000">Boldog szülinapot! Kép Merre kirándultatok?
Éjszakáink nagyon jók, általában este 8-tól reggel hétig alszik, de van, hogy már fél 8-kor beájul. Nem ártott egy kis következetesség, szerintem csak megszokásból ébredt, nagy ő már ahhoz, hogy ne aludjon eleget.</font>
Edit
Jó lehetett a Balcsin, ahogy nézem a képeket, Boti tényleg nagyon élvezte. Nem volt koszos a víz? Olvastam, hogy nagyon elmaradtak a túristák az idén, még annyian sem voltak, mint tavaly. Nem csodálom...
Gabi75
<font color="ff6000">Ez a "te,te" és a tv kapcsolgatás itt is menő. Kép Sajna a számítógépet is bekapcsolja vagy a legjobb pillanatban újraindítja.
Cicic Kép Beni a vau-vaut mondja. Meg ha a kezébe adok valamit, mondja, hogy "töc" vagy "kö", ez a kösz; vagy ha ő adja, akkor "te", mint tessék és "ké", mint kérem. Kép</font>
Panu
Azóta aprózza Beni, amióta először nekiindult Dóra és közöttem. Naponta kb 2-3 alkalommal próbál menni ezért, azért, de két-három lépés után leül vagy kéri a kezünket.
Hanzika
Azért jó ez a "kicsi a rakás"! Kép

Hát már nem tom mikor lesz jó nekünk bármelyik tali is. Kép Most úgy néz ki, hogy megyünk a következőre, mert csak most tud szabira jönni apája, mert nekiálltak bunkózni vele a melóhelyen amiért megint kimegy és nem akarják neki megengedni, hogy kiutazás előtt vegyen ki szabit, hogy velünk tudjon lenni még. Nagyon utálom már ezt a várost és nagyon várom, hogy leteljen az egy év és elmenjünk innen. Az emberek is kétszínűek a házban. Félelmetes. Amúgy (hogy ne csak panasz legyen Kép) nálunk evéssel is rendben minden, tegnap uzsira egy szelet sajtos kenyeret megevett Beni másfél paradicsommal. Csak lestem. És még vacsizott is. Kép Pedig mostanában nagy harcok voltak a vacsikkal, nem akart enni, dobálta ki magát az etetőszékből, vagy "csak" vergődött benne. Viszont csak 4-szer eszik egy nap. Reggeli, ebéd, uzsi és vacsi. Ha beledöglök sem eszik többet. Ehhez megy annyit, hogy az nem igaz, nem tom hogy hízik ennyit...KépKépKép Biztos jól használja fel a kaját. KépKép És képzeljétek, olyan édes, ha apa mondja neki, hogy "szeresd meg anyát", odajön, átöleli a nyakam és teljesen hozzám simul, aztán megborzolgatja a hajamat nagy mosolygások közepette. KépKép

<font color="aa00aa">Na pusszantás mindenkinek így reggelre, jó olvasást a regényemhez!

zit</font>
zit

Csak gyorsan pár sort Kép

A Balcsi remek volt, tiszta a viz, egyáltalán nem büdös, mint régebben. Persze nem átlátszó, mert iszapos, de nem algás vagy szemetes. És kihalt, ugyhogy a part is tiszta volt, meg helyünk is volt böven (ez a képeken is látszott).

Zit, el vagyok büvölve, hogy miket csinál Beni! Annyira jó hallani, hogy most ilyen gyorsan okosodik mindenki! Nem hinném, hogy aggódnod kéne ha csak 4szer eszik. Esetleg a tizoraira csak ugy kézböl megkinálod egy kis gyümölccsel vagy gyümölcslével, az sem kell neki?

Zsizsa, még mindig minden csodálatom a tiéd az éjszakázás miatt. Azt hiszem engem erre semmilyen módon sem lehetre rávenni. Az a szerencsém, hogy Boti nem is nagyon akar. Alszik rendesen.

Anita, tényleg mindenki hiányolt. És boldog szülinapot!

Megyek, mert már lerámolta az egész könyvespolcot és éppen a nyomtatót rángatja.
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit
Úgy reggelizik, hogy általában fél9-9 körül kap gyümit: fél banán, fél alma, néha még hozzá egy kis körte vagy barack, vagy mikor mi van és kb egy harmad doboz joghurt. Biztos jól lakik vele. Kép Korábban nem eszik, ezt is próbáltam már. Ragaszkodik a kis időpontjaihoz. Kép

KépKépKép
zit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?