Sziasztok Lányok!
Anita,
így utólag is nagyon boldog szülinapot
Nyugodj meg, nem Ti vagytok az egyetlenek, akik még nem alusszák át az éjszakát
Mi sem! Sőt egyre rosszabb. Néhány hónapja még csak 1-2 szopi volt éjszaka, most meg jó esetben 2 óránként, rossz esetben óránként kelünk
De azt hiszem, Zsizsa Gabija sem alszik még jól, és talán Klarissza Lacája is sokszor kel még.
Nappali alvás nálunk is elég kevés. Bár ez változó, ma összesen 1 órát aludt Zsoltika, hát ez nem sok szerintem. De van, hogy többet alszik, ennek az okát nem igazán tudom.
Hanzika,
altatás nálunk sem egyszerű. Zsoltika csak akkor nem áll fel a kiságyban, ha már nagyon-nagyon álmos. Viszont amióta áll, mindig áll
A 22-e csütörtök jó nektek a talira?
Edit,
köszi a linket
Jók a képek nagyon! A Balcsi is jó lehetett, látom Boti élvezte!
Gabi75,
ügyes Dávid, hogy már ilyeneket tud
A TV-t nálunk Zsoltika még csak a távirányítóval kapcsolta ki eddig
De nagyon igyekszik, mert eléri a TV-n is a gombot.
Zit,
köv. talira tessék jönni
Annnyjja
Batka,
Zsoltika már jó régen volt jó alvó
De a foga tényleg jön, legalábbis gondolom.
Panu,
köszi az ötleteket! Nem volt sok, nyugodtan írj tanácsokat, örülök ám nekik! Amúgy én is adok Zsoltinak mindenfélét a pelusozáskor, meg persze énekelek, mesélek... A hétvégén azonban semmi sem volt jó. Mára sokat javult a helyzet, úgyhogy remélem, el is múlt az átmeneti akaratosság
Zsófi,
hogy van Anna?
Cory,
hogy vagy?
Zsizsa,
mozi
Mi jót néztetek meg? Én is nagyon fáradt vagyok már, az elmúlt napok-hetek elég rosszak voltak alvás szempontjából.
<font color="0000ff">Tali: nekünk teljesen jó a 22-e, csütörtök is. Igazság szerint mi ritkán tömegközlekedünk
A múltkori talin pedig kimondottan üres volt minden jármű, amire felszálltunk. De ha már választani kéne, én is a csütörtökre szavaznék, mert ha megyünk Szentesre, akkor pénteken délután indulunk, és jobb, ha nyugodtan össze tudok pakolni.
Képzeljétek, ma beleraktam Zsoltikát a homokozóba
A hintából már majd' kiesett, úgy bámulta maga alatt a homokot, hát gondoltam, kipróbáljuk. Először csak markolta a homokot, meg persze szórta magára, de aztán már ette volna. Azt hiszem, még korai a homokozás... Viszont az összes ruhánk homokos lett, itthon totál átöltözés
Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>