Jaimee,
köszi a hiányolást! Jövök én, jövök, olvasgatok, csak sose hogy odajussak, hogy irjak is! Most is csak gyorsan jövök...
Utólag is boldog névnapot!
Niki,
ez a vérezgetés nem semmi, én is biztosan rohantam volna a kórházba! Remélem minden rendben van, és ma már babázni fogsz! Én úgy tudom, hogy ha biztosan a nyákdugó megy el, akkor onnan számitva 24 órán belül biztosan szülés van... Várjuk nagyon a hireket!
Gyabi,
még hogy te éhezteted ezt a gyereket????
Alapból rá kell nézni, éppen akartam irni a feltett képekre, hogy milyen jól néz ki Bandita, olyan igazi pasis, és szerintem nagyobbnak is néz ki a koránál. Elméletileg az ideális az lenne, ha naponta ötször ennének a gyerkőcök, de mondjuk nálunk ez általában nem jön össze, mert Nikinek még mindig nincs kialakult napirendje időpontokra bontva, én már nem is reménykedek, hogy lesz, de nem baj, szóval, mi reggel felkelünk akkor mindjárt szopi, utána rögtön reggeli (változó, apával "rendes" kaját szoktak enni, mint margarinos vagy tejfölös kenyér, esetleg sós kifli, vagy néha tesznek rá szalámit, ami van itthon, velem általában pépes állagú a menü, mint Nestle tejpép vagy griz Nesquickel, esetleg corn flakes, ha én azt eszem, akkor ő is mindig kér), utána 3-4 óra múlva ebéd, az ami van, azt eszi ő is, változó, utána alvás, felkelés után próbálok valamilyen gyümölcsöt belediktálni, az általában sikerül, de nem sok max egy darab, kivéve, ha kekszel kapja, úgy több is lecsúszik (az fagyasztott gyüminél szokott lenni), vagy ha nem annyira éhes, akkor simán csak kekszet kap, este 7 körül pedig vacsi, ami mindig valamilyen "komolyabb" kaja, virsli, szalámi, pástétom, vagy ami van itthon, majd kb 10 körülre vagyunk kész a fürdéssel, akkor még szopi, amibe belealszik! Hú, de hosszú lettem, bocsi!
Borostyánkőről semmit sem tudok, sajnos!
Judy,
nekem tavaly télen ajánlotta az egyik gyerekorvos, hogy adjak a Nikinek vitamint, azt a Multi tabs immuno-t, de én nem adtam, egyrészt mert szopik, másrészt, mert nemtudom, én amikor szedtem vitamint mindig nagyon meghiztam, igy... a fene tudja. Először a főiskola alatt szedtem B vitamint, akkor 14 kg jött rám fél év alatt, azután a terhesség alatt is azért hiztam annyit szerintem, mert szedtem a vitamint, hisz a harmadik hónapig, amikor csak folsavat szedtem 1,5 kg jött rám, utána meg rohamosan havi 5-7 kg. Nem mertem nem szedni, nehogy baja legyen a babának, de szerintem meg kellene próbálni máshogy fedezni a vitaminszükségletet. Télen is enni a gyümiket, meg a hűtőben tárolt gyümiknek, zöldségeknek is van vitamintartalmuk, bár nem annyi, de van...