Nyulasz, valóban elég nehéz ez az időszak, amikor még nem lehet őket hosszan lekötni, engem is mindig idegesített a tehetetlenség. Valóban, játszószőnyeg, képek, torna, maszírozgatás, mondóka, ének. Ezeknek tudnak a kis csöppök örülni, de valóban nem sokáig tart ki a figyelmük. Ebben a korban ez a kihívás. Egy hónap múlva más lesz a megoldandó feladat
Rana, nagyon szép nagy a pocid! Valóban jó nagyok lehetnek azok a csüntök. Tuti nem jársz úgy, mint én. Nekem egy nappal szülés előtt az uh-n fél kilóval nagyobb babákat saccoltak. De nem is volt ilyen szép nagy pocim
Én nem ismerem a kórházadat, de nálunk a hétvégi eltáv volt a divat. Ha jók az eredményeid, talán hétvégente hazaengednek, ha kéred. Remélem azért még hallunk felőled. Vigyázz nagyon magadra, szurkolunk, sokat gondolunk Rád, és valakinek jelezz, ha megszülettek a babók. Mi is lesz a nevük? Egyik Aletta (tuti választás), és a másik? Na de még hétfő odébb van.
Labkat, jó ötlet, imádom
Vanda, apa amúgy is elég jól be van fogva, néha szingli babás ismerősök meg is jegyzik, de rohadtul nem érdekel. Ezeket a babákat ketten akartuk, nem gondolom, hogy egyedül kéne megküzdenem az "elemekkel". Ja, és a lányok többnyire átalusszák az éjszakát, szerencsére nincs okom panaszra ezzel kapcsolatban. Ki tudom pihenni magam, mert a reggeli kaja után még együtt alszunk az ágyunkban kb. 2 órát.
Amúgy ma egész jó napunk volt, ha nem is óránként, de 2-2,5 óránként kajáltunk, egyszer kellett csak Emmának kiegészítenem tápival. Elég volt a szopi nekik. Tök örültem. Sétáltunk is egy nagyot. És ezt látnotok is kell, hogy hogyan. A történethez tartozik, hogy Míra lányom iszonyú érdeklődő, mint egy radar, úgy jár a feje, tekintete állandóan, nem lehet 5-10 percnél hosszabb ideig magára hagyni, mert elunja magát, új dologgal kell lefoglalni. Persze hasalni utál, tartani nem tartja a fejét sokáig. Na de így....
..a babakocsi orrában
Emma kidőlt
Majd Míra is elfáradt