Igazándiból pont ezért akartam menni már dolgozni, hogy ne járjon állandóan ezen az agyam, még a mai napig az is furcsa, hogy tudok tévét nézni, hogy minden nap látom Szabit, Virágot, hogy nincsenek fájdalmaim, hogy nem kell minden reggel azon izgulnom, hogy vajon ma mit mondanak a három lehetőség közül (elhalt terhesség, méhen kivüli terhesség, normál terhesség), szóval rettentő volt nagyon. Virágtól eddig három napot voltam távol a legtovább, mikor a térdemet műtötték, ilyen sokat még soha.
Volt olyan szombati nap, mikor bejöttek reggel is, hogy hozta a fésüjét, mert csak én fésülhetem meg, meg a körömvágó kis ollóját is, hogy csak én vághatom le a körmét.
Minden este sirva keresett, minden délután kérdezte a mamát, hogy anya mikor jön már haza, neki nagyon hiányzok. Anyósom volt végig vele napközben, jól elvoltak összességében, anyósom mindent megcsinált itthon.
EDB-anyu:
Nem semmi a redőnyötök! Remélem hamar meg tudják javitani! Nálunk ma az ebéd halászlé volt (apóséktól) nekem egy adag körömpöri (apóséktól), csináltam zacsis levest péntek este, meg egy nagy adag szilvásgombócot (mirelit), meg a Trösztiből hozzuk időnként az ebédet, na mivel bekajáltam halászléből, még az mindig megvan. Az pedig pulykamellfilé sajszószos tésztával.
Emesének akkor most jó, hogy a barátnője mellett ülhet. Biztos megint olyan ügyes lesz, mint a tavalyi évben volt. Bencének gratula a lépésekhez!!
Szerintem az oltást én sem adatom be, se Virágnak, se magunknak.
JÁGI:
Bius jobban van? Sikerült kimennetek a bányász-napra? Virágot kivitték sógornőmék (igy tudtam délután aludni egy órát, nagyon jólesett), kapott egy kis kutyusos táskát, lufit, dodzsemeztek és még ki is festették. Hál istennek ki tudtak menni, legalább délután nem esett.
ZSANI:
Melóban is sokan azt hitték, hogy a lábammal voltam betegállományban. Szabi szerintem nem ismer téged, de gondolom neked könnyebb megismerni őt Virág által.
Gratulálok a lakástulajdonláshoz! Szépen haladtok csinositgatásokkal, képet tehetnél fel, ha tudsz. Örülök, hogy Máténak ennyire tetszik az ovi, Virág is sokszor maradni akar, akkor leücsörgök a padra én is, és várok egy kicsit. Reggel általában mondjuk nehezen megy az elindulás, mert még szöszmötölne inkább, de sirás, vagy ilyesmi nincs hál istennek.
Nekünk majd jövő héten kedden lesz szülői, majd kiderül mit terveztek be erre az évre.
Lili is nagyon ügyes, nemsokára szaladhatsz utána!
FIAMETTE, DETTI:
Sziasztok, Hugi vagyok (becsületes nevem Erzsébet), mi hármasban lakunk Felsőgallán, fent a legtetején, a faluban egy kicsi házikóban, vagyis bocsánat négyen, a kutyussal együtt!
Virág már középső csoportos a német nemzetiségi oviban, sokkal nagyobb a társainál, egy igazi örökmozgó, aki természetesen idén is járni akar görkoriedzésre és táncra is.
Fiamette: nagyon különleges neveket választottak!
BETTI:
Köszi! Én is sokáig azt hittem, hogy minden rendben lesz, csak még nagyon-nagyon picike és ezek a béna orvosok nem találják, de sajnos nem igy lett
Istikéd hogy van?
GABI:
Holnapra biztos elmúlik a rosszkedved! Nálam is vannak ilyen időszakok, hol egy nap alatt elmúlik, ha valamit nagyon a lelkemre vettem akkor viszont napokig rágódok. Én is nagyon szeretem a tócsit, bár nem nagyon emlékszem mikor csináltam utoljára
LOLA:
Virág nem tudott semmiről, hogy őszinte legyek nem is nagyon kérdezgette, hogy miért vagyok én ott, legalábbis tőlem. Én egyszer megjegyeztem neki, hogy anya a hasa miatt van a kórházban, mert már nagyon hivott haza. Mindig kikisértem őket a portáig és egyszer húzott kifele a kapun túl, hogy menjek vele. Még mindig elbőgöm magam, ha erre gondolok, annyira, de annyira hiányzott. Megigértem neki, hogy hétvégére hazamegyek (műtét előtti hét), mert akkor is még mindig azt hittük, hogy minden rendben lesz, vége ennek az egész rémálomnak és hétvégén már otthon is leszek.
Amikor meglátta a műtét reggelén a kezemben a branült, akkor nagyon elcsodálkozott, nézett, nézett, de nem szólt semmit. A műtét napján reggel jöttek be, mert tudtuk, hogy délután úgysem tudok kimenni hozzájuk beszélni, főleg, hogy nem is tudtuk mire jövök fel a műtőből, elég lesz a laparoszkópia, vagy fel kell vágni a hasamat. Meg is kérdezték, hogy beleegyezek-e, vagy sem és hogy még akarok-e szülni életem során.
Azt hallottam, hogy most 10x nagyobb az esélye még egy méhen kívül terhességnek, igy hogy már volt, na meg gondolom az összenövések miatt is. De természetesen ez nem törvényszerű, nekem is van egy ismerősöm, aki egy méhen kivüli terhesség után a következő normális volt, és minden okés volt.
Nagyon ügyes volt a kis Noétok és külön öröm, hogy apa is láthatta!
Most ennyire futotta tőlem, lassan mennem kellene aludni, mert korán lesz megint fél 5. Viszont holnap csak délig leszek melóban, délután a dédinagyinak és férjemnek tartjuk a szülinapját.
Lehet hogy megint csinálok olyan amerikai kicsi fánkokat, most még az újdonság erejével hat.
Jaj, láttam egy oldalon hogy le lehet tölteni a Karcsúság receptjei cimű Norbi könyvet. Ha valakit érdekel szóljon, letöltöm és kiirom cd-re.
Most megyek, leteszem magam vizszintbe.
Jó éjszakát mindenkinek!
Hugi