Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok!

Hát ma olyan semmit nincs kedvem csinálni hangulatom volt. Nem nagyon jellemző ilyen ha Apa is itthon van, inkább akkor szokott ilyen lenni, ha dolgozós. De látszott is a mai napomon ez. Nekiálltam mosogatni és egy kést leakartam öblíteni és én hülye az éles felén végighúztam a hüvelyujjamat. Az ujjbegyemet nagyjából teljesen elvágtam keresztbe. Nem vérzett sokat és nem is fájt, de nagyon bosszantott, hogy milyen figyelmetlen vagyok. Na itt döntöttem el határozottan, hogy nem csinálok semmit. A mai 3 kávé sem térített észhez.
Kaja: Bolognai spag, tócsi, Gyerekeknek: sütőtök+krumpli+csmell.

Betti!

Jó ötlet a fórum! Bár még én is kivárom a sógiméknál mi lesz a jövevény!

Fiamette!

Sajnálom, hogy a "régi" apuka nem akar részt vállalni az anyagiakból! Egy ilyen per útján mennyi idő míg lesz is belőle valami??
Örülök, hogy jól vagytok azért!

Danim még fent van, bosszantja apját, mert Ő meg meccset nézne. Ördögfióka volt ma amúgy! Gergő meg álomkóros!

Na még fürcsizek, aztán szeretnék Kandit is nézni!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jajjjjjjaj, Hugi! Drága, ez nem igaz!!!! Nagyon sok erőt kívánok akkor a továbbiakra is, bár talán már az első sokkon túl vagytok. A munka még tán jól is jön, hogy ne kattogjon annyit az agyad!
Kicsi Virág is mennyire szeretett volna már tesót, édes. Tudta egyébként már?
Az első uh-n már gond volt???? Végülis hány hetes voltál?
Jaj, bíztatlak, mert én több olyan esetet hallottam (nem személyes ismerősöm) ahol méhen kívüli után sikerült normál terhességet kihordani!
Tényleg soknak tűnik a 2 hét!

Anikó!
Málik is ott volt mikor Nekem tavaly gond volt Noéval, közre játszott a gyors műtétben és talán Noé megmentésében... Örök Hálám NEki is, meg Hermándinak! Nagyon lelkiismeretes doki!

J.Ági!
Tőlem lehet tali alsógallán, csak fújjuk el az esőfelhőket addig!

Szilvianyu!
Nálunk ma frankfurti leves + túrós tészta volt szalonkával!
Holnap francia hagymaleves + sült csirkecombik lesznek, de amúgy én is rántott húúúúst kívánok, de nincs itthon hozzá húsom, úgyhogy az elnapolva!
Tanáros játszásra megpróbálom rávenni, bár azt általában lányok szokták szeretni....

Betti!
Szupi ötlet a topik, mert én sokszor úgy keresek cuccokat is vaterán, hogy KEm megye, hogy spóroljak postát...

Zsanka!
Jó sokáig fennt bír lenni MÁtéd! Ovinak örülök, hát igen a bölcsiseknek könnyen megy a közösségváltás! Szupi ügyes Máté!
Köszi, így már tudom melyik a Vanilia Mix, bár még sosem voltam, lehet egyszer benézek ha arra járok kocsival.
Drága lett a Karaván? azanyjukat!

Szilvianyu: nem kell a Hopplába sétálnunk, mert kicseréltem Soma szandiját, de angol turiba elmehetnénk ha van kedved, egyik nap mert hétfőn új árukészlet! De ne hétfőn!
Ha van kedve másnak, csatlakozhat!

Na nem tudom még mit akartam, de majd eszembe jut...

Ja, a lényeget: éééédes drága Noém ma megtette első lépéseit a nagyvilág felé!!!! Két kezét felemelve, kicsit részegesen, de az előszobán végigment (kábé 20 lépést) Közben meg-megpihent, visszanyerte az egyensúlyát, újra indult. Igaz mindig kereste hol a kapaszkodó, de azért ment tovább.
Úúúúúgy örültünk és Apa is láthatta, mert ugye itthon van!
Van kép is, csak még fel kell töltenem. :!: :D :lol: :lol:

lola77

Sziasztok!

Lola:
pont én is ilyen hírekkel jöttem, hogy Bence is az eddigiek közül ma ment a legtöbbet. Simán olyan 3-4 métert egyhuzamban. És szinte egész nap. Ügyes volt, örült magának! Végül is a három gyerkőc közül ebben Bence volt nekem a leggyorsabb! Szerintem 2-3 hét és teljesen ügyesen megy már. Én ma nem csináltam fotót róla :oops: , de majd pótolom.
Fini ebédetek van/lesz, főleg hagymaleves nyami! :) Tanárosra biztos rá tudod venni, ötletesen. Legyen először ő a tanár. Mondd neki, hogy a kodályban is van férfi tanár! (tényleg). Turit megbeszélhetjük, persze.

Gabi:
ejnye-ejnye! Mi ez a világvége hangulat? Nincs kedved írni??!! :roll: :evil: :?

Fiamette: jó a kis pihis hétvége! Arról lemaradtam, hogy Gven apukájával hogy volt a szakítás és mikor?

Betti:
örülök, hogy írtál, mostanában kevesebbet vagy Te is. Fini kajcsi volt nálatok is. Jó ötlet a topik, akár meg is nyithatod, mint ötletadó? Mint őstopik nyitó, átadom a jogot ezennel! :)
Istike jobban van?

Jági: előbb jöttünk haza anyóstól és láttam kivilágítva a lakást. Urad pont a konyhában ült (gondolom tömte a gyomrát)! :)

Na megyek, velünk minden ok. Holnap megyünk bányásznapra, hacsak nem esik az eső. Bence már alszik, dm-es és rossmanos tápot kap felváltva (reggel és este), ezektől nincs hál istennek semmi baja.
Viszem Dórit aludni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita: mizújs veletek? Rég írtál...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: a rossz hangulatodhoz képest fini kajákat gyártottál. tócsit de rég ettem, imádom, csak az olajszagú függönyöket nem utána...
Fel a fejjel!

Szilvianyu!
Na mondtam én hogy volt baseball sapi a Tescoban...
Járás: mikre jók az esős napok, csak elindulnak ezek a tökösök...

Lehet mi is kinézünk holnap...

Betti! Te mit szoktál kenni a rakott paliba? (nutella gondolom!!! :D meg még???)

lola77

Sziasztok!

Elkezdtem nektek irni a történetemet, de aki jobban ismer, az tudja, hogy egy kicsit (nagyon) hasonlitok a Shrekből a szamárra, kissé szószátyár vagyok :) Magyarul hosszú lesz. Már most látom előre! (wordben szoktam levelet irni, és utána átmásolom ide).

Megpróbálok röviditeni, de még csak az elején vagyok, úgyhogy később majd jövök.

hugodugo

nem baj Hugi, várunk. Én legalábbis... :D

lola77

Elküldöm az első adagot, mert tényleg hosszú

Az egész úgy kezdődött, hogy a számitott menstruációhoz képest egy héttel csináltam egy tesztet, mivel nem jött meg, de negativ lett. Elkeseredtem, mert úgy gondoltam terhes vagyok, állandóan álmos voltam, fáradt, alhatnékom volt és Virágnál is ez volt az első tünet + a mellfeszülés, de az nagyon. Pár nap múlva este volt egy enyhe vérzésem (de tényleg csak annyi, hogy pisilésnél a wcpapiron) (bocs, hogy ennyire kirészleteztem). Ez egy hétfői nap volt, és mivel ennyi volt az össz menstruáció, csütörtökön csináltam még egy tesztet, amin már halványan ott volt a második csik. Tiszta öröm! Délután már mentem is orvoshoz egy barátnőm tanácsára, hogy inkább nézetessem meg magam. Akkor azt mondta az orvos, hogy még nagyon pici terhesség, de látszik egy petezsák, szombaton reggel menjek be a kórházba egy kontroll UH-ra, ő úgyis ügyeletes lesz. Én teljes nyugalomban be is mentem reggel, abszolút nem gondoltam semmi rosszra, mert hát mi is történhet, Virággal sem volt semmi. Ehhez képest már nem engedett haza. Merthogy nem tudja eldönteni, hogy elhalt-e a terhesség vagy sem, csütörtökön állitotta, hogy szombatra nőni kell a petezsáknak, szombaton már azt mondta, hogy végül is nem telt még el hosszú idő, de hát mit is csináljon velem, maradjak inkább bent a biztonság kedvéért. Csak azt nem értem, hogy miért nem akart hazaengedni összepakolni, de végül is kikönyörögtem, hogy hazajöhessek egy órára.
Aznap csináltak hcg-t, ami 373 lett, vasárnap nem csinálnak semmit, legközelebb hétfőn volt megint hcg, ami feljebb bent 576-ra, aminek piszokul örültem, mert úgy gondoltam, hogy van itt baba, csak még nagyon pici és azért nem látják. Kétnaponta néztek hcg-t, naponta UH.

Első durva dolog: betegfelvételnél: meg akarja tartani a terhességet? Igen, tervezett volt. Jó, akkor hozasson be Panangint, meg E vitamint, azt kell szedni. Krónikus betegsége van? Igen, köszvény. Szed rá rendszeresen valami gyógyszert? Igen, Milurit 300-at. Következő kérdés: és szabad azt magának terhesen? Mondom neki, hogy nem tudom, mert csak egy órára szaladtam haza, eszembe se volt ilyet megnézni a papirján. Erre ő: nem nézte meg az interneten???

A következő: szombaton reggel maradjak bent, mert még kicsi a terhesség, ugyanaznap fél 12-kor megkérdezi az orvos, hogy vagyok, mondom jól, erre okés, hétfőn vagy egy kaparás, vagy egy laparoszkópos műtét. !!!!! Kérdezem én, hogy miért, valami gond van????? Elképzelhetetlen, hogy ez egy normális terhesség? Kérdezi, hogy görcsöl? Mondom nem. Vérzése van? Mondom nem! Erre azt válaszolja, jaa, akkor még lehet hogy egy normális terhesség. Türelem, várjak, idő, hétfőn hcg.
Hétfőn a reggeli UH (minden nap volt egy új orvos, aki megvizsgált, de minimum két orvos nézett egyszerre, állitólag nagyon kacifántos eset voltam) után azt mondták, hogy elhalt a terhesség, mert üres a petezsák, 11-kor megjött a hcg eredménye, növekedett 570-re, mégis csak normális terhesség. Csakhogy nem találták a babát.
Keddtől kezdve sirógörcseim voltak olyan szinten, hogy képtelen voltam abbahagyni, Szabival állandó telefonkapcsolatban voltam. Hol azon bőgtem el magam hogy egy szobatársam hazamegy, hol azon, hogy valakihez látogató jön (ők csak este tudtak bejönni 10-15 percre), hol megláttam egy nagypocakos kismamát.
Aztán szerdán felment megint a hcg eredmény 890-re, aminek én még mindig örültem, aztán kiderült, hogy annyira ne örüljek, mert oké, oké, hogy felfelé megy, de nem eléggé nagy ütemben! Csütörtökön csinálnak egy laparoszkópiát, belekukucskálnak a hasamba.
Szerda este felkészitettek a műtétre (EKG, Penicillin-próba, beöntés, borotválás). Csütörtökön reggel újabb UH, megint egy új orvos, aki a fejem fölött orvosi szavakkal diskurál a többiekkel és úgy döntenek, hogy mégis elmarad a műtét. Türelem, idő, várjak.

hugodugo

Sziasztok!

Már megint aggódom,...Egy kis segítség kellene..
Kuki-gondos anyukák..Gabi, rád emlészem, hogy Danit vizsgáltattad..
Szóval, miből láttátok, hogy gond vban?? Én kb.2-3 napja vettem észre Antó kukóján, amikor pancsinál felhúztam és mostam neki, hogy az eleje, mint egy rózsa szétnyílik..Tök csúnya és piros is neki..Anti szerin szűkület lehet.. Tök jó, mert most olvasgattam a neten, és mindenholk azt írják, hogy nem kell húzogatni, nekem meg a védőnő rögtön , mikor kijöttünk a kórházból mutatta, hogy hogy huzogassam neki..Akkor kinek van igaza??
Az ok, hogy hétfőn megmutatom a dokinak, de szerintetek ez szűkület lehet? Volt valakinek ilyen..Basszus, már úgy unom, hogy indíg van valami, és kaka sincs még mindíg, pedig kúpoztunk....

Kép Kép
joosneagi

Jaa, és készüljek úgy, hogy pénteken műtét, de előtte reggel csinálnak megint egy vérvételt. Mondtam a nővérnek, hogy nem engedek még egy beöntést, mert ha reggel azt mondják, hogy tuti műtét, akkor majd megcsinálhatják.
Péntek hajnalban újabb vérvétel (ez volt már a negyedik a jobb csuklómból, úgyhogy szétdurrant a vénám), fél 11-ig várni kellett éhgyomorral, amig megjön az eredmény. Na és itt egy újabb elkeseredés, mert csak 900-ra ment fel. Megint lefújták a műtétet, mert úgy gondolták, hogy most már nagyon-nagyon minimálisan ment fel, akkor valószinűleg elhal(t) és lefele fog menni. Türelem, várjak, idő. A következő pár óra jellemzői. idegösszeomlás, telefonálgatás, esélyek latolgatása egy szökésre, tervkészités, kiborulás, orvoshajkurászás, hogy valaki mondjon már valamit, miért nem történik semmi, vagy miért nem mehetek haza.
Nagy nehezen kideritettem, hogy azért nem műtenek meg, mert nincs indikációja a műtétnek. Arra várnak, hogy vagy lefele menjen a hcg szint és akkor elég egy küret, vagy hogy tulajdonképpen végre rosszul legyek és legyen ok a műtétre. Kérdeztem, hogy az, hogy tuti terhes vagyok és nem találják (már akkor azt mondta egy doki, hogy nem igaz, hogy nem találják, korongnaptár szerint 6-7 hetes voltam), nem elég ok??? Erre mondták, hogy nem. Több szobatársam állitása szerint egy boriték sokat lenditett volna a dolgon….
Haza akartam jönni hétvégére, mivel nem voltam rosszul, de nem engedtek, mert állitólag életveszélyes állapotban voltam!!!! Újabb idegösszeomlás, a lányomat akartam.
(a 12 nap alatt sikerült 5 kg-ot lefogynom, de „sajnos” itthon már vissza is jött).
Abban maradtak, hogy hétfőn újabb vérvétel, készüljek hétfőn műtétre. Ez már a harmadik időpontom volt.
A vérvétel eredménye mindenkit ledöbbentett, mert ahhoz képest, hogy arra számitottak, hogy lefele megy, felugrott 1492-re!!! Ekkor mondták azt, hogy most már nem várnak tovább, kedden műtét. Úgyhogy újra műtéti felkészités, már negyedik alkalommal nem ehettem este 6 után, beöntés, borotválás, kedden végülis fél 2-kor vittek le a műtőbe, vagyis bocsánat, mert amikor már fent voltam az ágyon, amin elvitt a műtösfiú, jött szólni a nővérke, hogy még ne toljon sehova, mert elromlott a villany a műtőben, várni kell! Ott vártam az betegtologató ágyon fekve fél órát, és végül is áttoltak a központi műtőbe. Két órát voltam lent, csináltak egy küretet, meg egy laparoszkópos műtétet. Kiderült, hogy a jobb oldali petevezetékben volt megtapadva, a bal oldalon meg összenövések és egy orvosi bravúr volt, hogy meg tudták laparoszkóppal csinálni, nem kellett felvágni. Műtét után rosszul lettem, nem kaptam levegőt, kaptam valamit az infúzióba, a cső, ami a számban volt megsértette a számat, a gáz, amivel feltöltöttek két napig beszorult a bordáim közé olyan szinten, hogy nem tudtam levegőt venni, beszélni csak szaggatottan, felkel, felülni abszolút nem. Kérdeztem, hogy mit lehet ezzel csinálni, azt mondták, hogy ez a gáz általában felszáll majd még a mellkasomba is, ott is fog fájni, de csak tornáztatással, sok sétával múlik el. Hát én próbáltam minél többet mozogni, hogy minél hamarabb elmúljon, és hál istennek csak két napig fájt. Amint kivették a katétert, meg a csövet sokkal jobban lettem. Szerdán kaptam egy szurit a vállamba, trombózis ellen, 20-án kivették a csövet és már mehettem is haza. Szóval 10 napot voltam bent a vizsgálatok miatt és kettőt a műtét miatt.
Szakorvosi javaslatot kaptam a trombózis elleni injekcióra, próbáltam a körzeti orvosomat lebeszélni róla (februárban kaptam a térdműtétem miatt 30 db-ot a hasamba!), de nem ment, úgyhogy 10 db-ot kaptam a vállamba.
Egy hetet itthon voltam, múlt héten csütörtökön volt a varratszedésem, és hétfőn saját felelősségemre elmentem dolgozni. Nem engedett az orvosom, mert az egyik varratom, pont amelyik a köldököm alatt van, szétnyilt és váladékozott. Kaptam hámositó folyadékot, azzal kenegettem, úgyhogy most már elég szép.

Szóval, nagyjából ennyi. Ezt ott végigélni nagyon-nagyon idegtépő volt, szinte fel sem fogtam, hogy végre sikerült, már el is veszitettük a babát. Azt le se tudom irni, hogy az orvosok és nővérek letöbbje mennyire érzéketlen, lenéző, bunkó, tájékoztatást nem adó, foghegyről válaszoló, stb…, ami duplán rosszul esik egy ilyen kiszolgáltatott, nehéz helyzetben. De tisztelet a kivételnek orvos és nővér tekintetében is.

hugodugo

Hugi: basszus, ez ahogy kezdődött... Mi lesz még????

J.ági: ne aggódj, sz.tem most ne bántsd, Noénak is pont ilyen, mintha rózsaszerűen szétnyílna, berepedezett és piros-de csak ha húzogatom... és volt, hogy már vérzett is picit. Kábé 2-3 mm-re van csak nyitva... (korábban még ennyire se.)
Inkább széltében hosszában húzogasdd csak, ráér még, ne hallgass a védőnőre!
Ja és a természet is segít, mert ha erősebben merevedik majd neki, az is tágítja!

lola77

Hugi!
Ez szörnyű. Az a baj, hogy ott a kórházban Te csak 1 vagy a futószalagon lévő "termék" közül.
Viszont Neked ez az első ilyen problémád és szeretnél pontos infókat-tök jogosan!
Magyar Egészségügy, XXI. század!

Kívánok Neked egy mihamarabbi problémamentes pocakosságot és egészséges babát, őszíntén!

Jó éjt!

lola77

Igazándiból pont ezért akartam menni már dolgozni, hogy ne járjon állandóan ezen az agyam, még a mai napig az is furcsa, hogy tudok tévét nézni, hogy minden nap látom Szabit, Virágot, hogy nincsenek fájdalmaim, hogy nem kell minden reggel azon izgulnom, hogy vajon ma mit mondanak a három lehetőség közül (elhalt terhesség, méhen kivüli terhesség, normál terhesség), szóval rettentő volt nagyon. Virágtól eddig három napot voltam távol a legtovább, mikor a térdemet műtötték, ilyen sokat még soha.
Volt olyan szombati nap, mikor bejöttek reggel is, hogy hozta a fésüjét, mert csak én fésülhetem meg, meg a körömvágó kis ollóját is, hogy csak én vághatom le a körmét.
Minden este sirva keresett, minden délután kérdezte a mamát, hogy anya mikor jön már haza, neki nagyon hiányzok. Anyósom volt végig vele napközben, jól elvoltak összességében, anyósom mindent megcsinált itthon.

EDB-anyu:
Nem semmi a redőnyötök! Remélem hamar meg tudják javitani! Nálunk ma az ebéd halászlé volt (apóséktól) nekem egy adag körömpöri (apóséktól), csináltam zacsis levest péntek este, meg egy nagy adag szilvásgombócot (mirelit), meg a Trösztiből hozzuk időnként az ebédet, na mivel bekajáltam halászléből, még az mindig megvan. Az pedig pulykamellfilé sajszószos tésztával.
Emesének akkor most jó, hogy a barátnője mellett ülhet. Biztos megint olyan ügyes lesz, mint a tavalyi évben volt. Bencének gratula a lépésekhez!!
Szerintem az oltást én sem adatom be, se Virágnak, se magunknak.

JÁGI:
Bius jobban van? Sikerült kimennetek a bányász-napra? Virágot kivitték sógornőmék (igy tudtam délután aludni egy órát, nagyon jólesett), kapott egy kis kutyusos táskát, lufit, dodzsemeztek és még ki is festették. Hál istennek ki tudtak menni, legalább délután nem esett.

ZSANI:
Melóban is sokan azt hitték, hogy a lábammal voltam betegállományban. Szabi szerintem nem ismer téged, de gondolom neked könnyebb megismerni őt Virág által.
Gratulálok a lakástulajdonláshoz! Szépen haladtok csinositgatásokkal, képet tehetnél fel, ha tudsz. Örülök, hogy Máténak ennyire tetszik az ovi, Virág is sokszor maradni akar, akkor leücsörgök a padra én is, és várok egy kicsit. Reggel általában mondjuk nehezen megy az elindulás, mert még szöszmötölne inkább, de sirás, vagy ilyesmi nincs hál istennek.
Nekünk majd jövő héten kedden lesz szülői, majd kiderül mit terveztek be erre az évre.
Lili is nagyon ügyes, nemsokára szaladhatsz utána!

FIAMETTE, DETTI:
Sziasztok, Hugi vagyok (becsületes nevem Erzsébet), mi hármasban lakunk Felsőgallán, fent a legtetején, a faluban egy kicsi házikóban, vagyis bocsánat négyen, a kutyussal együtt! :) Virág már középső csoportos a német nemzetiségi oviban, sokkal nagyobb a társainál, egy igazi örökmozgó, aki természetesen idén is járni akar görkoriedzésre és táncra is.
Fiamette: nagyon különleges neveket választottak!

BETTI:
Köszi! Én is sokáig azt hittem, hogy minden rendben lesz, csak még nagyon-nagyon picike és ezek a béna orvosok nem találják, de sajnos nem igy lett :cry:
Istikéd hogy van?

GABI:
Holnapra biztos elmúlik a rosszkedved! Nálam is vannak ilyen időszakok, hol egy nap alatt elmúlik, ha valamit nagyon a lelkemre vettem akkor viszont napokig rágódok. Én is nagyon szeretem a tócsit, bár nem nagyon emlékszem mikor csináltam utoljára 

LOLA:
Virág nem tudott semmiről, hogy őszinte legyek nem is nagyon kérdezgette, hogy miért vagyok én ott, legalábbis tőlem. Én egyszer megjegyeztem neki, hogy anya a hasa miatt van a kórházban, mert már nagyon hivott haza. Mindig kikisértem őket a portáig és egyszer húzott kifele a kapun túl, hogy menjek vele. Még mindig elbőgöm magam, ha erre gondolok, annyira, de annyira hiányzott. Megigértem neki, hogy hétvégére hazamegyek (műtét előtti hét), mert akkor is még mindig azt hittük, hogy minden rendben lesz, vége ennek az egész rémálomnak és hétvégén már otthon is leszek.
Amikor meglátta a műtét reggelén a kezemben a branült, akkor nagyon elcsodálkozott, nézett, nézett, de nem szólt semmit. A műtét napján reggel jöttek be, mert tudtuk, hogy délután úgysem tudok kimenni hozzájuk beszélni, főleg, hogy nem is tudtuk mire jövök fel a műtőből, elég lesz a laparoszkópia, vagy fel kell vágni a hasamat. Meg is kérdezték, hogy beleegyezek-e, vagy sem és hogy még akarok-e szülni életem során.
Azt hallottam, hogy most 10x nagyobb az esélye még egy méhen kívül terhességnek, igy hogy már volt, na meg gondolom az összenövések miatt is. De természetesen ez nem törvényszerű, nekem is van egy ismerősöm, aki egy méhen kivüli terhesség után a következő normális volt, és minden okés volt.
Nagyon ügyes volt a kis Noétok és külön öröm, hogy apa is láthatta!

Most ennyire futotta tőlem, lassan mennem kellene aludni, mert korán lesz megint fél 5. Viszont holnap csak délig leszek melóban, délután a dédinagyinak és férjemnek tartjuk a szülinapját.
Lehet hogy megint csinálok olyan amerikai kicsi fánkokat, most még az újdonság erejével hat.

Jaj, láttam egy oldalon hogy le lehet tölteni a Karcsúság receptjei cimű Norbi könyvet. Ha valakit érdekel szóljon, letöltöm és kiirom cd-re.

Most megyek, leteszem magam vizszintbe.

Jó éjszakát mindenkinek!
Hugi

hugodugo

Sziasztok,

csak gyorsan jöttem.
Elolvastam Hugi mi történt veled. Megkönnyeztem, nagyon szörnyű lehetett naponta bizakodni és aztán megtudni hogy mégsem.. Nem jutott eszedbe elmenni másik kórházba? Ahogy leírtad elég tehetetlennek tűntek az orvosok...
Lehet hogy így hogy kitisztították a petevezetéket nem kell sokáig várnotok..
Kívánom hogy minél előbb megérkezzen hozzátok a kistesó!
sok puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt!

Igazság szerint Hugi miatt jöttem most gyorsan!
Este elolvastam amiket írtál. Hát nagyon sajnálom, hogy így alakult, de akkor annyi igaz volt, hogy életveszélyben voltál. Nagyon veszélyes, ha pont ott tapad meg! És erre nem sok esély van, és ez az amit sajnálok, hogy Te pont ebbe még is beleestél.
Én szívből kívánom neked, hogy mihamarabb (persze amint lehet) beköltözzön a pocakba az a várva várt bébi.
Az tényleg nagyon rossz lehetett mikor Virág bement hozzád és TE nem mehettél velük haza és húzta a kezed. Nekem is volt ilyen Daninál, amikor Gergővel kellett bentmaradnunk a kórházban. Nagyon rossz volt, hogy szegénykém arra számított, hogy együtt megyünk majd haza is, ahogy jöttünk, de bizony "ketté" kellett szakadnia a családnak akkor. Hiába tudja biztos helyen a gyermekét az ember ettől függetlenül aggódunk, hiányoljuk. Nekem még a telefonbeszélgetések is olyan rosszak voltak, mikor meghallottam Dani hangját a háttérben.
Amúgy én is lelkis vagyok! Mára már jobb a kedvem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: örülök, hogy jobb kedved van! :wink:

Hugikám: borzasztó volt olvasni a történetedet, én Dórikánál voltam úgy, hogy nem volt orvosom, 10 napig voltam bent és iszonyat volt. Semmibe vettek. Nálad még nehezebb eset van, mert a lelkedre nem gondolnak, hogy vajon mennyit vártál erre a babára. Azt, hogy miket kérdeztek felvételkor Tőled, nem is kommentálom. Undorító. És hol vannak az összenövések, mit állapítottak meg? És mondták, hogy sikerült valamennyire rendet tenni odabent?
Nekem egyszer csináltak HSG vizsgálatot (Komáromban, átjárhatósági), mivel nem jött Emesének tesó. Akkor ott azt mondták, hogy a petevezetékeim átjárhatóak, viszont a hasüregben vannak összenövések.
Aztán tavaly, mikor született Bence, Roykó dokinő volt az orvosom, akit amúgy is ismerek, gyerekkorom óta. Ő csinálta meg az elkötést is. Mondta, hogy elég nagy "rumlit" talált ott bent, de amennyire tudta, rendbe tette. Belegondolok, hogy az ember rábízza magát "hozzáértő" dokikra és akkor ilyeneket kell hallania és fogalmam sincs, hogy mi lehet odabent. Ő biztos valamit helyretett, mert azóta van rendszeresen mensim, ami azelőtt soha.
Külön szerencse, hogy lettek a gyerkőcök, szerintem.

Most pihenj szerintem sokat, és három hónap múlva újra próbálkozhattok. Kezd el elevitet szedni, vagy folsavat. Ne gondolj rá sokat, ne számolgass, nekem legalábbis ez jött be. Mikor nem görcsöltem már rajta, jött Dórika, aztán Bence. Én szívből kívánok Neked is és Cserierinek egy édes kis pocakalbérlőt!!!!

Azt meg, hogy mennyire hiányzott Virág, tudom. Én így voltam Dóri születésénél Emesével. Fizikailag rosszul voltam, komolyan, pedig naponta kétszer láttam. Ott az a lány, akivel megismerkedtem és azóta is tartjuk a kapcsolatot, ő józanított ki kicsit, hogy most már elég, egész nap Emeséről beszélek, most már Dórikára koncentráljak, mert neki is szüksége van rám. Ez ott rosszul esett, de rájöttem, igaza van. Onnantól már nem volt gond, mikor megszületett Dóri, Emese is megnyugodott, mert tudta, hogy most már menni fogunk haza. Nehéz volt, na. Bencénél meg Dórika miatt volt nehéz, mert Emese tudtam, nagylány és elvan, nem új helyzet neki, de Dórika akkor volt egy éves. Jó volt, hogy összesen 4,5 napot voltam bent, hamar eltelt és mindennap láttam. De mikor hazaértünk, még az ajtóban álltam, Dórika az etetőszékben ült, megláttam és elbőgtem magam. Magamhoz szorítottam és fogtam, fogtam őt. Akkor jött ki rajtam, mennyire féltettem, aggódtam érte ebben a pár napban.

Jági:
hát... felfelé húzogatni nem nagyon szabad, mert berepedezhet, ami szintén összenövést okozhat. De ahogy Lola is írta, inkább keresztben húzogasd a bőrt rajta és fürdéskor próbáld lefelé, de csak amennyire engedi. Mienk is le van tapadva kicsit, de majd helyrejön. Ilikének mutasd meg, ő segít majd! Szerintem azért hallgass rá, mert sok ilyet látott már.

Na megyek, mindkét pici alszik, addig teszem a dolgom. Emesét elvitte apája a Bányász múzeumba körülnézni, mert ma (meg tegnap) ingyenes a belépő!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hugi
Istenem.Nagyon-nagyon sajnálom hogy ilyen borzalmakon kellett keresztül mennetek.
A kórházi "ellátásodról"már nem is irok véleményt,a lányok már leirták.Legszívesebben felrobbanék.Én is kívánom hogy mihamarabb bekopogtasson hozzátok a gólya.

Emeseanyu
Háát izé.Én nem merem megnyitni a topicot,főleg hogy nem is tudom hirtelen nálunk mennyi az eladandó cuccos. :D
Átadom Lolának :lol: :oops: :roll:
Gratula Bence béjb lépéseihez.Olyan ügyike.

Lola
Noénak is nagy gartula a lépésekhez!!
A hálózsák meg van még?(nem amit angika szeretne)
Fini az ebédetek.

Gabi
Na sikerült Kandit nézni?Vagy vasaltál inkább? :P
Istike is a toppon volt tegnap,már azthittem lecsapom.Jókat főztél Te is!!

Rólunk:Isti jobban van.Picit folyik az orra,de vízszerűen.Adom neki a c vitamint,meg a béres cseppet,illetve ő külön kér még tantum verdét is.Bár sztem a torka nem fáj.
Ma nem aludt a lelkem,pedig megyünk nemsokára szülinapozni unokatesóhoz.
Nálunk ma húsleves volt gazdagon(megjött a gyes :D )sült hús,rizibizi,ubisali.

Mára mégbányásznap is be van tervezve rokonokkal,remélem lesz belőle valami.

Betti

Kép
berna23

Lola
Neked akartam még írni hogy mi lekvárt,kakaót,darált diót,teszünk a palacsinta rétegek közé.Most nutella nem volt itthon sajna.Igy egy két réteg közé fahéjasat is raktam.Jó magas lett,mert 24 palacsintábólcsináltuk.Tetejére félkész állapotban felvert tojásfehérjét is tezsek,majd készre sütöm.Én csatos sütőformában csinálom.

Kép
berna23

Betti!

Néztem tegnap Kandit, csak nem akartam írni, mert ....
Annyira jó volt nézni! Ezzel ki is elégítettem a szülés utáni vágyamat. Nagyon jó történetek is voltak. Még csak 2 részt néztem meg. Vasalás nem volt és nem is lesz most megint egy hétig, mert Apa éjszakás. Ilyenkor az esélyünk rá nagyjából 0! :( :( :(

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sajnos rossz hírem van! Bendi kórházban van tüdőgyulladással. Most is csak hazaugrottam. Majd írok!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!

Jaj annyira sajnálom! Küldöm a gyógyenergiát +++++++++++++++++++++! Várom hogy írj!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hazaértem!

Picim az intenzíven van. Nics tüdőgyulladása, csak hörghurutja. Még antibiotikumot sem kell kapnia. Csak túlbuzgó volt az ügyeletes doki, és bevitette a kórházba. De valószínű szerdánál előbb nem lesz itthon. Szegénykém, még sosem aludt idegen helyen. Hát nem így gondoltam. Az egész osztályon ketten vannak. Vittem be neki kaját, meg mesét nézni. Látogatni itt sajnos csak 14-18-ig lehet, és csak anya+apa mehet.
Nagyon rossz belegondolnom, hogy most min megy át szegénykém :cry: .
A lényeg, hogy jobban legyen. De nagyon hiányzik.

Hozzáteszem, hogy az apjánál volt a gyerek, és már este is szarul volt. És nem hívott fel!!! Csak ma de. 11 felé. Mondtam neki, hogy vigye az ügyeletre (ott van mögötte, a Fő téren lakik). Szóval, mérges vagyok rá, mert volt itthon kúpom a hörghurutra. Ha szólt volna, megelőzhető lett volna :evil: .

Majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Jaj, milyen hírekre jövök! :( Szegény Bendi!!!! Gyógyenergiát küldök neki. Biztos megfigyelik, meg levegőt juttatnak neki maszkból, ha fulladna.

Anikó: teljesen igazad van, hogy mérges vagy az apjára. Tessék ilyenkor szólni! Te jobban ismered Bendit, most egy láthatás lerövidülése nem olyan lényeges, mint Bendi egészsége!
És hogy oldjátok meg Matyi mellett?
Rektodelt kúpra gondoltál? Szegényke... és ha jobban van, nem hozhatod előtte haza saját felelősségre? Ilyenkor Bence múltkor kapott kúpot és tényleg jobban lett. Meg hörgőtágítót. Dórimnak is sokszor volt, de hál istennek nem került kórházba. Szegény Bendi! De azért próbáld nem mutatni neki az aggódást! Puszi neki!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyere is a hírekkel, később majd ide nézek. Aggódom a kisfiadért! :(

Betti: jól hangzik pali! Nyami...

Mi ma voltunk bányásznapon, apa nem jött, focizott, így húgommal mentünk. Jó volt, bár közben volt egy negyed órás kemény sírása Bencének, nagyon álmos volt, de jobban szeret itthon aludni, hason. De azért nagy nehezen elaludt. Hazafelé még beugrottunk müllerbe is, meg stopba. Bányásznapon kapott a két kicsi őszi sapit, tök jó minőségűt és divatosat, a két lány Hannah Montanas felsőt, egyformát, az is jó minőség, magyar, pampress. Dórika is nagyon "hana" rajongó lett! :) Müllerben apróságot kapott Emese, Dórika meg egy thomast, kicsi, kézben elfér. Tök örült neki, puszilgatja.

Nemrég értünk haza, azóta fürdés, hajmosás stb. Most megyek is, Emesének hajat mosni.

Anikó, jaj és el tud aludni majd Bendi? Nem tudtál estig maradni, amíg elalszik, Matyi miatt???

Szegények! :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó
Nagyon sajnálom Bendi betegségét.
Ha jobban van hozzátok haza.Mi Istit úgy hoztuk haza hogy kaptunk valami papirt,hogy "szabadságra"hazajöhet,de létszámban benne maradt a betegek között.Igy a kórház is megkapta Isti után a pénzt.Sajnos nekik csak ez számit.
Gondolom neketek is azért mondtak szerdát a hazajövetelre,mert ennyi nap után fizet jól az oep.
Küldjük neki a gyógymanókat,hogy minnél hamarabb meggyógyuljon!!

Betti

Kép
berna23

Emeseanyu
Nekünk elmaradt idén a bányásznapozás :(
Istike olyan nyűg volt délután hogy nemigaz.Még a rokonoknál jól érezte azért magát.Aztán hazajöttünk mert már csak szenvedett.Szerencsére elaludt hazafele akocsiban,igy ki tudunk menni nemdoká a tüzijátékra a Polgármesteri hivatalhoz.

Anikó
Várunk az újabb hírekkel.
Istenem olyan rossz mikor kórházban van a gyermekünk. :cry:

Kép
berna23

Nem mondtak semmit, hogy mikor jöhet haza, csak tipp. Mivel az intenzíven van, ott nem lehet bentmaradni, csak látogatási időben. És innen nem adják ki könnyen. Anyu vigyázott Matyira, mert közben itt szigetelték a házat.
Agyon aggódom itt magam Bendiért. Vittem be dvd-t neki, mert van a szobában. Talán úgy könnyebb lesz neki (Madagaszkár+Thomas).

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó: és tudod hívni őket? Bár sokat nem mondanak, gondolom, ha sírna is. Most nincs valaki, aki tudna vigyázni Matyira?Akár taxival bemehetnél, megvárnád, amíg elalszik... tudom, nehéz és necces, de talán ez a pár nap megoldható... Nincs ismerősöd a nővérek között?Nekem van egy, de ő a csecsemő osztályon van, nem a gyerekosztályon. Próbálj megnyugodni!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jaj-jaj Anikó!
Basszus, hallod! Én nem tudom milyen ez a hörghurut (még nem volt egyiknek sem), de elég car lehet, ha bennt fogták az ÍNTENZÍVEN.
Apja monnyjon le! :x
Vajon az oviból szedte össze?Nem sírt nagyon,mikor eljöttél????? Sokan küldjük Neki a gyógyenergiát, hogy kikerüljön az intenzívről, és hozhasdd haza!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mai éjszakán nem sokat fogsz aludni, te szegény!!!!
Közben Matyid még szopik is, mi????? napközben is még?

Betti: húúú az jó sok palacsinta, a Nutella-hiány a te hibád mi??? :D :D
Istit is vittétek a tüzijátékra?
Isti mikor volt kórházba és miért? Bocs, de nem jut eszembe, pedig biztos volt már szó róla...

Szilvianyu!
Láttam Bencét mikor nyűglődött, utána sírt nagyon mikor elköszöntünk? Azért kifáradnak ám a nagy nézelődésbe...
Noé a kocsiban (autó) elaludt így még elmentünk házat kukkerolni (amit neten hírdettek) meg Lidl-be beugrottam én, férjem meg az OBI-ba. Utána OBI parkolóban uzsizott, aztán hazaértünk 6-ra.
Láttam Ti is ott vettetek kürtőskalit, ahol mi. Az tuti tegnapi volt az anyjuk p..csáját, az enyém olyan száraz volt!!!!
Ruhaneműt én nem vettem, csak nyalókát, pogit, üdcsit, meg Soma ugrálózott, horgászott. Bőven elég volt ez is...

GAbi: na az jó, hogy jobb kedved van! Olvasod már az új könyvet? milyen?
Ha éjszakás lesz a párod akkor el tudnál jönni a talira alsógallára kocsival, nem???

Többiek:
mikor legyen akkor.

Megnyitom a topikot szívesen, csak nem tudom még mikor...
meg hogy kell, majd megnézem...

lola77

Sajna egyátalán nem lehetek bent. Reggel érdeklődhetek telefonon.
Nekem is csak 2 csecsemős ismerősöm van. De nagyon rendesek voltak a nővérek. És mivel csak két beteg gyerek van, azért nem lesznek leterhelve. Talán jobban figyelnek rá.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Na, most szólt sógórnőm, hogy 25-én érkezik amcsiktól. Most majd figyelhetek az influenza miatt.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Jaj istenem még mindig nagyon szorítok Anikó nektek! További Gyógy++++++! Én nem mondok semmi ötletet neked, hisz tényleg az intenzív nagyon szigorú szabályokkal bír. Gondolom, amit lehetett megtettél és kérdeztél is. Így biztos tisztában vagy vele, hogy mit lehet mit nem. De nagyon rossz, hogy ott kellett hagynod és nem lehetsz mellette. Ami viszont jó, hogy nincs nagyüzem, így tán kap odafigyelést az a két kis lakója az osztálynak.

Lola!

De akkor el tudok menni, ha a héten lesz, mert egész nap lesz autó.
Vettünk mi is Lidl-s wc tabit, most próbázom. Kivi vagyok! Meg tartályba való firssítő tabit is.
Könyv! Hát eddig a 16-ik oldalnál leragadtam. Reggeli, ebéd közben 1-2 oldal sikeredik. Eddig tetszik.

Na megyek ma korábban szeretnék lefeküdni! Apa már elment dolgozóba.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Ennyi rosszt hírt egyszerre:-(

Hugi,

Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon sajnálom, hogy ezt történt veletek és hogy ilyenen kellett keresztül menned. Remélem mihamarabb helyrejössz és egy gyönyörűséges pocaklakó fogja bearanyozni a mindennapjaidat.
Nemhiába van rossz véleményem a tatabányai kórházról. Ezért sem itt szültem a gyerekeimet.

Anikó,

Nagyon sajnálom, hogy Bendi kórházba került. Tudom milyen az, mikor a gyerekünk távol van tőlünk. Nekem Niki 10 hós volt. amikor egy hetet kórházban kellett töltenie, és akkor még szopizott is és mégsem maradhattam benn vele éjszakára, mert nem volt már baba-mama szoba. Így minden este ott kellett hagynom az én picikémet. Aranyos volt egy két nővér, mert megengedte,hogy elaltassam, ami általában csak 10 körül vagy utána sikerült. Egyszer azonban egy doki beszólt este hétkor hogy indulás van haza. Én persze visszaszóltam neki, hogy eszemben sincs itthagyni a gyerekem, aki még csak tíz hós. Erre befenyített,hogy ha nem megyek el, hívja a biztonságiakat. Mondtam neki, hogy meg lehet próbálni, akkor sem megyek el, míg nem alszik a gyerekem. Végül is a nővérekkel meg lehetett győzni, hogy jobb a gyereknek is meg a nővérnek is, hogy ha egy alvó gyereket hagyok itt, mint ha egy sírósat, aki annyira sír az anyja után, hogy még a végén valami baja is lehet.
Szóval ilyen köcsögök az orvosok. Sok sok gyógyenergiát küldök én is.

Detti,
Üdv köztünk, Csilla vagyok és két gyönyörű szép kislány anyukája. Mi is az Unioban lakunk Ági01ék mellett az egyes ütemben. Ti hányas ütemben vettetek lakást?

Betti,

TÉnyleg tök jó ötlet a ruha eladós topik megnyitása. Én is épp a régi holmikat szanálom kifele. Készülök Tatára a bababörzére, hátha sikerül egy két holmit eladnom. Holnap azért teszek fel pár képet a ruhákról, hátha van köztünk olyan, aki talál magának megfelelőt. Hisz elsőbbséget élveznek a topikosok.
Sajnálom a Fundamentás sztorit, remélem hamar megoldódik a problémátok, és nem kel emiatt leállni az építkezéssel.

Lola,

Gratula Somának a sok pirospontért, és persze azért is, mert ővé lett az első az osztályban. Remélem sikerül megnyitnod a ruhás topikot.

Szilvianyu,

Tök jó, hogy Emese a barinője mellett tud ülni a suliban. Azért így mégis csak jobb kedvvel megy suliba, nem? a picik hogy viselik, hogy Emese nincs már olyan sokat velük?

Zsanett,

Pont te irtad asszem, hogy bundazsákot akarsz venni Lilinek. Nekem van kettő eladó. Egy rózsaszín 62-68 és egy szép almazöld 74-80-as. a rózsaszín is elég nagy. Dobok fel róla pár képet. Az almazöldnek a színét a kép nem nagyon adja vissza, de élőben az is nagyon szép. Mindekttő a lába között gyárilag lyukas, így hordozóba is beköthető. Ja és a rózsaszínhez is van kesztyű, csak azt elfelejtettem lefényképezni. :-)Ha érdekel, akkor szívesen eladom neked. Szerintem elég jó állapotúak. És van még plüss és pamut rugim is elég sok, azokról holnap rakok fel képeket. Ha gondolod csemegézhetsz belőle. Ja és van két overálom is egy piros és egy barna.Sajna azok méreteire nem emlékszem, most a csajoknál van benn a szobában. Holnap lefényképezem azt is és azt is megnézheted.

Gabi,

Voltám már az Ildiéknél babanézőben? Mert mintha múltkor írtad volna, hogy mész egy kolleganődhöz. vagy nem ő volt az?

Rólunk csak annyit, hogy ha a héten lesz a tali, akkor mi nem tudunk elmenni, mert kedd reggel indulunk Alsópákokra egy hétre. Már alig várom, biztos nagyon jó lesz.

Kép Rózsaszín bundazsák Kép Almazöld bundazsák
lexyca

Na még csak most indulok aludni! Szülőszobát néztem, meg Gergő is óránként felkel. Hát így lehet mellettem fog kikötni éjjelre!

Csilla!

De Ildiékhez készülök, csak még a párommal vagy anyóssal kell összeegyeztetnem, hogy kocsi is legyen, meg vki aki Danira vigyáz, mert valszínű Gerit viszem magammal.

Na már tényleg jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na, nemrég telefonáltam a kórházba. Bendi jól van. Picit sírt, de bementek hozzá éd megnyugodott. Átaludta az éjszakát és még aludt, amikor telefonáltam. Vizit még csak most lesz.
Persze Matyesz is megfázott, de nem vészes. Porszívózás ezerrel+orrcsepp. Persze a mi torkunk is fáj. :?
Kíváncsi lennék, hogy ki vitte betegen az oviba a gyerekét, aki megfertőzte Bendit. Na mindegy. Ez van most már.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: örülök, hogy viszonylag jól van Bendi és nagy-nagy dicséret az anya nélküli alváshoz! :) Mikor tudsz bemenni hozzá és hogy? Talán mondanak is valamit. És ki volt az ügyeletes doki, aki beküldte tegnap? De mi volt, amiért beküldte végül is? Fulladt??
Influlenza: hát igen... nagyon kell vigyázni. Ha gyenge lefolyású, nem gáz, de ha épp nem, akkor mi van? Most hallottam a híradóban, hogy 20 gyanús esetet találtak az Eltén is. Király. Nagyon gyorsan terjed így. Én már csak azon rettegem, és imádkozom, ha meg is kapjuk, gyorsan folyjon le és kerüljük el a kórházat, meg a többit.

Nektek is jobbulást, próbálj pihenni is! Nem biztos ám, hogy az oviban kapta Bendus, de lehet. Nálunk többször volt Dórinak hörghurut (hál istennek, tavasz óta már nem volt) és sima náthából indult mindig, pedig szorgalmasan kezeltem, porszívóztam az orrát és még is súlyosbodott. Én is nagyon aggódtam mindig. Bencének egyszer volt eddig, de akkor majdnem kórház lett a vége. Alig várom, hogy legalább 5-6 évesek legyenek, mert azóta Emese is ritkábban beteg. Ha beteg is, hamar átesik rajta.

Gyógyenerdszi továbbra is! ++++++++++

Lola: mi nem vettünk kürtöskalácsot. Melyik volt az? Pogácsát vettem a gyerekeknek, ott árultak kürtöst is, de nem vettünk. Miért nem frissen sült parázson sültet vettél? Lehet, hogy picit drágább, de tuti friss.
Igen, sírt még Bence utána jócskán vagy 10 percet, nagyon álmos volt és ő a legjobban itthon szeret aludni, tudod, ezt már beszéltük. De nagy nehezen elaludt, aludt vagy fél órát. Nem sokat, de örültem, hogy a zajban legalább ennyi volt. Emese és húgom nézték közben a hastánc bemutatót, Emese nagyon szereti az ilyesmit. Mi nem hintáztunk, úgy érzem, Emese kezd kinőni belőle. A gyorsakat nem szereti, a többi már nem neki való.Horgászás nálunk is volt, szuper dolgokat nyertünk! :( Lassan a kicsik kezdik a hintázást majd nálunk.

Tali:
nekünk jó elvileg, hát inkább főleg délelőtt, mert délután mi tanulunk Emesével. Én fél tizenkettőig érek rá, onnan el kell sétálnom a sulihoz. Bár talán meg tudom beszélni vele, hogy maradjon kicsit tovább, de csak akkor, ha a barátnője is marad. Mióta szétszedték a napközit, elé körülményes a dolog. Ki tudja, milyen időt mondanak a napokra?

Csilla: igen, így azért nagyobb kedvvel megy Emese, bár már nagylány, nincs ilyen gond. Tudomásul vette, hogy kötelező a suli és megy. Hétvégén is olyan szépen írt, tök meglepődtem!
Jó pihenést Alsópáhokon (irigy-irigy)!!

Megjött pénteken a kabát, de nem voltunk itthon, úgyhogy ma elmegyek érte. Kíváncsi vagyok.

Na megyek, vissza altatom Dórit és Bencét, korán keltek Emesével, így látom, hogy nyügi van.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi

Nagyon-nagyon sajnálom hogy ilyen szőrnyű dolgot kellett keresztül átélnetek.

Anikó

Örülj neki, hogy túlbuzgó az orvos, sajnos nekem a Gven 3 hétig volt kórházban és majdnem elvitte a tüdőgyulladás, mert nem vették észre.
Szívták a tüdejéről a folyadékot, mindkét felét ellepte neki.
Imádkoztam minden nap érte. Egész nap mellette voltam az intenzíven, csak este 10 után mentem a szobámba aludni. (Fehérvron volt a kórházban)
Jobbulást a kiscsidnek.

lexyca

Ezek a bundazsákok eladók?

Kérdeztétek, hogy miért mentünk külön a Gven apujával... hát ez egy nagyon hosszú történet....
6,5 év után rájöttem arra, hogy nem tudunk együtt lenni más az életvitelünk, más az amit szeretnénk az élettől.
Mikor megismertem a mostani párom, nem hittem el, hogy létezik ilyen ember is aki ennyire tud szeretni, aki küzd értem a végsőkig, és aki elfogadja a gyermekem és úgy szereti, mintha a sajátja lenne. Szóval röviden ennyi....
Úgy érzem kaptam az élettől még egy lehetőséget.
Nem volt könnyű újra kezdeni, de mára ez a múlté. Volt sok probléma, de ezek úgy érzem csak erősítették a kapcsolatunkat.

fiamette

Sziasztok!

Anikó!
Bendinek küldjük a sok gyógyenergiát, hogy minél előbb hazqamehessenés meggyógyuljon! Neked meg kitartás otthon!

Sajnos Julcsi is beteg lett így egy hét ovi után. Lázas és nagyon csúnya a torka :( egyből antibiotikumot írt a dokinő :cry: még sosem szedtünk :x és nem is hiányzott...
Nem tom most hogy is legyen mert 3 gyakorlatot terveztem aa hétre, de így nem fog menni, most új időpontot kell "megbeszélnem" Csanáddal, hogy mikortól is jöhet :) Suli amúgy nagyon fárasztó volt! De azért jó, hogy elmentem, mert így megmutattam magamat az új tanároknak.

Hugi!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeken mentél keresztül. Kívánom, hogy minél hamarabb beköltözzön egy kis babóca a pocidba :)

na sajnos mennem kell, mert mindjárt lekésem a buszt! :shock:
Később próbálok jönni, ha Juló jól lesz!

Szép napot mindenkinek!!!!
angika

Sziasztok!

Csak pár percre tudtam ismét jönni..

Anikó!

Én is nagyon sok gyógypuszit küldök Bendinek..El sem tudom képzelni, hogy milyen ez, ha távol van a beteg gyerkőc tőlünk. Hörghurut sajnos ismerős, Antókán egész apró, 1-2 hós vlt, amikor átestünk rajta elég durván..Tüdőgyuszi gyanu is volt, de szerncsére a röntgenne nem látszott beszűrődés és egyértelmű gyulladástn nem mutattak ki. De annyira fulladt az a pici baba, hogy folyamatosan mellette voltam és figyeltem, nehogy...Szörnyű volt és szerintem tök későn adott rá a doki antibiót.Nem vagyok gyógyszerpárti, de ha kell, akkor kell... Szóval, remélem, hogy ngayon gyorsan hazangedik és gyorsan megygógyul kicsi Bendi.Ő hogy viseli el a napokat nélkületek? Arany Szíve...

Hugi!

Én is rettentően sajnállom a veletek történteket..Mióta beszéltünk, csak te jársz a fejemben..Amikor legelső baby-t elveszítettem, akkor nekem is hasonló volt, amikot bekerültm a kórházba,. talán emlékszel..DE NÁLM XÓCSAK PÁR ÓRÁT TUDTAK GONDOLKODNI, MERT ISZONYATOSAN ÖMLÖTT BELŐLEM A VÉR ÉS NAGON GÖRCSÖLTEM...dE UTÁNNA AZT MONDTÁK, HOGY MÉHEN KÍVÜLI, MÉG MEGFIGYELNE..jÓ VOTL, ÉJFÉLKOR MŰTOTTEK, REGGEL MÁR MENNEM KELLETT hüvelyi uh-ra...
De, hogy valami pozitívumot mondjak..Nekem mindkét gyerkőcöm tögtön a üret után jött össze.Mondják is, hogy sokszor ez a legobb, ha nem jön össze a baba...Drukkolok Nketek!!! Tényleg, a laparoszkópia miatt mennyit kell kihagynotok?? Mikor is mentek Virággal a szemészetre újra?
Tatabányai kórház..No comment...Vetélés után betettek a rooming-in osztályra..Igaz nem babás szobába, de a szomszéd szobában voltak..Emberség, az van..Van, ha jó vastag a boríték..Rohadékok, nem veszik észre, hogy emberekkel foglalkozak...ú, ezen mindíg úgy kiakadok, hogy mennyire alja emberek (tisztelet a kivételnek) dolgoznak itt......

Ruhás topik jó, én szerencsére jó sok cucctól megszabadultam már, de így is akad bőven még...

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Anikó
Nagy puszi Bendinek hogy ilyen ügyesen aludt és csak picikét sírt.Igazi hős nagyfiú.
Takonykór most lehet ettől a hülye hőmérsékletingadozástól is.
Neked mennyit sikerült aludnod?

Csilla
Jó pihenést.
Sajna én is nagyon sok rosszat hallottam a tb-i kórházról.(persze vannak akik esküsznek rá).Végülis én a dokim miatt nem szültem itt.
Igazad van hogy kiálltál a gyermekedért!
Nagyon szépek a bundazsákok.

Lola
Nem is gratuláltam a pirospöttyért(apum mindig igy mondta).
Nagyon ügyes volt!!
Nem irtad:megvan még a hálózsák??(nem amit angika szeretne)
Száraz kalács monnyon le. :P

Gabi
Mi a könyv cime?már kérdeztem ,de nemtudom irtad-e.Na milyen lett az éjszaka másik fele?

Emeseanyu
Jó sok szép dolgot kaptak a lurkók.
Kivi vagyok a kabira.

Tegnap nagyon szép volt a Tüzijáték.Csak a fene se gondolta volna hogy csak negyed tíz tuán lesz.Előtte még bányászfelvonulás,éneklés,stb.Szegény Itsike már alig birta kivárni.De megérte mert nagy élmény volt.Sokkal szebb volt,mint a csóninál.Igaz közel is volt igy picit néha berezelt a gyermek,meg végig a szája elé tette a kezét.De végeredményben nagyon tetszett neki.
Végül majdnem tízre értünk haza.
Igy reggel jól el is aludtunk.Még jó hogy nem járok még melóba,igy nem volt gond.

Bölcsibe már csak egy rövid ideig sír,mikor beadom.
A mellettünk lévő csoportban vannak a legapróbbak.Jaj egyik baba kiságyban van.Egy év körüli.Gondolom nem volt más választásuk a szülőknek.Szegény csak nézett kifelé,tekergett az ágyban.
Szerintetek fellöknék a nagyobbak,vagy miért nem lehet ő is a szőnyegen?Gondolom otthon sem kiságyban van szerencsétlen.

Betti

Kép
berna23

Lola!

Én is gratuláluk a sok piroskához, nagyon ügyes Somád.Hatalmas lépés ez egy gyerkőcnek, amikor át kell váltani ilyen kötööt dolgokra..Azért teljesen más , mint az ovi..Hú, én már most félek ettől...

Csajok!

Ma kezdtem el egy 2 hetes diétát..A casládom szerint úgy sem tudom végigcsinálni(konkrétan apum szerint), márcsak ezértis nagyon akarom..ó Drukkoljatok, nekem légyszi, hogy ne csábuljak el..Ráadásul tegnap volt mamáméknál búcs, egy rakat sütit hoztunk, de most az tabu...Nem tudom lesz-e erőm megcsinálni, úgy szeretek nasizni, de muszáj, nagyon akarom...

Kép Kép
joosneagi

Angika
Jobbulást Julcsinak.
Hát igen közösségben sok a baci,meg a fránya változékony időjárás is.
És mit beszéltél meg a kisfiaddal?? :D Csak nem októbert?

Lola
Istike kétszer volt bennt kórházban.Egyszer 5naposan,mert annyira görcsölt a hasfájástól,hogy már 20órája nem aludt,és lilult el állandóan a görcsöknél.Illetve a doki érzett valamit a veséinél.Akkor mondtuk hogy vesetágulata van.Igy rögtön beutalt minket,Ugy ránk ijezstett hogy mondta tekerjük plédbe,nem kell semmi odabentre,adnak mindent.Csak siessünk.
Persze a kórházban kaptuk a lecseszést hogy mit gondolunk mi,szegény a kórház,mig anyuka benn van vizsgálaton a gyerekkel,addig apuka szedje össze a kórházi pakkot.
A kórházban már semmit nem éreztek a veséknél.Undorító bánásmódban részesültünk.Levakarcsozták a kisbabám,örökké huzatot csináltak a szobában márciusban.Mikor szólni mertem megkaptam milyen igénytelen vagyok,hogy büdösben szeretek lenni.Stb.
Pluszba Istikémtől úgy vettek vért hogy örökké nyoma marad a kézfején.

Másodszor hathónaposan.Akkor vírusfertőzése volt,nagyon piros volt a torka.A lényeg hogy folyamatosan csak sirt,nem nagyon akart inni.Anyósomék nyomására kihivtuk az ügyeletet.na akkor is jó dokit fogtunk ki,aki szerint egy ekkora csecsemőnek napi 1500ml kell bevinnie.Mivel Istike csak egy cumisüvegnyit ivott igy beutalt minket.Kapott infuziót.Semmi gyógyszert.
Akkor is megjártuk a poklot.
Volt hogy fekve kikötözték,és azt merték hazudni hogy éppcsak most folyt le az infi.Áá már most nyilik a kezemben a bicska.

Betti

Kép
berna23

Bányásznapon mi is voltunk, Antónak én is vettem sapi..Biusnak is volt ilyenje és szerettem. Meg vettem tombolát..Volt két olyan év, hogy nyertünk..Egyszer, nagyon régen, még egy kvéfőzőt, egyszer meg Bius születés előtt egy kétszemélyes vacsit a Sportba..Remélem most is sikerül valami..:) Apró örömök... Konkrétan a Wellness hétvégét néztem ki.. :D

És a legfontosabbat el is felejtettem...Noé és Bence Nagyfiúk!!Hát ti már ilyen ügyesen megindultatok??? Gratulálok első önálló lépéseitekhez, anyuciknak meg jó utánatok futkosást... :)
Már nekem is vigyáznom kell, mertz Antó végigmászik a lakásban és sosem tudom, hol bukkan fel..Biusnak is próbálom mondani, hogy ne rohangáljon, mert bárhol szembejöhet egy öcsi...Persze nem nagyon foglalkozik a kéréseimmel...

Buis tegnap előtt is és tegnap is jól kihintázta magát. Vonatozott lovagolt és ment azzal teherautós hintával is, azzal többször is, az nagyon bejött a ki csajszimnak..

Köszi a kukis reagálásokat..Ma leviszem, megmutatom Ilikének, remélem nincs nagy baj..Kaka téren sem állunk jól..Semmi nem jön ki ebből a Mnaóból, már a kúppal sem, Laeolac-ot is adom, ahogy tudom, de az sem használ...Folyamatosan simizem, masszírozom a hasát, amit mosolyokkal hálál meg, de semmi több.Pukkancsok jönnek folymatosan , de semmi több...

Kép Kép
joosneagi

Bettikém!

Ez szörnyű...Ezeknek a dögöknek azt kívánom, hogy kerüljenek ilyen helyzetbe, hogy velük is így bánjanak.. Iszonyat..A gyerek intenzívről hallottam én is ezt-azt.Egy ismerősnek nagyon sokáig volt otta kislánya..Embertelenek..Van ott egy ismerős csajszi...na mindegy, hagyjuk.. Nem is hergelem magamat, mert mert én is nyitogatom azt a bicskát....

Kép Kép
joosneagi

Angika!

Remélem nincs komoly baja Julcsinak..Tényleg, most mikorra beszélted meg Csanáddal a kibújást? Jól érzi még magát a pocakban? Julcsinak sok gyógypuszit és gyors gyógyulást kívánunk...

Ja, beteg gyerek a böliben , oviban..Én vittem már úgy a Biust bölibe, hogy a gondinéni nem látott a betegségtől....

Kép Kép
joosneagi

Nem tom mi van Antómmal, még mindíg alszik..Fél 7-kor kelt, fél 8-kor aludt vissza..És ált fél 9-max. 9-ig szokott durmolni...Remélem nem lesz beteg..Bár éjjel kukorékolt párszor...

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Csak gyorsban:

Betti: igen megvan még a másik zsák!
Isti-kórház: szörnyű volt még olvasni is :evil:
Jaj szegény 1 éveske, Nekünk is volt 6 hós csop.társunk. IGen eléggé be volt zárva mindig szegényke a kiságyba itt is. A szívem szorul össze, ha belegondolok, hogy most Noét bölcsibe kéne adnom...

Anikó!
Ügyes Bendid, reméljük kibírja ezt az 1-2 éjszakát Nélküled nagyobb baj nélkül. Utána majd otthon biztos tök anyás lesz!

Szilvianyu-Szilvia1981!
Telefonáltam módszert. bölcsibe: jövő héttől kezdődik a baba-mama klub, majd egyeztessünk ezügyben!
Soma se hintázik, sose szerette, csak az ugrálóvár... de az dögivel!
Ja, azt hittem Te is vettél kürtőskalit.... igen utána láttam az erdélyi frissen sültet, de addigra már megvolt ez... Még sosem jártam pórul így, eszembe se jutott. Na mindegy férjem este befalta szárazon... :)

Csilla!
Jó pihit kívánok. N.on szépek a bundazsákjaid...

J.Ági!
Gratulát köszi Noé nevében, mindennap többször gyakorolja, egyre többet megy, most is itt "tántorog", mert még eléggé koncentrál közben...
Írtam privit.

Angika!
Telón megbeszéltük...

Zsanka!
És milyen gyümiket kóstolt Lilid? hogy ízlik neki?

Anett!
Nagyon szerencsés vagy, hogy sikerült új életet kezdeni. Biztos tényleg nehéz lehetett.

lola77

JÁgi!

Én Gergőm is álomkóros mostanság! Már én is aggódom, mert esett mostanában párszor úgy, hogy beütötte a fejét. De mást nem vettem észre rajta. Igazság szerint ugyanakkor alszik napközben mint szokott, csak hosszabban.

Nem tudom Antókánál miért nem oldódik ez a kaka gond. Én lehet tovább mennék ezzel a problémával. Mit tudom én (UH vagy ami ilyenkor kideríthetné, hogy mi áll a nehézkes és ritka kaka hátterében).

Kuki: kivi vagyok mit mond rá.
Daninál van szűkület. Kaptuk rá a krémet, ami tök szépen "kitágította " a lyukat, de most hogy nem használjuk én úgy látom mintha menne össze fele a lyuk átmérője. Kb 1 hónap múlva kell visszamennünk. Félek, hogy addigra ott leszünk megint ahonnan elindultunk.

Betti!

Csernus doki- Ki nevel a végén? c. könyvét olvasom (olvasom?) jelenleg! Eddig jónak találom! (haha tizen, huszon oldalnál mondom ezt)

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Most jöttünk a védőnőtől..Jól meghúzta Drágaságom kukiját (ő ezt nagyon jól tűrte..) Hú, ott blül még pirosabb.. Be van gyulladva, valszínűleg beragadt neki egy kis pisi és attól lett gyulladása..Bactrobannal kell kenegetnem és szerinte attól pár nap alatt helyrejön neki..
És Daninak nem használhatod továbbra is azt a krémet?
Én is gondolkodtam már, hogy valahova el kellene vinnem Antót, de a uh-ra meg ilyen szakorvosi vizsgálatokra mindenhol beutaló kell. Dokibánk meg elégg fafej tud lenne, nem kell foglalkozni vele stb..Antó szemére is azt mondta...Nem hioszem, hogy adna beutalót..Valamelyik nap visszaviszem hozzá, hoyg semmit nem javultunk..Megint szerda óta nincs kaka és akkor is csak kevéske volt...

Kép Kép
joosneagi

LOOLLAA
Ó de aranyos vagy hogy elinditottad a turi topic útját!

ági
Szerintem légy határozottabb a dokitokkal.(tudom én mondom aki félénkebb tipusu),de azért nem normális hogy szegény kicsikéd ennyire nem tud kakkantani.
Mostanában magadon ilyesmit nem vettél észre,hogy székrekedős lennél?

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?