Köszi lányok a dicséreteket!!!
Hát igen a bölcsis témával kapcsolatban megoszlanak a vélemények, de szerintem minden anyuka tudja mi kell a kis porontyának. Levi unatkozik itthon pedig én aztán a mai napig jövök megyek vele és játszom, de ahogy Melinda is írta, nekik már nem a mi társaságunk az igazi. Legalábbis Levi nem az a kis félős típus szinte minden idegennel megtalálja a hangot, szóval jól el tudja magát adni, főleg a csajoknak. Esküszöm már most úgy tud nézni mint az apja mikor udvarolt nekem.
))) Biztos nagyon fog hiányozni, de így legalább a kis hugival is sokat tudok foglalkozni. Ha meg nem tetszik neki akkor nem viszem többet. De szerintem élvezni fogja.
Ma voltunk UH-on. És a méretei alapján még mindig egy héttel idősebbnek nézik, de súlya tök normális 2350 gramm. Szóval azt mondják nem lesz akkora mint a kis Levi manó volt. Ennek azért örülök mert nagyobb az esély hogy meg tudom szülni, mivel nekem az első császár volt. Szóval drukkoljatok lányok!!
Angie, tényleg nem semmik a méretei a kis kukisnak!!! Te hány cm vagy?
A pocim valóban nem kicsi, de Levivel is nagy hasam volt szóval nem tartozom a kis pocakosak táborába. Ezért is nehéz már a négykézlábon csúszkálás, Levivel a hátamon.
)
Betty örülök hogy ilyen jók lettek az eredményeid, és nagyon drukkolok nektek is.
Mennyi haja van a kis Melcsinek, nem úgy néz ki mint egy 8 napos csecsemő. Szép kislány nagyon!!! Összehasonlítva Pityesszel milyen baba? Bármit tényleg sok a különbség fiú és lány között???
Nita hogy bírod így a finishben. Emlékszem én Levivel a 37. héttől már minden nap szülni akartam aztán a 42. héten már megindították.