Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szijja Nita :!: :D
Mizújs :?: Jól vagy :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

szia.tök jól vagyok....csak a szemeimmel küzdök,hogy ne csukódjanak le!!!! :) :) :shock:
és te,hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :!: Betty :!: laptetőőőő :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Dani egy óriás baby!
34 hetes méretei vannak.
Olvastam, hogy ilyenkor kb. 1500 gr a súlyuk, ő 2200 gr.

Bpd : 8.36 cm
Hc : 32.1 cm
Ac : 28.9 cm
Fl :6.54 cm

Tehát a méretei alapján számított kiírás : október 14.
Ha az eredeti időre jön, okt. 30-ra, akkor 4 kg feletti lesz bőven.
Az nem lenne túl jó, mert az én méreteim elég kicsik, de majd meglátjuk.
4D uh-on voltunk, később lesz kép is! :lol:

Nita, aludj egy jót! :wink:
Boganna, örülök neked, gyere most már!
Megértem, a bölcsis témát, én sem tudok néha mit kitalálni már, amivel lekössem, meg az az igazság, hogy most nekem nehéz a mozgás is.
Nálunk most kialakítás alatt van bölcsi, nem tudni mikor lesz, de jó lenne, ha még ovi előtt beszokna.

Puszi mindenkinek, szerintem én is alszok egyet, mert most Beni anyával el van az udvaron.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angi nem semmi méretek!!!!!!!! :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
34 hetesen volt 2700 gr a súlybecslés,de előtte nem csináltak nekem...Szülés előtti nap meg 3915,és 3900 lett,szóval elég pontosra sikerült...
4 kilós baba,az igen szép súly....
Láttátok a tv-ben a román kisfiút???6,8 kg.... :shock: :shock: :shock:
Jó ötlet a bölcsi,neki már nem a te társaságod kell.a lellei kikötős kép,hát az nagyon szép!!!!!!! Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jajj Melinda!!!!! annyira szép Melcsike :D :D :D gyönyörű baba :!: :!: :wink:
Vendég

Köszi lányok a dicséreteket!!!

Hát igen a bölcsis témával kapcsolatban megoszlanak a vélemények, de szerintem minden anyuka tudja mi kell a kis porontyának. Levi unatkozik itthon pedig én aztán a mai napig jövök megyek vele és játszom, de ahogy Melinda is írta, nekik már nem a mi társaságunk az igazi. Legalábbis Levi nem az a kis félős típus szinte minden idegennel megtalálja a hangot, szóval jól el tudja magát adni, főleg a csajoknak. Esküszöm már most úgy tud nézni mint az apja mikor udvarolt nekem.:-)))) Biztos nagyon fog hiányozni, de így legalább a kis hugival is sokat tudok foglalkozni. Ha meg nem tetszik neki akkor nem viszem többet. De szerintem élvezni fogja.

Ma voltunk UH-on. És a méretei alapján még mindig egy héttel idősebbnek nézik, de súlya tök normális 2350 gramm. Szóval azt mondják nem lesz akkora mint a kis Levi manó volt. Ennek azért örülök mert nagyobb az esély hogy meg tudom szülni, mivel nekem az első császár volt. Szóval drukkoljatok lányok!!

Angie, tényleg nem semmik a méretei a kis kukisnak!!! Te hány cm vagy?

A pocim valóban nem kicsi, de Levivel is nagy hasam volt szóval nem tartozom a kis pocakosak táborába. Ezért is nehéz már a négykézlábon csúszkálás, Levivel a hátamon.:-))

Betty örülök hogy ilyen jók lettek az eredményeid, és nagyon drukkolok nektek is.

Mennyi haja van a kis Melcsinek, nem úgy néz ki mint egy 8 napos csecsemő. Szép kislány nagyon!!! Összehasonlítva Pityesszel milyen baba? Bármit tényleg sok a különbség fiú és lány között???

Nita hogy bírod így a finishben. Emlékszem én Levivel a 37. héttől már minden nap szülni akartam aztán a 42. héten már megindították.

Kép
KépKép
boganna07

Nita
köszi kérdésed
én most naon jól érzem magam...kicsit bepáleszoztunk, mostt volt a 4. évfordulónk.. 8)

Angie
gratu az óriásbébihez :!: :wink:

Meli
Rettentően szép a kislányod :!:
Én is egy ilyen babára vágyom :!:

Melisch :shock: :?:
Hiányzol...

Boganna
köszönöm a drukkot :!:
Te is mindjárt a finisben vagy már :!: :shock: :o

betty615

Betti, gratulálok az évfordulóhoz!
A pálinkázásért pedig kicsit irigyellek! :wink: :oops:

Melinda, nagyon szép Melcsi! tényleg, mintha idősebb lenne és milyen szép haja van! :lol:

Boganna, 160 cm vagyok! :lol:
Mi lehet egyszerre fogunk szülni, vagy csak napokkal eltérően. :wink:

Kép
KépKép

angie28

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

Angie

jaj de kis édes baba,nagyon jól látni hogy kis kukis :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Betti!
Boldog házassági évfordulót nektek!!!

Angie!
Nagyon édike a kis Dani! :wink:
Nekem is ilyen kis kukis kell :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Nita!
Hogy vagy??
Képzeld megszületett éjjel a barátnőm Barnikája :)
Most vérzett be 3.szor és tovább nem vártak..megcsászizták a 38.hetében járt..
3050g és 49 cm lett..
Már van képem is róla :D

Kép

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!!!
De kis szép!!Magzatmázas???Vagy annyira szőke a szemöldöke??
Nita??Mizu??Jól vagy???Én már a 36. héttől szülni akartam,aztán még 2 napot rá is tettünk...Te mit érzel??Végigviszed??Én nem gondoltam,sőt,meg is essküdtem volna,hogy a 38.hét tájékán tuti megszülök!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szia Meli!
Szerintem mázas lehet,meg a haja is :)
Majd megkérdezem :lol:!
Jól érezte magát oda bent Melcsike az bizti :),de ahogy írod kint is :)..
Tényleg olyan mintha pár hónapos lenne már..nem ugy néz ki mint aki 10 napja bujt ki :)
Vendég

Gratulálok Barnikáhóz:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!

Kírus neked van fogadott orvosod?

Gyönyörű kislány Melcsike!!

Remélem a mi Darinkánknak is jó nagy haja lesz:)

Kép

Kép
vius
Baja

Szia Vius :!:

Igen van fogadott dokim( Karasz doktor) de nem vállal szülést..de gondolom hallottad..csak vizsgálatra járok hozzá..
Neked van??

Szép estét mindenkinek!
Ide épp most érkezik a vihar :?
Vendég

sziasztok!!!!!!
ma hajnalba begörcsölt a bal vesém......be kellett menni a korházba.......azt tudtam hogy vese homokom van.......de ma az urológián csináltak uh-t és már sajna vese kövem van......gyógyszert nem kaphattam Barni miatt.....

voltam ctg-n is......3-5 percenként vannak fájásaim......már elég rendesen érzem őket........szóval bármikor mehetek szűlni.......Szülésznőm szerint max 1-2 hetem van vissza......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Sajnálom a veseköveket nem lehetett egyszerű a görcs.

Kírus itt Baján (Már) nincs én Pécsett fogok szülni ott van fogadott orvosom. de ide járok védőnöhöz.

Kép

Kép
vius
Baja

Angie
de gyönyörű a babód :!: :shock:
Naggyon jók ezek a képek :shock:
És a kiskuki is ott van premier plánban :lol:

Köszi Kírus
de nem házassági évforduló volt, csak szimpla évforduló :wink:
A házassági márciusban van.
Gratula a barinődnek Barnushoz :!:

ÚÚÚ, Nita
veseprobléma az nem jó :!: :roll:
Szülésileg még kicsit tarts ki :!: :wink:

Kép

betty615

Angie! nagyon édes Dani baba :!:
Vendég

Kírus! gratula barátnődnek a kis Barnihoz :D nagyon cuki :lol: :lol:
Vendég

Kép [/img]
Vendég

sziasztok!!!!!
Betti megpróbálok kitartani!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Már olyan régen írni akartam nektek, csak sohasem alakult úgy a dolog....Jó híreim vannak! A babánk elvesztése után négy hónappal újra teherbe estem és most vagyunk 9 hetesek :D Remélem ezúttal minden rendben lesz!(Kírus, a mi babasorsunk egyformán alakul!)
Melinda, gratulálok Melcsihez, gyönyörű kislány! A kismamiknak boldog babavárást, a próbálkozóknak sok türelmet és kitartást!
Sajnos nem tudok gyakran jönni hozzátok, de azért időnként be-benézek!
Angie, ti debreceniek vagytok? Láttam a fotókon az UH címét! Szuper képek lettek! Én is Debrecenben lakom!

Puszi mindenkinek!
adiadi

Adiadi!!! gratulálok a pocaklakóhoz :D :D
Kép
Vendég

Kép Bettinek!!!:-)
Vendég

Kép Betti!!! ezt is neked küldöm,az előbb lemaradt.....:-)
Vendég

Adiadi hurrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért amilyen gyakran tudsz gyere!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti
boldog szülinapot neked, és boldog házassági évfordulót nektek :!:

Adiadi :!:
Nagyon örülök neked (láttam ma, hogy itt bújkálsz ááám valahol :wink: )
Gratulálok a babádhoz :!:
Vigyázz magatokra, és gyere amint tudsz :!:
Puszi

betty615

Sziasztok!!!
Gratulálok Adiadi!!
Nézem a meccset lányok,....de lehet inkább kikapcsolom.... :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szereted a focit? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is nézem illetve néztem.... :twisted:
Vendég

:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, hogy vagy???
Vendég

köszi jól....végr le tudtam ülni.......ablakot mostam...függönyt cseréltem...vacsit csináltam......gereket fürdettem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm lányok,annyira jól esett :cry: :)

nita

nagyon sajnálom,elég baj ez már igy a végén:(

KépKép
bettike83

hát minden összejön..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :)

Nitácska: Neked nem pihenni kéne???? Nagyon ügyes vagy ha még bírsz ilyan nagy munkákat csinálni.

Bettike83: Én is nagyon sok boldogságot kívánok, mindkét alkalomból! :D Ezek szerint nem nehéz nyomon követned a házassági évfordulótokat! :shock:

Na csajok szokásomhoz híven nem bírtam ma reggel magammal és csináltam egy tesztet. Hát szerintem a választ már mindannyian tudjátok. Ma van a 28. napom. Szóval a szokásos módon ------ lett. Hát ez van. Lehet hogy korán csináltam, de én már nem hiszem, hogy pár nap múlva pozi lenne. Úgyhogy küldhetitek Piroskát, hogy minél hamarabb elmenjen. :lol:

Na megyek főzni. Karajt töltök meg kolbásszal és krumpli lesz hozzá. Levest is kéne valamit kitalálni.

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
babicsek

Babi
mmmm... jó kaja :!:
Sajnálom a negát :evil:

betty615

Sajnálom a nega tesztet én is.De én vagyok az élő példa,hogy 28 napra nega lett,36-ra meg nem.Ja,meg 8-9 hetes terhesen is --- lett... :?

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: Arra emlékszem. Jól megijedtünk mindannyian. Szaladtál is tesztet venni ugye?. :D

Hát majd meglátjuk. Végül is 32-33 naposak szoktak lenni a ciklusaim. De én már beletörődtem. Ez van, ezt kell szeretni. :)

Kép
babicsek

Sziasztok!!!!!
ma elég carul keltem.....kemény voltam mint a kő.......:(
most meg reggel óta pakolok,,palacsintát sütök.......mindezt egyedűl.......kénytelen voltam most leűlni mert már nem birom.....de délután be kell fejeznem......még a fürdőt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Élünk,megvagyunk.....Ma van a 41.napom,menszi sehol :evil: a 32.napon teszteltem negatívat. :roll: Szóval nem tudom mi van...holnap veszek újra tesztet. :?

Nita!
Drukk!!!!Lehet,hogy a front miatt keményedel,az is lehet,hogy még az éjjel lesz valami. :wink:

Angi!
Szuper fotók Daniról és a büszkeségéről. :lol: :lol:

Többiek puszi.Hoztam képeket ugye nem meglepő,hogy a hétvégét csavargással töltöttük. :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

örülhet a kisfiad,hogy ilyen anyukája van,hogy mindenhová viszi.... :lol:
hozzátok képest nekünk semmi programunk nincs....na jó nem semmi,de marha elenyésző.... :roll:
nita,lassíts!!!pihentess,mert ha egy ilyen nap éjszakáján mész szülni,nyomni se lesz erőd!!!én is a fürdőt hagytam utoljára....
most nézem,23 nap,az eltelik nemsoká..... :lol: :lol:
Igen,este 10-kor mentem tesztért,mert a papírlapos nem volt jó....
jók legyetek!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

most pihiztem,aludtam is......... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek