Sziasztok Lyányok!!!
Jelentem, hogy újra a fedélzeten
Az elmúlt pár napban rohantam, mint a kengyelfutó.....De itt vagyok!!
Képzeljétek azután, hogy meghúzták az egyik kocsinkat ( írtam is nektek) most a másikhoz kellett egy teljesen új kipufogót venni 200 euróért
Húúú de nagyon fájt!!De hát ez van....Már annyira a földön lógott a régi, hogy mindig vártam, hogy mikor akadok fent egy fekvő rendőrön
Tegnap meccsen voltunk a változatosság kedvéért
Párom már nem volt szomjas, így este fél 10-kor már ágyban voltunk, ami nagy szám, mert nagy éjszakai baglyok vagyunk!!
Nyomom egy pár napja az LH teszteket, tegnap voltam a 15.ik cn.en és még mindig csont nega.....Vagyis egy picit erősödött pár napja, tegnap meg szinte nem is látszott a második csík.....Mondjuk az én mensim olyan, mint a 77 magyar népmese.....Hol volt, hol nem volt
Egyszer 30 napos egyszer 40 egyszer 35 egyszer 29.......
Szóval lehet, hogy még van pár napom a pé-ig...Ki tudja!!
Anita1984- húú ilyen szellemtesztet még nem is hallottam
D
Hívd a szellemírtókat
Reméljük, hogy magukkal hoznak egy rendes 2 csíkos tesztet holnap
Onlány- Hatalmas nagyon és nagyon és még annál is nagyobb GRATULA!!!!!!
Új babásunk van, ez fantörpikus
Réka - Köszi a hiányolást
Nagyon cukker vagy!!!
Susytunder- Már tűkön ülök, hogy mikor tesztelsz már....Mikor is??
Jajjj csajok, még amíg el nem felejtem.....Doki bácsi tanácsára elkezdtem mérni a reggeli hőmet...Vettem is vadzsi új lázmérőt....Tegnap reggel 36,2 volt , ma reggel 36,1.....Kezdek kihűlni vagy mi a szösz??
Lassan énekelhetem, hogy : Jégbőőől vagyooookkk
Szerintetek lehet, hogy a lázmérő genyáskodik???
Lehet vissza kéne vinnem......
Anyci- Helló Belló!!Üdvözöllek minálunk
Én már téged is "ismerlek" ici-picit.....Mert én vagyok a kukkolós néni, aki be- be kukkant más topikokba is
Kírus - Nagyon jól áll neked az a pici baba
Hamarosan neked is egy ilyened lesz
Zsu - Milyen volt a lagzi???Milyen ruhába, cipőbe mentél végül??Kérünk képeket!!!!
Mit is takar az a " korábbi tesztelés"??
Sellon- Nagy Gratula a babóhoz és Üdv!!!
Gyerekek én is olvastam a 2010 májusi topikindítást....Tényleg gáz volt, főleg, hogy mind a 2 oldalon olyanok írtak, akik tudom , hogy mind cukik és jó fejek....Nem szabad egy ilyen butaságon vagy inkább félreértésen ennyire összekapni!!De ez már a múlt...Most már arról szól a topik, amiről kell.....A boldog babaváró Anyukákról!!
Ediii - Isten hozott a csapatban!!!Húúú ti is jó régóta próbálkoztok??Milyen vizsgálatokon és kezeléseken vagytok túl??
Betty- Hát neked , mint ahogy írtam , nem kell a szomszédba menni a pozitív gondolkodásért
....Nagyon irigyellek.....Én komolyan mondom, nem tudom, hogy hogy bírtál ki ennyi várakozást, kudarcot....33 hónap.....mi csak 5-6 hónapja próbálkozunk, de én már most is el tudok keseredni néha mikor megjön piri....De belőled merítek erőt
Az erő veled van
Na jó meg velem is
Milyen táblázatról beszéltetek??
Na most léptem...Megyünk dvd-zni....Már megebédeltünk, tele hassal leheveredünk szépen a kanapéra
Mindenkinek csodaszép vasárnapot!!
Szeretettel: Ancsa