Új privát üzeneted érkezett!

sajnos lányok, ember tervez, isten végez, szokták mondani, azt hiszem majd valamikor jövök, mert közbejöttek dolgok. remélem nem komoly, de azért időigényes. anyukámnak sos-ben kell müteni az epéjét, úgy látszik elirigyelte tőlem az epehólyag nélküli létet. dokihoz rohangálás, háztartás, duplán!! mert szegény már lehajolni sem bír, ilyen gyorsaságú dolog mellett is csak péntekre adtak uh-ra időpontot, jövő héten már szerintem müti is az én dokim. de nem biztos,hogy laparral, mert nagyok a kövek. rendes mütétnél 10 nap kórház, utána 3 hét lábadozás. szóval lesz dolog rendesen. csak azért kell uh, hogy lássák mennyi a köve és mekkora, úgy tervezik a mütétet. enni sem bír már semmit, mindentől fáj a gyomra. boti tündéri, igaz 4 pelusa van, rohannom kéne a dm-be is venni, közben anyuékhoz de a lelkem 3 órája alszik. kivasaltam közben+mosok, de nagyon kéne mennem már. még ebédel is utána, szerintem főzis cumiból, mert nincs idő kanalazni.

kiru azt hiszem te kérdezted, az aventos főzelékes cumit használjuk, 3 fokozata van, forgatni kell, az 1es az teás elvileg, de nagyon jön belőle, én azon adom a jóéjtpapit, a kettes a hígabb főziknek, szinte mindent azon adok és a 3asból ömlik szinte a darabosabbaknak. de kanál kéne!! fogat már most, de kanállal nem eszik, az ebadta.

daniella te meg a programot kérdezted, windows movie maker -rel csinálom a filmeket, minden gépben van, alapprogram.

luca király a kisfilm, tündéri a kiskrapek, tiszta apjának látom. kérünk új frizurás képeket.

többiek millió csók nektek is, de megyek kaját csinálni botinak, hátha a mikro csörgésre felébred. jövök,ha lesz időm, du drukkoljatok, hogy vegyék meg a lakást, én is nagyobb konyhát akarok!!!!!!!!!!! :lol: 7-re jönnek, ja és anyuért is kérek drukkot, ja apunak 9 a cukra, kicsit elmegyek nyaralni, azt mi lett velük? :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


ja a mikroszkópot is kérdeztétek, barátnőm az enyémtől lett terhes, mármint neki adtam, mert nekem soha nem volt páfrányos, mivel nincs peteérésem. :(

de ő tényleg ez alapján lett kismama, most már a márk anyukája, akit püföl boti, tudjátok aki fiatalabb, de nagyobb.

most suzynál van, nem tudom, hogy használja-e, de anno úgy küldtem el neki, hogy mogyorós csokit kérek érte, nem kaptam azóta sem, ez megbocsáthatatlan, mivel azóta már megszületett boti és nem is ehetek mogyicsokit, csak terhesen kívántam, de ez csak vicc volt, viszont tényleg csak kölcsön adtam neki, hogy ha nem kell továbbküldjük másnak, hogy hozzon szerencsét. már aki használja más nyála után, domi azért csodákra képes, hátha mindenkinél páfrányt fertőtlenít rá. na tényleg rohanok. csoki, jó tesztelés, sexelést és egyéb dolgokat.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Nofi! Ha mindkét ábrát látod, az akármi is lehet, nekem is mutatta többször. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!! Mikor nem kéne megjönnie, mikor tesztelsz?

Petra! Én is nagyon örülök neki :) Még nem csinált eddig ilyet, majd meglátjuk mit tartogat még a kisember. De közénk való vagy, ne is mondj ilyesmiket! Nehogy elhagyj minket!

Etna! Nagyon sajnálom, hogy anyukádat is műteni kell :( A szeme helyre jött teljesen? Remélem sikerül eladni a lakást

kiru84
 
 

 
 

Sziasztok!

Etna szorítok, hogy minden oké legyen anyukád és apukád körül. Szegény. Reméljük, ha műteni kell, gyorsan sorra kerül és a laparoszkópos műtét lesz a nyerő, mert az után könnyebb a gyógyulás.
A lakás remélem elkel.

Valami szerencsehozó kütyüt nekem is küldhettek!! Én is vevő vagyok rá.

Petra nem mondhatsz ilyet. Tudod én inkább érzem, hogy nem vagyok közétek való, mivel nekem nincs még egy gyerkőcöm sem., Neked viszont van 2 csodálatos. Szerintem ne tűnj el, légyszi!!!!! Olyan jó kis társaság ez.

Puszika.
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok! Nem akarok eltünni, csak ugye én már nem okozok majd nektek meglepetést pozitív teszttel. Tehát ilyen téren nem illek ide, mivel a topik címe is kisbabát szeretnénk....

Etna! Remélem, hogy minden rendben lesz a családodban! Már ideje lenne, hogy adjon az ég nyugisabb életet nektek! De ezzel is megbírkozol, én tudom, nálad erősebb nőt keveset ismerek!

Szilvi! Ovu tesztet tudsz venni Dm-ben, Rossmannban és gyógyszertárban! Szerintem próbáld ki! És igen is be illesz a képbe! Már érted, hogy hogyan értettem, hogy nem illek ide?
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Petra nem ovu tesztre gondoltam. Az előző terhességnél használtam 3 hónapig, az alatt semmi nem lett, miután nem használtam terhes lettem. Szóval nem arra gondoltam, hogy küldjön nekem valaki. Valami szerencsehozó tárgyra gondoltam.

De igen is ide illesz, és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nincs több ellenvetésed, ugye?????????

Puszika.
szilvi09
 
 


Helló Csajok!

Gyorsan két kép a Csibészről! Nem igazán szembetűnő a frizu vágás, mert nem kopasztottuk meg, csak oldalt, meg hátul vágattuk le jobban, meg persze kicsit elől is. A második képen háttérben az íróasztal (lomos) fiókjával, amit öt perce amortizált le teljesen, lekapta az elejét, apa örülni fog neki :oops:
Puszi, majd este jövök, most ordít, már nagyon álmos.
Kép
Kép

Kép

Kép
luca81
 
 


Helló, csajok!!

Ismét itt vagyok. Most Vasi valami szupi programot gyárt néhány napja, így rengeteg szabad időm van, hiszen nem Vasizok.

Petra, veled kezdeném. Nem hiszem el hogy ilyen hülyeségen jár az eszed. Én inkább meg sem kritizálom hanem csak úgy teszek mintha nem is írtál volna ilyet. Majd nem igazán lesz időd jönni ha megnőnek a gyerkőcök és dolgozni fogsz és akkor meglátod milyen szar hogy nincs időd jönni és olvasni vagy végre elmesélni mi történt veletek. Ezért most felejtsd el ezt a gondolatot. Kellesz nekünk és a csajoknak is olyan jó tanácsokat adsz.
Még egy eszméletlenül fontos dolog. Nem tudom emlékszel-e még az én történetemre, engem 24 évesen kötöttek le és hidd el akkor ha azt mondta volna valaki hogy ebben a korban gyermeket szeretnék azt mondtam volna hogy keresse meg az elgurult gyógyszerét és gyorsan vegye be. Szóval, igaz, velem sok minden történt és nem kívánom senkinek sem, de hidd el, soha nem tudhatod mit hoz még a sors. Eszméletlenül fiatal vagy még és annyi más védekezési módszer van hogy én nagyon-nagyon-nagyon kérlek SOHA NE TÉGY ILYET, csak ha esetleg már 40 is elmúltál. Ez most nagyon komoly.

Etna, örülök hogy megjöttetek, de látom nem unatkozol. Anyukádnak gyors gyógyulást kívánok és apukádnak remélem lemegy a cukra. Lehet hogy most az idegeskedés miatt ment fel neki. Csajszi, te soha nem unatkozol. Szorítok nektek hogy a lakás elkeljen. És további gyors takarítást és mosást meg minden ilyesmit.

Luca, nagyon cuki a kis krapek. Én úgy meg gyúrnám. Nagyon szép és a frizurája is nagyon jól áll neki.

Laar, látom te sem unatkozol. Én mindig meglepődök hogy milyen orvosok vannak és még mindig nem jön hogy elhiggyem, pedig én is megjártam a budaiban mert nem akarta még egyszer megpróbálni a hormon kezelést hanem inkább lerázott. Ez egyszerűbb volt. Nagyon reméljük hogy a kiscsajnak nincs komoly baja a szemével. A tengelyferdülés szerintem nem így jelentkezik, de majd a szemész jobban tudja. Ha mégis az, akkor se aggódj mert már simán meg lehet csináltatni.

Kiru, annyira örülök hogy minden rendben van. Valamilyen sejtésem volt hogy valami gyomor rontása van, de nem szeretek olyasmit mondani ami nem biztos. A lényeg hogy már minden rendben van.

Szilvi és Arte, ne aggódjatok hogy sírós gyermeketek lesz és hagyjátok az aggodalmakat a maguk idejére. Hát persze hogy fogtok aggódni és keveset aludni és rengeteg dolgotok lesz. Néha semmi időtök nem lesz magatokra. Nekem két nagy lányom van és ha valaki akkor én tudom hogy az aggodalom soha nem múlik el akárhány évesek. De, csodálatos dolog szülőnek lenni. A sógorom szokta mindig mondani hogy "jaj, mikor lesz már akkora hogy járjon-beszéljen-horgászon-focizzon?" Én hiába mondtam neki hogy mindig a pillanatot élvezze mert minden pillanat elmúlik és utána csak emlék lesz és persze hogy fog mindent csinálni a maga idején. Nem fogadott szót, most már jár, beszél és én kellett megtanítanom focizni mert az apja nem foglalkozik vele. Gondolom azt a kort várja amikor már akkora lesz hogy magasról leszarja az apját. Már most majdnem elérte ezt a kitüntetést.

Most még vissza nézek, hogy kit hagytam ki mert hiszen már a 10-ik oldalon tartunk és folytatom ha kihagytam volna valamit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Ja, már eszembe is jutott hogy mit akartam még írni. A csodafürdő egyenlőre végleg kilőve. Tegnap megnéztem neten az árakat, hát csajok, 85,000 lenne 7 éjszaka egy személyre, tehát 170,000 kettőnknek félpanziós szállás. Ez csak a szállás. Hmmm, nem hiszem el de ez van. A nőgyógyászati kezeléseket is külön kell fizetni meg minden mást is. Szóval 200,000 nem lenne elég szinte semmire sem mert abba még nincs az utazás és semmi más. Még egy üdítőt nem ittam.
Ha valakinek van rá zséje, szívesen leírom, tényleg nagyon jó. Nézzétek meg akik babásodni szeretnétek.

http://www.szekelyfoldiinfo.ro/Menu/Sza ... ubius.html

Remélem meg tudjátok nyitni.
De, ha simán be írjátok a google-be hogy szovátai fürdő, találtok oldalakat.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa, drága! Nagyon nagyon félre értettetek! Én ez a nem illek ide dolgot, úgy értettem, hogy itt mindenki rajtam kívül akar még babát. A topik címbe nem illek bele! Nekem most már tuti nem kell még egy gyerek, az már fix. A fiam az előbb gondolt egyet és szépen bele harapott a rántott ponty szeletbe!! Majd szív szélütést kaptam, amikor hallottam, ahogy az anyósom könyörög neki, hogy köpje ki!! Hát ekkora leb...ást még nem kapott a gyerekem én állítom!!

Most mennem kell! A Flóra kajabál, vmi nagyon nem smakkol nála!!

CSók!!

Ja, igen! Az elkötetés dologgal mondom még egyenlőre csak gondolatig jutottam el!! Apával még nem beszéltünk róla, és azt is írtam, hogy nem a közel jövöben kivánkozom meghozni ezt a döntést, és legfőképp nem egyedül!!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Oksa, megnyugodtam. Most már fogok tudni aludni. :wink:
Remélem nem húztalak fel, mert nem ez volt a szándékom. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Dehogyis!! Csak nyomatékosítottam! Jó éjt mindenkinek!

Csók! Petra
wpetra
Pusztavám
 
 


Gyors bekukk a Barátok szünetében :)

Petrám!
Én is akartam írni délután ehhez a lekötés témához, csak aztán Tamás felébredt és különbenis az agyam elszáll már, de állandóan a reset gombot nyomkodja. Idesettenkedik és megnyomja, észre sem veszem... új - jobban mondva másik- gépünk van és simán rájár a keze... figyelnem kell, mert már elszállt pár levelem. Szóval Zsuzsával értek egyet, nagyon-nagyon fiatal vagy ehhez a lekötéshez és sosem tudhatod mit hoz a sors. Én max. tényleg negyven éves korom fölött gondolnék ilyenre, előbb meg sem fordulna a fejemben. Ha valaki, Zsuzsa tényleg tudja mekkora dolog ez. Oké, hogy nem most gondolod, meg apával megbeszéled...stb... de mégiscsak megfordult a fejedben. Na tovább nem ragozom, puszi.

Zsuzsa!
Kösz a bókot a Törpével kapcsolatban. Lassan de biztosan haladunk KOrnélka nyomában, úgy nézem csibészségben Tamás lesz különb :) Állandóan töri valamin a buksiját, ha nagy a csönd, az már régen rossz. Na de Te ezt úgyis tudod. PUszi

Arte, Szilvi!
ÉN is csak azt tudom írni, mint Zsuzsa: a szülővé válás csupa aggodalommal jár. Ez már így lesz életünk végéig, de akinek nincs gyerek, annak nincs öröme sem. Úgyhogy mindent megér, értük érdemes küzdeni, és nagyon sok olyan eset lesz, mikor már csak Ők tartják majd bennünk a lelket! Puszi Nektek!

Megyek, folytatják, jó éjt!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok lányok!

Gyors irok pár szót.
Ma vettem Aminak bolognai spagettis bébiételt, ez már valamenyire darabos. Hát képzeljétek minden ellenkezés nélkül megette az üveg 3/4ét és nem fuldokolt tőle. Holnap megint megprobálom megetetni kiváncsi leszek hogy fogja birni.
Annyira boldog vagyok hogy csak na!!
Na megyek mert már fáradt vagyok.
Puszi mindenkinek!!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok!
Szerencsére a kislányom szemén nincs semmi kóros, azt mondták lehet h azért van, mert ott alszik, 1 hónap múlva kell vissza menni, és addig figyelgetni..de két doki is megnézte semmit nem találtak..remélem magától elmúlik.
Most ami aggaszt az az h éjjel nyugtalanul alszik, sokat mocorog..nem ébred fel, csak mocorog..
A másik hogy lassan nincs olyan kaja hogy ne bukna..a doki azt mondta, addig még fejlődik, addig nem ad másik tápszert, és ez teljesen normális..háát nekem nem mert eddig nem volt ilyen.
Itt a hétvége sok buli, erre szar iső lesz, de utálom, holnap utcabál lenne, a kedvenc zenekarommal komlón vasárnap meg Republic..nagyon szeretnék elmenni szorítsatok h jó idő legyen..

Niki!
Ez nagyon szupi..ügyes kiscsaj Ami.

Etna!
Sajnálom, anyud, remélem mihamarabb helyrejön.

Kiru
Miújság? Szopizik a kicsi?

Most megyek reggelizni..aztán takarítok stb.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Nst-n tegnap minden rendben volt. Doki megvizsgált, azt mondta, hogy még jól fennt van. Jövö héten még biztosan találkozunk nst után. Lábaim nem tetszettek neki. Azt mondta, ha ennél is jobban dagad, akkor ne 1 hét múlva menjek, hanem elöbb keressem fel. Majd próbálom sokat pihentetni.
Puszi

Kép


Kép
tina84
 
 


sziasztok lányok!

a köcsög érdeklődők nem jöttek, pedig glédában áll a lakás, szétdolgoztam az agyam. erre arra sem méltattak, hogy lemondják. úgy utálom az ilyet, nem vették fel a telefont, miután fél óra várakozás után hívtuk őket az ingatlanosnak sem és nekem sem. :twisted:

kicsit visszaolvastam, de nem nagyon tudtam.

petrám!
azt hiszem 3 gyereknél, ha kevesebb van, csak akkor ingyenes a mütét. szóval még lassan azzal a döntéssel. ilyen szép gyerekekből kell mégegy! vagy menjek melegebb éghajlatra? :D
szegénykém, biztos most fáradt vagy, de aztán meg ne halljam , hogy nem illesz ide, rádküldöm botit, megharapja a lábad
újját (ez a legjobb szokása, nem figyelsz oda és már hopp! :lol: )
a topik címe alapján sokan nem illünk ide, de így "jöttünk" össze, így marad. egyenlőre én is az alvást választanám nem másik gyereket, de majd egyszer talán...... szóval nekem aztán gyere sokat, mert kellesz nekünk!

szilvi!
írd le a címed emailben és küldöm a babáskövet. rózsakvarc, a kettőtök párnája alá kell tenni, de azért ne felejtsetek el akciózni. olvass róla a neten, de előtte hideg vízzel le kell mosni, mert az én energiáim vannak rajta és utána fogd mind a két követ a két tenyered közé, "töltsd fel a saját energiáiddal, heti 1x tedd meg a mosást és a feltöltést. a pocidra is a két petefészekre is teheted.

lucám!
jó úgy a kaja, várjuk, de mindenképp küld el, hogy mennyi lét küldjek, mert akkor nem tom, hogy mennyi kaja jön. köszi szépen tündérem. a kispasi csodaszép, azt a huncut mindenit.

vasikáé!
én mindig olyan szívesen olvaslak és örülök, hogy vasimentes vagy mostanában és tudsz jönni, ő csak programozzon és te meg gyere minél többet. éjjel meg te programozd őt. :P ha jöttök az új helyre szólni, mert közel lesz hozzánk. jönni, röhögni, botizni, mintát venni, uganyilyen ördögöt összehozni, nem aludni, stb. :wink:

laar!
remélem eljuttok majd a koncertre! örülök, hogy mira egészséges, nálunk is volt ilyen az alvással, aztán lesz elalváskor is ilyen forgós dolog, boti így alszik el, sok gyerek van így. nutrilont kaptunk bukásra, besüríti a tápot és nem jön vissza. vegyél gyógyszertárban vagy irasd fel.

angyalom!
várunk titeket nagyon, itt is aludhattok, ez is van 300nm csak a baj az, hogy a többi lakással együtt :lol: bármikor jöhettek, csak szólj.

többiek csók, de viszem anyut uh-ra. petrám jelentkezni ám mindne nap, mert bajuszakasztás lesz. még ilyet, hogy mi haveros sztori nélkül maradjunk? :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Petra! Az elkötésről jut eszembe :) Tatabányán van egy ismerősöm, aki az első gyerek után elköttette magát, aztán jött a második azután is... 4 gyereke van :)

Vasikáé! Mondhattad volna a gyomorrontást, mert engem csak rosszabbakkal ijesztgettek! Ilyenkor vevő vagyok mindenre, ami "csak" átmeneti probléma :) Nagyon örülök neki, hogy semmi komolyabb nem lett belőle! Remélem így is marad! Sajnálom, hogy ez az út ilyen drága lenne :(

Luca! Tamás annyira édes :) Kis rosszcsont! Apa morcos volt a fiók miatt?

Laar! Nagyon örülök, hogy minden rendben van Mírácska szemével :) Ákos szopizik már megint rendesen, szerencsére:)

Niki! Amélia nagyon ügyes nagylány már :)

Etna! Hogy vagy? Szüleid? Remélem minden rendben!

Daniella! Hova tűntél?

Megyek reggelizni, míg csöndben van az én drágaságom!
Puszi mindenkinek!

kiru84
 
 


Ja, még amit elfelejtettem. Van egy iwiw-meghívóm, kéri valaki? Bár tegnap óta nem tudok belépni, de ha sikerül, el tudom küldeni!

kiru84
 
 


sziasztok csajok:)
hat megtalaltalak benneteket!
ne haragudjatok hogy igy eltüntem de nagyon sok gondom volt es meg van is!
a munka stb... anya beteg lett,parom es meg sorolhatnam!
mostantol megprobalok többet jönni es ismet visszakapcsolodni a "topikos" eletbe!
nagyon hianyoztatok nekem es sokat gondoltam ratok attol függetlenül hogy nnem jöttem közetek!
nalunk baba ügyben semmi :( meg mindig!
puszi nektek es az össze kis manonak remelem mindenki jol van!
suzi:)
suzi2
 
 


Sziasztok.

Etna köszi a kedvességed. Küldöm mailben a címemet. Akció előtt, vagy után kell a pocakomra tenni? Vagy nincs összefüggésben?
Légyszi mailben írj róla felhasználási útmutatót. Igaz olvastam a neten róla, de csak a tisztítás, és a feltöltés van leírva.
Sajnálom, hogy kibolondultál, és mégsem lett vevőd.

Puszi mindenkinek.
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Suzi de jóóóóóóóóóóóóó.
Nagyon örülök hogy jelentkeztél, nagyon hiányoztál már. Ha lesz idöd irj egy kicsit többet hogy mi történt veled az utobbi hónapokban, nagyon kiváncsiak vagyunk rá.!!! Anyudnak jobbulást kivánok. Puszika

Etna
Nagyon remélem hogy hamar tullesztek a nehezén és minden rendben lesz anyuddal meg apuddal. Kitartást kivánok!!!
Puszi

Majd még jövök kicsit késöbb.
Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok!

Ma korábban jöttem. Végeztünk a lakkozással, hajtottunk, mint az őrültek :D holnap rakják fel a gerendákat. Petra, nálunk nem dísznek lesznek felrakva a fagerendák. Nekünk a szobákban és a teraszon fafödém lesz, majd ha végeztünk meglátjuk mennyi pénzünk maradt, aztán a nappaliba csak gerendákat raknánk fel utólag és az tényleg csak dísz lenne!

Mikor csinálunk fórum találkozót????

Látom Laar nem csak nekem vaan szükségem a jó időre :D de ha már ennyire kell nekünk ez a jó idő, akkor csak jó lesz. Legalább az esó ne essen :D Ha Mirának szemtengelyferdülése lenne akkor azt már a képeken is észrevetted volna.

Mi ez a babáskő Etna?

Pusza

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Drága Suzi!! Annyira, de annyira örülök neked!! Remélem, hogy anyukádnak semmi komoly baja nincs, és mielőbb helyre jön majd!! A párodra pedig még mindig haragszom... Tudod, azért amit a múltkor meséltél!! Szívtelen megnyílvánulás volt tőle! De gondolom, hogy azért már jobb a helyzet, ahogy az iwiwes képeken láttam!! Milliószor puszillak, és most már mindennap látni szeretném a neved!! :D

Laar! Örülök, hogy Míra szemével nincs semmi gond. Reméljük a kontrollra el is múlik teljesen!!

Niki! Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! Lehet, hogy nem ízlett neki az amitől öklenedezett?!

folyt. köv. ha már alszanak a gyerekek!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

SUZI drága én is nagyon-nagyon örülök Neked, már annyira hiányoztál a csapatból! Miért nem jöttél gyakrabban? Aggódtunk érted, lányok mondták, hogy sms-t írtak, arra sem válaszoltál... mesélj kicsit mi történt Veled, kíváncsiak vagyunk nagyon! Anyukáddal mi történt? Remélem nem komoly, drukkolok Nektek! Én azidő alatt, míg nem voltál, sajnos elvesztettem apukámat... két és fél hónapja... :cry: szóval nálunk is történtek dolgok. Na nem untatlak, próbálj tényleg gyakrabban jönni és mesélj, mesélj... Puszi

Etnám!
Múltkor elfelejtettem írni: Tamásom egy éves kora óta nem szopizik már, nagyfiú :) Eszik mindet, nem válogat. Legjobban a görög csirkét imádja :D Sokszor eszik azt, amit mi, de ha nagyon nem neki való kajcsi van, akkor bébikaja.. azok között sem válogat, imádja mindegyiket. (halas, borjú-, marha-, sertés-, csirke-, nyúlhúsosat) Reggel-este kap tápszert, hogy a tejadagja meglegyen, doki így tanácsolta, hogy amíg ilyen nagy meleg van, addig inkább tápszert igyon, aztán átállhatunk a tehéntejre. Remélem nem hagytam ki semmit, amit akartam írni :) Puszi

Etnám!
Még én sem tudom mennyi kajcsi lesz, de ne aggódj semmin, jó lesz úgy, ahogy eddig volt. OKÉ? Te csak nyugiban légy etéren. Remélem anyukád hamar túl lesz a műtéten, szorítok neki. Apukád cukra helyrejött? A lakásnézők tényleg bunkók voltak, legalább szólhattak volna. De hát mindig vannak ilyen szemét emberek... Pussz Nektek is, ölelem a kis Herceget!

Niki!
Nagyon ügyesek vagytok, látod simán menni fog a darabos kajcsi is. Megszokja és nem lesz gond. Ezek a bébikaják annyira jók, ízletesek és tényleg bio, ahogy rá van írva. Ügyeskedjetek csak tovább, aztán mesélj hogy haladtok! :) PUszi Nektek is

Kiru!
Annyira helyes Ákos az iwiw-es képeken, hatalmas legény már most. Tiszta Tamás... már egypárszor mondtam, de az én Manóm éppen ilyen iramban nőtt, meg hát ugyanilyen nagynak született :) Örülök, hogy visszatért a szopihoz, tudja Ő mi a legjobb neki. :wink:

Lányok én totál odavagyok, előjött az aranyerem (vagy hogy kell ezt írni...) utoljára szülés után volt, akkor emlékszem hetekig eltartott, mire helyrejött, hát szerintem most sincsenek jobb kilátásaim... csak tudnám mitől van. De nagyon úúúúúúútálom! Anyukám szerint ha egyszer kijön, utána már sokkal könnyebben lesz megint... :( Valami nagyon hatásos kenőcs, vagy akármi? A Hemorid-on kívül, most azt használom, de még semmi javulás :( Na nem untatlak ezzel Benneteket, megyek mert lassan fürcsi lesz. Puszi, majd később még benézek én is.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Csajszik!

Bocsi, hogy mindig így "eltűnök", de egyszerűen beszippantanak a napok. Mindig rohanunk, megyünk valahova, intézünk valamit a ház körül, bevásárolunk, babakocsival sétálunk...úgy elmennek a napok és a hetek, hogy hihetetlen, mindig csak azt veszem észre, hogy már 7vége van. Én azt hittem, ha majd itthon leszek Lexivel, lassabban fog menni az idő, de nem így van.
Egyébként jól vagyunk, Lexi sokat mocorog, forog mindkét irányba, tolja fel a kisfenekét az égbe, próbál előre haladni, kúszás féléket is csinál, szóval feszegeti a határait, próbálkozik. :) Alvókája még mindig jó szerencsére, este 9-kor elalszik és reggel 9-fél 10-ig egy hangja sincs. Fogacskánk még nincs több.

Petra: Mi legközelebb 23-án megyünk majd dokihoz a 6 hónapos tanácsadásra, akkor mérik majd Lexit, de nekünk itthon is van mérleg, ami szinte ugyanazt mutatja, mint a dokinénié, azon néha megmérjük esténként fürcsi előtt. Nagyon édesek a képek, amiket a múltkor feltettél, amelyiken alszik Flórácska, olyan, mint egy kis angyal! Aranyos lehet Kornélka, hogy így várta az ovit, azért így neked is könnyebb dolgod lesz talán valamivel napközben.
Az elköttetésről nekem is az a véleményem, ami a lányoknak, nagyon-nagyon fiatal vagy ehhez és még máshogy gondolhatod ezt később, én a helyedben várnék ezzel. Én azt hiszem, sosem merném ezt a lépést megtenni, még később se, tudom, hülyeség és bocsi, hogy ezt írom, de nekem egy kicsit olyan is lenne ez, mintha megfosztanának a nőiességemtől.
Remélem, a fórumot nem akartad itthagyni, nem azért írtad, amit írtál. Nekem viszont szoktak hasonló gondolataim lenni néha, lehet, emiatt is jövök kicsit ritkábban, nem tudom...Valahogy régebben jobban közétek illőnek éreztem magam, nem tudom, mi változott, lehet, ez csak az én hülyeségem, érzékenységem...bocsi, hogy ilyenekkel untatlak benneteket. :(

Nofi: Örülök, hogy újra köztünk vagy, jó lenne, ha tudnál egy kicsit sűrűbben is jönni. Én az ovu mikroszkópot nem használtam, csak az ovu tesztet, de az nekem nagyon bevált, a 3. hónapban babás lettem tőle, előtte meg a sima próbálkozásoktól jó sokáig nem történt semmi. Drukkolok neked nagyon!!!!

Suzikám: Istenem, olyan jó, hogy előkerültél! Sajnálom, hogy anyud nincs jól és hogy a pároddal is zűrök voltak. :( Remélem, sikerül megoldani a problémáitokat és újra boldog leszel, annyira megérdemled! Olyan sok szeretet van benned és olyan őszinte lány vagy, ritka manapság az ilyen ember! Milliószor puszillak és nagyon szorítok, hogy mielőbb kismami lehess!

Csajok, most megyek, mert fürcsi van Alexának, de később folytatom a reagálást. Pusszantás!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Látom, estére beindul itt az élet! :D:D

Örülök, hogy mindenki reagál a problámáimra! Sokat segítettek, higgyjétek el!!

Az elkötettés nagyon távoli dolog még, ha egyáltalán bele merünk majd vágni, hisz mégis csak egy műtét, amit altatásban végeznek, és abban rengeteg a kockázat!! Szóval! Egy kósza gondolatom volt. Hogy őszinte legyek, az tart vissza még az altatáson kívül, hogy mi van akkor, ha teszem azt 6-8 év múlva szeretnénk még egy babát! Én nem vagyok, nem érzem magam olyan erősnek, mint Etna, Bibocska, Zsuzsa és Rózsa, hogy végig csináljak egy lombikot. Félek attól is hogy felborul a hormon háztartásom és ilyenek. Van egy ismerősöm, ő elköttette magát a második baba után 1 évvel. Tőle érdeklődtem az aggódalmaimról, hát nem tudod olyat mondani, amitől megnyugodtam volna, és azt mondanám, hogy ezt most megcsinálom. Egy pozitívuma van a dolognak, hogy fél évig nem végzik el, addig folyamatosan vizsgálatok, elbeszélgetések stb. Addig simán visszatáncolhat az ember lánya! Gondolom, Zsuzsám nálad másképp ment, ahogyan a szavaidból kivettem! Na lényeg a lényeg, még várok, addig taszígálom az uram!! :D:D

Etnám! Hogy benneteket mindig ilyen idióta emberekkel hoz össze a sors!! Hihetetlen, hogy nem jön össze amit szeretnétek!! Azért remélem, más gondotok nincs, vagy ha van, akkor a lehető leghamarabb megoldodik!

Leszáról tud valaki valamit?? Vagy talán már vissza is kellett mennie dolgozni?? Jaj, de nem lennék a helyében!!



Lucám! A szopis dolgot én kérdeztem, de nem baj, biztosan te is hulla fáradt vagy! Alig látok én is már a fáradságtól!! Örülök, hogy TAmás nem válogatos! Egyébként a Kornélka is ilyen volt! Amióta ovis nem eszik meg sok mindent, amit előtte igen. Egyedül a spenót volt olyan, amit még véletlenül sem hajlandó megenni. Pedig kicsinek odáig volt érte. A töltött paprikát is szerette, most meg ha meglátja fujjol! A savanyú káposzta dolgokat kicsinek se szerette! Remélem, neked több szerencséd lesz! Ja, igen a gyümiket is imádta, most meg úgy kell beleimádkozni!!

Daniella! Egyidőben volt a fürcsi!! Én is kb negyed körül vittem Flórát, mert már ragadtak le a szemecskéi!! Köszi szépen a bókokat! Megint csináltam róluk néhány cuki képet, majd holnap felteszem ide nektek! Te is tehetnél fel újakat! Egyébként mekkorák vagytok most?? Gyere azért kicsit többet!! Egyébként szerintem te is ide illesz, mert ti még terveztek kistesót Alexának. Szóval ilyet ne mondj!! És gyere mindennap, ha időd engedi. Igen, könnyebb most, hogy újra jár oviba, mert a kajcsi is ráér 2-ig, persze, csak amig Flóra nem fog ilyen kajcsit enni. Kicsit több mindenre megyek, igaz, hogy csak ma húztam bele, eddig kellett egy kis idő visszarázódni ebbe is.

Megjött az uram! Holnap még jelentkezem! jó éjt csajok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Folyt. köv.

Petra: Nem tudom, most pontosan hány kg Alexa, ma nem mértük, de valamelyik nap megírom majd neked. 4500 g környékére tippelek nagyjából. Képzeld, ma találkoztam egy ismerős csajszival, 10 nappal szült később, mint én, kisfia lett, nem született nagy súllyal, viszont azóta nagyon belehúzott, 9 kg körül van a kiscsávó! Hatalmas nagy! Mondták is nekik, hogy kb. egy 9 hónapos csecsemőnek felelnek meg a méretei. :D Én nem bánom, hogy Lexi nem ilyen óriási. :D
Én nem amiatt nem érzem néha ide nem illőnek magam, mert hogy nem szeretnénk mégegy babát, mert szeretnénk, hanem csak úgy általában. Régebben már érzésem volt ezzel kapcsolatban. De szeretek jönni közétek és érdekel, hogy kivel mi van.
Lexinek is majdnem leragadtak a szemei szopi közben. Betettük a kiságyba utána, egyből az oldalára fordult, ujjait bevette a kis szájába és már aludt is.
Egyébként én őszintén csodállak azért, hogy 2 gyerkőccel ilyen jól elvagy, mellette pedig viszed a háztartást is. Én picit félek attól, hogy hogy fogom majd bírni 2 gyerekkel. Nagyon nem lehet egyszerű...Felnézek rád ezért, de komolyan! De hát sokan megoldották a dolgot, biztos nekem is menni fog majd. :D

Niki: Nagyon ügyes Ami baba, hogy ilyen szépen megette a darabos bébikaját is! Látod, megy ez is neki szépen, ügyes a kiscsajszi!

Etna: Nagyon sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok nálatok! :( Anyudnak drukkolok a műtét miatt, anyukámnak is volt ilyen, de még nagyon régen, pár hónappal azután, hogy én megszülettem. Apukád cukra remélem, helyreáll!
Jaj, akartam írni neked, hogy a "Muzsika hangja" e-mailed, az valami fantasztikus volt!!!! Nagyon-nagyon tetszett! Imádom a filmet, meg hát amúgy is énektanár a végzettségem, szóval nekem nagyon bejött! Akiknek tovább küldtem, mindenkinek nagyon tetszett!!!

Kiru: Olyan gyönyörű Ákos baba azokon a képeken, amiket feltettél róla. Én nem is a pöttyöket néztem rajta, hanem a szép kis arcát. Milyen sokat nőtt már. Örülök, hogy nem sírós baba, szerencsére Lexi sem az, csak az első néhány hétben sírt sokat. Mostanában olyan jól elvan, nézegelődik, fireg-forog. Kiderült végülis, hogy mitől voltak a pöttyöcskék a kis arcán?

Tina: Sajnálom a lábdagadást, biztos nagyon nehéz lehet már így a végefelé neked is. Most már nincs sok hátra és kibújik Dániel, kitartás!

Angyalom: Olyan szép, nagy, tágas konyhád van! Húúú...nektek aztán jó sok az össznégyzetméteretek! Nekünk azért ennyire nem hatalmas a házunk, kb. 160 m2 az egész, garázzsal együtt. Mondjuk takarítani ezt sem lesz kevés! :D
Eszterke hogy van? Miket csinál mostanság? Ő eszik már mindenfélét? Mik a kedvencek?
Lexi ebben a hónapban lesz fél éves (21-én), úgyhogy azt még megvárom és akkor elkezdjük a hozzátápit. Az almát próbálom meg először, kiváncsi vagyok, hogy mit fog rá reagálni....

Grácus: Ezerrel megy neked a drukk, ezekből a szép tüszőkből most márösszejöhetne egy babóca!!! +++++

Küldöm, aztán folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Rózsa: Örülök, hogy végre bejelentkeztél!!!! Elhiszem, hogy el vagy foglalva, de azért benézhetnél néha közénk. Anyósodnak jobbulást kívánok! Drukk megy továbbra is neked, puszi!!!!

Vasikáé: Érted izgulhatunk mostanság? Hol tartotok most? Belevágtok mégegyszer a dologba a picúrért?

Csajok, Bibócska teljesen eltűnt???És Lesza is??? :( :( :(

Laar: Örülök, hogy Mírácska szemének végülis nincs semmi baja!!!! Remélem, a körmöd javulni fog! Hogy vagytok mostanság? Házatok hogy áll, milyen készültségi fokon van most?

Luca: Először is, szuper helyen voltatok nyaralni!!!! A hotel, amiről feltetted a képet, valami gyönyörű!!! Az a medence...Ahogy néztem a képet, kedvem lett volna egy fejest ugrani a habokba! :D Köszönöm szépen a videót, szerintem nagyon jól sikerült, a páromnak is megmutattam. Nagyon szépek vagytok, Tamás meg tüneményes. Kis huncut.
Aranyérrel kapcsolatban akartam írni neked. Sajnos, én elég régóta szenvedek vele kisebb-nagyobb megszakításokkal. Már a terhességem előtt is volt. Nekem, ami segített rá, az a gyógyszertárilag kikevert aranyér elleni kúp és a Doloproct kenőcs. Terhesség előtt használtam is ezeket és akkor néhány napon belül javulást is hoztak. Csak a terhesség alatt nem mertem, nehogy baja legyen a babának tőle és akkor a gyógyszertárban ajánlottak olyan termékeket, amiket babásan is lehet használni, de azok sajna semmit sem értek. :( pl. Sperti kúp, Reparon kúp-kenőcs, körömvirág krém stb. Szülés után megint kijött és jópár hónapig szenvedtem vele. Már nagyon el voltam keseredve. Aztán felhívtam azt a proktológus dokit, akinél anno voltam és aki felírta a gyógyszertárilag kikevert kúpot+a Doloproct krémet és kértem a segítségét. Mondtam, hogy olyan krémet+kúpot írjon, amit szoptatás alatt is nyugodtan használhatok. Fel is írta és már 1 hete használom őket és kopp-kopp, elmúlt a dolog!!! De azért 1 hétig még kezelem vele magam. Ja és ami még segít, a homeós bogyók. Én most 2 fajtát is szedek rá: Aloe 5 CH (napi 2x5 golyó) és Aesculus Hippocastanum 5 CH (napi 2x5 golyó). Próbáld ki ezeket. Fontos, hogy minden nagy w.c.-zés után az ember langyos, lehetőleg körömvirág szappanos vízzel mosakodjon meg ott alul, ez a szappan gyulladáscsökkentő hatású. Amúgy tök érdekes, hogy nekem mitől lehet ez folyton, mert amik általában hajlamosító tényezők, azok közül nálam egyik sem áll fenn. Nem végzek ülőmunkát, nincs székrekedésem stb....
Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam, remélem, segítettem valamit.

Arte: Én az ovu tesztet használtam, ahogy már fentebb is írtam. BabyMark volt a márkája és nekem maximálisan bevált. Pontosan kimutatja, hogy mikor lesz pé-d, ezért könnyű időzíteni az akciókat. Nekem ez azért volt fontos, mert nekem nem voltak szabályosak a ciklusaim, ezért mindig lutri volt, hogy vajon mikor lehet peteérésem. Nekem ezzel a 3. hónapban megfogant Alexa. Előtte meg csak "vakon" próbálkoztunk, úgy nem jött össze. Szóval...nálunk kellett az időzítés és egy kis rásegítés. :D

Szilvi: Hogy vagy, mi újság veled? Új hónap, új remény, hamarosan ismét izgulhatunk érted! Remélem, hamarosan kisbabó lesz a pocidban! Nagyon megérdemelnéd már te is! Szorítok! ++++

Csajok, bocsi, ha kihagytam valakit, de hulla vagyok. Megyek és bedőlök az ágyikómba. Jó sokat írtam. :D
Jóccakát mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Petra: Hülyeséget írtam neked!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nem 4500 g-ot akartam írni Alexa súlyára, hanem 6500 g-ot!!!
:D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Szia Luca!

Én azóta szenvedek az aranyérrel mióta terhes lettem, a vége felé jött ki, azóta el sem múlt..engem semmi jóval nem kecsegtetnek azok akiknek van..

Spert, kúp, krém, Reparon kúp krém..a székletre van dr, Erős élelmi rostforrás, és Colon Cleans por...ezeket akarom kipróbálni...most Mastu kenőccsel kenegetem mindhiába:(

Többieknek holnap, bocsika, de hulla vok, ahhoz sincs erőm, h végig olvassalak benneteket.

pusza mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Dobok gyorsan még néhány képet is :D Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok lányok!

miután megdobtalak titeket email hegyekkel, már nem maradt időm fórumra.

csak gyorsan egyenlőre.

anyunak nem az epekövével van baj, azok már régiek és jól "elvannak" ott. további kivizsgálás szükséges. a sok vérnyomáscsökkentőtől és egyéb gyógyszerektől a mája nagyobb. azt mondta inni fog, annak legalább van értelme. sajnos további kivizsgálás szükséges, valszeg a gyomrával lehet gond. 2. hete nem tud enni , kicsit aggasztó. :( remélem semmi komoly. vérévtelre is be kell jelentkezni! :evil: normálisak ezek?

majd jövök lányok!
szilvi, arte írtam mailt. pusza mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Csajok!

Daniella köszi a drukkolást. Rám fér, hogy szorítsatok nekem. Annyira édes ez a kis csajszi Neked, hogy az csuda.

Luca sajnálom az aranyeredet. Én is baromira utálom. Néha nekem is előjön, de szörnyű, pedig még nem is szültem. Nekem egy doki azt mondta, hogy lehet egy felfázás következménye is sajna. A Doxiproct OM kenőcs vált be eddig, nem tudom használtad-e már. Recept nélkül kapható a patikában.
Tamásodtól el lehet olvadni. Igazi kis krapek, már most.

Kiru a te babód is csodaszép. Semmi feltűnő pöttyöt nem láttam rajta. Nagyon édes.

Csajok mindenkinek aranyos a csemetéje. Igazi hercegek, hercegnők. Nem győzök gyönyörködni bennük. Azt mondták ez is jó a babásodásra, ha szép gyerekeket néz az ember. Hát én ezt tőletek megkapom. Köszi.

Puszi.
szilvi09
 
 


Sziasztok Dragaim:)
köszönöm mindannyiotoknak a szep fogadtatast annyira jol esik :)
hat hol is kezdjem Draga Lucam nagyon sajnalom Apukadat remelem mar valamennyire sikerült feldolgoznod,tudom egy szülö elvesztese nagyon nehez lehet ,kivanok neked sok eröt hozza ,kis dragad nagyon nagy mar es gyönyörü baba:)
Daniellam a te kis hercegnöd is nagyon szep es nagy mar,el vagyok ajulva mindegyik babatol kis Flora is nagyon szep es nagy mar Es Mira es Amelia is! Botond es Alex baba ,kis Akos,es Lesza babaja is!
remelem senkit nem hagytam ki ,meg a gondolataim nincsenek egyben nagyon :lol: !
hat lanyok kerlek imadkozzatok Anyukamert,rosszindulatu daganatot talaltak a mellebe :cry: augusztus 17-en megoperaltak es most varjuk a szövettan eredmenyet!
nagyon kiborultam en nagyon-nagyon szertem öt es nem akarom elvesziteni,bar erös es nagyon meg akar gyogyulni de ugye az ördög nem alszik ,most csak remenykedni tudunk!
A paromra en is haragszom Petram,ugy ahogy Te is!
mar nem emlegetek neki semmit mert ugy erzem nem erdemes!
boldog vagyok vele ,egyik oldalrol,de ez a baba tema egy fekete pont az eletünkbe sajnos! neki most jött el az idö hogy nem kell dolgoznia mert a kaszinokat viszem en a Dj karierjet oktoberben befejezi es ugy gondolja ha gyerekünk lenne akkor vege megint a szabadsaganak!
tudjatok talaltam egy klinikat ami csak a mesterseges beültetesekkel foglalkozik! beszeltem is a föorvossal mert egy lanytol kaptam az ötletet aki most ikreket var elsöre sikerült nekik!
mikor megmondtam a paromnak hogy tessek itt van csak mennünk kell majd fraszt kapott!
ezert en mar semmit nem mondok,fontolgattam hogy el kene mennem haza de szertem mert amugy meg egy rendes ember!
ugyhogy nem egyszerü! en mondtam neki hogy igazsagtalansag amit velem tesz hisz neki van gyereke en meg nem fogom hagyni hogy engem megfosszon az anyasagtol!
ugyhogy igy allunk en nem szolok semmit mar belefaradtam,ezert is nem jöttem mert sem lelki eröm nem volt es a munkaba temetem magam most is mar a 20 napnal tarok szünet nelkül mert igy legalabb nem gondolkodom annyit mert idöm nincs!
most keszülök megint majd haza a szüleimhez es karpotol ott az en kis keresztfiam akit ugy szertek es idöközben ö is mar egy eves elmult es egy csodalatos kis csavo!
tettem fel rola az iwiw-re kepeket ha kivancsiak vagytok ra :)
na jol kiöntöttem a lelkem nektek,de boldog vagyok hogy itt mindig szeretö szivekre talalok:) köszönöm ezt mindannyiotoknak!
en tiszta szivemböl örülök mindannyiotok boldogsaganak es a gyermekeitek egeszsegenek:)
talan egyszer nekem is eljön,addig is marad a remeny :cry:
na jo hosszu lettem de ennyivel tartozom nektek hogy leirjam ezt a sok dolgot ami törtent es törtenik!
na dolgozom csajok tovabb ,kesöbb mindenkepp visszanezek hozzatok!
puszika es szertö öleles mindenkinek ,kicsiknek es nagyoknak :D
suzi2
 
 


Draga Etna imadkozom anyukadert hogy minden renben legyen vele!
legy erös:)
suzi2
 
 


drga Kiru teged ki hagytalak majdnem ne haragudj de meg tenyleg nem vagyok kepbe teljesen !
Akos baba gyönyörü! puszi nektek !
Angyalkam draga te is lemeradtal a sorbol nem hari!
Eszterke is egy gyönyörü hercgnö,örülök hogy mar az uj hazatokban vagytok vegre!
puszillak benneteket es szeretettel ölellek!
na tenyleg megyekhiv a kötelesseg :roll:
suzi2
 
 


Sziasztok!

Draga Suzy!Annyira orulok neki, hogy jottel. MAr irtam sms-t is, de gondolom ezek szerint nem kaptad meg. NAgyon sajnallom azt, ami az anyukaddal tortent. HIdd el nagyon sokat jelent, ha mindenki mellette van, es ha o hiszi es tudja, hogy minden rendbe lesz. Imadkozom erte, hogy a JoIsten megovja minden rossztol. Ha megtalallom az imat, amit ilyenkor szoktak mondani, elkuldom neke de-mailben. Eszter keresztanyukaja helyett is mondtam. HIszem, hogy mindne rendben lesz. Sajnallom hogy a paroddal ilyen a helyzet. Sajnos egyszer valamit lepned kell. De remeljuk, hogy az egiek hamarabb fognak lepni, es minden rendben lesz. Isten eltesse a kicsi keresztfiadat is. Es meg valami nagyon fontos. Ne merulj mindig a munkaba. Pihenj, es figyelj magadra. Mert egeszseges es kipihent kell legyel, es befogadd a manocskat. Hagyj magadnak idot az alvasra, meg arra mit szivesen csinallsz. Az anyukad betegsegeve sajnos nagyon sokan kuzdenek, es legfokepp a stressz es az egeszsegtelen eletmod az oka. Nagyon vigyazz magadra kerlek! Szeretettel olelunk teged. Es varom, hogy ujra irj. Mar nagyon hianyzott hogy megsirassam a hozzaszolassaidat. Puszika!

Daniella, kivancsi leszek az almara. Eszter sehogy nem ette, neha ha megfoztem, ugy meg eszegette, es mostmar hogy van foga kezbeveszi es ugy eszi. DE maskepp nem kellett neki. Drukkolok, hogy Lexinel bevalljon. Amugy Eszter mindne megeszik. O mar egy ideje a mi kajankat eszi, persze nem fozok nagyon foszeresen, es egyaltalan zsirosan, ugyhgoy barmit megeszik. MA reggel muszaly volt ois kolbaszt egyen. Eloszor nm akartam adni de kikonyorogte, Remelem nem lesz baja. SOk puszi nektek!

Etnam, sajnallom, hogy edesanyad igy jart. Szivembol kivanom, hogy ne legyen semmi baj. NEm lehet, hogy gyomorfekejes? Vagy mas szerverol hat at a baj? Remelem megtalalljak a gondot es nem lesz semmi. Az ilyen haznezokrol enis tudok meselni...nallunk most a telek teljesen pang. DE volt mar csomo ember aki hivott es mondta, hogy eljonne megnenzi, es x oraban hiv, hogy hol talalkozzunk es semmi. VAnnak ilyen idiotak. A legszornyubb tenyleg az hogy nemis szol, hoy te hue nem megyek, dehat ez van....BOti nem lett beteg igaz? CSok neki!

Lucam, nagyon csini a frizuratok. NEm tudom mit lehet aranyerre. Apukamnak van saJNos neki durvabb volt mar es orvoshoz jart vele, de egesz jol van. PAromnak is van neha, de o nem keni, csak mosakodasnal visszahuzodik, bocsi a reszletezesert. Esetleg apukamat megkerdezem, hogy mit hasznallt, es megirom. HAtha jot tesz. Ilyenkor mindent megproball az ember. Puszika!

Petram, remelm tenyleg csak egy kosza gondolatod volt ez. HUlye velemenyem szerint nem szabad beleszolni a termeszet dolgaba. Igy lettel teremtve. Ugyis elered azt a kort, amikor mar ha akarsz sem lehet. Anyukamnak 40evesen kezdodott a menopauza, te sem tudhatod. Es ahogy Zsuzsa irta, sosem tudod mikor gondolod ugy, hogy szeretnel egy babocat, mert Flora es Kornelka mar nagy kamaszok lesznek :) Nem szeretnem ha ilyen butasagokra gondolnal. A JoIsten sem hiszem hogy jo szemmel nezi az ilyet. Ugyhogy kerlek ne is gondolj ra.
A Kornelka tenyleg csinytalan, de ahogy mondnai szoktak...gyerek meg...kapott fenekelest? NAlla bevallik, ha megcsapod? Tanul az esetbol? Puszi nektek!

Kiru, hogy van a nagyfiu? A kutyusok meg vannak meg?

Tina, drukkolok, hogy ne daggadjon a labacskad. NAgyon szep nagy pocid van. HOgy birod meg?

Szilvi kitartas! Hidd el, jonni fog a babo, ha idejet erzi. Ezek a csoda kovek meg ilyesmik pedig butasagok, de gondolom, hogy te sem komolyan kerdezted. Persze ha nagyon akarunk valamit, akkor barmit megproballunk, de komolyan szerintem senki nem hiszi, hogy egy targytol esik valaki teherbe. Megy a drukk az uj honap uj esely erdekeben:) Puszika!

Zsuzsa, hat nem semmi arat talalltal, de ez valami nagyon luxus hely. MErt mi voltunk nehany eve, de egy neninel laktunk egy nagy hazban, es tok olcso volt. Nagyon sok lehetoseg/panzio van mar. Es persze baratibb aron. Szerintem, ha keresgelsz meg tutti talallsz valami olcsobbat. SOk sikert! Puszika!


Csajok itt olyan vihar volt az ejjel, hogy tok bevoltunk xarva parommal. A teraszrol levitt egy csomo viragot a szekeket. Ugy csapkodtak it mellettunk a villamok itt a semmi kozepen sokkal durvabb latvany mint a varosba. Szerencsere megusztuk. Remelem ma ejjel elkerul minket.

Most gyorsan e-mailt nezek, meg alszik a hercegnom. Puszi mindnekinek! Remelem senki nem maradt ki, es bocsi, hogy ilyen sokat irtam!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Huuu, kedult, hogy nemis valaszoltam mindnere. Eloszor is koszonom szepen a bokokat a konyhamrol. Orulok, hogy a ti izleseteket is elnyerte.

Arta, igen a kenyertarto van a suto helyen jo szemed van :) A suto olyan lesz, mint a fozolap. Aristonnak a rusztikus kivitelezese, csak ezt a Jezuska fogja hozni, ugy nez ki. HAt remeljuk, hogy a gyerekeink nem dobnak ki minket a hazbol, ugyhogy igy lesz 2generacio:) Vegulis nincs 10szobank, csak nagy terek vannak. De ha itt vagy, nemis tunik mar olyan nagynak, es konnyebb rendet tartani, mindneek van heley.

KOzben fel kelt hercegnom, es nyekereg, de meg birja kicsit.

Kiru, remelem Akos mar jol eszik. Furcsa ez a hormonos dolog, de remelem nehany nap alatt atalltok, es nm fog ehezni a draga. Kitartast! A kovetkezo babat enis igy szeretnem, mivel Eszter mar kezd jarkallni a lakasban. gondolon lassan stabilan megy majd mire osszejon:) Mert teso az kell:) Pusszantas!

Petram, az oltassal minden rendben volt. Mondta is a dokino, hogy ennek most nincs mellekhatasa csak 1hetre ra. szoval hetfotol varhatom, hogy belazasodik, vagy pottyos lesz. Remelem egyik sem.

Most megyek, mert mar nagyon nyugi puszi mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Meg lenne egy kerdesem. Anyukak, akiknek mar eszik a baba szilard etelt ti hanyszor, e smit adtok. EN ugy szoktam, hogy reggel 7kor tejcsit iszik 300ml. Aztan 10kor egy aktivia joghurt. Aztan 1kor ebed, amit mi eszunk delutan 4kor ujra valami szilard etel, es kozben gyumolcsoket is szoktam turmixolni, vacsira 9kor megint 300ml tej. Szerintetek ez igy ok? KOszi szepen! Csak megerositest szeretnek hogy jol csinallom e. Szep napot!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Kiru nem tudom mi ütött a vonalzómba de már töröltem 39 éve??? :lol: :roll: Majd csinálok másikat!

Köszönöm mindenkinek a drukkot tegnap meg is kaptam a tüszőrepesztő szurit kb ma délután lesz pé. volt a dokim behívták ügyelni és még épp ott volt azt mondta, hogy ha most sem jö össze akkor a kövi ciklusban inszemmet csinál!

Daniella nagyon aranyos Alexa!

Suzy, Nofi örülök, hogy ide találtatok!

Kellemes hétvégét mindenkinek! Én már megyek hétfőn dolgozni!

Puszi!
grácus
 
 


suzikám!
annyira sajnálom ennyi rossz után már csak jó jöhet. egy mondatod nem igaz, ettől eltekintve rendes ember, hát nem az, aki rendes és szereti a társát, az természetes dolognak tartja, hogy legyen babájuk, hisz ez az élet velejárója. egy férfi sem foszthajta meg a párját attól, hogy anya legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem kényelmes neki ez az állapot, hogy te melózól helyette? mert, ha igen, akkor soha nem fog változtatni ezen, hülye lenne. 20 napja dolgozol? ne tedd tönkre magad, inkább gondolkozz el a dolgokon! szerintem jobb lenne neked itthon anyud mellett ezekben a nehéz időkben, lenne időd gondolkodni! dolgozzon ő addig, nem rabszolga vagy!! de ezt csak én látom így, a leírtak alapján. dühös vagyok az ilyen pasikra, bocsi. megérdemelnél egy kisbabát nagyon drágám, ne mondj le róla, egy faszi sem éri meg, hogy ezt a csodás érzést elmulaszd.

most megyek, mert képzeljétek boti magára rántotta akb 20 kg-os üvegasztal lapját, nem tudom ,hogy hogy jött le, tisza ideg vagyok, remélem nics semmi baja. csak pisilni mentem el, addig átkúszott a másik szobába és ott rántotta magára. vigyem magammal pisilni?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna dragam! EN egyet ertek veled abban amit Suzynak irtal, de mivel nem tudjuk a korulmenyeket, ezert nem irtam igy. Botit viheted magaddal pisilni, enis igy jartam neha. Durva, de van mikor nincs mas. Vagy tedd be az agyikoba.

Az en hercegnom megint fel kelt. MOst eljatszik meg az agyikoban, amig nem reklamal nemis szoktam bemenni.

Megyek mamanetre, hatha beindul es sikerul megcsinallnom a vonalzom.

Pusszantas mindenkinek! Latszik hogy csak en vagyok egyedul ithon. ferjecskem mais bement valamit csinallni :(

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Szoljatok majd legyszi, hogy latszik e a vonalzom, mert nekem csak betuket ir. KOszi

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok CSajocák!!

Annyit írtatok, hogy nem győztem visszaolvasni!! Egy nap, hogy nem tudok óránként bekukkantani, aztán jól betermeltek!! :D Sebaj! A lényeg, hogy zajlik itt az élet!!

Angyalom! A vonalzónál a pp-ízé kódot írd, vagy másold be az aláíráshoz, és akkor meglesz majd a vonalzód is!! :D
Amit a kajcsival kapcsolatban kérdeztél, szerintem így kell kinéznie, egy egy éves baba étrendjének!! Ügyik vagytok!!

Etnám! Nagyon sajnálom anyudat!! Hihetetlen, hogy mindig valami más derül ki mint amire számítottatok!! Szörnyű! Azért bízzunk a legjobbakban! A gyomorfekély szerintem is elég valószinű, a sok gond miatt, ami mostanában ért benneteket!! Sajnálom, hogy Botival is történik mindig valami!! Ilyenkor sajnos előfordul, hogy még a wcre is vinned kell magaddal. Nem irigyellek! Lesznek még nehéz pillanataid a hercegeddel, de hidd el, hamarosan már csak nevettek rajtuk. Remélem, azért nem történt semmi komoly veletek!! A KOrnélkának is vannak hegecskéi, mind az arcán... :( De attól még imádni való pofija van! Ma nagyon okosan viselkedett végig!

Daniella! Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkorák vagytok! Egyébként a hozzátápit én is csak fél éves kora után tervezem, majd meglátjuk mit mond a dokinéni! Az almával nagyon vigyázz, az székrekedést okozhat náluk!! Én a Kornélkának egyáltalán nem tudtam adni! CSak barackkal keverve. Mekkora rucikat hordotok?? Nekünk már a 68-asok kellenek, bodyból néha már adok rá 74-est is, és szinte nem is nagy!!! Nőnek mint a gomba!! ÉS, hogy mennyire öregszünk!! :D
Nagyon aranyos Alexa a képeken! Milyen szépen egyenletesen van hajacskája! Nekünk oldalt szinte semmi sincs, de a feje búbján és hátul ott aztán mint az őserdő. Ráadásul a feje tetején még iszonyat hosszú is, lassan vághatok neki fufrút! :D:D


Suzi, drága! Nagyon sajnálom anyukádat! REmélem, hogy a szövettan nem lesz rossz!! Egyetértek Etnával és Angyalkával is! Szerintem is az lenne a legjobb, ha kicsit elszakadnátok, hogy legyen idő arra, hogy elgondolkozzon azon, hogy neki, most a szabadsága, vagy te vagy a fontosabb! És az hogy helyette dolgozol egyenesen gonoszság!! Nem ismerem a párod, de azt hiszem hogy ETNa fején találta a szöget, amikor azt írta, hogy neki így kényelmes, és hülye lenne feladni!! Kérlek szépen, hogy amikor haza jösz kínálj neki kompromisszumot, és ha nincs megoldás akkor fel is út le is út!! NEM teheti ezt meg veled, és nem várhatja el tőled, hogy feladd a vágyad, hogy anya lehess!!! Bocsi, hogy így betámadtalak, de azt hiszem, hogy ez csak az előnyödre szolgálna, ha akarod megfogadod, ha akarod akkor elengedet a füled mellett!! Tudd, hogy én és szerintem itt minden csajszi szeret téged és csak a javadat akarja! Nekünk bármikor kiöntheted a szíved! Cuki a keresztfiad!! Azok a nagy barna szemek!! :D

Ne haragudjatok drágáim, akire most nem reagáltam, de mennem kell aludni, mert leragadnak a szemeim. Délelőtt Auchan túrán voltunk, délután sütöttem és most hulla vagyok, és még nem fürödtem...

Jó éjt lányok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Etnám! A szörnyűt az orvos tudomány tehetetlenségére értettem!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Suzi!
Egyet értek én is Etnával, de igazából ezt csak TE tudhatod, hogy mitévő legyél. Szorítok nagyon, hogy helyes döntést hozz! Elmesélem Neked (és persze a többi csajszinak is), hogy anyukámnál novemberben lesz öt éve, hogy mellrákot diagnosztizáltak... :cry: Egy világ omlott össze bennünk, teljesen magunk alá kerültünk. Furcsa, de még Ő tartotta bennünk a lelket, hogy nyugi, meggyógyulok. Kétszer műtötték meg, mert már a legközelebbi hónalj nyirokcsomóban is volt (de szerencsére csak ebben, a többit is kiveszik ilyenkor, de azokban már nem volt). Végigcsináltuk a sugárt, a kemot, kihullott a haja, és május volt már, mire mindennek vége lett. HŐSként csinálta végig, egyetlen egyszer nem panaszkodva. ÉN persze akkor sírtam, mikor nem látta. Szóval visszament dolgozni májusban, parókában... senki nem tudta, hogy paróka, szuperul állt neki. Poénkodott: lehet ennél marad, mert így legalább mindig ugyanúgy áll a frizurája, nem kell reggel buszra sietés alatt még azt is belőni. Nyáron, aug-ban, mikor jöttek a hőségek, akkor vette le a parókát, pici, göndör haja volt, mindneki elcsodálkozott, hogy hova lett a hosszabb haj. Levágatta, mondta... el is hitték. Szóval innentől már tényleg új zajlott az életünk, mint előtte. Fél évente járt kontrollra egészen most júniusig, mikoris már kimondták, hogy meggyógyult. Szóval a lényege ennek az egésznek, hogy tényleg nem szabad feladni SOHA!!! Persze mindemellett ott volt apukám, Ő is beteg volt, ott sem adtuk fel, legfőképpen Ő nem, és mégis... na mindegy, ez már más téma, nem akarok ilyen szomorú dolgokat írni. Kitartás drága és meglátod együtt, összefogva könnyebben túl lesztek mindezen! HA valaki, én tényleg tudom min mész most keresztül, nagyon nehéz lesz, de erősnek kell lenni! Puszi és írj mi van Anyukáddal én nagyon szorítok neki!

Petra!
Igen, Neked akartam írni a kajcsis témát, de ilyenkorra estére, már én is totál hulla vagyok. Ez a kiskrapek egy perc nyugit nem hagy :)

Laar, Daniella és többiek!
Köszi a tanácsokat aranyérre, úgy néz most már javul a helyzet, kúpot használok és lényegesen jobb, mint mondjuk tegnap ilyenkor. Amúgy nekem sincs fogalmam, hogy mi a bánattól jön elő, de mindenesetre utálom. A szülésnél is érdekes volt, mert ugye végül császár lett, nem kellett erősen nyomni, amitől tényleg előjöhet.. mindegy, most már bele kell törődnöm, hogy ezentúl bizonyos időnként szépen megkeseríti a napjaim..

Daniella!
Annyira tündéri kiscsaj Alexa, egyre huncutabbak a szemei, szerintem Te sem fogsz unatkozni mellett, ha elkezd mászni. Tamásom állandóan csibészségen töri a buksiját, kész vagyok tőle néha. A szállodánk tényleg szuper volt, bárkinek tudom ajánlani, nagyon bababarát, jó hely.

Etnám!
Remélem anyukádnál nem lesz komoly ez a betegség. Csak derítsék ki minél előbb mitől van, hogy elkezdhessék gyógyítani. Éppen elég lehet most Neked, nagyon stramm csaj vagy, hogy ennyire bírod. Apukád cukra beállt? Kitartás, és puszi!

Csajok egyébként lassan mindegyikünk elmondhatja, hogy nem illik ide, mert már megvan a baba, stb... de ahogy Etna is írja, itt jöttünk össze, most hova menjünk máshova? Nekem speciel már nagyon hiányozni az esti fórumozás, mikoris leülök ide, aztán kíváncsian olvasom, hogy kivel mi történt... már nem is tudom elképzelni a lefekvést enélkül :D eléggé vicces, igaz? Na megyek, alukálni, ma is kifáradtunk, Győrben voltunk, majd anyóséknál Dunaszegen, meg persze agyon fagytunk (Tamás kivételével, mert Ő jó melegen volt öltöztezve, de én magam... hát elég hülye voltam, hogy azt hittem melegebb lesz. Azt hiszem itt az ősz.) Jó éjt Nektek, puszi, bocsi, de kicsit hosszúra sikerültem

Kép

Kép
luca81
 
 


Petrám már megint a telepátia.. együtt írtunk :)

Angyalka elfelejtettem írni, hogy TAmásnak totál így néz ki az étrendje, még az időpontok is stimmelnek. Ezek szerint akkor nem csak én csinálom így :) biztosan jó így nekik, nem reklamál, hogy éheztetem :) Amúgy voltunk tegnapelőtt dokibácsinál, a nagylegény már 10680 gr és 79 cm. Hatalmas :wink: Ma vettem őszi cipőt, azért bosszantó milyen őrült drágák, gagyit meg persze nem vesz neki az ember. Na tényleg jó éjt!

Kép

Kép
luca81
 
 


Szia Luca!

De neked legalább elmúlik..az enyém nem akar..nem az erőlködéstől jön elő, hanem az még rontani szokott rajta..azt mondták nekem, hogy a kicsi súlya, nyomta, és azért lett aranyerem.
Milyen kúpot vettél?

Suzy!
Örülök, hogy újra köztünk vagy..Én is, egyetértek Petrával és a többiekkel..meg kell próbálnod...hátha rájön a párod a dolgokra és másképp látja majd azokat.

Bocsi, de megint rohanok, csak átfutottalak benneteket..

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok lányok!
botinak csak egy púpja lett, majdnem a halántékánál. este még kétszer elesett a játszón, mert állni akar és nem engedi, hogy segítsek. majdnem megfagytam este, ilyen hülye időt. csak 1 órát voltunk lent, mert fújt a szél.

lucám!
nekem egy időben minden hónapban kijött a vagyonom (aranyér) :D pont a mensivel egy időben. már majdnem elmentem mütétre, de elmúlt magától. én reparont használtam, kúp, krém, homeos bogyót, azt amit daniella és gyógyszertári kúpot. szerintem egyik sem egy nagy durranás, pár nap kellett, hogy elmúljon, szerintem szerek nélkül is így lett volna.
anyukádék miatt te is sok szenvedésen mentél keresztül.

suzym!
nem tom miért, nem voltál iwiwen bejelölve nekem, :roll: annyira szép és csinos csaj vagy, hogy a pasik sorban állnának érted, nem kéne ennyit dolgozni, kint a sok szőke között, hátha van egy herceg is , bár a pároddal szépek vagytok nagyon és nagyon helyes kiskölyök lenne, remélem meggondolja magát. bár, ha valakinek erőltetni kell az már nem jó.

petrám!
egy hét múlva lesz buli? vagy nem most tartjátok haverom névnapját? megint lesz mire melóznod!

arte és laar!
remélem utolért a jóidő titeket, drukkoltam.

többiek megyek, mert botit kikötöttem az etető székbe, reggelizni, de már megunta.

apukámnak sajnos évek óta rabszódikus a cukra, hol magas, hol alacsony. néha úgy lemegy, hogy nem tud beszélni,ezért mindig van nála szőlőcukor. pedig mióta otthon van nyugdíjban, azóta fogyott 10kg-ot. és mégis cukros lett, bár ő az a típus, hogy nem tudja feldolgozni, hogy már nem kell dolgozni menni.

ja és jó dolog is van, 1,5hét alatt boti felállt, kúszott és egyfolytában dumál. persze nem értelmes szavakat, ja és sikongat. egyre édibb, ahogy "öregszik". ma megpróbálom elküldnei a fényképeket, több részletben. aki nem kapja meg sikítson. mindenkinek a gmailre küldöm ,akinek van.

niki boti is öklendezik a bébiételektők, ha kanállal adom, tök darabos a 8 hós, de meg kell szoknia. kérem a gmail címed, mert nem mentette el a gmail véletlen. köszi

egyébként kínszenvedés kanállal etetni, szerintetek nem ehet még cumiból? nincs türelme annyit ülni a székben. ezért csak a felét eszi meg, eddig cumiból simán ment az egész. az amúgy sem duci gyerekem remélem nem fogy le.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: