sziasztok
Tündi: Ezek szerint mentek ti is az esküvőre apátokkal?
Kriszti: Az nagyon szupi ha van napirendetek. Nekem sosem sikerült kialakítanom egész napra vonatkozó napirendet, egy két fix pont van és ennyi.
Katlina: jó hogy így felfejlődött Szolnok,hogy már nem kell Pestre menni a kombinált teszthez.
Rólunk: ovi még a héten is csak délig..óvónénik szerint még kell neki idő...De a darágám úgy kifárad, hogy hazaérünk és már alszik is (az én lányom aki már legalább egy éve nem alszik délután). Bár engem nem zavar ez a kis délutáni béke (mert akkor ugye alszik kis Pisti is és ha szerencsém van még Enci is).
Ma volt egy jó kis rohangálásunk, ugyanis kis Pisti a hétvégén megfázott, kis orrfolyás hőemelkedés..jól van nem aggódtam volt már ilyen. Ma köhögött is , még ettől sem estem kétségbe, csakhogy mikor altattam volna őket meghallottam ,hogy sípolva veszi a levegőt. Sajnos ezt a hangot ismerem van egy -pár asztmás a családban. Na persze ez már 11 után volt, a doktornőnk pedig ma 11-ig rendelt. Ráadásul a gyerekorvosi rendelőben fel sem vették a telefont. Nagy nehezen aztán felvették, mondtam az épp aktuális dokinőnek,hogy mi a baj , mondta vigyem csak be a gyereket. Persze kocsi nincs itthon, apánk haza sem tudott jönni hamarabb mert mától szervizben volt. Na gyorsan riasztottam Tatát, persze a két nagy gyerekülése benne maradt a kocsinkban. Még szerencse ,hogy van egy plusz gyerekülésünk, Enciét pedig mindig kivesszük. Így csak Emma utazott ülés nélkül.(azért egy spéci módszerrel bekötöttük, jobb mint a semmi alapon). Mondtam Tatának,hogy a csajokkal várjon meg a kocsiban, elég lesz az orvosnál egy gyerkőccel. Nagy nehezen bejutottunk, mondom a mogorván néző dokinőnek,hogy én telefonáltam és, hogy fullad a gyerek. Erre közli mérgesen,hogy mi az ,hogy fullad?? Mondom hogy sípolva veszi a levegőt és köhög ilyenkor. Megvizsgálta, persze nem mondott semmit csak felírt ezt azt. Írt a fulladásra Ventolint, kérdezte van-e befújáshoz kiegészítő, mondom biztos van. Persze később kiderült,hogy az nem kis Pistinek való és már meg sincs. Na mondom faja vissza már nem megyek megveszem max. támogatás nélkül. Szerencsére, kiderült,hogy amúgy sincs rajta támogatás, így megvettem simán (6000 Ft volt
)+ gyógyszerek így könnyebb lettem egy tízezressel. Bár nem nagyon érdekelt, mert a gyerek az első, csak belegondoltam ,hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának, és az mit csinál ilyenkor?
Én pedig voltam az első fülakupunktúrás kezelésemen (fogyás céljából, de mást is helyre tesz az emberben). Jó nagy tűk álltak ki a fülemből, végül betette a tartós tűket. Megbeszéltük a táplálkozást és azt mondta karácsonyra (a kezelésekkel+ha szépen betartom a táplálkozást és a tornát-amit már elkezdtem) elérjük a -20 kg-t. Na kíváncsi leszek, én mindent megteszek amit megbeszéltünk , ha sikerül hááááááááát akkor az lesz a legszebb karácsonyi ajándék nekem.
Na jó sokat írtam töltöm az oldalt, remélem nem untattalak titeket nagyon...