Sziasztok,
délelőtt már írtam , csak elszállt és mérgemben kikapcsoltam...
Hugi,
Jó hogy jöttél. NAGYON SAJNÁLOM ami veletek történt!! Tudom régóta próbálkoztatok, hidd el sikerülni fog még! Láttam a Virágot a férjeddel a kórháznál hetekkel ezelőtt, még gondoltam is rá, hogy csak nincs gond a lábaddal... 2 hétig voltál kórházban? csak nem volt komplikáció?
Bettikém,
rohadt Fundamentások!!!! Évekkel ezelőtt egy ismerősöm újította fel belőle a lakását, és akkor mesélte hogy nagyon szemetek. Sajnálom hogy megállt az építkezés, de jelzálogba tényleg ne menjetek bele. A pénzt amit belefizettetek visszakapjátok?
Jági,
A sulit sajnálom:( micsoda szemétség. Mennyi energiát beleölhettél a semmiért! Ilyenkor nem lehet áttetetni a helyes OKJ számra?
Jók a cuccok fent! A 80asok mekkorák, lemérnél egyet?
A rucikkal én is gondban vagyok, a Mátéról még maradt egy csomó dobozzal, szóval ha valakinek szüksége van fiúcuccra szóljon, szerintem egészen újszülöttkortól van! Turizni járok én is, de bevallom mostanában nem nagyon találok. A múltkor voltam a turul mozi melletti karavánban, az egész jó áron volt régen, de most nagyon belehúztak.. egy farmer 1000Ft! nem is olyan jó.
A vanilla mix a dózsakerti templom előtti elágazásnál van. Vannak jók is.
Én is lassan felteszem a netre a Lilike kinőtt rucijait, mert nem akarom elvinni a költözéskor. Meg egy csomó újszülöttcuccot (bimbóvédő, aventes pohár) ha valakit érdekel szóljon! Vennem is kell a Lilinek bundazsákot stb...
Szerintem elnézek 19-én tatára a börzére! hátha lesz valami
Detti,
üdv közöttünk, Zsanett vagyok Mátém lassan 4 éves lesz, a Lilikém meg 5 hónapos.. Gratula a kispasidhoz!!
Ruciban osztom az előttem szólók véleményét
.
Szilvi,
na hatottak a gyógyenergiák!
a múltkor én is láttalak, csak akkor meg te nem vettél észre. A kodályon kóvályogtunk mert beszéltem a dokinénivel.
A Máténak nagyon tetszik az ovi, képzeld haza sem jön. Megyek érte 1/2 4 körül, és még ott kell lenni majdnem egy órát az udvaron, mert nem akarnak hazajönni!
nagyon tetszik neki, tegnap aludt is, ma nem! Örülök hogy ennyire bejött neki az ovi, nagy megkönnyebbülés.
Lola,
KÖSZI!!! A LILI APJA A ZOLI!!!
(meg sem mutatom neki, mert még a végén gyanakszik
) amúgy azt mondják tiszta olyan mint a Zoli tesója és az anyósom
mindegy nekem csodaszép
Ági,
jó tanulást, bevallom csodállak hogy van energiád. Mondjuk a Levi már átalussza az éjszakát
amúgy jól vagytok, férjeddel mi van?
Anikó,
majd a héten tudok menni hozzátok? dumcsizzuk már össze
Rólunk : szerdán aláírtam a hitelt, szóval miénk a ház!!!!! jővő héten indul a benti burkolás, a ház már kint lefestve, térkövezve. A szomszédunk a hétvégén költözik! ha mi is időben aláírtunk volna, akkor mi is mehetnénk. Így még kb 1 hónap. Szóval marha happy-k vagyunk
Remélem a Máté szülinapját már ott ünnepeljük!
A legfőbb hír:a Lili már ülésbe húzza magát! Ha a pihenőszékben ül akkor már a derekát megemeli és tartja is! Nagyon ügyes. a héten belevágtunk a gyümievésbe is, mert a hét elején kevés volt a tejem. aztán ettem more milk-et és azóta újból jó. Gyanakszom rá, hogy mivel már kóstolt gyümit, nem nagyon kell neki a tej. Elfordul néha....
na lassan hazajönnek a fiúk. Ma elvittem mindkét lurkót a fordászhoz (A Lilit már másodszorra) és mindkettőt levágattam egy kicsit. Aztán apával a Máté elment haverozni és mi meg hazajöttünk aludni. Lilinek is felborult a napirendje, hogy a Mátéért menni kell, de ált. úgy öltöztettem, hogy csak át kelljen emelnia babakocsiba, de így is felébred aztán vagy visszalaszik, vagy nem.Majd belerázódunk.
na jó sokat írtam....
sziasztok
Zsani