Új privát üzeneted érkezett!

Voltak seikertelen terhességeim, a második után mentem fel oda (ismerős ajánlotta), aztán ottragadtam...

Kép Kép
joosneagi

Igazán nincs mit! Még azért gondolkozom, hát ha eszembe jut még más is!
Visszaírtam!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Az elején vesztetted el a babákat? Említetted ezt már?? Nem is emlékszem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ne haragudj Jné Ági azthittem, hogy valami más oka van, hogy Pesten szültél, mert sok rosszat hallani erről a tatabányai kórházról!

Köszönöm Gabriell hú de gyors vagy! :D
Most nézegetem közbe az oldalt arik a ruhácskák! :D

KépKép
ldetti

Egyszer leírtam részletesen.. kB. 7-8 hetesen veszítettem el őket..Bius előtt volt két vetélésem, elsőnél sürgősségibe műtöttek, mert pancser volt a dokim, altatás nélkül..
Aztán a mikor elhalt a második angyalkánk, akkor azt mondta, hogy nem kell csinálni semmit..Na ekkor mentem fel Pestre, ott rögtök kikapartak, nhogy fertőzést kapjak az elhalt szövetektől..Aztán jött Biusom.Aztán megint terhes lettem, megint angyalka lett.Akkoris itt Tbánán mútöttek, mert a dokim szabin volt, jan.2-a volt, vagy mi.Aztán ezután mondták a szövettan alapján, hogy y kromoszómás rendellenesség volt, nem lehet kisfiúnk..Pár hónapra rá Amtika beköltözött a pocakba...Igazi csodagyerek...

Kép Kép
joosneagi

Semmi gond, mostmár, hogyittvanm a két gyönyörűm, így már nem olyan rossz róla beszélni, de akkor azért nagyon nehéz volt pozitívan hozzáállni és újra próbálkozni...Antóval végig is szenvedtem a terhességet, mindíg volt valamibaj, de minen helyrejött és ittvan és ez a lényeg..

Kép Kép
joosneagi

Szegény Jné Ági! Nagyon sajnálom jó sokmindenen keresztül mentél! De van két szép babád mostmár! :D
Megkérdezhetem ki volt itt a dokid? Remélem nem őhozzá járok :shock:

KépKép
ldetti

Tatára jártam a Benyához...Hosszú évekig...

Kép Kép
joosneagi

Kép ennyire szeretik egymást Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Szilvi!
Köszi, hogy megnézted a Gyes összegét. Nem is tudom ez nekem miért nem jutott eszembe? Mostanában olyan fáradt vagyok! Csajok is érzik a frontot, éjjel 1 órától fél 4-ig fent voltak.
Hétfőtől Dóri is ott alszik az oviban, már nagyon várja. Most kezdték el nekik a "napos" bevezetését. Nagyon várja, hogy mikor lesz Ő. Itthon is gyakorol, megterít, és söpör, meg amit kevésbé díjazok az a vizes szivaccsal törölgetés. De valahogy meg kell tanulnia. Söprésben már elég profi.

Megyek is mert Zsócim felkelt!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Ja őt nem ismerem!
Én Oroszlányba járok a Jánoskához, elötte a Roykóhoz jártam!

Nagyon édesek, ahogy öleli a nagylány a picit! :D Az alsó képen meg settenkedik valamiért a kispasi? :D

KépKép
ldetti

Detti!

Pont akkor mászott ki a szekrényből..Azt akartam fényképezni, hogy bentvan, de megelőzött..

Jánoska műtött tavaly jan-ban, amikor elment angyalkám...Bár nem magán alapon, nem voltam hajlandó ezért fizetni, ő rá jutottam..

Moncsi! Tök jó, hogy Dórika ilyen lelkes..Van segítséged..:) Bius is szokott segíteni tükröt takarítani, a saját tenyerével...Miután én áttakarítom..:)
Én gyerkőceim i tegnapóta nagyon hisztisek, Bius is mindenért sír..Nem tetszik nekik a hidegfront..

Kép Kép
joosneagi

Csajok!
Olvastam, hogy jövő héten átadják az alsógallai játtszóteret..Csinálunk oda egy talit?

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Detti:
üdv. közöttünk! És gratulálok a pocaklakóhoz, nagyon jóképű pasinak tűnik a 4d-s fotón! :) Én 33 éves vagyok, 11 éve ugyanaz a párom, született 3 gyermekünk, Emese most második osztályos, Dórika 2 éves, Bence 1 éves. Sárberkiek vagyunk. Férjemnek egy régi kapcsolatból van egy 13 éves fia, Dávid.

Kisruhák: c&a (elég drága), tesco (imádom), meg főleg turik, tesz-vesz. Nyugodtan vegyél csak első babának is használt ruhát, meg ha tudsz ismerőstől kölcsön kérni, mert nagyon hamar kinövik úgy is. Meg hát télen úgy sem nagyon látszik az overáll alatt.

Ági: durva ez a rendőrségi ügy, reméljük lesz belőle valami!

Ági01:
nem úszod meg a tanulást,szerintem! :)

Gabi:
gulyás! Nyami! :) Tesós fotó?

Cirmike:
köszi a bókot. Igazából dög fáradtnak érzem magam, de úgy érzem, ennyi kikapcsolódásra szükségem van. A maximális beszélgetőpartnerem egész nap 1-8 éves korú gyerek, jó érzés hasonló korú anyukákkal beszélgetni. Az egész napom tényleg full teli van.

Mi ma délelőtt Lolával plázában voltunk, kicsit sétálni, csavizni. Emesének kerestem balerina cipőt, de nem kaptam. Jó volt kicsit kimozdulni, bár eléggé rohanós volt haza az út, menni kellett Somáért és Emeséért. De vittünk nekik kárpótlásul meki kaját! :)

Na megyek, megjött az uram, adok neki enni!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Moncsi: szívesen! :) Nálam is vannak ilyenek, hogy az alapvető dolgok nem jutnak eszembe! :)
Kíváncsi vagyok, élesben is tetszik e Dóridnak. De bizti, ha így várja...

Ági: mehetünk... ha jó idő lesz!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú, nem tudom ki kérdezte, bocsi: igen, jól vagyunk már! Most (kopp-kopp) senkinek semmi baja!

Gabi: én speciel a rossmanos pelenkára esküszöm. Abból nekünk az 5-ös kell, amiben 44 darab van, az 2499 forint. De ott van a 15%-os kártya, ha van 15 pontod, arra szoktam beváltani.
A tescosból nekünk pisi kifolyt és mindkét gyerek kipattogott belőle!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Detti,
Üdv én is!!!!
Mi V.szőlősön lakunk.
Fiam 6 éves, még oviban maradt itt helyben, lányom jövő héten lesz 4 (ő fejlesztésre szorul mert oxigén hiánya volt még a pocimban az összetekert köldökzsinórtól), ő logopédiai oviba jár Tbányára.
Jelenleg én kozmetikusnak tanulok. Jövőre nyitok a házunkban üzletet.

J.Ági
A régi Turul mozival szemközti Angol Turiba szoktam menni...

Ja,
Előkerült Rózsa cica!!!
Most a dobozában horpaszt.
Erre most az állatorvos van vmi konferencián...

Lassan megyek Roliért, aztán Tata...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike! Örülök a cicusnak, gondolom Ráka is örült, hogyvan újra kit szeretgetni..:) Bius is imádj az állatokat, de ők őt már kevésbé..Túlzásba viszi a szeretet, túlnyúzza őket..Mamiméknál mindíg eteti a nyuszikat..

Kép Kép
joosneagi

Ma még nem csináltam semmit..Egyszerűen nincs kedvem semmihez..Jó,,hogy nincs olyan nagyon meleg, de olyan szomorú ez az idő...
És lassan mehetünk apáért is...A lakás meg rohan, de nem tudom utolérni, meg kedvem sincs..

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

J.Ági!
Örülök a turizásodnak, mostmár csak azt áruld melyik az a Vanilia Mix??? :shock:
Amiket belinkeltem rucik nem tetszenek?

Detti!
Üdv Én is. Nekem 2 fiúm van (+a férj!) Soma 6,5 éves, elsős Kodályban, Noé baba pedig 13 hónapos.
Tényleg tökéletesek a használt rucik, főleg az első fél évben, akkor még nem tudják "elhasználni", a Corás rucikat szerettem még én is, de bodiból Auchanes ár verhetetlen. C@A-ban h.ujjú bodik most 790-ért vannak, szezon végén 590 szokott lenni (most a rövid ujjúak, ha előre vásárolnál.)
Ja és a picasámon vannak pasis rucik, bundazsák is, rugik, hálózsák amiket szeretnék eladni-csak 1 ötlet, kukkantsd meg, hátha...

Szilvianyu: köszi a hátizsák őrzést (Soma ma otthagyta a suli előtt! No comment) én meg etettem Noét Kodály szobornál (V.erika! Hallod!) aztán szépen elindultunk haza.meg már azt se tudtam hol áll a fejem!
Még jó hogy kérdeztem hazafelé hogy van-e lecke, ekkor esett le hogy nincs táska!
De kapott ma megint 2 pirospontot! De állítólag sokat beszélt az első 2 napon órán, sokszor kellett rászólni.- tanárnéni mondta, mert összefutottunk. De ma már sokkal jobb volt! :D

Na megyek Noét tisztába tenni.

Gabi: Pennys pelust én sem ismerem, de majd ha megyek, kipróbálom én is vevő vagyok minden olcsó pelusra. Lidl-st is használtunk már, az Nekünk jó volt, elég nagy méret!

lola77

Detti!

Isparban láttam bundazsákot (kék is) hordozóba is becsatolható, időm nem volt megnézni az árát.

Ruha még:
http://www.bababizomanyi.hu/
Itt is szétnézhetsz. Tbányán Dózsakertben lakik a csaj. Én vettem már innen és minden kifogástalan állapotú volt.

EDB anyu!

Én kérdeztem! Örülök, hogy minden Ok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Detti!

Nekem is lesznek eladó kisfiús cuccaim,(mind teljesen újszerű állapotú..)és ráadásul téliek, mert Antókám is december végi.Van bundizsákom is, hordozóba kötős..(Feltéve, ha a barátnőm jövő héten nem kisfiút szül..:) )

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Jaj, Anikó!
Kaptál plázában valahol cipőt Matyinak végülis???? A Leonardó hogy ki volt ürülve, láttad???? Megszűnik, vagy miért, vajon?

Bababizományis Ági régebben írt ide is, tényleg!

lola77

Lola!

Nem, nem vettem. Úgy döntöttem, hogy vadászok teszen v. vaterán. Clarksból van kifejezetten dundi lábra való. De ez a 22-es méret ijesztő :? . Azt hittem, hogy a 21-es is elég neki.
A Leonardoban már nem volt semmi. Nem tudom, hogy megszűnik-e. Kíváncsi leszek, hogy a kinti cba-nál még milyen üzletek lesznek.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

... hát igen iszonyat áruk van a bébi cipőknek a Deichmann-ban szerintem... főleg hogy még ráadásul csak az ősz jön és kell téli is ugyebár...
Ezért örülök, hogy a Renoban múltkor vadásztam Noénak is...

Igen én is most olvastam a szórólapon, hogy átépítik a CBA-nal a régi sztrádát, kíváncsi leszek. Jako lett ott mostanában nagy területen...

J.Ági!
cukik a csajruháid, jaaaaaj most megint irigykedem! :?

lola77

Sziasztok!!!

Nem fogjátok elhinni!! Kb. két perce van újra laptopom!!!! Hurrá!!! Bár nagyon-nagyon nem örültem neki, hogy megcsináltattuk, mert nem volt olcsó mulatság, és most nagyon kellene másra a pénz, de most persze tök örülök neki :D

Nagyon sokáig nem voltam, nem is tudtam olvasni közbe benneteket. Igérem egy-két oldalt visszanézek, de mind nem fog menni, az tuti. Megyek holnap és vasárnap is dolgozni sajnos, rengeteg meló van, de azért igyekszem jelentkezni.

Velünk sok minden történt, jó dolgok és sajnos rosszak is, a rossz hál istennek velem, ami azért érinti az egész családot is, de a legfontosabb, hogy Virág jól van, oviba jár.
Na azt hiszem egy kicsit irok bővebben, mert ez igy egy kicsit kusza lett. Szóval két hétig kórházban voltam, egy hétig itthon lábadoztam, a héten kezdtem újra dolgozni (kapásból 3 óra túlórával inditottam.). Lett volna egy babánk, de sajnos méhen kivüli terhesség lett. Rettentő rossz élményekkel telt el a kórházi időszak, a mai napig emlékszem mindenre és egy darabig biztos nem is fogom elfelejteni, olyan, mintha minden tegnap történt volna, pedig jó lenne már elfelejteni. Nem direkt gondolok rá, de még nem volt olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe az a mondat, ahogy és amikor közölték velem, hogy nem biztos, hogy ez egy normális terhesség.

Most sajnos mennem kell, Virág nagyon nyúz, talán később visszajövök még.

Sziasztok!!!

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Hugi: úristen, annyira sajnálom!!! Nagyon szerettem volna, ha valami sima "hogy vagytok" üzenettel jössz, amikor meggyógyult a laptopod. Borzasztó, ami Veletek történt, de igazad van, a lényeg, hogy Ti rendben vagytok, Virág egészséges és minden ok. Én hiszek a sorsban, valamiért ez jött, ez lett Nektek, de hiszem, hogy nemsoká lehetsz még egy egészséges édes pici baba anyukája! :cry: Sajnálom!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi!

Örülök, hogy jöttél. Az viszont már nem jó, hogy ilyen rossz dolgok történtek :( . Sajnálom. Miért kellett két hétig bent lenned?

Olyan borzasztóak ezek a dolgok. Főnököméknél kétszer volt méhen kívüli terhesség. Mindkétszer 1-1 petevezeték mínusz. Ezután már csak lombikbébi mehetett. Most is próbáloznak, de a második baba nem akar sikerülni.
A héten meg olyan ismerősnél dolgoztam aki a 37(!) héten vesztetette el a babáját. :cry:

Annak örülök, hogy te jól vagy már! Vigyázz magadra! És ne hajtsd magad túl!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Cirmike: én is örülök, hogy meg lett Rózsa cica! Biztos izgi lehet a gyakorlat, nekem is tökre tetszenek ezek a dolgok, a kenceficék, ilyesmik. Milyen volt a mai technika meglesés?

Lola:
szívesen! :) Máskor Noét fogod otthagyni?? :) Hát igen, a beszéd jellemző néhány gyerekre. Beszélgess vele erről a hétvégén, meg nekünk sokat segített, hogy tanárosat játszottunk és felváltva voltunk tanárok-diákok.

Jági: hát... néha nekem is van ilyen, hogy nincs kedvem semmihez!

Bettikém:
ma még nem is írtál... mi van Veletek? Istike??

Mi délután egy kedves ismerősnél voltunk, akivel együtt feküdtem kórházban, ott ismerkedtünk meg és azóta tartjuk a kapcsolatot. Ez még Dórikánál volt. Megnéztük az új lakást (albérlet ez is), egyedül neveli a kisfiát. Csinált nekünk hamburgert, mi üdcsiket és rágcsát vittünk. Jól éreztük magunkat, jó volt kikacsolódni!

Utána még beugrottunk a tescoba (kaptunk Verdás b.sapkát Bencének Lola), farmer kellett volna Emesének, egy hosszú nadrágja van. Persze, ami tetszett volna fazonra, egyenes szárú (utálom a lefelé szükülő fazont) nem volt az ő méretében.

Na megyek, altatom a kicsiket. Még nem alszanak.

Ja, volt előbb egy kisebb szél és megint kijött a helyéből a redőnyünk. A nagyszobai. Hát ez nem normális dolog. Hívom hétfőn a szerelőket.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: jesszus, rossz dolgokat meséltél! :( És a 37. héten mi történt a babával?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

délelőtt már írtam , csak elszállt és mérgemben kikapcsoltam...

Hugi,
Jó hogy jöttél. NAGYON SAJNÁLOM ami veletek történt!! Tudom régóta próbálkoztatok, hidd el sikerülni fog még! Láttam a Virágot a férjeddel a kórháznál hetekkel ezelőtt, még gondoltam is rá, hogy csak nincs gond a lábaddal... 2 hétig voltál kórházban? csak nem volt komplikáció?

Bettikém,
rohadt Fundamentások!!!! Évekkel ezelőtt egy ismerősöm újította fel belőle a lakását, és akkor mesélte hogy nagyon szemetek. Sajnálom hogy megállt az építkezés, de jelzálogba tényleg ne menjetek bele. A pénzt amit belefizettetek visszakapjátok?

Jági,
A sulit sajnálom:( micsoda szemétség. Mennyi energiát beleölhettél a semmiért! Ilyenkor nem lehet áttetetni a helyes OKJ számra?
Jók a cuccok fent! A 80asok mekkorák, lemérnél egyet?

A rucikkal én is gondban vagyok, a Mátéról még maradt egy csomó dobozzal, szóval ha valakinek szüksége van fiúcuccra szóljon, szerintem egészen újszülöttkortól van! Turizni járok én is, de bevallom mostanában nem nagyon találok. A múltkor voltam a turul mozi melletti karavánban, az egész jó áron volt régen, de most nagyon belehúztak.. egy farmer 1000Ft! nem is olyan jó.
A vanilla mix a dózsakerti templom előtti elágazásnál van. Vannak jók is.
Én is lassan felteszem a netre a Lilike kinőtt rucijait, mert nem akarom elvinni a költözéskor. Meg egy csomó újszülöttcuccot (bimbóvédő, aventes pohár) ha valakit érdekel szóljon! Vennem is kell a Lilinek bundazsákot stb... :(
Szerintem elnézek 19-én tatára a börzére! hátha lesz valami

Detti,
üdv közöttünk, Zsanett vagyok Mátém lassan 4 éves lesz, a Lilikém meg 5 hónapos.. Gratula a kispasidhoz!! :) Ruciban osztom az előttem szólók véleményét :).

Szilvi,
na hatottak a gyógyenergiák! :) a múltkor én is láttalak, csak akkor meg te nem vettél észre. A kodályon kóvályogtunk mert beszéltem a dokinénivel.
A Máténak nagyon tetszik az ovi, képzeld haza sem jön. Megyek érte 1/2 4 körül, és még ott kell lenni majdnem egy órát az udvaron, mert nem akarnak hazajönni! :) :) nagyon tetszik neki, tegnap aludt is, ma nem! Örülök hogy ennyire bejött neki az ovi, nagy megkönnyebbülés.

Lola,
KÖSZI!!! A LILI APJA A ZOLI!!! :) :) :) :) (meg sem mutatom neki, mert még a végén gyanakszik :) ) amúgy azt mondják tiszta olyan mint a Zoli tesója és az anyósom :) mindegy nekem csodaszép :)

Ági,
jó tanulást, bevallom csodállak hogy van energiád. Mondjuk a Levi már átalussza az éjszakát :) amúgy jól vagytok, férjeddel mi van?

Anikó,
majd a héten tudok menni hozzátok? dumcsizzuk már össze :)

Rólunk : szerdán aláírtam a hitelt, szóval miénk a ház!!!!! jővő héten indul a benti burkolás, a ház már kint lefestve, térkövezve. A szomszédunk a hétvégén költözik! ha mi is időben aláírtunk volna, akkor mi is mehetnénk. Így még kb 1 hónap. Szóval marha happy-k vagyunk :) :) Remélem a Máté szülinapját már ott ünnepeljük!
A legfőbb hír:a Lili már ülésbe húzza magát! Ha a pihenőszékben ül akkor már a derekát megemeli és tartja is! Nagyon ügyes. a héten belevágtunk a gyümievésbe is, mert a hét elején kevés volt a tejem. aztán ettem more milk-et és azóta újból jó. Gyanakszom rá, hogy mivel már kóstolt gyümit, nem nagyon kell neki a tej. Elfordul néha....

na lassan hazajönnek a fiúk. Ma elvittem mindkét lurkót a fordászhoz (A Lilit már másodszorra) és mindkettőt levágattam egy kicsit. Aztán apával a Máté elment haverozni és mi meg hazajöttünk aludni. Lilinek is felborult a napirendje, hogy a Mátéért menni kell, de ált. úgy öltöztettem, hogy csak át kelljen emelnia babakocsiba, de így is felébred aztán vagy visszalaszik, vagy nem.Majd belerázódunk.

na jó sokat írtam....
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Uramisten 37. hét!! nagyon szerencsések vagyunk azt hiszem...

Kép

Kép
zsanka

Jaj, látjátok de bunkó vagyok!
Azt meg sem kérdezem, hogy kivel mi újság, hogy vagytok, de gondolom ha visszaolvasnék, akkor hamar kiderülne :) Aki azért megteheti irjon egy-két sort magukról, akkor kicsit könnyebb lesz visszarázódni.

Sőt, látom van új tagunk is, vagy talán több is, naaa, ennyire nem vagyok képben. Csak feltűnt, ahogy töltötte be az oldalt, hogy van számomra ismeretlen felhasználónév :D

Most már sajnos nem merek, hamar lesz reggel megint, de igérem még a hétvégén megpróbálok valamit alkotni.

És köszönöm, hogy örültök és együttéreztek velünk. Igazándiból az a legrosszabb, hogy még fel sem fogtuk, hogy végre, két év után megint sikerült, és már el is veszitettük. De majd erről akkor később bővebben.

Jó éjszakát mindenkinek!
Hugi

hugodugo

Infarktusos lett a méhlepény. Pedig a dokija már a 34. héten is érettnek látta, mégsem figyeltek rá :cry: .

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: Szóval megmenthető lett volna a baba... nagyon durva. Ki volt a dokija?
Nagyon cuki volt tegnap Matyi a plázában. De Te nagyon sápadtnak tűntél, vagy rosszul láttam?

Zsanka: szuper, hogy aláírtátok végre a hitelt!!! Akkor nemsoká költözés! A belső berendezés új lesz, vagy viszitek? Hogy oldjátok meg??

Király ez a szuper idő, nem? Jó, ezt mondták, erre számítottunk, de hát... bányásznap is ugrik így asszem.

Hugi:
velünk minden ok. Elég sokat betegeskedtek a gyerkőcök, de most mindenki jól van. Emese kezdte a sulit (második), nem várta, de el van. Főleg, hogy a barátnője mellett ülhet (egyenlőre). Amúgy nincs semmi újság velünk...

Jági:
én is a helyedben valami szakértőt megkérdeznék, hogy nem oldható e meg valahogy, hogy a bizi mégis meglegyen. Ez azért elég durva így!!!

Ki mit főz ma? Én filózom rakott krumplit két napra, bár rántott husit is kívánnék... a fene tudja.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia: írtam privit még asszem tegnap!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvi: megkaptam! :)

Mit szóltok, hogy a csepeli iskolában 110 H1n1 eset lett a gyerekek, tanárok közelében?? Durva... Ti mit csináltok? Ti majd beadatjátok a védőoltást magatoknak, gyerekeknek? Én eddig meg voltam győzödve, hogy beadatom, de aztán egyik nap kaptam egy videót (valami híres külföldi prof beszélt), hogy semmiképp ne adassuk be! :twisted: :shock:

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvia!

Én is pont most olvastam..Mi szerintem nem adatunk be oltást...Sokszor többet árt, mint használ szerintem, fölösen legyengíti a szervezet saját védekezőrendszerét..Én is kaptam ellenérves email-eket..

Viszont..Úgy tűnik, van remény a bányásznapra...
Biusommal viszont nem tudom, hogy mi van, ma reggel volt egy kis hasmenése..Bár Antónak lenn, még mindíg semmi..

Kép Kép
joosneagi

Ja, a bizivel az a gáz, hogy a szervezőknek nem volt joguk vizsgáztatni..Itt bukott is a mutatvaány,. mert így nem ismerik el a vizsgáinkat sem..:(

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Hugi
Nagyon sajnálom!!Sokat gondoltam rátok,hittem hogy minden rendben lesz veletek.Kívánok sok erőt nektek,hogy feldolgozzátok a történteket.

Jági
Nem semmi a volt sulid.Istenem annyi csaló,gazember él büntelenül.Unokahugunkat csütörtökön az alsógallai vasútállomáson késsel megtámadták.(szerencsére nem történt késelés,bántalmazás)Az incidens után a férfi felszállt a vonatra és elment.A biztonsági őr még közbe se lépett,azt hitte családi civakodás.A rendőrség nem is nyomoz,ugyanis mivel cigány volt úgysem tesznek semmit.Szegénynek két éve 17 évesen agyvérzése volt.Nem szabadna idegeskednie.Most ki sem mer menni az utcára.
Csak nem lesz Bius beteg.

Lola
Nagyon ügyes a nagyfiad.Majd belejön hogy nem szabad órán annyit dumálni.
Amúgy elszóltam magam a betegséget illetően.Istike mára betaknyosodott,valszeg enyhe mgfázás.Kúrálom.

Zsani
Nagyon klassz hogy nemsokára költöztök.
Tesóméknak márciusban lesz meg a baba,majd rákérdezek a rucikra.Még em tudják a baba nemét.

Anikó
Aztaaa mekkora lába van Matyinak.Tényleg dühitő hogy nagyon drágák a bébicipők,illetve babaholmik.
Szegény angyalbaba.

Még visszaolvasok,már nem tudom mit olvastam.

Bettu

Emeseany

Kép
berna23

EDB anyu!

Komáromban szült volna a Kosztinnál. Ez májusban történt. Október felé újból próbálkozhatnak. Most már ide Tbányára jár a Málikhoz.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: Málik jó választás. Annyira nem volt szimpi, de nagyon alapos!!

Bettikém: szegény unokahugid! :( Agyvérzés is ilyen fiatalon? Mitől vajon? Istikének gyógypuszik!!!

Rakott krumpli lesz végül.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Sajna egyre fiatalabb korosztálynál is jelentkeznek ezek az alattomos dolgok.Agyvérzés,cukorbetegség,magas vérnyomásstb.
Náluk nemtudni igazából mitől lehetett.Előtte fejfájásai voltak.És ez lett belőle.Hozzátenném hogy Tatabányán észre sem vették az agyvérzést(erős migrénre gyanakodtak).Ha az apuka nem hiv fel egy másik orvost,aki már a telefonba diagnosztizálta az agyvérzést az elmondottak alapján,akkor ma a lány nem élne.Utána rögtönátvitették a Heim Pálba,ahol nagynehezen helyrejött.Bár sajna van egy ciszta az agyában amit nem tudnak sebészeti úton eltávolitani.Igy sajnos előfordulhat még nála gondok.De reméljük a legjobbakat.Szegény azt mondta hogy soha nem szülne gyereket,mert fél hogy nem láthatja felnőni.

A rakott krumlpi fenséges.Nálunk csontleves van,meg rakott palacsinta.(édes)

Detti
Üdvözöllek én is.Bernadett vagyok,alsógallán lakom párommal,van egy két és fél éves Isti fiunk.Gratulálok a babátokhoz.Nagyon szép nevet választottatok neki.

Gabi
Képzeld a párom azt mondta hogy szerinte nincs mégegy olyan ember aki szüléseket néz.Mondom ja,youtubeon is ezrek nézték már meg a vidiket.
Én imádom az olyan meghitt szüléseket megnézni amelyek otthon zajlanak le meghitt családi légkörben.Mondjuk én nem merném bevállalni,de külföldön ez más tészta.Ott nem nézik ufónak amiatt a családokat.
Amúgy a Kandi féle szülőszoba teljes változata meg van egy oldalon,ha kell megadom.Youtube-on egy csomónak nincs meg a vége.Pont ami a lényeg lenne.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jártam itt többször már. Olvasgattam. Nem tudom, de írni nincs kedvem! Bocsi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja Gabi
Meg nagy szívfájdalmam hogy apa nem mert bennt lenni velem mikor kibújt Istike(persze teljes mértékben elfogadtam a döntését)csak igy már nem volt olyan ember a szülőszobában aki lefotózza Istvánkát.Annyira meghatóak azok a képek mikor az alig néhány pillanata világra jött baba az édeanyja mellkasán piheg.

Kép
berna23

Mi a gond Gabi??
Nem szoktál ilyeneket irni,hogy nincs kedved. :)

Kép
berna23

Betti!

Aranyos vagy! Nincs semmi, csak mit tom én most ilyen fejfájós, világvége hangulatom van! Az idő tesz be szerintem, no meg a már megszokott car éjszaka!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Fejfájás:ne is mond csütörtök éjjel,mikor kezdődött a hidegfront,plusz menszes is jött.Én kereken 4db nurofen liquid kapszulával tudtam magam kordában tartani,ami abból állt hogy legalább nem nyögtem.Nekem ennyire sosem fájt még a főm.
Tegnap éjjel meg Istike sirdogált időközönként,meg hajazott végig,rátapaszott a hideg radiátorra.Brrr.

Verika
Örülök hogy nagy beteg nem lett Tamarád.
Nyaralós képek vannak?
Kismama újságok:Ha nem gond,és ha tényleg nem nagy fáradtság,akkor hozhatod őket.Vagy hogy neked is egyzserűbb legyen átadhatod a sulinál is.És ráér ám-Előre is köszönöm.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok

Anyukák
Mostanában sokatok szeretne megválni a feleslegessé vált ruháktól,cipőktől.
Nemtudom hirdetitek-e máshol is őket.
Talán ha nyitnánk egyel felettünk egy tatabányai adok-veszek-felesleges topicot,biztos sokan megnéznék.Ugye kiváncsi természetek vagyunk mi nők.
Meg ha más is tenne fel dolgokat,talán még mi is találnánk magunknak(gyerekeknek)jó dolgokat.
Mit szóltok?
(egyébként a szegediektől vettem az ötletet,háát nekik piszkosul bevált,mert nincs postaköltség,meg lehet tekinteni személyesen is az árut,mert ugye környékbeliek,stb.)

Betti

Kép
berna23

Sziasztok csajok!

Kicsit eltűntem, csak gyorsan végig futottam a múltkor, elég mozgalmas volt a csüt. péntek.
Láttam kérdeztétek a gyerektartást, igen azért adtam be mert már nincs kedvem könyörögni a pénzért...

Szilvia

szerintem láttalak pénteken, csak pont Gven apuját kísértem az oviba, mert még nem ismerik az ovónénik.

ldetti

Üdv köztünk, én is nem olyan rég csatlakoztam a fórumhoz :) 26 hetes kismama vagyok, Komáromban fogok szülni a Rókainál.
Van egy nagy lányom Gvendolin ő 6,5 éves nagycsoportos. Jelenleg itthon vagyok, mert kicsit problémás a terhességem.

Ma és holnap pihenünk apával, Gven az apukájánál.

fiamette

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?