Lara: nagyon szépek a torták, és hm, de megkóstolnám őket. Hannus nagyon édes a képeken, és mennyi sok szép ajándékot kapott. Tényleg tutin néz ki az a 3 kerekű babakocsi. Már én is gondoltam, hogy kéne venni neki babakocsit, bár nálunk most a bevásárló kocsi helyettesíti.
Nagyon csini a kis szoknyás Hannus. Jól elfáradhatott a nagy játszásban.
Nálunk is eteti, itatja Dorka a babáját, meg puszilgatja is, ringatja. Hát nem lehet elég korán kezdeni az anya szerepet. Már most készülnek rá.
:)
szosz: szegény, mit dolgozik apa, hogy ennyit kell mennie? Átérzem a dolgot, mi is alig látjuk őt, reggeltől estig dolgozik.
Falatkák miatt ne aggódj, először Dorka is csak morzsolta szét őket. Egy darabig ismerkednek vele, próbálják, hogy kell felcsippenteni a kaját, aztán majd kialakul ám. Én mindig adtam neki egy-két kockát, nem baj, ha szétmorzsolja, így is tanulja milyen az állaga, hogy kell megfogni...
winchi: nálunk keresztelő előtt szóltunk, hogy szeretnénk keresztelőt, felírta az atya az adatokat, de nem kellett semmi oktatásra járnunk. Ez nekem új...Fizetni sem kellett semmit, a perselybe tettünk, meg vittünk keresztelős sütit az atyának.
Ja, nem is kérdeztem, katolikus, vagy református? Mi katolikusok vagyunk.
Alvás: body, pizsi alsó + zokni. Én azért nem adok már rá rugit, mert így könnyebben ki tudom cserélni a pelusát, mert általában legalább 1-szer muszáj, mert nyakig pisis az éjjeli alvástól.
Dorka is lerúgja a takarót. Kisebb korában aludt hálózsákban, de most nem tudna szerintem, mert állandóan rúgkapál az ágyban, még álmában is vándorol
mancsa: jobbulást a gyerkőcöknek. Szegény Levi. Unokaöcsémnek is így telt a tavalyi éve. Aztán februárban kivette az anyukája, és most ősszel újra kezdte. Sajnos ez erről szól, de próbálj neki valami vitamint adni, hátha erősebb lesz kicsit az immunrendszere.
Fogacska: szomszéd kislánynak 1 éves kora után jött ki a foga, az anyukája már fogorvoshoz vitte, tök kétségbe volt esve.
Most a kishúga 10 hónapos, de neki sincs még egy fél foga sem. Úgy látszik ez genetika is. Legalább addig nem kínozza Dorcsit a fájdalom. Meg téged sem az éjjeli sírás.
Gégéé: örülök, hogy jó volt a játszi, kár, hogy tőlünk nem megy busz arrafelé, én is csatlakoznék különben.
anyany: ne szégyelld magad az alvás miatt. Én reggel mindig addig alszom, amíg Dóri alszik, különben nem is bírnám az ilyen éjszakák után.
beze: nem lehet, hogy a fogacska miatt volt rossz éjszakátok? Nálunk Dorkát úgy meg tudja kínozni, még nappal is sokat felsír játszás közben, ha valamire ráharap.
jaffa: köszi mindent, alakulgatunk, (1-el kevesebbszer kap tejcit, és az is kisebb mennyiség,és lassan majd csökkentem a port benne) tegnap evett vacsira is falatkákat, ma reggelire is, és délben még ebédelt is. Most meg amiatt parázok, hogy állandóan laza a széklete, vagyis szinte folyós, most nem tudom, hogy ez azért van, mert nem evett nagyon szilárd kaját, vagy a fogzás (nyálzás) miatt. Vagy más lehet? A dokinő azt mondta, nincs baja, de ő nem igazán jó doki sajnos (ő kezelte félre a múltkor a mandulagyuszkóval). Szóval azt hiszem lehet el kéne vinni másik dokihoz.
Ma pl. úgy elkezdett sírni, nem tudtam miért, és pár perc múlva betojt szegénykém. Biztos a hasa fájhatott.
rota: mi is azért nem adattuk be, mert azt mondta a dokinéni,hogy nem véd minden típus ellen, meg Dorka bukós baba volt, mindig bukott, így féltem, hogy majd ezt is kibukja, és akkor oda a 18 ezer forintos védőoltás. Mit adsz Milunak immunerősítésre?
Csajok, olyan mérges vagyok, ugye közel vagyunk Pakshoz, és minden hónapban van teljeskörű szirénapróba. Na mármost ez ma pont akkor volt, mikor Dorka aludt volna. Kétszer altattam el, mindkétszer felriadt rá, persze a kutyáim kontráznak a szirénára, és éktelenül vonyítanak. Úgyhogy ma még nem volt ebéd utáni alvás, pedig 8-kor kelt, és már eléggé hisztis, de nem tudom elaltatni. GRRRRRR