Jó estét mindenkinek!
Apa laptopjára vagyok ugye utalva, ami azt jelenti, hogy délután-este van csak hozzáférésem. De igyekszem.
Szóval, köszi mindenkinek, jól vagyok, persze a körülményekhez képest. Amint felállok, fáj a lábam, mert a vér ömlik bele és feszíti a sebet. Felpócolva ok. Éjjel rosszul aludtam, mert háton fekve fájt a hátam, de ha oldalra fordultam, akkor meg a térdem fájt, ami a jelek szerint jobban megsérült, mint gondoltam.
De nincs panasz, Édesanyám itt volt egész nap, segített egy csomót, Férjecském is jött haza, amint tudott. Manócska pedig tündérbögyörő volt ma is, Anyukámmal incselkedett és heherészett egész nap. És tádááááám, bepuszilt 250 krumpli-paradicsomot (bioparadicsom Dédi ketjéből, krumpli egyik Mama kertjéből, másik Mama kezével készítve, igazi családi összefogás
) Úgy örülök!
Zsuzsi: Hozzátápit és fürcsit Anyuval vagy Istivel oldottuk meg a kórházban, gyógyszert pedig nem szedek, csak hasszurit kapok trombózis megelőzésre, minden este, kedves Férjemtől
(Nálunk ilyen intim dolgok mennek mostanság...
) Elvileg ez mehet szoptatáskor.
Céklásléna cukimuki!!!! És Te vagy számomra a másik példamutató háziasszony Ildi mellett...
Apropó,
Ildi: Leírnád újra, hogy milyen homeós cuccokat ajánlasz? Hátha... (Még sokáig fog fájni, félek...
)
Szandrának nagyon boldog 17-et!!!!
Amy: Bocs, hogy így leírom, de Debrecenben éppen magamban megállapítottam magamban, hogy Amy milyen gyönyörűségesen megőrizte a formáját... Szóval, én nem vettem észre, hogy lógósodnál, biztosan csak szigorú vagy Magaddal.
Ja, és Vend szerintem ugyanolyan típus, mint Bogyesz. Szemlélődő, megfigyelő, kiegyensúlyozott, boldog gyerek, és nem siet sehova. De ez nem azt jelenti, hogy bámiről is le lenne maradva. Örülök, hogy ezt a dévényes is megállapította.
Elif: Efe rengeteget változott szerintem, ezek a szemöldökök! Gyönyörűséges! A vidón az a kedvenc részem, ahogy a végén grimeszolni kezd, igazi kis egyéniség, már most látszik. Mi is pont ezt csináljuk egyébként, előreesünk és úgy jutunk előrébb (És én is marha büszke vagyok rá!
) Jobbulást a torokbajra!
Tudtommal a répa főzve nem fog.
Alfelbreit használjátok? Nekünk az hozta rendbe a kaksikat.
Zeti: Olika tényleg nagyon változik, és olyan szépséges, hogy elmenne lánynak is...
(Hisz sokáig Lívia volt, nem igaz?
) Remélem holnap sokkal jobb napja lesz!
Kreiszi-Zsu minitalira pedig irigy-mirigy. Egy ideig nem lesz alkalmam ilyesmire, félek...
Mist: Neked hogy ment ki alábad? Sajnálom nagoyn, az is fájhat alaposan! Ezek a bokák-térdek olyan érzékeny dolgok...
És mesélj a csajokról, ha tudsz jönni!
Örülök, hogy
Mesike is ilyen szépen alakul!
Hunornak pedig boldog 7. hónapos hófordulót!!!!