Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Nila a +t!
Próbálkozok a negyedórás kamomillával, mikor megissza az egyiket áztatom is a következőt. Hátha. Ott tartunk, hogy felhívtam a szuperdokit is, ő a germicidet mondta, az lesz a vésztartalék. (rendi volt, visszahívott mert nem vette fel elsőre)
Szegény Oli, úgy sajnálom. :roll: Tiszta ideges, hisztis.
Na megyek, legalább már felmosni sikerült amíg öt percig csendben volt. De hiányzik még most nekem a még Olinál is nyűgösebb anyósom...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Fennt vannak a közösbe a képek! Nem lett sok kép, Bebe nem nagyon hagyott fényképezni! :(

Míg töltötte elaltattam Bebét!

Zétivera, én is mindjárt felmondok, ha csak fél órát alszik Bebe! :?
zsu83

Na akkor ízelítő a ruhatárunkból :). Egyébként némelyek hoztak baromi csini rucikat csak éppen újszülött meg 3 hós méretben, mondtam hogy köszi, aztán azok maradtak Törökországban, jó lesz tesónak később vagy unokatesónak, de anyóst is felhatalmaztam, hogy ajándékként továbbadhatja. :roll: Meg egy csomó kötött holnit otthagytam, mert már nem fért és ezer van belőle így is, amiket anyós csinált. Ami használtnak néz ki, azt már használtuk. :D
Kép
Kép
Kép
No meg itt vannak a szuper előkéink és a focimezes gatyeszunk, amin az áll: születéstől fanatikus :D.
Kép

Kép
Kép
elif

Köszi lányok! :oops: :)

Zsu, Zetibebi: sajnálom a hisztis napot, nekem is kijárt az elmúlt napokban belőle rendesen. :( De most már egy jó ideje azon a helyen alszik maci ahol a videón is látható. :D Félek ha felszedem felébred...

Zsu: nagyon jók a képek, Alex is mennyit változott :shock: , egész kikerekedett, nagyon helyes mindkét nagyfiú! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.04 13:51-kor.

Kép
Kép
elif

elif:de jó kis ruhatár!édes lesz bennük fiad!

zsu.én fiam most kelt fel,több mint két órát aludt :roll: átküldöm az álommanót!

Kép
nilabali

zsu.mekkora most Bencus?remélem elaludt!

kreiszi:nagyon jó rólatok a közös kép,ami most készült zsu-nál!Alexnak tényleg gyönyörűek a szemei!

megyek bűzelhárítani!

Kép
nilabali

De helyes Alex és Bence :) látszik, hogy Bebéd meg van kicsit illetődve :)

Elif, mennyi csini ruha, ezekben aztán lehet csajozni :D

KépKép

KépKép
stelly

elif! tök helyes a videó, nagyon csúcs jó fej Efe!!!!Vinci is hasonlójképp nyomja, egyenlőre csak rugózik :) Rucik nagyon helyesek, kedvencem a kertészfarmer :):) Meg a sárga gatyó! Imádom az olyant! :) Csini csajozós pasi ez az Efe!

Köszi a képdicséreteket :) Büszke is avgyok a scapatra...amúgy a széprucis kép úgy készült, hogy szokás szerint épp lemerülőben az elem a gépben, és csak annyira volt lehetőség, hogy gyorsan kattintsak...így sikerült :)
Nem igen lett beállított..na meg már késésben voltunk, csak aztán eszembe jutott, basszus, ha most nem csinálok képet, sose lesz róluk, csak majd a ballagáson :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Felmondok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aludt 20 percet! Tiszta nyűg! :evil:
zsu83

Elif, nagyon szépek a ruhák! :lol:

Nilabali, bárcsak ideérne álommanó! :roll:
8130g, és 71 cm volt kb. egy hónapja! :roll:
zsu83

Zsu: Remélem Bencus alszik többet! Örülök, hogy a tali jól sikerült, a fiúk édesek nagyon... Alex tényleg marha gyorsan változik!
Bencus nyűgivel meg úgysem tudsz mit kezdeni... Eszti is sormintába nyomja. Egy nap überkafa, egy nap überhiszti...

No, ma meg frankón nem ette meg a kaját, amit adtam neki. Mondjuk szerintem is c@r volt (cékla-krumpli-cukkini). Aztán vettem elő tartalékolt konzervet, abból bezzeg evett... A sütőtök az főzeléknek számít? Tiszta sügér vagyok...

Millye: Jaja, ma vettem egy tök ugyanolyan lábost, mint a korábbi volt. Szerinted rossz ómen? :D

Ja, és a DM-ben tök jó kajcsik vannak, elég occsóért. Nincs nagy választék, de ami van, az legalább nem lazacfilé ínyencmártással. Mert alig találtam alapkaját, minden olyan, mintha nekem kéne ennem (értsd: bolognai, meg marhahúsos rizses alma :shock: meg ilyen cuccok. Én meg csak holnapra akartam sima répát vagy akármit...) Úgy értem DM saját márkás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.04 14:47-kor.

ladmon

Zsu: én pont akartam írni, hogy úgysem fog aludni... :(
Enyimé ugyanezt csinálja a zűrös napokon és már csak azért zűrözik, mert nem aludt rendesen. És ez összefügg a reggeli keléssel. Ha korai, akkor egész nap gáz a kölyök...

Ja, persze Kreiszi-Alex felkelési idejéhez képest be is fogtam a lepénylesőmet...

ladmon

zsu:ne mondj fel!csak odaér már az álommanó!szép méretei vannak Bencusnak és ez egy hónapja volt :shock: hát Bazsi csak manócska hozzá képest!

ladmon.én is vettem DMsaját márkás kaját,de Bazsi nem ette meg...fene a válogatós formáját..nagyon márkahű a drágám!

azt hiszem nem tudom megvárni apát a görög rakott krumplival,mert félkészen is túl jó az illata,meg kell sütnöm és megkóstolni!muszáj!

gyerekem most borult egy óriásit....de nem bőg!kicsit magas a második polc.....pedig nagyon el akarja érni....léptem!!!!!!

Kép
nilabali

Na, azt hittem nincs itt senki... Nálunk ugyanis a szokásos péntek délután: apa alszik, baba alszik, anya nem alszik, viszont iszonyat csöndben van...

Én már adtam egyszer neki a nyaraláskor DM-es répát, szerintem annyit evett belőle, amennyit akkoriban. Remélem nem áll neki finnyáskodni még ezen is, mert ihajj lesz!! :D

ladmon

A répa okozhat szorulást?

Ladmon: jajj ez a mindenki alszik de te nem... ismerős... de most feltünően kipihent vagyok, mert egész nyugis volt az iccaka (már az eddigiekhez képest), csak 3-4 szer sírt fel, egyszer ivott vizet és csak 6-kor kellett szopiztatni. :)

Nilabali: ohhh, 2. polc... pff... már előre rettegek mi lesz ha manó megindul. Hétvégén megyünk kanapét nézni, mert a réginek menni kell, meg a kis(bazinagy hegyessarkú)asztalnak is. Csináljuk a helyet az izgőmozgónak. :)

Bizony fiam nagyon csajozós manci... :D tegnap meglátott a tv-ben egy jó csajt (20 éves körüliekre bukik) és beszólt hogy wáoooo felhúzott szemöldökkel vigyorogva :D. Azthittem behalok.
Nekem a szürke gatyesz a kedvencem.

És még valami. Végre szereztem képet apócáról babaként, nem túl jó minőségű, de örülök, hogy ez van egyáltalán. És alkottam. :)
Kép

Kép
Kép
elif

elif.bizony a lakásnak már nem is lakásformája van....mindenhol barikádok,gyerekjátékok,plédek,stb.,mert a gyerkőc közlekedik.......most épp CD-ket pakol,tök jól elvan vele,leszedi és felteszi!a konyhában a hűtőmágnessel ugyanezt,leszedeget és felrakosgatja....aranyos!
nagyon jó az összeállítás,szerintem elég vegyes a fiatok!

ladmon:nálunk ilyen általában vasárnap van,mert hétközben apa csak este szokott megérkezni..én viszont szoktam azért csicsikálni amikor Bazsi alszik,vagy olvasni,de szigorúan fekve,hogy semmi se akadályozzon meg az alvásban,ha úgy alakul!

megnézem a kaját..annyira jön az illata!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Engem ma hagyott takarítani a fiam... 1 órakor kezdtem és kész vagyok :D és még meg is főztem (igaz csak milánóit, de kész vagyok) bedobtam a mosást kivasaltam kitakarítottam a földszinten lesöpörtem a járdát... és csak csendben mondom, hogy a fiam még alszik... :shock: Akkor akárhogy számolok reggel aludt 2 órát most meg már 3 órája alszik... de lehet kár volt leírnom mert amit ide leírok na nem folytatom.... de olyan jóóóóóóó :D Viszont mivel alszik így a nővérkéjét nem tudta csinin fogadni.. na sebaj...

Budabo nem lehet könnyű az anyukájának... nem is tudom mit lehetne csinálni, hoggy jobb legyen a helyzet... :?

Zetibebi köszi :D :D :D értem azt hittem, hogy most a böli miatt van extra hiszti... :roll: Apának holnapra Boldog névnapot! :D

Elif a videón Efe nagyon nagyon aranyos ügyin négykézlábazik! Lányom első mondata amikor meglátta: DE ÉDESSSSSS :D Fényképezd le úgy a ruhát, hogy Efén van na nehogymárcsak a ruhááááát fotózd :D

Ladmon pókpoci :D :D :D akkor most mit adsz rá? :roll:

Amy81 köszi :D köszi :D köszi :D Képeket képeket!!! Örülök, hogy jól sikerült a minitali és sajnálom, hogy nem hozzánk jöttetek ... na de majd legközelebb 8)

Nilabali szerintem nyugodtan egyed ha megkívántad így sincs rajtad egy deka felesleg sem... :D Egy fiúval könnyebb talán... na jó amíg nem nevelem fel addig nem tudom, de a lányoknál több dologra oda kell figyelni ott nincs az a fajta lazaság mint egy lánynál.... :roll: Neked is menni fog ne izgulj... :D

Zsu83 örülök, hogy jól sikerült a minitali! Az biztos, hogy ilyenkor szald az idő... sajnálom a nyűglődést... :? Pedig Bebe egy nagyon nagyon jó baba... adtál neki Chamomillát? :roll:

Ladmon szerintem nem rossz Ómen... Ez csak attól függ mennyit fogsz babanetezni főzés közben :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83, Kreiszi helyesek a babák nagyon!!! :D Látom Alex milyen jól eljátszott! Bebéről miért nincs több kép? Nekünk is ilyen bodynk van Zsuzsi csak sárga :D

Kép

Kép

Kép
millye

Áááá Vera.... Most fogtam fel hogy a kávéra értetted azt, hogy nem-nek veszed? Mert valahogy úgy, aki harmadszorra sem tudja megcsinálni, arra nem várunk... :D

Elif: Szerintem a szeme meg a szemöldöke tiszta te! Apa is benne van nyilván, de én azt nem találom... :wink: (Ezt apának nem elmondani!)

millye:
valószínű gumisderekú kordszoknyát... Atyaég! A harisnya sem fog már rámenni... :x
Szóval nagyon úgy fest, hogy ünnepi....khmm... rugdalózó lesz rajta! Hát kérem, aki dagi, az dagi! :lol:

ladmon

Ladmon :lol: :lol: :lol: lehet Esztikének is kondért/fazekat kellett volna venned :D

Kép

Kép

Kép
millye

Bekajált 200 ml alma-banánt, és most felvátva 10 perc király az élet, 10 perc nyügi az élet, ez megy nálunk! :?

Nilabali, még kitartok, nemsokára itt az este, jön haza Apa, és itthon lesz 9 napig, királyság! :D

Elif, nem is tudom, melyikőtökre hasonlít jobban Efe! :D

Millye, most oldódik a bogyó! :roll:
Bebéről azért nem készült több kép, mert nyügi volt, és csak a karomba volt el! :(
zsu83

Zsu83 lehet hamarabb kellett volna bevetni a bogyót.. pedig kérdezni akartam tegnap is, hogy adtál-e neki... hátha segít... gondolom a foga... a fiam előbb kelt fel és most a keverőtállal játszik :D

Kép

Kép

Kép
millye

El is felejtettem... és el ne kiabáljam... ma megevett fél üveg vilmoskörtét (kicsi üveges) de ez már nálunk csoda :D

Kép

Kép

Kép
millye

zetibebi: boldogságos névnapot uradnak és jo bulizást nektek.

elif:nem semmi fejet tud vágni Efe még itt is. tök jók a rucik,nehéz kérdés hogy kire hasonlit Efe, szerintem a szeme a tiéd.

ladmon: gratula Esztike hízásához. sörhasa lett?

amy: nem biztos hogy ránézünk, de érezze a törődést.

nilababa:köszi a dícséretet, de te sokkal többet főzöl mint én, és hogy nálatok a vacsora a fő étkezés, ráérsz később főzni. Nagyon jó étvágya van Bazsinak. Micsoda hős, hogy nem bőg borulás után

zsu:örülök a jó minitalinak, a legközelebbin Bebe is jobb formában lesz. Korán keltünk,főztem,szomorú azidő, keretszlányomnak a körmét kell csinálnom, ruhát válogatunk és nem akartam mindent bezsúfolni egy napra.

kreiszi,zsu:jók a képek.Látom Alexnak is bejött a bödön.

millye: én egy lusta dög vagyok hozzád képest. Ha füge alszik többnyire én is pihizek,gépezek,max teregetek,halkan takarítok. Vikivel ma beszélgettünk lenn és elismerte hogy ha ugyanazt mondjuk az anyjával mind a ketten, tőlem elfogadja anyjától nem. Szerintem már korábban el lett rontva a nevelése, most meg már nehezen lehet ezt behozni. Amúgy jó fej csaj, a huga is, csak féltem őket nagyon.

Kép
budabo

millye:hajrá hozzátápi!!!

Kép
budabo

kérdés: idáig kerültem a tejalapú cuccokat, de már napi egyszer kap tejalapú tápot Füge. Ma sógórnőm hozott mildipépet. Szerintetek akkor már ezt is merhetem neki adni nem? Úgy bírom hogy mindig meg lep vmivel és megsértődik ha nem akarom egyből megtömni vele Fügét. :oops:

Kép
budabo

Budabo áááá én a délelőttöt szúrtam el azzal, hogy babaneteztem... szóval muszáj volt takarítani meg főzni... és mivel a fiam ma egy angyal ezért hagyott is mert aludt :D A keresztlányod ha rád hallgat akkor próbálj te beszélni a fejével, hogy rossz irányba tart... apja egyáltalán nem törődik velük? Lehet azért is van a dac korszak.. nem?

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo szerintem próbáld ki és figyeld a reakciót... ha nem lesz semmi gond akkor adhatod neki szerintem, de ebben én nem vagyok illetékes... hátha valaki jobban ért ehhez :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

hát millye,igazából senki sem ért hozzá...csak próbálkozik,jó tanácsot adtál boginak!

bogi:épp most akasztott ki a fiam,mert csak köpködte a pépet,aztán a barackot csak simán nyelte egy darabig aztán azt is köpködte és feszegette ki magát a székből és rákezdett az ordításra....de tényleg ordított.adtam neki kis tápot,mert ez nem volt egy adag étkezésre,ivott is 80-at és most alszik,remélem fél7-ig húzza,aztán majd apjának örülni fog!

zsu:Bencus aludt végül?

ladmon:ünnepi rugiban is szépséges lányod!

millye:vilmoskörtét még nem adtam a fiamnak!ügyes volt,hogy ennyit evett!

Kép
nilabali

Millye, én már nem tudom mi a baja, de kezdem elveszíteni a türelmemet! :oops: :cry:
Most veri a sütifalóbödön formáit a parkettához! :shock:
Hajrá vilmoskörte! :D

Bogi, pár kanállal kipróbálhatod a pépet! :roll:

Nilabali, ja 20 percet! :cry:
zsu83

Elif, a répa szerintem semleges, tudtommal a barack, de főleg a szilva ami hajt. Tudom, hogy szilvát csak későbbre ajánlanak, de én is kénytelen voltam adni, mikor 5 napig nem tudott kakilni. Baja nem lett, csak a bilike lett tele :wink: Esetleg egy kis kamillateát lehetne még...

Millye, lányom valamit elnyomott a gépen, minden betű 2x akkora, hogy csináljam vissza?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gerendai Zsuzsi nyomd meg egyszerre a Bal ALT + bal SHIFT + PRINT SCREEN gombokat és visszaáll minden! :D

Zsu83 remélem a chamomilla lenyugtatja a fiadat! :? Nyugi Zsuzsi... tudom könnyű mondani... küldök mindkettőtöknek nyugimanót! :D

Nilabali :D isteni finom amúgy a Hippes vilmoskörte! Próbáld ki! :D

Kép

Kép

Kép
millye

nilababa,zsu,millye:köszi. Holnap megpróbálok egy fél adaggal aztán ha nincs baj, másnap jöhet egy egész. Málnás izű tejberizspép, elvileg 4 hótol adható.

millye: az apja, aki én az bátyám egy hülye. Elhagyta őket egy h..k..-ért és van két gyerekük. A második fügével majdnem egyidős. Erről a kettőröl egyáltalán nem gondoskodik, nevetséges 10 000Ft-ot ad fejenként havonta, de nyaralásra,iskolára vagy ha fesztivál van arra nem ad. Ünnepekre is módjával, mert nincs pénze. Eljátszotta hogy a viki ment táborba és megígérte hogy a felét állja - megjegyzem ahogy normális lenne - és a befizetés előtti nap felhívta hogy nem tudja kifizetni mert nincs pénze. Viki zokogott. A kicsi 4 éve nem megy hozzájuk a nagy lassan 1 éve. A kicsi amíg járt, tesóm csaja állandóan csicskáztatta, oda állította a gázhoz húst rántani..stb. A kistesójuk bepisilit Niki ágyában, nem cserélték le neki, minek majd megszárad. Szóval nagyon gázosak és a csajok le is szarják őket, de azért az apjuk hiányzik és fáj nekik hogy nem tőrödik velük. Egész héten szabin van otthon és egyszer jött át 5 percre. Próbáltam neki régebben mondani, hogy vigye el a kétlányt vhova, ne haza vigye őket, mert a csaját nem bírják. Szerinted? csak azért sem. :oops: bocsánat kifakadtam.

Képzeljétek mi most készülődünk, mert vacsizni megyünk. :lol: Éjszakai fürdőzésre mentünk volna, de pocsék idő van, aztán kitalálták barik hogy menjünk kajálni. :lol: feltéve hogy ők is letudják passzolni a skacokat. 8)

Kép
budabo

Gerendai Zsuzsi ha nem ezt állította el mármint a nagy kontrasztot akkor ugyanezzel a billentyűkombinációval vissza tudod állítani! Viszont ha a betűk még mindig nagyok akkor a Szövegméret csökkentéséhez nyomd le Ctrl és a - gombot. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo nincs mit! :D Na akkor a báttyád nem egy egyszerű eset... sajnálom... :? azért ez a pénz semmi havonta... akkor le a kalappal a sógornőd előtt, hogy neveli a lányokat.... gondolom anyud is sokat segít. :roll: VAcsizni mentek? Hova? Fügére anyud vigyáz? Érezzétek jól magatokat! :D

Kép

Kép

Kép
millye

zsu:este biztos rád fog férni egy gyertyafényes fürdő!apa mikor érkezik?

bogi:de jó,hogy kajálni mentek!mi már ezer éve nem voltunk!apa már nemigen akar sehová sem menni,amikor végre megjön este...mondjuk meg is értem őt,sokat dolgozik!

millye:te tényleg mindenhez értesz...mindenfélével hozzád fordulunk,nem is tudom,hogy mi lenne velünk nélküled!

kicsikém felébredt,nem volt valami nagy alvás,de a kedve jó!megyünk játszani!

ladmon:nálunk már esik,eddig betartja az idő az előrejelzést,drukkolok,hogy holnap minden oké legyen!

Kép
nilabali

Millye, most Rádio 1-et hallgatunk! :D

Bogi, jó vacsizást Nektek! :D
zsu83

Nilabali, a gyertyafényes fürdő a minimum! 7- fél8 körül jön Apa :roll:
zsu83

Nilabali ugyan máááááár :oops: :D még a végén elbízom magam :D jó játszást!

éssss most mi meg megyünk bevásárolni... remélem Zsuzsi meg tudta oldani... :D

Zsu83 mi is zenét hallgatunk ha már borul a bili :D

Kép

Kép

Kép
millye

zsu:akkor már nincs sok hátra és megjön a felmentő sereg!

fiam idáig csendben az ágyában,nézegette e repcsiket4most szól,hogy már unatkozik!megyek is!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Nekünk nagyon nyűgös napunk volt Mesivel. Egész délután ordítot, nagy nehezen elaltattam és aludt 40 percet. Aztán fürdés, (most akkor is ordított picit), aztán orrkiszívás,vacsi és most hason aludt el....na ilyet még nem csinált csak 1x...mindig háton aludt el...:o)))
KIs időjós, akkor ilyen hisztigép...

JÓ éjt, andabela

Kép
Kép
andabella

Elif: jók a rucik!!!:)

Kép
Kép
andabella

nilababa,zsu,millye:köszi már meg is jöttünk. Baráti pár vetette fel hogy nem megyünk-e el a mexióiba ahol voltunk a házassági évfordulón. Három órára mentünk el, siettünk haza, hogy anyum is tudjon pihenni. Szakad az eső nálunk,veri a tetőtéri ablakot. :twisted:

andabella:sajnálom nyügös Mesit, remélem holnap jobb lesz. :wink: Nekem Füge a reggeli főzés-járókás sírás után tündérbogár volt egész nap.

Kép
budabo

Kép Hason aludtam el

Kép
Kép
andabella

Jó estét mindenkinek!

Apa laptopjára vagyok ugye utalva, ami azt jelenti, hogy délután-este van csak hozzáférésem. De igyekszem.

Szóval, köszi mindenkinek, jól vagyok, persze a körülményekhez képest. Amint felállok, fáj a lábam, mert a vér ömlik bele és feszíti a sebet. Felpócolva ok. Éjjel rosszul aludtam, mert háton fekve fájt a hátam, de ha oldalra fordultam, akkor meg a térdem fájt, ami a jelek szerint jobban megsérült, mint gondoltam. :( De nincs panasz, Édesanyám itt volt egész nap, segített egy csomót, Férjecském is jött haza, amint tudott. Manócska pedig tündérbögyörő volt ma is, Anyukámmal incselkedett és heherészett egész nap. És tádááááám, bepuszilt 250 krumpli-paradicsomot (bioparadicsom Dédi ketjéből, krumpli egyik Mama kertjéből, másik Mama kezével készítve, igazi családi összefogás :D ) Úgy örülök! :D

Zsuzsi: Hozzátápit és fürcsit Anyuval vagy Istivel oldottuk meg a kórházban, gyógyszert pedig nem szedek, csak hasszurit kapok trombózis megelőzésre, minden este, kedves Férjemtől :D (Nálunk ilyen intim dolgok mennek mostanság... :oops: ) Elvileg ez mehet szoptatáskor.
Céklásléna cukimuki!!!! És Te vagy számomra a másik példamutató háziasszony Ildi mellett...

Apropó, Ildi: Leírnád újra, hogy milyen homeós cuccokat ajánlasz? Hátha... (Még sokáig fog fájni, félek... :( )
Szandrának nagyon boldog 17-et!!!!

Amy: Bocs, hogy így leírom, de Debrecenben éppen magamban megállapítottam magamban, hogy Amy milyen gyönyörűségesen megőrizte a formáját... Szóval, én nem vettem észre, hogy lógósodnál, biztosan csak szigorú vagy Magaddal.:!:
Ja, és Vend szerintem ugyanolyan típus, mint Bogyesz. Szemlélődő, megfigyelő, kiegyensúlyozott, boldog gyerek, és nem siet sehova. De ez nem azt jelenti, hogy bámiről is le lenne maradva. Örülök, hogy ezt a dévényes is megállapította.

Elif: Efe rengeteget változott szerintem, ezek a szemöldökök! Gyönyörűséges! A vidón az a kedvenc részem, ahogy a végén grimeszolni kezd, igazi kis egyéniség, már most látszik. Mi is pont ezt csináljuk egyébként, előreesünk és úgy jutunk előrébb (És én is marha büszke vagyok rá! :D ) Jobbulást a torokbajra!
Tudtommal a répa főzve nem fog.
Alfelbreit használjátok? Nekünk az hozta rendbe a kaksikat.

Zeti: Olika tényleg nagyon változik, és olyan szépséges, hogy elmenne lánynak is... :wink: (Hisz sokáig Lívia volt, nem igaz? :lol: ) Remélem holnap sokkal jobb napja lesz!

Kreiszi-Zsu minitalira pedig irigy-mirigy. Egy ideig nem lesz alkalmam ilyesmire, félek... :(

Mist: Neked hogy ment ki alábad? Sajnálom nagoyn, az is fájhat alaposan! Ezek a bokák-térdek olyan érzékeny dolgok... :( És mesélj a csajokról, ha tudsz jönni!

Örülök, hogy Mesike is ilyen szépen alakul!

Hunornak pedig boldog 7. hónapos hófordulót!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és a csokornyakkendős Andris, huhh, de gyönyörűséges!!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79 Köszi! :D Symphytum officinale 5 CH naponta 4x5 bogyó nagyon hatásos olyan elhúzódó esetekben is, amikor a törött részek sokáig nem forrnak össze. Valamint csontosodási folyamatot segítő szöveti sókat 2 hónapig javasolt lenne szedni Calcarea phosphorica 9 CH minden nap 2x5 bogyó és Silicea 9 CH heti 1x5 bogyó.

Andabella de édesen alszik Emese! :D sajnálom a nyűgös napot! remélem holnap jobb lesz! :roll:

Budabo Örülök, hogy egy kicsit kikapcsolódtatok! nálunk előbb volt felhőszakadás :shock: remélem holnapra már jobb idő lesz.... na meg vasárnapra is :D

Kép

Kép

Kép
millye

Húúú volt ám megint termelés .
Először is szeretnék minden hófordulós babának nagyon boldogat kívánni.
Millye Szandrájának is nagyon Boldog szülinapot!
Andris nagyon édes az ünnepi cuccban Szandra biztos nagyon meg lesz hatva

Magyon köszönjük a drukokkat de a sajátomat átadtam Mukinak hogy hamarabb gyógyuljon .

visszaolvasás közben annyi mindenre szerettem volna reagálni...megpróbálom de ha valakit kifelejtek ezer 1 bocsika..

Julcsi!Jó ,hogy ujra itt...háát én 1 éve törtem ki a lábujjamat a ketteskét nagyon sokáig fájt...Szal eltudom képzelni mit is érzel..Mielőbbi gyógyulást neked és sok türelmet magadhoz.
Marci egy tündér.(milyen érdekes,hogy a gyerekek megérzik a bajt és milyen ügyesek ,jók tudnak lenni)

Minitalra irigy vagyok kegyetlenül..

Andabella Mesi pöttyei szerintem lehetnek a betegségtől is...többször jártam úgy én is ,hogy megfázás után a gyerek pöttyös lett állítólag semmi kárt nem csinálnak,de ilyenkor nem baj ha mosakodó krémet használsz fürdető helyett...
Mukin most is van pocin,és a fején szinte mindenhol,még a szája szélén is. :?

Ma én is főzőcskéztem Mukinak 18pohára valót tettem be a fagyasztóba :wink:

Kép

Én is jól belekavartam a Dévényes dologba Bocsánat!!De komolyan kiakadtam!!

Elif örülök,hogy Ti is újra itt ,isteni képek az isteni gyeköcről....hááát megállapítani kire hasonlít...passz...
De elnéztem ,hogy Muki is hasonlít kicsit Efére
:oops: igaz neki nem olyan barna a haja és a szemöldöke de...maaaj nézd meg Te is...hátha felfedezel közös vonásokat :lol:

Nagyon sajnálom de nem vág az agyam....

Rólunk:
Muki ma már láztalan volt,és ma már nevetgélt ,(elfelejtett mászni megint csak kúszik :shock: )igaz a jól evő babám elveszett !azonnal kérem vissza!!!1-2 kanállal ha megeszik de már akkor hiszti van ha csak az előkét akarom a nyakába varázsolni :?
csak cicivítézkedik... :roll:
Eszméletlen, hogy most milyen hamar helyrejött,menyit számít,hogy van aki tudja ,hogy mit kell adni a gyereknek...(máskor is ilyen hamar vittem a dokihoz.(nekem megint bizonyított a homeo a párom eleinte vinnyogott érte,de most Ő is látja....
Én:Még nagyon érzek mindent,és úgy látszik nem úszom meg a kis izűleteket sem,már az állkapcsom is bedurrant (jó lenne ha az ujjaim nem gyulladnának be)úgy megyek mit ha himes tojásom lépkednék...Zoli ökörködik mert ha elindulok vhova akkor azt mondja Mutti menj csak előre én majd megyek MEEERT :ÚGYIS ÚTÓL ÉRLEK!!édes.
Tegnap végre megérkeztek a bogyók hurrráááá (ma az immunerősítők)De mekkora egy sügér vagyok Millye ...amit írtál a rhus toxo....az volt itthon hát azt kaptam a kezemre(azt akkor kellet bevenni ha viszketett az allergia a kezemen)nem baj most van belőlle +.
Szerdán szt hittem meghalok a konyha közepén mikor a légzésfigyelő beriasztott igaz csak az első vész pittyegés volt háát akkor és ott nekem nem fájt semmi olyan gyorsan ott termettem a gyerek mellett akit kikaptam az ágyából ..szegénykém azt sem tudta mizujs. olyan békésen alukált...2 verziónk is van.' a gyerek bealudt a betegség miatt,
2:merülőben volt az elem 3 hónapja volt benne...
ehhez az ijedséghez hozzátartozik,hogy múlthéten temette a párom kollégája a 3hós kislányukat (nekik nem volt légzésfigyelőjük)Hajnalban anyuka megetette ,reggel tisztába tette készíteni neki vmit mire visszament......

Eszméletlen sok lettem bocsánat így jár az aki nem tud járni ide minden nap .hihihi.

Kép
zümis

Sziasztok!
Zsu: én is nagyon örülök, h megismerhettelek titeket! Bebe tündéri és gyönyörű szája van (ahogy ezt eddig is tudtuk) és hihetetlen gyorsan mászik, nagyon ügyi! Sajnálom, h nyűgi napotok volt, remélem éjjel rendesen fog aludni és holnap már jó napotok lesz!
Bibibiiii láttam Bebe cuki fogacskáit :D .
Millye: Szandrának nagyon boldog szülinapot kívánunk! Andris milyen elegáns, te varrtad a rucit? Az ismerősöd meg jó nagy bunkó :twisted:
Bogi: jól sikerült a vacsi? Kövi ajándék a sütifaló lesz :D .
Ladmon: drukkolok, h jó időtök legyen!
Elif: Efe édes és ahogy dumál, cuki. Én pedig irigy a 4kézlábra, mert Alex még csak próbálkozik.
Zvera: kitartás! Küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++. Olinak nyugalmat és fájdalommentes fogzást! Apának boldogat!
Nilabali: köszi. Bazsi nagyon csini a feketében.
Hozzánk most ért ide a zuhi és a szél, nekem meg szét megy tőle a fejem :?
kreiszi

Ildi, nem tudooooooooooooom, viszont total elnyomtam valamit amig probaltam, mert most mashova mentek a bet-k is, seg\ts;g$$$$$
s0t;ts;g van a fejemben, olzan ciki.mert a print screen re nincs rairva, h print screen :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Most m;g nagzobb a baj :oops: :oops: :oops: :oops: ne nevessetek ki. Vagz tudj'tok mit< nevessetek$$$$$$$:n is nevetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?