Új privát üzeneted érkezett!

Sárának és Anitának is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Viki és Eszter

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


még egy programajánló:
http://www.szeptemberfeszt.com/

itt meg Kolompos lesz vasárnap 13 órától, úgyhogy akár mindkettôre lehet menni, bár nem értem, hogy miért 12 körülre rakják a gyerek koncerteket mindig, mikor ebéd+alvásidô van! :roll:

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Viki,

Na ezek szerint nem csak nekem tűnt fel, hogy mindig mindenhol délben vagy 1-kor van Kolompos, amikor a kisgyerekek alszanak...:)

Katus,

Itt nem is dicsekszel a tegnapi hírekkel?:) (Én már nem mondok semmit, nehogy pletykásnak titulálj!!!:)
Vendég
 

 
 

Évi, nagyon sajnálom, hogy mûteni kell Zétit!

Nem semmi az ovis sztori! jár majd/már valaki a Falusi oviba? mi oda tartozunk... esetleg irathatom majd másikba?

Anita, gyerekek hogy vannak?

Judit, köszi kérdésed, jól vagyunk. voltunk Zolival kettesben Erdélyben, gyönyörû helyeken jártunk és jó volt hogy egy 3 gyerekes családnál laktunk, kicsit helyre kerültek bennem a dolgok... örülök, hogy Esztert nem vittük, mert hihetetlen sokat autóztunk, de ennyire még sosem hiányzott!

Amúgy Eszter haját levágtam, egyik tápszer helyett nagy zsírtartalmú tejet kap és most Bogát látva, lehet beoltatom bárányhimlô ellen, bár eddig nem terveztem.

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 



Judit,
nehogy csak pletykás vagy, hanem még hajcsár is! ;)

Rózsaszínben nyomjuk tovább :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 



Sziasztok!

Megérkeztek a folttisztítók. Sajnos drágább lett 2100 Ft., én is most tudtam meg, és ez is kedvezményes kb: 2600 Ft lesz a beszerzési ár.

Bedobnám lányok, ha jól emlékszem: Judit, Anikó és Adri kért.

Köszönöm a számokat, aki küldte!

anett
kállai
 
 


Anett,

Köszi szépen! Szandrán keresztül le tudjuk boltolni? Vagy ha nem jó, hétfőn délután el tudok menni érte.
Vendég
 


Anita, Sára, boldog szülinapot! (utólag is...)

Anett, elküldtem priviben a számot!

Katus, szuper, gratulálok! :) Én kicsit javítottam a két fickómmal babanetes ivararányon, de úgy néz ki, hogy mégis marad a lányok dominanciája :) Jól van ez így, lesz kinek csapni majd a szelet :lol:

Évi, írtam privit! Jó lenne, ha ide is sűrűbben írnál...

Az jutott eszembe, hogy a legközelebb szülő kismamának (megint nem látom a vonalzókat, de Judit, Te jössz most, ugye?) felajánlom azt a zacskónyi homeopátiás golyót és olajakat, amit a szüléshez vettem (de nem volt idő alkalmazni őket :lol: ). Annyiféle bogyóm van, hogy szerintem Katus, Évi, Emőke, nektek is lehet, hogy marad még belőle, ha érdekel a dolog!

Mi jól vagyunk, bár elég kemény meló a két fickót összehangolni... Marci szerencsére egyre nyitottabb az öccsével kapcsolatban, néha odamegy hozzá, megsimogatja, de aztán szalad is tovább. Zalán 2-3 óránként eszik, két evés közben egyre többet van ébren, de általában csendben nézelődik, még mindig mintagyerek :). Tegnap este olyan jól jött ki minden, hogy este 9-kor már mindketten aludtak, és reggel 8-ig húzták a lóbőrt :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata!
De írígyellek a tegnapi éjszaka miatt, mi Dórival alig aludtunk, én személy szerint kevesebb, mint négy órát, és azt is három részletben.
Ma írt fel a doktornénik cataflamot, mert már napközben sem bír aludni, annyira fáj a foga. A jobb alsó őrlőnek az egyik kis csücske úgy érzem kibújt, de volt is egy fél órás üvöltés ma napközben.

Dóri korosztályában nincs is több kislány köztünk (Zéti, Marci, Ábel, Ati, Levente + néhány rokon és ismerős kiskrapek). Úgy látszik ilyen hullámzóan alakul a nemek aránya. De így Dórinak is lesz kik közül válogatnia! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Az ujjacskái alakulnak, most éppen fekete színben pompáznak az ujjbegyei (olyan mintha koszos lenne, lehet, hogy az is :lol: :lol: :lol: ), és körmei sem fognak szerintem leesni, mert ott is szépen kezdenek felszívódni a véraláfutások.

Szandra, Katus!
Hú Szandra azért nálatok se egyszerű, nem csoda. hogy ilyen edzett vagy már. Szerintem nem sokára mi is azok leszünk. :( :( :(
Azért én is próbálkoztam egy-két dologgal, de nem jöttek be: Először a kedvenc játékát adtam a kezébe, de a sérült két ujját nem mozgatta, majd megpróbáltam én is megmozgatni őket, de mikor hozzáértem még jobban üvöltött,(bár azt is tudom saját tapasztalatból, hogy a zúzódás néha jobban fáj), ráadásul ekkor már a Zoli is teljesen kész volt, és közölte, hogy most azonnal vigyük a sebészetre.
Mellesleg, én egy kisujj, két lábközép csonttörésnél is jártam úgy, hogy csak pár múlva mentünk dokihoz, mert fájdogált, amikor használtam őket, de nem volt olyan vészes, csak a dagadás nem múlt, és a család parázott. Most megértem őket, mert Dórinál valahogy én is jobban félek az ilyentől, és mivel még azt se tudja elmondani, hogy mit érez, inkább elvittük. Ha ez nem este hét előtt negyed órával történt volna, valószínűleg vártam volna még én is , de inkább nem kockáztattuk meg, hogy ügyeletes kórházba rohangáljuk, főleg, hogy még pont gyereksebészeti rendelés is volt.
De azért felkötjük a gatyót, igyekszünk ehhez a korszakhoz is hozzászokni, és lehetőleg nem minden percben szívinfarktust kapni.
Egyébként napról napra ügyesebb ő is, már néhány veszélyesebb mutatványról le is szokott, (remélem végleg) vagy legalább is most megunta egy időre.
(De lehet, hogy egy kicsivel több alvás is segíteni az idegeimnek!) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Katus!
Nálunk a Zoli mondja mindig, hogy korábban nem hitte, de tényleg a kislányos apukák a legboldogabb apukák a földön! Főleg amikor olyan édesen bámulnak rá! (Szerintem azért egy kis kukisnak is nagyon örülne. :lol: :lol: :lol: :lol: )
Bár tudom, hogy van bőven "rózsaszín ruhácskátok", de ha véletlen kell valami, szólj, és szívesen adunk kölcsön mi is.

Anett!
Köszönjük szépen!
Ha neked jó akár a hétvégén, vagy jövőhét elején valamikor be tudok ugrani érte.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Na végre én is újra eljutottam idáig, hogy újra írok, de előtte képbe kellett kerülnöm, kb másfél órája csak olvasgatok, hogy mi minden történt amíg távol voltam.....
Mi nyaralni voltunk Békésszentandráson a barátainkkal, itt voltunk már tavaly is, csak akkor Levi még a pocakban volt. Idén is nagyon jól éreztük magunkat. Levinek is bejött, egészen jól elvolt, pláne, hogy a barátnőm kislánya, aki 5 éves sokat "foglalkozott" vele :-)
Ami nem jól sült el, hogy megbomlott a régi jól bevállt alvási ritmusunk, ami úgy nézett ki, hogy elaludt Levi este 9-kor, és reggel 6-7-ig aludt, utána szopizott majd még visszaaludt 10-ig. Na ennek a jóvilágnak VÉGE, most is elalszik este 9-kor, de éjjel 1-kor már kel, és utána 3 óránként, reggel 7-8 óránál tovább nem alszik :( vissza fog ez még állni valaha????????

Egyébként sajnos mára Levi belázasodott, voltunk a dokinéninél, azt mondta náthás/megfázott, most várjuk mi lesz a hétvégén, mert ha még hétfőn is lázas lesz, akkor vérvétel+vizelet vizsgálatra kell vinnem.... remélem erre már nem fog sorkerülni!

És akkor az elmaradásaim, először is:

Kata,
GRATULÁLUNK ZALÁN MEGSZÜLETÉSÉHEZ, CSODASZÉP KISBABA!!!
Jó hamar hazaengedtek Titeket a kórházból!

Judit,
egyszer nagyon régen még kérdezted, hogy a méhpempő, és a méhpollen ugyanaz-e, én úgy tudom, hogy nem, sőt a méhpempővel óvatosan kell bánni, mert az is okozhat allergiát...
És nagyon helyes kis pofija van a pocakodnak! Mi lesz végül a neve, eldőlt már?

Anita,
mi újság, hogy vagytok, vannak még pöttyeitek? Szegény Bogi, nagyon durván nézett ki... kibírta vakarózás nélkül? Ők be voltak oltva????

Reni,
nagyon jók a képek Attiról, tök sokat nőtt már!


Emőke!
GRATULÁLOK
, és nagyon vigyázz magatokra, hátha most már kőnnyebb lesz!!!!

Gyöngyi,
Nektek is nagyon jók az állatkerti képeitek :-)

Évi,
Zétikének jobbulást kivánunk!

És végül, de nem utolsó sorban:
SÁRÁNAK ÉS ANITÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

Egy kérdés, nem szokott valamelyikőtök ALOE dolgokat rendelni? Nekem csak pár darab szőlőzsírra lenne szükségem...

Természetesen rakok fel majd még képeket is!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Na ugy látszik, már megint Adrival "kergetjük" egymást :D

Közben eszembe jutott kit fejtettem el:

KATUS!
GRATULÁLUNK NEKED A KISCSAJSZIHOZ :-)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Íme néhány kép:

Kép Apja fia

Kép A kis babysiterrel 1

Kép A kis babysiterrel 2

Kép Fürdőben 1

Kép Fürdőben 2

Kép Levike fél éves lett :-)

Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

ANITA & SÁRA!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk nektek BOLDOG SZÜLINAPOT!


Gyöngyi!

A Heim Pálban fogja műteni a Bognár Zsolt. Keddenként Ő jár ki ide a szakrendelőbe "gyereksebészkedni".

Katus!

Így legalább 1-el több oka lesz, hogy legyen 3. babó is :lol:


Kata!

Nem kaptam tőled üzit :(

Orsi!

Jobbulást Levinek! A múlt héten Zétinek is volt 1 napig magas láza...aztán nyomtalanul eltűnt.


Remélem mindenki más jól van! :arrow: Kismamatársak? Judit? Katus? Emőke?


Próbálkozom újra bekapcsolódni, de nem ígérek semmit...néha napokig kedvem sincs bekapcsolni a gépemet :?


Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Orsi,

Közben kinyomoztam a neten, hogy nem ugyanaz, de nekem bejött ez a méhpempős vitamin, napi kettőt megiszok és utána mindig érezhetően jobban vagyok. Meg nyomatom a homeos golyókat is. Mára herpesz jött az orromra, nagyon csini...nincs nekem elég bajom...:))
Úgy néz ki, hogy Zorka megszavazta a Tamarát a huginak. Mi a Zita felé hajlottunk volna, de ő kitart emellett:)

Évi,

Nekem az utóbbi 1-2 hétben brutál nagyot nőtt a hasam és amilyen jól éreztem magam a második harmadban, most az utolsó harmad közeledtével már nagyon kezdek nyűgös lenni. Állandóan fáj a hátam, fáradt vagyok. Még jó , hogy már vége a nyárnak:) Sokkal nagyobb a hasam, mint Zorkával volt meg most ugye van ki után rohangálni egész nap...Szóval várom már a végét:)
Nálatok mikor derül ki, hogy Zétitesó fiú avagy lány?

Emőke,
Te hogy vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Adri, háát nem csodálom, hogy megijedtetek, szegény kicsi leány. :-(

Orsi, régen láttam Levit, nagyot nőtt. Azzal a huncut (fürdő2) mosollyal bárkit levesz a lábáról :-)

A héten személyesen megismerkedtem Zalánnal is :-) Szép, formás fiúcska :-) Mondtam is Katának, hogy órákig elnézném, olyan édes :-)

Katus, gratulálunk! Ha ez a tendencia, akkor Éviéknél és nálunk fiúk jönnek :-) A legutóbbi uh-on nekünk keresztbe tette a lábát, Feri mondta is, hogy tuti lány lesz :-)

Judit, kitartás, lassan majd sorra követünk :-) Érdekes, hogy én már most úgy érzem sokkal nagyobb a hasam, mint Ábellel ilyenkor. De azt mondják, hogy ez a normális.
Köszönjük, mi most jól vagyunk. Azóta nem volt probléma, hétfőn megyünk a dokihoz és most már leállít az utrogesztanról. Apa elment tegnap hegyet mászni, így most hétvégére is maradt anyukám.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Na most jól felidegesítettem magam:

Ma este volt a híradóban, hogy rákkeltő filctoll volt kapható a legtöbb nagy áruházban és mi is vettünk belőle kb 1 hónapig használták a csajok!!!!!!!!!!! Nagyon de nagyon ideges vagyok emiatt!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

szandrakiss
 
 


Szandra,

Ne idegeskedj emiatt! Nem láttam ugyan a híradót, de gondolom meg kellene enni a filctollat ahhoz, hogy rákkeltő legyen. Egyébként meg bármit is veszel bárhol, sosem tudhatod mit tartalmaz, ami káros lehet. Csak a cuccok 99%-ról sosem derül ki, így nem idegeskedsz miatta.
Csak, hogy egy példát említsek; a kóla használható többek között ipari tisztítószerként, vérfolt eltűntetésére, stb. Elgondolkodtató, hogy vajon akkor a beleinkkel mit csinál. Mégis isszuk...
Vendég
 


Kukucs :D

Judit,
már aki issza :D

Szandra,
én sem láttam a híradót. Melyik filctoll az? Azért tényleg felháborító, hogy olyan cuccokat adnak el, amik nincsenek megfelelően bevizsgálva, vagy csak szimplán szarok. :S Kár, hogy igaza van Juditnak, hog a legtöbbről sosem derül ki. Grrr.

Emőke,
most láttam, hogy kerestél, holnap hívlak. Drukkolok hétfőre :D

Évi,
jól vagyok, de néha nagyon elkap az allergia és akkor tüsszögök. Amit utálok :D De jól vagyok, egyre többször érzem a picilányt :D És ez tökjó érzés. Jó, hogy néha megnyilatkozol :D

Orsi,
jók a képek :D Mekkora már Levi!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Orsi, hihetetlen, hogy Levi már ekkora! Mintha csak tegnap találkoztunk volna Adriéknál, és akkor még olyan pici mazsola volt... A gyorsúszós kép a legaranyosabb :)

Szandra, az ilyen gyártóknak letekerném a tökét... Felháborító, hogy ilyesmit forgalomba lehet hozni. De egyetértek Judittal, és ha a lányok nem rágcsálták meg a tollakat, akkor nem hiszem, hogy ártalmas lenne :evil: De azért tényleg rohadjanak meg az ilyen forgalmazók!

Reni, kimosom a terhesövet, és valamikor visszaadnám, hálás köszönet érte, nagyon jó szolgálatot tett!

Judit, ismerem ezt a "leszakad a hátam" érzést, de gondolj arra, hogy legalább a kánikulának vége, és lassan talán a parlagfűszezonnak is! És már csak 3 hónap van hátra...

Évi, elküldtem újra a levelet gmail-ről, most megkaptad?

Tegnap este is szerencsénk volt, mindkét gyerek 9-kor már ágyban volt (így mi meccset néztünk, amitől majdnem agyvérzést kaptam :evil:), Zalán éjjel csak 3-kor és 6-kor evett, de még azután is visszaaludt, és 8 körül együtt ébredtek Marcival. Mit kellene ahhoz csinálnom, hogy ez a rendszer a továbbiakban is így működjön? :lol: :lol: :lol:
Kép
A teremtés koronája :lol: :
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Hát Te aztán nagy mázlista vagy 2 ilyen áldott jó gyerekkel!!!Mit nem adtam volna érte, ha Zorka 2 hetesen legalább 3 órát alszik egyhuzamban éjjel:) Nappal nem volt gond, de éjjel nem akart aludni a világért sem.
Igen, annak örülök, hogy a kánikulának vége, de az allergia elég kitartó. Éjjel négyszer ébredtem, hogy nem kapok levegőt:(
A meccset ne is mondd. Nem vagyok nagy foci-rajongó, magyar focit meg pláne nem nézek, de tegnap piszkosul sajnáltam a csapatot. 95. percben elveszíteni a meccset...hihetetlen.
Múltkor nem reagáltam a homeos bigyókra. Szívesen átveszem őket köszönöm és ahogy magamat ismerem bőven fog jutni belőle az utánam szülőknek is:))
Vendég
 


Sziasztok!

Kata, ha gondolod valamelyik nap - ha nektek is jó - el tudunk ugrani érte 18h magasságában. Örülök, hogy tudtad használni. Most adom is tovább. Már a 3. babára fog vigyázni :-)
Zalán nagyon ügyes, hogy ilyen nagyokat alszik! Mi meg lassan zombik leszünk. Bár a 6 hét az 6 hét. Hagyni kell anyát teljesen felépülni, ezt ő is tudja :lol: :lol: De lehet, hogy tekintettel van a tesóra, és a második babák már ilyenek :-) Vagy ebben csak én reménykedek??? :shock: :D
Ati reggel 5kor kel, este 9kor fekszik, közben jó esetben alszik 2 órát. A többi idő alatt csetlik-botlik, ajtózik, fiókozik, WC tetőt csapkod, porszívót cibál, eszik és dumál. Így telnek a napok. Ja, és lesérül. Ma éppen én csuktam oda a mosogatógéphez az ujjacskáját. Hihetetlen, hogy miket ki nem talál...

Szandra, hihetetlen, hogy mik vannak. Néhány hónapja a cumisüvegekről is volt szó, talán emlékeztek rá. Szintén megállapították, hogy milyen káros anyagokat tartalmaznak... Ne bosszankodj! Ezek a gyerekek már ebbe a világba születtek bele. Talán jobban is bírja az ő szervezetük a rengeteg tartósítószert, műszínezéetk stb, amit elfogyasztanak majd az életük során...
Kólával kapcsolatban mindig az jut eszembe, hogy erősebb sav, mint a 10%-os ecet, amit általában azért nem szoktunk hígítás nélkül meginni. Viszont a kólát :? Annyi pénzért inkább mást igyon az ember, bár néha nagyon jól tud esni.

Katus, gratulálok a kicsi lányhoz :-) !

Emőke! A férjem azt mondta a minap, amikor Éviékkel összefutottunk, hogy Zéti annyira hasonlít az anyukájára, hogy Évi most kislányt fog szülni Apának :-) De ha megtartjátok a tendenciát, akkor annak én örülök, és reménykedek, hogy nálunk sem változik majd :-)

Adri, Dóri kezecskéje meggyógyult? Én is hasonló gondokkal küzdök, csak Ati még nem jár. Ettől könnyebb egy picit, talán. De nagy maffiózó, mert most felmászik mindenre, és hozza rám a frászt.

Tehetek fel egy kérdést??? Ha terhesség előtt óramű pontossággal működtetek, akkor ez szülés után is így marad, vagy esetleg nagyban változhat? Vagy jó néhány hónap, mire beáll a rendszer? Vagy már nem lesz a régi?
almi
 
 


Meccsről jut eszembe... Tegnap jövök haza, rengeteg rendőr mindenhol. Inkább nem írom mibe szaladtunk bele. Nem drukkerek voltak, kemény sminkeket viseltek ... :evil: :evil: Keringtem a Keleti körül, mire találtam megfelelő útvonalt... Ilyesmire van pénz ebben az országban, bölcsikre, ovikra, sulikra, kórházakra stb. nincs.
almi
 
 


Oké Judit, akkor a következő babanetes buliba elviszem a bogyókat ajándékba :). Én a caulophyllum-ot és a cimicifuga-t bontottam csak ki, ezeket szülés előtt 2 héttel elkezdtem szedegetni (ezt a kettőt szülés közben is szopogattam), illetve a málnalevél teát ittam, és a szülésznő szerint ezeknek (is) köszönhető, hogy kb. egy-másfél óra tágultam ki 3ujjnyira, és utána is gyorsan történt minden. Szóval én hiszek ezekben...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Zorkánál a málnalevélteát én is ittam az utolsó hónapban, de nekem nem igazán segített. Persze ki tudja anélkül mi lett volna:) A másik kettőt nem ismerem.
Vendég
 


Sziasztok!

Holnap kezdjük az ovit :D

Ezért minket sajnos :cry: ez már nem érint, de akinek aktuális menjen:

Kedves Édesanyák!

Beindult a 2009/2010-es mókuskerék, mely mostantól közel 10 hónapig
rendületlenül forog. Persze karácsony, húsvét táján a szokásos módon
némiképp lelassul, de azután megint felpörög. Így is van ez rendjén.

Remélem, emlékezetesen telt a nyaratok. Jó lesz majd egy-egy ködös,
novemberi napon előhúzni egy-két szép nyári emléket a batyunkból.

Nyári élményeinket a JAM Házban először szeptember 9-én, szerdán
a szokásos órarend szerint oszthatjuk meg egymással:
Cini-cini muzsika 9:00-tól és 10:30-tól
Bukfenc babatorna 9:45-től és 11:15-től

Az a csemete, aki kinőtte a Cini-cini muzsikát, de továbbra is szeretne
heti rendszerességgel muzsikálni, gitározni, énekelni, javaslom,
látogasson el Bennő Katalin zenepedagógus Csengő-bongó zeneovijába,
mert Kati néni különleges, ritka hangszereket, játékokat varázsol elő
batyujából, és akivel egy élmény a közös, gitáros éneklés, körjátékozás.
A zeneovi várhatóan csütörtökönként délután lesz Budapesten, a Boribon kuckóban.
Hamarosan fent lesz a weboldalon a végleges nap és a kezdési dátum.
Előzetes bejelentkezés szükséges: Bennő Katalin, 06 30 606-1752
Helyszín: Budapest, XVII. kerület, Péceli út 93., www.boribonkucko.hu
(autóval Vecsésről kb. 15 perc) A Csengő-bongó zeneovi első alkalommal ingyenes.


Szeretettel várunk Benneteket!


Üdv,
Mónika

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!

Hoztam egy képet a szülinaposról!

Kép
Itt a fülbevaló a lényeg, amit a Marietta csinált gyöngyökből a Sárának!!

Ma voltunk a Bókay kertben a szeptember-festen: jó volt!!
Anikó!!! Látuk Maját is apjával! Ti is kint voltatok??? Azt nem láttam, mert ők a dühöngőben voltak, mi meg a legtetején!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anita!

Akkkor már jól vagytok! Ennek örülök!!


Kata!!

Hát, tényleg szuper jó gyerekeid vannak!! :lol: :lol: És gyönyörűek!!

Évi!!

Köszönjük szépen! :lol:
Van már időpontotok a műtétre?

Orsi!!

Levi hogy van?? Remélem már jobban!
Tényleg szuperek a képek! Levi is úgy nő, mintha húznák! :lol:
Bárki jelentkezik ALOE rendeléssel, én is szeretnék!! :oops: :lol:

Adri!!

Jó kis izgalom!!
Asszem Sára is ennyi idős lehetett, amikor szétnyilt az álla egy esés után. Természetesen a földön esett el. Meg is látszik a helye - sebaj! :? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Nem kell valakinek véletlenül régi bakelit lemez???
Menne a kukába! :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
Köszöjük szépen, Levi már jól van, szerencsére csak 1 napig volt lázas. Az orra még folyik egy kicsit, de már abszolut nem vészes!

Kata,
nagyon édesek a srácok, és tényleg szerencséd van Zalánnal, hogy már most ilyen jó alvó :lol:

Képzeljétek, mi meg már ugye "nagy fél éves fiúk lettünk" ami annyit is jelent, hogy elkezdtünk eszegetni. Múlt hét hétfőn kezdtük egy kis őszibarackkal, elsö alkalmommal csal 3-4 kanál ment le, az is fintorogva, aztán hamar rájött Levi, hogy ízlik neki, mert 3. nap már egy 180 ml-es avent-es pohárral nyomott be belőle. Most már almát is keverek neki hozzá, úgy néz ki ez is bejön neki :-)

Íme néhány kép:

Kép Eszünk

Kép


És aki eszik, annak ugyebár már fogat is kell mosnia :lol: :

Kép Fogat mosunk

Kép


Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Adri,

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!

Kép
Vendég
 


Adrienn!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Adri!
Boldog névnapot!!

Kép

Anita
putyu
 
 


Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Adrienn!

Emőke és Ábel :-)

Kép


Kép
birdie
 
 


Adri,

Nagyon boldog névnapot :D

Ancsit tegnap megfodrászoltam:
Kép

Ilyen volt-ilyen lett[/img]

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 



Köszönöm szépen a köszöntéseket.

Katus!
Ancsi nagyon édes ezzel az új frizurával, és tegnap este is nagyon édes volt a pékségnél. Dórinak megengedte, hogy kipróbálja a kis motorját. :lol: :lol: :lol: :lol:

Reméljük, minden ovis sikeresen vette az első napok akadályait, és persze az anyukák is!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri, utólag is nagyon boldog névnapot!

Katus, nagyon nôcis lett Ancsi! Atti mit szólt hozzá?

Anita, hogy telnek az ovis napok?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Köszi Csajok :D

Eddig csak Miki vette észre, hogy levágtuk a haját, anyukám is csak azt nézte, hogy mééért nem hullámooos???

Viki,
összeszorította a fogát. Muszáj volt már, nagyon elvékonyodott a vége :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Katus,
Ancsinak tényleg nagyon vagány csajos frizurája lett :-) Ügyesen hagyta, hogy levágd neki?

Nálunk Levinek ma újra elkezdett folyni az orra, úgy látszik mégsem kászálódtunk ki még a múltkori nyavajánkból...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Hiányoltam mindenkit a második ciniről (és az elsőről is :wink: )!!!!!!!!!!!

Orsi!
Attól is folyhat az orra, hogy ha jön a foga!!!??

Adri!
Igen, sikeresen belerázódtunk az oviba :) , bár a Tami közölte, hogy ő már unja (ez a második hét első napján volt) :lol:

Jó éjt mindenkinek

szandrakiss
 
 


Katus,
milyen nagy lányos lett Ancsi :D

Szandra,
Botond már első nap közölte az óvó nénivel, hogy elege van az óvodából, mert dögunalmas :lol:
Egyébként teljesen jól veszi az akadályokat, bár azért neki már volt némi "képzettsége" és Bogi nagyon nagy segítség. Csak nagyon fáradtak, hiába három hét karantén után ez nagy nyüzsi :roll:
Maját is megtalálta már az udvaron:D

Orsi,
nálunk is folyt valamelyik gyerekemnek :oops: az orra fogzáskor....

Anita
putyu
 
 


Adri, boldog névnapot kívánunk (kis lemaradással... :oops: )

Orsi, jó volt ma összefutni, Levi isteni aranyos fickó! :)

Szandra, én mennék nagyon cinire, de Zalánnak még korai lenne, Marci pedig odáig egyedül még nem tud elsétálni :D . Pedig jó lenne már a bezártság ellen kitalálni valamit!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ma délután (4 után) Halmy játszó :?: :D

Anita
putyu
 
 


Anita!
Ha nem esik akkor mi kinézünk.

Most már szerencsére jobban vagyunk, és lassan elmúlik az egy hete tartó náthánk. (Ezért nem voltunk cinin se) 5 nap alatt kibújt két alsó őrlőfoga.
Nem tudom mi lesz velünk, ha közösségbe kerül Dóri, így is szinte mindig folyik az orra, pedig már adunk neki Béres cseppet, Flavon lekvárt is. Igaz ezeket csak 2 hete. Remélem, ha túl leszünk a fogzáson, a náthák is ritkulnak majd.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Eső nem volt, így mi kimentünk a játszóra, de sajna nem találkoztunk senkivel. :cry: :cry: :cry:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri! Elkerültük egymást :cry: :cry: Pedig én mindig csavargok. Ati nagyon szenved a 8. fogacskával, és délutánra már nem tudom itthon lekötni. Jövünk-megyünk, mert alvás úgysincs, és imád nézelődni. Így el tudom terelni a figyelmét. Jobb esetben! Ha nem vagyok szerencsés, akkor cipelem haza és bosszankodok, hogy miért nem nőttem nagyobbra és erősebbre :wink:
almi
 
 


És most felül lettem :lol: :lol: Ez már valami :D
Jó éjt mindenkinek!
almi
 
 


Sziasztok!

Mi nem tudtunk tegnap játszóra menni, dokinál voltunk.
Minden rendben a kiscsajjal, 1100 gr, úgyhogy ő sem lesz kicsi. A doki szerint valószínűleg még nagyobb lesz, mint amennyivel Zorka született (4080 gr)
A vérnyomásom kezd elfogyni, 95/60, kávé után:)Ezért vagyok én tiszta zombi állandóan. De legalább az infarktus veszélye nem fenyeget:)))
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?