Új privát üzeneted érkezett!

Nevelési, mese-, egyéb konyveket hol lehet nézegetni a neten? Ill. rendelni?

Nelli
hnelli
 
 


Gombóc
Nekünk a kedd nagyon foglaltKép. Az igaz, hogy Neked szerdán pakolnod kell... Akkor passzolom, majd szerdán megyünk az Állatkertbe.
Pléd: jó, hogy hoztál, így enyém Zsombi is jobban aludt, mintha babakocsiban lett volna. Köszi-kösziKép

Toffi
toffifee
 
 


Toffi,
Esetleg hetfo?
G.
gombóc
 
 

 
 

sziasztok,

nem is irtam még,hogy mi is megkaptuk az agyhártyagyulladás elleni oltást. Apával mentem,úgyhogy nem volt akkora bömbi szerencsére.
1 évesen 9800 g és 74 cm Petra.

Andi,
Dani miatt ne parázz,egy husika tündérbogár !!! Kép És ezt most hót komolyan mondom! Kép

gombóc,Toffi,
strandolásért nagggyon-nagggyon irigy.

Gombóc,Momo,
húúúú csajszik....én nem is tudom hogy birnám,ha Petra csak ennyit enne,mint Zsombi vagy Timi,.... én is állandóna stresszelek Petra evési szokásai miatt,pedig nálunk van reggeli,tizórai,ebéd,uzsi és vacsi. nem is a mennyiséggel inkább az állaggal van a gond nálunk. Továbbra is NO DARABOS! vagyis pár napja egyedül eszi a banánt,amire hónapok óta rá se nézett és zabálná a chipset,ha kapna.
Úgy vettük észre,hogyha úgy kapja a kaját,hogy közben ő mászkálhat,vagyis hébe-hóba odakeveredik hozzánk az asztalhoz és kunyizhat,akkor szinte mindent megkostól...néha meg is eszi....de ha ugyanezt az etetőszékben ülvekapná csak fejelforditás és szájzár lenne. és ezt is kb. egy hete csinálja.

bocsi,hogy csak ennyire futotta
teszek fel még képeket
Évi és Petra

Kép
Kép
Kép
Kép
Évi24
 
 


Evi,
es ha meg azt is elarulom, hogy ezt a mennyiseget is csak akkor eszi meg ZSombi, ha maszkalhat kozben....Kép Etetoszekben, vagy ugy, hoyg en fogom a kanalat, teljes szajzar a valasz. Kép Es kepes 16 orakat is ehsegsztrajkolni (kiprobaltuk nem egyszer Kép), ha nem tetszik neki valami, sot, ilyenkor olyan allapotba kerul, hogy szerintem szedul az ehsegtol, mindennet beveri mindenhova, mindennek nekiesik stb. de akkor sem eszik! Kép Igy en vagy talcaval az olemben egy nagykanallal es egy kiskanallal leulok melle es ugy eszunk egy tanyerbol vagy kint hagyom neki az etelt es kimegyek a szobabol. Aztan leselkedek, es mindig latom, hoyg nyalakodik. VAgy a babakocsiba a kezebe nyaomok egy babant vagy peksutemenyt es akkor nezelodes kozben nyammog. Kép

Kepek szuperek! KépKépKép

Pussz,
Gombóc, a grafoman Kép
gombóc
 
 


Gombóc,

ijjj...azt még nem vetted észre,hogy esetleg úgy többet enne-e Zsombi,ha lát maga körül evő gyerekeket?
Múltkor Petra együtt kajált uncsitsójával és minden becsúszott,ami az egykorú uncsitesónak is,pedig azokat soha nem ette előtte.

Évi
Évi24
 
 


Gombóc
Hétfőn jönnek a tesómék, még nem tudják, mikor... Teljes heti cuccal csak nem hívhatom ki a PaláraKép Egyébként ha délig ideérnek, akkor délutánra Tropicarium van tervezve... De majd még megpróbáljuk átmixelni a programot. Legkésőbb mikor szóljak, ha jó a hétfő?

Évi
Majd elkezdi Petra is enni a darabos kajákat! Zsombi is képes volt hányni egy fél szem egészben maradt rizstől. Aztán anyukáméknál egyszer csak elkezdett enni darabosat is.
Képek csuda klasszakKép

Megint veszekszenek... kiugrok az ablakon...
Toffi
toffifee
 
 


Evi,
de, gyerekeket latva tobbet eszik, de nem fozeleket, hanem ropit. Kép Vagy barmi ragcsat. Normal kajat nem. KépKépKép De mar nem izgat, ugy vagyok vele, hogy az anyatejezes is megoldodott, a mozgasa is, most mar tapszeren kivul hajlando egy-ket dolgot is megenni, ez a gond is meg fog elobb-utobb. Kép

Toffi,
tenyleg, bocs, feledekeny vaygok. Kép HAt, ha lehet, mielobb szolj...Kép Nekunk a hetfo vagy a kedd ugyanugy jo, csak mielobb kene donteni, mert akkor szervezek mast a masik napra. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Gombóc
Azért kérdeztem, meddig szóljak, mert akkor lehet, hogy úgy szervezem a programot, hogy hétfőn vagy kedden mi kimegyünk a strandra, a többieket meg elküldöm szórakozni, mert pont nem férünk be egyszerre a kocsiba... de ezt csak leghamarabb ma este tudom lebeszélni az "illetékesekkel".

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Nelli
www.libri.hu, www.mkk.hu, www.alexandra.hu pl. Kép

Timici
remélem már nincs rossz kedved Kép

ÉVi
Petra nagyon drága! Kép Kajálás egy időben nálunk is jobban ment mászkálva, mint a székben ülve, és tényleg, a babakocsiban is egész jól lehet majszolgatni
nézve a képeket, Petra nem szokta lerámolni a pelusokat a kiságy mellől? Daninak az első dolga lenne... Kép

Toffi
és min veszekednek? vagy az mindegy? Kép

Kipróbáltuk a babatejet, tök sűrű, lehet ezt jobban higítani? Dani kemény 25 ml-t ivott belőle.

Andi
psandi
 
 


Gombóc
tetszik az optimista hozzáállásod Kép

A.
hú de ráérek ma Kép
psandi
 
 


Andi
Babatejet egyszer próbáltuk (kaptunk egy adagot a barátnőmtől), az is sűrűbb volt, mint a tápszer. Egyébként ne csodálkozz, ha eleinte nem tetszik Daninak. Zsombinak majdnem egy hónapig tartott, míg "hozzászokott" a tápszerhez (és a cumisüveghez).
Veszekedés: öregem, mindegy. Mindenen, mindenhol, bármikor... csak az idegeim bírják még egy kicsit...
Maci kávé nekem tejeskávénak elmegy, üresen, azaz tej nélkül elég "érdekes" íze van... (Zsombinak még nem adtam)

Megjött a titkáromKép, nem akarom, hogy eltüntesse amit írtam, úgyhogy huss...

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Lányok, Arra azért gondoljatok, hogy bár a gyerekek esznek egy-két falatot két rohangálás kozben, de amire most rászoktatjátok, az lesz éveken keresztül. Bocsi, nem szeretnék beleszólni, hiszen minden gyerek más, csak én a saját bőromon tapasztalom. 5,5 éves lányom még mindig úgy eszik a legjobban, ha játék kozben bekaphat egy kicsit, aztán megy vissza játszani. Bezzeg az oviba a tobbiekkel szépen eszik. Velünk meg nem annyira, sőt. És tudom, hogy én is ludas vagyok a dologban.
Az egész lakás egy nagy kajahalmaz időnként, mert természetesen nem eszi meg semmiből se a teljes adagot, ami mindig kevés, hogy ne dobáljuk ki. Nagyon nehéz rászoktatnom valamiféle normális evészetre. Oda kell figyelni, mert a rosszevő, válogatós gyereket részben mi tesszük azzá.

Ne haragudjatok, csak kikivánkozott.


Andi, Koszi a címet.

Nelli
hnelli
 
 


Nelli,
koszi a jotanacsot! Azt hiszem, Te nem olyan regota olvasol minket, igy nem tudhatod, hoyg mi ZSombi szuletese ota ezzel szivunk. Kép NAlunk nem csak az a baj, hogy egy valogatos gyerekrol van szo, hanem egy enni utalorol. Kép Szopizni nem volt hajlando, fejtem neki 8 honapig a tejet, 4 honapos koratol cumisuvegbol is csak akkor evett, ha felalomban volt (Pedig szopiugyben a legnagyobb guruktol kertem tanacsot, vegul mar az LLL-es Iboly mondta azt, hogy van egy hatar, ami utan nem szabad eroltetni, es ZSombi ezen a hataron van Kép). A hozzatapinal semmit se fogadott el honapokig, amikor kinomban mar tapszert kostoltattam vele (csak hogy mas izt is erezzen) 4 fajtat kopott ki, a 5. fajtat vegre megette, de onnantol nem volt hajlando az anyatejet se egyeb mas kajat se elfogadni. Eddig 8-9 fele tejpepet dobtunk kukaba, es minden probalkozasunknal a gyerek inkabb csontsovanyra lefogyott, mint evett volna. Tul vagyunk kb. 50 fele bebietel, sajat fozesu receptek, es sajat kajaink kostoltatasan is. Az elozo gyerekorvosunk azt javasolta, hoyg eheztessuk ki a gyereket, igy nem egyszer probaltuk ezt a modszert is, sikertelenul. (Irtam, 14-16 orakat nem evett, inkabb osszetorte magat a szedelgestol, de akkor sem. Kép)
Gyerekorvost valtottunk, az uj doki szerint vannak ilyen enni utalo gyerekek, bar eleg ritkak. Kép Eheztetni nem szabad oket, es kenyszeriteni sem. Az orvosnonk szerint az agyfejlodeshez szukseg van bevitt taplalekra, es ZSombi mar az osszel-telen olyan allapotban volt (hala az elveimnek- csak fozelek, gyumolcs, semmi nasi, semmi gyumolcsle csak viz, csak etetoszekben eszunk stb.-nem is evett szinte semmit Kép), hogy az egeszseges taplalas hive doktornenink kerte, hogy adjak a gyereknek csokoladet. Kép Egyebkent elvittem mar jatszohazba csak azert, hoyg hatha a gyerekekkel majd eszik...ja, megette a gyerekek nasijat, a sajtostallert. Kép

Mindegy, en mar nem parazom miatta, amit most eszik, azt szivesen eszi, most mar nem is csontsovany, remelhetoleg ez a gondunk is megoldodik elobb-utobb. Kép

Szia,
Gombóc
gombóc
 
 


Toffi
és akkor ti most 2-es tápszert isztok? Melyiket és hányszor és mennyit? Kép
Cumisüvegből meg sem kíséreltem adni a babatejet, szerintem át sem folyt volna rajta. Úgyhogy ma szívószállal itta, majd holnap megpróbáljuk pohárból is. Megkóstoltam , ocsmány íze van...

Andi
psandi
 
 


Andi!

Ocsmány, felnőtt fejjel, de Emam pl imádjaKép Milyet próbáltatok? A beba 2+ vaníliás, általában szertik. emma pl a milumil 3-at útálja, mertaz gyümölcsös. Akkor már inkábbaz ízesítés nélküli, pl nutrilon.

Ja, képzeld ma a strandon azt mondta egy anuyka mhogy miylen kicsi Emma, az ő 10 hónaposa majdnem ekkoraKép jót nevettmKép Azt még soha senki sem mondta hogy ilyen kis átlagosKép kb 2 hete nézték 3 évesnekKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó
hát igen, ki mihez van szokva Kép Danira is mondták már, hogy magas baba, biztos nekik mégkisebb volt otthon KépKép
Milumil 3-at ajánlott a doki, azt próbáltuk.

Andi
psandi
 
 


Andi!

Hát ha ízlik neki akko rnem rossz az sem, csakazért írtam hogy különböző ízűek vannak. Nekem Emma egyik gyümölcsöst sem eszi meg.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Gomboc,
Ja megoldodik ugy kb 30-40 ev mulva amikor a ferfiak kezdenek magukra szedni egy kis hajacskatKépKépKép
Bocsika, de amit leirtal mintha a fiamrol irtad volna, kiveve, hogy o azert szopni hajlando volt egy eves koraig, bar nem nagy intenzitassal.
Egyebkent nalunk az ovi azert hozott javulast, mert a tobbi gyereket latva tenyleg tobbet eszik/evett.

Hnelli,
Mi is igy etettuk a vegen Matyit, aztan amikor oviba ment en resen voltam es kozos lett a vacsi, ami nalam szent es serthetetlen. Ilyenkor lehet megbeszelni mit csinaltunk egesz nap, kicsit hulyeskedni es akkor ha lassabban is, de elfogy a kaja. Lassusag azert van igy is, tegnap 1 oraig vacsiztunk a fiu miatt, de megette a kaja kb.70%-tKép
Sot ugy megszokta, hogy mikor multkor csak mammogott a kajan azt talaltam mondani, hogy akkor most alljon fel az asztaltol, mert a kaja nem jatek, hat buntinek vette es normalisan kezdett enni.
Mellesleg edesanyam szerint hatartalan rossz evo a gyerek, akit mi rontottunk el, tavaly nyaron itt volt velunk 2 honapig a vegere megvaltozott ezen allaspontja, a gyerek hatartalan rossz evo es nem lehet vele mit kezdeni, megvarni mig kamasz leszKépKépKép

PIldi,
Igen tudom, hogy amig igeny szerint szoptatok addig van, csak en kulfoldon elek es meg nagyon kicsi volt a lany amikor vissza kellett allnom dolgozni, szoval csodaval hatarosan igy is ment a csak anyatej fel evig es meg most is van, de sajna erzem, hogy egyre kevesebb a tejcsi, pedig meg 4x szopizunk naponta es csinalok tejszapit is neha.

Evi,
Probaltal neki is adni kanalkat, hogy kozben o is etesse magat(persze titokban racsempeszni es segiteni neki betenni). Apro kis gusztusos falatokat tenni az etetoszekre. Esetleg oledbe venni es engedni, hogy csipegessen a ti tanyerotokrol.
ezek csak otletek, ha mar probaltad bocsika.
KepekKépKépKép

Momo,
Elfelejtettem, tetszett a ferfilustasag=nagy talalekonysag elvedKépKépKép
Ferfilustasaghoz, ferjem tegnap vallotta be, hogy a lany mar ivott tejetKép Dolog ugy esett, egyedul volt veluk es a fiu az as asztal szelere tette a tejespoharat(elotte figyelmeztettem ferjem a lanyka mar eler mindent ami az asztal szelen van) es onagysaga egy ovatlan pillanatban megitta egy reszet. Eddig nem mert szolni, mert hatha gond lesz belole, de most kozolte, hogy o is bevezetett valamit, hat nem tudtam sirjak-vagy rohogjek kinombanKép

Toffi,
Mindenen veszekedni tudnak, ez valahonnan ismeros nekemKépKépKép
Sajat bejaratu titkarKép

Mano,
Azert az igaz, hogy nem tunik a lanyka olyan magasnak mint amilyen, mert o nem lepett a batyja nyomaba es szeret enni igy husisabb.
Es vegre egy gyerek aki imadja a gyumit, zoldsegetKépKépKép

Leptem dolgozni,
Angi
angela2
 
 


Gombóc, Remélem nem bántottalak meg. Csak a nagylányomnál én is kínokat állok ki a nemevése miatt, ráadásul orvoshoz is kell vele járnom, de ezt már tudod. És csak azt szerettem volna kihozni a mondanivalómból, hogy mivel nagyon szerettem volna, ha enne, minden nem normális étkezési szokást eltűrtem nála. Most azért már kezd néha terhes lenni a dolog, de már nehéz rajta változtatni.
Bezzeg a huga, eszik.
Kívánom, hogy kisgyereked előbb utóbb megszeresse az evést, és ne idegesítse anyukáját. Azért életvidám kiskolyok, ugye? És egészségileg nincs baja? Bocsi ha olyat kérdezek, amit tudnom kéne.

Nelli
hnelli
 
 


Nincs valakinek eladó utazóágya Budapest vagy kornyékéről? Egy ismerősm keres.

Nelli
hnelli
 
 


Végre be tudom mutatni a lányaimat.

Íme a nagyobbik lányom, Dorottya kicsit eltorzult arccal.

Kép

Nelli
hnelli
 
 


És a kisebbik, Dominika.

Kép
hnelli
 
 


Kép
hnelli
 
 


Evés/nem evés téma: szerintem egy határon túl az ember felad minden elvet. Én is kénytelen voltam tudomásul venni, a lányom az anyjára ütött (nekem anno vitamininjekció kúrákat adtak, hogy a nemevést kompenzálják)Kép, és hálát adtam minden falatért, ami lecsúszik a gyerek torkán. Most már annyiból megnyugodtam, hogy kiderült, a csaj nem fogy el, valszeg jó a takarmányhasznosító képessége (végre a férjemtől is örökölt valami hasznosatKép). Én csak olyan szabályokból nem engedek, amik tudom, hogy engem idegesítenének hosszú távon, pl. nincs rohangászva etetés vagy nasi rendes kaja előtt/helyett.
És abban sem hiszek, hogy én rontottam el a gyerekeket, mert tőlünk azt látják, hogy mindent jóízűen megeszünk, sőt, az átlaghoz képest szerintem sok zöldséget és gyümit kajálunk, oszt mégis ilyen válogatósakKép

Angi,
az én férjem se piskótaKép Amikor direkt a szájába rágom a dolgokat, na akkor szokta pont rosszul csinálniKép Pl. elmagyaráztam neki részletesen, hogy is kell elkészíteni Zsebinek a tejpépet, és arra is felhívtam a figyelmét, hogy amíg hül, akkor kezd el besűrűsödni. Na mit csinált??? Meleg vízbe belelapátolta a port, aztán mivel túl hígnak találta, cumisüvegbe töltötte és a gyerek szájába dugta. Persze, hogy a lötty hült és sűrűsödött, de ez neki csak akkor szúrt szemet, amikor Zsebi feje már horpadt a nagy erőlködéstőlKépKépKép Hát ezért lesznek az én gyerekeim strapabíróbbak az apai felügyelet utánKép

Andi,
nekünk is a Beba2+ jött be a vaniliás íz miatt. Én kicsit hígabbra csinálom az előírtnál (kb.10 ml-rel több vizet rakok bele) és nem sima cumisüvegből itatom, hanem inkább valamilyen csőrős alkalmatosságból, mert azon nagyobb a lyukKép (Vigyázz, a szelepes poharak nem jók, csak ha kiszereled a szelepet!)
De azért kezdetben egyik lyányom se rajongott érte, kellett nekik úgy 1 hónap a rászokáshoz.

Mennem kell, mert már megint reklamál a lakóm az ücsörgésértKép

Momo


Momo
momo
 
 


Andi, Angi,
Kösz az érdeklődést. Többnyire csak olvasok. Roni elég rosszul alszik éjszaka, jön a fog, most tényleg.
Roni egyre ügyesebb. Meg tudja mutatni a testrészeit (fej, láb, pocak, orr, fül, száj, szem), ha olyan kedve van.
Egyébként kis hétördög. Reggel belemászott a medencéjébe, úgy ahogy volt ruhában és pelusban. Az sem zavarta, hogy hideg a víz (tegnapi).
Ez most a kedvenc képünk:Kép
Én is vagyogatok. Úgy néz ki most beállt a pajzsmirigyem a jelenlegi gyógyszeradag mellett, viszont nem érzek ízeket. Cukrommal a hócipőm is... Vacsi után megint magas lett, pedig nem is ettem sokat.

Andi,
Talira mi is megyünk, az elejére. Remélem találkozunk és Roni nem ül majd végig a szoknyámon, mint legutóbb.
GyerekdokidKép Dani meg jól néz ki és pont.

Évi,
Képek szupikKép

Nelli,
Lánykáid édesekKép

Maci_2
maci_2
 
 


Lanyok
Kuldje mar el nekem valaki a Tunder fele mailt, a terkeppel+cimmel. Holna Pesten leszunk alberlet ugyben. Nem tudom,hogy alakul de hatha lesz idonk benezni a talira?...
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Nelli
lánykáid szépek Kép

Maci
örülök, hogy írtál Kép Roni tündéri a két kis copfjával
egyáltalán nem érzel ízeket? az szörnyű lehet, a múltkor is volt már ilyen, akkor egy másik gyógyszertől volt, ugye? de most?

LÁnyok
hánykor kezdődik a tali?

Andi
psandi
 
 


Norka
elküldtem Kép

a
psandi
 
 


Sziasztok lanyok!

Ezer eve nem jelentkeztem, sot, eleg reg nem is olvastam.Kép Szegyen, gyalazat!!!Kép

Velunk minden rendben, pocakbaba novoget (remelem), mult hetfon mar 6 centis volt. Azota illett neki noni 1-2 centit, remelem, ezzel o is tisztaban van.Kép Idonkent enyhen verezgetek, de igyekszem bizni abban, hogy minden rendben. Majnem mindig sikerul.Kép Petra is jol van, aranyos, sokat bohockodik, es mindent de mindent utanunk csinal. Mar igyekszem ugy beinditani a sutot, mosogepet, hogy ne nagyon lassa, mert eleg nehez lebeszelni az effele mokakrol. Ezen kivul egyfolytaban menne ki az udvarra, utcara, csak hat a tereprendezes meg folyamatban van, ugyhogy nagyon resen kell lenni, hogy mikor mit vesz fel a foldrol, mibe nyul bele, stb. Es annnyira nagyon hisztis bir lenni, en nem ertem, minden ilyen koru gyerkoc ezt csinalja? Ha valamit nem szabad, vagy ha nem ertem, mit szeretne, akkor rogton visit, mint egy kis sakal, ablak ugye folyton nyitva, en meg varom, hogy a szomszedok vajon mikor rontanak be, hogy miert nyuzom azt a szegeny gyereket. Bar az elmult 2 napban javult a helyzet, attertunk a napi egy alvasra, es ez valahogy jobban bejon, a delutani alvas utan mar csak nyuglodott az utobbi idoben. Ja, a szopit egy hete abbahagytuk, en valahogy nem szerettem volna tul sokaig szoptatni a Picike mellett, es naprol napra jobban fajt a szoptatas, mar kezdtem magam ugy erezni, mint az elso hetekben (labujjfeszegetes es hasonlok). Erdekes, es kicsit ha belegondolok, rosszul is esik, hogy Petran egyaltalan nem latszik, hogy hianyolna, pedig az estektol elegge tartottam. De szerencsere gond nelkul elalszik.Kép

Na most ennyi, bocs, hogy csak magunkrol, majd igyekszem azert legalabb egy keveset visszaolvasni.
Jo ejt:

Leszter, aki mar 14+1, es Petra, aki ma 15 honaposKép
leszter
 
 


Andi
Koszi! Kép Ha jol olvasom epp utba esik Kép

Leszter
14+1??? Maaar? Kép Orulok,hogy minden rendben nalatok

Lanyok
Jok a kepek! Kép

Norka
norkini
 
 


Sziasztok,

Angi,
ezek szerint Te is egy nemevo gyerekkel szivsz? Kép Az en anyukam is jott nagy mellennyel (miutan en is rossz evo voltam, es igy neki mar rutinja van Kép), aztan O is belatta, hoyg nem tud mit kezdeni Zsombival. Kép
A tej bevezetese aranyos..Kép..az apukak tenyleg eleg kreativak tudnak lenni...KépKépKép

Nelli,
kepeken a lanykaid tunderiek! KépKépKép
Nem sertodtem meg, csak az a helyzet, hogy mar annyit szivtunk ezzel a (nem)eves dologgal, hogy a tema ugy hat mar ram, mint bikara a voros poszto. Kép Most terhesen meg meg vehemensebb vagyok. Bocsi erte. Kép Meg ZSombi valahogy semmit se akar ugy csinalni, mint a tobbi, vele egykoru gyerek. Korabban ettol allandoan agybajt kaptam (a tobbiek tudnanak meselni Kép), de mar hozzaszoktam, hoyg nalunk semmi sem ment rendesen, se a szopi, se a mozgas (Deveny gyogytornaztunk), se a hozzatapi, se a bebiszitterre hagyas stb. MAr azon aggodtam, nem beteg-e a gyerek. Kép De miutan minden problemank megoldodni latszik, es ZSombi eleg ertelmesnek is tunik, most mar nem aggodom, majd megoldodik minden. KépKépKép

Momo,
tejpep etetes Kép

Maci_2,
de jo, hogy irtal magadrol! Kép Akkor mar csak a cukrod veszes? Kép LAnykad nagyon edes! En is copfost szeretnek! KépKépKép Akkor remelem, holnap talalkozunk! Kép

Norka,
jujj, de jo, hogy jottok holnap! Kép

Toffi,
van valami jo hired a hetfovel vagy keddel kapcsolatban? Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Norka!
De jó, hogy feljöttök Pestre. Kép

Réka!
Nem semmi ez a fogtörés. Kép Sajna nem tudom mit kéne vele csinálni.

Andi!
Szerintem a dgyerekdokinak 1 kerékkel kevesebb van, jó hogy nem azt mondja, hogy csak tápszert adjál Daninak. Macikávé: nem tudom miért pont ez kéne neki, de a pluszban pl. van. Én szeretem, mert jó tejeskávét lehet belőle csinálni és gyerekek is ihatják, mert nincs benne koffein.

Úgy néz ki, ha minden összejön, akkor leköltözünk Hernádra, már csak a banki hiteltől függ. Így megmarad a lakásunk is, amit akkor kiadunk és mégis kertes házba tudjuk vinni a gyerkőcöket. Kép Amig nem kapjuk meg a hitelt addig nem hirdetjük meg a lakást, de ha tudtok valakit, aki 2 szobás kiadó lakást keres, légyszíves szóljatok.

puszi

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Norka, Magdi!
Nem kéne Nektek beszélni Kép?
Vagy Norka már tuti biztos az albérletetek? Én lehet, hogy tudok egy kiadó házat a XVIII. kerületben, 3 szobás.

Pusza, Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Tunder,
Koszonjuk szepen a meghivast, nagyon jol ereztuk magunkat! Es tenyleg gyonyoru a kertetek es a hazatok! KépKépKép Remeljuk, nem maradt tul nagy felfordulas utanunk. Kép

Es egy keres: ha talaltatok egy gazdatlan AVENT (kek szinu zold fogantyuval) csoros itatopoharat, akkor azt visszakerhetjuk? Mert elhagytuk a huto kornyeken. Kép Koszi elore is! Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Tündér
mi is köszönjük a meghívást, nagyon jó volt a tali és nagyon szép helyen laktok Kép
Sokat kellett rámolnotok utánunk?
Dani nagyon elfáradt, ahogy beszálltunk a kocsiba, kidőlt.

Mindenkivel nagyon jó volt találkozni Kép

jó éjt
Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Virag
Mar irtam Magdinak Kép Bar a ma meglatogatott haz eleg tutinak tunik... koszi a felajanlast, ha esetleg megsem jonne ossze nekunk ez a haziko, akkor majd jelentkezem!

Tunder
mi is koszonjuk a vendeglatast Kép Jol ereztuk magunkat.
Lanyok
jo volt latni vegre titeket. Kép

Kidoltem.Reggel indultunk, f8kor ertunk haza. Igaz kozben Pakson is megalltunk baratoknal.
Joccakat
Norka
norkini
 
 


Sziasztok csajszik!

Nahát, most látom, Norkáról lemaradtunkKép.
Tali szuper volt, mégegyszer köszönet Tündéréknek a vendéglátásértKép! Képeket most pakolgatom a tárra, sajna nincs túl sokKép, de utódaim elég intenzívek voltak ugyebár, így nem sok lehetőség volt fotózniKép.
Macus ahogy ülést ért, bealudtKép.

közben feltöltődött a cucc.

jó éjt mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, gyerekek a kocsiban teljesen kiütötték magukat. Kép

Tündér!
Köszönjük szépen a vendéglátást.

Na megyek is vízszintesbe.
puszi

Magdi
gallainémagdi
 
 


Pussz csajok Kép

Élünk ám mi is, majd este próbálok írni, vagy holnap reggel. Olvasgatni olvasgatok, csak annyi a dolgom (napok óta meggyet magozok lekvárnak), plusz a házimunka, plusz a nagyiéknál a tennivalók.... de gondolom, nem kell részleteznem Kép

Méretek miatt ne aggódjatok, nekünk majd 12 kilónak kellett volna lennünk 1 évesen a nagykönyv szerint, ehhez képest 80 centisek és 10600 gr-osak vagyunk 14 hónaposan, és senki nem elégedetlen.

Norka, olvastam, hogy megjött a kütyü KépKépKép Hidd el, nagyon örülök neki Kép

Képeket végignyammogtam hmmm hmmm hmmm Kép Nagyon husik Kép

Na most megyek, mert a Kukac balhézik.... ebben a melegben és hajtás mellett bevallom, sajna sokkal nehezebben tolerálom, ha hisztizik Kép

Pussssz (pocakosoknak könnyű "túlélést" a nagy melegre) :

Klár
clarissa
 
 


Helló Lányok!

Örültem, hogy sikerült a tali és hogy jól éreztétek/tük magunkat.
Bevallom kicsit elfáradtunk, de nem kellett nagy rendet vágni, mert szinte minden kidobható volt így csak besöpörtem egy zsákba oszt kész.Kép

Jó volt megismerni és látni azokat akiket még nem ismertem, akiket meg már ismertem azokat meg azértKép
Na most lépek, mert Ilangnak jön a két szemfoga, és hát a nyügös szó nem fedi a valóságot. Kép
Nem a két középsö fognak kellene elöbb kijönnie??

Ja és a csipések nagyon csúnyán néznek ki a buksiján...Kép

Na menek mert elég ramaty vagyok, megvan, meg le is nyírtuk a füvet, meg nem is nagyon aludtunk, szóval pihegek.

Pussz MindenkinekKép

Tündérek
tündér
 
 


Megnéztem a tegnapi képeket, színem mint a citromé. De nem terjesztjük a bárányhimlőt. Mindenesetre lábalunk kifelé belőle. Még egy jó hét, és akár emberek közé is mehetünk talán, anélkül, hogy többen sikoltozva rohannának el mellőlünk.

És olyan jóóó, hogy nincs nagyon meleg. Nyaralóktól elnézést, rájuk süssön a nap.

Tündér, nincsenek ám szabályok, amiket a gyerekek betartanának. Ha szemfog, hát szemfog.

Andi, olvastam aggódalmaidat. Nem irigyellek. De csak azt tudom mondani, nézz meg egy érettségiző osztályt. Hányféle a gyerekek súlya, magassága. És a szülőket mégsem piszkálja a körzeti orvos. Azt hiszem nekem hihetelen szerencsém van a dokinénivel.

Szép vasárnap estét Nektek.

sofka
sofka
 
 


Tündér,
tényleg tök jó volt a tali. Mi si jól éreztük magunkat. Köszi.

Lányok, reménytelen eset vagyok, de a képeket hogy kell megnézni? Nem azt kell beírni h. keptar.hu?
Zs.
zsuzso
 
 


Sziasztok,

nem akarom rontani a közhangulatot.... Nálunk a hétvége elég ramatyra sikeredett. El szerettünk volna utazni anyukámékhoz, de valami közbeszólt. Sajnos közelebbről is megismerhettük a Madarász utcai Gyermekkórházat.
Petra pénteken egész nap tök jól volt,evett,ivott,játszott....
Aztán este nem akart vacsorázni,elkezdett nyügösködni és aztán meg nagyon hányni.
rohanás az ügyeletre,ahol benn is fogtak minket. Éjszakába nyúlóna szurkálták,vért akartak venni tőle,de elpattantak a vénái igy kb az 6. szúrás sikerült a lábába.Infúziót kapott....és annyit mondtak,hogy valószinű tüszős torokgyuszi és attól hány. Éjszaka szépen lecsöpögött az infúzió,már nem hányt többett,viszont nagyon maga alatt volt szegénykém (én is)......jött a vizit és a dokinéni merő véletlenből, hátsó megérzésből vagy nem tudom én mitől, elküldött minket a fül-orr-gégészetre.....kiderült,hogy gennyes Petra bal füle...ott azon nyomban fel is szúrták....együtt visitottuk végig....aztán megkönynebült a kis szentem. Onnantól már csak a vizsgálatokat kellett elviselnie,amik elég nehezen mentek.Mindenkitől félt és sirt,csak a takinéniknek integetett. Szóval szinte véletlenül kiderült,hogy középfülgyuszink volt. Semmi jele nem volt,nem piszkálta a fülecskéjét itthon,nem sirt,hogy fájan....bár mondták,hogy nagyon az elején sikerült elkapni....és a aneheze csak ezután jött volna.

Szerencsére már túl vagyunk az egészen...Petra ugyanolyan rosszcsont,mint eddig volt.Soha nem kivánok nektek anyukák mást csak egy igazi,eleven,rosszcsont,ördögfiókát(kat),mert akkor tuti egészséges a gyerek.
Engem nagyon megviselt ez a két nap is.

CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN!....a többi,majd megoldódik.
Igaz Gombóc? Kép

Évi és Petra
Évi24
 
 


Sziasztok,
Mint mindig most is csak kutyafuttában...
Jó volt talizni.Kép Sajnálom, hogy lemaradtunk pár emberkéről (pl. Norkáék)
Vannak képeim (igaz nem mind lett jó), csak sajnos feltölteni nincs időmKép.
(Tök ciki, még egy régebbi tali képeit sem töltöttem felKép)

Maci_2
maci_2
 
 


Évi,
SzegénykéimKép Jobbulást Petrának és sok gyógypuszi!!!!

Tündér,
Küldtem a megígért képeket.

Maci_2
maci_2
 
 


Evi,
jajj, ez nem hangzik tul jol. Kép Gyors jobbulast Petranak!!! KépKépKépKép

Kepeket mindjart megnezem, ha ZSombi hagyja. Kép

Senki nem talalta meg az AVENT-es varazsitatonkat? KépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Evi Kép Kép Nagyon sajnalom,remelem hamarhamar kiheveritek! Azert tudod pont az fordult meg a kis agyamban,hogy en nem is rohantam volna egy hanyassal az ugyeletre...tuti gyomorrontasra v. ilyesmire gondoltam volna... :0/// Sok gyogypuszi a rosszcsontnak! Kép

Zulu, Maci2
Hat en is sajnalom,hogy nem futottunk ossze Kép De eleg keson ertunk fel Pestre (f10kor ebredtunk Kép ) es igy csomo mindenkirol lecsusztunk. Na de majd legkozelebb! Kép

Norka
norkini
 
 


Zsuzso
Irtam mailt a tarral kapcs!
N
norkini
 
 


Norka,

ha folyamatosan hányik a gyerek szerintem Te se csak egy gyomorrontásra gondoltál volna. Egyszer hányt már Petra,akkor csak a dokinéninket hivtuk ki....kiderült virus okozza a hányást,kapott is szurit akkor. Most este volt,sehol senki,nem maradt más,mint az ügyelet. gyomorrontásnál szerintem egyszer kijön minden és kész,de 10 percenként hányni nem normális dolog...és nem is keveset.
Évi
Évi24
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?