Gomboc,
Ja megoldodik ugy kb 30-40 ev mulva amikor a ferfiak kezdenek magukra szedni egy kis hajacskat
Bocsika, de amit leirtal mintha a fiamrol irtad volna, kiveve, hogy o azert szopni hajlando volt egy eves koraig, bar nem nagy intenzitassal.
Egyebkent nalunk az ovi azert hozott javulast, mert a tobbi gyereket latva tenyleg tobbet eszik/evett.
Hnelli,
Mi is igy etettuk a vegen Matyit, aztan amikor oviba ment en resen voltam es kozos lett a vacsi, ami nalam szent es serthetetlen. Ilyenkor lehet megbeszelni mit csinaltunk egesz nap, kicsit hulyeskedni es akkor ha lassabban is, de elfogy a kaja. Lassusag azert van igy is, tegnap 1 oraig vacsiztunk a fiu miatt, de megette a kaja kb.70%-t
Sot ugy megszokta, hogy mikor multkor csak mammogott a kajan azt talaltam mondani, hogy akkor most alljon fel az asztaltol, mert a kaja nem jatek, hat buntinek vette es normalisan kezdett enni.
Mellesleg edesanyam szerint hatartalan rossz evo a gyerek, akit mi rontottunk el, tavaly nyaron itt volt velunk 2 honapig a vegere megvaltozott ezen allaspontja, a gyerek hatartalan rossz evo es nem lehet vele mit kezdeni, megvarni mig kamasz lesz
PIldi,
Igen tudom, hogy amig igeny szerint szoptatok addig van, csak en kulfoldon elek es meg nagyon kicsi volt a lany amikor vissza kellett allnom dolgozni, szoval csodaval hatarosan igy is ment a csak anyatej fel evig es meg most is van, de sajna erzem, hogy egyre kevesebb a tejcsi, pedig meg 4x szopizunk naponta es csinalok tejszapit is neha.
Evi,
Probaltal neki is adni kanalkat, hogy kozben o is etesse magat(persze titokban racsempeszni es segiteni neki betenni). Apro kis gusztusos falatokat tenni az etetoszekre. Esetleg oledbe venni es engedni, hogy csipegessen a ti tanyerotokrol.
ezek csak otletek, ha mar probaltad bocsika.
Kepek
Momo,
Elfelejtettem, tetszett a ferfilustasag=nagy talalekonysag elved
Ferfilustasaghoz, ferjem tegnap vallotta be, hogy a lany mar ivott tejet
Dolog ugy esett, egyedul volt veluk es a fiu az as asztal szelere tette a tejespoharat(elotte figyelmeztettem ferjem a lanyka mar eler mindent ami az asztal szelen van) es onagysaga egy ovatlan pillanatban megitta egy reszet. Eddig nem mert szolni, mert hatha gond lesz belole, de most kozolte, hogy o is bevezetett valamit, hat nem tudtam sirjak-vagy rohogjek kinomban
Toffi,
Mindenen veszekedni tudnak, ez valahonnan ismeros nekem
Sajat bejaratu titkar
Mano,
Azert az igaz, hogy nem tunik a lanyka olyan magasnak mint amilyen, mert o nem lepett a batyja nyomaba es szeret enni igy husisabb.
Es vegre egy gyerek aki imadja a gyumit, zoldseget
Leptem dolgozni,
Angi