Millye, jó lett az új avatarod
Nagyon boldog szülinapot Szandrának!!!
András nagyon bájos ebben az ünneplős szerkóban
Ja és az én nagymamám is ezzel jött, mikor még terhes voltam, és nem tudtuk, hogy lány vagy fiú, hogy reméli, lány, mert akkor lehet vele babázni, meg öltöztetni
mondtam neki, hogy én meg remélem, hogy egészséges, és minden kisbabával lehet babázni, meg öltöztetni
Ismerősöd meg nyilván irigy. Meg hülye.
Julcsi, jaj de jó, hogy jöttél!!! Tegnap nem mertelek már este hívni, mindig rosszkor jutott eszembe, de nagyon örülök, hogy jöttél! Annak már kevésbé, hogy ilyen sokáig korlátozva leszel a mozgásodban
remélem, azért hamarabb felépülsz, mint ahogy jósolják!
Ugye, hogy jóképű? Meg kedves is, meg okos is, meg jól is főz, meg imádom
jaj de cuki Eszti az egérsapiban
(jah meg nekünk se lenne hülyeség sapkát venni, nyilván az újszülöttkoriak már kicsik, holnap meg jön a hideg.....)
Vera, na jó hír, hogy férjed már tud mit kezdeni Olival, nem is kellett erre olyan sokat várni
Hajrá paradicsom!!!
Egyik haverom adta az ötletet, hogy ha nem érik meg, akkor a zöldeket tegyem el savanyúnak. Amit ráadásul imádok is, csak még lövésem nincs, hogy kell. Millye, ha tudod, leírod nekem?
De szerencsére már van rajta nagyon szép piros is, szerintem ha hazajöttünk anyóséktól, szüretelem
Hugic, na akkor kezet foghatunk
de édikék a fiúk
a kedvencem az a kép, amin négyen vagytok, a mamik nagyon csinosak!
Nila,
térdem tiszta lila folt (kb tízévesen néztem ki szerintem így utoljára) a fogócskától, szóval most inkább a csörgőslabda-hajkurászás megy
De jó ennyi képre jönni! Édesek a gyerkőcik
Bogi, ezen a kábszer "osztogatáson" bocs de mindig röhögnöm kell, elképzelem, mikor a többezer forintba kerülő cuccokat a zsebpénzen élő tizenévesek ajándékba adogatják egymásnak... hát nemtom. Mindenesetre azért jobb, ha lecsekkoljátok őket. Én mondjuk a piálást veszélyesebbnek tartom, mint ha elpattan egy vicces cigi. (Amúgy van egy tizenhat éves öcsém, aki idén egész héten lent volt VOLT fesztiválon, na osztottam neki az észt előtte rendesen... rosszalkodott is, de épen jött haza
de ha megtudom, hogy valami nagy hülyeséget csinál, én bezárom a padlásra!!!!!)