Új privát üzeneted érkezett!

ja, és tök jók a talis képek!
és nagyon jó az avatarod millye!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok,

na ma korán keltünk mi is, de nem Marcika miatt, hanem apa ébredt fel 1/2 5-kor, és már nem tudott visszaaludni, és persze minket is felébresztett. Így mondjuk Marcika már több mint 2 órája alszik, a délelőtti alvását :lol: :lol:

Julcsi: jó, hogy tudtál írni, aztán majd szólj, ha menjünk, mert már megőrülsz otthon. :wink:

Hugic, Amy: tényleg nagyon cukik a fiúk, jó, hogy összejött a tali!!

Zsu: csinálj te is sok képet Kreisziékről, meg persze magatokról!!!

Millye: Boldog szülinapot Szandrának!!!!!!!!!!!

Andabella: céklafalód gyógyulgat már??

Nilabali: igen, tegnap dolgoztam.

Jobb napot mindenkinek, akinél tegnap nyüszi volt!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ladmon tündérpofa Esztike egeres sapija :lol:

Zetibebi hipp hipp hurrá :lol: mármint a barna kódnak! Zéti "hisztihez" meg kitartás... biztos hamar beilleszkedik :roll: De jó, hogy végre apa is ráérzett Oli ízére :lol: mármint most már vele is tud mit kezdeni :D Csudajók a képek Oliról! szerintem simán teheted már ilyenbe! A paradicsomfarmod is tök jó!!! :D

Kreiszi köszi :D nálunk megt tegnap kipakolás volt a nővére fehérneműs fiókját nézte meg belülről és nagyon tetszett neki, hogy ki be tudja tologatni a fiókot... (a lányomnak nem tetszett annyira mert belegondolt a jövőbe) úgyhogy most alaposan átgondolja mit hova tegyen el az öccse elől ha beszabadulna a szobájába :lol:

Julcsi-79 szoktam aludni :lol: az ismerősök is ezt kérdezik, hogy hogy van ennyi mindenre időm háááát kérem szervezés kérdése az egész :lol: ésss kell hozzá két ilyen jó gyerek meg egy jó férj is :D Hogy van amúgy a lábacskád? Fájdogál nagyon? Szedhetnél rá homeóst is... hátha hamarabb meggyógyulna.. meddig marad rajtad a gipsz? Ki segít otthon? :roll: Még szerencse, hogy Marci is nyugodt baba.

Zsu83 örülök, hogy Bebe kárpótolt a tegnapiért! Borzasztóan irigy vagyok a mai tali miatt 8)

Hugic örülök, hogy jól sikerült az évforduló megünneplése! :D A képek csodássak a babák nagyon édesek! Biztos jó volt talizni Amy-ékkel :D Ezek szerint Marci is pakolja a fiókot... :D

Andabella köszi! JAj de édes Emese! Ezek szerint ízlett neki a cékla :D Hogy van a nyelvecskéje? nem fáj már neki? :roll:

Budabo megint korán keltél? NA én is... 7 órakor :shock: nem vagyok ám én ehhez hozzászokva :lol: Mit főzöl? :roll:

Lkverus sajna én nem kávézhatok... :? milyen csinik a gyermekeid!!! :D Vinci tünemény! A fiam is mindig nézi magát a tükörben :lol: egy ilyen babjógára én is szívesen elmennék... utánanézek, hogy van-e itt nálunk mert mintha rémlene, hogy tavaly volt... :roll: egy kis testedzés nekem sem árt :lol:

Zsufi74 köszi átadom neki! :D Mennyire veszi észre Marci, hogy anya eltűnik pár órára? Vagy még nem hiányol annyira? Mennyire bír vele a férjed? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Halihó!

Igenigen, kávé! :D
Verus: Ez a Vinci kölyök nagyon tud ám nézni! Igazi méltóságteljes mindjárt7hónapos!
De jó fej vagy Zsuzsi! De nem nálunk lesz, hanem Dunántúlon, ezért reménykedek benne, hogy elhúz addigra... Hajajajj... (Paksot szoktam én is nézni, mindig azon az oldalon, ahol kedvezőbbet ígér... :) ) És igen, én szervezem, és mindenki tudja csak anyum nem, aki készül a mamámékhoz... ööö... kukoricát szedni... Azt hiszi, azért hívta el a mameszom... Szerintem vicces! :)
A gyakorlatotok viszont szörnyen hangzik. A lábánál fogva lóbálni? Aztaaaa!
(És én is akarok olyan kafa meglepiesküvőt....)

Hugic: Dejóóóó, akkor te is kikerültél a VirtuálisMagdi szerepből! :D
A gyerkőcök édesek együtt nagyon!

Jajmár, hirtelen távoznom kell, még kávé nélkül... :evil:

ladmon
 
 


jó reggelt!

kösz a kérdésetek lányok a fejem most okés,le is kéne kopogni!

ladmon:szuperédes Esztike a sapiban!imádok képekre jönni reggel!most már meg kell néznem a teszkót nekem is!

bogi:kecskeméti a kaja,Bazsinak ez ízlik igazán,aHIPP-es cuccost nem eszi meg,univert talán csak kegyszer vettem.

andabella:céklavigyor nagyun cuki!jobban van Mesi?

millye:volt koncert éjszaka?

amy.hugic:olyan jól néztek ki a képeken,mintha nem is ti szültétek volna ezeket gyönyörű fiúkat!

zsu:képet csináljatok sokat!irigy vagyok a tali miatt!

julcsi:hogy vagy ma?

stelly:bírja még a térded a fogócskát?megjött a front,fejed jól van?

lkverus:milyen szépek ünneplőben a nagy gyerekeid!Vinci pedig igazi nagylegény már és jól áll neki a spenót!

na elárasztalak titeket képekkel:

Kép felfedező úton Kép a fürdőszobába is eljutottam.. Kép minden centimétert megvizsgálok Kép már a konyhában is otthon vagyok Kép elbújtam... Kép kukucs! Kép vigyoregér Kép ezt a sorozatot pedig nem tudtam kihagyni,bocsi.... Kép Kép Kép

Kép
nilabali
 
 


hú,ne haragudjtok,igen sok lett a kép,pedig kisebbre méreteztem!

kávézókhoz csatlakozom!

ladmon.dunántúlon merre lesz a buli?hol lakik a mamid?

millye:említettem apának,hogy a férjed szeret horgászni,és lehet,hogy jönnétek erre....mondta,hogy ha tényleg jönnétek akkor tud nektek occsón intézni stéget kis házzal a Derítő-tónál!

zsuzsi:ti ott szálltok meg majd,hol tavaly ősszel?

Kép
nilabali
 
 


Ladmon csak nem Esztike befolyásolja a reggeli nyugodt kávézásodat :?:

Nilabali köszönjük éjszaka jó volt viszont a "korai" alvásnak az lett az eredménye, hogy 7 azaz hét órakor kukorékolt a fiam :shock: nem vagyok én ehhez hozzászokva... most meg alszik már 1 órája... Bazsiról a képek csodásak! nagyon édes ahogy feltérképezi a lakás részeit :D Olyan kis helyes pofija van! Ez a kisházas stéges dolog nagyon érdekel!!! Apának jó kis meglepi lenne!!! Részletek nagyon érdekelnek, hogy mennyiért milyen felszereltségű a faház stb.. és köszi köszi!

Így várjuk a nővéremet haza a szülinapján:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nila: Simontornya. Aki Balaton fele jár, az tudja hol van.
Bazsi kis vacak, megzabálom! :D

Andabella
: Édes céklaMesi! :)
És én azt hittem ám, hogy Dévény tornára jártok. De ezek szerint simára? Nagyon érdekelne, mert Mesinél szerintem eredményesebb lehetne a Dévény. (jó, jó, én abszolút elfogult vagyok, de akkoris!)

Hát nem elfelejtettem, mit akartam?

ladmon
 
 


Áááá, nemár Millye!! Ki is mondta (talán Vera?) . Bár lennék 28 évvel fiatalabb!! :lol:

ladmon
 
 


Ladmon :lol: :lol: :lol: és még azt mondta múlthéten egy banya hogy egy kisfiút nem lehet olyan csinin felöltöztetni mint egy lányt... na ezen volt egy kis "nézeteltérésünk"

Nem is meséltem, hogy tegnap összefutottam egy ismerőssel és megkérdezte, hogy az enyém a gyerek mert nem tudta, hogy terhes voltam én erre büszkén mondtam, hogy hát persze, hogy az enyém... erre ő: "ilyen vénasszony vagy és még szültél gyereket?" :evil: :evil: :evil: arra gondoltam, hogy felrúgom... de ő egyből elkezdett poénkodni,hogy vicc volt.... :evil: na nekem ez egyáltalán nem vicces.... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Annabell:
Nem lehet hogy Mesinek ételallergiája van?Nekünk a gyerekorvos azt mondta ha valami új ízt eszik Petrus és 1-2óra múlva a testén vagy legfőképp a szája kölül,arcán piros pöttyök jelentkeznek az ételallergia...De kijöhet másnapra is..

Hát ezek a fiúk mennyire helyesek!
Millye a te Andrisod fantasztikus,annyira kis gavalér...kis sármőr!Puszika neki... :D

Na de Bazsalikom se semmi...istenem annyira édesek...szerintem Nila nálatok a lányok sorba fognak állni Bazsa kegyeiért....Funcut mosolyú nagyon...

Esztike..na az a sapka amit écsanyád rádadott igen sirályul áll rajtad...imádom a a funcut fejed!!!(de nyáron nem kell sapka..szólj anyának)

Na megyek itt a fuvaros..mancim fantasztikus módján alszik :D kivánjatok egy jó nagyot nekem...

Julcsi ...nem vagy semmi...én vizuális tipus vagyok igy itt jajogtam és sziszegtem faj de fájogtam a gép előtt...apa meg itt izélt hogy mi van...van valami baj...én megy..."dehogyis Julcsi eltörte a bokáját"
Apa:És az neked fáj?
Én :igen nagyon!!!
Épülgess szépen...Kisfiad nagyon édes hogy igy gondol az ő mamiára.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy köszi :D Kívánok neked minden jót! Gyors és problémamentes költözködést! Kérünk fotót az új otthonról! Mielőtt lefekszel aludni az új otthonban számold meg a szobába a sarkokat és kívánj valamit! Tudom, hogy dedós dolog, de olyan romantikus! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:Isten éltesse Szandrát!! Behalok Andrison! Nagoyn tuti a kép. Képzeld tök nagy hely van a nappaliban Fügének mocorogni :wink: :wink: :wink: :lol: ha rossz idő van :wink: Gombakrém leves, szilvásgomboc,halas-zöldséges tészta sali. Már minden kész. Füge gyümizett, de ahhoz képest hogy korán kelt még dörömböl az ágyban. Szegény nagyon nehezn bírta a járókát :oops: és fájt a szívem de nem tudtam kivenni mert nem tudtam volna megfőzni. Így is kicsit több mint egy óra alatt kész lettem mindennel. A derekam leszakad :oops: Képzeld keresztlányomnak holnap lesz itt a barátnőjével közösen szülinapi bulija,és Ági vissza hallott olyat hogy az egyik fiú piát akar hozni, meg van egy másik srác aki kábszert osztogat :shock: :shock: 14 évesek és falun élünk. :shock: Megmondtuk vikinek hogy Laci le fog menni és tesztelni fogja őket, ha bármit észreveszünk vége a bulinak neki meg főleg. A tovább tanulásra kéne most koncentrálnia, az anyjával úgy beszél hogy :twisted: :twisted: :twisted: Neked Szandra nem volt ilyen bolond kamasz?

zsu: csináljatok képeket!!!!!!!Remélem jól sikerül a tali és Alex meg Bebe jól el lesznek. Mi ma játszótérre készültünk nagyokkal,babakocsival,busszal, de nincs kedvem.

nilababa: nagyon jó képek, huncut pofa.

ikverus: helyes Vinci, nekem az a kép tetszik ahol a két nagy feszít elöl :lol:

Kép
budabo
 
 


millye:az egy hülye, poénkodjon mással :twisted: Na füge elhallgatott megnézem tegnapi esti film végét. :D

Kép
budabo
 
 


millye:Boldog szülinapot a lányodnak!Andris pedig..nem is találok szavakat,hogy mennyire szépséges és csinos!apát megkérdezem a részletekről és majd írok pü-t,de csak este,mert akkor jön haza,vagy holnap!mi a múltkor a rendelőben éppen arról beszélgettünk egy nőcivel,hogy manpság milyen cukik fiú ruhák,amikor az ő gyerekei voltak kicsik még nem volt ekkora választék!

zsancy:köszi :D jó hurcolkodást mára,remélem bírod még erővel!

ladmon:ja,én is megzabálom,állandóan.......szegény néha biztosan nem tudja,hogy mi a bajom! :lol:

kisfiam felébredt,megyek magamra kötöm és elmegyünk boltba,mert tegnap voltam olyan hülye,hogy nem vettem feta sajtot,pedig ma görög rakott burgonya lesz a kaja!

Kép
nilabali
 
 


Budabo köszönjük! :D :D :D Átrendezted a nappalit? :D Szerintem egyáltalán nem volt kicsi a nappali! Csak te érzed úgy... minden viszonyítás kérdése! A kajával nagyon ügyes vagy! A járókába a fiam is ideig óráig van el attól függ, hogy lát e.... :roll: Húúúú akkor jobb ha Laci rájuk néz... nem semmik ezek a kamaszok! Nálunk más a pálya... mndhatom, hogy Szandra könnyebb eset... nagy szerencsém van vele de ezt betudom annak, hogy mindent meg tudtam/tudok vele beszélni... (vagy levelezni) remélem nem lesz gond később sem... ritkán voltak/vannak kitörései de ezek eltörpülnek ahhoz képest amiket hallok, látok máshol... Milyen filmet néztél? :D

Nilabali köszönjük! :D belegondolni is fura MÁR 17 éves :shock: :D már nagylány... :roll: VAlóban nagy választék van fiúknak is! Köszi, hogy megkérdezed a horgászházat! Nagyon érdekelne! kérjük a receptet!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, hihetetlen, hogy pörögsz te is már korán reggel. Én állat büszke lennék, ha meg lennék főzve 10-re! Azt a tésztasalit hogy? Megérdemled a filmet!

...meg a görög rakott krumplit is akaroooom!
Tiszta zabálhatnékom van!

Verus, olyan édesek, nekem Ági tetszik nagyon ünneplőben, látszik rajta, mennyire izgul! Vinci spenótozik, Mesi céklázik, na, nem lesz gond a vasbevitellel :D
Jut eszembe, Móni Nyuszieszternek kell még vasat adnod?

Bazsán meg látszik, hogy hogy pózol a fényképezőnek, szinte büszke, hogy őt fotózzák, vigyázz Nila, fotómodell lesz! :lol:

Na és András. Hát nem is mondok semmit inkább arra a képre! Engem így várnának haza a szülinapomon, áááááááááááááá!
( Millye, hol lehet ilyen kisfiút kapni, nekem is kelllllllllllllllll!)
És Szaszának nagyon boldog szülinapot kívánok!

Andabella( Annabell--vicces, de szép nagyon :wink: ), már nem is mertem szólni a torna miatt, de nekem is ti jutottatok az eszembe, hogy talán nem árthatna Mesit megnézetni, az ingyenes...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:bizony a fiam szereti a fényképezést,meg általában azt,ha vele foglalkozunk!

a görög rakott krumpli ksi csalással maggifixxel készül majd,karikára vágott krumpli,darált hús,tejszín,fix és feta sajt,aztán sütés...most csinálok ilyet először én is!kiváncsi leszek!

na,léptünk a boltba...mindjárt esni fog!

Kép
nilabali
 
 


Gerendai Zsuzsi :oops: :oops: :oops: köszi :D Szandra biztos, hogy elolvad tőle ha meglátja :D Köszönjük a köszöntés Szandra nevében4 Biztos boldog lesz, hogy ilyen sokan gondoltatok rá :D

Budabo ennyit még hozzátennék a kamasz dologhoz, hogy nálunk miért működik... próbálom megfogalmazni... adtam neki önállóságot és bizalmat viszont hagytam, hogy legyenek titkai...(mondjuk ezeket mindig megírta és betette a titkos fiókba szóval ő is bizalommal reagált a bizalmamra) van egy rugalmas középút és ez nálunk bevált élni és élni hagyni. Tudja, hogy számíthat rám. Viszont vannak egyértelmű határok és van kompromisszum is... a beszélgetés nálunk nagyon fontos és erre soha nem sajnálom az időt. 8)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


[quote]m írta:egyek magamra kötöm


Nila, ez a fogalmazás meg neked megy jobban. Én azt szoktam mondani, hogy "megyek és felkötöm a gyereket"... Aztán meg néznek rám bután az emberek... :lol:

Zsuzsi:
a 6 hós kontrollon leállította a dokinő a vasat. Olyan rendes volt, mert azt mondta, hogy ne menjünk el vérvételre, ne szúrják már meg, majd, ha úgy látja, később elküldi. De toljuk a céklát, szóval remélem, nem lesz rá szükség!
Szerintem az állapotfelmérés sem ingyenes... :(

Zsancy: hajráhajrá költözés! Jó sokat! Mindenből! (már, ami jó persze...)

Ja, és Szandrának sok boldogat! A fiatal anyukájának meg kitartást a buta némberekhez (akik "vénlányminekszül"-öznek) Na léptem!

ladmon
 
 


Millye: szerencsére Marcika jól elvan apával, általában mindketten alszanak egy délután, kaja, aztán meg elindulnak sétálni, én meg csatlakozni szoktam hozzájuk hazafelé. Szóval egyelőre működik a dolog, és nagyon büszke vagyok mindkettőjükre 8)

Andriska übercuki, Marcinak nincs is ilyen ünneplő ruhája :oops:

Bogi: ügyi vagy nagyon, hogy már megfőztél, én még neki sem álltam ...

LKVerus: tényleg öröm nézni a gyerekeket, olyan édesek minden képen. (Az ünneplőrucis tényleg jó, ahogy feszítenek a nagyok, Vinci meg a háttérben :) )

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Millye, jó lett az új avatarod :)
Nagyon boldog szülinapot Szandrának!!!
András nagyon bájos ebben az ünneplős szerkóban :D
Ja és az én nagymamám is ezzel jött, mikor még terhes voltam, és nem tudtuk, hogy lány vagy fiú, hogy reméli, lány, mert akkor lehet vele babázni, meg öltöztetni :shock: mondtam neki, hogy én meg remélem, hogy egészséges, és minden kisbabával lehet babázni, meg öltöztetni :D
Ismerősöd meg nyilván irigy. Meg hülye.

Julcsi, jaj de jó, hogy jöttél!!! Tegnap nem mertelek már este hívni, mindig rosszkor jutott eszembe, de nagyon örülök, hogy jöttél! Annak már kevésbé, hogy ilyen sokáig korlátozva leszel a mozgásodban :( remélem, azért hamarabb felépülsz, mint ahogy jósolják!
Ugye, hogy jóképű? Meg kedves is, meg okos is, meg jól is főz, meg imádom :D

:lol: jaj de cuki Eszti az egérsapiban :D (jah meg nekünk se lenne hülyeség sapkát venni, nyilván az újszülöttkoriak már kicsik, holnap meg jön a hideg.....)

Vera, na jó hír, hogy férjed már tud mit kezdeni Olival, nem is kellett erre olyan sokat várni :)
Hajrá paradicsom!!! :wink: Egyik haverom adta az ötletet, hogy ha nem érik meg, akkor a zöldeket tegyem el savanyúnak. Amit ráadásul imádok is, csak még lövésem nincs, hogy kell. Millye, ha tudod, leírod nekem?
De szerencsére már van rajta nagyon szép piros is, szerintem ha hazajöttünk anyóséktól, szüretelem :D

Hugic, na akkor kezet foghatunk 8) de édikék a fiúk :) a kedvencem az a kép, amin négyen vagytok, a mamik nagyon csinosak!

Nila, :lol: :lol: :lol: térdem tiszta lila folt (kb tízévesen néztem ki szerintem így utoljára) a fogócskától, szóval most inkább a csörgőslabda-hajkurászás megy :D

De jó ennyi képre jönni! Édesek a gyerkőcik :)

Bogi, ezen a kábszer "osztogatáson" bocs de mindig röhögnöm kell, elképzelem, mikor a többezer forintba kerülő cuccokat a zsebpénzen élő tizenévesek ajándékba adogatják egymásnak... hát nemtom. Mindenesetre azért jobb, ha lecsekkoljátok őket. Én mondjuk a piálást veszélyesebbnek tartom, mint ha elpattan egy vicces cigi. (Amúgy van egy tizenhat éves öcsém, aki idén egész héten lent volt VOLT fesztiválon, na osztottam neki az észt előtte rendesen... rosszalkodott is, de épen jött haza :D de ha megtudom, hogy valami nagy hülyeséget csinál, én bezárom a padlásra!!!!!)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na jelentkezem...
Még mindig csak kászálódunk kifelé a megfázásból, tegnap nekünk is extranyűgös napunk volt.

Millye: András napról napra egyre gyönyörűségesebb, én is csak csodálom. :) Kedvem lenne összehozni egy Efehugicát menyasszonynak :D. Szandrának úgyis bejön Efe, hátha az öccsének meg Efehugi tetszene ennyire. :D De olvasom, hogy van jelentkező bőven, így csak feliratkozunk a listára mi is.
Szandrának nagyon nagyon nagyon Boldog Születésnapot!

Julcsi: Marci egy tündérmackó, hát végigmosolyogtam amiket írtál róla, annyira édes lehet. Annyira sajnálom ami veled történt, kívánom hogy minél gyorsabban és fájdalommentesebben épülj fel.

Nilaballi: Bazsalikom csodahelyes, iszonyat jól áll neki a fekete, úgyhogy tényleg kár lett volna ha nem hozod az utsó sorozatot. Érte is egyre jobban odáig vagyok, merthogy ahogy fiam változik egyre jobban hasonlít rá, most olyan mintha Vincét és Bazsát gyúrták volna össze. :D

Hugic, Amy: képek szuperek, eszméletlen csinosak vagytok, az állam leesett :shock: , irigykedem ezerrel. De végülis már én is felmutathatok valami eredményt fogyásilag, ez nyugtat... Végre 8-as helyett 7-essel kezdődnek a kilóim, jupííí... ez 9 kg fogyás szülés óta. De tegnap pont majdnem leestem a székről mert rátaláltam a régi képeimre, basszus én milyen vékony voltam anno, túl vékony, és még akkor hittem, hogy kövér vagyok.

Zsuzsi: megpróbálom lassan behozni a lemaradást és válaszolni a kérdésekre legalább. Szóval kaptunk rengeteg babaruhát, kb. fél bőröndnyit, de elég sok a puccos cucc, ami nagyon édi és nagyon haszontalan, de mindegy... Hazajövetel másnapján még a tescobol én is beszereztem rucikat, amik kényelmesek is manónak, merthogy mindent kinőttünk. Akkor mértem, 8170 g és 71 cm kb. De majd csütörtökön megyünk fél éves felmérésre is a védőnőhöz (kissé megkésve).
És hogy mi volt a hiszti... Hát a belföldi járaton az út végére elfáradt, nem akart elaludni, és éhes is lett és a pelus is telelett, de már akkor "borult ki a bili", szóval kezdte a hisztit mikor landolni kezdtünk, így csak a hajamat tudtam tépni, de már nem volt alkalom megoldani a problémákat. Malév gépen meg szintén baromi fáradt volt, mert a reptéren a peluscserét és a szopit épphogy megoldottam rohamtempóban de aludni nem volt idő, és bármit csináltam csak hisztizett (örjöngve csapkodva sír - kinn tanulta Hurrá.) végül ott ültő helyemben cicire tettem, 3-mat szopott és elaludt, hazáig szunyált, több mint 1 órát szerencsére.
Lénát sajnálom, hogy fájdalmas a módszer, de így is jobb hogy kiderült a baj és lehet orvosolni hála az égnek.

Hel: jajj nagyon sajnálom a kiscsikót, engem még a hír olvasása is kiborított, imádom a lovakat. :(

Ladmon:
nagyon cuki a sapitok, gyönyörű a hercegkisasszony.

Segítséget is szeretnék kérni. Efe gyönyörűen eszik, nem extra adagokat - 70-100 ml-t, de pl a répát is elsőre kétpofára nyomtuk. Viszont szinte mindentől szorulása van, de nagyon. :( Valaki írt korábban valami zöldséget amitől napi sokszor volt kaki, nem emlékszem mi volt az, légyszi írjátok meg, vagy ha van más ötlet azt. Előre is köszi.

Nálunk a fejlemény még, hogy már nem csak próbálkozunk a négykézlábazással, hanem 3 napja négykézlábazunk szinte állandóan (hintázás, még nem mászás). És tegnap este már voltak nagy bukások is, mert próbálta előre rakosgatni a kis kezeit és lábait. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Ladmon Köszi köszi! Ez a felkötöm a gyereket tényleg elég vadul hangzik :lol: enyhén szólva félreérthető.... :lol: Inkább azt írd meg, hogy van lábos vagy nincs? :lol:

Zsufi74 ez pompás, hogy ilyen jól megy apának a pesztrálás és gondolom te is nyugodtabban tudsz dolgozni! :D Köszi :D

Stelly köszönjük! :D Igazad van! Szerintem is minden kisbabával lehet babázni, meg öltöztetni :D Én úgy szoktam eltenni, hogy van egy műanyag hordóm és abba teszek el savanyítani karfiolt meg gyöngyhagymát zöld paradicsomot meg ilyesmiket... az én receptem 10 liter vízhez van és bevált... 10 liter víz 1 liter 20%-os ecet ízlés szerint só és cukor (én ekkora mennyiségbe kb negyed kiló teszek bele) mustármag, szemes bors,babérlevél 1 nagy torma. ha üvegekbe teszed akkor alaposan ki kell mosni /forrázni! Én a hordót ki szoktam apával kéneztetni (kénlappal) és utána átforrázom még egyszer... ha üvegbe teszek el bármit azt mosogatógéppel mosatom el a legnagyobb hőfokon. A zöld paradicsomot megmosom, szárát leveszem, majd én citromsavas vízbe teszem egy picit, hogy ne puhuljon meg... ez a titka annak, hogy a savanyúság nem lesz lottyadt hanem ropogós marad...gondosan kiforrázott üvegekbe teszem utána. A vízbe beleöntöm az ecetet, a sót, a cukrot és a fûszereket, majd felforralom és ha teljesen kihűlt akkor öntöm rá a savanyúságra! majd celofánlapot teszek az üvegre és a celofánlapra rá egy kis szalicilt majd még egy celofánt rá és gondosan lezárom. a hordósnál az a jó, hogy 1 hónapig érlelem és utána ha kinyitom akkor folyamatosan tudom beledobálni az új nyers zöldségeket... remélem érthető voltam. :D

Zümis????

Elif köszönjük szépen! :D :D :D Efehugica menyasszonynak nem is rossz ötlet! :D Ne is mondd... Efét nagyon bírja Szandra! :D Hajrá négykézlábazás! Kérünk fotót Eféről!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek Mesi jobban van, annyira hogy alig rakom le, már fordul is át hasra:) Nagyon beindult a kiscsaj:) NIncs láz, csak szütyörgés, orrszívás.

Igen, mi rendes gyógytornára járunk.
Dévényes az hol van Pesten? Be kell jelentkezni?

Nagyon jók a képek!!!

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Millye: épp egy videó feltöltésén fáradozom a mai négykézlábazásról, mert ugyan vannak sokan már nálunk ügyesebbek, de nekünk ez most új dolog és csakazértis megmutatom én is. :)
És azt meg kihagytam, hogy irtóédes Andris rucija. És én is szeretem öltöztetni őt, ezért is bosszant néha, hogy lányruhából 3-4-szer annyi van minden üzletben mint fiúruhából, de csak Magyarországon, Törökországban fordítva volt, fura...
[color=blue]

Kép Pofi
Kép Ezt forgással és hátratolatással sikerült 10 másodperc alatt... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.04 10:50-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


gerendai zsu,zsufi:köszi, de inkább, minthogy Füge alvása alatt csörögjek, meg akkor én is pihizek. Halat megsütöm fűszerrel apró kockára vágva, főzök ki tésztát,vegyesen zöldséget és majonézes alap öntetben összekeverem az egészet.

stelly: ez úgy szokott működni hogy megkínál vele, csak hogy próbáld ki...stb aztán magadtól mész hogy még kérek és akkor már fizetned kell. Viki egyik évfolyamtársa átment a Ferences gimibe és ő kapott igy "csak kóstold" meg. Füves cigi,pia...egyre megy, tiniként még egyiket sem kéne nyomni. Sajnos a keresztlányomat könnyen be le lehet vinni a hülyeségbe....hosszú ez így mindegy. Én nem találom annyira viccesnek hogy ezen kelljen itthon a saját házunkban aggódni és még csak 14 évesek :shock:

millye
: Ági is próbál vele mindent, rá hagyja, próbál vele beszélni, de viki vele eleve ellenséges. Szerintem az anyját hibáztatja hogy az apja lelépett. :oops: Felém jobban nyit, de ahogy beszél az anyjával attól nekem is feláll a szőr a hátamanom és akkor rászólók aztán persze rám is bedurcázik.

Kép
budabo
 
 


andabella: ez jó hír hogy mesi még jobban van!

millye: nem is mond olyan cudar időt hétvégére :D

Kép
budabo
 
 


Andabella: örülök, hogy Mesi jobban van! A hasra fordulást ne is mondd, 2 napja kész harc pelenkázás, van hogy minkét lábát izomból fogom mégis kifordítja magát hasra. Mindenhol, minden körülmények között négykézlábazni akar, ön és közveszélyes lett. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi, jójójó, teljesen igazad van, nem is azt mondtam, hogy ez a helyzet vicces, ebben teljesen igazad van, hogy helytelen, és jól teszed, hogy jól a körmére néztek a gyerekeknek. Nagyon fiatalok még bármihez is (én 14 évesen még nem is gondoltam ilyesmire, 16 voltam, mikor alkoholt ittam először, akkor is csak próbából, de manapság sokkal hamarabb történik minden, ahogy észreveszem). Csak az ingyencuccra mondtam, hogy furcsa elképzelni, de manapság lehet, hogy van ilyen.

Elif, már várom az Efevideót :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.09.04 11:18-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Andabella ügyi Emese! :D A Dévényesről Zsuzsiék tudnak többet mondani... én úgy tudom, hogy be kell jelentkezni... :roll: http://www.deveny.hu/ Jobbulást Mesinek! :roll:

Elif de jó akkor örülhet a Szandra ha hazajön... remélem addig sikerül feltöltened! :D Köszi :D Törökben több fiúruha van? :shock: vettél Efének rucit? :D De édes Efe! Ez a nézés!!! NA akkor kösd fel a nadrágod ha utána akarsz szaladni...már most olyan gyors mint a rakéta! :D

Budabo akkor én összetehetem a kezem... mert nálunk ilyen nincs... és remélem, hogy nem is lesz... nem lehet egyszerű a sógornődnek és hogy az apja is lelécelt így nincs egy olyan valaki aki tekintélyt parancsolna... :roll: mi lesz így belőle? :shock: Nem lesz rossz idő hétvégén???? :D Jó lenne... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


elif: na végre képek megint Eféről!!

stelly:én is csak azt mondom amit benn hallok,hallottam. Jó lenne ha sehogy nem működne. Az a baj, hogy nálunk a legalizálást nem lehetne megcsinálni, mert nem ismerünk határt. Bár nem sok minden van ami itthon normálisan működik. A világ is más mint amikor én voltam 14, de ennyire ne szaladjunk előre. Kb én is akkor kóstoltam először piát, asszem sört :D

millye: már a farsangi iskolai bulin is volt affér Vikivel..pont vele, elég ciki volt mindenkinek. Nem tudom mi lesz belőle, mert az egyik percben egy kislány a másikban meg ....

Kép
budabo
 
 


Ááá...délután felvonul a fél család, Olivér tízperces részekre osztja a napot (tíz perc nyugi, tíz perc nyűgi), a mai teljesítményem: félig elmosogattam. 8)
Most elaludt, de nekem meg esik le a fejem olyan álmi vagyok, úgyhogy itt tobzódok pakolás helyett :oops:

Ladmon, el vagyok hülyülve teljesen, felraktam a vizet a kapuccsínónak és elfelejtettem, de ha gyorsan megmelegítem jöhetek még kávézni? Vagy lecsúsztam teljesen?
Én meg azt szoktam mondani mikor este apa kérdezi mi volt ma, hogy fel volt kötve a gyerek :lol: De még sose jutott eszembe hogy más jelentése is van :shock: :lol:

Elif örülök, hogy jöttél, vártalak :) Efe gyönyörű, és nagyon ügyes!

Millye, a hiszti az nem bölcsis mellékhatás, már megy egy jó ideje, életkori sajátosság :roll:
Beszólós banyákkal nem foglalkozunk! Biztos szerett volna így kinézni mint te mikor ennyi idős volt! :P
Andrást imádom! :D
Nagylánynak meg nagyon sok boldog szülinapot!!! :D

Zsu szuper hogy Bencus aludt éjjel :D

Andabella örülök Mesinek, és nagyon helyes a képeken :D

Bogi nem semmi a keresztlányod, én nem tom, annyira korán kezdődik már minden, ha elmegyek egy áltsuli előtt a nyolcadikosok idősebbnek néznek ki mint én :shock: félek belegondolni mi lesz ha ez a két mókus megnő...

Bazsinak aztán tényleg nincs már akadály :D És ő is annyira szépséges!

Talis képek is nagyon jók, és nagyon csinik vagytok!

Verus nagyon elegáns gyermekeid vannak :D

Megyek összekaparom magam...báz, nemsoká jönnek...(holnap apanévnap, őt köszöntik)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Elif, pelenkázás, ne is mondd...tiszta karate.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Feltettem :), de durva, fogalmam sem volt miket mondok a gyereknek, tán "csoki" :D, a maci-t azt tudtam, ez az egyik új beceneve.

http://www.youtube.com/watch?v=kSJQ6ms0uPo

Kép
Kép
elif
 
 


Elif, fiú/lányruha terén
[quote]T írta:örökországban fordítva volt, fura...


Szerintem meg teljesen egyértelmű.
Efe nemsokat változott! Továbbra is csoda aranyos! :D

Amúgy ne legyél olyan lekicsinylő a négykézlábazással. Azt tökre sokan nem tudjuk még, és még nem is kell tudni. Na! Szóval Efét büszkén reklámozni, hogy bibibiii négykézláb!! :D

Andabella: Mesi mozgásfejlődése le van maradva, ugye ezért jártok gyógytornára? Mert, ha így van, akkor www.deveny.hu, ahogyan millye is írta. Itt van egy csomó gyógytornász elérhetőség és be kell próbálkozni, mert úgy tudom, Pesten eléggé sokat kell várni... Majd meglátod, hogy kipróbáljátok-e...

No, és a csoda. Mondom felpróbálom már Esztire a holnapi kimenős csecsecuki szoknyás ruciját. Éééés, hasban szorít.... 8)
Na jó, fel sem megy rá, akkora pókpocit növesztett. Pedig hol vagyunk mi Léna étkezési szokásaitól.... :D

ladmon
 
 


Sziasztok csajok!

Hihetetlen, hogy egy nap alatt már megint mennyit termeltetek, képtelen vagyok mindenre reagálni.

Féléves Zétinek , hófordulós Esztikének és Babinak nagyon sok boldogságot kívánunk, és sok-sok puszit küldünk.

Julcsi: nagyon örülök, hogy otthon vagytok végre, kitartást az elkövetkező napokhoz, biztos nehéz lesz!

Stelly: Sztem sincs okod aggódni (mondom én a főpara) biztos vagyok benne, hogy Adri baba teljesen jól fejlődik.

Millye: nagyon jó az új avatar!!! András eccerűen imádnivaló, és gyönyörűséges! Szandrának nagyon boldog születésnapot!!

Zümis: annyira sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaitok vannak, mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!!!

Zsu: hogy vagy? Remélem javul a lábad!!!

Ladmon: Esztike sapija édesédes!!!

Andabella: Mesi tündérke, édes a céklapofival!!!

Verus: nekem is Ti jutottatok eszembe, amikor hallottam a gödi kislányt… Borzasztó… nagyon szorítok érte….

Zsuzsi: Hát a doikra, aki szerint minden ok veletek, inkább nem reagálok… már kidühöngtem rajta magam… a lényeg, hogy minden rendben lesz, és Lénácska hipp-hopp helyrejön.

Nila: Bazsa édes, imádnivaló, ahogy kotor… :)

Elif: jó, hogy itthon vagytok, és hogy gyógyultok! Efe nagyon ügyes, és még mindig gyönyörű!!!

Bogi: sztem jól teszitek, hogy ránéztek a gyerekekre... Milyen jó, ha rendőr az ember.. van tekintélye... :D

Andus: kérlekkérlek ne vedd magadra, sztem senki nem akart megbántani... Nekem nagyon jót tett, hogy megírtad, amit beszéltél.............. És mindenki tudja, hogy Te sem akartál senkit megijeszteni, vagy megbántani...

Zsancy: jó költözést, reméljük hamar túl lesztek rajta!!!

Na és akkor az élménybeszámoló!

Tegnap, ugye Magdiéknál jártunk. Először is köszönet a vendéglátásért, nagyon finom ebédet kaptunk mindketten… ;). Péter igazán szimpatikus, kedves volt nagyon! Marcika hihetetlen, ahogy mozgolódik, tényleg egy percet sem ül meg a fenekén. Csak ámultam és bámultam. Egyébként nagyon kedves, barátságos kisfickó, sokat nevet, mosolyog! Hihetetlen szemei vannak, elneveztem Csillagszeműnek . Magdi meg olyan vékony, hogy csuda!!! Nagyon kedves, és figyelmes házigazda volt, tényleg hiperszuper jól éreztük magunkat, remélem lesz még alkalom a találkozásra!!!
Hozok én is képeket, csak még egy kicsit babrálok velük.
Örülök, hogy ízlett Marcinak az almás pép! Ha tudom többet is hagytam volna neki….

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Efe nagggyon kemény! :D

ladmon
 
 


Millye: vettünk néhány dolgot kinn mi is, de főleg kaptuk őket. Hatalmas, óriási kinn a választék, egymás mellett sorakoznak a 3 emeletes bababoltok (és ez nem a főváros), viszont a minőséggel sok helyen nem voltam megelégedve, illetve volt jó is rossz is vegyesen. És bizony legalább annyi volt a fiúruha mint a lány, szettek ezerrel, kising kismellény farmernaci, meg hasonlók, minden színben és fazonban.
Lehet kipakolok és lefényképezem a szerzeményeket. :wink: Én kényelmes nacikat, bodykat meg zoknikat vettem főleg.

Zetibebi: köszi, Oli is irtó édes, és én úgy veszem észre egyre inkább alakul ki a saját karaktere, már nem hasonlít annyira Zétire mint korábban.

Kép
Kép
elif
 
 


Deédi Efe :D jaj megeszem :lol: mutimuti a csudarucikat :)

Hajrá Esztipocak :lol:

Na megyek, elveszem a gyerektől az apja nadrágját (ezért nem kéne a földön széthagyni a cuccokat, ugyeugye..........)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


azt hiszem beszereztem egy újabb függőséget...minden nap a héten vettem a pékségben meggyes-mások rétest..na,jó volt,hogy kettőt is!ma már megbeszéltem magammal,hogy kihagyom,de nem sikerült..!jól kicsezstek velünk,mert körülöttünk 3pékség is van és mindenhol van ami annyira finom,hogy nem is tudok ellenállni....

stelly:mintás harisnya akkor már nem kell neked! :lol:

elif:olyan jó,hogy azt mondod,hogy jól áll neki...anyós szerint nem szabad feketét adni a gyerekre,de,ha egyszer olyan jól néz ki benne,kiemeli a szemeit és a fehér bőréhez olyan jól áll,ha meg pirosat adok rá,akkor meg az a baj,hogy az lánynak való :shock: néha komolyan nem értem őt!Efének gratula a négykézlábazáshoz,és nagyon tud nézni,szép fiú nagyon.apa mondta a múltkor,hogy ő is lát hasonlóságot a két fiú között!

millye:olyan szépen leírtad,azt ahogyan én is szeretném nevelni a fiamat.....de megvalósítani azért nehezebb,nem?remélem nekem is sikerülni fog!

bogi:tényleg ügyi vagy,én még csak most fogok mosogaatni,és előkészíteni a kaját,mert csak vacsi lesz!de nagyon csábít a nyitva hagyott könyvem is.....

ladmon:hát ez jó..nem megy rá Esztire az új ruci!a takarékos lányod,mégiscsak nőtt egy méretet!

zetibebi:sok türelmet a rokonokhoz!én mára a sógornőmet vártam a lányával,2és fél éves,hát nem mondom,hogy nem könnyebbültem meg,mikor hívtak,hogy nem jönnek
:oops: kissé kóvályog a fejem megint,nem sok kedvem van most vendégekhez :roll:

fiam beebédelt,lenyomott egy üveg sütőtököscsirkehusit és még rá100 tápot,most alszik mint a bunda!
én is megyek,eszek egy kis fejtettbabfőzit és legalább a brokkolikrémlevest megcsinálom készre,a többit pedig előkészítem!de előbb benyomok meg egy kávét!

Kép
nilabali
 
 


Elif, valóban egész más karakter lesz Oli mint Zéti. Én is kíváncsi vagyok a ruhákra :)

Nila, én sem bánnám ha lemondanák :roll:

Ladmon, akkor ezt nemnek veszem :P (egyébként harmadszor is megfeledkeztem róla :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Megvolt a minitali! Csak nagyon hamar elszaladt az idő! :( Sajnos Bebe ma sem hozta a szokásos formáját, megint ment a nyüszi :cry: , sikerült Őt lebírkóznom egy fél órára aludni, de aztán felkelt!
Alex viszont tündéri kisfiú volt, szövegelt, sikongatott, nagyokat kacagott, és azok a szép kék szemei, és a tekintete, na meg a mosolya! :lol: Reszkessetek lányok! :D
Bebe meg elsírta magát Alex sikolyától, pedig máskor nem zavartatja magát, de az álmosság ezt hozta ki belőle! :(
Azért sikerült pár képet is csinálni, rakok fel, ha sikerül Bebét lebírkózni aludni, most épp a tanulókutyájával veszekszik! :?

Kreiszi,nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket, Alex teljesen levett a lábamról! :oops: :D És ne haragudjatok, hogy nálunk nyüszi volt! :(

Ikverus, jók a képek! :D

Nilabali, nagyon jók a képek, Bazsi nagyon édes, Ő is a nagy kedvenceim közé tartozik! :D

Na és itt van Millye Andrisa! Nagyon csinos és jóképű pasi! :lol:

Szandrának nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!!! :lol:

Millye, az ismerősöd beszólásán jól kiakadtam! :twisted:

Bogi, remélem jól sikerül kerilányod bulija, és nem lesz semmi balhé! Miért nincs kedved játszóterezni? :roll:

Nagyon helyes Efe! :lol:
Nagyon jó a videó!

Szoros Esztike szoknyája!? :shock: :lol:

Na megyek, bepróbálkozom egy altatással, hátha! :roll:
zsu83
 
 


Hát meg kell zabálni!!!! Ugye mindenki tudja h csudapofi Eféről beszélek :lol: Édes!!!
Hajrá Efe, ügyes vagy!!! :D

KépKép
hugic
 
 


na majd jövök még, csak előbb kinyitom az éttermet :)

KépKép
hugic
 
 


Dobom fel mindjárt a képeket a közösbe, ide valamiért nem engedi! :evil: Pedig már lekicsinyítettem! :?
zsu83
 
 


Bencus, tessék szépen aludni, hadd tegyen fel anya képeket! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Armageddon! Felmondok, kilépek, elmegyek itthonról!!! (fogzunk)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:még jó,hogy jönnek a rokonok...simán leléphetsz,tán észre se veszik!na jó,viccet félretéve,küldök neked+++++++++++!kitartás!

stelly:Adri eszi még a gyümit?

zsu.tessék szépen elaltatni Bencust és képet kérünk!

Kép
nilabali
 
 


Nila, fogy a lendület (egész tégelyt csak akkor egyszer evett meg), de azért elég ügyesen tolja azóta is, holnap valami új ízt próbálunk.

Vera, kitartás!!!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?