Sziasztok!
Húha, nem gondoltam, hogy ennyien megosztjátok a szopis történeteket, de ez olyan jóóóó! Látom tényleg nagyon különbözőek a tapasztalatok. És kicsit megnyugtató, hogy vagytok itt páran, akiknek azért jó tapasztalatai is vannak. Jó azt olvasni!
sz.veronika
Már választottam is a rengeteg közül. Elég szimpi, fiatal vékony, fürgének tűnik. Szereti a macskákat, ami nálam igen fontos, hiszen van egy 14 éves cicám, aki után kell is takarítani. Megbeszéltük, hogy az első munka a mostani kisebb órabérben megy, és ha bejövünk egymásnak rendszeresen igénylem majd a segítségét, és akkor beszélünk a magasabb órabérről is. Azért Őt választottam mert Dawn kóros gyerekekkel is foglakozik, és gondoltam, ha tényleg jó akkor később a picire is lehet rábíznám, mert akkor már ismeri. Szóval próbálok hosszú távon gondolkozni.
Egyébként a barátnőm is "lecsap" rá, ha jó.
Még a végén jó üzlet leszek neki.
dytke
Na, nálunk pont a páromra nem bíznám a takarítást.
Nem nagy segítség!
sz.bettyna
Nagyon-nagyon édes ez a micimacis jelmez(?). Annyira cuki!! Valami ilyet szerettem volna venni az uncsiöcsi szülinapjára, de horror árak vannak.
Nagyon szépségesen aranyos benne Szabi.
susy
Én szinte az elejétől tudtam. Még semmi jele nem volt, de már belül éreztem. Majd amikor fáradság, derékfájás, és hasi szúrásokat éreztem, már biztos voltam benne. Voltam már párszor terhes, sőt ez a 9. így már nem is csodálkoztam amikor késni kezdett. Majd két hete csúszott a mensi amikor megcsináltam a tesztet. De a páromnak már az első héten mondtam, hogy baba lesz.
Szóval én nagyon, de nagyon szurkolok Neked, hogy bejöjjenek az érzések!
nini.n
Az a baj, hogy bárki akinek említem ezeket a dolgokat, hogy mennyire undorodom ezektől a testi nedvektől, meg a tesi sebek, szemölcsök, meg mindentől ami nem normális dolog, hogy bolondnak néznek, és már meg se merem említeni.
---------
Jaj, képzeljétek el mikkel rémisztgettek az uncsiöcsim szülinapján. És most a fiús anyukáktól igazán várom a véleményeket, mert nem elég nekem ez a szopitól való félelem, még mellette van a köldök csonk miatti iszonyatos rettegés (na, azt hogy fogom bírni?), de most előadták nekem, hogy mivel fiam lesz, majd húzogatni kell a kukiján a bőrt a picinek.
Azt hittem elájulok, és próbáltam menekülni, de jöttek, hogy ha nem teszem, beszűkül, meg majd vágni kell. Jézusom, most ez komoly??? Tényleg ilyeneket kell csinálnom majd? Azt hiszem tényleg jobb lett volna a kislány. kezdek teljesen kikészülni ezektől a teendőktől.