Új privát üzeneted érkezett!

zsufi.kösz,hogy hoztál hírt julcsiékról!dolgoztál ma?

millye.nagyon szuper lenne,ha már ősszel ere járnátok,olyan jó lenne megismerni titeket(és mindenki mást is)!fiam még mindig alszik,most már több,mint 2órája,én is sunytam egy félórát,de a fejem rosszabb lett,most már muszáj bevennem valamit,mert estére teljesen dilis leszek,apa meg fáradt és annak nem lesz jó vége...

zsuzsi.én is örülök Bazsi előkerült étvágyának,de nem vetekedhet Lénáéval!

jó lenne sétálni egyet,de olyan hőség van még mindig,lehet lépni sem tudnék...

megyek meglesem a fiam,mert sokszor már ébren van,csak csendben nézegeti a repcsiket a lámpáján.

Kép
nilabali
 
 


már megint laptető,tegnap is az enyém volt!

Kép
nilabali
 
 


Zsu: Úgy látszik, ezek így ünnepelnek... :wink:

[quote] írta:Én is most készülök picilábost venni.

Öööö Lénának?
Talán picilábos helyett picikondért, nem? :lol:

ladmon
 
 

 
 

millye: jeee, cuki az avatar!!! :D

ladmon
 
 


Ladmon áááá így már más a dörgés.... :lol: irány másik lábosért :lol:

Zsu83 akkor fogzás :lol: Na nálunk is most elkezdte a nyűglődést... (még nem vészes, de már hüppög... ) pedig olyan szépen aludt a babakocsiba... most meg így se jó úgy sem jó... vagy csak engem hiányol mert a lányom játszik vele...

Gerendai Zsuzsi előző oldalon írtam neked, hogy hogy tudod megnézni, hogy miért nincs hang a gépeteken! :D

Julcsi!!! De jó, hogy otthon vagy már! ÍRJ!

Nilabali jó ötlet... apa horgászik mi meg sétizünk a parton... BAzsinak aztán van alvókája.... :D én nem dicsérem a sajátomat nehogy megismételje a hajnali énekórát és (mert most amúgy is hüppög) :D

Ladmon köszi :D

Stelly a kép előhívás kész vagyon... mi múlthónapban vittünk el 300 darab képet előhívatni (baromi nehéz volt kiválasztani, hogy melyik legyen) ... de olyan jó filingje van a papírképnek úgyhogy muszáj volt :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:ha ladmon nem írja,akkor észre sem veszem az új avatart,pedig ténleg tök jó!remélem a fiad nem sokat szenved már a fogával és végre kibújik4érzed vagy látod már?

ladmon: :lol:

fiam felébredt...olyan kis édesbogár amikor felébred,úgy két percig képes hozzám bújni.....ritka pillanatok nálunk,de már kever ezerrel éppen elért az előszobáig,úgyhogy tűzök utána!

Kép
nilabali
 
 


Ladmon, ja! :?

Millye, jó az avatarod! :D Na most bevágott 180 ml barit! :D De már megint kezdi a nyügit! :?
zsu83
 
 


Nilabali köszi :D csak duzzadt az ínye... a fehéret már régóta látom, de ez nem jelent semmit... na neked sem lesz megállásod Bazsi mellett :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 köszi :D 180 ml barit??? :shock: mi mikor eszünk ennyit? Ez üveges kaja volt? Nálunk cici volt a hüppögés oka :D úgy látszik visszafejlődünk... "csakacici" nem számolom meg, hogy ma hanyadszor... megírtam a levelet és eddig cicizett... (20 perc) :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ja, most a 4. tányér paprikáskrumpli betolása után jöttem rá, honnan Lénának ez az étvágy :shock: :shock: . Ma megevett 200 cukkinit (bazsalikommal csináltam, Nila, jutottál eszembe :lol: ), aztán most délután egym egész almát (180), és ma még nem kakilt, tegnap is csak egy kicsi vöröskét :lol: :lol: . Gondolhatjátok, Hordóhas! :lol: :lol: :lol: :lol: .Tényleg kondér való neki...
Nagyon nem szép Esztertől és Bencustól, hogy ilyen nyiffnyaffal töltik ezt a napot, ahelyett, hogy rendes 7 hónapos viselkedést mutatnának! Ejnye!

Elif! Hol vagy már, jobban vagytok a megfázás után?

Millye, nekem is tetszik az új avatarod! Mégis, mennyibe fájtak a 300 képek? És hol? Mert én is most készülök legalább ennyit, mert hát én sem tudtam választani ,és még születése óta nem csi9náltattunk papírképet! Vettem a hangcsinálási leírásodat, csak még nem jutottam oda, köszönöm!

Nila, akár mi is várhatóak vagyunk hozzátok, ha megint jön a Vadlúd sokadalom :D :D Nem utaztok akkor a világvégére ugye?

Szegény gyerek, egész nap a gyógytorni nénitől kapott házifeladatot nyomjuk, remélem, megszereti a gyakorlatot!
Na most kiürült Hordóhas egy kicsit, fürgén megelőztem egy szőnyegen landoló céklás kakit :wink: :wink: :lol: 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


na,ez történik,ha elkiabálunk valamit,Bazsi nem volt hajlandó kajálni,almás-babános tejpépet csináltam neki,de csak a felét ette meg,most még megpróbálom hátha eszik tápot!

zsu:180 az jó nagy adag!holnapra itt lesz a front,tán a babákkal is egyszerűbb lesz!én most az utazóágyba száműztem a fiamat,eddig még csend van!majd jön a reklamálás a táp miatt!

millye:hát bizony,Bazsi egy energiabomba,meg sem áll amikor ében van...de olyan aranyosan birtokba veszi a lakást!

na,csendnek vége.............

Kép
nilabali
 
 


zsuzsi:sajnos idén sehová sem utazunk,úgyhogy nagyon örülni fogok,ha jöttök!Bazsalikom nagyon finom...én már csak tudom!

Kép
nilabali
 
 


Gerendai Zsuzsi Köszi! Összesen 7220,-Ft volt a 380 darab kép előhívása szóval inkább 400 kép... én 300 darabra emlékeztem, de megtaláltam a számlát... 8) a Cora-ban hívattuk elő és 19 Ft volt akciósan darabja :idea: és jó minőségű! Amíg vásároltunk addig megcsinálták :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nilabali :lol: na mehetek asszisztálni ahogy a lányom beköti a könyveit... most csendre vágytam és nyugalomra :lol: de nem tudok nemet mondani... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jaj, Lányok, annyira jólesik...komolyan... :oops: :oops: :oops:

Persze nem illik annyit írni 2 nap alatt, mint egyébként 5 alatt... :D Végig akartam olvasni, de nem ment még teljesen, gondoltam, először helyetjelentek.

Röviden próbálom: Szombat este elcsúszott a jobb lábam egy lépcsőn, leestem a földre a popómra (feltehetően pofára estem volna egyébként, így a lábamat áldoztam be a fejemért, feltehetően így jártam jobban), de a bal lábam a lépcsőbe ütődött, kificamodott a térdem, letört egy darab a sarkamból és összezúztam a kislábujjamat... Zseniális vagyok, hogy ez nekem egy eleséssel sikerült. :evil: :evil: :evil:
Mivel Zalában voltunk a nyaralás utolsó napján, úgy döntöttünk, hogy feljövünk Pestre, ahol első útunk a fiumei úti OBSIba vezetett. Azonnnali röntgen, diagnózis, rögtön műtét. Anya bőg, hogy micsoda lúzer és hogy mi lesz a Gyerekkel? :cry: Gyors telefon, van anyás szoba, lehetünk együtt. Huhh... megkönnyebbülés. Két óra múlva a műtőben voltam, másfél órás lemezes rögzítés (Ami izgi, hgy egy év múlva újra kiműtik majd a lemezt, hasonló kaliberű műtéttel, ujjé! :(), fel a gyerekosztályra. Család gyorsan beszerveződik segíteni. A műtét utánt nem ecsetelem, überszar (órákig nem tudok pisilni, fáj a hasam és a hátam tőle, mikor kimegy az érzéstelentő, akkor a lábam kezd iszonyúan, alpophyrin annyit ér, mit halottnak a csók). Szóval első két nap nagyon kaka, császársebbel felérő fájdalom majdnem, csak ez hosszabb ideig fog gyógyulni, juhééé! :? Két nap után jobb, ma pedig hazajöhettünk. Kilátásaim nem túl kecsegtetőek: minimum három hét no rááállás, ami azt jelenti, itthon két mankóval tudok közlekedni, és mindig kell valaki, aki segít ellátni Bogyeszkét. :( Utána se reméljek sokat úgy 6 hétig...

De ami a lényeg: Bogyó jól van, és egy tündérbogár volt. :D Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem mászik még, jó nagy bajban lettünk volna. Viszont vasárnap óta kitartóan billegeti magát négykézlábon, és fejjel előrelendül, így közlekedik... :D Halál cuki, de elég volt neki az a kiságy a mozgáshoz, ami mellém volt tolva. Órákig elvolt, játszott, forgott, lendült a játékokért, szava nem volt. :wink:
Iszonyú cuki volt mindenkivel, nagy szerencsém, hogy mással is elvan, most jó nagy bajban lennénk... És képzeljétek, az én korábban introvertáltnak hitt Manókám mintha nagyon kinylít volna az elmúlt pár hétben: néha konkrétan incselkedett a nővérekkel, vigyorgott, röhögött, hehehézett, a szemöldökét húzgálta felfelé (hogy ezt hol tanulta? :shock: vagy ez ösztönös?), kurjongatott, visítozott, csak néztem néha...(Mondták, hogy hagyjam ott nekik Marcit, annyira édes, mondtam, persze... :P ) Ő is csinálja a macipofát, és a legviccesebb, hogy röfögni is megtanult, ha pedig erőt fejt ki, akkor liheg... Haláli. :D És olyan kunsztokat is tud, hogy fél kezével felkapja a pillepalackot és forgatja... :shock: :) Szóval,Ő volt az én örömöm a bajban és hétfőre én is pozitív voltam, mint egyébként.
Bent egyébként tök jól aludt éjjel, nappal kevésbé, azért nem voltak túl nyugodtak a körülmények, úgyhogy tegnap és tegnapelőtt estére jól elfáradt. Itthon már jobban aludt ma napközben, remélem visszaállunk a régi kerékvágásba, mert persze azért a napirendet nem sikerült bent tartani...
Ja és juhéé, úgy érzem, jobb alsó egyes áttört, és ha ez igaz, akkor lehet, hogy szerencsések leszünk a fogakkal... Jaj, de jó lenne! :)

Ahogy így visszaolvasom magam, egész sok mindent történt 5 kórházi nap alatt... :lol:

Huhh, de rövid lettem, azta! :lol: De nyilván hiányoltatok, szóval csak miattatok... 8)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hannának tegnapra, Bebének, Barbinak és Esztikének mára nagyon boldog hófordulót!!!

Andus Zétikéjének pedig nagyon boldog féléves szülinapot!


Akiket távollétem miatt nem köszönthettem meg, azoknak utólag nagy puszi a kobakjukra!

Reakciózom is, amint képbe kerültem nagyjából, remélem még ma. (a függőség az függőség :wink: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


szia Julcsi, de jó, hogy jöttél!
Úgy sajnálom az egészet!Gyógypuszi!
Hogy oldottad meg a hozzátápit, a fürdetést, éas tudsz-e szoptatni a gyógyszerek mellett?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


julcsi:örülök,hogy ilyen pozitív a beszámolód,már amennyire az lehet ekkora bajban!Marcibogyesz még szép,hogy elvarázsolt mindenkit,mást nem is vártunk tőle és mivel nagyon szeret még jól is viselkedett!remélem sok segítséggel végig ilyen pozitívan tudod végigcsinálni a gyógyulás hosszú folyamatát!puszilunk titeket,Marcibogyeszt pedig duplán!

millye.Te már csak ilyen vagy,szuper anyjuk a gyerekeidnek!jó kötögetést!

én átválogattam a következő méretű ruhákat a Bazsinak,mert hirtelen rövidek lettek a nadrágok és a pulcsiujjak....nő a gyerek mint a bolondgomba!

Kép
nilabali
 
 


zsancy: ügyes Petra. Céklára már én is vadászom.

nilababa: csirkemáj? kaphatnak már? te csináltad?

millye:jó az új avator. Van laptop csak lusta vagyok elővenni.

ladmon: zöld-sárga.Drukk nektek a jó időhöz.

zsu:sajnálom Bebe hisztit.

gerendai zsu: nem az enyém, szerintem nekem sima karikám volt, ez meg köves, ugyanolyan mint az enyém csak piciben.

julcsi:
üdv itthon, Marci egy tündér hogy ilyen jól viselte és így legalább a "segítségedre" volt. Pihenj,gyógyulj!! Használd ki a segítséget, hogy minnél gyorsabban rendbe tudj jönni.

Kép
budabo
 
 


Na megjött Apa, dokihoz ma nem tudtam elmenni, mert csak 7-ig van, majd megyek hétfőn! :roll: Bebe estére persze megjavult, Apával már csupa mosoly, kacaj a világ!

Millye, igen üveges volt, azt jobban szereti Bebe, amit én csinálok nem jön be neki! :( Bebe meg egyre inkább elutasító a cicivel! :(

Gerendai Zsu, hogy viseli Léna a tornáztatást?

Nilabali, remélem holnapra megjavul Bebe, mert jönnek Kreisziék is hozzánk, és nem szeretném, ha Bebe így mutatkozna be Editnek és Alexnek! :?

Julcsi, nagyon örülök hogy írtál! :lol:
Nagyon sajnálom a lábadat :cry: ! De örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, ami segíti a gyógyulásodat is! Marci pedig egy Tündérmanó! :lol:
zsu83
 
 


Bogi, Apa hazajött és már szép az élet Bebének! :D
zsu83
 
 


zsu: ezek a fiuk...Mini tali :cry: irigykedem :oops:

Kép
budabo
 
 


bogi:védőnő szerint már kaphat és üvegeset evett,kecskemétit!

Kép
nilabali
 
 


Zsu, Kreiszi, de jó, hogy lesz holnap is tali!
Tényleg, a mai hogy volt??????????????????????????Amy, Magdi, meséljeteeeeeeeeeeeeek!

Zsu, megy a torna, abból áll a mutatvány, hogy a bal combját kell megfogni és annál fogva felemelni és lóbálni fejjel lefelé, most este addig bohóckodtam neki, míg már kacagott is közben :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


nilababa:akkor keresek én is és megpróbálom. Kecskeméti?

Kép
budabo
 
 


Julcsi-79 na véééégre hogy jöttél :lol: örülök neked! Az a lényeg, hogy hazajöttetek! Gyógyulgass és olvass vissza :D (már amennyire engedi Marci :D

Nilabali nahhhh jelentem könyvek bekötve (mert "hüle" anya precíz és nem hagyja a nagy lányát "bénázni" bezzeg az én időmben... még általánosba jártam már én kötöttem a könyveimet pedig megígértem, hogy ezt nem mondom, hogy bezzeg az én időmben... na mindegy... szóval asszisztálás helyett kötöttem én a könyveket...) Ne is mondd azt, hogy-hogy nőnek a gyerekek... és olyan szomorú voltam én is amikor el kellett tenni a miniruhákat... :roll:

Budabo köszi :D nosza rajtaaaaa tessék elővenni és leporolni a notebookot na nehogy már apa csak úgy kitúrjon és ne tudjunk dumcsizni :D

Zsu83 remélem Bebénél is átmeneti a cicisztrájk mint nálunk volt! :roll: más már nem is hiányozna neked... :? Borzasztóan irigy vagyok a minitali miatt... én is akarok meg Bogi is akar... ááááááá mármint talizni veled :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, Millye tudom, hogy adós vagyok Nektek egy talival! Ti eljöhetnétek! :wink: :D

Bogi, na hogy azért Apa se maradjon ki a buliból, nála fürdetésnél verte ki Bebe a hisztit! :)

Gerendai Zsu, nagyon ügyesek vagytok Lénával! :D

Millye, este rendesen cicizett Bebe! :D
zsu83
 
 


az is kimaradt, Ti is eljöhetnétek! :D
zsu83
 
 


Zsu83 vigyázzzzzz mert szavadon fogunk .... összebeszélünk Bogival és meglátogatunk :lol: Na végre végre éljen Bebe!!! Az én fiam is elalludt... remélem nem lesz szerenád... szép a hangja amikor énekel meg aranyos is csak nem hajnali 3 órakor :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsiiii!!!! Végre itthon!
Gyógyulgass, meg vigyázz magadra meg minden egyéb jókívánság!

Megmutatom neked, milyen jó sapija van Eszteremnek.... Ezt is a Tescos nagybevásárláson szereztük, olyan jókedvrehangoló kép!
Naddon balhés, egérke! :D

Kép

ladmon
 
 


Julcsi nem semmi, szegény lábad! :cry: Tök szuper a hozzáállásod, csak pozitívan! Bogyeszből sok-sok erőt lehet meríteni, iszonyat édes kis fickó :D

Zsuzsi, eljött amit mondtál, kedd óta sírva otthagyás van, anyai szív romjai is romokban vannak már, de asszem akkor is úgy helyes, ha ott hagyom. Ugye? :roll:
Meg szoktam állni az ajtó mögött és megvárom amíg abbahagyja a sírást, csak akkor indulok el, és úgy néz ki ügyik az óvó nénik mert max fél perc és csend van. Olyankor körbekapják őt és igyekeznek lefoglalni valamivel.

Millye, tegnap is meg ma is volt barna kód :wink:
Hiszti, hűűű :shock: anyám, milyen könnyű egy félévessel egy kétéveshez képest... :roll:

Mesinek jobbulást!!!

Hel, sajnálom a pacit :roll:

Bogi tök vagány a bébijárgány :wink:

Nila, fejfájás?

Eszti nagyon kemény a sapijában :D

Zsancy gratula a házhoz :D Nagyon-nagyon iiiriiiigy vagyok! :P

Elif :?:

Ma asszem megdöntöttük a meitai-rekordunkat kerek négy órával, csóri Olivér rendesen össze volt gyűrődve mikor kihúztam belőle :oops: :lol: Elmentünk bölcsis ruhát soppingolni és olyan jól sikerült, hogy délben szóltam apának jöjjön értünk mert egy lépést sem bírok megtenni, nemhogy kikutyagolni a buszig és azzal menni haza. Mivel csak a Z autós ülése volt a kocsiban abba ültettem Olit és annyira ééédes volt benne :D Van is telefonos kép, előkotorom a kábelt minnyá :wink: Apának annyira tetszett benne Olivér hogy azt mondta megveszi neki is nemsokára, úgyis már majdnem kilóg a hordozóból. :D (apa mostanában nagyon rákapott Olira, asszem eljött az az idő hogy már tud vele jobban mit kezdeni, bohóckodni meg ilyenek :D )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zétinek boldog feledik szülinapot, Esztikének, Barbinak és Bebének boldog hófordulót!
Nilabali: még jó, h dagad a melled, ha szépséges Bazsalikomodat dicsérik! Örülök, h neked is bejött a tejszínes hús! Remélem a fejed már jobb.
Stelly: örülök, h megnyugodtál. Nincs is semmi baj Adrika fejlődésével.
Zsufi: igen, még kel éjszaka enni éjfél és 2 között, de olyankor félálomban eszik és alszik tovább. Majd utána 4-6 között, de olyankor már nem alszik vissza, csak 2-3 óra múlva (az a délelőtti alvása)
Ladmon: én nem mertem leírni, de tegnapelőtt nekem is sikerült leégetnem azt a kislábast, amit Alex kajáinak tettem el, olyan szinten, h a fedő gombja alatti műa folyósra olvadt :oops: :oops: . Édes Esztike az új sapijában!
Andus: ne vonulj el, inkább hozz képet Zétiről és Száváról!!!!!!!!!!!!
Millye: nagyon jó az avatárod!
Bogi: szép az új járgány!
Zvera: jó képek!
[quote]O írta:livér annál a fejlődési szakasznál tart, amikor a "ledobom-anya felveszi" játékot játsszuk. Imádom ezta játékot (éreztétek az iróniát? )
ez már nálunk is megy, nekem is a kedvencem (szintén ironikusan :lol: )
Zsu: sajnálom a nyűgis napot, biztos Bebe is érzi a frontot, v. a teliholdat. 180 ml bari, nem semmi, ma Alex is csúcsot döntött barack ügyben, 120 ml-t sikerült ennie. Remélem a cici elutasítása nem komoly! Ja közben olvasom, h este nem volt gond.
Zsuzsi: micsoda mennyiségek :shock:
Julcsi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++küldöm a felépülésedhez! Lesz segítséged?
Millye, Nilabali: tegnap szortíroztam ki vagy 10 rugit meg legalább annyi bodyt, ezeket nyár elején még hordta Alex, most meg már rövidek :cry:
kreiszi
 
 


Köszönöööööm Ladmonom! Tényleg jókedvre hangol az Édesbogár az édes sapiban! :D

Olvasgattam itten és látom, hogy a mi Millyenk egy befőző házitündér is egyéb kvalitásai mellett... Hihetetlen, aludni szoktál? :shock:

Stelly: A képsorozat gyönyörűséges, nem is emlékeztem valahogy, hogy Tamásod milyen jóképű egy pasas! 8)
Örülök, hogy Adrika Ladmonnal és Anyukáddal is ilyen kis barátkozósra váltott. Talán kezd kikerülni ebből a nagyon anyás korszakból, ahogy beszéltük is, hogy ez talán csak egy időre szól...

Hugic: Én is aztat figyeltem, hogy Te milyen szupercsinos vagy! A családod meg szépséges! (És drukkolok, hogy a házeladás csak egy olyan ötlet legyen, amihez nem kell nyúlni)

Holnap folytköv, Emberem igényel.

Jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Kép Kép
Stellynek :wink: (ez az én paradicsomom, kibújt a virágaim között, már van rajta két kis gubics de még zöldek, kíváncsi leszek :))
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.09.03 21:03-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nnna, nagyon látszik a paradicsom :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu és én még azt hittem hogy ma nálunk volt armageddon, Oli ma csak háromnegyed órát aludt egész nap, hát a ti napotok ehhez képest... :( Délelőtt amíg sétáltunk nézelődött, talán öt percre csukta be a szemét, máskor meg olyan jókat alszik a mei tai-ban, délben húzott háromnegyed órát, azóta meg most aludt el fél kilenckor, nem tom hogy bírta. Lehet, hogy sok volt az inger ma séta közben.

(nem is szerkesztettem a fenti üzit... :?)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Millye, Ok! :lol:
Remélem nálunk is nyugi lesz éjszaka! :roll:

Ladmon, király a sapis kép! :D

Zétivera, sajnálom a sírós reggeleket! :(
Nagyon helyes Oli az ülésbe! :D

Kreiszi, délután nagyon bepánikoltam a cicizés miatt, féltem, hogy este se fog kellenni! :roll: Nagyon ügyes Alex is a barival! :wink:
Holnap taliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
zsu83
 
 


Úgy értem, hogy nektek sokkal húzósabb lehetett. Reméljük pihiztek éjjel :)
Lelövöm magam mert már össze-vissza beszélek.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zétivera, ne is említsd a mai napot! :( Na én meg itt netezek, ahelyett, hogy kipihenném a mai napot! :roll: :?
zsu83
 
 


És tök röhej, amíg anyu itt volt tündérbogár volt Bebe! :shock:
zsu83
 
 


Na helló mindenkinek :)

Látom pörögnek az események :)

Először is: JULCSI WELCOME BACK :) nagyon hiányoztál és mielőbbi felépülést kívánok (de lécci a sorrendre figyelj oda :wink: :lol: mábocs, de ez magas laszti vót :)

Másodszor, harmadszor és negyedszer:
Andus Zétijének Boldog Felediket
Ladmon Esztijének boldog hórfodulósat
Hel Barbijának szintúgy

Ötödször: [b]Amy és szép családja[/b]: szuper jól éreztem ma magam, nagyon örülök, h vendégül láthattalak Titeket! Ahogy Vend iszik pohárból! és kakil a WC-be és ahogy mosolyog hát az valami fantasztikó! Tibor pedig nagyon kedves pasas. Remélem, h Ti is jól éreztétek magatokat és h legközelebb is ellátogattok hozzánk! (hazajött a Zuram, oszt a kókuszos sütinek hűlt helye vót, mire leértem a szopi-lefektetés duettből :lol: )

Háááát reagálni nem merek, mert kitiltotok a regény miatt. De azé egy párat röviden.

Stelly - ááááá ugyanígy reagáltam a Dévényes dologra (csak nem írtam le) és másnap is ugyanazt éreztem, mint Te. Szal mi sem megyünk Dévényesékhez :) de azért jól nemaludtam iccaka, annyira járt az agyam :lol:

Zümis - mielőbbi szebb napokat!

Ladmon - láboségetés :evil: , Esztike Sapi: 8) Tesco cuccok: :lol: mi is ott vásároltunk

Kreiszi - láboségetés :twisted: tessék odafigyelni jobban, válság idején ennyi lábost vásárolni :wink:

Gerendai Zsuzsi - hihetetlen pozitívan állsz a dolgokhoz és ettől lesz minden rendben Lénával! :) Ügyes vagy!!!

Nilabali - mulatós iccakához gratula :)

Kép előhívás - én most csináltattam a rossmanban 18 Ft-ért, 200at :shock: holnap megyek értük, remélem jók lettek. Legközelebb ha lesz akció szólok a fórumon, mert látom, mindenki hasonló cipőben jár, ergo 100asával hívja elő a képeket és előtte napokig válogat :?

Lkverus - jajjj de sajnálom a kislányt! Lehet tudni h hogy van? Apukát nem különben... na erre nem is merek gondolni. Iskolakezdés: 8) ahány tanár, annyi elvárás / kérés :twisted:

Zsu - remélem, jobb a lábad! Bebe is nagyon ügyes!

Millye - tetszik az új avatar :)

Na és néhány kép a mai taliról, minnnyá a kövi hszben.

KépKép
hugic
 
 


Jaaa ás a bifsteki! Hát az isteni volt! Merhogy megünnepeltük a kilencediket. Mondtam a Zuramnak, h figyelj, egyelőre kívánjunk még 9et és utána majd megint kívánunk ugyanennyit és így tovább :)
Finom volt a bifsteki és isteni a bor (1 dl! szoptatós anyukának, nem jár több :oops: ), olyannyira jó volt, h mire hazaértünk, totál elálmosodtam, és elfelejtettem, h a Zuramnak a szuperszexi nő is én vok és ájultan hevertem az ágyba :oops: szal pótolni kell :lol:

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok!

Julcsi: örülök, hogy újra itt vagy és jobbulást neked!!! Aranyos Marci, hogy így bírta:)

Ladmon: édes Eszterke a sapijában!

Millye: jó az új avatarod!

Boldog hófordulót a babóknak!:)
Andabella Kép Szeretem a céklát Kép Kenguruval játszom

Kép
Kép
andabella
 
 


Kép
CsiniVend megérkezett Aszódra :)

Kép
ismerkednek

Kép
Szia Vend, megérinthetlek? :)

Kép
Anya, lehúzom a zoknim, jóóóó? :)

Kép
Vend és Marci

Kép

Na még egy pakolós Marciról, és lelövöm magam:

Kép

Ui: Remélem, Amy rendben hazaértetek :)

KépKép
hugic
 
 


millye:oksa, legközelebb leporolom. Taliiiiiiii,taliiiiiiii.Nem bírom ezt a korán kelést,meg főzni is akarnék, addig Fügét járókába rakom...kíváncsi leszek.

zsu:
hehe így járt. Tali oksa,megdumáljuk,csak végre össze islehessen hozni.

ladmon: hát ez nagyon király

zetibebi:köszi.Apáró ez nagyon jó hír, hozd a képet!

kreiszi:köszi. Jó kis torna, manó dobja,te hajolsz,veszed,vissza...és így tovább

hugic,amy: nagyon csinik vagytok és jók a képek. Hugic milyen csillagszeme van Marcinak!

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Na éjszaka kárpótolta a rossz napot Bebe, aludt mint a bunda!
De mérges vagyok rá, mert így nem tudtam sütit sütni Kreiszinek és Alexnek (tegnap délutáni alvásidőbe terveztem ugyebár)! :?

Hugic, köszi már sokkal jobb a lábam, hétfőn megyek vissza dokihoz! :roll:
Nagyon jók a talis képek, Vend és Marci gyönyörűek, na és persze az Anyukáik is! :wink: :D

Andabella, nagyon édes Mesi! :D Hogy vagytok?

Bogi, :wink:

Na húzok mosogatni, aztán várjuk Kreisziéket! :D
zsu83
 
 


Hú, de jók az új talis képek, milyen gyönyörűséges együtt(is) a két kispasi! A két bombanő meg...!
Magdi, annyira nevettem, hogy az az 1 deci borocska milyen unalmas befejezést adott a napotoknak( mármint Apáénak :lol: :lol: )
és igen, még 9 boldogan eltöltött évet kívánok nektek.

Ladmon, a holnapi meglepipartid jól fog alakulni, megnéztem az időt felétek. Csak hajnali 2 körül várható eső, napközben nem(kicsit felhős, de az eső valószínűsége kicsi). És hogy milyen figyelmes, meg ügyes vagy! Mindenki be van avatva? Én imádom a meglepetésbulikat, a legjobb az volt, mikor egy ismerősünk meglepetésesküvőt szervezett az egyébként már feleségének, és a csaj még az esküvői ruhapróbán és a "de szép vagy, csinálunk rólad néhány fotót" közben sem sejtett semmit, aztán végül a Gödöllői kastélyban találta magát hatalmas ünneplő tömeg, kislányai koszorúslányok, pap, meg szertartás(Olyan férje senkinek nincs, amilyen neki) :P :P :P
Ja, http://www.foreca.com/Hungary/Nagykoros itt megnézheted óráról órára. Sajna pont Kecskemétre nincs ,nem is értem, mivel a Nagykőrösi adatok forrása Kecskemét. :shock: De nagyon jó, általában be szokott jönni, amit jósolnak.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


sziasztok!
Egy kávé??? Valaki?

jöttem pár képpel, mert már olyan rég hoztam :)
fogacskákat lehetetlen lefényképezni...pedig nagyon próbálom:)
Kezdődik az iskola:
Kép
szeretem a spenótot!
Kép
ma reggeli hajtépés :)
Kép
lassan 7 hósan:
Kép
Vinci ismerkedik magával:
Kép

Kislánnyal nem tudjuk mi van...remélem jobban !
Gerendai Zsuzsi! Én még el nem engedem egyedül a gyerkekeket sehová, csak bicajozni az utcánkban, akor is figyelek rájuk a kertből.....Oda meg, a homokhoz végképp nem engedtem őket, mert már egy éve is nagyon veszélyesnek nézett ki....meg utálom, mikor a kölkök az utcán lófrálnak, meg a porban-homokban játszanak, ha nagyobbak lesznek sem igen hagyom őket így kallódni.... bár kivédhettelen dolgok ezek, nem tom a kislány szülei kik, meg tudták e hol van...de érdekes gondolkodású népek laknak itt sajnos.
Az én apukám is olyan volt, hogy totál tudta hol vagyunk, nem lehtett ellógni, meg rosszcsontkodni...valahogy mindenki vigyázott ránk, az egész utca, környék...pedig Budapset volt.

millye! jaja, babajóga volt...már nagyon rég voltam, nyár elején...a nagyok miatt nemigen tudtam eddig menni... nagyon jó volt, bár meglepő módon igen fárasztó, kicsit megnőtteka babák, kicsit súlyosak lettek, és a régi lightos babajóga keméyn mamatrona lett...kissé alig kaptam levegőt, totál leízzadtam, met hát Vincit dobálni, emelgetni, kitartani...súlyzósbuli, és még mozog is, meg kacag :):) Szóval nagyon jóóóóó volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.09.04 08:11-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj! Julcsi! gyógyulás!!!! Örülök, ogy a ahngulatod jó, és vidám! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?