Új privát üzeneted érkezett!

Syry!
Mártival minden rendben. Ugyanabba a várandós topikba írogatunk. Sok a dolga a 4 gyerkőc mellett, de a babával minden ok.
Ma még nem volt pecsételésem!!!
Vendég
 


Angie!

Gratulálok! :lol:

tjuca
 
 


Köszi Juca!
Sokat gondolok Rátok, és annyira sajnálom, hogy végül nem jött össze a találka. Pedig Katát is nagyon szerettem volna megnézni. Biztos nagyon vagytok már. Ha van időd, írj pár sort magatokról, mert sajnos semmi időm blogot olvasni. Főleg, most, hogy 8 órában visszajöttem dolgozni.
(Övterelőd még megvan? Most készülök bérelni, de ha a tied szabad, lehet, hogy kölcsön kérném.)
Vendég
 

 
 

Lányok!
Merre vagytok??? Nehogy már kihaljon ez a topik!!! Én kíváncsi vagyok mindenkire!!!

Virág!
Hogy vagytok? Pocaklakó? Írtad, hogy Lilla mostanság aktivizálja magát. Biztos lefoglal, és nem marad sok fölös energiád!

Syry!
Eredmények?

Bea!
Mensi? Úgy-e nem jött?

Mindenki már is érdekel!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak nyaraltunk, most meg lassan indul a suli (Csabim most lesz elsős) meg az ovi (Lehel most kezdi), én meg lótok-futok doki-védőnő-háziorvos-labor stb. között.
Minden ok. bébikével, az az igazság, hogy dacára az összes eddigi terhességmnek, most NEM HÁNYOK! Egyáltalán! Hányingerem, főleg du. van még, de inkább a gyomorégéstől szenvedek jobban. A srácok jófejek, kamilla már mindent eszik a 2 fogacskájával, bútor mellett szépen megy és Évi! Még mindig imád pancsizni! :lol:
nem unatkozom, csak sok dolog így is estére marad (vasalás, felmosás) addigra meg kitör rajtam az álomkór ls könnyen lebeszélem magam mindenről. Volt, hogy a gépet sem kapcsoltam be 1 hétig.
Jövő hétfőn megyek 12. heti uh.-ra és kombinált tesztre (dokim jóvoltából ez utóbbi ingyen).
Viszont, mivel hányás helyett a gyomrom ég, eszek, eszek és eszek...hú, mi lesz velem, így is sokat szoktam hízni. Már most 60 kg-nál járok. persze, ha végre elmúlik a gyomorégés, akkor neki tudok végre állni a szénhidrát diétának, azzal mindig lemegy az első 2 hét alatt 3 kg. Hát komolyan alig várom, hogy elkezdjem!
Na jövök majd, ígérem, ahogy tudok!

Syry!

Szorítok azért a kistesóért!

Márti
borossné becz márta
 
 


Angie
nincs még eredmény. :evil: ma telefonáltam megint, azt mondták próbálkozzak szerdán , az "ünnep előtt biztosan meglesz jelszóval"....(közel két hete, hogy levették a vért.! :shock: )

Márti
Gyomorégés sem kellemes. (nekem csak az utolsó pár hétben jutott ki belőle, de sokszor nem tudtam elaludni miatta.) de talán az enyhébbik változat a napi többszöri rókához képest. Nagyszülők már tudják, hogy érkezik az ujabb unokájuk? vagy csak a 12.hét után jelentitek be?

Tegnap voltunk a csepeli strandon. Máté kezd felbátorodni a vízben. Most már nem csimpaszkodott ránk úgy mint a korábbi vizes helyeken. Úgyhogy párom lehet, hogy szerdán is megy vele (az amúgy is kedvezményes nap.) viszont képzeljétek bicóval mentünk és a két bicikli beviteléért + 1.000 Ft ot akartak kérni. Hát ezzel sem ösztönzik a biciklis közlekedést!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry!
Eredmény :shock:
Bicikli :shock:
Vendég
 


Angie!Köszönöm kérdésedet a 2.hónap sem jött be!!:(Most épp a félidőnél tartok,próbálkozunk ezerrel (persze ésszel)!! :wink: Te,hogy viseled a terhességedet?Émelygés???És társaik??Viszont Ádi tutira leszokott a ciciről lassan 3.hete....tehát tényleg jöhet a tesó!!!:)Igérem szólok,ha megvan a dupla csikos tesztem!!!:)
Kismamik,hogy vannak?Hogy viselitek ezt a nagy meleget?

Kép
bea27
 
 


Bea!
Ádi is a 3. hónapban sikerült :) Drukkolok!!
Én nem érzem a nagy meleget, mert légkondis autóval járok dolgozni, és itt bent is légkondi van. Így teljesen kibírható. Az émelygésem is mintha múlóban lenne. A pecsételés viszont még megvan :evil:
Ádikának már épp ideje volt leszokni :roll:
Vendég
 


Syry!

Tudják már, volt nagy döbbenet! De anyukám és apósom (aki szintén 5., nem tervezett gyerek :wink: ), csillagos hatosra vizsgázott és a nővérem is, Ő szegény csak azt sajnálja, hogy nem Ő vár babát ( Myasthenyaja van, nem is biztos, hogy vállalhat még gyereket, de szeretnének). Anyósom nemigen tudja elfogadni a dolgot, ott megkaptuk, hogy felelőtlenek vagyunk (pedig nem is, de felnőtt emberek révén 1x megmondtuk, hogy védekezés mellett lettem terhes, ha Ő ezt nem fogadja/hiszi el, az Ő baja), az a kényszerképzete, hogy rögtön szándékosan bepróbáloztunk, hogy még a jelenlegi cs.támogatási rendszerben szüljek (nem érti, hogy én 2 év GYED után így is-úgy is kb. 1 évig lennék szabin, mire elfogynának a felgyűlt szabadságok-óvónőként nekem évi 46 nap jár), szóval Ő finoman szólva nem örül felhőtlenül, de azt azért már megmondta, hogy, ha lányunk lenne, Annamáriának vagy Kingának kellene neveznünk!
Anyukám férje meg nem mondott semmit nyíltan nekik, de anyukám szeint neki az a véleménye, hogy nem feltétlen kéne megtartani a babát, de nem szól bele ( hát jobban is teszi)!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak nyár van még mindig és pörgés. Állandóan jövünk megyünk. Pocak hatalmas, de majd dobok képet.
Dani jól van mocorog sokat.
Lilla meg "nem" halad jó úton a szobatisztaság felé :) nagyon kis ügyes. Nem is erőltettük. Valahogy magától jön.

Márti
Örülök, h jól vagy. Majd azért beszéljünk valamikor, de tudom nem egyszerű. Nekem Lilla mellett is elég fárasztó, hát még neked a 4 mellett.

Syry
:( vérvétel....nem semmi 2 hét. Szorítok, h végre összejöjjön az a kicsi babó. Nálatok biztosan jó helyen lenne.

Angie
Örülök, h te is jól vagy.

Bea :( de addig jó, míg + vagy.

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Nálunk is nagy a nyüzsgés, felfordulás.... szinte semmi időm itt lenni a gép előtt. Csodálom azokat az anyukákat, akik tudnak fórumozni. Ritkán azért szoktalak benneteket olvasni :oops: írásra már nem telik :( Máté okos nagyfiú, nagyon jól megy idáig a szobatisztaság "kopp-kopp" éjszaka van csak pelus. Beszéd is jól megy neki, most már 2-3 szót is össze mond. Okossága mellett rossz egy kicsit :? borzasztóan tud sikongatni, de végül is örömébe, na meg az apukáját húzza vele, Ő meg kiborul. Van valami amivel lelehetni szoktatni? Vannak kisebb büntik, de semmi haszna. Mondtam apának, hogy jobb mintha harapna.... A másik, meg hogy meglepiből meglátogatott minket a gólya :) ha minden jól megy áprilisba születik a tesó!!! Őszintén szólva kicsit berezeltem, de látom, hogy Fleur gyerkőcei között se lesz sok korkülönbség.... majd tőled tanulok.

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


Ági!
De jó, hogy jelentkeztél! Először is gratula a ketteskéhez! Jó pocakosodást! Nem kell aggódnod, nem lesz épp olyan kicsi a korkülönbség. Majdnem két és fél év, egyáltalán nem kevés. Szilárd most kezdte a kiabálást, és ő tanulta az unokatesójától. Rá már rá lehet szólni, és abbahagyja egy időre. Nem tudok leszoktatási módszert. Tetszik nekik a hangjuk, így tűrnünk kell :)

Virág!
Hát már te is régen jelentkeztél. Örülök, hogy jól vagytok. Szilárd is magától kezdte el a szobatisztaságot. Igaz, éjszaka még néha bepisil, mert 10 órákat alszik, és tejjel alszik el, ezért hajnalban fel kell vennem megpisiltetni, különben nem bírná ki. De ennyit szerintem még egy felnőtt sem.
Vendég
 


Ági
Szívből gratulálok :) ne legyél berezelve :) az eleje biztosan nem lesz könnyű, de később majd jól eljátszanak egymással a gyerekek.
Vigyázz magadra és gyere, ha tudsz.
Lilla is sikítozik (nála ez egyfajta védekezés is. Olyan mint másoknál a verekedés vagy harapás) egyelőre nem nagyon akar leszokni. Próbáljuk rávenni, h ellenünk ne alkalmazza.
Máté nagyon szép kisfiú.

Angie
Estére még nem is próbáltam, még ráérünk. Este sokat pisil, mert sokat iszik.
Viszont a múltkor autóztunk is pelus nélkül és nem volt baleset. Büszke vagyok rá :)

Eszter
Bocs lógok a visszahívással, de már megint annyi minden volt. Mikor kezdtek? Hogy vagy? Tali?

Kép

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Virág!
Én Szilárdról levettem az autóban is a pelust, és sosem pisilt be. Valaki mondta, hogy ne zavarjam azzal össze, hogy hol adok rá hol nem (nappal). Tettem egy zacsit a popsija alá, de mivel sosem pisilt be, nem sokáig kellett zacsizni. Viszont vittem 3-4 cserebugyit, és cserenacit, ha baleset történne. Két hét alatt ügyesen megtanulta, és azóta nincs semmi cserecucc nálam.
Vendég
 


Angie
No azt én is észrevettem, h megkavarodik. Néha adunk rá pelust.
És utána előfordul, h becsorog, mert azt hiszi mehet a pelusba. Viszont amikor meg ráadom a pelust, jelzi a pisit meg nézi, h folyik e mert azt hiszi becsorog. Váltás ruci nálam is van mindig.
Csak a kaki még nem megy bilibe/WC-be.

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Fleur!

talit megbeszélhetnénk már tényleg :) nekem is sokszor eszembe jut, de hogy mikor????? :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:

én most jöttem tegnap először dolgozni 2-3 hét után, így mostanság megint fél éjszaka járok haza...
Sziget volt, utána meg beteg lettem :?

míg otthon döglöttem, nem akartam szólni, mert Pupyra és Zsófira is sikerült ráragasztani...vagyis Pupyval együtt szereztük ezt a szuper bacit a Szigeten...háááát, máskor így bulizzunk 3 napot :?

mindennel csúszunk, pl. a betegség miatt...elég lázas voltam ahhoz, hogy elnapolja a doki a dolgokat, így várunk tovább...abban már legalább jók vagyunk, kicsi a hiba lehetőség :?

azért szoktam bekukucskálni, de sosem teszel képet :evil: :evil:

Angie!

Nálatok remélem minden rendben van :)
Hogy bírod a megpróbáltatásokat? :)

Ági!

Gratulálok, és boldog pocis hónapokat! :)

puszi Mindenkinek: Eszter

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Panka
Gratula a szobatisztaság felé haladáshoz!

Kacsa
Hogy állsz az ágyválasztással?
Levi az ágy szélén "reszeli" a fogait, remélem, nem jelölik meg az ufók. :)

Syry
Gratula a 20. foghoz!

Márti
Jó, hogy jöttél. :)
UHn minden okés volt?
Anyósod és anyud férje monnnyon le!

Ági
Gratula a kistesóhoz!!!

Eszter
Sajnálom a betegséget. :( Mikor mehettek legközelebb?

Tegnap voltunk 15 hós oltáson, nagy kiabálás volt. Szerény meglátásom szerint rosszul viselte Levi, hogy le lett fogva. Egyelőre nem volt gond, remélem, így is marad. Méretileg kb 82 cm (kilógott a teknőből :D) és 11,54 kg.
Önállóan még nem óhajt járni, viszont minden gond nélkül feláll és leül, álláskor nem citerázik a lába. :) Nagyon várom, hogy mikor teszi meg az első lépéseket. Addig is vadul száguldozik az autójával. :)

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.28 22:44-kor.
Vendég
 


Lányok!
Most egy kicsit szomorú vagyok, mert a 12. heti genetikai UH-n vastagnak mérték a tarkóredőt, pontosan 2,9 mm-re. Ez még határértéken belül van (3 mm a határ), de mivel én még nem töltöttem be a 12. hetet, és a magzat kicsi, ez nagynak számít. A véreredmény csak két hét múlva lesz meg, ami még esetleg javíthat az eredményen, de a koromat is figyelembe véve nagy valószínűséggel pozitív eredmény fog kijönni, és amniócentézis kell csináltatnom, ahol 100%-ban kiderül, hogy Down-kóros-e vagy van-e más kromoszóma rendellenesség. Úgy döntöttem, hogy nem várom meg a két hetet az eredménnyel, és ma bejelentkeztem az Istenhegyi Géndiagnosztikai centrumba, ahol azonnal van eredmény, és a gépeik is profik (nem mint a MÁV-ban, amivel nekem tegnap csinálták). Itt az orrcsontot sem igazán tudta behozni, bizonytalan volt, hogy azt látja-e (pedig szerintem egyértelműen látszódott).
Nagyon izgulok, gondoljatok rám! Majd jelentkezem, hogy mi lett a mainak az eredménye, de én arra vagyok felkészülve, hogy magzatvíz vizsgálatra kerül majd a sor.

Puszi mindenkinek (holnaptól két hétig Olaszban nyaralunk, addig még megpróbálok röviden írni az eredmény miatt).
Vendég
 


Angie!

Feltétlenül gyere az erdeménnyel! Drukkolok nagyon nektek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Angie!

Drukkolunk és várjuk az eredményt!!!

Több vastag redős babáról is tudok, akiknek az ég világon semmi bajuk nincs!!! De inkább legyenek meg a vizsgálatok, akkor nyugszik meg az ember lánya!

kacsa14
 
 


Sziasztok!
Bocs hogy csak ritkán írok!
Angie!
A tarkóredő mérést azért csinálják pont a 12. héten, mert onnantól kezdve vékonyodik, míg a végén eltűnik. Általában a 13. hét végén már nem is mérhető. Azt írtad hogy neked korábban csinálták. Szerintem emiatt is lehetett magasabb az érték!
Próbálj megnyugodni!

Kép
faul
 
 


Angie!
Drukkolok nagyon!!!!+++++++++++++++++
Jó nyaralást, próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni!:)
Én is inkább a véreredményben bíznék, de szerintem nem lesz gond :wink:
pankaa
 
 


Angie
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!
akkor még a nyaralás előtt tudsz-menni az Istenhegyire, ugye???

Én csütörtökön tudtam meg a hormoneredményt, nem láttam a papírt, csak a doki felsorolta telefonon mindegyik hormont, és mondta hogy a normál tartományon belül vannak az értékek. megbeszéltük, hogy megint bejelentkezek a rendelésére, hogy megbeszéljük a továbbiakat. ő így mondta: "szőjjünk terveket" :D az átjárhatósági még mindenképp hátra van.

Tegnap jelenlegi-és volt kolléganős buliba voltunk, Máté és a párom is. ott is volt egy pocakos anyuka- félidős!!!!!!!!!! :wink:

Ági
még nem gratuláltam a kistesóhoz! a kis korkülönbség miatt ne aggódj, annak is van előnye. korban közelebb lesznek egymáshoz, jobban tudnak majd egymással játszani! majd jelentkezz, néha, hogy mi újság!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Angie!

ha visszajössz írj, ha kell övterelő.

egyik barátunk kétszer végigcsinálta a mókát, mindkétszer 1:20 volt az eredménye, nem kell mondanom, ez mit jelent. mindkétszer egészséges gyereket szült. egyik fiú, másik lány.

remélem nálatok sem lesz másként.

mi jól vagyunk köszi. ha olvasni nincs is időtök, mint ahogyan nekem írni :lol: fotókat itt nézhettek. sziasztok!

http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... ?g2_page=2

:wink:

tjuca
 
 


Juca Te sem igen szoktál senkinek sem írni, azt az 1-1 embert leszámítva, akik miatt benézel ...

(bocsi, nem akarok vitázni, de ez kijött ...)

kacsa14
 
 


Kacsa!

így van. nem is írtam mást. nincs időm írni. sőt, sokszor olvasni sem. a fényképekekre redukálom az információ beszerzést. nagyon ritkán nézek csak be a babanetre már.

tjuca
 
 


ja, bocsi, úgy értelmeztem, amit írtál
(ha olvasni nincs is időtök, mint ahogyan nekem írni), hogy
nekünk nincs időnk Neked írni

akkor nem szóltam semmit, bocsi még1x

kacsa14
 
 


ha-ha-ha

nekem meg itt kellet ülnöm és háromszor elolvasni, mire leesett, hogy te hogyan értetted, amit én írtam. de megvagyok. vitzes is lenne, ha nekem írnátok, miközben én nem is járok erre... :twisted: :twisted: :twisted:

újra kell már töltenem az akksimat.

nincs gond. :wink:

puszi

tjuca
 
 


ja de. Monyót csekkoltam, és kimondhatatlanul örültem. ha erre járna. :lol:

tjuca
 
 


Juca
én még egy régi motorost láttam, hogy lesz tesó náluk:
Dbogica
már nem tudom hol: 2010 márciusi-vagy áprilisiaknál. (remélem nem baj, ha elárultam.)

Monyónak én is retttttttttenetesen örültem.
(érdekes, én inkább a képnézegetéssel vagyok bajba, ha betesznek egy linket, lusta vagyok rámenni sokszor és kattintgatni. :oops: , ha viszont közvetlen ide tesznek be képet a hozzászóláshoz, azt megnézem.)

Én ma kicsit szomorú vagyok. Ma elvitték a Dédit öregek otthonába a párom testvéréék. egy hónapot kórházban volt, aztán egy hetet itthon. most már pelenkáztuk. az értelmével, tudatával továbbra sem volt gond. viszont fizikailag nagyon-nagyon gyenge. :( a kórházi zárójelentésébe ezt írták: napi rutinfeladatok ellátása súlyos probléma. végülis teljesen beletörődött hogy otthonba megy, nem tiltakozott. tegnap este elbúcsúztam tőle, de nem örökre persze, hétvégente megyünk hozzá látogatni.

Bocs, hogy ilyen lehangoló most a hozzászólásom.
:cry: de most ez foglalkoztat.

Kép

Kép
syrynx
 
 


hy.

:wink: en is olvasok :wink:

syrynx sajnalom a dedit,ez tenyleg szomoru.

szoritok a kistesoert :!: :wink:

juca edesek a gyerkocok.tok jol all neked a rovidebb haj :wink:

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Juca
Édesek a gyerekek, jók a képek :wink:
Az az epres ruha Katán,jajjj, cukiiiii :)

Monyó
Nagyon örülök Nektek!!! :)
Hatalmas gratulaaaaaa! :)

szisszka
 
 


Eszter
Nem baj, majd hívsz, ha jó lesz, csak még nov előtt :)
Betegség :(

Maci
Hú hát Levi nem kicsi :) Lilla most 11 kg és 86 cm 2 évesen :)
A járással időben van, az oltásos sírás meg jogos :wink:

Angie
++++++++++++++írj remélem minden ok.

Syry
Az jó, ha jók a hormonok. Lehet kapsz egy kis gyógyszeres segítséget és már jön is a baba.
Dédi :(

Monyó
Azért néha igazán írhatnál is :)

Szisszka
Írsz privit, h hol is laktok pontosan. Mi is itt :)

Juca tényleg hatalmasak a gyerkőcök és a hajad határozottan jobban tetszik nekem így :)

Tegnap 4D voltunk, klassz volt nagyon szépen látszott Dani baba, aki szép nagy. Méretei alapján 1 héttel nagyobb, szóval nem lesz kicsi :) 1500 g felett van már most.
És hosszú a lába is állítólag. Az arca meg édes kis pufi volt és tiszta enyém a szája. A nóziján még vita van, de talán az is inkább az én családomból jön. Majd teszek képet valamikor.

Szobatisztaság ügyileg kissé el vagyok kenődve, mert amilyen ügyes volt mostanában annyi baleset van. Persze nem hibáztatom, csak lehet még nem érett meg rá.
Kaki mindig máshova sikerül, csak nem a bilibe :( úgyhogy ma eldöntöttem, h pelus és megvárjuk a kakit. Nem akarom, h sikertelenségi érzése legyen. Ha vagyunk valahol és játszik akkor a pisivel is balesetek vannak.
Úgyhogy a csak bugyi nekünk mégsem jött be, mert azóta rosszabbul megy.

Bölcsi: hétfőn kezdtük volna, de nem engedik. Már tudom pár napja, csak nem írtam. Eléggé kivoltam miatta, mert másképp készültünk. Lehet most páran kivagytok, h én itthon leszek és mégis gondolkoztam a bölcsin.
Persze utólag lehet jobb is így nem lesz annyit beteg és nem hozza haza a picinek meg nem érzi magát kirekesztve.
Most azért Csana-ban gondolkodunk, mert azért nagyobb foglalkoztatásra szüksége lenne (Dani mellett az első időben nagyik nélkül nem tudom, hogyan oldanám meg). De csak 2 napot adjuk be 1 héten. Mondjuk nem is bírnánk többet anyagilag, de nem is adnám be többre. A bölcsibe sem biztos, h minden nap vittem volna. A lényeg az lenne, h jól érezze magát, játszon, mondókázzanak vele és kötetlen legyen.
A Csana ilyen szempontból biztos, h jobb és az Erzsi néni akivel lesz nagyon aranyos. Persze ott van, h nem óvodapedagógus, de 2 napra sztem ez nem is számít. A nagymamák sem óvodapedagógusok mégis elvannak az unokákkal.

Amúgy Lili nagyon sokat dumál és jókat mulatunk rajta. Van, h csak úgy magának magyaráz a kocsi hátsó ülésén mi meg csak nézünk :)
Cumival küzdünk. Napközben elveszem tőle, de nagyon kell terelnem, mert mostanában állandóan kéri vissza. Mondjuk a foga is jön az hátsó rágók. Alváshoz nagyon kell. Meg anya is :oops: a nyakamat átölelve alszik el. :?
Ami jó érzés mert ilyenkor összebújunk, szeretgetjük egymást, de néha meg rossz, mert mennék, vagy nincs kedvem hozzá és neki mindig kellek. Meg hát más nem jó csak én.
És ez kicsit nehéz lesz, ha már Dani is itt lesz, de majd alakul mind a két gyerek egymáshoz, remélem.

Kép

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Ági!

Én még nem is gratuláltam a kistesóhoz, úgyhogy most megteszem: hatalmas gratula, és gondtalan pocakosságot kívánok! Szépek vagytok Mátéval :)

Maci!

Szép nagy már a fiatalember, és olyan édesen autózik :)

Syry!

Az mindenképp jó, hogy a hormonok rendben vannak. Megvan már az átjárhatósági időpontja?
Déditeket nagyon-nagyon sajnálom :(

Fleur!

De édes lehet Dani baba, képet feltétlenül dobjál róla! Jól megnövesztetted ott bent :)
Szobatisztaság miatt ne aggódj, Dóri már elmúlt 2 éves, mikor levettem róla a pelust, mert ő februári, és két év múlva májusban kezdtük. 3 nap alatt simán szobatiszta lett, akkorra érett meg rá. Előtte is volt egy satnya próbálkozásom (nem nevezem meg melyik családtagom nyomására), de kudarcba fulladt, nem is próbálkoztunk tovább, kivártuk azt az időt, mikor én elérkezettnek láttam az időt, és így már ment. Nevezett személy tanácsaira azóta nem hallgatok :twisted:
Bölcsit sajnálom :cry: Hol találtál családi napközit? Amiket én hívtam, hááát... Vagy méregdrága (még olyat is találtam, ami 4 eFt/ NAP!!!), vagy számomra megközelíthetetlen az ikerkocsival :(

Mi megjártuk a gasztroenterológiát a Dórival a nemevés miatt. Doki szerint lehet, hogy lisztallergia. Most frászban vagyok két hétig, addigra lesz meg a vérvétel eredménye. Nagyon félek, hogy igaza lesz :cry:

Aprócskáim olyan édesek, profin gurulnak mindenfelé, már négykézlábra is állnak, de még nem indultak meg mászni. Na, addig jó nekem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

LisztALLERGIA vagy GLUTÉNÉRZÉKENYSÉG??? Mert nem mind1, az all. kinőhető, az érzékenység (cöliákia) nem ...

kacsa14
 
 


bocsi, csak etettem közben, jövök bővebben is

Évi!

Na, csak azért kérdezem, mert van allergia típusú glutén/gabona allergia is, ami olyan, mint nekünk a tej, kinőhet és van a cöliákia, ami vmi. enzimzavar vagy anyagcsere vagy nemtomi, de az nem nőhető ki.

Szobatisztaság miatt ne aggódj, Dóri már elmúlt 2 éves, mikor levettem róla a pelust, mert ő februári, és két év múlva májusban kezdtük.


Ezt részleteznéd? Mert akárhogy számolok, nem jön ki, hogy egy 3,5 éves gyerekről, ha 2 évesen levették a pelust és 2 év múlva kezdték a szobatisztaságot, akkor már 4 éves ... Gondolom, vmit. félreírtál :)

---

Amúgy szobatisztaság témában én sunynogok rendesen, ha észrevettétek. Ugyanis én is a kivárok elven vagyok. Nekem nincs idegem ahhoz, hogy napi 3x összepisiljen vmit. Esténként fürcsi előtt ráültetjük, hiába nem pisilt 3 órája, akkor se pisil ... Tudja mi mire való, de még nem érdekli. Úgyhogy várok én is, mert Évihez hasonlóan én is ilyeneket hallottam, hogy a megfelelő időben pár nap alatt megvan a dolog, balesetek, feszültség nélkül.

---

Fleur!

Szerintem jól teszed, hogy beadod Lilit közösségbe.
Csaná-ba én is adnám, de itt csak egész hetes, egész napos van, olyanba pedig nem szeretném. Pedig Timi is igényelné a közösséget, a gyerekeket.
Biztosan jót fog tenni Lillának is + legalább lesz kis időd kettesben Danizni is.

kacsa14
 
 


ja és Évi!, képzeld, Veletek álmodtam :)
Nálatok voltunk vendégségben, vmi. régi gyárépületben laktatok, ami irtó nagy volt és nagyon-nagyon ízlésesen, szépen volt berendezve, de hogy hogy és miért kerültünk oda, az nem derült ki ... :lol:

kacsa14
 
 


Kacsa!

Gluténérzékenység :cry: Ill. remélem, hogy nem :cry:
2006. februári, tehát 2 év múlva, 2008 májusában vettem le róla a pelenkát, nem a két éves korához képest 2 év múlva. Így rendben?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Reméljük és drukkolunk, hogy ne az legyen!
Írj, ha van eredmény!

Pelustéma OK :)

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Angie!
Nagyon izgulok az eredmény miatt, várom, hogy írjál!!!

Ági!
Gratulálok a kistesóhoz! :)

Maci!
Nagyon vagány Levi a járgányon! ;)

Fleur!
Nálunk van családi napközi, de csak aaaaaa... hogy is mondjam... hátrányosoknak... :roll: Persze azoknak ingyé... :roll:

Mi vagyunk, vagyogatunk, oviba jár Kende, nagyon élvezi, szeret menni, az alváskor van a nyűglődés, de erre számítottam... Kedden majd elvisszük az itthoni párnáját, az ottanival egyáltalán nincs kibékülve, nem hajlandó ráfeküdni, csak amikor már totál elfáradt, így pedig nehéz elaludni. Mert egyébként meg három alkalommal is elaludt már, tehát nem veszett ügy...

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!!Angie???
Rólam csak gyorsban annyit,hogy ez a hónap sem jött össze,de nem is tudom,hogy mikor van peteérésem,mert kicsit össze-vissza lett a ciklusom,amióta abbahagytam a szopiztatást!:(Na sebaj,jövőhéten meglessük UH-án!Most nemtudok többet irni,mert mennem kell Ádihoz (beteg).Ahogy igértem:Jövök majd a 2 csikos teszttel!Majd...... :?

Kép
bea27
 
 


sziasztok!
hát (nem meglepő módon :evil: :cry: ) ez a hónap is ugrott. már az lenne számomra a csoda, ha egyszer pozitív lenne a teszt. tegnap (helyesebben vasárnap este féltízkor megjött...) pedig hétfőn akartam tesztet venni, mert a 35. napon tartottam már.

no, de megpróbálok előre nézni (így másfél év után :x ) szept 15 -én megyek dokihoz, párom is jön és megbeszéljük a továbbiakat, átjárhatósági és hogy azután mi legyen. most mondtam Apának hogy lehet hogy szóba kerül az inszem, ezt elfogadná ő is. de lombikot nem akar. (reméljük nem is lesz rá szükség.)

Bea nagyon-nagyon szorítok, hogy nektek NE KELLJEN ENNYIT VÁRNI.
Teszel Ádiról egy képet, már rég láttuk!

Évi
nem is tudtam, hogy ilyen problémák vannak Dórinál. A "nemevés" miben nyilvánult meg nála és mióta? Máté se mindig eszik rendesen. van hogy több napig se eszik főtt ételt. ami a fogára való (joghurt- natúr vagy gyümis mindegy, az jöhet, meg a gyümölcsöt is szereti.) bár anyukám gulyáslevesét nagy élvezettel ette.


Norwell
Kende már ovis! :shock: aztaaaaaa. Sári nem hiányolja napközben a bátyust?

szobatisztaság: még nálunk se tökéletes a dolog, van hogy napokig szépen szól, vagy mi figyelmeztetjük, hogy pisiljen. de néha történik baleset még. a kaki viszont meglepő módon szinte mindig a wc-be megy.



pá-pá

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry!
Sajnálom a pirit... :(
Első napokban nem bírt magával mit kezdeni Saci, állandóan Kendét kereste, hol van Kende, mit csinál Kende, ez ment egész nap. Tegnap meg ma már játszott egyedül is, sztem most kezd rájönni, hogy így is lehet... Kendénél viszont most jön a feketeleves... :roll: Reggel sír, hogy nem akar oviba menni, nehezen is megy be, meg napközben is sokszor sír... Enni sem igazán hajlandó, pedig híresen jó evő. Ha hazaérünk, akkor meg nem győz kajálni... Hát, majd belejön szegénykém, sztem most fogta fel, hogy ez nem csak pár napos akció, hanem biza mindig menni kell... Azért ma már jobb volt egy kicsit, mint tegnap, próbálok bizakodni...

Bea!
A kutyafáját, pedig már nagyon reméltem, hogy ÚGY jössz... :(

Angie!?!?!
Izgulok ám még mindig!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm, hogy izgultatok értem. Sajnos, az eredményt szombaton tudtam meg, amikor már külföldön voltunk, és nem tudtam a netre jönni. Az eredmény katasztróvális lett, 1:4-hez, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 25% esélye van a down-kórnak. Szilárdnál 1:7000-hez volt, ami nullát jelent. Tehát, teljesen fel vagyok készülve a legrosszabbakra.
A rossz hir ellenére sikerült jól érezni magamat, kikapcsolódni, bár az első pár napi állapotok közelitettek a pokolihoz. De sikerült elfogadnom azt a lehetőséget is, hogy beteg.

Juca!
Biztató, hogy a barátnőd kétszer is egészséges babákat szült az 1:20-as eredménnyel. Bárcsak az enyém is 1:20-hoz lenne! De sajnos, az enyém ehhez képest katasztrófálisnak tűnik.

Hétfőn megyek az Istenhegyire, lepény mintavételre, aminek az eredménye még azon a héten meg is lesz. Pozitivitás esetén még meg tudják talán szakitani műtéttel. Ha megvárom az amniót, és pozitiv, akkor meg kell szülni megszakitás után, amit nagyon nem szeretnék.

Hát ezek a lehetőségek :cry:

Eredményekkel jelentkezem. Addig bocsi, de nincs kedvem olvasgatni.

Puszi,
Vendég
 


Angie
:cry:
bízom benne, hogy a mintavétel negatív lesz!!!!!! annak kell lennie!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx
 
 


sziasztok.

Angi tiszta szivbol szoritok+++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyo83
 
 


Angie: nagyon-nagyon gondolok rád!! Az Istenhegyin jó kezekben leszel és szorítok, hogy a legjobb eredményt kapd!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Angie!

A legjobb híreket kívánom, és nagyon fogok drukkolni!!! Addig is ölellek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Angie!

Drukkolunk Neked és várunk a hírekkel!!!

kacsa14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?