Eszter
Nem baj, majd hívsz, ha jó lesz, csak még nov előtt
Betegség
Maci
Hú hát Levi nem kicsi
Lilla most 11 kg és 86 cm 2 évesen
A járással időben van, az oltásos sírás meg jogos
Angie
++++++++++++++írj remélem minden ok.
Syry
Az jó, ha jók a hormonok. Lehet kapsz egy kis gyógyszeres segítséget és már jön is a baba.
Dédi
Monyó
Azért néha igazán írhatnál is
Szisszka
Írsz privit, h hol is laktok pontosan. Mi is itt
Juca tényleg hatalmasak a gyerkőcök és a hajad határozottan jobban tetszik nekem így
Tegnap 4D voltunk, klassz volt nagyon szépen látszott Dani baba, aki szép nagy. Méretei alapján 1 héttel nagyobb, szóval nem lesz kicsi
1500 g felett van már most.
És hosszú a lába is állítólag. Az arca meg édes kis pufi volt és tiszta enyém a szája. A nóziján még vita van, de talán az is inkább az én családomból jön. Majd teszek képet valamikor.
Szobatisztaság ügyileg kissé el vagyok kenődve, mert amilyen ügyes volt mostanában annyi baleset van. Persze nem hibáztatom, csak lehet még nem érett meg rá.
Kaki mindig máshova sikerül, csak nem a bilibe
úgyhogy ma eldöntöttem, h pelus és megvárjuk a kakit. Nem akarom, h sikertelenségi érzése legyen. Ha vagyunk valahol és játszik akkor a pisivel is balesetek vannak.
Úgyhogy a csak bugyi nekünk mégsem jött be, mert azóta rosszabbul megy.
Bölcsi: hétfőn kezdtük volna, de nem engedik. Már tudom pár napja, csak nem írtam. Eléggé kivoltam miatta, mert másképp készültünk. Lehet most páran kivagytok, h én itthon leszek és mégis gondolkoztam a bölcsin.
Persze utólag lehet jobb is így nem lesz annyit beteg és nem hozza haza a picinek meg nem érzi magát kirekesztve.
Most azért Csana-ban gondolkodunk, mert azért nagyobb foglalkoztatásra szüksége lenne (Dani mellett az első időben nagyik nélkül nem tudom, hogyan oldanám meg). De csak 2 napot adjuk be 1 héten. Mondjuk nem is bírnánk többet anyagilag, de nem is adnám be többre. A bölcsibe sem biztos, h minden nap vittem volna. A lényeg az lenne, h jól érezze magát, játszon, mondókázzanak vele és kötetlen legyen.
A Csana ilyen szempontból biztos, h jobb és az Erzsi néni akivel lesz nagyon aranyos. Persze ott van, h nem óvodapedagógus, de 2 napra sztem ez nem is számít. A nagymamák sem óvodapedagógusok mégis elvannak az unokákkal.
Amúgy Lili nagyon sokat dumál és jókat mulatunk rajta. Van, h csak úgy magának magyaráz a kocsi hátsó ülésén mi meg csak nézünk
Cumival küzdünk. Napközben elveszem tőle, de nagyon kell terelnem, mert mostanában állandóan kéri vissza. Mondjuk a foga is jön az hátsó rágók. Alváshoz nagyon kell. Meg anya is
a nyakamat átölelve alszik el.
Ami jó érzés mert ilyenkor összebújunk, szeretgetjük egymást, de néha meg rossz, mert mennék, vagy nincs kedvem hozzá és neki mindig kellek. Meg hát más nem jó csak én.
És ez kicsit nehéz lesz, ha már Dani is itt lesz, de majd alakul mind a két gyerek egymáshoz, remélem.