Én is itt vagyok ám!
Olvaslak titeket,és közben ezerrel pakolok,amit fúj de utálok...költözni is utálok..na de sebaj egyszer ennek is vége lesz.
Olvasom hogy sokan meg ilyedtettek Andus hsz-tól.Nem szabad!
Eszti a te csemetéd a legügyesebb kis csaj a topikba,nem hinném hogy valami baja is lenne Adri babának,jó az tényleg furi hogy ő 7hósan már olyan dolgokat művel mint egy 1éves kisgyerek.De istenem...lehet hogy zseni a gyerek
Minden 1milliómodik kisbaba zseninek születik(de én nem hiszek a sztatisztikákba)írod hogy 2tárgyat ütöget össze lehet zenész lesz a drága?most komponálja első művét!Nem kell egyből rohani a Dévényis nénihez,mindenki rohanna aki beparázik nem lenne idő azokra akiknek kell egy kis segítség.(jójó tudom mindenki fél ,hogy nehogy gond legyen ,de ha annyi orvos megvizsgálta a babókákat és TÖKÉLETESNEK találta akkor NO PARA!!!Főleg ha megbízol az orvos szakvéleményében és tudásában,én maximálisan megbízok az enyémben mert mikor Petrát vizsgálja 100%-ba oda koncentrál,nem csapja össze a dolgokat,(még a telefont se veszi fel)sokat beszélgetünk ,kérdez és közben a gyerek mozgását figyeli,sőt mikor csipőszürés volt ő azt mondta tökéletes, de mivel nem szakja ez a terület ő inkább elküld egy erre szakosodott orvoshoz,aki megkérdezte minek jöttünk ?Pedig csak akkor raktam le Petrát a vizsgáló asztalra...Azt mondta láttni azt ha a baba lába nem jó.De megnézte és ő is azt mondta semmi baja.Én is mindig parázok mindentől de már leszokóba vagyok úgyan is Petra megérzi mikor streszelek és olyankor nyünyögi...
Na jó nem ugatok bele...meg láttom ezt ti letisztáztátok,csak próbáltam a lelkedhez beszélni...és kicsit megnyugtatni
Panna:
Te se parázz Hanna egyáltalán nincs lemaradva a kortársaitól,ne értsetek félre de Hannát ne Adrihoz,Fügéhez ,és Bencuzhoz hasonlítsd,ők sokkalta előrébb tartanak a korukhoz képest.Hanna saját ütemében fantasztikus módon fejlődik,és a többi baba is.(ha őhozzájuk hasonlítgatnánk a babákat ..akkor jajjaj..elszabadulna itt a pokol)
Ladmon :
Na milyen egy 9kg-os babát tartani a karodba?Átérezhetted milyen lehet 1órán át tartani a kis bogyómat mikor hisztis....Mint ma
szakad az eső, fúj a szél ,sötét van,és hideg is.Tegnap meg pólóba sétáltunk...ezt utálom itt
Ikrevus HEl:
Ezek szörnyű hírek!!!(mindig elszomorodok az ilyen híreken és képes vagyok magaménak tudni a történéseket,tegnap is végig bőgtem a híreket a lakástűzben meghalt 16éves lányon...pedig hát azt sem tudom ki volt)
Tudom nem szabad vádaskodni,de a gyerekek szülei egyszer sem vették észre hogy a kicsik hol játszanak.?...én apukám nem tudom hogy csinálta,de előbb tudta merre kovályogtunk a faluba,minthogy haza értem volna...
Na jó folytatom a pakolászást....
Remélem senki nem értett félre és nem bántottam meg senkit,és a lényeget szürtétek le...néha kicsit szlengesen fogalmazok igy nem biztos hogy mindenki érti....
További szép babázos napot!!!!