Új privát üzeneted érkezett!

Hú, most jött sms-m. Jött családi pótlék. Szuper! Már jól jött is sulikezdés után. Még kell vennem festéket, meg borítót a könyvre (csak egyet), meg ma be kell fizetni a színház bérletet (másodiktól mennek), ami 4500 forint.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB- Anyu!

Emese jobban van már? Remélem a kicsik nem esnek bele megint egy betegségbe, alig, hogy túl vagytok az előzőn..
Emese gondolom élvezi már suliban, hogy végre nem ő(k) a legkisebb..
Hát képzeld el, ez a gyerek most pont azt nem akarja enni, ami jót tenne neki..Egyszerűen mostanában semmilyen gyümit nem tudok beletömni.Se üvegeset, se frisset..Pedig eddíg ette. Most csak a darabosabb kajcsikat eszi.Próbáltam kockázott barackot is adni, pár darabkát elfogad, utánna meg csapkodja a kezemet.
Igen, az Ilike a védőnőnk..Nektek is?
Olyan ideges voltam tegnap..Vettem sütőtököt, hoyg megsütizem Manóknak mindeketten szeretik.Szétvágtam és hú..Iszonyat büdös volt és poshadt lötyi volt benne.. :( Pedi nem érzem mostanában se szagokat se ízeket, de ez szörnyű volt...

Kép Kép
joosneagi

Zsanka!

Gyönyörűségesek a gyerkőcök, annyira édesek a tesós képek, látszik, hogy Máté mennyire imádja pici hugicáját. Ügyes volt az oviban, biztos ma is ügyi lesz az alvással.
Lehet, hogy írtad már, de ő melyik oviba jár?

Cirmike!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!!

Meglett a cicus???

Kép Kép
joosneagi

Ági: igen, Ilike a védőnénink. Szeretem. Régóta ismerem, a nagyobbik lánya a volt osztálytársam volt általánosban.
Igen, nagyon rutinosan ment Emese suliba. Nagyon remélem, hogy a kicsik nem kapják el, de nem nagyon vagyok optimista!

Hú, pedig egyik nap én is akartam venni a sparban sütőtököt!

Na megyek, mindkét pici kézbe kívánkozik.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt

Na nemrég telefonált Zoli, hogy annyira folyik az orra, hogy hazajön és megy dokihoz. Eddig az allergiája volt, hát nem tudom a doki majd megmondja. Szar is ez tudom jól, én is allergiás vagyok, csak most jelenleg tünetmentes. Tavaly előjött mikor Gerivel terhes voltam, de azóta sincs semmi. Pedig tök féltem, hogy majd a szülési terhelésre megint be fogok fulladni.

Gergő már fél üveggel megevett a darabos főziből. Kicsit elnéztem, mert ezt az egy üveget adtam neki 3 napig és mikor tegnap már a végénél jártam a kanalazással akkor olvasom, hogy csak 24 óráig jó felbontás után. Így a tegnapit nem kellett volna odaadnom neki. Most már mindegy, nem lett tőle baja. Viszont most megint megszenveszti így a kaka. Rendes krémes állagú, de olyanokat pukizik, meg gondolom a darabok sem úgy "viselkednek" a gyomorban, belekben, mint a pép. Mert megforgatja a szájában a főzeléket és nem fintorog, de ebbe a formátumban le is nyeli. Bár mivel rághatná még el szegénykém.

Felváltották egymást tegnap. Dani már fél 7-kor kidőlt (nem aludt napközben) és Gergő meg itt táncizott a TV előtt fél 10-ig, aztán leraktam és el is aludt rendesen.

Megjött az OTP-től a válasz. Na hát amire számítottam. Megmagyarázták, hogy minden jó és szabályosan történt. Az egyik felével egyet is értek, mert a szabályzatban benne van, így ezzel nem tudok vitatkozni, na de a másikkal nem és szerintem ez nem is szabályosan történt. Kértem rá választ megint, de fontolgatom most már ezek után a PSZÁF-hez való elküldését. Sajna (vagy nem sajna) én ilyen nem beletörődős vagyok. Nem nagyon hagyom magam! Ez szerintem nem olyan nagy probléma a mai viszonyok mellett, mikor mindenki lehúz mindenkit már. Oda kell figyelni a dolgokra.

Na ennyit rólunk. Most az elejére biggyesztettem.

Ja és még Gergő (is) evett Raffaello-t olyan édes volt, ahogy majszolta az ostya részét, Dani csak ezt hagyta meg neki.

EDB anyu!

Elhiszem, hogy fáradt vagy. A betegséged, plusz a kicsiké is, meg a kialvatlanság nagyon le tudja amortizálni az embert. Remélem rendeződik veletek most már minden. Tuningolod őket valami "immunerősítővel"??

Lola!

Akkor jól láttam! Nem voltam benne biztos!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

És igen! Tegnap még eszembe is volt, hogy ma ne felejtsem el!

Cirmike nagyon boldog születésnapot kívánok![/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húú a romlott sütőtök az nagyon brutális szagot tud árasztani és nagyon sokáig.

Én is terveztem, hogy most idénre már betankolok belőle, mert év elején mire észbekaptam addigra már nem lehetett kapni. Dani nagyon szereti, Gergő nincs oda érte, de majd hátha később. Mi abszolúte nem kultiváljuk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB-Anyu!

Énis a Sparban vettem a sütitököt...A múltkor ugyanitt a dinnyével jártam ugyanígy.. :(Sikeürl mindenben mellényúlnom..

Gabi!

Hú, allergia..Én nagyon szenvedek már július óta..Alig látok, hallok érzek..Már egy jót kajcsizni em tudom, mert semmi ízt nem érzek.Jó így főzni..
Én amikor Antóval voltam terhes, akkor nagyon szenvedtem.Kijött ilyentájt az allergiám, súlyosbodott az asztmám, szinte minden este fulladtam és mellette beszedtem egy jó hörgőgyulladást, iszinyatosan sípolt-búgott a tüdőm.Olyan iszinyatos köhögőrohamok jöttek rám, hogy nem kaptam lellete levegőt..Hetekig antibogyókat kellett szednem...
Mostanság is nagyon fulladok...
Antónak én is adom a darabosakat és őpróbál úgy csinálni, mintha rágna, csikorhatja a fogait.. Olyan helyes, de ő is egyben nyel azért..Majd megszokja és rájön, hogy nem csikorogni kell csak...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasgatni, de szinte lehetetlen, az meg pláne, hogy sikerüljön megjegyeznem kinek mit akartam írni :)
Julcsi tegnap óta ovis nagylány már :lol: Nagyon ügyes, lelkesen megy be,ad egy puszit aztán délutánig elvan. Az alvás ment kicsit nehezen, de aazért ügyesen elaludt. Ovónéni megdícsérte, hogy semmi gond nem volt vele, ügyes kislány :D Én meg itthon izgultam érte! De nagyon örülök, hogy jól érzi magát :) Holnap már anyósom viszi meg hozza, mert én megyek suliba. Na közben még arra készülök, mert persze a két hónap nyáron nem volt elég :? :oops: Csanád nagyon jól elvan a pocakban. Hétfőn voltam nst-n és tökéletes lett. Megbeszéltem Vele, hogy 13 után már bátran jöhet! Remélem szót fogad. :)

Cirmike!
Isten éltessen születésnapod alkalmából!!

Jaj a megismerkedős sztorikat tök jó volt olvasgatni :D majd én is megírom!

Szép napot mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Végre van egy kis időm és kedvem is írni.. :P
Viki oviban,férjem alszik.....házimunkám meg várhat még egy kicsit :D

Megismerkedésünk története:
1998.02.28-án az akkori barátnőm és sógorom kitalálták,hogy minket összehoznak...elmentünk együtt a Titanic c. filmre,majd bulizni az Arizóna diszkóba.
Amúgy nekem sem tetszett meg Berci elsőre.....
2 hét után csattant el az első csók,első együttlétünket sem kapkodtuk el....nekem amúgy ő volt az első! :oops: :roll:
2003-ban költöztünk össze ,2004.05.08-án volt az esküvőnk,aztán megszületett Viki .....
Amíg csak udvarolt sok emlékünk lett,nyaralások,bulik......1 hónapig egymástól távol......Svédországban dolgozott....
Röviden ennyi a mi történetünk :wink:

Cirmike
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovisok,bölisek,sulisok nagyon ügyesen kezdték a tanévet,csak így tovább!!!!!!!!!!!

Kétrészes amúgy inkább 2-2,5 ébvesekre való....így ha Csilláéknak nem lenne mégsem jó akkor a másik jelentkezőé lesz.
/bocs,már nem emlékszem,hogy ki volt az,de majd vissza olvasok :oops: /

Jági
milyne szépen eljátszenek együtt a gyerekek!
Antókának tényleg jól áll a szemüveg :)
Kaki dolog remélem hamarosan megoldódik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsanka
nagyon szuperek a nyaralásos képek!!!!!!!!!!!!!!!
Lili milyen édes kis csattal a hajában :wink:

Lola
Soma nagyon csini volt az évnyitón!
az a kép ahol táskával útrakészen áll,olyan megható nekem...nemrég még ovios volt,most meg már iskolás nagyfiú!!!!!!!
hihetetlen,hogy megy az idő........Viki is már középsős......nemrég volt bölcsis a drágám :P

EDB anyu
jobbulást neked!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ha együtt alszotok éjjel próbáld ki a szájmaszkot.....nekem még nagyon jól bevált a sötétkék pamutból sál a nyakam köré egész napra,vagy a sós melegvízzel gargalizálás.....

Puszi,sziasztok:Erika

cseriviola

Cirmike
nagyon édes Réka a képeken!!!!!!!!!!!
Olyan szép kiscsaj Ő is :wink:
Ételallergiája elmúlt már teljesen?vagy még diétáztok?

Most már lépek,vár a vasalás,palacsinta sütés.....Viki reggel megrendelte :wink:
Szegénykém,most hogy már 2 hete diétázik annyira enne tejterméket,túrót.......úgy sajnálom......
17-én kontroll,kíváncsi leszek az eredményre......

Sziasztok:Erika

cseriviola

CsEri!

Én voltam a másik jelentkező az overálra, de írtam is hogy a kicsi lány még csak idén 1,5 évet fogja tölteni télen, így szerintem Csilláékra nagyobb esély van, hogy jó lesz illetve Nikire. Én csak akkor tartottam rá igényt, ha nincs jelentkező!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Köszi a jobbulást üziket. Annyi, hogy torkom talán (talán) jobb, de taknyos vagyok és tüsszögök ezerrel. Cserieri köszi a tippeket!!

Délelőtt intézős dolgaim voltak. Feladtam a csajnak a tápot, vettem pelust, berohantam a suliba a színház bérletet fizetni (tegnap szóltak, hogy ma van az utolsó határidő). 4100 forint volt. Meg vittem Emesének egy térdnacit, mert farmerben ment reggel és ma tovább marad játszani, ne süljön meg. Anyósom elkísért, hogy ne kelljen mindenhova babakocsit becipelni (nem is tudtam volna).
Ja, úgy döntöttem, hogy rossmanos 3-as tápot veszek. Döntésem: közel van nekem, jó árban van és a csaj dicsérte nagyon, azt mondta, nagyon sokat eladnak. Hát... reméljük meg is eszi (este próba) és nem lesz tőle baja. Mert akkor ez így nekem tökéletes és azt adok neki akkor másfél éves koráig.

Hazajöttünk, gyorsan adtam nekik enni és letettem őket aludni. Két perc alatt elaludtak. Aztán kettőre megyünk vissza a csajomért.

Ági: Antikának volt azóta kaka? Nyűgös még?

Angi: húúú, szuper izgi, hogy közel van Csani születése!!! :) Ügyes Juló az oviban. Nem semmi, hogy most már ott is alszik. Engedték Nektek? Mert nálunk általában szóltak (kodály), hogy a gyesesek inkább ne aludjanak ott, mert így is sokan ott alszanak stb.

Na megyek, később jövök még, csak felmosok gyorsan, amíg szunyát nyomják.

Szilvia[/b]

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi minden dícséretet Somafiú nevében!

J.Ági!
Turik:
-Kodály téri angol turi (itt már rég találtam mondjuk) mindig kinnt van a tábla, hogy mikor van bálabontás és mik lesznek (pl. gyerekruha)
- Kodály tér hátul tízesek felől (nem tudom milyen, még nem voltam bennt...)
- Angol turi Ofotértnél (sz.tem gyerekruhák van ami már drága, pl. 1000-ért rugi... de nagyobbakra is szokott lenni olyan, amit máshol viszont nem kapsz...)
- Ezzel a turival szemben a műszaki bolt és kínai mellett van egy turi (ez olcsóbb jóval, vannak kilósak is, minden hétfőn van új áru, van egyedi áras és vállfás cucc is felnőttnek)
- Gerecse ház aljában- Lulu Lemon, ott is kilós árral... nem mindig van gyerekcucc, de táblán kiírják
- Sétáló utca, sárga ház hátulról a parkoló felől a legszélén- ez nem turi, hanem bizományi. Lehet bevinni is rucit meg venni is.
Hirtelen ennyi jutott eszembe itt a környéken...

Felesleges ruha: én már csak célirányosan megyek, nem csábulok el... Pl. piros vékony h.ujjú felső kell, vagy bársony gatya, vagy barnás-natúr kabát... stb. így. Hiába látok meg 20. kék gatyát, ha van már otthon belőle!
Lánycuccok amúgy is mindig több van!

Cseriviola: palacs. sütésnél vigyázz ám...

Ovikezdők írjátok ám mi volt!

Anett, Gvennek hogy tetszett az új csoport-ovi?

lola77

Ja, Angika láttam iwiwen a pocakos-Julós képeket nagyon jók! :D
Csanád bizti szót fogad Anyukájának hogy 13. után bújjon ki!

lola77

Kiscsajos anyukák!
Pakolgattam a szekrényben és úgy döntöttem nem tárolok tovább..
Ha esetleg valakit érdekel a csajszi cipő, tettem fel pár képet, szeretném őket eladni, sajnos Antónak túl csajosak.. :?

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Cirmike
Boldog Szülinapot kívánunk!!
Megvan a macsesz??
Voltál már az új tanfolyamon?

Jági
Szegény kisfiad.Annnyira rossz lehet neki.Ugy átvenném tőle a szenvedést.
A szélcső vajon jó olyankor ha belevan sülve a széklet?Azon ugysem tudna átmenni,esetleg a pukik,de az is jó,mert talán kevésbé feszül a pocója.
Beöntés-ügyes volt Antika,egykét alkalom és tuti kijön a dugó a beleiből.
Kiscsajod nagyon édes nyuszilány volt.
Rendesek a mostani albérlők?tiszták?

Angika
Ez igen.Belevaló csaj a Juló.
Már annyira várjuk Csanibabát.
Utánad majd Fiamatte Miája jön.

Csereri
Jó palisütést.Ujjad jobban van?

Emeseanyu
Nem gond ám a tápszer.A lényeg hogy gazdára lelt.
Emesének bejön az úszás?Utána szeretne valamire járni?.mondtad hogy a dzsudótol nagy eltávolodott.
Örülök hogy jobban vagy.Porszivó bevált?
Nekünk is ma jött a családi:)

Lola
Nagyon ügyes a Soma.Olyan jót mosolyogtam ahogy megfogalmazta hogy izgult.Édes szívem.
Ma már bizti megnézegetik a könyveket.

Zsani
Nagyon jók a nyaralós képek.Irtó szépek az lurkók.
Neked meg még mindig nagyon jól áll a rövid haj.

Betti

Kép
berna23

Jutte
Kívánom hogy eredményes legyen a logopédiai fejlesztés.
Jövőre mehet Máté ugye oviba?
Laura ügyes volt az ottalvással.Nem semmi hogy nem aludt már olyan kicsinek délután.

Fiamatte
Örülök hogy mindne rendben van Gvenivel.
Pocikalo meg csak rugdalózzon odabennt decemberig. :D

Istike ma is sirt ,de hamar lenyügszik azért.
Tegnap ott is uzsizott,igaz szegény halkrémes kenyeret kapott,mondta hogy nagyon büdös volt.
Igy csak három után hozom haza,mert ő alszik el a legkésőbb,kettő előtt nem sokkal,igy mindig aludt mikor mentem érte kettő után.

Kép
berna23

Betti!
Örülök, hogy Isti azért ügyes. Jobb, ha sír és kiadja magából az elválás okozta görcsöt ám, mintha nem.... utána jól érzi magát az a lényeg!!!! Mikor kezdessz melóba, nem mondtad!
Nálam is mindig Soma húzta legtovább a fenntlétet, aztán meg alig bírt 3-kor is felkelni, tök nyűgi volt mindig!

Igen kíváncsi leszek volt-e házifeladat, meg hogy érezte magát a napköziban (ma már ott maradt!)

Tényleg Szilvianyu: porszívó felavatódott? (ez hülye kérdés mert úgyis tuti...)

Ági01:
Mizújs Levi kukijával? elmúlt a pirosság?

Jutte! Értem a logopédus nénit... Cirmike Rékájának ovijában van egy logop. néni, aki vállal maszekban, nem tudom már a számát, kitöröltem, de úgy tudom 1000/alkalom (nem ócsó!). Próbáljátok meg esetleg, hátha tényleg szimpatikusabb Máténak!Logiovi néven keress rá esetleg, vagy Cirmike biztos tud számot adni!

Noé alszik, 3 után indulunk Somáért, lehet fel kell keltenem, úgy sajnálom!Uzsizni is csak kutyafuttában tud, vagy majd csak suli után kinnt a téren!
Tegnap is aludt volna még, de hát Anyuékhoz vittem őket a szülői miatt. Neki is jól megkavaródott a napirendje, na majd csak jövő hétre beáll...

Felmostam én is, most szárad, még teregetnem kell, ki kell használni a jó időt!

lola77

Ja, Szilvianyu: Hanna mellett ült tegnap Soma!És Anett pedig töröltette magát iwiwről, ezért nincs az ism-id közt!

lola77

Sziasztok,sziasztok!

Először is név- és szülinaposoknak nagyon sok boldogságot!!!!

Cseriviola: vigyázz magadra!!! Remélem hamar meggyógyul a sebed!

Lola: nagyon vagány srác Soma!!! :) Köszi a répatorta receptet, megcsinálom Petra szülinapjára :)

Mi is elkezdtük az 5.-et. Máté marhára izgult, milyenek lesznek az új tanárok. Szerencsére a tavalyi magyar tanárjuk viszi őket tovább 8.-ig és ő lett az osztályfőnökjük is. Szerencsére az angol tanárjuk továbbra is a keresztapja maradt :))) A tánc és drámát pedig az én keresztanyám fogja tartani nekik :) Állítólag a zenetanár és a matektanár nagyon szigorú. A matektól féltem, mert így is utálja, most meg majd még jobban fogja, ha ilyen tanárt fogtak ki. :(

Itt a Kőkútiban az a szokás, hogy 4. osztályig napközisek a gyerekek, tehát 4 óráigg bent vannak és ott csinálják meg a leckét. 5. osztály után meg már nem kötelező, így az osztályukból csupán 4-5 gyerek (26-ból) maradt napközis (fél 4-ig vannak), köztük Máté is. Sokat vacilláltam rajta, hogy jöjjön-e haza vagy maradjon, de évnyitókor a tanár elmondta, hogy mivel az 5. osztály a vízválasztó és mivel nincs idő a felzárkóztatásra, ő javasolja a napközit a gyerekeknek. Itt döntöttem úgy, hogy akkor inkább legyen napközis. Volt ugyan lelkiismeret-furdalásom tőle, de tegnap közölte Máté, hogy tök jó volt a napköziben, mert a magyar tanárjuk volt velük és nagyon jó fej volt. :) Ekkor nyugodtam meg.

Ugye nem vagyok gonosz, hogy itthon vagyok, közben Mátét bedugtam a napközibe??

Tegnap voltunk Petrával méreckedni. 9240 gr, 74 cm. Fogunk nincs, de biztos készülődik, mert pár napja extra nyűgös és éjjel is felébred.

Múlt héten a frászt hozta ránk Petrus. Hugiék itt voltak nálunk, aztán lementünk a játszóra. Én hülye meg odaadtam Petrának játszani a szívószálas gyümilét, amikor megunta, eltettem. Tök jól elvolt a csaj a babakocsiba, aztán 5 percre rá meg elkezdett fulldokolni, gyors kikaptam a kocsiból, hasra fektettem a combomon és elkezdtem ütni a hátát. Hányt is egy kicsit, de addig majd megfulladt. A hányás után abbamaradt a fulladozás, már csak sírt szegénykém. A lábaim remegtek....
Hugival azon tanakodtunk, hogy mi a fene lehetett, mire rájöttünk, hogy a szívószál zacskójának a sarkából egy kis darabot kiharapott a drága.
Egy héttel előtte meg a kölesgolyótól fulladozott, de szerencsére amikor lenyúltam a golyóhoz, már éreztem, hogy olvad el. Azóta nem is adtam neki.

Otthon már úgy járkálok, hogy folyton a padlót nézem nincs-e ott valami amit lenyelhet. Máténak is mondtam, hogy figyeljen oda, nehogy egy tűzőgép-kapocs leessen a földre.

Hugi már el is nevezte Petrát padlócirkálónak :)))

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, igyekszem visszarázódni :) Holnap 5-kor szülői, remélem nem tart sokáig, pénteken meg zeneiskolai órabeosztásra kell mennem.

Nyah, mára eldugultam.

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok Csajok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Rákóczi holnap mikor rendel? Hálisten olyan ritkán járunk, hogy fogalmam sincs van-e délelőtt, vagy csak délután. Tamara taknyol, meg már lázasodik is, el kell vinnem.

Köszi előre is!
V.erika
v.erika

Sziasztok

Erika
Én nemtudom sajna mikor van rendelése.
Jobbulást a kicsilánynak.
Nem megy akkor bölibe?Hogy döntöttetek?

Melus
Mostmár bizti a fogak kínozzák Petrádat.
Sztem abszolute nem vagy szívtelen hogy napköziben van Máté.Ha meg tetszik is neki,az külön jó!

Hugi
Remélem mihamarabb tudsz jönni.

Csajok
Az imént kaptam majdnem egy idegösszeroppanást.
Olyan szinten át lettünk cseszve a fundamenta előtakarékossági dologban hogy nemigaz.
Még egy büdös levelet sem méltóztattak küldeni arról a nem apró változásról,hogy júlis elsejétől jelzálogköteles lett az előtakarékossági hitel.Na most én verjem az egész házat jelzálogba emiatt a "csekély" összegért.Továbbá fizessek értékbecslőt.Lehet a bankunk(ertse)nem is egyezne bele mégegy jelzálogba.Totál kiakadtam.És az is most derült ki hogy a fizetendő összeg majdnem a háromszorosa lett,mint amit egy évvel ezelőtt bezséltünk.
Ugyhogy felmondjuk velük a szerződést!
Jobban jövünk ki ha valamelyik banknál felvezsünk szabadfelhazsnálású kölcsönt jelzálogmentesen.
És a szomorú hogy most megint csúszik emiatt az épitkezés.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok csajok!

Koszonom mindenkinek aki gondolt ram es irt nekem 1-2 jo szot :)
Ma nagyon futkosos napom volt, pl. elinteztem az ebedet Lola koszi az infot. Birosagon voltam gyerektartas vegett, elinteztuk az apasagit. Mindezekre az egesz napunk rament :( nagyon elfaradtam.
Mindenkinek szep estet

fiamette

Fiamatte
Nem akar fizetni Gven apukája:Vagy csak formalitási dolgok miatt kellett bemennetek?
Ma dög meleg is volt,elhiszem hogy a végére már kivotál.

Lolo
Tényleg nem válaszoltam.
Tegnaptól vagyok újra állásban.De rengeteg szabim van.Igy kissakoztuk hogy november 9-én kezdek :D ,mert ez évre is sok a szabim,azt nem tudnám kivenni már.
Tegnap amúgy tök furi volt benn a munkahelyemen.Ahogy ültem az ebédlőben hallottam benntről a gyártásterületről a hangokat,zajokat,gépeket.Olyan mintha nem is lettem volna éveket távol.Gondolom hamar visszarázódom majd.Na meg sikerült a "legkedvesebb" főnököt megkapnom.De emiatt nem aggódom mert egy utcában lakunk. :lol: Kis mázlista leszek,hogy engem nem fog piszkálni. :P

Kép
berna23

Ja meg a másik hogy a régi kollégáim akik még ott vannak(sajna nagyon sokat elküldtek,engem is máshova helyeztek,azt sem tudom majd mit lesz a feladatom),na szóval egyből úgy méregettek hogy milyen lettem szülés után.Ugye nem volt rajtam köpeny.Még jó hogy az majd ápol és eltakar. :D
Bizti nézték a nagy hátsómat mekkora lett,mert én előtte nagyon vékony voltam(49kiló).Most 58.
De jól érzem magam igy az a lényeg.

Az előbb jól kimérgelődtem magam a fundamentával.Eléggé a padlóra küldött a hír.Igy most futkossunk bankokhoz,hogy milyen konstrukciók vannak.Kell egy csomó papír a hitelhez.ÁÁ
Legszívesebben felrobbanék.Télen még ablakokat sem lehet betenni..

Pedig pont ma még a telefonjuk előtt bezsélgettünk párocskámmal hogy idén megépitkezünk,én is dolgozok minimum egy évet,és akkor utána szerettetel és anyagi biztonságal várnánk a második gyermekünket.Ez most gyönyörűen szertefoszlott. :cry:

Szépe estét mindnekinek!

Meséljetek mi volt a suliban

Bettu

Kép
berna23

ÓÓÓÓÓ Betti, annyira sajnálom! B@sszák meg a Fundamentások. Terjeszdd is róluk a rossz híreket, megérdemlik. 2000-ben mi meg a Lakáskasszával szívtuk meg, vagyis tesómék-anyumék...
Akkora szemétségek vannak, amikről nem tudsz amíg fizeted, csak miután fel akarod használni a pénzedet, akkor jönnek elő.
És most addig fizetitek tovább Nekik? VAgy mi lesz azzal amit eddig befizettetek+kamatok.????? Nehogy átvágjanak!

Jaj de sajnálom,hogy borul minden! Annyira ki tudnak szúrni az ember terveivel....
Lelkileg tud fájni tényleg! Kitartás azért!

Kolléganők:tényleg jól fogod fel, mert igen csini csajszi-asszonka vagy, irigylésre méltó. Aktívkodó mégis csini! :D
én is voltam 17 évesen 46 kg is.... :evil:

Soma jól érezte magát ma is, bár reggel csúfolták az udvaron, hogy nagy helyet foglal a táskájával! :shock: És már "majdnem csordult a könnyem, Anya"- ezt Ő mondta!Annnyira kirázott a hideg, hogy az én kisfiamat!
De hozzáteszem tényleg nem tudják még hordani azt a bazi táskát, de mások se, ugye térben nehezen tájékozódnak, szóval most ezt magyarázom Neki. Ja a liftbe se fért el vele babakocsi mellett, ezért rájött, hogy tényleg bizti lökdösi vele a társát!

Amúgy ügyi volt, volt h.f, de napköziben megcsinálták! Rajzoltak ma, meg 1 füzetet beborítottak technikán, azon lévő képet, ki kell színezni, tornaórán kinnt voltak az udvaron! Ebéd fini volt!

Napközis t.nénivel beszéltem du. (közben Noé kimászott a teremből a folyosóra.... :evil: -nem volt egyszerű...)

Na mit akartam még...

Melus: szívesen, azt hittem már meg se lelted a recit, olyan rég írtam! Fogakhoz kitartás!

Anett! Tényleg ügyik vagytok, hogy ennyi minden elintéztetek ma! Ilyenkor úgy megkönnyebbül az ember. Ovit nem írtad, hogy tetszik a nagylánynak!
Dec. 9? Én dec. 10-én születtem! Hajrá, de jó karira már tuti babázol, mi annó betettük a fa alá Somát! (12.19 szül.)

lola77

Ja Betti: 1 utcában laksz a főnököddel? Ő nem kocsival jár???? :lol: (tudod mire gondolok?)
Férjem is csop.vez. a gyárban, van 30 embere (most épp) de - állítólag szeretik. Múltkor mikor voltunk m.társánál Párkányban és hallottam ahogy beszélték a melós élményeket, tényleg szerethetik.... (ez a m.társa is a beosztotta volt)

lola77

Jaj most látom, hogy már fent van a nagyfiam neve a Kodály honlapján a névsorban, de jóóóóóó!

lola77

Sziasztok!

Lola: na, én is megnéztem Emese nevét. Hiányoltam is a névsort, egy időben eltűnt.
Szegény Soma a csúfolás miatt. Az én fejem is el tud durranni ilyenkor, ha bántják a gyerekemet, de sajnos hozzá kell szokni. Gyerekek között vannak nagyon gonoszak. Tavaly nálunk is volt, hogy Emese külön jött fel a táskájával a hátán a liftben (amikor pl. nem fért rá a babakocsira a táska). Most jobb formája van, befér a babakocsi aljába is.
És miért törölte magát Anett? Amiről már beszéltünk, azért?

Elvolt ma is Emese. Hál istennek nem volt rosszul. Volt torna óra is. Kaptak kis leckét, de nem volt vészes. Inkább olvasásból. Hát... nehezen akaródzik neki visszaszokni, többször be kellett fenyítenem, hogy olvasson! :) De biztos kifárad, időben lefeküdt (fél kilenc, én ennek is örülök).

Bencus megette a rossmanos tápot hál istennek. Kíváncsi vagyok, remélem nem lesz tünete. Dórika ma nagyon nyügi volt és mostanában nem kell neki apa, csak anya. Minden mennyiségben! :)

Verika: szegény Tamara! Jobbulást neki. Sok baci terjeng mostanság. Én sem tudom sajna, hogy rendel a Rákóczi, de hívd fel reggel a sárberki rendelőt, megmondják.

Jági: volt azóta kaki Antikánál?

Ági01: mizújs Veletek? Rég írtál...

Melus: és mizújs Hugiékkal? Még mindig nem jó a gépük?? Hiányolom!!
Nem vagy kegyetlen napközi miatt, van benne ráció, de ki milyen típusú anya, meg a gyerek is.Én biztos nem adnám be, én köztudottan egy mazochista anyuka vagyok! :)

Fiamette: húú, ebbe a melegben csuda klassz lehetett az ügyintézés. Tényleg, Gvennek hogy tetszik az ovi? Ha látsz arra egy narancssárga tesó kocsival, szólíts le nyugodtan!!

Bettikém: fundmenta: görénység!!! Remélem azért kitaláltok valamit és nem csúszik annyit az építkezés. És nagyon jó ötlet a kistesó! :wink: Kolleganőkkel és egyebekkel meg ne foglalkozz, mert életed legszebb ajándékát kaptad és ezt néhány plusz kiló se tudja elrontani.Ennek ellenére szerintem pont jó vagy!!! Szeretnék annyira "dagi" lenni mint Te! :wink: :lol:

Zsanka:
na, hogy ment az ottalvás Máténak?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Éredekel valakit esetleg egy nagyon szép állapotú Retrus szobai állványos hinta? 4500-Ft-ért szeretném eladni...

Kép Kép
joosneagi

Cirmike: Boldogságos Szülinapot Neked!!!
v.erika

Jó reggelt!

Látom nem hiányoltatok tegnap!
Most kevesebb időm van írni, mert Apa délelőttös úgyhogy 3 után már esetleg csak olvasgatok.
Tegnap mi is vásárolgattunk a csp-ból. Átmentünk a tatai Tesco-ba. Nekünk nagyjából ugyanannyi mint a tbányai. Vettünk Daninak 3 hujjú bodyt, Gergőnek egy másik cumisüveget (nem Avent és talán nem csöpög) de ettől függetlenül megjártuk vele, nem is volt olcsó, de mindegy. Aztán majd a jöv héten megyek babanézőbe oda vettem ajcsit. Pelust Daninak, Gerinek (fel emelték az árát Geriének is, eddig az övé darabra olcsóbb volt)
Ma gulyást csinálok. Délután elmegyek a TeszVeszen megnyert bodykért, meg talán melóba, meg a Pennybe mert lesz Danira való zokni olcsóért.

Lola!

Ja szegény Soma! Ezek annyira rossz dolgok. De vannak sajnos ilyen gyerekek. Ők ezt kapták otthon "mintának" és gyakorolják a kis életükben rendesen a piszkálódást és verekedést. Remélem erre nem kerül sor, se veletek, se mással.

EDB anyu!

Emese csak belerázódik hamar a suliba. Bence reméljük "tünetmentes" marad a tápitól. Miért nyűgi Dórika? Fog? Tényleg neki mennyi van?

Betti!

Sajnálom a Fundamentát. Nagy görény mindegyik. Én most ugyan nem ilyen "termékükkel", de az OTP-vel hadakozom. Figyeljetek jól oda. Én nem tartom hülyeségnek ilyenkor a pénzügyi tanácsadót sem. De biztos Ti is ügyesen megoldjátok majd.
Örülök, hogy azért jól telt a melós napod. Sikerült mindent leegyeztetni? Rosszalló beszólásokkal ne foglalkozz, sokan szeretnének olyan vékonyak, csinik lenni mint Te.

VEri!

Jobbulást Tamarának. Remélem nem lesz rosszabb!

CsEri!

Gyógyulgat az ujjad? Hogy látod??

Melus!

Jó hogy nem lett nagyobb baj!

ÁÁ! Most jött még csak meg a könyv, amit vettem a Vateráról. Hát a postaköltség jóval kevesebb volt mint amennyit a csaj elkért. Hát így úgy néz ki, hogy az általam nem akart árért vettem meg mégis csak a könyvet! Nem jól indul a mai napom!
Na majd talán ha beleolvasok jobb lesz!
:D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: nem volt tudatos, hogy nem is kérdeztelek (pl. én), látod, én is kevesebbet vagyok, mióta újra beindult a suli. Elég kapkodós volt ez a pár nap! Meg van amikor későn este írsz, várható volt, hogy még írsz.
Lehet, hogy a foga piszkálja Dórit, mert megint elkezdte betömni a szájába a kezeit. Előbb meg akartam neki számolni, de nem engedte. 16 biztos van, de lehet, hogy 18. Daninak?
Vatera könyv: hát nem jó. Mármint a posta. Nekem meg a táppal volt gondom, hogy a csaj, amivel megbeszéltem postát, postán nem ajánlották (postakész boríték, így olcsóbb), hanem buborékos borítékot, és súlyra ment a feladás. Duplája lett a posta így, mint amit beszéltünk és utalt. Hát... kíváncsi vagyok, hogy a különbözetet elutalja e, azt mondta, igen.
Milyen zoknit veszel?
Ma mit esztek?

Eddig úgy néz ki, nem lesz gond a tápival, bár a másiknál is egy-két nap eltelt, mire kijött a hasmenés. Majd meglátjuk...

Kéne főznöm, de le kéne hozzá futnom a boltba. Szuper, délben Emeséért megyek. Vagy addig nem főzök, csak utána. Jó lenne, ha felfutna valaki a picikre vigyázni, amíg lemegyek a boltba. Elég körülményes így... Tarhonyás husit csinálnék szerintem.

Porszívó: jónak tűnik, jó erős és halk. Ma tesztelem megint!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Nálunk ma apa vitte Istit a bölibe mert én anyumat vittem orvosokhoz.Még ez most kellett hogy újra kijöjjön rajta a betegség.

Egész éjjel szinte tanakodtunk apával.Néztük a hiteleket.
A fundamnetát tutira felmondjuk,sőt panaszt teszünk ellenük.Ma be is fosott már a csaj,és elismerte hogy hibáztak hogy nem értesitettek minket a változásokról.A pénzt nem tudom hogy visszafizetik-e.
A mi ügyintézőnk egy kis számító hárpia.Sokunkat becsapott,csakhogy meglegyen a sok ügyfele,jutalékai.Már elő is léptették.
Szóval arra jutottunk hogy nem veszünk fel hitelt,hisz itt van a lakáshitelünk,nem akarunk eladósodni,ha netán a személyi kölcsönt is jól megemelnék,vagy neadjIsten elbocsájtanák valamelyikőnket.
Nagyot csalodtam a fundis csajban(ismertük már egymást a sulinkból),mert többször hivtam a nyár folyamán,és egy szóval nem emlitette a jelzálogos dolgot,és azt sem hogy nem annyi az ennyi.
Ha mondja akkor nem állunk neki igy épitkezni,mert nem tudjuk biztositani a feltételeket.Mindig elmondta minden a legnagyobb rendben van.augusztusban hozom a pénzt nektek.
Igy marad igy az egész.Jól megszivtuk.Mjad egyzser be lesz fejezve.Pedig drága kisfiunk annnyira várja már.

Ági01
Láttalak titeket Levivel mikor mentetek hazafele oviból.Meg Julcsit is,őt gondolom a mama vitte.Láttad mekkora széles mosollyal szinte rohant az ovihoz. :D

LOLA
Jaj ha fizetne se mennék vele együtt a melóba. :P
Igazából ő a műszakvezetőm.Még azt nem tudom ki lesz a csopvez.
Ó szegény Soma,bizti jó nagy gombóc lehetett a torkába.Csak nem szegi kedvét a sulitól ez a bezsólás.

Verika
Örülök hogy jelentkeztél.
Mit állapitott meg dokibá?

Gabi
Éjszakáitok jobbak?
Csak beválik a cucclisüveg.Na milyen a könyv?Spockot vettél,jól emlékszem?

Emeseanyu
Remélem már gyógyulófélben vagy.Gondolom dokihoz nem jutottál el.Elhiszem hogy Mesinek semmi kedve még tanulni.De másodikban hamat adnak már leckét.
Ngayon fini a tarhonyáshusika.Nyitom az ablakot.

Jági
Ma is kellett beöntés Antikának?

Betti

Kép
berna23

Szilvianyu: NEkem is főznöm kéne, de nincs kedvem, én ma papr. krumplit csinálok, de ráér végülis du-ra is...
Anyósoddal jót dumáltunk ám, mikor tegnap taliztunk...
Ja, képzeldd Anita néni tegnap du. mikor mondtam, hogy én minden du. babakocsival jövök Somáért, hogy tudjuk megoldani?- rögtön felajánlotta a tel.számát. Megköszöntem, de mondta, ha pont fél4-re jövök, úgyis jönnek le akkor! Ezért ebben maradtunk, ha előbb érkezünk, felcsörizhetek Neki, ha fél körül, akkor +várom Őket!
Dórikának kitartás a fogakhoz, de legalább neki már nem lesz több fájdalom....

Melus: látod Nekem is napközis Soma, pedig én is itthon v.ok. Még így is szív Noé, totál felborult a napirendje, tegnap is fel kellett keltenm reggel is, du. is... Hát ez van, ők rugalmasabb felnőttek lesznek majd szerintem! (Én is az v.ok, és 2. gyerek) :D

Gabi: jaj ne izélj már.... :o Ugye csak vicceltél, hogy nem hiányoltunk.
Mi volt a baj az Aventes cumisüveggel? Nekünk is az van, Nekem most csőrös fejet kell hozzá vennem (elég gáz már) erre ma látom a Dm-ben hogy 1200 pénz/2 db, így nem vettem, de muszáj lesz majd!
Vigyétek vissza a cumisüveget, ha nem jó és megvan a blokk!

J.Ági! Nem írtad hogy melyik oviba viszed jövőre Biust! Tényleg hogy van Antó és kaka? Jaj csak nehogy beleszáradjon Neki méginkább!

BEtti: bevallom Én nem értem, most akkor nem vesztek fel másik jelzálogost a Fundamentától sem és szabadfelh. hitelt sem? Leáll az építkezés?????
:shock: :shock: :shock:

lola77

Sziasztok!

Húú, nekem nemcsak főzni nincs kedve, egyszerűen semmihez.Pedig katasztrófális a lakás, az étkező tele van Bius kinőtt ruháival, Bius szekrénye tele van vasalnivalóval..Igaz, ma nem is kell főznöm csak tésztát, tegnap gombás-tejfölös-mustáros-paradicsomos huit csináltam, kitart még ma is..

Lola!
Biust ide a sárberki oviba iratom, mert mire megy, addígra Antó megy bölibe és a városban kétfelé rohangálni a gyerekekért..Így sem tudom, hogy hogy fogom megoldani, már ha egyáltalán találok munkahelyet..Antónak tegnap reggel adtam kúpot, attól egész jól kijött neki, és már nem is volt olyan kemény, mostmár remélem kitisztultak a belecskéi..Remélem, hogy mostmár helyreáll neki, mert ez mindannyiunknak szenvedés. Bár így is nagyon nyügis a lelkem egész nap.Állandón csak mellettem lenne el..Ami jó érzés, de úgy nem fő meg az ebéd és nem lesz rend..

Betti!
Azt hiszem te kérdezted, hogy milyenek az új bérlőink.Egyenlőre rendesnek tűnnek, remélem nem lesz velük gond. Múlt hétvégén lett megint kicsit csinálgatva a lakás. Ugye a csőtörés utáni romokat hylretette a kőműves és még a konyhában a szekérnynél pluszban kicsempéztettünk. Bár én azt nem láttam, de Anti szerint szép lett.Remélem vigyáznak is rá..

Nagyon sajnálom a fundamentás dolgot..Szörnyű, hogy ahol lehet, lehúzzák, átvágják az embert..Remélem azért találtok megoldást és sikerül folytatni az építkezést..Kollégákkal ne foglalkozz..Hú, de szeretnék 58 kg lenni..Most az az egyik kitűzött célom.Fénykoromban én is 49 kg voltam...El se hiszem..

EDB-anyu! Olvastam, hoyg Bencédnek sem tetszik minden tejpép..Antóka folyamatosan kipattogott, először azt hittem, hogy azért mert nem gluténmentes volt.Vettem azt, attól is kipattogott, tiszta csalánkiütés volt a pofija. Ezek szerint a tejfehérje nem tetszik neki..Remélem ebbő nem adódik egyenesen, hogy tejérzékeny lesz..Most a Milupa Ha pépet próbálom neki adni több kevesebb sikerrel, nem akarja nagyon enni, csak pár kanállal, de legalább nem foltos tőle..
Drukkolok, hogy Dórikának gyorsan kibújjon a fogacskája..
Hányszor vagyok így, hogy itthon vagyok a két gyerkőccel és pont valami elfogy, nagyon kellene az ebédhez és nem ugrik fel senki, hogy itt maradjon a Lurkókkal és kettővel elindulni...És mi lesz még télen, mire mindkettőt beöltöztetem...

Kép Kép
joosneagi

Látom már hiányzom! :D :D :D Csak vicceltem ám reggel!

Majd jövök. A gyermek ebédeltetés még hátra van! Tökfőzit esznek, nekünk meg gulyás készül!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola
Na akkor rendes a napköziks tanárnéni.
Most az van hogy még megpróbálnak utánajárni az ügyünknek.Hogy esetleg a régi ügyfeleknek ne kelljen jelzálogot tenni a házra.(nagyon sok a panaszos ügyfél!!)Mert ugye mi még a régi szabályzatok szerint kötöttünk velük szerződést.
Kivánci vagyok mi lesz.Lehet hogy hónapoikig húzodhat a dolog. :shock:
Másik hitelt nem merünk felvenni(jelzálogmentességre törekednénk)Megvárjuk ezzel mi lesz.(fundamentával)
Addig megáll az épitkezés.

Jaj ma apósom hozott olyan hiteleket hogy leesett az állam.
95hónapig kéne fizetni,kapnánk valami 400ezret,és valami 13ezer lenne a havi törlesztése. :shock: Anyáám.
Ezért kecsegtetett nekünk a fundamenta,mert 31%állami támogatás van rá,kedvező a havi törlesztője,jelzálogmentes.Dehát beleestünk ugye egy törvénymodositásba.

Pedig a gyes/gyed változások sem érvényesek a meglévő gyerekre.Ennél is igy kéne gondolkodniuk.

Betti

Kép
berna23

Egy kis móka mára...

(Apukák, vigyázzatok!)

Egy csésze tea

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon apu
egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fel éves lehettem és éppen egy kisebb
balesetbol lábadoztam. Egy ismerostol kaptam egy kis teás keszletet
afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom.

Apu a nappaliban ült az esti hirekben elmerülve amikor behoztam neki
egy kis csésze "teát" ami persze csak viz volt. Jónéhány kis
csesze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát
készitek, megjött anyu.

Apu leültette a nappaliban és várta, amig viszek neki egy
kicsi csésze teat, mert "ez volt a világon a legaranyosabb dolog!"
Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az
ici-pici csésze "teaval" apunak, amit o szépen le is hajtott.

Erre anyu megkérdezte Aputól (ahogy csak anyukák tudják megkérdezni... )

"Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az a WC?"

Kép Kép
joosneagi

Betti!

Szerintem is kellene ilyenkor valami "garanciát" vállalniuk arra, hogy ilyen komoly változások titeket ne érintsenek, mint ahogy Te is írtad erre jó példa a Gyes/Gyed változás.
Sajnálom, hogy így a tervek szerte foszlottak, bosszantó. De bízom benne, hogy lesz valami jó megoldás. Csak ügye az építkezést, meg gondolom télig már le akartátok tudni.
Éjszakák jobbak. Most sajna, vagy nem sajna, de magam mellett felejtettem Gergőt hajnalban, a férjem mikor kelt akkor vettem észre hogy még mindig ott van :D De így pihentetőbb volt, még az a kevés alvás is.

Cumis üveg. Kibontottuk, blokk megvan, de szerintem így már nem veszik vissza. Végül is nem olyan nagy gáz, csak az üveg belsejében ugye volt egy csőrös pótrész és tök megörültünk, hogy akkor ez is lesz neki és ez ebben az árban benne van. Aztán itthon kipróbálva vettük észre, hogy a csőrös részével ha fejre állítom, csak úgy folyik belőle az itóka, nem győzné nyelni Gergő. Szóval semmi csöpögésmentes szelep nem volt hozzá. Na ezt nem figyeltük. Hát igen egy mindenhova menni akaró gyerekkel nem igazán lehet rendesen körbenézni, csak felületesen. Ez van, ha már a cumi részével nem folyik nekem már az is jó.
Az Avent-tel az volt a baj, hogy a menetnél is folyik, ha nagy, ha kicsi üvegre ha másik cumis részre tekerjük, meg a levegőztető szelepnél is folyt. Szóval nekem elegem lett az Avent-ból már annyi ruha, tex. pelus, táska bánta.

JÁgi!

Örülök, hogy Antónál hatott a beöntés. Reméljük helyreáll a kaka dolog. Hát én is félek az ősztől, téltől. Az a sok öltözködés. Hál istennek Gergőt már nem kell sokat havonta vinni tanácsadásra. Én azt utáltam, beöltöztetem, megyünk 5 percet (ennyire van a rendelő) levetk, majd felölt séta haza és levetk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Fúú! Ez nagyon jó!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Ági,
ezt már hallottam, nagyon jó :lol:

Betti,
de jó hogy írtad ezt a fundamentás cuccot!! Én is gondolkodtam rajta, de ezek szerint átverés :shock: A rohadékok. Miden bank az. Szegény, remélem sikerül valamit intéznetek! Jajj, olyat nevettem, amikor olastam, hogy nagy a feneked vagy ilyesmi....lökött vagy. :lol: Én most 45 kg vagyok....gyerekosztályon vásárolok ruhát..sokszor szóbakerül fogyókúra meg ilyen téma ismerőseim között, és akkor csak lapulok.... :oops:

VErika,
jobbulást Tamarának, épp hogy bejön az ősz, szegényke máris beteg...

Lola,
szegény Soma! Milyen kis aljasok tudnak lenni néha a gyerekek....ilyenkor olyan nehéz jót mondani...mármint a szülőnek nehéz a gyerekének...Paprikás krumpli nyami:)

Szilvi,
nekem is kellene új porszívó,a régit kinyírta alakásfelújítás....milyen tipusú a Tiétek? Nekem is jó erős kellene...Dórikának próbáltad a chamomille 9th-et (nem tudom hoy kell írni pontosan) fogzásra? Nekünk bevállt.

GAbrielldaniell,
tökfőzi és gulyás is fini :lol:

Már csak 5 nap és jön Apa jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Esetleg ha valakit érdekel: dm-ben a 4db-os univer bébiétel 699.- van csirke alma, csirke sütőtök, csirke zsenge borsó meg még egy féle...mától.

Sziasztok,

KépKép
szilvia1981

EDB anyu!

Én is így vagyok Danival. 16 foga tuti van, a doki szerint 20, de ezt biztos, hogy nincs még meg. Nem igazán engedi Ő sem, így az uccsó 4-hez nem lesz dátum.
Örülök, hogy jó a porszívó.
Ezekkel a Teszveszes, Vaterás dolgokkal jártam még így emellett is, volt megértő eladó/vevő és volt hogy nem voltak azok. De többségében pozitív a tapasztalatom az ilyen vásárlásokról.
Remélem a Te vevőd utal rendesen!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti: jaaa értem, :evil: :x :cry: akkor szurkolok hogy sikerüljön, ha nem érdemes lenne pszáf-hez fordulni, ahogy Gabi írta! VAgy a tv ügyvédjéhez, van e-mail cím is, hátha ügy lesz belőle!

J.Ági!
Ez vicces, és a pasik tényleg ilyenek!!!! Meg is érdemlik!!!! :D :D
Köszi az ovis választ... majd úgyis mentek nyílt napra, nézz körül jól az óvónéniket illetően és úgy válassz szerintem.
Antónak csak nyugta lesz már, Te figyu és nem lehet a tejpép-próbálkozások okozzák a kaki nélküliséget is?????
Radiátort lecseréltétek? Ilyenkor hogy-hog ymég lehet, úgy tudom 09.01 után nem engedi a Komtávhő, mert feltöltik vízzel a rendszert, nem? Mennyibe volt a 2 helyiség munkadíjjal?
Sulis bírósági ügyön mi volt tényleg???? Ki volt addig a lurkókkal? vag y még nem voltál?

Na megyek, mindjárt kész a papr. krumpli, gyors eszek aztán megyünk le boltba-suliba.

lola77

Lola!

Nem tudom, hogy lehet-e köze a tejpépnek hozzá, de a nyaraláson kezdődött ez, ott meg nem is kapott tejpépet, mert előtte pattogott ki tőle. A ha-t meg tegap adtam nki először..
Jövő héten lesz radiátorcsere, legalábbis akkora ígérte a srác. Úgy tudom a szerelő is azt mondta, hogy szept.15-ig még meg lehet oldani és elvileg ingyen leengedik..Tavaly ezt nem tudtuk, feketén intéztük, 4000 Ft volt.. Holnap megyek a Komtávhőbe, reméklem minden ok lesz. Rendőrségre is holnap megyek, Bius böliben lesz, Antó meg jön velem, akkor talán hamarabb végzünk.. :)
Radiátort most fogjuk megvenni hétvégén, ha jól emlékszem 36 ezerre jön ki a kettő, tavaly meg nagyszobait 8 ezerért cserélték, most is gondolom akörül lesz darabja..Ja , és most fogjuk fozetni a csőtöréses szerelést is, úgyhogy gondolom jó húzós lesz...

Kép Kép
joosneagi

Tegnapról még velünk történt.
Gergő jött kunyizni mikor ebédeltem, megjegyzem előtte fejeztem be vele és megevett kb 10 (nem számoltam azért) rizsszemet. Tudjátok, hogy ez nekem milyen nagy szó. Hát ma is a tökfőzinél Geriéhez adtam egy kis tört krumplit, hogy legyen benne darab. Daninak simán úgy adtam ahogy volt, no krumpli, a tököt meg a kisebb lyukú reszelővel csináltam így szinte pépes lett mire megfőtt. De ette mindkettő.

Ma meg felhívtam az ovit, meg a bölit beíratás ügyben. A bölibe jöv héten egyik nap majd lemegyek. Lesz valamiféle elbeszélgetés, "tárlatvezetés" és felírják várólistára Gerit! Májusba lesz valamiféle szülői, majd oda is megyek. Eddig a 40 férőhelyre 20-an vannak előjegyezve, így még van remény.

Ovi: Ott a mini csopiba a jan-ig 3 évét betöltő gyermek mehet, mivel Dani "köztes" így Ő már kiscsopis lesz és vihetjük Őt oda, attól függetlenül, hogy nem a mi körzetünk. Áprilisban lesz beíratás!

Na ennyire jutottam ma ebben az ügyben!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvi!

Hú, de jóü, már csak 5 nap.. Remélem jó gyorsan elrohan és apázhattok egy jót.. Gondolom Áron hogy meg lesz lepődve, hogy újra látja apuciját..
Milyen volt a suli?

Kép Kép
joosneagi

Tényleg Szilvi!

Már egy hét sincs! Husssssss! Röpüljenek gyorsan a napok!

De jó találtam Szülőszobás szösszeneteket a Youtube-on (Kandász Andrea féle). Szeretek ilyeneket nézni. Na szabadidőmben majd idetelepülök aztán nosztalgiázok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Valaki tudja mennyi a GYES nettó összege? A melóból küldtek papírt a Nem adóköteles járandóságok vagy mi, és rá kell írnom a Gyes összegét, de nem jött még meg az augusztusi bankszámlakivonat és nem tudom miket vonnak le belőle.
Köszönöm!

Lányok!
Tavasszal említettem a fogyi versenyt szeptembertől. Most ahogy olvasta Szilvi írását akkor jutott az eszembe. Van kedve valakinek a versenyhez?

Megyek gyorsan kiteregettem a második adag mosását . Még kihasználom a jó időt.

Sziasztok

Kép
Kép
moncsi76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?