Sziasztok!
Vagyok ám, csak apa itthon van, ugye táppénzen, és minden napra jut valami program. Olyan jó, hogy itthon van, annyi mindent tudunk itthon csinálni, és láthatólag a kisasszony is élvezi a helyzetet, sőt ha apja kimegy, ordít utána, és mutogat az ajtóra.
Most épp a terasz kerítést lazúrozza már 2 napja, Dorka meg ott sertepertél körülötte.
Winchi: minket láttál!!!!!!
Miért nem kiabáltál ránk? Optikában voltunk, lett új szemüvegem. Mondjuk ezt már nem ártana hordani is. Ja, meg Tesco-ba is voltunk. Úgy találkoztam volna veletek!!!
Anyany: Zsófi jobban van már? Sok gyógypuszi neki!
Kitöltöttem a tesztet, de a régit, mert nem olvastam végig, amit írtál. Akkor majd kitöltöm az újat is.
Gégéé: Happy birthday to you, happy birthday!
na végre, te elveszett nő.
Örülök, hogy újra itt vagy velünk. Hú, amiket írtál a terhességedről..... most eszembe jutott minden mikor itt paráztál nekünk, hogy de neked folyik a magzatvized, meg a többi....tényleg nagyon parás voltál. Mondjuk Emma cisztája miatt ez érthető is volt. Örülök,hogy már összement a ciszta, és remélem, hogy végleg el is fog tűnni örökre...
Jaffa: örülök, hogy te is újra itt vagy. Nálunk is megkezdődött a hiszti korszak, néha nagyon durva, meglepődök rajta, majd még jövök kérdezni tőled, az evéssel kapcsolatban is.
Lara: kösz, hogy hiányoltál, édes lehet Hannus, ahogy fésülködik, Dorka is szokott, meg engem is fésül, na az brutális nagyon. Az amúgy sem sok hajamból nem sok marad...
Gratula a sulihoz, ügyes leszel, sok kitartás kell meg sok szorgalom, nem lesz könnyű gyerek mellett, de menni fog ez, ügyes vagy te.
mancsa: látod, Levi milyen kis ügyes fiú, olyan kis talpraesett. Pár nap, meg hét, és belejöttök az ovizásba hamar. Azért jó, hogy van aki vigyáz Dorcsikára, míg te viszed Levit...
várandósság: én is parás voltam, de azért nem volt vészes. Én is mindig akkor nyugodtam meg, amikor minden alkalommal meg UH-zott a dokim (köszi Csaba bácsi). Szerencsére én soha nem hánytam, és jó volt a közérzetem. Nekem csodaszép emlék volt az a 9 hónap, a szülés sem volt rossz, így utólag. Akkor azt mondtam többet sosem szülök, de már elmúltak a rossz érzéseim a szülési fájdalmak miatt. Én nagyon szerettem pocakos lenni. Bár már az utolsó pár hét húzós volt, mint egy bálna, és pingvin keresztezése, de azért imádtam, hogy mindenki megnézett, és olyan kedvesek voltak az emberek, meg hát a pici lányom, ahogy mocorgott odabennt. Az hihetetlen érzés...nem pótolható semmivel.
Szóval, ha tudnám, hogy mégegyszer ilyen jó terhességem lesz, már is belevágnék a kistesó projektbe.
Tünci: gyere hozzánk nyugodtan, nem lógsz ki a sorból, szeretnénk vigigizgulni a várandósságodat veled együtt. Mesélj nekünk!!!
Majd jövök még lányok, ahogy tudok, csak apa most nem hagy békén...