Sziasztok!
Na én is felbukkanok, jelentem, még élünk.
Bocs, h csak így eltűntem, de mióta Norbi itthon volt, elindult a lavina, és nem volt időm jönni.
Szöszke!
Köszönöm szépen az üzenetet, nagyon aranyos vagy! És ne haragudj, h nem válaszoltam, de gondoltam jövök és írok, és majd akkor írok neked is. Persze elmaradt, azóta meg elfelejtettem. Tényleg bocsi, és jól esett.
Írtam korábban, h megyünk a reggae campre, hát voltunk, és nagyon jó volt. Nekem kicsit kemény volt, mert a terület gazos és poros volt, így nem tudtam letenni Lillát egyáltalán, így kézben, bkocsiban, Becoban vk hátán, vagy utazóágyban volt végig. Ő meg pörög non-stop, úh kicsit lefárasztott. De egyébként nagyon jól érezte magát, első este kicsit kemény volt, de utána a koncerteket is végigaludta, ami kb 100m-re volt tőle.
Éjszakánként egyszer csörgött csak a babysitter, h menjek, felébredt, ilyenkor szopi volt, és durmolt tovább. Örülök, h elvittük, mert tetszett neki a pörgés, ő is tetszett midnenkinek, és végre találkozott a 3 rasztababy is.
És a szüleim szombaton délután elvitték, vasárnap még délután lehozták egy órára, majd hazautaztak, így volt nekünk is 2 esténk, amit teljesen ki tudtunk élvezni.
És reggel 7kor sem keltett senki.
Ezután 1 nap pihenővel a Balcsi következett. Napra pontosan egy hónapja utaztunk. Ahogy odaértünk, letettük Lillát a szőnyegre, és elkezdett mászni. Egy ideig kúszott-mászott felváltva, de ma már kizárólag mászik, és tökéletesre fejlesztette a technikáját. Pár nappal később elkezdett felülni is magától, azóta az is tökéletes már, legjobban a lábain szeret ülni, és ha bepörög, így rugózik.
Hihetetlen, h mennyit fejlődött az egyensúly érzéke, kb 6 hete felállt, 1 hónapja mászik, majsnem egy hónapja ül, és ettől nagyon beindult a fejlődése. Nem sok kell már, h egyedül álljon, néha csak 2 ujjal támaszkodik vhol.
Az idő egyébként nem volt jó, 3x voltunk strandon, csak térdig a vízben, és egy kegyetlen vírust is bekaptunk, amiről Nyugtonmalac is tudna mesélni
...úh ez a nyaralás nem az életem legjobbja volt.
A nyaralások után volt egy kis zűrzavar alvást, és egyedüllétet illetően, de ma már teljsen visszaállt minden, sőt napok óta tök sokáig olyan jól eljátszik...mintha 3-4 napja megint ugrott volna egyet a fejlődése...mármint fejben, mert hirtelen változott. Kapott egy FP vonatot, meg egy tesco-s drót-hullámvasutat vagy mit, amin fa autót, vonatot stb-t lehet vezetgetni. Ezekkel konkrétan játszik, és a babakönyveit is lapozgatja, és nézegeti. És az új mániája, h mindenbe belenéz, amin kukucskálni lehet, vagy át lehet nézni.
Már a 6. fogát várom, ahhoz képest, h a 2 alsó után volt 3 hónap szünet, most hetente jön egy új.
Gondolom ezután megint lesz egy nagyobb szünet.
Szóval bocs, h így eltűntem, de a 10 nap Balcsi után nemsokkal kitaláltuk hirtelen, h szept 8-án visszaköltözünk Londonba, és azóta rengeteg a dolgom, intéznem kell a költözést, és el kell intéznem az ügyeimet, mielőtt elmegyünk. Szerveznem kell a vállalkozásomat is, át kell rágnom magam az egészen angolul, ami nem semmi. Nyelvi akadálya nincs, de úgy összességében nehezebb angolul felfogni az egész rendszert, nekem akinek magyarul is elég homályosak az ilyen dolgok.
Bocs, h csak magunkról regéltem, esélytelen, h visszaolvassak, de azért pár dolog, amit kiszúrtam az utóbbi 2 oldalról.
Tali: Marek, nagyon sajnálom, h nem tudunk találkozni veletek és a többi topiklakóval. Kár, h ennyire elhúzódott a tali, mi máe 8-án repülünk.
cipő: Én azt hiszem egy pediped-et és egy shooshoos-t fogok venni Lillának, ha elindult...otthonra zokni, de lesz majd egy bőr puhatalpúja, h kéznél legyen.
allergia: Néha én is érzem, h picit viszket a szemem, de ez nálam sztem semmi...nem mondanám, h allergiás vagyok. Aki konkrétan az, vigyázzatok, h dinnyét se egyetek, de ezt gondolom tudjátok.
kimenő: Mivel itt Makón nem ismerek már senkit, mert az összes barátom elköltözött innen, így nem volt hova menni...de sztem kint én is kb hetente el fogok majd menni vhova, és Norbi is, ő eddig is elment, gyakrabban is, bár megigérte, h most csak néha megy majd. És azt is megbeszéltük, h kb 2hetente babysitter vigyáz majd Lillára, mi meg elmegyünk vhova este. Az egyik bnőm felajánlotta, h majd bevállalja Lillát szívesen (nagyon szereti
), ha nem ér rá, akkor majd hívunk mást. Sztem ennyi kell.
darabos kaja: Hát mi nagyon rosszul állunk sztem, Lilla most kezdi elfogadni a 8hós kajákat, keksz kizárt, mini répadarabokat már kapott a levesből...egyelőre ennyi.
Bocs, h ennyit írtam, és főleg csak magunkról.
Nem igérem, h sokat jövök mostanában, de ha már kint elrendeztük magunkat, akkor jövök, mert szeretnék visszacsatlakozni.
Minden baba nagyon éééédes, megnéztem az utóbbi pár oldal képeit.