ceruza: Hát nekem lepottyan, de nem is igen vágom, mi alá kellene tenni? Valami cici? Na nekem csak olyan díszgombok vannak...
...az lenne az?
Crocus! Ati nagyon édes mindkét videón, bár csak némában nézem.De végigment az első és csak csodáltam Ati hátonfekvését. Sajna Léna nem így fekszik a hátán, emiatt kicsit szomorú vagyok, de majd holnap...
...merthogy holnap mi is Dévényes nénihez megyünk. Amiatt a combasszimmetria miatt, amit még én is látok, de a HP kórházi nagggggyonhelyes doktorbácsi jónak találta egy 2 mp-es nézegetés után, és amiatt, hogy a feltételezett hipotónia miatt örökké az égben van a lába, nem úgy, mit Atinak, hogy teljes hosszban a földön fekszik. Mindig félbe van hajtva a gyerek. Szóval megyünk egy állapotfelmérésre a szomszéd faluba, de haljak meg másfél órával az időpont előtt kell indulnunk, amiatt az 1 megálló vonat miatt
Totál alvásidőben! Vagyis hogy már nincs is alvásidő, Léna is nagyon-nagyon nyűgös volt ma, mi is váltogattuk a visítás helyszíneit, ölem, bölcső, meitai, végül itt nyugodott meg és aludt 2x fél órát( a 2x2 helyett
)És ez már a harmadik ilyen nap. Fogunk lesz?
Panna, látod, szerintem nagyon fejlett Hannád beszéde, neki ez az erőssége, legyél is rá nagyon büszke! Nem tudod levideózni? annyira megnézném. Ja, most jut eszembe, nem jön valamiért a hang nálunk, mióta visszahozták a gépet. (dugtuk mi már mindenhova, de sehogy nem szól. Millye?)
Magdi, nagyon sok boldogságban eltöltött évet kívánok Nektek!
Veró, de sajnálom a fájdalmakat, és hogy most meg Muki is beteg!
Remélem, boszika ráolvasásai segítenek!
Zsu, Bebe felült, és többször is! Azta, Apa keble dagadt mi?
Dina, jó a tetkód, de nekem is kellett a térkép! Nem fájt?
Stelly, Flóra az a baba, akinek valami nem volt rendben a szopizásával? Nagyon édes, kicsit hasonlít Lénámra...A fotók a közösben vannak? Nem tudok belépni
Az autóvezetős kép extra!
Na lesz ebből még gyümölcsfaló Adri!
Vera, csuda erős voltál, hogy el tudtál jönni ma reggel az oviból. Nagyon jól halad Zéti. Mesél valamit a bölcsiről?
Ladmon, only for you:
...szóval megvolt ma a cékla is. Nem is volt vészes, egy ideje már nem ken össze semmit, mert csak a legvégén akarja megfogni a kanalat. Rájött, hogy az a a leggyorsabb, ha én adom a falatot, de még így sem vagyok elég gyors, már tátja a száját, pedig szinte lapátolom. Viszont nem akarom túl gyorsan se.