Új privát üzeneted érkezett!

Dina most már látom :D nagyon jó! Én úgy tudom, hogy amikor taliztak a lányok akkor elfoglaltak egy bemutatószobát és ott játszottak meg beszélgettek... utána meg átmentek az étterem részébe mert már furán nézték őket az ott dolgozók :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, tényleg jó ötlet lenne, azért majd megírom, hogy mikor megyünk! :wink:
zsu83

Ceruza-teszt: hogy leesik-e vagy sem, ha beteszed alá... na nekem már sajna ottmarad :(

Gratula Bencus ücsörgéséhez! :D

Jó lett a tetova :) mondjuk nekem is kellett a "térkép", mert anélkül csak az E betűt fedeztem fel :)

KépKép

KépKép
stelly

Na én meg ránéztem naptárra és eszembe jutott h holnap lesz a házassági évfordulónk.... immáron a kilencedik :)
Lányok! Szerintetek szoptatós anyuka ehet tatárbifszteket? Pocakosan nem mertem, most meg már nagyon-nagyon vágyom rá és meglepném apát egy vacsival, persze csak ha Marcust bevállalja estére vmelyik családtagom :)!

KépKép
hugic

Leesik :oops:

Stelly - megnéztem a képeket, (mondjuk nem elsősorban ezért :wink: ): szerintem csinos vagy, Tomi pedig Téged szeret :) pont. ok? :wink:

KépKép
hugic

dina:jóóóóóó a tetkó!

millye:a milupás frutapura cuccost adtam neki,azóta én is mixeltem,de az nem ízlett annyira!amúgy is furi a fiam ízlése,mert az én főztöm nem kell neki,csak a kész bébikaja!voltatok cukiban?

stelly:édes a pici babóca,én is zseretnék egy pirinyó bébikét.........Adriból jó sofőr lesz!ceruza teszt nekem is bukta,pedig én nem is szoptattam,gondolom a hirtelen fogyás tett be neki!

állatkerti buliban én is benne lennék,de jó lenne!azt hiszem lkverus dobta már az ötletet!

ladmon.mi történt séta közben?lenyugodtatok?

hugic:én ugyan nem szoptattam,de a nővérem tudom hogy kajolt tatárbifszteket szoptatás alatt,ráadásul szarvashúsból nyomta....
boldog házassági évfordulót!

kisfiam is bojkottálta a délutáni alvást,sikerült neki fél órát aludni....tuti ki lesz már mire jönnek a barátaink!

Kép
nilabali

Szaisztok!
gyönyörű képeket-videókat tettetek fel!!!! mindet megnéztem :oops:

Julcsinak,Zsunak +++++++++++++++++++++++ én minden betegeskedőnek is!!

Stelly!Együtt érzek veled ,migrénes vok én is és szégyen ide vagy oda de ha érzem,hogy "úgy "kezd fájni a fejem én máris kapom be a (cataflamot)nekem az a tuti....Jártam én fejfájás ambulancián meg ctg is csinálta de semmit sem mutatott ki...migrén és passz...

ciciteszt ez jó,ln sem hallottam még róla .....én meg sem csinálom tudom az eredményt,de maaaajd ha lefogytam akkor irány felvarratni...

Muki beteg,torok gyuszija van...én meg éjjel rosszul lettem ügyelet hívtunk mert mindenem elkezdett fájni felkelni nem tudtam...kaptam szurit mert nekem meg az összes ízületem begyulladt(a kicsik nem) reggel sürgősségivel mentünk (hahaha ez túlzás )reumára ahol adni akartak antibiótikumot és fájdalomcsillapítót amit elutasítottam mert a szopiról le kellett volna mondani ezért kaptam én hideget meleget és közölte a drnő ,hogy ez még csak a jéghegy csúcsa sokkal betegebb leszek ...így "csak "fájdalomcsillapítót vettem meg.Már most félek az éjszakától...

Millye kérlek segíts van vmi homeod rá?ha kell az is ,hogy-hogy fáj meg ilyenek írj....Köszi, és az előző segítséget is sikerült már holnap viszi Zoli laminálni :D

Kép
zümis

[quote]S írta:telly - megnéztem a képeket, (mondjuk nem elsősorban ezért Wink ): szerintem csinos vagy, Tomi pedig Téged szeret Smile pont. ok? Wink

Igen ez én is kiszúrtam,van egy kép ahol közösen fogjátok Adrit ééés összeér az ujjatok annyira lejön belőle ,hogy mennyire szeretitek egymást. :wink:

Kép
zümis

zümis:sajnálom hogy betegek vagytok!nem hangzik valami jól,ami veled van...vigyázz magadra,mert a gyerkőcöknek szüksége van rád!millye boszi biztosan talál neked valami szert és jobban leszel!

Kép
nilabali

Zsu83 ez remek ötlet! :D akkor még egyeztetünk! :D

S.O.S KÖNYVELŐK!!! Most volt a tv-ben, hogy nyilatkozni kell a családi pótlékról... mert különben magasabb kulcsban lesz az adózás... megírnátok, hogy ezt hogy és hol kell bejelenteni vagy mit kell csinálni?

Nilabali értem... ezek szerint csak a kész bébiétel kell és anya főztje nem ? :shock: :D nem mentünk cukiba mert elaludt a fiam én meg gondoltam addig amíg alszik kimosom a babakocsit :oops: és amikor felkelt akkor döbbentem rá, hogy mekkora szamár vagyok... vizes babakocsival nem tudtunk elmenni... :? de kárpótolt a lányom és sütött palacsintát... és még nincs árvíz :!:

Zümis jaj Veró... nagyon rátok jár a rúd... megpróbálok segíteni... akkor ezek ízületi reumás fájdalmak ugye? kérdésem folyamatos mozgatásra javul vagy pihentetésre javul? Melegre vagy hidegre javul? éjjel pihenésre romlik? Nedves hideg által jött ki a fájdalom? Szaggató vándorló fájdalom? rohamokban jelentkezik a fájdalom? Égő fájdalom? Nyilalló fájdalom az idege mentén? Nagyon szívesen örülök, hogy sikerült a használati útmutató :D

Kép

Kép

Kép
millye

Stelly: ceruzateszt bukta........... :cry: :cry: :cry:
Annyira gyönyörűségesek rólatok a fotók... olyan jó volt nézni... Látszik, hogy mennyire szeretitek egymást....

Zümis: mihamarabbi gyógyulást Nektek!

Panna: tudom, hogy igazad van Vend fejlődésével kapcsolatban, csakhát ugye itt csak hiperszuper menőkés babók vannak, aztán csak furdalja az oldalam a kíváncsiság. Ha a nőci rendben találja megnyugszom, és többet rá sem hederítek a menőkés csajainkra :wink: :lol: :lol: .

Hugic: gartula az évfordulóhoz! Nagyon úgy néz ki, hogy tudunk menni csütörtökön. Bizti nem fogunk zavarkodni???? Ja, és én már etten beafsteak-et... én is imádom... :oops: :oops: :oops: eszembe se jutott, hogy nem kéne........... :oops: :oops: :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hugic de bubu vagyok :oops: boldog házassági évfordulót!!! :D én nem mernék enni tatárbifszteket (mondjuk én nem is szeretem) :oops: csak ha nagyon tuti helyről van akkor csinálj... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

andus:boldog hófordulót!

zsu: ügyes Bencus!! Majd megmutatja apukájának is. :wink:

stelly: hurrá Adri, belendül a végén! ceruzateszt...megabukta

nilababa:mi két órát aludtunk délután. Jól sikerült azért a baráttali?

zümis: jobbulást Mukinak és neked is.

dina: jó a tetkó!!

millye: szerintem idén már nem lesz aszaló, majd tavasszal.Keress vmi jó anyagot és tuti rucit fogsz varrni.

hugic:
gratula holnapra!!

Kép
budabo

amy!
köszönjük tényleg jó lenne már...

Millye!
akkor ezek ízületi reumás fájdalmak ugye? IGEEEN :cry:
Válaszok:
folyamatos mozgatásra javul,de van időszak mikor pihenéskor (pár percig jó)de nem szűnik meg teljesen
-melegben jóban érzem magam,hidegre erősebb a fájdalom.
a fájdalom olyan mintha a csontok lennének "megfagyva"vagy belül vmi....:oops: naa jól tájékoztatlak... :oops:
-rohamokban jelentkezik a fájdalom?állandó fájdalom van de fel erősödik időnként :cry:
háát a fájdalom égő nehéz érzés :(
rem érthető vagyok...
Köszönöm nagyon a segítségedet....

Kép
zümis

Zümis Akkor Rhus Toxicodendron 15 CH napi 2-4x5 bogyó és Hypericum Perforatum 15 CH 2-4x 5 bogyó a kétféle bogyót ne egyszerre vedd be legyen minimum negyed óra különbség köztük! :roll: Érthető voltál! Mukinak mit adsz torokgyulladásra? Homeóst? Apis, Belladonna és a homeogéne9 nagyon jók rá!!! :wink: Jobbulást nektek! :roll:

Budabo pedig télen is sok mindent lehetne aszalni! :D Már alszik Füge? Nálunk még csak most lett vége a pancsinak! Most megyek altatni :D

Kép

Kép

Kép
millye

Hahahaaaaa....
Nekem kiesik!!!
Hahahaaa....
Jók a melleim, mi? :lol:

ladmon

Na, majd visszatérek a dologra szoptatás után.... 8)
Mielőtt még szétvetne benneteket a sárga irigység! :D

ladmon

ladmon: :twisted:

millye: már alszunk kb. fél órája. Korán kelt reggel, ilyenkor már mindig elfárad és kaja alatt bealszik.

Kép
budabo

Millye!KÖSZÖNÖM!!!
Reggel hozatom is ...csillapítja is a fájdalmat?????
Muki ezeket kapta a csoda drnéninktől:
homéogéne9 3tabl 100ml vízbe feloldani és egész napra elosztva megitatni vele.
hepar sulfuris 9ch 3*5 golyó .

Kép
zümis

Budabo most már a fiam is alszik :D remélem reggelig szuszi lesz és nem lesz éjjeli (szerenád) éneklés rájött, hogy van hangja és most hajnalban is arra keltem, hogy négykézláb tornázik és közben énekel :D

Zümis na látod, hogy nem is beszélek hülyeséget Mukival kapcsolatban mert én is homeogéne9 -et javasoltam :lol: A hepar is torokgyulladásra van, de én első körben a láz miatt homeogéne9-et és Belladonnát adtam volna neki :D a hepar gennyes lepedéknél és tüszős mandulagyulladásra nagyon jó. :D Igen a Hypericum majdnem a legjobb a fájdalomcsillapításban (sugárzó, hasogató fájdalomra)!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zümis jobbulást!!! Mi jön még, anyám...nektek aztán pocsék szériátok van! Kitartást az éjszakához, drukkolok hogy átvészelhető legyen!

Stelly és lábfájósok +++

Ceruzateszt: húúú :roll: épp nézegettem hogy jesszus, hossza a duplája a réginek, és mintha semmi de semmi nem lenne benne, csak az üres bőr :oops: pedig még egy kicsi tej is akad...hihetetlen honnan jön :shock:

Zétinek végülis jó napja volt azt mondták, délelőtt felhívtam őket hogy hazahozom déli alvásra mert nagyon kimerült lehet, de azt mondták kutya baja, reggel mikor elmentem a földre vetette magát és hisztizett de azóta szépen játszik a többiekkel, úgyhogy csak délután hoztam haza.

Olivérnek is totál brutál napja volt, alig aludt, egy helyben alig volt el egy kis ideig, egész nap azzal telt hogy babakocsiból kiságyba, kiságyból nagyágyra, nagyágyról mei tai-ba, stb...csak pakolásztam szegény mint egy csomagot, de nem maradt meg sehol. Még a kajával se lehetett leszedálni :shock: Hát, holnap biztos jobb lesz. :)

Millye, tegnap üres bili, de ma este összejött, és huhú, de még hogy összejött :D Nem részletezem, a lényeg hogy elégedett vagyok a termeléssel 8)

Megyek mert ha ittragadok megint pikk pakk éjfél lesz és holnap csúszok szét...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ceruza: nekem leesett! :D

Hugic, nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok Nektek! :D

Zümis, Mukinak és Neked is jobbulást kívánok! Nektek is sok minden összejött mostanába! :?

Millye, ok! :D :wink:

Bogi, már megmutatta, és nagyon megdícsérte Apa, hogy milyen ügyes! :D

Bencus is alszik fél9 óta! :)
zsu83

Zetibebi remélem nem lesz több Zéti sírás böli miatt :roll: azért jó hogy eljátszik.. csak az elválás nehéz... na de azt is megszokja hamarosan... örülök a bilibe termelt dolog miatt! :D ez jó jel!!! :D Olit biztos a fogacska nyúzza... :roll: jó pihenést! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zétivera, örülök, hogy Zétinek jól telt a napja! :D

A vonalzómmal meg mi van, csak 3.-án lesz 7 hónapos Bencus, erre már átírta! :shock: :?
zsu83

Millye!
sosem gondoltam,hogy hüleségeket beszélsz vakon bízom benned!!
hiszen olyan sokunknak és babáinknak segítettél már!!A mi doktor nénink vagy !!Tényleg te jártál ilyen tanfolyamra nehéz volt nagyon?Mert most láttam az egyik oldalon,hogy indul....jóó én tuti nem megyek mert ez nekem még latin...meg kicsit elsőre borsós az ára a tanfolyamnak....
Ha már homeó és ha van időd kedved még velem foglalkozni akkor amit annó beszéltünk ,ohgy kellene egy immunerősítő kúra...jöhet...nem tudom kivárni,hogy mindenki jól legyen ez ugye nem baj?
Megpróbálok szunyálni....
Zvera háát ez az én formám ha mi elkezdjük....pedig 4 évig nem is látott minket a gyerekorvos..csak tavaly,hogy zsó beteg lett és azóta nincs olyan hónap,hogy vki ne lenne beteg....
Pedig már megvolt a 3+1 rossz a családban idén .Elééééég vooolt!!De ezt nem hallja meg akinek kellene....bakker...

Kép
zümis

Anyám, elképzelem, ahogy a topik tagjai cerkát keresnek otthon és rakosgassák :lol: há bocs csajok, de ez naon teccik nekem :lol:

Amy - jajjj de jóóóó! Nagyon várlak Titeket! Hozz babakocsit is, megyünk majd sétálni, fagyizni, meg kényelmes cipőt, mert dombtetőn lakunk :wink: és ebédre meg készítek valami finomat :)
Eszel húst ugye? Ha nem, az se baj, szólj nyugodtan, tesóm miatt egészen jól tudok már hús nélküli kajákat csinálni (na jó, nem vagyok egy konyhatündér, de azért ehető a főztöm :wink: )

Zümis - ++++++++++++++++++++++++++++ drukk h mielőbb vége legyen a rossz szériának!

Zvera - látod milyen szuper a nagyfiad? :) a kicsit miatt meg: ma én is össze-vissza pakoltam Marcit, sehogy se volt jó neki. Holnap szebb lesz! Remélem, már alszol! :)

Millye - ááááááááááá dehogy csinálok, azt nem merném. Elmenni vacsizni vmi étterembe, az a tuti. Egyszerűen nem emlékszem, h mikor voltunk utoljára :roll: A bifszteknek a husit a hűtőben kell tartani egy ideig vagy micsoda... szal vmi ilyesmi és erre ugye nincsen már idő.

És TB - csal pótlék ügy: nem akarlak elkeseríteni, de sajna az összes könyvelőnk el van tűnve :(
Andus, Kaandi és ki is még, Hel talán? Vagy Andrea 17? Pedig nekem már nagyon hiányoznak!

Marcikám új tulajdonsága: este magától alszik el, tegnap óta. Eddig mindig cicin ment a dolog. Tegnap is megébredt, miután 1 kerek órát heverésztem őuraságával, meg ma is, és meguntam, betettem az ágyba, betakartam, buksisimi, puszi és becsuktam az ajtót és akkora csönd van h tuti alszik..... egyszerűen nem hiszem el :roll: vagy mégis? :)

Így hát én is az ágy felé veszem az irányt, miután elfogyasztottam a maradék fagylaltot.

Jóccakát mindenkinek :)

KépKép
hugic

Zümis: jobbulást!++++++++++++++++
Hugic: boldog évfordulót nektek! (Nekünk augusztusban volt a 9.)
Zvera: remélem holnap nem lesz ordítás a bölcsiben és Olinak is jobb napja lesz! Nem mutattad még a MT, vagy igen?
Ceruzateszt: hah, még a sodrófát is megtartom :? :lol: . Zümis megyek veled felvarratni!
kreiszi

Kép
kreiszi

De mielőtt még elalszom: ezt reggel csináltam, mielőtt apa dolgozóba ment:

Kép

Éééééssss mea culpa Andus :) Zéti nem ma 6 hónapos! Bocs elszámltam magam a 28 napos hónap miatt, cska az volt bennem, hogy Marci után pont egy héttel született. Szal várok még két napot, addig visszaszívom :lol:

KépKép
hugic

Zsufi: Marcidnak tegnapra boldog 7. hónapot!
kreiszi

ceruza: Hát nekem lepottyan, de nem is igen vágom, mi alá kellene tenni? Valami cici? Na nekem csak olyan díszgombok vannak... :lol: :lol: :lol: ...az lenne az?

Crocus! Ati nagyon édes mindkét videón, bár csak némában nézem.De végigment az első és csak csodáltam Ati hátonfekvését. Sajna Léna nem így fekszik a hátán, emiatt kicsit szomorú vagyok, de majd holnap...
...merthogy holnap mi is Dévényes nénihez megyünk. Amiatt a combasszimmetria miatt, amit még én is látok, de a HP kórházi nagggggyonhelyes doktorbácsi jónak találta egy 2 mp-es nézegetés után, és amiatt, hogy a feltételezett hipotónia miatt örökké az égben van a lába, nem úgy, mit Atinak, hogy teljes hosszban a földön fekszik. Mindig félbe van hajtva a gyerek. Szóval megyünk egy állapotfelmérésre a szomszéd faluba, de haljak meg másfél órával az időpont előtt kell indulnunk, amiatt az 1 megálló vonat miatt :evil: :evil: Totál alvásidőben! Vagyis hogy már nincs is alvásidő, Léna is nagyon-nagyon nyűgös volt ma, mi is váltogattuk a visítás helyszíneit, ölem, bölcső, meitai, végül itt nyugodott meg és aludt 2x fél órát( a 2x2 helyett :shock: )És ez már a harmadik ilyen nap. Fogunk lesz?

Panna, látod, szerintem nagyon fejlett Hannád beszéde, neki ez az erőssége, legyél is rá nagyon büszke! Nem tudod levideózni? annyira megnézném. Ja, most jut eszembe, nem jön valamiért a hang nálunk, mióta visszahozták a gépet. (dugtuk mi már mindenhova, de sehogy nem szól. Millye?)

Magdi, nagyon sok boldogságban eltöltött évet kívánok Nektek!

Veró, de sajnálom a fájdalmakat, és hogy most meg Muki is beteg!
Remélem, boszika ráolvasásai segítenek! :cry: :cry: :cry: :wink: :wink:

Zsu, Bebe felült, és többször is! Azta, Apa keble dagadt mi?

Dina, jó a tetkód, de nekem is kellett a térkép! Nem fájt?

Stelly, Flóra az a baba, akinek valami nem volt rendben a szopizásával? Nagyon édes, kicsit hasonlít Lénámra...A fotók a közösben vannak? Nem tudok belépni :evil: :evil: :evil: :evil:
Az autóvezetős kép extra! :lol: :lol: Na lesz ebből még gyümölcsfaló Adri!

Vera, csuda erős voltál, hogy el tudtál jönni ma reggel az oviból. Nagyon jól halad Zéti. Mesél valamit a bölcsiről?

Ladmon, only for you: Kép
...szóval megvolt ma a cékla is. Nem is volt vészes, egy ideje már nem ken össze semmit, mert csak a legvégén akarja megfogni a kanalat. Rájött, hogy az a a leggyorsabb, ha én adom a falatot, de még így sem vagyok elég gyors, már tátja a száját, pedig szinte lapátolom. Viszont nem akarom túl gyorsan se.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

na nyitok-zárok. Alszotok? Kivel fogok kávézni? 8) 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

millye:nekünk este még volt egy álmomban felállok az ágyban műsor,aztán reggel a szokásos felnyüszögök. Jó lenne ha ismét alukálna kicsit tovább reggel.

zetibebi:sajnálom a rossz napot. Éjszakátok milyen volt?

kreiszi:de helyes alex

hugic:cerka teszt ténleg vicces, de ragadós a hülyeség. Irigy akiknek leesik :oops:

gerendai zsu:jól néz ki vámpír léna!

Kép
budabo

Jó reggelt,

Kreiszi: köszi a 7hós köszöntést. Nagyon édes Alex a hintában. Ez otthon van?? Hogy vagytok mostanában? Olyan ritkán írsz magatokról, megkezdtétek már a hozzátáplálást?

Zvera: Zéti egy kis hős, Olinak meg reméljük, hogy jobb napja lesz ma. Az éjszakák milyenek mostanság??

Zsu: grat az ülő Bebének!! Nálunk úgy néz ki, hogy Marcit nem izgatja a lehetőség, inkább állna, de az meg még nem megy neki :lol: :lol:

Zümis: +++++++++++++++++++ gyógyuljatok meg minél előbb!!!!!!!!!!!

Hugic: nagyon szép család vagytok, irtó csini vagy!!! Boldog évfordulót nektek!

És a legfontosabb:

Sok puszit küldünk a ma 7 hónapos Hannácskának!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Millye: nekem a munkahelyen toltak az orrom alá egy papírt, ahol nyilatkozni kellett, hogy mennyi a családi pótlék, és ki kapja jelenleg.

Mert az az új szabály, hogy megosztva kell figyelembe venni a két szülőnek, tehát mi most kapunk 12.200 Ft-ot, tehát 6100-at fognak havonta az én pénzemhez hozzácsapni adózási szempontból, és ugyanennyit a férjemnek is.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Bogi, Léna is egyre korábban ébred!
Ráadásul tegnap 1x, ma már 2x kelt éjjel, visszasimizni nem lehet, szopiztunk. Ma meg korán keltünk, mert már a nap felkelte előtt szerettünk volna tömeggyilkosokká válni (sajna...) Az van ui, hogy kb 1 hónapja a veranda alá a falba beköltözött egy darázscsalád, és ott hemzsegnek. Ha Léna kint van a kertben, tőlük 4 méterre. Aztán fúrtak 2 lyukat, így mostmár a konyha felé nyílt a hátsó kijáratuk, ami miatt sokszor 10-20 darázs bulizott a konyhában :roll: :roll: . Sajnos nem volt humánus megoldás, ezért fújni kényszerültünk :roll: És még kell, mert még mindig nyüzsögnek :?

Izgulok a Dévényes miatt, meg amiatt, hogy hogy találunk oda, meg ilyesmi...

Ma jön haza Julcsi! Julcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Ugye? Gyere, nyugtass meg minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Na, ma kicsit szét vagyok esve, úgy látszik, mert valami még mindig eszmbe jut :lol: :lol: :lol:

Dina: jó a tetkód, de én is csak az E-t fedeztem fel magamtól :) Hogy bírsz a 3 lánnyal?? Hogy van Csenge??

Na asszem megyek kávézni egyet 8)

Zsufi

KépKép
zsufi74

Jó reggelt!

Már megittam egy kv-t, de ide gyorsan még egyet, meg valami panadolt is, mert bentről döngeti valami a fejemet, de kegyetlenül :? Stelly, ha neked ettől rosszabb volt tegnap..... pedig az enyim még csak nem is migrén

Dina - Én a Cs-t találtam meg :) és nagyon jóóóóóó

Julcsi - remélem, mielőbb hazaérsz, és ha első utad nem is hozzánk vezet, de azért mielőbb várunk vissza :)

Grendai Zsuzsi - ne izgulj, hát tudod h minden oké lesz!!! És feltétlenül írd meg, h mi volt! Darazsak :twisted: nálunk is van rengeteg, Peti olyan élvezettel irtja őket. Céklás kép: király.

Zsufi - Marcinak Boldog hórfordulót. És ááááááá dehogy, csak jól áll nekem a távolság :lol:

Zümis - remélem, jobban vagy ma!

Na dobom a második kv-t mert nem javul a helyzet :?

Hanna babának szintén boldog hófordulót :)

Zsu - grat a felüléshez :)

Kreiszi - Alex nagyon elégedett a hintában :)

KépKép
hugic

jó reggelt!

valaki van itt még aki kávézna?mindjárt leesek a székről......fél5kor felébredtem pipilni,becsuktam az erkélyajtót,betakartam kicsikémet és nem tudtam utána aludni,csak forgolódás,felettünk az idióta szomszéd meg szerintem bútorokat tologatott vagy mi(bolond a lelkem),odabújtam apához,melegem lettem elfordultam,utánafordult és ez ez ment fél 8-ig......most várjuk a gyerekorvost!

bogi:Bazsi kibírta a baráti látogatást,sőt fel is turbózta magát,a lány a 6.hónapban van,Bazsit nem lehetett leszedni róla,aranyosan "ütögette"a pociját,együtt fürdettünk és utána alvás reggelig!mikor kel Füge mostanság?

millye:Bazsi nem sírt fel tegnap és tegnapelőtt sem éjjel,ezek szerint elég,ha csak egyszer kap bogyeszt?fél7-körül adom neki.

zsuzsi:Léna nagyon vad a céklával az arcán.......tényleg,mint egy kis vámpírka!remélem minden ok lesz a Dévényesnél4egyébként Bazsinak is van olyan szokása,hogy az egyik lába állandóan felhúzva van,a talpa majdnem az égnek néz,de tud rendesen kinyújtózva is feküdni,de evés közben mindig felhúzva van az egyik lába,gondolom az nem gáz?!

kreiszi:Alex micsoda nagyfiú!nagyon helyes a hintában!szereti?

zsufi:kösz az infót!

hugic:olyan szépek vagytok a képen!látszik rajtatok a boldogság!

julcsi:remélem hazajöhettek ma és,hogy a lábad is jobban van4Marcibogyeszt pedig pusziljuk!

zsu:milyen kedves Bencustól,hogy megmutizta apának is az új tudományát!

ladmon.hogy ébredt ma Esztered?folytatja a tegnapi dáridót?

na bedobom a kávét és csinálok reggelit,átha jön már a doki!

Kép
nilabali

na,doki megvolt,ő is halálra dicsérte a kicsi fiamat.sajnos nem enged a 21-ből és marad a HA-s tápszer csak a beba2.bár én azt hiszem,hogy keverni fogom a simával,de még értekezem a védőnővel.

bogi:neked a két tápszernek egy márkája van?

Kép
nilabali

Jó reggelt!

Már akinek...
nálunk horror éjszaka..... ha lesz idegem hozzá elmesélem... a lényeg, hogy többet voltunk fenn, mint amit aludtunk.... :evil: :evil: :evil:

Hugic: abszolut mindenevő vagyok, de kérlekkérlek ne csinálj ügyet belőlem!!!!!!

Zsuzsi: naon édi Léna a céklakaland után.... :)))

Hol kell jelentkezni a mellfelvarrásra???? :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

' reggelt!

Ahááá, akkor tegnap nemcsak Eszterem volt fesztiválhangulatban!
Remélem, szegény extrafrontérzékenyBogyesz anyu megúszta! (Alias Julcsi, a kórházban...)

Nila: tegnap bevágtam a babakocsiba, elindultunk és mintha elvágták volna.... Mindenhol dicsérték, hogy milyen tündéri (ja...), milyen nyugodt ( :shock: ) és milyen aranyos baba.... (Atyagatya, csak gyertek velem haza!! :lol: ) Noszóval így...
Aztán apa hazaért, gyerek boldog, apa kétkedve, de azért elhiszi, hogy zűrös volt a nap. Aztán Tesco... Még egy rakat gyerekcucc... De annyira olcsó volt tényleg, hogy ki akartuk használni a 30%-os kedvezményt.
Dokesz bá hogyhogy házhoz jár hozzátok?

Amy: A mi gyógytornászunk szerint lusta gyerek nincs. De Vendinek még csak forognia kell tudni, aztán csak 7 hósan kúszni. De, ha elviszed, az csak jót tesz neki. Kíváncsi vagyok, mit mond... Majd beszámolsz?

Stelly: remélem a migrén már a múlté!
100 gramm? Na, csak ellesett valamit a répázásunkból... :D Mi is ellestünk ám valamit: tegnap nagyon rövid ideig kitolta magát négykézláb...Szerintem még napok, mire stabil lesz, de Adritól Eszti meg ezt tanulta!
Adri sofőr haláli!! :D
Ja, akkor ma izgatott kakivárás?? :lol:

Panna:
Okos gondolkodás, ezt már írtam... A jutalmad ama jó hír, miszerint a körbe-körbe forgás is kúszásnak minősül. (a tengelye körül forog, ugye?) Megkeressem a cikket, ahol olvastam? Úgy emlékszem, minden kúszás, ami előre, hátra, körbe történő mozgás...

Hugic: Grat. az évfordulóhoz! Szép család vagytok, az tuti! És igen: mehet a bifisteki!! :wink:

Zümis: nektek meg jobbulást! De már nagyon!

Zsu: Hát de ügyes Bencusod van! :)

Zvera: Ma Zéti simán maradt?

Kreiszi: na, akkor Alex is hintapalinta!! :)

Zsuzsi: Áááá, így már nem ér cékla Léna, hogy szépen eszik... :D
Minden klassz lesz, ne izgulj! Léna majd szundizik rajtad!
Úgy látszik, ma ez olyan Dévényes nap...

ladmon

Ja, amit még akartam...

Dina: nagyon jó a tetkód, én is csak az E betűt láttam... :oops:

Mi 11re megyünk Dévényes nénihez... én is kivi vok mit fog mondani....

Magdi: hogy Ti mennyire édesek vagytok együtt!!! Szép kis család!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: naná, hogy beszámolok... ide csak azzal a cikkel!!! akkor elvileg már Vend is kúszik.... :wink: 8) :D

És persze megint elfelejtettem a legfontosabbat...
Tnap beszéltem Julcsival, holnap engedik haza... Már jobban volt, és Marcika csudajól viselkedik... Mindenkit sokszor puszil!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Kezd jobb lenni a lábam, már sokkal könnyebbnek érzem, nincs az a nehézláb érzés rajtam! :D

Éjszaka Bebével álmondtam, kérdeztem tőle hogy hívják, és mondta, hogy Bence, de olyan aranyosan beszélt! :lol: Nagyon szép álom volt, már alig várom, hogy szövegeljen! :D

Hannának nagyon Boldog hét hónapost kívánunk! :lol:

Kaandi (ha olvasol): Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük szépen a gratukat az üléshez! :lol:

Kreiszi, nagyon ügyesen hintázik Alex, és igazi nagyfiú már! Már alig várom, hogy megismerhessem őt személyesen is! :D

Hugic, nagyon jó lett a családi fotó, szépek vagytok! :D
Jobbulást a fejednek!

Gerendai Zsu, sajnálom a nyügi napot, remélem a mai nap már jó lesz! Lénát is lehet a foga zavarja! :roll:
Hú, nagyon büszke volt tegnap Apa Bebére, a fiatalúr meg annál jobban produkálta magát! :lol:
Nagyon jó a céklaevős kép! :lol:

Bogi, hánykor kel mostanába Füge? :roll:

Zsufi, nálunk is eddig az állással próbálkozott Bebe, de aztán tegnap rájött, hogy Ő ülni is tud! Na azóta csak ülni akar, még alvás helyett is! :?

Nilabali, ma lesz a féléves vizsgálat, azért megy a doki, ugye? :roll:
zsu83

Tiszta hülye vagyok ma....

Hát csak elfelejtettem:

Hannácskának és Marcinak sok boldog 7 hónapos hófordulót kívánunk! Vendi és Anyája

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy, sajnálom a vacak éjszakát! :(

Ladmon, ez nálunk is így szokott lenni ha rossz napunk van, itthon kisördög Bebe, babakocsiba tündér, és mindenki dícséri!
zsu83

Zsu: nagyon örülök, hogy jobban vagy!!! Most már biztos egyre jobb lesz!!! Én is nagyon gratulálok az ülő Bencushoz!!! :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsu83 Boldog 7 hónapost Bencusnak! :D

Zümis egyáltalán nem baj, hogy nem várod ki, hogy meggyógyuljon a család... nyugodtan adhatod nekik is a bogyókat! Immunerősítésre két jó szer van... az egyik az Echinacea 5CH ebből napi 5 bogyó 1 hétig utána 1 hét szünet és így tovább vagy a Vincetoxicum 15 CH napi 5 bogyó 1 hétig utána 1 hét szünet és így tovább (én a D30-as változatot szedtem) Hogy van Muki?

Hugic azt hittem, hogy te is könyvelő vagy... basszus... akkor most ki segít nekem? :roll: Milyen ügyi Marci!!! :D JAj de helyes ez a családi kép!

Kreiszi de helyes Alex!!! Ez az ő hintája? Micsoda hiper szuper!!! :D

Gerendai Zsuzsi nagyon jól áll Lénán a máz :lol: és micsoda rikító kék szemei vannak :shock: :D hangkártya dolog... menj be a vezérlőpult hangok és audioeszközök és ott nézd meg a hang fülnél, hogy van-e a hanglejátszásnál hardver beállítva.... ha nincs akkor nem telepítette hozzá a drivert aki megcsinálta... akkor menj rá a sajátgép tulajdonságok hardver eszközkezelőre és ha ott azt látod, hogy sárga kérdőjeles dolo is van akkor valóban nincs telepítve a hangkártya... ebben az esetben beteszed azt a lemezt amit az alaplaphoz kaptatok (ha alaplapi a hangkártyád) és feltelepíted a hangkártya driverét. Ha különálló a hangkártya akkor annak is kell n lennie lemezének és azt teszed be és frissíted az illesztőprogramot. Bocs ha hosszú lettem 8)

Budabo mi még nem állunk... de azért mászkálunk a kiságyban :D ma 9 óráig aludt a nagylegény, de mást nem is várok tőle :D

Zsufi74 köszi a felvilágosítást csp ügyben. :D

Boldog 7 hónapost Hannának is!

Nilabali akkor elég ha egyszer adsz neki bogyót! :D Én nem kávézhatok még koffein mentest sem mert a fiam nem aludt tőle... :roll:

Amy81 Vendi nem aludt éjszaka? :shock: jaj szegény te.... :roll:

Ladmon örülök, hogy Esztike lenyugodott a babkocsitúrától :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu: rá se ránts, már megszoktam... :wink: És Apa tündér volt... 5től átvette Vendet, sőt sikerült is neki visszaaltatnia, aztán engem is megnyugtatott, kivitte sétálni a kuttyokat, és hagyott még aludni. Mire felkeltem ott várt a reggeli az asztalon... sajnos ő már elment dolgozni, de annyira édes, hogy így törődik velünk... nagyon jól esett, kellett a lelkemnek... :oops:

Boldog 7 hónapot Bencusnak is!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?