Új privát üzeneted érkezett!

Kreiszi, igen teljesen igazad van, csak idegesítem magam, már anyum is rámszólt! :?
zsu83
 
 


Stelly: sajnálom a migrént! Remélem jobban vagy! A képek nagyon jók, olyan édes pofikat vág Adri, az orrfelhúzás nagyon jól megy neki is :D !
kreiszi
 
 


Gerendai Zsuzsi teljesen igazad van... csak azért dilemmázok mert azért még nagyon kezdő vagyok varrásban és azért egy keresztelőruhának csininek kell lennie... keresnem kell egy sablont :D Ez szép mondat volt, hogy én bele varrom a lelkem.. az biztos, hogy szívvel lélekkel csinálnám :D

Stelly borzasztóan sajnálom a migrént! Milyen gyógyszert vettél be? Nem árt a tejcinek? Nem akarsz homeos bogyót kipróbálni? :roll: A képek nagyon jók! Végre van közös kép is rólatok :D fényképész csinálta? :roll: köszi a dicséretet :D

Kreiszi nem nem ... az én férjem is ilyen :D köszi :oops: :D Mi is szoktunk almát banánt aszalni az aszalt szilva isteni nyammmmm (és tényleg sokkal finomabb mint a bolti) meg narancsot citromot a házi készítésű teához :D

Zsu83 nagyon szuper anyukád van!!! Le a kalappal előtte! Nagyon nagy segítség Ő neked! :D Ma hajnalban megint arra keltem, hogy a fiam énekel az ágyában... komolyan mondom erre a kisördögre nem lehet haragudni... olyan jót nevettem ahogy szórakoztatta magát... aztán evett és kilencig aludt :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Gerendai Zsu: Nekem is ilyesmi aszalógépem van, csak éppen kölcsönadtam az anyósomnak. Nagyon ügyi vagy, hogy ilyesmiket aszalsz. Én csak sárgabarit, besztercei szilvát aszaltam eddig vele. Meg egyszer gombát, de az nem sikerült, mert bepenészedett :(

Bogi: Jól lehet az aszalt dolgokat tárolni. Én például általában befőttesüvegbe teszem, de bármibe jó, csak száraz helyen legyen, meg ne érjék el a rovarok.

Elif: Ezek a szaros légkondik, nagyon haragszom rájuk! Jobbulást! Hogy Efe mennyit nőtt mióta nem láttuk!

Ladmon, Stelly: Szóval csak össze jött nagy nehezen a találkozótok! Hát Adri apukája nem siette el ezt az üzleti utat :wink:

Millye: Ne hülyéskedj! Már miért lenne ciki, ha te varrod meg a keresztelő ruhát? Lesz olyan szép, mint egy bolti, és nem kell utánajárnod, na meg nem is lesz olyan drága. Nagyon ügyi vagy!

Zsu: Még ne add fel a tejcit! Vissza tud ám az jönni! Sok pihi, sok folyadék stb. Amúgy lehet, hogy a foga jön, és amiatt sír? Mi még mindig a harmadikkal kínlódunk...

Ma 3 hét után először mentünk babaúszásra. Nagyon élvezte Ati és jól elfáradt, mert még mindig húzza a lóbőrt (közel 2 órája) :wink: Ígértem videót, de valamiért nem tudom feltölteni a youtubra. Azért még próbálkozom :(

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Millye, algopirint, csak nem mertem írni, mert volt már ebből itt összetűzés. Az az igazság, hogy néha az sem segít, úgyhogy ebben az esetben nem szeretnék kísérletezni, sajna ha migrénem van, az nagyon nem gyerekjáték..... hányás, rosszullét, mozdulninemtudás és társai. Most heverészek, meg üldögélek, így egész jó, de járni alig bírok :( mondjuk legalább a fejem nem fáj, csak egész tompán. Bízom benne, hogy többet nem kell bevenni, és jobb lesz délutánra.
Képeket igen, fotós csinálta - aki haverom :D az utolsó képeken látszik, hogy Adri úgy összebarátkozott vele, hogy simán odament hozzá :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Crocus köszi! :D akkor elszánom magam egy nagy varrásra... ez biztos nem 30 perc alatt fog elkészülni :roll: Lehet, hogy a mérete miatt nem tudod feltölteni a videót? :roll: hogyhogy nem voltatok 3 hétig babauszin? Beteg volt Attila? Nekünk még nincs 1 fogunk sem ti meg már a harmadikat várjátok? :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly értem... akkor jobbulást neked. Azért nem ártana kikísérletezni, hogy hatásos-e valamelyik homeós...esetleg gyógyszer mellett is... mellékhatása nincs legfeljebb az, hogy nem hat. :roll: De megértem, hogy fájdalomcsillapítót vettél be... hallottam már a migrénről... szőrnyű lehet. és ez egyik pillanatról jön semmi előjel nélkül? :( Nagyon ügyes a fotós barátotok! Látszik, hogy nagyon ért hozzá! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


A kiterjesztése mpg, és 65 megás. Az már nagy a youtube-nak? A nyaralás miatt nem voltunk, meg amikor hazajöttünk elaludtam a nyakam. Hát igen fogban az elsők között vagyunk. Na, de nem is tudunk olyan szépen ülni, mint Adris !

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Az egyik video végre felment (több mint egy óra alatt):

http://www.youtube.com/watch?v=4oEiBwcfNFk

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Millye, máskor folyamatosan erősödő fejfájással, rossz közérzettel kezdődik, de ezt a részét most átaludtam, és csak arra ébredtem, hogy lüktet, széthasad a fejem, meg futni kell wcre...
Ha leírod, mit javasolsz, beszereztetem Tomival, ha lehet sima gyógyszer mellett is, akkor kipróbálom, jó lenne ezt a hülye kóválygást is eltüntetni :roll: (csak a fejfájás részével nem szeretnék kísérletezni, mert az konkrétan elviselhetetlen)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: Rossz lehet ez így neked a szoptatás mellett, amikor olyan kevés gyógyszert szabad bevenni. Ha majd már nem szoptatsz kipróbálhatod a Quarelint is, a férjemnek mindig az segít.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Millye, tényleg nagyon jó, hogy így számíthatok Anyukámra! :D Szegényt tegnap estére azért lefárasztotta Bebe, nem mondta, de én láttam rajta!
De édes lehetett Andris ahogy énekelt, hát én se vagyok túl boldog, ha éjszaka, vagy hajnalba ébredés van, de nem is lehet rájuk haragudni! :D

Crocus, nem adom fel a tejcit! :wink:
Mi is a harmadik fogunkkal szenvedünk, éjszaka 1-kor nagyon keservesen felsírt álmába Bebe, átmentem, megsimiztem, alukált tovább! Szerintem belejött az ínyébe a fájdalom nagyon! :roll:
Nagyon jól elvan Ati a palackkal :D , milyen édes a két kicsi fogacskája! :D

Eszter, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zsu83
 
 


helló!

stelly:sajnálom a migréned..nagyon tudom miről van szó,mert nekem is van...de mostanság egész jól békénhagy!én sokáig a Béres antifront cseppet szedtem,mert nekem frontra és hormonális változásokra ugrik a migrén,az csak gyógynövényekből áll,úgy szedtem,hogy amikor frontot mondtak már előtte nap elkezdtem és aznap is szedtem,meglepően jól működött és mellé tüneti kezelésre pedig mentateát ittam és használt a kombináció.talán próbáld meg ezt is,ártani nem árthat és a tejcinek sem!
a képek fantasztikusk,bazsival együtt néztük,majd kiugrott a kezemből!

millye:persze,hogy varrd meg,micsoda élmény lesz és ahogy zsuszi is írta,benne lesz a szived-lelked!képekből sosem sok, András gyönyörű szemei és édes pofija arra való,hogy csodáljuk!

bogi:képet csak holnap hozok,mert ma elég sok a dolgom és amíg Bazsi alukál a nagyjával végezni akarok!

amy:nem sütöttem,mert apa időben hazaért és együtt voltunk inkább!
zsu:ne idegesítsd magad,mert árt a tejcidnek,Bencusnak biztosan eltűnik a csomója!pihizzél,amíg anyud nálatok van!

cocus:jó a videó!

megvolt a féléves státusz..éppen volt ott egy másik féléves is és így látszott igazán,hogy Bazsi mennyire más....igazi tündér volt,sikongatott,kúszott,forgott,felhúzta magár térdről állásba,de rögtön el is esett,és barátkozott a másik fiúval....a msáik fiú most a héten fordult hasra és igazán kis "bambának"(bocsánat,tudom,hogy csúnya dolog ilyet írni,más gyerekéről)nézett ki a fiam mellet,mindkét védőnő kész volt,nekem pedig dagadt a mellem :oops: olyan büszke voltam rá,hogy még!
7380grammot és 71cm mértünk, a feje körfogata 45 és a mellkasa 41,5 és van két foga.motorikus fejlődését a védőnő olyan 9hónapos babáéval tette egyenlővé,csodálkozott,hogy mindkét kezében egy-egy tárgyat fog,az alvókájától padlót fogott és nagyon kedvesnek és huncutnak találta,és igazi kis izgőmozgónak..gyorsan rendet vágott az íróasztalon és megkaparintotta a nő mobilját is :lol: nálunk se volt pontozás,de a védőnő jóslat szerint bazsi úgy 10 hónapos korára tuti menni fog...mondtam,hogy azért nem bánnám,ha kicsit később kezdené.evéssel is meg volt elégedve,azt mondta,hogy a napi két táp is elég,ha többet nem kér a főzelék és a tejpép,valamint a gyümölcsök mellett.meséltem neki Adriról és Fügéről, és teljesen el volt képedve,hogy a ezek a gyerkőcök "csak" 4-5hónappal vannak előre a korukhoz képest....
mivel nem ma van a feledik szülinap ezért az összefoglalóval majd aznap jövök!

most húzok,sok a dolgom,de még jövök!mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali
 
 


Vendinek jó a csajozós képe :D

Adrifotók mesések! A fotókon is látszik hogy Adri egy kis energiamanó :D

Ati is csudahelyes, rendesen reszelgeti a guzukat a kupakon :D

Andris meg...eszméletlen szemek :D Millye szerintem is vágj bele a keresztelős ruhába! Az egy igazi ereklye lesz ha elkészül!

Stelly, Zsu, Julcsi, Hugic ++++++++

Zsuzsi, ma reggel megvolt az első üvöltve otthagyás a bölcsiben :( mondjuk hozzá tartozik, hogy iszonyat álmosan vittem el. De délelőtt felhívtam őket hogy nincs-e armageddon mert akkor hazahozom déli alvásra hogy kipihenje magát, és azt mondták semmi gáz vele, motorozik a gyerekekkel. Úgyhogy csak alvás után hozom haza. Anyai szív romokban...de úgy érzem reggel nem lett volna helyes, ha nem hagyom ott a bölcsiben.

Másfél azaz másfél órányi altatás után dőlt ki Olivér :roll: hát remélem alszik egy kicsit hogy összekapjam magam. Nem értem mi lelte, nem volt semmi baja, csak alvás helyett társaságra vágyott.

Kreiszi apa hiába van lent, tekintve hogy marhakicsi a ház nem tud elég messzire költözni. Viszont így hogy lent van legalább nem közvetlenül a fülembe süvít. :? Le kéne dobnia egy huszast, meg abbahagyni a bagózást, meg elmenni fül-orr-gégére és nem is lenne semmi gond. Nadehát férfiak...még egy vérvételre se lehet rávenni mert "minekaz". Nameghogy brokkolit egyen vacsorára fehér kenyér helyett, ááá, az kizárt :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:másfél óra altatás az nem piskóta!Olinak küldünk álommanót,ide már nem kell,mert Bazsi szépen alszik a teli pocijával....most le is kéne kopognom,ha dolgom van akkor Bazsika biztosan csak a felét alukálja a megszokottnak!pihizz egyet te is!

Kép
nilabali
 
 


Ja, majd el felejtettem. Tegnap séta közben egyfolytában sikoltozott, rikoltozott a babakocsiban, úgyhogy egész Monor minket nézett. Egy nő jött szembe, és megjegyezte, hogy biztos operaénekesnek készül :D

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ugyan még kúszni-mászni alig tudunk, de azért a pakolászás az így is megy:

http://www.youtube.com/watch?v=zkOCB_Quk8I

Na bedugulok, mert szinte csak én leszek ezen az oldalon :oops: . Amúgy csak azért volt ennyi időm, mert az úszás után 2,5 órát aludt a gyermek (ilyet délelőtt nem szokott).

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


crocus:Ati de édesen olvas!

Kép
nilabali
 
 


Crocus biztos vagyok benne hogy a mérete miatt ment fel lassan. Nagyon édesen eljátszik a palackkal! :lol: nem kell ide drága játék! :lol: Na lesz ebből a pakolásból még gondod! :lol: Szerencse hogy nem volt semmi az asztal tetején. :lol: :lol: :lol: Milyen édesen olvassa az újságot :shock: :D akkor nem csak az én fiam sikítozik :D

Stelly Iris Versicolor 9CH óránként 5 bogyó ez jó a rendszeres időközönként fellépő migrénes fejfájásra hányingerrel és savas hányással. Valamint a Lycopodium 9CH 1x5 bogyó jobb oldali szem körül induló migrénes fejfájás, hányinger hányás kíséri. Szédülésre Bryonia 9CH napi1-2x5 bogyó.

Zsu83 olyankor meg kell zabálni annyira aranyos :D Anyukád egy angyal! :D Terveztek valamit amikor a férjed szabin lesz? mentek valahova? :roll:

Nilabali köszi :D Jó súlyban van Bazsi! Menniy volt 1 hónappal ezelőtt? Mennyit gyarapodott? Örülök, hogy a védőnőnél minden rendben volt és hogy ilyen jól szerepelt Bazsi! :lol:

Zetibebi köszi :D másfél órányi altatás??? atya ég! :roll: szegény Zéti... szegény te... gondolom pityeregtél te is... :? pedig olyan jól kezdődött... :roll: az a lényeg, hogy már bem sír és játszik! Kaki? változatlanul ok?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nilabali, büszke is lehetsz Bazsira nagyon, okos, szép, egészséges nagyfiú! :D Múltkor én is találkoztam egy másik kisfiúval a tanácsadóba, egy hónappal idősebb is volt Bebénél, de olyan fura volt, nem nagyon csinált semmit, pedig Bebe még kommunikálni is próbált vele! :D

Zétivera, a lehető legjobban döntöttél, hogy otthagytad a bölibe Zétit, és nem vitted haza! És látod, utána milyen jól érezte magát Zéti a bölibe! :wink: :D

Crocus, nagyon jó a pakolós videó! :lol:

Millye,köszi, átadom Anyunak! :wink: :D Jövőhéten jó lenne lemenni egyet a Balcsira sétálni, meg talán állatkertbe is megyünk, csak legyen jó időnk, és a lábam is javulgasson addig! :roll:
zsu83
 
 


Én feladni készültem, de nem tettem.
Apám, egész nap eddig még csak nyávogott... De kézben sem volt jó, sehogy... Aludni is csak a 35 perceseket nyomta.
(Most egyelőre elvan, rá sem merek nézni... )
Stelly, most, hogy olvaslak, még jó, hogy nem ma futottunk össze...
Nem tudom mit mondjak a migrénednek... Kopjál le! Na ezt...
Adrifotók nagyon jól sikerültek. A kiscsaj ezer arca klasszul meg lett örökítve!

Crocus: A kisördög azt mondatja velem, hogy alig várjuk, hogy Ati kússzon és másszon is emellé.... :lol:

Bogi: Fügepuszi is édes, csak az előbb lemaradt.
Ja, és képzeld, tegnap Stelly világosított fel, hogy Eszterem is csinálja a szuszi/sünifejet... Csak nekem nem esett le, hogy az az... :)

Millye: Andris meg annyira srácos a cuccaiban, nagyon cuki! Szóval hajrá bátorság és mehet a keresztelőruci is!

Vera: egy alkalom még nem a világ! Hátha csak tényleg kialvatlan volt Zéti...

És szenved... újra.... én is.... el is viszem sétálni... vagy inkább magamat viszem el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.01 12:46-kor.

ladmon
 
 


Na, most, hogy magára borította a medencét, visszatértem...

Szóval Nila, Bazsi tényleg nagyon haladós, szerintem ne is reménykedj, hogy nem fog mindjárt felállni és elindulni! És akkor jajj lesz a könyveknek a polcon!! :D

Jaaaa.... hogyha nem tud kijönni a medence alól, akkor az is baj... :twisted:

ladmon
 
 


Zsu83 állatkert az nagyon jó ötlet... biztos Bencus is élvezné... megfűzöm apát hátha mi is elmegyünk állatkertbe amíg jó idő van. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zsu:köszi!most hogy elolvastam,hogy mit írtam,kicsit nagyképűnek hangzik,de hát ki nem elfogult a saját gyerekével,nemigaz?Bazsi is megsimizte a másik a fiút,meg cibálta a ruháját,de ő sírva fakadt....
pihengessél,amennyit csak tudsz,még jövő hétre is szép időt mondanak,egy kis kikapcsolódás kell nektek is!

millye:legútóbb két hete voltunk méreckedni,ahhoz képes 20dekát hízott Bazsi a védőnő teljesen rendben találta,mert heti 8-10dekát kell hízni ebben a korban!és júli 7-én voltunk előtte akkor pedig 6540gramm volt Bazsi,szerintem elég szépen gyarapszik,legalábbis a védőnő mindig azt mondja!hát bizony Bazsaládé szerepelni azt tud....már a váróban előadta magát,sikongatott és minden járókelőhöz "hozzászólt" és ugribugrizott az ölemben,volt aki 9hónaposnak nézte :shock: !

mosás kész ,elmosogattam,túrógombóc bekeverve,és feltettem a zelleresburgonyakrémlevest is már csak turmixolás és tejszín neki és kész a kaja is!gyors felmosok fürdőtakarítás már csak Bazsi következő alvás alatt lesz meg,mert most is itt vagyok,de hát ez a függőség!már apa is kérdezi,amikor hazajön,hogy mi van a csapattal?! :lol: ja,és ma már sütnöm is kell,mert estefelé vendégek jönnek,valamivel meg kell őket is kínálni!

Kép
nilabali
 
 


Ladmon pedig Esztike egy tünemény... :shock: :D először nem értettem ezt a medence dolgot, de már értem... neki is lehet rossz napja :D és ezért most neked is :shock: :D szuszi/sünifejről kérünk fotót :lol: Irány a levegő hátha megnyugszik :D a lányom is most jött haza és kitalálta menjünk már el valahova... naná, hogy a cukit találta ki... tudok én egy ilyen csábításnak ellenállni? :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


lamon.köszi,rád mindig számíthatok,az tuti! :lol: egyébiránt front van,lehet Esztike is azért nyüszike!vagyok én is úgy Bazsival,hogy laposba sunnyogok,nehogy észrevegye,hogy ott vagyok,mert akkor jön és kajolja lábamat és néz nagy boci szemekkel és nyújtózik felfelé,hogy anyúúúúúúúúú,vegyééééééééél fel,nnnaaaaaaaaaaa!
egy ksi friss levegő jót tesz majd nektek,bár elég meleg van.......
most,hogy mondod könyveket a polcon,le is kellene szedni őket portalanítani!valaki kiröhögött valamelyik nap,amikor mondja,hogy az alsó polcról el kellene rakni a könyveket,mert a gyerek majd leszedi és összetép őket,én meg mondom,hogy dehogy teszem,majd a gyerek szépen megtanulja,mert megtanítom neki,hogy azt nem szabad :lol: :lol: :lol: :lol: ......nézett rám furcsán,azt én is elgondolkodtam az optimista hozzáállásomon,de már csak azért sem pakolok feljebb!!!!!(egyenlőre)
jó sétát nektek!Esztike még nem akar kiugrani a kocsiból?

Kép
nilabali
 
 


Nilabali az a jó ha eleven! :D és szerintem ez a hízás tök jó! :D a produkálást ne is mondd.... az nálunk is megy :D ja igen és legutóbb már lelógtunk a babmérlegről úgyhogy legközelebb már vagy ülve mérjük vagy a kismamamérlegen :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:cuki?annak ember legyen a talpán aki ellen tud állni!jó nasizást!állatkertbe én is vágyom,jó lenne egy közös látogatás az állatok között! 8) :lol:

Kép
nilabali
 
 


Nilabali pedig hajat is kéne festenem... :? na de szerintem ha most nem alszik el a drága fiam akkor irány a cukrászda :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


amy: hát ha nekem olyanalakom lenne mit neked sírvatapsikolva futkároznék fel és alá...na mindegy. Én is szarul érzem magam, de a Balcsit és a standolást nem akartam kihagyni. Képzeld amikor Balcsin voltunk a panzióban legénybucsi
volt és az egyik nap pont akkor mentünk Fügével a medibe pancsolni amikor kb. 12 viszonylag kigyúrtabb pasi fürdött...ciki volt

millye: aztaaaaaaa nagyon helyes pasi Andris. Olyan "csábító" nézése van A naci és kendő baromi jó. Szerintem nyugodtan varrj te ruhát, ha mégsem úgy sikerül ahogy szeretted volna még mindig tudsz varrni, de ügyes vagy és fog sikerülni.

gerendai zsu: én is ilyesmikkel szemeztem. Még kérdés ill ez Millyéhez isha kész van akkor miben tároljátok? nem megy tönkre?

zsu: örülök hogy Bencének semmi baja. Mi is a humana 2-t isszuk de még keverve a HA-s humanával. Amúgy ténleg mindenhol lehet, én patikában vettem, na ott volt a legdrágább, de mostmár ezt is tudom. Lábadnak továbbra is++++++++++++++

stelly: szuperek a képek! A fűben mászós és a kezéről,lábáról készült, meg a pofi közelről!Nagyon szépek vagytok és nagyon csinos vagy. A fejfájásod sajnálom Szuszifej!!! :lol:

crocus: köszi. Nem tudom apát megtudom-e fűzni aszalóra, de hátha.A gombát hogy tároltad? Ja nekem feltöltésnél az sem volt mindegy milyen böngészőt használok, mert a maxthon-ról nem engedte.De helyes Ati!

nilababa: büszke lehetsz Bazsára de azért az én májam is hízik. :oops: Várom a képeket. Jót főztél! egy kis levest elfogadnék. :wink:

zetibebi: szegény Z, gondolom neked is pocsék volt.

ladmon: ugye milyen helyes a szuszifej??? Jobb hangulat van már? Kiszabadult a medi alól?

Kép
budabo
 
 


Nila, de jó, hogy így megdicsérték Bazsit! Bizony, nagyon ügyes-okos kisfiú, joggal vagy rá nagyon büszke! :D

ZVera, jaj szegény Zéti és te :( elhiszem, hogy fájt érte a szíved, de akkor úgy tűnik, végül minden OK, már elvan. Nemsoká meg mész is érte :)

Ladmon, jaja nekem is eszemben volt, hogy jobb, hogy nem mára terveztük...

Ati édi, ahogy magára cibálja azt a terítőt :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stellly:jobb már a fejed?Adrika jól viselkedik legalább?

bogi:még jó,hogy hízik a májad...Füge csúcs!szuszifejű Bazsit én is akarok!küldöm a levest...!

Bazsi felébredt,megyünk teregetni és után egy kis almabanán nasi következik a fiukának!

Kép
nilabali
 
 


Stelly: remélem gyorsan túl leszel ezen a fránya migrénen. Öcsémnek is szokott lenni, baromi szar lehet....

Bogi: erre mondtam, hogy hiúság... Egyébként a természetes vizek még mindig inkább okésak, mint a strand... Balcsiba én is mentem volna....
De őszintén nagyon el vagyok keseredve, mert úgy néz ki, hogy baromira megereszkedtek a melleim... annyira kis csoffadtaknak néznek ki............... mi lesz velük????????????? :cry: :cry: :cry:

Nila: tök jó, hogy így megdicsérték Bazsát, el is hiszem, hogy büszke vagy rá!!!

Én bejelentkeztem egy Dévényes nénihez, holnap megyünk. Kíváncsi vok mit mond Vendre. Most tényleg csak lusti, vagy van valami....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Köszi, csajok, úgy tűnik, javul a helyzet, már sokkal jobb, estére teljesen rendben leszek :) Adri szerencsére kisangyal - már a maga módján :lol: szóval pakol, meg megy mindenhova, ahova nem kéne, de szépen rendesen eljátszik, nevetgél, meg jön hozzám bújni :D illetve most éppen alszik, reméljük, legalább négyig :)

Amy, ugyan szerintem abszolút rendben van Vend mozgása, de ha ettől nyugodtabb leszel, jól tetted, Dévényes tornáról csak jót hallottam eddig - a fórumon kívülről is.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na hoztam fotókat.
vasárnap voltunk Flóra barátnőt látogatni:
Kép
Kedvet kaptam megint egy ilyen induripindurihoz...
Kép
aztán hétfőn irány Ladmonékhoz:
Kép
Tütűűű menjél már, nem látod, hogy sietünk?!
Kép
Esztikével:
Kép
pár együtt töltött óra után már boldogan odament Ladmonhoz is:
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


nilababa:idővel megkapod szuszifejet te is! nálatok biztos van más.

stelly:nagyon jók a képek! Adri csúcs a kocsiban! és ladmonéknál is. Fejednek további javulást!!!!Eszter is szuszizik :wink: Másik kismaminagyon helyes, nem is látszik hogy szült és micsoda hajasbaba!!

amy: mellek..ne is mond. Nőtt a melltartó mérete, de szerintem a hátam mérete miatt. Ha sikerül lefogyni a terhesség előtti kilókra nem tom az én cickóimmal is mi lesz :shock: Egyékbént meg kell hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Sétáltunk Endrén délelött és jött a csomó suli tini....hát némelyik olyan narancsbőrös,lötyögős hogy az borzalom és még tinik szülés előtt, ja és persze forró naci meg ami kell. :shock:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de csak nagyon felületesen tudtam olvasni és nem mindent....
A betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Bazsa tényleg nagyon ügyes, sokkal előrébb jár, mint a kora. Gratulálok én is ! :D
Crocus Atija, meg elképesztően aranyos a videókon! Ha így halad az olvasással, akkor nem lesz baj vele a suliban... :lol:

Amy: neked akartam írni, hogy szerintem ne izgulj Vendi miatt. Hanna is 7 hónapos és még mindig nem kúszik és nem mászik. Az egyetlen, amit csinál, hogy körbe-körbe megy, de előre nem és elalvás előtt általában nyűglődik és akkor húzza fel a fenekét mászó pózba. De egyébként ő sem csinálja. Én nem gondolom azt, hogy bármi baja lenne és még a "nagykönyvek" szerint is ráérnek ezzel. Amúgy meg a párom is azt mondja, hogy nem baj, ha később fogja ezeket csinálni, mert a gerincének annál jobb. Én speciel nem is bánom annyira, mert ha elkezd mászni, már nem lesz annyira nyugtom... :) Persze én is örülnék neki, de én már megszoktam, hogy Hanna ezen a téren lassabban fejlődik. A megfordulást is 5 és fél hósan csinálta először. Cserébe kárpótol azzal, hogy már mondja, hogy mama és néha már hallani vélem az anya szót is. Zene füleimnek.... :D Hanna a "beszédben" fejlődik nagyon gyorsan... legalábbis eddig.
Nemhiszem, hogy Vendivel bármi baj lenne. Erős egészséges kisbaba. És hát nem egyformák a babák sem. Az, hogy valamelyik baba előrébb jár, az még nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne...

Andrisnak meg elképesztően szép szemei vannak. :D

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok,

Amy, Stelly, Bogi, Millye, Crocus: nagyon helyesek a picurok, mindig örülök, ha jó sok képpel jöttök!! (vagy videóval)

Amy: remélem végül sikerül valakivel taliznod!! Vendi korához képest nincs lemaradva, de ártani biztos nem fog a Dévényes torna.

Panna: Hannácskád jobban van már, remélem!!!!

Crocus: hol jön Ati 3. fogacskája? Mert én úgy látom, hogy Marcikának lehet, hogy előbb lesz lent még 2 foga, mint fent 8) Már megint nem olvasta a szakirodalmat, micsoda gyerkőci ez :lol: :lol: :lol: :lol:

Lábasok ++++++++++++++ tessék meggyógyulni gyorsan!!!!!

Millye: te meg nyugodtan állj neki a keresztelőruhának!! Mikor lesz maga a keresztelő, tudjátok már?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsufi: köszi, már jobban! :) Ma pl. kimondottan jókedvű volt és nagyokat kacarászott. Itt volt egy barátnőm, aztán bementünk a városba sétálni és folyamatosan kacagott neki. Fél 3-ra hazahoztam, hogy akkor lesz az ebéd, de ahogy betettem a kiságyba egyből elaludt, így az ebédből uzsonna lesz... de sajna pár kanálnál többet továbbra sem eszik... :cry: én meg kitartóan próbálkozom...
A kedve nagyon jó, de fogacska még sehol... :roll:

Panna
pandusika
 
 


Ja igen, a cicitémához akartam én is pár szót... Tomi ugyan igyekszik belém lelket önteni, de ezen a téren én is el vagyok kicsit kenődve. Ismeritek a ceruza-tesztet, ugye? Na már nem megyek át rajta :cry: és csíkos is lett, mint a pocakom :(

KépKép

KépKép
stelly
 
 


zsufi: nyugodj meg én is alul látom duzzatabbnak az ínyét :roll:

panna:
de helyes lehet Hanna ahogy mamázik :wink:

Kép
budabo
 
 


Panna: nálunk is nagyon nehezen indult a hozzátáplálás, kb. 1 hónap kellett, de most már nagyon ügyesen eszik Marcika. Szóval nyugi, lesz ez jobb is, esetleg próbálj más ízeket. Nálunk pl. almát és bármit, amiben alma van, egyáltalán nem hajlandó megenni ... És a főzelékeket is most kezdte kb. 1 hete normálisan enni, addig csak a gyümi ment. (Jópár főzelék a lefolyóban végezte eleinte :) ) Örülök, hogy már jobb a kedvetek!!!

Stelly: mi az a ceruza-teszt?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ja hogy ma vmi front van? :roll: na jó akkor betudom annak.... na de akkor is imádom az én kis nyűgmanómat :)

Andus Zétijének nagyon boldog felediket kívánunk: Marci és Marcimami!

Eszek vmit hátha attól jobban érezzük majd magunkat :D

Ceruza-teszt? Ammegmi?

KépKép
hugic
 
 


És a nap híre: Bence ül! :shock: :D De persze, hogy ilyenkor merül le a fényképező! :twisted: Apát hívtam, ő meg szomorú, hogy nem látta! :(
Nem is mondtam, doktornő teljesen el volt ájulva Bebétől, hogy milyen gyorsan mászik! :shock: :D

Ladmon, sajnálom a nyügit, remélem a séta jótékonyan hatott Esztire és Rád is! :wink: :D

Millye, jó lenne együtt elmenni! Ti hétköznap nem tudtok jönni, ugye? :roll:
Jó cukizást, egyél meg helyettem is egy fincsi sütit! :D :wink:

Nilabali, nyugi, nem fogalmaztál egyáltalán nagyképűen, az meg világos, hogy elfogultak vagyunk! :wink: :lol:

Bogi, köszi! :wink:

Eszter, örülök, hogy jobban vagy!
Nagyon jók a képek! :D Látom Adri már gyúr a jogsira is! :lol: :wink:
zsu83
 
 


Adri megevett egy egész tégely (100 gr!!!) Milupa frutapura alma-banánt :D kis büszkeségem :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:nálunk is az volt a vízválasztó!kis ügyes lányzó!

zsu:gratula Bencusnak,nagyon ügyi!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!!

Léci áruljátok el! Mikor az Ikeában taliztatok akkor hol? Az étteremben vagy hol? Nem küldtek el?

Nézzétek mi történt a lábammal:

Kép
Látjátok benne az E, Zsé és Csé betűt? :D

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Eszter, nagyon ügyes volt Adri! :D Bencusnak is nagy kedvence a milupás pép!

Nilabali, köszönjük! :D

Dina, király a tetkód! :D
zsu83
 
 


Budabo köszi :D akkor néznem kell valami anyagot a keresztelőruhához :roll: Én üvegben és fémdobozban tárolom hűvös sötét helyen, de van olyan szellős dobozom is mert abban jobban eltartható száraz helyen. :D

Nilabali alma banán nasi az üveges kaja vagy te csinálod?

Amy81 te olyan csini vagy... nem is értem, hogy mi a gondod... :roll: na mindegy... :D Szerintem Vendivel minden rendben van! Csak lustibb.... :D

Stelly csinik vagytok a barátnőddel és a babák is cukik! :D Mi az a ceruzateszt? :shock: :D ilyenről még nem hallottam :roll:

Pandusika de aranyos lehet HAnna ahogy gügyög :D Ne aggódj nálunk sem megy a hozzátáplálás... bár ma megkóstolta a sárgarépát :D de csak kóstolta... na mindegy ez is haladás

Zsufi74 szeptemberben szeretnénk a keresztelőt ha mindenki úgy akarja :D Akkor neki kell állnom ruhaanyagot keresni... csak nem tudom, hol kaphatnék... :roll:

Zsu83 de ügyes Bencus! Hüle hüle fényképezőgép! NA de ezek után majd meglátod állandóan ülni akar majd :D Sajnos hétköznap az nálunk nem biztos... mert dolgozik a férjem... pedig jó ötlet lenne... :D

Dina tök jó lett a lábad! Már azt hittem te is eltörted :D De én nem látom benne az E, Zsé és Csé betűt :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép

Szóval IKEA?????

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?